• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تبرییییییییییییک به همه!!!!!!

فقط پرویز کلاه گیس!!!!!!

واقعا عاشقشم....

البته جباری و مجیدی هم فوق العاده بودن!!!!!!

واقعا حال کردم.....

انشاءالله فردا شب بارسا اینجور بلایی سر رئال بیاره!!!!!!

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
این برد رو تبریک میگم واقعا خوشحال شدم و انتظارش رو نداشتم نمیدونم چرا فکر میکردم این بازی رو نمیبریم ولی خداروشکر بردیم خوبم بردیم:)

تبرییییییییییییک به همه!!!!!!

فقط پرویز کلاه گیس!!!!!!

واقعا عاشقشم....

البته جباری و مجیدی هم فوق العاده بودن!!!!!!

واقعا حال کردم.....

انشاءالله فردا شب بارسا اینجور بلایی سر رئال بیاره!!!!!!

جالبه اینجا طرفدار یه تیمیم ولی از اون ور من داشتم دقیقا به حرف تو ولی برعکسش فکر میکردم که اگه فردا رئال بارسا رو میبرد چه هفته خوبی میشد:lol:

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
این برد رو تبریک میگم واقعا خوشحال شدم و انتظارش رو نداشتم نمیدونم چرا فکر میکردم این بازی رو نمیبریم ولی خداروشکر بردیم خوبم بردیم:)

جالبه اینجا طرفدار یه تیمیم ولی از اون ور من داشتم دقیقا به حرف تو ولی برعکسش فکر میکردم که اگه فردا رئال بارسا رو میبرد چه هفته خوبی میشد:lol:

همین تفاوت ها قشنگه!!!!!!!

اصلا شاید مساوی شد!!!!!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه تبریک اساسی واسه دوستان عزیز ....

دیگه بردن پرسپولیس واسمون عادی شده .... اصلا شور و حال گذشته رو نداره :D

پاس امیرآبادی منو باد گل نوروزی توی جام ولایت انداخت که فشنگچی یه همچین پاسی داده بود ... هنوز باورم نمیشه که امیرآبادی این پاسو داده باشه :)

به نظرم بهتر بود به جای میداوودی برهانی رو بیرون میبرد ... هر چند که کلا با تعویض زیاد موافق نبودم ...

خدائیش فرهاد کارش درسته .. پنالتی رو نزد و داد مجتبی چون مجتبی گل زده بود و روحیش هم بالا بود ... واسه فرهاد گل شدن توپ مهمتر از گل زدن خودش بود .آورین

کاشکی شریفات بعد از اون حرکت قشنگ فرهاد بازوبند رو به کاپیتان برمیگردوند که حرکتو تکمیل کرده باشه.

دست پرویز خان سوبله چوبله هم درد نکنه .... دم جباری هم گرم .... دست تک تکشونو میبوسم ... تبریک به همه ی عزیزان استقلالی :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب مجدد سلام

به نظرم نود دقیقه تقریبا یر به یر بود. البته ما موقعیت های بهتری داشتیم ولی باید بگم که پرسپولیس به نظرم بازی خوبی کرد تا وقت قانونی هر چند که مشخص بود ضعفهایی دارند و بعضیهاشون دارند جور بقیه تیم رو میکشند. بهر حال وقت اضافه ما زود به گل رسیدیم و اون دو دقیقه دو گل و بعد دیگه حریف روحیه اش از دست رفت. واقعیتش رو بگم بعد نود دقیقه به فکر این بودم که کیا پنالتی خواهند زد ولی بازی یهو یکسره شد. گل سوم هم که دیگه خیال هر دو طرف رو راحت کرد.

از بازی؛ اول از همه یه چیز و اونم اینکه واقعا از اول فصل این حسینی برای ما گل کاشت و من دوست دارم هر بار ازش تعریف کنم. واقعا در نظر بگیرید که بازیکن جوان و لیگ یکی چطور تو تیم به این سرعت تبدیل به ستون شد و از همون اولین بازیش هم خیلی راحت خودش رو با جو و تیم مچ کرد و خلاصه یکه.

رحمتی مصدوم بود به نظرم. دیشب چیزی در این مورد شنیدم ولی فکر کردم از حواشی باشه. موقع گرم کردن هم یکی دو تا حرکت داشت که انگار مشکلی از ناحیه کمر داره. تو بازی که مشکل پیدا کرد واقعا ترس داشتم و خب حالا که گذشت ولی باید بیشتر مراقب خودش باشه. ما هم که اینو نداشته باشیم گلر دومون مالی نیست!

و این امیر آبادی بچه هنگیه! جالبه که بازگشت داشته و بازم تو دربی پاس گل داد اونم چه پاسی :دی . واقعا خوب کار کرد. کلا میشه گفت حدود 30-40 روز اخیر خوب بازی کرده. عالی نبوده ولی راحت نمره قبولی میگیره.

میلاد چیزی نشون نداد و خب ظاهرا اونم مصدومیتی داره مزمن که برگشته!
آرش گل نزد ولی موثر بود. میتونست بهتر کار کنه و گل هم بزنه.
کیانوش رو ولش
حنیف نزدیک بود گل بزنه ها :دی/ دفاع در کل بد کار نکرد. پژی هم همینطور.

فرهاد گل نزد ولی خوب بود. دادن بازوبند نکته ای بود بس بزرگ که خیلی حرفها توش بود اگرچه به نوعی دارای کری خوانی زیادی هم بود اونم تو بازی:دی / شاید هم جایزه ای بوده که فرهاد از قبل برای شریفات گذاشته بوده. بسیار با هم رفیق هستند و تو بازی ها هم دقت کنید این نکته مشخصه.

رو گل سوم فرهاد به حالت اعتراض (همون سبک خودش) که دیر بهش پاس دادند کلا صحنه رو رها کرد که توپ رسید به شریفات. البته چیزی نمونهد بود توپ و خراب کنه و در اخرین لحظه تصمیم درست و گرفت.

مجتبی رو گل اول شاهکار زد! و پنالتی رو به نظرم خیلی بد زد ولی خب گل شد . بعد از تعویض حرکتش با مظلومی عالی بود و مظلومی هم نشون داد اگرچه تصمیمش محافظه کارانه بود در عدم محرومیتش ولی خب میشه جور دیگه ای هم بازیکن رو تنبیه کرد. مجتبی عالی بود
اندو هم که مشخصه. یه کنترل توپش می ارزه به نود دقیقه بازی کردن شماره 6!

کلا برد عالی ای بود و تبریک میگم. بعد از سه یک سال 70 یا 71 دیگه اختلاف دو گل نبرده بودیم که بازی رفت دو هیچ بردیم و حالا سه هیچ و دیگر هیچ.

از حاشیه ها
خالی موندن زیاد طرف حریف بود رو سکوها / بعد از اون حرکت کریمی و حسینی متاسفانه به کریمی توهین شد به زشت ترین شکل که هر چی هم تلاش شد که نشه موفق امیز نبود. اینم بگم که کریمه در پاس به این توهین ها بوس برای ملت فرستاد. / خب سه هیچ که شد تقریبا با توجه شرایط قبل بازی باورش سخت بود. / بیرون استادیوم هم همه چیز آروم مرتب بود و حتی ضبط استقلالی ها هم که برده بودند نود درصد نوحه پخش میکرد و حداقل اینجا محرم و محترم دونستند دو طرف. / ما هم که اگرچه یه ساعت قبل بازی رفتیم ولی در کمال تعجب پایین جا گیر آوردیم :دی !

بازم تبریک میگم به همه ولی یه چیز و فراموش نکنیم این بردها تموم میشه و نوبت باخت هم میشه حال کی و خدا میدونه ولی یادمون باشه که اون روز باید هوادار باشیم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستانی که استادیوم بودن...اون سنگ هایی که پرتاب کردن و داور هم به داور چهارم تحویلش داد رو به سمت آندو پرتاب کردن؟

راستی جواد جان!

شما ظاهرا استادیوم بودی..ولی در تصاویر تلویزیونی..کریمی بعد از خطایی که روی حسینی کرد کاملا مشخص بود که یه چیز بدی خطاب به حسینی گفت.(البته با خودش! نه رو به حسینی )

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان دقت کردین که توی 10 دقیقه 3 گل بشون زدیم ؟؟؟؟؟ رکوردو حال میکنین ؟؟؟؟

مورد جالب بعدی نتیجه ی SMS برنامه بود که سوسکشون کردیم .... اگه نگیم طرفدارای استقلال بیشترن ، همه دیدن که تا قبل از اینکه استقلال گل اول رو بزنه نتیجه تقریبا نزدیک به هم بود .... دیگه گذشت اون زمون :)

نکته یعدی چوبله شدم پرسپولیس بود :D که در تاریخشون بیسایقس و ایشالا حالاحالاها قراره به ما فقط ببازن ...

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
دوستانی که استادیوم بودن...اون سنگ هایی که پرتاب کردن و داور هم به داور چهارم تحویلش داد رو به سمت آندو پرتاب کردن؟

راستی جواد جان!

شما ظاهرا استادیوم بودی..ولی در تصاویر تلویزیونی..کریمی بعد از خطایی که روی حسینی کرد کاملا مشخص بود که یه چیز بدی خطاب به حسینی گفت.(البته با خودش! نه رو به حسینی )
چند تا سنگ پرت کردن که شانس آوردیم به آندو نخورد ...استقلال هم بازی رو برد هم اخلاق رو ....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

راستی جواد جان!

اون صحنه اول که رو کرنر بود / بله اندو از چپ کرنر میزد و رو اون صحنه پرتاب اشیاء و سنگ بود که داورم یکی دو تا برای نمونه بد تحویل داد چون تو گزارش قید میشه و اونها هم جهت مدرک ضمیمه میشه.

روی صحنه درگیری کریمی و حسنی / خب حسینی تو اون صحنه موفق بود و کریمی خطای واضح انجام داد و بعد اعتراض. این قضیه طبیعی هست کلا ولی شاید کسی از کریمی توقع عکس العمل و ادامه ی کار و نداشت و اون صحنه عصبی شد. من قبول دارم رو اون صحنه کریمی میتونست بعد خطا ادامه نده و تموم میشد میرفت ولی خب کلا من خودم شخصا هیچ کاری رو مجاز کننده توهین نمیدونم اونم تو فوتبال. تو فوتبال از این چیزا زیاده و اعتراضشم میتونه فوتبالی باشه. هو کنند . اعتراض کنند ولی فحش دادن خب خوب نیست. اونم این سبک فحش هایی که دیگه کلمه کم میارند گاهی. متاسفانه این چیزها تو استادیوم زیاد شده و البته به نظرم تو آزادی داره به نسبت چند سال قبل بهتر میشه . ولی بدبختانه ملت ما نود درصد اسیر احساس و جو هستند. نمونه های بزرگترش تو مسائل سیاسی و اقتصادی جامعه هم هست :دی

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

راستی جواد جان!

البته من از تلویزیون نگاه کردم ولی کاملا مشخص بود کلا یه سه چهار تایی سنگ و چیزهای دیگه پرت کردن

حرکت کریمی هم واقعا زشت بود تقریبا میشه گفت میخواست یه جورایی سماجت حسینی رو تلافی کنه ! بعد روبه طرف دیگه یه چیزهایی گفت و یه دستی به کیانوش رحمتی کشید !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خب مجدد سلام

به نظرم نود دقیقه تقریبا یر به یر بود. البته ما موقعیت های بهتری داشتیم ولی باید بگم که پرسپولیس به نظرم بازی خوبی کرد تا وقت قانونی هر چند که مشخص بود ضعفهایی دارند و بعضیهاشون دارند جور بقیه تیم رو میکشند. بهر حال وقت اضافه ما زود به گل رسیدیم و اون دو دقیقه دو گل و بعد دیگه حریف روحیه اش از دست رفت. واقعیتش رو بگم بعد نود دقیقه به فکر این بودم که کیا پنالتی خواهند زد ولی بازی یهو یکسره شد. گل سوم هم که دیگه خیال هر دو طرف رو راحت کرد.

از بازی؛ اول از همه یه چیز و اونم اینکه واقعا از اول فصل این حسینی برای ما گل کاشت و من دوست دارم هر بار ازش تعریف کنم. واقعا در نظر بگیرید که بازیکن جوان و لیگ یکی چطور تو تیم به این سرعت تبدیل به ستون شد و از همون اولین بازیش هم خیلی راحت خودش رو با جو و تیم مچ کرد و خلاصه یکه.

رحمتی مصدوم بود به نظرم. دیشب چیزی در این مورد شنیدم ولی فکر کردم از حواشی باشه. موقع گرم کردن هم یکی دو تا حرکت داشت که انگار مشکلی از ناحیه کمر داره. تو بازی که مشکل پیدا کرد واقعا ترس داشتم و خب حالا که گذشت ولی باید بیشتر مراقب خودش باشه. ما هم که اینو نداشته باشیم گلر دومون مالی نیست!

و این امیر آبادی بچه هنگیه! جالبه که بازگشت داشته و بازم تو دربی پاس گل داد اونم چه پاسی :دی . واقعا خوب کار کرد. کلا میشه گفت حدود 30-40 روز اخیر خوب بازی کرده. عالی نبوده ولی راحت نمره قبولی میگیره.

میلاد چیزی نشون نداد و خب ظاهرا اونم مصدومیتی داره مزمن که برگشته!
آرش گل نزد ولی موثر بود. میتونست بهتر کار کنه و گل هم بزنه.
کیانوش رو ولش
حنیف نزدیک بود گل بزنه ها :دی/ دفاع در کل بد کار نکرد. پژی هم همینطور.

فرهاد گل نزد ولی خوب بود. دادن بازوبند نکته ای بود بس بزرگ که خیلی حرفها توش بود اگرچه به نوعی دارای کری خوانی زیادی هم بود اونم تو بازی:دی / شاید هم جایزه ای بوده که فرهاد از قبل برای شریفات گذاشته بوده. بسیار با هم رفیق هستند و تو بازی ها هم دقت کنید این نکته مشخصه.

رو گل سوم فرهاد به حالت اعتراض (همون سبک خودش) که دیر بهش پاس دادند کلا صحنه رو رها کرد که توپ رسید به شریفات. البته چیزی نمونهد بود توپ و خراب کنه و در اخرین لحظه تصمیم درست و گرفت.

مجتبی رو گل اول شاهکار زد! و پنالتی رو به نظرم خیلی بد زد ولی خب گل شد . بعد از تعویض حرکتش با مظلومی عالی بود و مظلومی هم نشون داد اگرچه تصمیمش محافظه کارانه بود در عدم محرومیتش ولی خب میشه جور دیگه ای هم بازیکن رو تنبیه کرد. مجتبی عالی بود
اندو هم که مشخصه. یه کنترل توپش می ارزه به نود دقیقه بازی کردن شماره 6!

کلا برد عالی ای بود و تبریک میگم. بعد از سه یک سال 70 یا 71 دیگه اختلاف دو گل نبرده بودیم که بازی رفت دو هیچ بردیم و حالا سه هیچ و دیگر هیچ.

از حاشیه ها
خالی موندن زیاد طرف حریف بود رو سکوها / بعد از اون حرکت کریمی و حسینی متاسفانه به کریمی توهین شد به زشت ترین شکل که هر چی هم تلاش شد که نشه موفق امیز نبود. اینم بگم که کریمه در پاس به این توهین ها بوس برای ملت فرستاد. / خب سه هیچ که شد تقریبا با توجه شرایط قبل بازی باورش سخت بود. / بیرون استادیوم هم همه چیز آروم مرتب بود و حتی ضبط استقلالی ها هم که برده بودند نود درصد نوحه پخش میکرد و حداقل اینجا محرم و محترم دونستند دو طرف. / ما هم که اگرچه یه ساعت قبل بازی رفتیم ولی در کمال تعجب پایین جا گیر آوردیم :دی !

بازم تبریک میگم به همه ولی یه چیز و فراموش نکنیم این بردها تموم میشه و نوبت باخت هم میشه حال کی و خدا میدونه ولی یادمون باشه که اون روز باید هوادار باشیم.

عالی بود جواد جان !

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
دوستان بعد برد بازی بازی برگشت چه لقبی باید به پرویز خان داد ؟!‌...پوبله که نمیشه ...میشه ؟:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اینقد جو باز حذفی گرفتمون که یادم رفت واسه نتایج لیگ هم که اکثرا برامون مناسب رقم خورد تبریک بگم :)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ss.jpg

تقدیم به تو که دلت دریاست
حالا، حالا که حلقه شادی بازیکنان دل میلیون‌ها استقلالی را شاد کرده، حالا که شیرینی عاشقانه‌ترین لحظه‌ها را حس می‌کنی، حالا که بردی اینچنین شیرین را جشن گرفته‌ای، حالا که در این لحظات رویایی و جادویی بهترین ثانیه‌ها را سپری می‌کنی، بهترین فرصت برای این است که این برد را، این لحظه را به او تقدیم کنیم هوادار.با تو که دلت دریاست... به تو که در سختی و آسودگی در شیرینی و تلخی و در خوشی و غم، تیمت را تنها نگذاشته‌ای.این برد باتمام حلاوت و شادی‌اش تقدیم به تو، تقدیم به تو که هیچ‌وقت تنهایمان نگذاشتی. هیچ‌وقت از تیمت، از رنگ و از افتخارت دست نکشیدی.حالا، این برد تقدیم به تو. چهارمین برد پی‌درپی در مسابقات دربی تقدیم به تو. برایت سربلندی و سعادت را آرزو می‌کنیم و امیدواریم تیم محبوبت همواره و همواره، سربلند نگهت دارد.
لبخند بزن استقلالی... این برد را به تو تقدیم می‌کنیم.

سلام و تبریک به آبی دلان این برد شیرین مبارک همه .
بازی با اینکه نیمه اولش داور کمی داشت رو اعصاب میرفت و یک طرفه بود اما با همون حال هم سوار بازی بودیم همه جوره.نیمه دوم تیم یه خورده افت کرد که من دلیلشو نفهمیدم چرا ! با اون بازی نیمه دوم واقعا امیدی هم به بازی تو وقت های اضافی نبود اما وقت های اضافه تیم یهو به خودش اومد و همون کاری رو کرد که ازش انتظار داشتیم. البته بی تردید اختلاف فاهش برتری توان بدنی بازیکنامون هم خیلی تاثیر داشت تو این مورد به خصوص فرهادی که با اون سن هنوز بدنش آماده بود ! دمت گرم فرهاد یدونه ای. از دو تا بزرگ مردیشم که گفتید دیگه دیگه من چی بگم آخه به این بشر دوست داشتنی !!

راستی ! یه تبریک هم واسه 4 برد پیاپی که حالا حالاها تو ذهن ها و خاطرات و تاریخ آبی دلان می مونه.

و یه راستی دیگه .. ناصر خان امشب جات خیلی خالی بود ..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
وای اگر این تیم خسرو حیدری رو داشت ...بچه ها می ترکوندن با 6 7 تا ... حیف ... کلا سانتر ها تعریفی نداشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا