• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
الونگ: آمده بودم تست بدهم

13900816163017_PhotoA.jpg

گزارش خبرگزاری فارس، الونگ الونگ پس از تساوی 2 بر 2 برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: امروز برای تست دادن در استقلال بازی کردم. مدیر برنامه‌هایم روز گذشته با مسئولان استقلال صحبت کرد و خیلی دوست دارم در این تیم بازی کنم. فردا با مسئولان استقلال به طور جدی مذاکره می‌کنم.‌ من با مظلومی حرف زدم و او به من گفت اگر مثل قبل باشی تو را می‌خواهم.

وی ادامه داد: اکنون در شرایط صد در صد آماده قرار ندارم ولی می‌توانم خودم را به آمادگی برسانم. با سرپرست استقلال هم حرف زده‌ام. استقلال به دنبال بازیکن خارجی درجه یک بود و امیدوارم با این تیم قرارداد ببندم. من در پرسپولیس هم بازی کردم و تجربه لازم را دارم.

پس همون الونگه!

دمش گرم..

به نظرم بخریمش..

اون طرفی ها خیلی برای از دست دادنش افسوس میخورن..

گزینه خوبیه! :D بذاریمش دفاع!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس همون الونگه!
دمش گرم..
به نظرم بخریمش..
گزینه خوبیه! :D بذاریمش دفاع!

هم پست که یا نوشه :دی (کیانوش رحمتی ) اگه بیاد شاید !!! البته شاید ! از دست که یا نوش خلاص شیم :دی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دمت گرم بابت خبر
اها ایول بیاد خوبه نره غولیه واسه خودش تصور کن اندارنیک تیموریان و الونگ وسط باشن دو تا با قدرت بدنی بالا چه شود
ولی احتمالش بیشتره که مدافع بشه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
هم پست که یا نوشه :دی (کیانوش رحمتی ) اگه بیاد شاید !!! البته شاید ! از دست که یا نوش خلاص شیم :دی

بابا کیانوش که خیلی خوبه بیچاره که هر موقع تو بازی بوده که خوب بازی کرده.البته الونگ هم بد نیستش ولی بازیش بگیر نگیر داره یهو دیدی اومد اینور نتونست خوب بازی کنه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بابا کیانوش که خیلی خوبه بیچاره که هر موقع تو بازی بوده که خوب بازی کرده..

فکر کنم شوخی میکنید! :دی خود کیانوش هم همچین حرفی درباره خودش نمیزنه رفیق.

خارج از شوخی نظر شما محترم ولی به عقیده من:
پاس بلند هاش که تقریبا 90 درصد اشتباهه/ پاس ریز هم به همچنین. هر باز پاس عقب میده من میگم یا حضرت عباس الان باز توپش نمیرسه . تو درگیری ها و توپ گیری بسیار ضعیف. براحتی هم پشت هیجده خطا میده. پاس قطری و تعویض بازی و اینها هم که فکر کنم باهاش بیگانه هست. بعد اینکه همه هافبک دفاعی ها شوت زن هستن این شوتم نمیزنه رو به چهارچوب . و بزرگترین مشکلی که منو ازار میده با توجه به همه این ضعف ها که قابل برطرف کردن هست اینکه این بازیکن هیچ وقت اعتماد به نفس لازم و نداره و با این سابقه برام خیلی عجیبه.

///////////////
درباره الونگ/ باید بگم بی تردید جایگاه کیانوش رو خواهد گرفت و بحق هم هست. چون اولا قلدره و قدرت بدنیش خوب/ توپ گیره/ لو نمیده/ و در ضمن هوش خوبی هم داره و بازیکن ها رو تو جناحین و تو فضا ها خوب میبینه.
امیدوارم باهاش قرارداد ببندند.

جالب بود که تو مصاحبه اش گفت: اومده بودم تست بدم ، بازی کردم / بعد بهش میگه تو همیشه انگار اماده بازی هستی ؛ گفت خب آره من الونگم دیگه. :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پاس بلند هاش که تقریبا 90 درصد اشتباهه/ پاس ریز هم به همچنین. هر باز پاس عقب میده من میگم یا حضرت عباس الان باز توپش نمیرسه . تو درگیری ها و توپ گیری بسیار ضعیف. براحتی هم پشت هیجده خطا میده. پاس قطری و تعویض بازی و اینها هم که فکر کنم باهاش بیگانه هست. بعد اینکه همه هافبک دفاعی ها شوت زن هستن این شوتم نمیزنه رو به چهارچوب . و بزرگترین مشکلی که منو ازار میده با توجه به همه این ضعف ها که قابل برطرف کردن هست اینکه این بازیکن هیچ وقت اعتماد به نفس لازم و نداره و با این سابقه برام خیلی عجیبه.

بزرگترين مشكل كه يا نوش ! خطاهاي بي مورد و بد جا جلو 18 قدمه كه بارها و بارها يا موقعيت خطرناك تحويل حريف داده يا باعث گل خوردن شده مثه بازي برگشت با تراكتور فصل پيش تو آزادي كه همون اصلا باعث باختمون شد
وقتي توپ دستشه كافي يه يه بازيكن حريف بياد سمتش = خلاص !!

ولي ... خيلي سختكوشه و تو بازي هم كم نميذاره انصافا :)

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خب امیدوارم که با الونگ قرارداد امضا کنند . اگه اینطور بشه میتونه کنار آندو یه زود وحشتناک رو بسازند .
یه مورد دیگه که الونگ دفاع هم بازی میکنه ، یعنی هروقت منتظری یا حنیف توی دفاع نباشند میتونه توی دفاع بازی کنه که با توجه به قد بلند و گام های بلند و قدرت بدنی مطبوب میتونه مهره کارآمدی برای استقلال باشه .
قراداد الونگ یه خوبی داره که کمتر کیانوش ور دیگه میبینیم :دی
خب کیانوش بازیکن سن بالایی هست ، سنگین هست، توی درگیری ها اکثرا کم میاره، پاس های قطری و زمینی اکثرا اشتباه، خطاهای بی مورد زیاد انجام میده مخصوصا پشت 18 ... بهتره روی نمیکت باشه .:دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این متن قشنگ رو دیروز ابرار ورزشی نوشته بود، که فکر کنم شما عزیزان هم لذت ببرید!:

"استقلال كه بازى اول خود را با حساب يك بر صفر به ناسيونال پارگوئه باخته بود در بازى دوم خود با پرسپوليس و به خاطر حساسيت هاى هميشگى اين بازى كارى را انجام داد كه از پرويز مظلومى بعيد به نظر مى رسيد. او در شرايطى كه بازى را تا دقيقه ۵۵ با حساب دو بر يك به سرخپوشان واگذار كرده بود، بازيكنى به نام الونگ الونگ را به منظور تست و آزمايش به ميدان آورد تا يك ضربه هولناك به اعتبار رقابت ها زده باشد!"

منبع : فیس بوق :دی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
این متن قشنگ رو دیروز ابرار ورزشی نوشته بود، که فکر کنم شما عزیزان هم لذت ببرید!:

"استقلال كه بازى اول خود را با حساب يك بر صفر به ناسيونال پارگوئه باخته بود در بازى دوم خود با پرسپوليس و به خاطر حساسيت هاى هميشگى اين بازى كارى را انجام داد كه از پرويز مظلومى بعيد به نظر مى رسيد. او در شرايطى كه بازى را تا دقيقه ۵۵ با حساب دو بر يك به سرخپوشان واگذار كرده بود، بازيكنى به نام الونگ الونگ را به منظور تست و آزمايش به ميدان آورد تا يك ضربه هولناك به اعتبار رقابت ها زده باشد!"

اینهم کاملا درسته ////////////// ما فقط حنیف و منتظری رو از تیم اصلیمون داشتیم . دروازبانمون اولین بازییشو از اول توی دروازه وایساد و .... در کل به نظرم عالی بودیم . نشون دادیم ذخیره های استقلال در بدترین حالت هم به پرسپولیس بباز نیستند و خیالمون راحت شد که بازی برگشت لیگ هم 100% با ترکیب اصلی برنده ایم .

فقط یه نکته ای منو خیلی داره ناراحت میکنه اونم نیمکت نشینیه زندی هست . واقعا بازیکن پر تلاش و فوق العاده ایه ، ضربه های کرنرش واقعا موقعیت میسازه و ... دلم میسوزه رو نمیکت بشینه . حالا جالبیش اینه یه بازیکن مثل زندی که توی بوندسلیگا هم بازی کرده همیشه در خدمت تیم و بدون اعتراض روی نیمکت میشینه ولی برهانی هر روز بهانه میگیره .

Last edited by a moderator:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

فراوان لایک :lol:
ولی ما فقط حنیف و منتظری رو از تیم اصلیمون داشتیم .
فقط یه نکته ای منو خیلی داره ناراحت میکنه اونم نیمکت نشینیه زندی هست .

عزیز پژمان که تیم ملیه/ فریدون نیز فیکس بود.

الونگ چند سالشه؟
Date of birth 20 February 1983 -----age 28
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Elong_Elong

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
فراوان لایک :lol:

عزیز پژمان که تیم ملیه/ فریدون نیز فیکس بود.

Date of birth 20 February 1983 -----age 28
Jacques Elong Elong - Wikipedia, the free encyclopedia

همون :D
نه بابا بنده خدا زندی رو کدوم بازیها از اول گذاشتند ؟ ( به جز ذوب اهن ) یعنی هر وقت بازیکن مصدوم و محروم نداشته باشیم روی نیمکته وقت ناچاری میاد تو زمین

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
همون :D
نه بابا بنده خدا زندی رو کدوم بازیها از اول گذاشتند ؟ ( به جز ذوب اهن ) یعنی هر وقت بازیکن مصدوم و محروم نداشته باشیم روی نیمکته وقت ناچاری میاد تو زمین
آهان :دی
فکر کردم منظورتون این بازی بوده

ولی مطمعن باشید از این به بعد قابلیت نیمکت نشین کردن کرار رو داره. البته از اول فصل مصدوم بود و درست یه بازی قبل از ذوب آهن بود که مصدومیتش رفع شد و بهش بازی نداند ولی از ذوب آهن به اینور قابل توجه و خوب بازی کرده.

من خودم فکر میکردم که چون مقداری سبک بازیش ایستا هست تو استقلال خوب جا نیافته ولی انصافا نشون داده که خیلی خوب خودشو هماهنگ میکنه که این همون تجربه بوندسلیگاییش هست. به نظرم الان داره بهتر از پارسال بازی میکنه ولی هنوز میتونه بهتر بشه و تبدیل به همون زندی ای بشه که تازه به ایران و تیم ملی اومد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آخرين وضعيت مصدومان استقلال

به نقل از سايت باشگاه استقلال، پزشک اين تيم پيرامون آخرين وضعيت مصدومان استقلال گفت: فرهاد مجيدي همچنان با کشيدگي همسترينگ مواجه است و بايد به فيزيوتراپي ادامه دهد و خسرو حيدري هم حدود 3 هفته ديگر زمان نياز دارد تا دوره درمان خود را سپري کند و به تمرينات باز گردد.
وي ادامه داد: فريدون زندي در بازي اخير دچار کشيدگي از ناحيه کشاله پا شد و قرار است امروز MRI از ناحيه مصدومش انجام شود. معتقدم مصدوميت وي خيلي حاد نيست اما براي اظهارنظر قطعي بايد منتظر پاسخ عکسبرداري باشيم.
رضايي در پايان گفت: وضعيت محسن يوسفي خوب است و از امروز در تمرينات حاضر مي‌شود وتنها مشکل وي کبودي از ناحيه چشم است. غلامي، برهاني و شريفات هم دچار آسيب ديدگي‌هاي خفيفي شدند که امروز معاينه مي‌شوند و نظر نهايي در مورد آنها ظرف 24 ساعت آينده اعلام مي‌شود.

\\

من به خبرهایی که "گل" میزاره زیاد خوشبین نیستم . ولی امیدوارم درست باشه .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من یه سوال برام پیش اومده...

چرا اینقدر تیم ما مصدوم میده؟ تیم های دیگه اینقدر مصدوم نمیدن..

فکر نمیکنید بدنسازی مشکل داره؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بعله بعله چه خبره بابا دیگه با کدوم بازیکن بریم مقابل صبا بازی کنیم
ای بابا
دوستان کی با صبا بازی داریم؟
ممنون

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من یه سوال برام پیش اومده...

چرا اینقدر تیم ما مصدوم میده؟ تیم های دیگه اینقدر مصدوم نمیدن..

فکر نمیکنید بدنسازی مشکل داره؟

اتفاقا به همین مطلب هم داشتم فکر میکردم که چرا بعد از هر بازی توی خبرگزرای ها یه تیتر اینجوری میبینیم " خبرهایی از مصدومان استقلال "
مصدومیت زیاد برمیگرده به بدنسازی بد و همچنین فشردگی بازیها .
ولی آیا دیگر تیمها هم اینقدر مصدومیت دارند ؟

بعله بعله چه خبره بابا دیگه با کدوم بازیکن بریم مقابل صبا بازی کنیم
ای بابا
دوستان کی با صبا بازی داریم؟
ممنون

بازی شنبه 28 آبان ساعت 16:30

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
از پیوستن الونگ به استقلال خوشحال شدم ... بازیکنیه که در شرایط خاص میتونه حتی توی دفاع هم واسه تیم بازی کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا