تبرییییییییییییک به همه!!!!!!
فقط پرویز کلاه گیس!!!!!!
واقعا عاشقشم....
البته جباری و مجیدی هم فوق العاده بودن!!!!!!
واقعا حال کردم.....
انشاءالله فردا شب بارسا اینجور بلایی سر رئال بیاره!!!!!!
این برد رو تبریک میگم واقعا خوشحال شدم و انتظارش رو نداشتم نمیدونم چرا فکر میکردم این بازی رو نمیبریم ولی خداروشکر بردیم خوبم بردیم
جالبه اینجا طرفدار یه تیمیم ولی از اون ور من داشتم دقیقا به حرف تو ولی برعکسش فکر میکردم که اگه فردا رئال بارسا رو میبرد چه هفته خوبی میشد:lol:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
به استقلالی ها تبریک میگم
آفرین به این بازیکن ها
نوش جونتون
چند تا سنگ پرت کردن که شانس آوردیم به آندو نخورد ...استقلال هم بازی رو برد هم اخلاق رو ....دوستانی که استادیوم بودن...اون سنگ هایی که پرتاب کردن و داور هم به داور چهارم تحویلش داد رو به سمت آندو پرتاب کردن؟
راستی جواد جان!
شما ظاهرا استادیوم بودی..ولی در تصاویر تلویزیونی..کریمی بعد از خطایی که روی حسینی کرد کاملا مشخص بود که یه چیز بدی خطاب به حسینی گفت.(البته با خودش! نه رو به حسینی )
دوستانی که استادیوم بودن...اون سنگ هایی که پرتاب کردن و داور هم به داور چهارم تحویلش داد رو به سمت آندو پرتاب کردن؟
راستی جواد جان!
شما ظاهرا استادیوم بودی..ولی در تصاویر تلویزیونی..کریمی بعد از خطایی که روی حسینی کرد کاملا مشخص بود که یه چیز بدی خطاب به حسینی گفت.(البته با خودش! نه رو به حسینی )
دوستانی که استادیوم بودن...اون سنگ هایی که پرتاب کردن و داور هم به داور چهارم تحویلش داد رو به سمت آندو پرتاب کردن؟
راستی جواد جان!
خب مجدد سلام
به نظرم نود دقیقه تقریبا یر به یر بود. البته ما موقعیت های بهتری داشتیم ولی باید بگم که پرسپولیس به نظرم بازی خوبی کرد تا وقت قانونی هر چند که مشخص بود ضعفهایی دارند و بعضیهاشون دارند جور بقیه تیم رو میکشند. بهر حال وقت اضافه ما زود به گل رسیدیم و اون دو دقیقه دو گل و بعد دیگه حریف روحیه اش از دست رفت. واقعیتش رو بگم بعد نود دقیقه به فکر این بودم که کیا پنالتی خواهند زد ولی بازی یهو یکسره شد. گل سوم هم که دیگه خیال هر دو طرف رو راحت کرد.
از بازی؛ اول از همه یه چیز و اونم اینکه واقعا از اول فصل این حسینی برای ما گل کاشت و من دوست دارم هر بار ازش تعریف کنم. واقعا در نظر بگیرید که بازیکن جوان و لیگ یکی چطور تو تیم به این سرعت تبدیل به ستون شد و از همون اولین بازیش هم خیلی راحت خودش رو با جو و تیم مچ کرد و خلاصه یکه.
رحمتی مصدوم بود به نظرم. دیشب چیزی در این مورد شنیدم ولی فکر کردم از حواشی باشه. موقع گرم کردن هم یکی دو تا حرکت داشت که انگار مشکلی از ناحیه کمر داره. تو بازی که مشکل پیدا کرد واقعا ترس داشتم و خب حالا که گذشت ولی باید بیشتر مراقب خودش باشه. ما هم که اینو نداشته باشیم گلر دومون مالی نیست!
و این امیر آبادی بچه هنگیه! جالبه که بازگشت داشته و بازم تو دربی پاس گل داد اونم چه پاسی :دی . واقعا خوب کار کرد. کلا میشه گفت حدود 30-40 روز اخیر خوب بازی کرده. عالی نبوده ولی راحت نمره قبولی میگیره.
میلاد چیزی نشون نداد و خب ظاهرا اونم مصدومیتی داره مزمن که برگشته!
آرش گل نزد ولی موثر بود. میتونست بهتر کار کنه و گل هم بزنه.
کیانوش رو ولش
حنیف نزدیک بود گل بزنه ها :دی/ دفاع در کل بد کار نکرد. پژی هم همینطور.
فرهاد گل نزد ولی خوب بود. دادن بازوبند نکته ای بود بس بزرگ که خیلی حرفها توش بود اگرچه به نوعی دارای کری خوانی زیادی هم بود اونم تو بازی:دی / شاید هم جایزه ای بوده که فرهاد از قبل برای شریفات گذاشته بوده. بسیار با هم رفیق هستند و تو بازی ها هم دقت کنید این نکته مشخصه.
رو گل سوم فرهاد به حالت اعتراض (همون سبک خودش) که دیر بهش پاس دادند کلا صحنه رو رها کرد که توپ رسید به شریفات. البته چیزی نمونهد بود توپ و خراب کنه و در اخرین لحظه تصمیم درست و گرفت.
مجتبی رو گل اول شاهکار زد! و پنالتی رو به نظرم خیلی بد زد ولی خب گل شد . بعد از تعویض حرکتش با مظلومی عالی بود و مظلومی هم نشون داد اگرچه تصمیمش محافظه کارانه بود در عدم محرومیتش ولی خب میشه جور دیگه ای هم بازیکن رو تنبیه کرد. مجتبی عالی بود
اندو هم که مشخصه. یه کنترل توپش می ارزه به نود دقیقه بازی کردن شماره 6!
کلا برد عالی ای بود و تبریک میگم. بعد از سه یک سال 70 یا 71 دیگه اختلاف دو گل نبرده بودیم که بازی رفت دو هیچ بردیم و حالا سه هیچ و دیگر هیچ.
از حاشیه ها
خالی موندن زیاد طرف حریف بود رو سکوها / بعد از اون حرکت کریمی و حسینی متاسفانه به کریمی توهین شد به زشت ترین شکل که هر چی هم تلاش شد که نشه موفق امیز نبود. اینم بگم که کریمه در پاس به این توهین ها بوس برای ملت فرستاد. / خب سه هیچ که شد تقریبا با توجه شرایط قبل بازی باورش سخت بود. / بیرون استادیوم هم همه چیز آروم مرتب بود و حتی ضبط استقلالی ها هم که برده بودند نود درصد نوحه پخش میکرد و حداقل اینجا محرم و محترم دونستند دو طرف. / ما هم که اگرچه یه ساعت قبل بازی رفتیم ولی در کمال تعجب پایین جا گیر آوردیم :دی !
بازم تبریک میگم به همه ولی یه چیز و فراموش نکنیم این بردها تموم میشه و نوبت باخت هم میشه حال کی و خدا میدونه ولی یادمون باشه که اون روز باید هوادار باشیم.
دوستان بعد برد بازی بازی برگشت چه لقبی باید به پرویز خان داد ؟!...پوبله که نمیشه ...میشه ؟![]()
خب باید به فرهنگستان لغت فارسی بگیم یه چی درست کنه دیگه ...نمیشه که این طوری :دیمیشه... خوبشم میشه