• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
راستی فرهاد با 5 گل صدر نشین گل زنان لیگ برتر هستش:cool:

آندو 3 کارته شد مجیدی هم یک کارت گرفت فکر کنم 3 کارته شد

واقعا فرهاد 3 کارته شد؟

اینجوری که خیلی بد شد..

آره سه کارته شدن تا برای بازی با پرسپولیس تو تیم باشن;)

Test

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
e9w6dlufl4sjiqovab7.jpg

cllzz4xnk6yi0txx9qjo.jpg

عکسا قابل مشاهدس دیگه ؟؟

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
منم به نوبه خودم به همه استقلالی‌های عزیز تبریک می گم.
تیم واقعا در تمام بازی خوب بازی کرد و گاهی اوقات با همکاری تیمی خوبی هم که نشون می داد به هفت هشت ده تا پاسکاری هم می رسید.
شیر فرهاد هم تو هر بازی گل می کاره و تو هر 6 گل این دو بازی آخر دخالت مستقیم داشت 4 تا که خودش زد 2 تا هم رو ریباندهای شوت های شیر فرهاد بود
در آخر آرزو می کنم که شیر فرهاد طلسم استقلالی‌ها را بشکنه و حالا که در اوج پختگی قرار داره تو تیم ملی هم بدرخشه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بابا کی میخواد جلوی این تیم وایسه - بکشین کنار برین گنده های آسیا رو بفرستید - تیم بستیم برای باشگاههای جهان :cool:
فکر کنم اگر آرش تو بود فرهاد یکی دو تا دیگه هم میزد چون داشت جای آرش هم میدوید و واقعا جون تو تنش نمونده بود ولی همچنان میدوید :دی
جاسم کرار به نظرم خوب بود نکته ای که شاید خیلیا در مورد کرار نمیدونن اینه که این همون بازیکنیه که چند سال پیش به خاطرش لیست استقلال رو دیر فرستادن آسیا چون قرار بود اینو بگیرن و بعد از قرارداد اسمش بیاد تو لیست که با بهم خوردن آسیا اینو هم نگرفتن - به هر حال به نظر من به عنوان بازی اول خوب بود و بهتر هم میشه.
امیر آبادی به نظرم اونقدرها هم بد نبود.
حنیف یکم زیادی مغرور بازی میکنه که هم به خودش هم به تیم ضرر میزنه - اینجاست که اگر یه ذخیره مثل هادی شکوری رو نیمکت میدید به خودش اجازه نمیداد مغرور بشه
حمودی کم کم داره باتجربه میشه و هنوز کار داره ولی چند هفته که بگذره بی شک پدیده این فصل لیگ میشه - این خط اینم نشون /+
جالبه که رو ریباندها خوب کار کردن - دو تا گلمون تو این دو هفته رو ریباند بوده.
میلاد هم که برای داربی داره خودشو گرم میکنه چه شود.
فقط برای بازی با تراکتور فرهاد و آندو رو نداریم ضمن این که تراکتور هم با اینکه از خیلی تیما کمتر بازیکن خوب داره کم کم خودشو به عنوان یه مدعی مطرح کرد - خدا از اون واعظ نگذره که امیر رو از تیم دور کرد خداییش تو هر تیمی میره مدعی میشه .

به نظر من اگر بتونیم از دو بازی بعد 4 امتیاز بگیریم بی شک تنها تیمی هستیم که لیاقت قهرمانی رو داره.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان سلام ...

من همین الان از ورزشگاه برگشتم خونه ....

جاتون خالی .... عالی بود ... عالی

ینی چنان جوی تو ورزشگاه بود که دلم میخواست تک تکتون اونجا بودید و میدیدید ....

تبریک میگم آقا ... تبریک ...

فرهاد و عشق است .... میلاد و عشق است ... اس اس و عشق است ...

جو سکوهای استقلالی دیوانه وار روانی بود ... روانی !!!!!

عکس و فیلم هم گرفتم که ایشالا مبذارم همه ببینن .... انصافا اهوازیا استقلال و با تمام وجودشون تشویق کردن .... من توی آزادی هم ندیده بودم اینجوری تیمو تشویق کنن .... انتقام سختی از فولاد گرفتیم ...

این تیم همون تیمیه که سالها در حسرتش بودم .... تیممون واقعا تیمه .... با این تیم باید یه ستاره به ستاره هامون اضافه کنیم ... همین و بس

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تبریک میگم
برد خوبی بود
گل های نیمه اول رو ندیدم!
شیر فرهاد درود به غیرتت پسر !‌یه دونه ای!
شیر فرهاد فولاد رو ذوب کرد!
حیف که تو بازی با تراکتور نیست !
بازی با تراکتور تو تهرانه یا تبریز؟
انشاا... بازی بعد رو هم ببریم

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
خیلی بازی قشنگی بود و بازم مجیدی گل کاشت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

الان چی ؟ مکان آپلود رو عوض کردم

ناصر خان خدا رحمتت کنه ، هر وقت آتیلا رو میبینم یادش میفتم ..

l25o25ct8kkv0jjhscta.jpg

****شیر فرهاد ****

0tzw4f7jti74lnzjamko.jpg

*سلطان دروازه ها *

rw78sd8ci9fvudqp9j.jpg

اینم جداول که به تسخیر آبی دلان دراومده :

iedsxj03dra08q1i4nj9.jpg

ek4vrgyh6xjc4c7em6c7.jpg

حالا قابل مشاهدس دیگه ؟؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
همین که برهانی نیست آدم احساس آرامش میکنه فقط اگر این برهانی دو سه بازی فیکس نیاشه قطعا یک حرکتهای میکنه..

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
بازی با تراکتور تو تهرانه
فقط خدا خدا کنید منتظری به بازی با پرسپولیس برسه . این میثم حسینی بد نیست ولی اینقدرا نمی شه روش حساب کرد سوتی زیاد می ده تو دفع توپ هم به نظر می رسه هنوز
اعتماد به نفس نداره . البته بنده خدا شانس هم نداره تو چه موقعی باید بیاد تو پست غیر تخصصی که حساس ترین پست استقلال هست بازی کنه . امشب حنیف هم زیاد حالش خوب نبود انگار کف پاش سوراخ بود
ولی من فقط داشتم آرزو می کردم که میلا د گل بزنه که زد . ولی اگه اون ایستگاهی رو گل کرده بود الان همه استقلالیا تو خیابون بودن!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک میگم آقا ... تبریک ...

فرهاد و عشق است .... میلاد و عشق است ... اس اس و عشق است ...

جو سکوهای استقلالی دیوانه وار روانی بود ... روانی !!!!!

عکس و فیلم هم گرفتم که ایشالا مبذارم همه ببینن .... انصافا اهوازیا استقلال و با تمام وجودشون تشویق کردن .... من توی آزادی هم ندیده بودم اینجوری تیمو تشویق کنن .... انتقام سختی از فولاد گرفتیم ...

این تیم همون تیمیه که سالها در حسرتش بودم .... تیممون واقعا تیمه .... با این تیم باید یه ستاره به ستاره هامون اضافه کنیم ... همین و بس

درود

خسته نباشی آقا مصطفی .. سریع عکس و هرچی داری ردیف کن بذار حالشو ببریم :happy:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
توی ورزشگاه از بلندگو شروع کردن به مرگ بر آمریکا گفتن که با هر بار شعاری که میداد تماشاچیا با صدای وحشتناک فریاد میزدن مرگ بر پرسپولیس :D

منم که کلا صدام گرفته و آخر بازی دیگه نای سوت زدن هم نداشتم و سرم و کلیه هام به شدت درد گرفته بودن و تشنگی شدید و گرسنگی ....

میلاد میداوودی در ابتدا توسط تمام استادیم تشویق شد و آخر بازی که داشت توی رختکن میرفت با شنیدن شعارهای فولادیها بر ضد خودش گوشهاش رو گرفت که چیزی نشنوه ....

رحمتی هم ابتدای کار موقع گرم کردن توسط فولادیها تشویق شد ....

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تو خورشیدی ولی غروب نداری آهای فرهاد مجیدی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
در مورد اختصاص جایگاه ها به تیم استقلال با وجود اینکه تماشاگرای استقلال خیلی بیشتر از فولادیها بودن ولی حدودا 35% از جایگاه ها در اختیار آبی ها قرار گرفت .... اینبود که خیلی از تماشاگرا مجبور شدن خودشونو توی طرفدارای تیم فولاد جا کنن و خیلی دیگه از اونا ایستاده بازی رو نگاه کردن که توی عکس میتونید خودتون ببینید :

IMAG0059.jpg

IMAG0062.jpg

در این عکس مامورین نیروی انتظامی دارن تماشاچیا رو از جلوی سکوها به بیرون هدایت میکنن (البته بیشتر با زور و کتک) که بالاجبار مجبور بودن تماشاچیا برن توی جایگاه های فولاد که خالی مونده بود ولی در نهایت هیچ جایی برای نشستن افراد زیادی که پشت فنس ها باقی موندن پیدا نمیشد.

IMAG0060.jpg

البته من اشتباه کردم که دوربین خودم رو نبردم و اگه عکسها بی کیفیت هست ببخشید ... دوربین موبایلم خوب نیست :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اینم یه ویدئو از جو سکوهای آبی که داره اس اس رو تشویق میکنه .... واقعا روی سکوها هم فولادیا رو توی قوطی کرده بودیم :)

جایگاه تماشاگران آبی در بازی فولاد - استقلال

آخر بازی و در حین اینکه بازیکنا داشتن از زمین خارج میشدن یه تماشاچی مثل فشنگ پرید تو زمین و نیروی انتظامی به گرد پاش هم نرسید و رفت سمت شیر فرهاد و خلاصه نیروی انتظامی که رسید با مشت و لگد افتاد به جونش که شیر فرهاد کلی وساطت کرد و نذاشن که پسره رو ببرن با خودشون و با خودش بردش تو راهرو .... خیلی کیف کردم ... عشق است شیر فرهاد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
تبریک به تمام دوستان استقلالی مخصوصا فرزاد عزیز
13141775951.gif

پ.ن:

ylxsv8wdxi8nynu2a6.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستی در مورد تعداد حاضرین در ورزشگاه هم از طریق بلندگوها اعلام شد که 11000 نفر در ورزشگاه حضور دارن که کاملا چرت بوده و حداقل 25000 نفر در استادیوم حاضر بودن :)

پ.ن: واویلا میشه یازی استقلال - تراکتور !!!!!!!!!! اگه موقع مناسبی برگذار بشه 100K نفر رو شاخشه .... کی میدونه بازی دقیقا چه تاریخی و چه ساعتی برگزار میشه ؟؟؟؟

پ.ن 2: اوه اوه اوه ....

جمعه 18 شهريور
استقلال - تراکتورسازی ساعت 18:00

حالا خدا به تراکتور سازی رحم کنه :)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا