• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
/گزارش تمرين استقلال/
بحث جريمه كميته انضباطي و احتمال نرسيدن امير‌آبادي

A0869476.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز تيم استقلال از ساعت 17 در زمين نوبنياد آغاز شد.

* پرويز مظلومي در ابتداي تمرين به مدت 5 دقيقه در مورد مسابقه با پاختاكور صحبت كرد.

* پس از گرم كردن، بازيكنان استقلال در سه گروه به آقا وسط مشغول شدند.

* ناظر AFC نيز در محل تمرين استقلال حاضر شده بود.

* وحيد طالب لو به دليل مصدوميت دور زمين به دويدن پرداخت.

* دكتر نوروزي امروز در محل تمرين حاضر شد و با ميلاد ميداودي تمرين اختصاصي انجام داد.

* بحث جرايم در نظر گرفته شده توسط كميته انضباطي براي خاطيان دربي در تمرين امروز بين بازيكنان استقلال داغ بود.

* ليدرهاي استقلال با حضور در محل تمرين به كسي اجازه حضور در زمين را نمي دادند.

* حدود 30 تماشاگر نظاره گر تمرين آبي پوشان بودند.

* مهدي امير‌آبادي از ناحيه كتف مصدوم است و به احتمال زياد به بازي با پاختاكور نمي رسد. او زودتر از سايرين محل تمرين را ترك كرد.

* شاهرخ بياني و منصور پورحيدري از جمله حاضران در تمرين بودند.

* پرويز مظلومي در بخشي از تمرين به سانتر از جناحين تاكيد داشت.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام و یه تبریک ویژه به همه. هر چند دیره اما نبودم دیگه :دی خیلی حال داد به خصوص وقتی من داشتم بازی رو میدیدم فقط یکی کنارم اس اسی بود. نکته جالبش این بود برا من که تا ثانیه اخر منتظر یه معجزه ای چیزی بودم تا بازی مساوی شه !!

در مورد بازی هم درسته اصلا در حد خودمون نبودیم اما همین که با این بازی ضعیف باز بردیم چیزی برا گفتن نمیذاره. کلا همون صحنه گلمون به همه موقعیت های اونا می ارزید. یکی از تاکتیک های اونا هم که گرفتن پنالتی بود ! اقای رضایی از اول بازی به فکر این بود خودشو بندازه یه پنالتی بگیره !! بگذریم , چیزی که الان مهمه اینه که تو یه لیگ , یه رفت و برگشت بردیم که حالا حالاها واسشون بسه :دی اونم با این تیمی که اول فصل از اخر عاقبت این تیم میترسیدیم !

الان باید به فکر آسیا بود . به امید برد تو بازی 4شنبه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دايي دوست من است، با او مشكلي ندارم
مبعلي: به حرف‌ ديگران كاري ندارم، مهم اين است كه پرسپوليس را برديم

خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: به حرف‌ و حديث‌هاي بعد از دربي كاري ندارم و مهم اين بود كه توانستيم پرسپوليس را شكست دهيم.

ايمان مبعلي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص پيروزي استقلال مقابل پرسپوليس، بازي روز چهارشنبه مقابل پاختاكور و حضور كارلوس كي‌روش در تيم ملي صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيد.

فارس: شرايط استقلال چطور است؟ در دربي پايتخت هم كه پيروز شديد؟
خيلي خوشحالم كه با برد مقابل پرسپوليس شرايط بسيار خوبي پيدا كرديم. از زماني كه فوتبال بازي مي‌كنم به ياد نمي‌آورم كه استقلال و پرسپوليس در دو بازي رفت و برگشت برنده شده باشند. ما كار بزرگي انجام داديم و دل هوادارانمان را شاد كرديم.

فارس: حرف و حديث‌هاي بعد از بازي را شنيدي؟
من زياد روزنامه نمي‌خوانم و دقت نكردم كه چه اتفاقاتي رخ داده است. همانطور كه كارشناسان گفته‌اند پرسپوليس در اين مسابقه صاحب موقعيت شد اما اين دليل نمي‌شود كه استقلال بد بازي كرده باشد. استقلال هم در اين مسابقه خوب بازي كرد و مهم اين است كه ما سه امتياز بازي را گرفتيم و نتيجه اين مسابقه در تاريخ ثبت شد.

فارس: عده‌اي از بازيكنان پرسپوليس معتقد بودند استقلال وقت كشي مي‌كرد.
هميشه بعد از دربي حرف و حديث‌هاي زيادي وجود دارد. در بازي رفت هم از اين صحبت‌ها وجود داشت. ما در نيمه اول دو سه موقعيت خوب داشتيم كه اگر آنها را تبديل به گل مي‌كرديم نتيجه به گونه‌اي ديگر رقم مي‌خورد. ما در اين بازي حرفه‌اي تر بوديم و فكر مي‌كنم يك تيم براي برنده شدن در هر بازي نياز به شانس هم دارد. در بازي با النصر و حتي الصدر قطر كم شانس بوديم و نتايج خوبي نگرفتيم اما فكر مي‌كنم خوش‌شانسي جزيي از فوتبال است و من پاسخي به صحبت هاي بعد از دربي ندارم.

فارس: ركورد خوبي بدست آوردي، دو بازي مقابل پرسپوليس و دو پيروزي.
فكر مي‌كنم كارنامه خوبي است. خدا را شكر مي‌كنم كه باختن در اين مسابقه را تجربه نكرده‌ام اما از بازيكنان ديگر سؤال كردم و آنها معتقدند كه باختن در دربي سخت است و تبعات زيادي دارد.

فارس: مقابل علي دايي انگيزه خاصي نداشتي؟
در اين ديدار همه انگيزه داشتند اما اينكه مي‌گويند چون مقابل تيم دايي بازي مي‌كردم انگيزه خاصي داشتم را قبول ندارم. علي دايي دوست صميمي من است و هيچ مشكلي با او ندارم.

فارس: ‌در نبود جباري كار سختي پيش رو نداريد؟
فقط در اوايل ليگ بود كه در يكي دو مسابقه من و مجتبي كنار هم بازي مي‌كرديم. جباري بازيكن خوبي است و يك استقلالي به حساب مي‌آيد و شايد اگر در دربي بود مي‌توانست به استقلال كمك كند اما اين تشخيص كادر فني بود كه از هر بازيكني در زمين بازي استفاده كند.

فارس: اگر در جام حذفي به پرسپوليس بخوريد چه مي‌شود؟
فكر مي‌كنم آن مسابقه خيلي خاص باشد چون پرسپوليس بايد مقابل سپاهان و فولاد قرار بگيرد و سپس در فينال به مصاف استقلال بيايد. آن بازي تعيين كننده قهرمان خواهد بود و مطمئنا اگر به جاي پرسپوليس هر تيم ديگري هم مقابل ما قرار گيرد تنها به فكر برد و بدست آوردن جام هستيم.

فارس: انگيزه‌تان براي ليگ چقدر است. براي قهرماني كار سختي نداريد؟
6 هفته به پايان مسابقات به پايان مانده و درست است كه سپاهان 6 امتياز از ما بيشتر دارد اما آنها در مسابقات آتي اين استرس را دارند كه امتياز از دست ندهند. من مطمئن هستم سپاهان امتياز از دست مي‌دهد و از حالا زود است كه بگوييم اين تيم قهرمان شده است. ما بايد به كار خودمان توجه كنيم و امتيازات لازم را بگيريم.

فارس: كارلوس كي‌روش سرمربي تيم ملي شد، اين اتفاق را چگونه مي‌بيني؟
او مربي بسيار بزرگي است و با بازيكنان طراز اول دنيا كار كرده است. فكر مي‌كنم با آمدن او آينده تيم ملي روشن خواهد بود و ما بازيكنان از حالا بايد به فكر نشان دادن خود به سرمربي جديد تيم ملي باشيم.

فارس:‌ فردا بايد به مصاف پاختاكور ازبكستان برويد. اين مسابقه را چطور ارزيابي مي‌كني؟
در اين بازي هيچ راهي جز پيروزي نداريم و اگر قرار است در خانه مقابل پاختاكور امتياز از دست بدهيم همان بهتر كه در همين مرحله حذف شويم چون تنها راه صعود ما پيروزي در اين مسابقه حساس است. اميدوارم تماشاگران با حضور در اين بازي به تشويق تيم بپردازند و مقدمات پيروزي ما را فراهم كنند.

لوئيز در راه دوس‌سانتوس
اختلاف مالي، مانع فسخ قرارداد بازيكن استقلال

خبرگزاري فارس: فسخ قرارداد بين بازيكن بزريلي تيم فوتبال استقلال و اين باشگاه منوط به تفاهم مالي بين آنها است.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندره لوئيز براي فسخ قرارداد با باشگاه استقلال بايد به تفاهم مالي برسد.
اين بازيكن نتوانسته به لحاظ فني خواسته هاي كادرفني آبي پوشان را بر‌آورده كند و به همين دليل پرويز مظلومي رضايت خود را براي خارج شدن نام اين بازيكن از فهرست استقلال اعلام كرده است.

لوئيز براي فسخ قرارداد از باشگاه خواستار دريافت 100 ميليون تومان شده اما باشگاه حاضر است 50 ميليون ديگر از قرارداد وي را بدهد تا رضايتنامه او را صادر كند. اختلاف بر سر مبلغ رضايتنامه باعث شده نام اين بازيكن از فهرست خارج نشود.
لوئيز تا زماني كه با اين باشگاه قراردادش را فسخ نكرده بايد در تمرينات اين تيم حاضر باشد.
پيش از اين نيز در فصل جاري دوس سانتوس ديگر بازيكن برزيلي به دليل مطلوب نبودن شرايط فني اش از اين تيم جدا شد.

كي‌روش تماشاگر ويژه ديدار استقلال و پاختاكور

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم ملي فوتبال فردا ديدار استقلال و نماينده ازبكستان را از نزديك تماشا خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تماشاي ديدار تيم هاي باشگاهي براي شناخت از بازيكنان و فوتبال ايران يكي از برنامه هاي كارلوس كي‌روش است.
سرمربي پرتغالي تيم ملي در اولين گام براي اجراي اين برنامه فردا به همراه دستياران خود و عباس ترابيان سرپرست تيم ملي در ورزشگاه آزادي حضور پيدا مي كند تا ديدار تيم هاي استقلال و پاختاكور ازبكستان از سري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را تماشا كند.
كي‌روش با فدراسيون فوتبال قرارداد 3.5 ساله امضا كرده است.
ديدار استقلال و پاختاكور ساعت 17:30 فردا برگزار مي شود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

g7fr5nkzw7anbm98n5eq.jpg

نبودن روانخواه تا مدت طولانی یه بار دیگه تاسف آوره و واقعا حیف این پسر. امیدوارم اینبار اساسی بهبود بیابد.

با آرین موافقم در مورد تاکتیک پنالتی گیری. نیمه اول بادامکی و نوری دو بار این کار رو کردند که خداییش حقشون کارت بود.
منم انگار مطمعن بودم که یه فیلمی بازی رو به تساوی میکشونه که خب نشد :دی

بازی فردا بی نهایت مهم هست و امیدوارم ملت بیان استادیوم و تیم ببره. این سه امتیاز خیلی به ما کمک خواهد کرد. هنوز هم برای استارت صدر نشینی دیر نیست و میتونیم.

اخبار میلاد هم خیلی خوشحال کننده هست و به امید بازگشت پر شکوهش....

86yb4fqfvp388eogbvq4.jpg

تو خبر ساز دیشب که به حواشی دربی اختصاص داشت یه صحنه خیلی جالب بود... نمیدونم دیدید یا نه ... حاجی به منصور خان میگفت : رفت و برگشت ... رفت و برگشت و میخندیدند ... :دی

علی و فرزاد جان برای اخبار خیلی سپاس.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
براي دريافت جايزه محبوب‌ترين بازيکن جهان

مجيدي به اسپانيا دعوت شد

Untitled.png

به نقل از سايت باشگاه استقلال، فدراسيون بين‌المللي آمار تاريخ فوتبال در‌ نامه‌اي رسماً از فرهاد مجيدي دعوت کرد تا به عنوان محبوب‌ترين بازيکن سال 2010 جهان در مراسم گالا 2010 فوتبال جهان که روز 16 مي(26 ارديبهشت) در اويه‌دو اسپانيا برگزار مي‌شود حضور يابد و جايزه ويژه اين فدراسيون را دريافت کند.
در دعوتنامه رسمي اين فدراسيون که به امضاي دکتر آلفردو پوگه رسيده است از علي‌فتح‌الله‌زاده مديريت باشگاه استقلال درخواست شده است تا اجازه حضور فرهاد مجيدي در اين مراسم را صادر کنند.
کليه هزينه‌هاي سفر بر عهده فدراسيون آمار و ارقام تاريخ فوتبال خواهد بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
براي دريافت جايزه محبوب‌ترين بازيکن جهان
مجيدي به اسپانيا دعوت شد

درود بر شیر فرهاد نازنین ، عزیز دل ، افتخار ایران و آسیا

مظلومی: باید ببریم، پس می‌بریم

image_gallery

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی مردانش را تیم برتر میدان در بازی با پاختاکور می‌داند.
مظلومی که در نشست خبری پیش از بازی، به مشابهت‌های تیم استقلال با حریف ازبکی اشاره می‌کرد از موقعیت شکننده‌ای که وجود دارد حرف زد و گفت:سه امتیاز این بازی برای ما بسیار حیاتی است. در بازی دربی، چند مصدوم داشتیم که به لطف خدا دو نفرشان رسیده‌اند و قادر به بازی کردن هستند. مظلومی از آشنایی کاملش نسبت به شیوه بازی پاختاکور حرف زد و گفت: تمام رمز و راز بازی حریف‌مان را شناخته‌ایم. استقلال دیگر دنبال بازی احساسی نخواهد رفت. ما فوتبال منطقی را ترجیح می‌دهیم.
مظلومی از حنیف عمران‌زاده یاد می‌کند که محروم است. مجیدی،‌منتظری، طالب‌لو، امیرآبادی مصدوم هستند ولی به لطف دانش بالا و علم و تجربه دکتر نوروزی و تیم پزشکی استقلال، در حال بهبودی هستند.
مظلومی به یک تصمیم خاصی هم اشاره می‌کند: مجتبی جباری در لیست 18 نفره قرار دارد. او خوب تمرین می‌کند و از آمادگی خوبی هم برخوردار است. دکتر نوشادی مربی بدنساز استقلال درباره جباری، آمارهای خوبی داده است.
از حرف‌های مظلومی چنین برمی‌آید که آبی‌ها، سه امتیاز بازی رفت مقابل پاختاکور را می‌خواهند و برای سه امتیاز بازی برگشت هم دندان تیز کرده‌اند.

درخواست مجیدی از فتح‌اله‌زاده

image_gallery

ورزشگاه آزادی، زمین شماره یک. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر علی فتح‌اله‌زاده، با حضور در آزادی تمرین تیمش را از نزدیک زیر نظر گرفت.
قبل از شروع آخرین تمرین آبی‌پوشان، فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال به نمایندگی از سوی بازیکنان دقایقی چند با فتح‌اله‌زاده گفت و گو کرد.
مجیدی بیانگر درخواست همبازیانش بود. او از مدیریت استقلال خواست با توجه به دو بازی خوب این تیم و کسب شش امتیاز مقابل صبا باتری و پرسپولیس و موقعیت مطلوب در جدول لیگ برتر، جریمه‌ای که پس از باخت استقلال به النصر برای اعضای تیم در نظر گرفته شده بود، بخشیده شود.
دکتر فتح‌اله‌زاده با این خواسته موافقت کرد و به کاپیتان مجیدی جواب مثبت داد.

image_gallery

هوار ملامحمد: همه آسیا هواداران استقلال را می‌شناسند

مشروح صحبت های پرویز مظلومی

علی و فرزاد جان برای اخبار خیلی سپاس.

موخلصیم ! :happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب نیمه اول رو 2-1 بردیم :)
تیم هم خوب بود و نسبت به بازی با پرسپولیس خیلی بهتر شده بود
ببینیم نیمه دوم چی میشه :)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تبریک
خب بازی 4-2 به پایان رسید
گلهای استقلال رو هوار-مجیدی-سیدصالحی وبرهانی زدند

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نتیجه بازی استقلال 4 پاختاکور 2
thumbsup.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب بازی رو بردیم :)
تیم هم خوب بود :)
برهانی و مبعلی هم خیلی خوب بودند
در آوردن پیراهن سید صالحی هم کار بچگانه ای بود به رئال مادرید که گل نزدی :hmm:
انشالله در ازبکستان هم بتونیم ببریم و همینطور بازی بعد با تراکتور هم پیروز از زمین بیایم بیرون :)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بعد از مدتها یه بازی خوب از استقلال دیدیم
اگر آرش و سید صالحی دقت میکردن میتونستیم با گلهای خیلی بیشتری پیروز باشیم.
یه مورد جالب هم که تو بازیهای استقلال نبود و امروز دیدیم تغیر سیستم وسط بازی بود که جای هوار و آرش عوض شد که به نظرم جواب داد و کلی موقعیت به وجود اومد بواسطه همین.
مجتبی هم که تا لب خط آوردنش و نیاوردنش تو و یه چند دقیقه معطلش کردن خوب بود باید بفهمه که فقط یه بازیکنه ولا غیر.
در ضمن بر عکس گزارش علیفر که امروز دیگه زده بود به ... استقلال عقب نکشید و نیمه دوم موقعیتهای زیادی هم ایجاد کرد .
یه مورد هم که اصلا بهش اشاره نشد تعداد پاسهای زیادیه که بچه ها به هم میدن و اکثرا هم تک ضربه ولی گزارش گرا اصلا نمیبینن .

در کل تبریک سال 90 سال توپی بوده تا الان برامون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب بالاخره استقلال هم برد تو آسیا! تبریک میگم بهتون. خوشحال شدیم اساسی. ذوب هم که داره الریانو چپو راست می کنه خوشحالیمون تکمیل میشه.

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از مدتها یه بازی خوب از استقلال دیدیم
اگر آرش و سید صالحی دقت میکردن میتونستیم با گلهای خیلی بیشتری پیروز باشیم.
یه مورد جالب هم که تو بازیهای استقلال نبود و امروز دیدیم تغیر سیستم وسط بازی بود که جای هوار و آرش عوض شد که به نظرم جواب داد و کلی موقعیت به وجود اومد بواسطه همین.
مجتبی هم که تا لب خط آوردنش و نیاوردنش تو و یه چند دقیقه معطلش کردن خوب بود باید بفهمه که فقط یه بازیکنه ولا غیر.
در ضمن بر عکس گزارش علیفر که امروز دیگه زده بود به ... استقلال عقب نکشید و نیمه دوم موقعیتهای زیادی هم ایجاد کرد .
یه مورد هم که اصلا بهش اشاره نشد تعداد پاسهای زیادیه که بچه ها به هم میدن و اکثرا هم تک ضربه ولی گزارش گرا اصلا نمیبینن .

در کل تبریک سال 90 سال توپی بوده تا الان برامون
آقا من از قضیه جباری متأسفانه هنوز اطلاع ندارم لینکی چیزی داری از اون مصاحبش ؟ کسی میتونه بگه دقیقاً چه حرفایی زده که اینطور مورد غضب قرار گرفت ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بسی شاد شدیم.
دمشون گرم.
97b1ae1f409849939bf4.jpg

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا من از قضیه جباری متأسفانه هنوز اطلاع ندارم لینکی چیزی داری از اون مصاحبش ؟ کسی میتونه بگه دقیقاً چه حرفایی زده که اینطور مورد غضب قرار گرفت ؟
http://www.abi-del.blogfa.com/post-1015.aspx

راستی تبریک میگم بابت برد خوبی که آوردیم ... این تیمو توی ازبکستان هم میتونیم داشته باشیم ..... ولی ای کاش بیشتر زده بودیم .....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پرويز مظلومي:استقلال فوتبـال نـاب ايـراني را ارائـه داد​

پرويز مظلومي گفت: امروز يک فوتبال ناب ايراني را از بازيکنان استقلال مشاهده کرديم.

1281354009.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي 4 بر 2 تيمش مقابل پاختاکور در نشست خبري پس از بازي گفت: بازي بسيار زيبايي را از هر دو تيم شاهد بوديم، استقلال امروز يک فوتبال ناب ايراني را در زمين ارائه داد. اين يکي از زيباترين بازي‌هايي بود که در چند وقت گذشته از استقلال ديده بوديم.

مظلومي ادامه داد: بازيکنان ما امروز تمام توانايي خود را در زمين گذاشتند و از جان و دل تلاش کردند و احساسي هم بازي نکردند. مي‌دانستيم که پاختاکور قدرت بدني خيلي خوبي دارد و همه بازيکنانش بالاي يک متر و 90 قد دارند. با اين حال از نظر فيزيکي هم خوب بازي کرديم.

مظلومي با ابراز رضايت از عملکرد خط دفاعي تيمش گفت: امروز يک فوتبال پرموقعيت را شاهد بوديم و در حالي که چهار گل زديم، چهار گل ديگر هم نزديم. البته پاختاکور هم خيلي خوب و جوانمردانه بازي کرد و اگر به خط حمله آنها بيشتر اجازه مي‌داديم، ممکن بود گل‌هاي بيشتري به ما بزنند. مي‌دانستيم پاختاکور تيم بسيار خطرناکي است با اين حال از همه هواداران که امروز يار دوازدهم ما بودند تشکر مي‌کنم و به بازيکنانم هم خسته نباشيد مي‌گويم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که براي بازي‌هاي دور برگشت چه برنامه‌اي دارد؟ گفت: اگر در دور برگشت بتوانيم 5 امتياز بگيريم، به راحتي صعود خواهيم کرد. ان‌شاءالله با برنامه‌ريزي و کسب نتايج خوب از حقانيت فوتبال ايران دفاع خواهيم کرد. من همين جا قول مي‌دهم که النصر را در تهران شکست مي‌دهيم و در خانه السد نيز بازي سختي داريم. به هر حال گروه بسيار سخت و دشواري داريم و هيچ بازي‌اي آسان نيست.

مظلومي در پاسخ به اين سوال که چرا محمد محمدي خيلي زود ورزشگاه را ترک کرد گفت: نمي‌دانم، من محمدي را نديدم.

پرويز مظلومي در ادامه نشست در پاسخ به اين سوال که با آمدن کارلوس کيروش به ورزشگاه انگيزه استقلالي‌ها نيز زياد شده بود؟ گفت: من به کيروش خوش‌آمد مي‌گويم و خوشحالم که او اولين بازي خود را براي بازي استقلال به ورزشگاه آمد. البته حضور سرمربي تيم ملي از يک جهت خوب است و از يک جهت بد چرا که ممکن است بازيکنان دچار استرس شوند، اميدوارم با حضور کيروش انتخاب‌هاي عادلانه‌تري در تيم ملي انجام شود. به هر حال اين اولين بازي بود و او بايد بازي‌هاي زيادي را ببيند.

مظلومي در پاسخ به اين سوال که استقلال امروز خيلي راحت گل زد و خيلي راحت هم گل خورد، گفت: خير اين طور نيست. دفاع ما امروز خيلي خوب بازي کرد. به نظر من گل خوردن در دقايق اوليه بازي آن هم در خانه خود بسيار سخت است اما مدافعان ما پس از اين گل توانستند خيلي خوب خود را جمع کنند و در ادامه بازي نيز اکثر توپ‌هاي حريف را قطع کردند. محمدي هم بازي خوبي از خود ارائه داد. دفاع ما امروز از خود رشادت به خرج داد چرا که مهاجمان پاختاکور بسيار خطرناک بودند.

وي درباره مصدوميت شريفات و مجيدي گفت: شريفات از ناحيه دندان دچار آسيب ديدگي شد و متاسفانه مجيدي را هم در زمان بسيار بدي از دست داديم چرا که او هم گل زده بود و هم بسيار خوب بازي مي‌کرد. اميدوارم که فرهاد به بازي با تراکتورسازي برسد.

پرويز مظلومي همچنين درباره تماشاگران حاضر در بازي اظهار کرد: به نظر من با توجه به شرايط جوي، تماشاگران کمي به ورزشگاه نيامده بودند. فکر مي‌کنم که فوتبال ما يک مقدار از سوي تماشاگران بايکوت شده و مسوولان بايد اين مسئله را بررسي کنند که چرا تماشاگران کمتر به استاديوم مي‌آيند. اين در حالي است که تيم‌هاي سپاهان، ذوب آهن، استقلال و حتي پرسپوليس بازي خوبي را ارائه مي‌دهند. شايد افزايش قيمت بليت‌ها باعث شده که تماشاگران کمتر به ورزشگاه بيايند، شايد هم عملکرد تيم ملي بر اين موضوع تاثيرگذار بوده است.

منبع : www.varzesh3.com

حرف مجتبی یکی است/ جباری:آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم​

مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر مي‌كند و مي‌خواهد در كوتاه‌مدت به نتيجه برسد​

3_8609020393_L600.jpg

سایت گل - مجتبي جباري هافبک محروم استقلال در پایان بازی استقلال - پاختاکور به خبرنگاران گفت روی حرفهای قبلی خود هست و گذشت زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد.
به گزارش گل او که از تشویق هواداران استقلال خوشحال به نظر می رسید ، گفت: همين تشويق‌هاست كه به بازيكنان انگيزه مي‌دهد و اميدوارم در آينده شرايطم بهتر شود.
وي درباره مصاحبه‌اي كه انجام داده و باعث محروميتش شده بود اظهار داشت: من درباره صحبت‌هايم بحثي ندارم و هم‌اكنون نيز آن صحبت‌ها را قبول دارم فوتبال بالا و پايين دارد. من در گذشته نيز مصدوم شده‌ام و مدتي تمرين نكرده‌ام و چنين اتفاقاتي در زندگي فوتبالي‌ام رخ داده اما چيزي كه مسلم است اين است كه حق به حق‌دار خواهد رسيد.
جباري درباره غيبت خود در دربي تصريح كرد: هميشه سعي كرده‌ام براي تيمم مثمرثمر باشم و همه بازيكنان دوست دارند در دربي بازي كنند اما شرايط من فرق مي‌كرد. مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر مي‌كند و مي‌خواهد در كوتاه‌مدت به نتيجه برسد. خوشحال هستم آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم.
جمله آخر مجتبی هم عالی است. او می گوید : كساني كه از من حمايت نكردند شايد اكنون از اين كار پشيمان باشند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا