• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
میداوودی: آرزو می کردم چنین روزی را دوباره ببینم

84oqb8joyu83bwx6ya.jpg

میداوودی اظهار امیدواری کرد در تیم‌ملی ایران خوش بدرخشد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،میداوودی که به تازگی پس از دوران مصدومیت طولانی بار دیگر به تیم‌ملی دعوت شده است در گفتگویی با سایت رسمی خود ضمن ابراز خوشحالی از حضور دوبار ه در اردوی تیم ‌ملی در مورد مسائل روز سخن گفته است.متن کامل مصاحبه او در پی می آید:

از دربی شروع کنیم. بازی را چطور دیدی؟

خوشبختانه بازیکنان دو تیم به فکر ارائه فوتبال زیبا بودند و هواداران بعد از مدت ها یک دربی جذاب را تماشا کردند. استقلال به نسبت دو بازی فصل گذشته خیلی بهتر ظاهر شد و پرسپولیسی ها هم گفته اند که پیروزی حق استقلال بود.

بعد از بازی گفته بودی که باید گل های بیشتری می زدیم؟

از من سئوال شد اگر تمام موقعیت های دو تیم گل می شد؛ چه نتیجه ای به دست می آمد که جواب دادم در آن صورت می توانستیم پنج بر یک برنده شویم. البته این را اضافه کنم که بازیکنان پرسپولیس علیرغم شکست جوانمردانه بازی کردند و دست به مسائل حاشیه ای نزدند.

از عملکرد خودت مقابل پرسپولیس راضی بودی؟

همه تلاشم را کردم تا برای تیمم موثر باشم و شانس زدن حداقل یک گل را هم داشتم. من حدود 10 ماه از ترکیب اصلی استقلال دور بودم و بعد از مدت طولانی در چنین بازی سنگینی به میدان رفتم. چون به عنوان گوش راست بازی می کردم، علاوه بر کارهای هجومی باید در دفاع هم شرکت می کردم و فکر می کنم در مجموع کادر فنی و هواداران از عملکردم رضایت داشتند.

برای بازی در این پست مشکلی نداشتی؟

آقای مظلومی از چهار روز قبل از دربی مرا برای بازی در این پست آماده کرده بود و تمرینات خوبی انجام دادیم. در طول مسابقه حمایت خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان باعث شد هیچ مشکلی برای شرکت در کارهای دفاعی نداشته باشم. در هنگام حمله هم با جباری، مجیدی و کرار جاسم مربع تهاجمی را تشکیل می دادیم.

در سومین مسابقه متوالی توپ را به تیر دروازه حریف زدی؛ در این رابطه صحبت کن.

همیشه سعی می کنم به گوشه های دروازه ضربه بزنم تا دروازه بان برای مهار توپ شانسی نداشته باشد اما فعلا قسمتم اینست که شوت هایم به تیر دروازه بخورد. انشاالله در بازی های بعدی ضرباتم به گل تبدیل می شوند.

بازی بعدی مقابل سایپا و آینده استقلال در لیگ برتر را چگونه می بینی؟

معمولا بازی های قبل و بعد از دربی برای استقلال و پرسپولیس مشکلاتی ایجاد می کنند. پس از اردوی تیم ملی، پنج روز فرصت داریم تا برای بازی سایپا آماده شویم. ما باید دربی را فراموش کنیم و به فکر مقابله با سایپا باشیم تا امتیازی از دست ندهیم. هدف نهایی استقلال هم که مشخص است و مجموعه باشگاه برای قهرمانی در لیگ برتر تلاش می کنند.

از دعوت به تیم ملی چه احساسی داری؟

با اینکه از رده نوجوانان در تمام رده های سنی تیم ملی حضور داشتم اما این بار دعوت شدنم به تیم ملی برایم متفاوت بود و خیلی خوشحالم کرد. در طول دوران مصدومیت و روزهایی که می گفتند میداودی نمی تواند به میادین فوتبال برگردد، با آرزوی پوشیدن مجدد پیراهن استقلال و تیم ملی با مصدومیت مبارزه کردم. خدا را شکر که این روزها را دوباره می بینم و علاوه بر حضورم در ترکیب استقلال به تیم ملی هم دعوت شدم.

فکر می کنی در تیم ملی بتوانی جایگاه ثابتی پیدا کنی؟

هر بازیکنی به تیم ملی دعوت شود برای قرار گرفتن در لیست نهایی تلاش می کند. من هم سعی می کنم طوری عمل کنم که برای بازی رسمی مقابل بحرین جزو بازیکنان حاضر در اردو باشم.

و حرف پایانی؟

از همه هوادارانی که در طول بازی با پرسپولیس از تیم ما حمایت کردند، تشکر می کنم و امیدوارم در پایان فصل قهرمانی استقلال را در کنار آن ها جشن بگیریم.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
احتمال كسر 6 امتياز از استقلال

با شکايت هافبک پيشين استقلال، اين تيم در آستانه کسر 6 امتياز قرار گرفت.

به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال با اشاره به حکم فیفا در مورد بدهی به این بازیکن گفت: هفته پیش این حکم به دستمان رسید که در آن ریز مطالبات "پائولو رینالدو" پرویی -بازیکن کنونی تیم کیه‌وو- آمده است. بر اساس شکایت مدیربرنامه های این بازیکن، رینالدو بیش از یکصد هزار دلار از استقلال طلب دارد که به این رقم باید جریمه دیرکرد هم افزود.

وی گفت: در حکم فیفا آمده که اگر تا یک ماه این مطالبات پرداخت نشود، فدراسیون بین المللی فوتبال تصمیمات سخت گیرانه تری اتخاذ خواهد کرد و اولین آن کسر 6 امتیاز از تیم استقلال است، کما اینکه به تازگی این اتفاق برای یکی از تیم های لیگ برتری سال گذشته افتاد.
حیرانی افزود: تعجب بر انگیز اینکه رینالدو دستمزد آبان ماه سال 1388 خود را هم نگرفته و این در شرایطی است که استقلال در آن زمان مشکلات مالی نداشت و جریمه این دیرکرد ها به همراه مطالبات معوقه بدهی استقلال را به این بازیکن سنگین تر می کند.
مشاور بین الملل باشگاه استقلال تاکید کرد: با راهنمایی کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال در مهلت تعیین شده درخواست تجدید نظر خود را به فیفا ارسال کردیم اما هنوز فیفا به این نامه ما پاسخی نداده است. در صورتی که این درخواست مورد پذیرش فیفا قرار نگیرد، استقلال تنها 20 روز برای پرداخت این پول فرصت دارد.
حیرانی عنوان کرد: این نخستین بار در تاریخ باشگاه استقلال است که اختلافات مالی با یک بازیکن به فیفا کشیده می شود و فیفا دراین مورد تصمیم می گیرد و حالا مدیران استقلال باید تاوان سهل انگاری گروه قبلی را بپردازند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کوفتش بشه!

اومد اینجا یه اپسیلون کاری واسه تیم ما نکرد ..و پول میخواد...

معاون باشگاه استقلال گفت: اجازه نمي دهيم شکايت رينالدو درباره بدهي باعث کسر امتياز از استقلال شود.

علی امیری در مورد اخطار فیفا به باشگاه استقلال مبنی بر پرداخت بدهی به رینالدو اظهار داشت: فیفا چندی قبل نامه‌ای به باشگاه استقلال ارسال کرد که رینالدو 100 میلیون تومان از باشگاه می خواهد، در این نامه آمده اگر باشگاه استقلال این موضوع را قبول دارد باید در ظرف مدتی که تعیین شده این پول را پرداخت کند.
وی افزود: ما هم چون نمی‌دانستیم بر اساس چه مستنداتی این حکم صادر شده نامه اعتراض خود را به فیفا دادیم و هنوز هم به باشگاه جوابی داده نشده است.
معاون باشگاه استقلال تاکید کرد: مستندات باشگاه استقلال با آنچه در این نامه آمده یکی نیست، برای باشگاه اگر مسجل شود مبلغ مورد نظر فیفا درست است، باشگاه این پول را می‌دهد و نمی گذارد کار به کسر امتیاز برسد. ما از مدیربرنامه های داخلی رینالدو خواسته بودیم به باشگاه بیاید؛ اما متاسفانه او نیامد.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جدا بیش از یکصد هزار تا طلب داره؟ مگه کلش چقدر بوده؟
پولش رو که میدن و تموم میشه ولی خب مبلغ بالاست.

هیات مدیره همسایه معرفی شد. از استقلال خبری نیست؟ میترسم حاجی رو بایکوت کنند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ناراحتي مظلومي از صحبت‌هاي جباري و انتظار براي معرفي اعضاي هيئت مديره

به گزارش خبرنگار فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار با سایپای البرز آماده می‌کند از ساعت 13 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را برگزار کرد که پرویز مظلومی سرمربی این تیم از اظهارت مجتبی جباری در برنامه شب گذشته 90 ناراحت بود.
سرمربی استقلال اعتقاد داشت، برخی از مسائل درون خانوادگی نباید رسانه‌ای شود و از همین‌رو گلایه‌های خود را به دیگر اعضای کادر فنی انتقال داد.

* حنیف عمران‌زاده مدافع ملی‌پوش استقلال به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه رباط داخلی تنها به انجام کارهای کششی پرداخت. این بازیکن تنها ملی‌پوشی بود که در تمرین امروز شرکت کرد و بقیه بازیکنان به ورزشگاه دستگری نیامده بودند.

* تمرین امروز آبی‌پوشان تحت تأثیر معرفی اعضای هیئت مدیره این باشگاه قرار داشت و بازیکنان و مربیان در خصوص اعضای هیئت مدیره سؤالاتی را می‌پرسیدند.

* جاسم کرار و ولید علی دو بازیکن عرب‌زبان استقلال که به کشورهای خود سفر کرده‌اند در تمرین امروز شرکت نداشتند. کرار از فردا در تمرین استقلال شرکت خواهد کرد.

* پرویز مظلومی در اواسط تمرین با حنیف عمران‌زاده در خصوص تیم ملی و همچنین آسیب‌دیدگی‌اش صحبت‌هایی را انجام داد.

* مهدی رحمتی با 40 دقیقه تأخیر به محل تمرین آبی‌پوشان رسید و سپس در کارهای گروهی تیمش شرکت کرد.

* برخلاف روز گذشته که حدود 500 نفر از هواداران مشتاق استقلال به تمرین این تیم آمده بودند عصر امروز تنها 50 نفر از هواداران استقلال در ورزشگاه دستگری حضور پیدا کردند.

* محور اصلی تمرینات نوبت عصر آبی‌پوشان با توجه به تمرین با وزنه صبح بیشتر به کارهای هوازی بود و بازیکنان این تیم تنها 40 دقیقه به کارهای تاکتیکی زیر نظر هنکه پرداختند.

* تمرین استقلال فردا از ساعت 17 در ورزشگاه دستگری با حضور سایر بازیکنان ملی‌پوش این تیم و دو بازیکن عراقی و کویتی برگزار خواهد شد.

تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه آینده در ورزشگاه آزادی از هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر به مصاف سایپای البرز خواهد رفت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جدا بیش از یکصد هزار تا طلب داره؟ مگه کلش چقدر بوده؟
پولش رو که میدن و تموم میشه ولی خب مبلغ بالاست.

هیات مدیره همسایه معرفی شد. از استقلال خبری نیست؟ میترسم حاجی رو بایکوت کنند.

درود

هنوز مشخص نشده ظاهرا ، جریان رینالدو رو تو سایت اس اس هم زده که جدی یه .. :eek:

عکس نگار تمرین دیروز آبی دلان

جوادین حال کنن ! بروبچ تریپ یووه ای زدن :دی

بازگشت فری زندی به تمرینات :

d2pbk2eoq76ng6tv9.jpg

سلطان دروازه ها و آقازاده ! :

nphyingxs4w39yz4ekrd.jpg

کیکی که دیروز سر تمرین زدن به بدن ! :

rokd2hjpxp371ayuqcpr.jpg

بدون شرح :

26uch63ikoj2uysctw1j.jpg

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
اعضای هییت مدیره اعلام شد؟:blink:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

هنوز مشخص نشده ظاهرا ، جریان رینالدو رو تو سایت اس اس هم زده که جدی یه .. :eek:

عکس نگار تمرین دیروز آبی دلان

جوادین حال کنن ! بروبچ تریپ یووه ای زدن :دی

جون خودم یه لحظه گفتم چرا عکس یووه ای اینجاست :دی
چه فاید بابا تو تمرین یووه ای تیپ میکنند تو زمین اینتری اه اه اه :دی
کاش یه سال لباس دوم میزدن طرح یوونتوس. :rolleyes: میشه یعنی؟
یووه که یه سال پیرهن دومش ابی بود/ نوبت استقلاله :دی

فری خان @
هنوز مشخص نشده ظاهرا ،
;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

این رسولی و نجف نژاد رو کجای دلم بذارم. باز امیدوار خوبه/ حاجی هم بشه مدیرعامل دیگه نصف مشکلا برطرف هست.
باز خوبه رفیق اون باباهه نیست.
جواد هم کارش درسته/ از دسته جوانمردان هست.
اون دو تا کین دیگه؟

مرجان دمت گرم/ حساس شده بودم. باز خیلی بد نشد.
البته به نظر من اینها کلا برای امسال هست و بعد فینیتو. جریان ادامه داره.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب باز بد نشد نسبت به پرسپولیس خیلی بهتر شد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خوب باز بد نشد نسبت به پرسپولیس خیلی بهتر شد

100 % بهتره...
47b20s0.gif

من انتظار داشتم استقلال رو نابود کنن با انتخاب های اعضای هیات مدیره..چون این آقای وزیر ورزش پرسپولیسی تشریف دارن..

ولی بازم بد نشد.

مدیر عامل بشه حاجی...حالا هیات مدیره کیلو چنده این وسط. :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولی بازم بد نشد.

مدیر عامل بشه حاجی...حالا هیات مدیره کیلو چنده این وسط. :دی
جواد و امیدوار صد در صد به حاجی رای میدن/ نجف نژاد هم قدرتی نداره و خودش هم که مدعی نیست. خلاصه سه تا رای بیاره حله/

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مدیرعاملتون خود فتح الله زاده شد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با حکم عباسي، وزير ورزش و جوانان اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال معرفي شدند.

به نقل از پايگاه خبري ورزش و جوانان سيد احمد رسولي نژاد، اميدوار رضايي، مقداد نجف نژاد، عبداله ساور، علي فتح الله زاده، جواد زرينچه و غلامحسين فرزامي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال منصوب شدند.
در نشست امشب هيات مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي استقلال تهران که با حضور دکتر عباسي وزير ورزش و جوانان و اعضاي هيات سيد احمد رسولي نژاد،جواد زرينچه، اميدوار رضايي، غلامحسين فرزامي، مقداد نجف نژاد، عبدالرضا ساور و علي فتح الله زاده برگزار شد،اعضا، علي فتح الله زاده را که از خردادماه سال گذشته سرپرستي اين باشگاه را بر عهده داشت، به عنوان مدير عامل جديد باشگاه انتخاب کردند.
شايان ذکر است در اين نشست سيد احمد رسولي نژاد به عنوان رييس هيات مديره معرفي شد.

هورااااااااااااااااااااااااا

حاجی شد مدیر عامل
greenstars.gif
greenstars.gif
greenstars.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بزن اون کف قشنگه رو ... :happy:

فقط یه چیزی ! این جناب مقداد نجف نژاد همونی نبود که قضیه ارسال فکس و اینا تو ززمانش بوجود اومد ؟؟! :eek:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

فقط یه چیزی ! این جناب مقداد نجف نژاد همونی نبود که قضیه ارسال فکس و اینا تو ززمانش بوجود اومد ؟؟! :eek:

نکته عجیب و مهم این است که نجف نژاد ، امیدوار رضایی و رسولی نژاد در دوره ای عضو هیات مدیره استقلال بودند که به دلیل سهل انگاری لیست استقلال به آسیا ارسال نشد و همگی اعضا استعفا کردند .

پ.ن: البته ببخشید من جواب دادم :blush:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

خود #$#$$ شه!

ولی مهم نیست.. تا فتح الله زاده هست نمیذاره این اتفاقات بیفته.

هر کاری میکردن باز هیات مدیره 100% بر میل ما نمیشد..خوب شد واعظ نیومد..

جای ناصر خان خالیه..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا