• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg

تبریـــــــــــــــــــــک به همه دوستان ، بازی خیلی خوبی بود

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
منم تبریک میگم به همه استقلالی ها

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با تبریک به همه آبی دلان عزیز
بهترین دربی این چند سال اخیر بورد که انجام دادیم. بغیر از اندکی از دقایق میشه گفت تو تمام بازی نسبت به پرسپولیس از همه لحاظ سرتر بودیم. البته پرسولیس هم تیمش در این فصل خیلی ضعیف هست. اینجاست که باید از زحمات شبانه‌روزی حاجی فتح الله زاده کمال تشکر را داشته باشیم که تیمی به این خوبی برای این فصل بست. از همه بازیکن‌های تیم هم به خصوص از شیر فرهاد و آقا مجتبی تشکر می‌کنیم. ان شاء الله به امید قهرمانی در هر سه جام پیشرو. در ضمن خدا کنه شیرفرهادمون که دو سال پی‌درپی بهترین بازیکن لیگ شده و امسال هم که دیگه کاملا در اوج فوتبالش به سر می بره و دوباره کاندید بهترین بازیکن سال آسیا شده اینبار به این عنوان که کاملا برازندش هست نائل بشه. ان شاءالله

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
همه بازیکن ها امروز عالی بودن ولی عجب بازیکنیه این میثم حسینی فسقله بچه چه بازی میکنه :blink:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بسيار تبريک ميگم اين برد رو :دی

از طرفی افسوس ميخورم که ميتونستيم 30 دقيقه اول 3 تا بزنيم بهشون ،اما نشد! حداقل حقمون از اين بازی 4 گل بود!

بدون شک يکی از بهترين و زيباترين دربی های چند سال اخير بود که ميتوست با گل های بيشتر ،ماندگاری بيشتری داشته باشه!

جاسم کرار يه تنه سمت راست پرسپوليس رو به آتيش کشيده بود ،جباری مثل بازی قبل حرف نداشت ، فرهاد عالی بود، اندو به راحتی وسط زمين رو بسته بود ،خسرو و ميلاد هم خوب بودن، راستی امروز کيانوش رحمتی هم خيلی دوست داشتنی شده بود! :D
در کل يکی از بهترين بازی های چند سال اخير استقلال رو ديدم و بسيار لذت بردم :cool:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان تبریک میگم ... واقعا خوشحالم .... حق استقلال بود ... ولی ناراحتم که چرا نتونستیم 5 - 6 تا گل بزنیم بشون تا روشون نشه دیگه سرشونو بالا بیارن .... یاد تیترای روزنامه های سرخکی که میفتم خندم میگیره :)

واقعا کرار تو این باری کجا بود و علی کریمی کجا !!!!!

شیر فرهاد ناموس فوتبالیسته .... واقعا عاشقشم ...

چقدر خوب و یکدست بازی کردن و به جز یه ربع بیست دقیقه ای که بعد از برخورد ضربه ی میداوودی به دیرک تیم عقب کشید تو سایر زمان بازی عالی بود ... عالی ... بدور از احساس و با تفکر بازی کردن ... خیلی هم بدشانس بودیم ...

خدا رو شکر که ثابت کردیم که اگه یه تیم ، تیم باشه ، داوری هم نمیتونه مانع بردش بشه ..... همه دیدیم که یه پنالتی ناحق به ضررمون گرفتن ..... اون آفساید به اون تابلویی رو به به ضررمون گرفتن ... خطای اون زارع کع مستقیم باید اخراجش میکرد رو حتی کارت زرد نداد تا 2 کارته نشه و تو زمین باقی بمونه .... مشکلی نیست .... ما ترکوندیمشون ... همین

پ.ن: تا اهمین الان توی کارناوالای شادی بروبچ اهوازی بودیم .... رقص و پایکوبی ... دختر و پسر پیر و جوون .... فک کنم تا ساعتای 2 و 3 هم هدامه داشته باشه ....

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من بازی رو از کانال جام جم ديدم ،اونجا فردوسی پور مجری بود ، تا بازی تموم شد ، با همون لحن خاص خودش گفت پرسپوليس 2 خورد ،چند تا هم نخورد :lol::lol:

کارشناس داوريشون هم 2 اخراجی از پرسپوليس رو تاييد کرد ،يکی زارع،يکی ديگه هم اونی از حرصش موهای کرار رو کشيد.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
تبریک به همه استقلالی ها

چقدر حال داد این برد....

واقعا 2 تا کمشون بود... بیشترم جا داشتن

ایشالا بازی برگشت جبران میکنیم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دم حاجی فتل هم گرم که تیمی بسته کارستون ..... واقعا دمش گرم

یاد ناصرخان هم به خیر که اولین برد داربی رو بعد از ایشون به خودشون تقدیم میکنیم و ایشالا که روحش شاد باشه .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تبریک میگم
برد خیلی خوبی بود ! نیمه اول رو نتونستم ببینم!
نامردا اومدن بشقابامون رو شکوندن!‌
واقعا دم شیر فرهاد گرم!
راحت میشد 2 تا دیگه بزنیم!
اون توپ اخر رو اندو یه تو سر توپ میزد تموم بود ‍حیف شد

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ناصر خان كاش تو ورزشگاه بودي او لب خند ميزدي
بچه ها دم همتون گرم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
از علیرضا و فرزاد و محسن خبری نیست ... پ کوجان؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
از علیرضا و فرزاد و محسن خبری نیست ... پ کوجان؟

هستم در خدمت برادر ، دیشب نتم مشکل داشت

تبریک به همه آبی دلان
بازی بسیار زیبائی بود ، دو تا زدیم دستکم 4 گل هم نزدیم حیف !

رحمتی عالی بود ! پنالتی تو چهار چوب هم بود مهارش میکرد تنها ضعف مهدی فکر کنم تعلل تو خروج هاش باشه
دفاع هم که بی نقص بود ، پنالتی هم درست نبود از دید من تازه !

جباری خدائیش زیندانه ! اصلا زیدان جباریه ! نازشم "باید " بخریم ! دیدید میارزه ؟!! بعضی ها میگفتن همش مصدومه و بی نظمه و بدرد نمیخوره و !! دیدید نگه داشتنش مثه نگه داشتن جواهره ؟؟!

سوپر میلاد ....... :( کاش ضربه تیره گل میشد ...

آرش آقای گل هم همیشه آرش آقای گله ! نبینم کسی نازک تر از گل بهش بگه ؟! :p دیدید تو 10 دقیقه چیکار کرد ؟!

از شیر فرهادم هیچی نگم بهتره ! اصلا چی دارم بگم ! قلبمه ! دلم ه ! وجودمه ! نفسمه ! عمرمه ! زندگی مه !

پژمان آندو حنیف جاسم .... همه عالی بودن ! حتی که یا نوش :دی

فقط حیف ! خدائیش "باید " دستکم 4 تا میزدیم ..

خلاصه که .... " تبریکات فراوان به آبی دلان عزیز

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
تبریک میگم
برد خیلی خوبی بود ! نیمه اول رو نتونستم ببینم!
نامردا اومدن بشقابامون رو شکوندن!‌
واقعا دم شیر فرهاد گرم!
راحت میشد 2 تا دیگه بزنیم!
اون توپ اخر رو اندو یه تو سر توپ میزد تموم بود ‍حیف شد

علی جان کم پیدایی داداش.:D
نمیگی تو این ایام عزیز دلمون برات تنگ میشه؟
بیشتر بیا اینجا :دی
هستم در خدمت برادر ، دیشب نتم مشکل داشت

تبریک به همه آبی دلان
بازی بسیار زیبائی بود ، دو تا زدیم دستکم 4 گل هم نزدیم حیف !

خلاصه که .... " تبریکات فراوان به آبی دلان عزیز
فرزاد جان جات خالی بود دیشب.
متاسفانه باید 6 ماه دیگه صبر کنی:lol:
به معنای کلمه لهشون کردیم.فردا باید کلی خرما ببرم پادگان :دی

مظلومى: اگر مربى استقلال نباشم روزهاى دربى مى آیم و پرسپولیس را مى برم!

پرویز مظلومى سرمربى استقلال اعلام کرد: امیدوارم برد مقابل پرسپولیس درنهایت به قهرمانى در لیگ برتر ختم شود.وى پس از برترى دو بر صفر مقابل پرسپولیس در نشست خبرى اظهار داشت: بازى خوبى را انجام دادیم، خوشحالم با انجام بازى خوب و برتر به این نتیجه رسیدیم. من پیش از بازى با قاطعیت گفته بودم در این بازى پیروز مى شویم چرا که به بازیکنان خودم شناخت داشتم و این حرف را زدم که بعد از بازى با تراکتورسازى به بازیکنان روحیه بدهم. او افزود: در این بازى برنامه هایمان به خوبى اجرا شد، شاید اگر یک مقدار دقت مى کردیم مى توانستیم گل هاى بیشترى بزنیم.سرمربى استقلال گفت: یکى از بهترین دربى ها را شاهد بودیم، پرسپولیس واقعا خوب بازى کرد. هر ۲ تیم سرعتى و هجومى بازى کردند.
مظلومى عنوان کرد: در هر صورت ما یک راه طولانى در پیش داریم. امیدوارم این راه سرانجام به قهرمانى در لیگ برتر ختم شود.وى در مورد اینکه در دربى هت تریک کرد، اظهار داشت: در هر صورت دربى شرایط خاص خود را دارد. شرایط روحى و روانى در این بازى بسیار تاثیر گذار است. در یک هفته گذشته با بازیکنان در مورد پیروزى در این بازى صحبت کرده بودم. برخى مى گفتند با این صحبت ها مظلومى به بازیکنان استرس وارد مى کند اما خوشبختانه این طور نشد.وى در مورد سؤالى مبنى بر اینکه آیا بدون مجیدى هم این بازى رامى بردید، عنوان کرد: بله. شما شاهد بودید که در نیمه دوم فرهاد مجیدى را از زمین بیرون کشیدیم و پس از آن به گل دوم دست یافتیم. و نشان دادیم که اگر بازیکنان کلیدى هم بیرون باشند مى توانیم خوب بازى کنیم. شرایط ما در این بازى مانند شرایط دیدار با فولاد بود. چرا که همه بازیکنان را در اختیار داشتیم. سرمربى استقلال در پاسخ به سؤال دیگرى در مورد اینکه پرسپولیسى ها مى گفتند اگر آنها پنالتى را گل مى کردند، مى توانستند نتیجه بهترى بگیرند، گفت: اصلا این طور نیست. چرا که اگر شوت جبارى که به تیر دروازه برخورد کرد، به گل تبدیل مى شد و یا حتى ضربه میداودى وارد دروازه مى شد ما هم مى توانستیم گل هاى بیشترى بزنیم.این شکلى از بازى بود آنها هم موقعیت داشتند و ما هم گل هاى زیادى را نزدیم.
مظلومى گفت: پرسپولیسى ها در این بازى با توپ هاى هوایى مى خواستند هافبک هاى ما را از بازى خارج کنند؛ اما راه نفوذ آنها را بستیم. این شکست چیزى از ارزش هاى آنها کم نمى کند و با شناختى که از استیلى دارم او مربى باهوشى است و در آینده جبران خواهد کرد.وى در مورد عملکرد داورى اظهار داشت: در مورد داورى صحبت نمى کنم ترکى کار خود را انجام داد و به آنها خسته نباشید مى گویم. افتخار ما این است که دیگر داور خارجى نمى آوریم، گل هاى ما هیچ مشکلى نداشت و بر روى صحنه پنالتى پرسپولیس هم شاید حرفى باشد اما صحبتى نمى کنم.مظلومى در پاسخ به سؤال در مورد اینکه چرا ولید على در این دیدار بازى نکرد، گفت: ولید على بازیکن خوبى است اما او ۱۸ روز در کنار تیم نبود. و این درست نیست که بازیکنى که مدت زمان زیادى با ما نبوده در این بازى حساس بازى کند.وى افزود: در تیم ما گذشت وجود دارد و امروز شاهد بودید که آرش برهانى در صحنه اى که مى توانست خودش گل بزند به مجتبى جبارى پاس داد.سرمربى استقلال در پاسخ به سوال دیگرى مبنى بر اینکه آیا مى توانستید پرسپولیس را ۶ تایى کنید یا خیر گفت: نه. ما مى توانستیم گل هاى زیادى به این تیم بزنیم اما قضیه ۶ تایى به تاریخ پیوسته است. در بازى هر توپى به گل نمى رود. در هر صورت برد، برد است و من راضى هستم. مظلومى در مورد کنترل على کریمى در بازى اظهار داشت: در این بازى تک تک بازیکنان حریف را زیر نظر داشتیم. کریمى بازیکن بسیار بزرگى است. او هر جا مى رفت بازیکن ما وى را کنترل مى کرد و دیگر احتیاج نبود یک نفر را براى کنترل او در نظر بگیریم. البته اگر دقت نمى کردیم این بازیکن مى توانست دردسرساز شود. وى در پایان به مزاح به یکى از خبرنگاران گفت : اگر روزى مربى استقلال هم نباشم ، هنگام دربى مى آیم و پرسپولیس را مى برم.

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
:)با تبریک به همه هواداران آبی پوش عزیز تبریک می گم خیلی قشنگ بازی کردین حق شما بردن بود مبارک تون باشه بازم تبریک .
ازطرف همه پرسپولیسی های با جنبه و با مرام .
پرسپولیسی با جنبه شهاب

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عکس نگار استقلال - پرسپولیس

اول از همه گرامی مییداریم یاد و خاطره ناصر خان حجازی رو .. :

a2tocl06sr1m62hkcd8.jpg

آقای هت تریک ! :

8f8tgrdodjts0e8bwikc.jpg

شیر فرهاد " داستان 7 طلائی "

xvhcdac8wrjrwz36r7t1.jpg