• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يونگ را نمي شناسم؛ مرفاوي همه كاره است
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نيمكت‌نشيني‌ام ربطي به يونگ نداشت و من اين مربي را شناسم چون تصميم گيرنده اصلي صمد مرفاوي است

محمود فكري در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: اين نظر سرمربي تيم است كه چه كسي در تركيب قرار بگيرد و به نظرات سرمربي تيم احترام مي‌گذارم، تصميم‌گيرنده اول و آخر در استقلال مرفاوي است و من فقط او را مي‌شناسم. اگر مرفاوي بخواهد مي‌تواند هر بازيكني را نيمكت‌نشين كند و شديدا تأكيد دارم كه نيمكت‌نشيني من ربطي به يونگ نداشت.

وي ادامه داد: مشكل خاصي بين من و اين مربي هلندي وجود ندارد، در اينجا همه براي موفقيت استقلال تلاش مي‌كنند و باز هم مي‌گويم كه در استقلال فقط مرفاوي را مي‌شناسم.

فكري خاطرنشان كرد: ملوان حريف بسيار قدرتمندي بود و مقابل ما بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و از اينكه موفق شديم 3 امتياز اين ديدار را كسب كنيم بسيار خوشحالم چون فاصله‌مان با صدر جدول كم شد.

وي گفت: رسيدن به صدر جدول كار مشكلي نيست چون مشكل‌ترين كار ما حفظ صدر جدول است، همچنان تأكيد مي‌كنم كه استقلال شانس اصلي كسب عنوان قهرماني است و براي رسيدن به اين موضوع نبايد اجازه بدهيم كه درون تيم حاشيه بيفتد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یونگ : مطمئنم "فكري" هم موفقيت استقلال را مي‌خواهد
استقلال سومين پيروزي متوالي خود را در معيت مربي هلندي به دست آورد.
در همين راستا "تئودو يونگ" در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص بازي با ملوان گفت: نيمه اول افتضاح بوديم و اصلا فوتبال بازي نكرديم. بازيكنان در كار دفاع تيمي و حركات بدون توپ خوب عمل نكردند. تنها نكته خوشايند اين بازي 3 امتيازي بود كه به دست آورديم هنوز اشكالاتي به لحاظ فني وجود دارد كه با تمرينات بيشتر بايد برطرف شود.
يونگ در مورد ملوان اظهار داشت: آنها بسيار با انگيزه و البته جوان بودند كه شايد كم‌تجربگي ايشان باعث شد نتوانند به خواسته‌هايشان برسند.
وي در مورد بازي نكردن فكري تأكيد كرد: فكري كاپيتان تيم است و مطمئنم او نيز موفقيت استقلال را مي‌خواهد چون استقلال متعلق به شخص خاصي نيست و تيمي مردمي است. به نظر من او و عليرضا منصوريان به عنوان بزرگ‌ترهاي تيم مي‌توانند نقش مهمي در ارتقاي سطح فني تيم داشته باشند. به هر حال اگر او روي نيمكت بوده، دليل نمي‌شود كه هميشه بيرون از تركيب اصلي باشد.
يونگ خاطرنشان كرد: از اين پس هر بازي حكم فينال را براي ما دارد و جهت رسيدن به عنوان قهرماني، چاره‌اي جز كسب پيروزي در بازي‌هاي باقي مانده نداريم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تمرين آبى ها بعد از شكست ملوان
اولين تمرين استقلال بعد از بازى با ملوان ديروز ساعت ۱۵ در زمين برق آلستوم برگزار شد. تمرين ريكاورى كه بعد از هر بازى انجام مى شود. در ابتدا تمام بازيكنان براى ۲۰ دقيقه دويدند. بعد فيكس ها از نيمكت نشينان جدا شدند و به سونا و استخر رفتند. نيمكت نشينان نيز زير نظر يونگ تمرين كردند. كار با توپ، مرور كارهاى تاكتيكى مثل شوت به دروازه و سانتر از جناحين و فوتبال دستگرمى مراحل تمرين استقلال بود.

تمرين استقلال ديروز فقط ۲ غايب داشت. به غير از مجتبى جبارى كه به خاطر مصدوميت هنوز غايب است، بهشاد ياورزاده و اميرحسين صادقى با هماهنگى كادر فنى در تمرين حاضر نشدند.

ديروز پيستون راست آبى ها از نيمكت نشينى اش اظهار ناراحتى مى كرد. مهدى اميرآبادى كه در چند ديدار اخير از روى نيمكت بازى تيم اش را پيگيرى كرده است ديروز در صحبت با همبازيانش از اينكه نيمكت نشين شده است اظهار نارضايتى مى كرد.

در حالى كه جناح چپ استقلال با نبود بازيكن مواجه است كادر فنى تيم در اقدامى عجيب بهشاد ياورزاده را قبل از بازى با ملوان از ليست خارج كردند. ياورزاده كه مدتى به خاطر مصدوميت از ميدان دور بود اما در حال حاضر ۲ هفته است در تمرينات حاضر مى شود و به نظر مى رسد بهترين گزينه براى جناح چپ آبى ها باشد. ياورزاده در اين باره مى گويد: به خاطر مصدوميت مدتى نتوانستم در خدمت تيم باشم اما حالا با آمادگى كامل تمرين مى كنم. كادر فنى تشخيص داد مقابل ملوان در ليست نباشم اما من واقعاً آماده هستم.
او ادامه مى دهد: البته محسن يوسفى در جناح چپ خيلى خوب بازى كرد و خوشحالم كه استقلال توانست مقابل ملوان نتيجه بگيرد و خود را به صدر نزديك تر كند.
اما اينكه او در تمرين ديروز هم غايب بود اين شايعه را كه با تيم مشكل دارد را قوت داده بود: با كسى در تيم مشكل ندارم. براى نبودم در تمرين هم از هفته قبل هماهنگ كرده بودم. من خوب تمرين مى كنم و اگر فرصت پيدا كنم مى توانم باز هم توانايى خود را به كادر فنى ثابت كنم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نوازى‌ در رختکن‌ از خجالت‌ مرفاوى‌ درآمد
صمد مرفاوى‌ در چند جبهه‌ در حال‌ تلاش‌ است‌ تا بتواند تيمش‌ را به‌ صدر جدول‌ برساند. اولين‌ حريف‌ او سايپاست‌ که‌ بايد به‌ زير کشيده‌ شود و از طرف‌ ديگر بايد ذهن‌ دى‌يونگ‌ را با خود يکى‌ کند تا اختلافاتى‌ در تيم‌ بروز نکند و باعث‌ ايجاد حاشيه‌ها نشود. جبهه‌ ديگرى‌ که‌ صمد در آن‌ قرار دارد، اين‌ است‌ که‌ بايد تلاش‌ کند تا تيمش‌ به‌ حاشيه‌ کشيده‌ نشود که‌ در اين‌ جهت‌ جلوگيرى‌ از درگيرى‌هاى‌ پياپى‌ بازيکنان‌ استقلال‌ است. اما متأ‌سفانه‌ تاکنون‌ در آن‌ موفق‌ نبوده‌ است، زيرا تا به‌ حال‌ تا اين‌ حد در استقلال‌ درگيرى‌ بين‌ بازيکنان‌ به‌وجود نيامده‌ است‌ و مرفاوى‌ نيز بدون‌ تنبيه‌ آنها را در ترکيب‌ تيمش‌ قرار مى‌دهد. او بايد بازيکن‌ نيمکت‌نشين‌ را هم‌ راضى‌ کند که‌ در اين‌ امر موفق‌ نبوده‌ است. مرفاوى‌ وقتى‌ دقيقه‌ نود نوازى‌ را به‌ داخل‌ زمين‌ مى‌فرستد. در رختکن‌ متوجه‌ داد و بيداد اين‌ بازيکن‌ مى‌شود که‌ فقط‌ روى‌ صحبتش‌ به‌ مرفاوى‌ است‌ که‌ او را دقيقه‌ نود به‌ بازى‌ مى‌فرستد. جالب‌ اينجاست‌ که‌ حميد بابازاده‌ نيز صورت‌ نوازى‌ را مى‌بوسد و او را به‌ آرامش‌ دعوت‌ مى‌کند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سياوش اكبرپور: مدتها است كه نه پول داريم ، نه مدير عامل !
از دست دادن ۲ امتياز در يك بازى خانگى، به هيچ عنوان براى استقلال خوشايند نبود.همه در انتظار شنيدن سوت اتمام بازى بودند اما ضربه ايستگاهى كه در پشت محوطه جريمه نصيب استقلال شد، در نهايت با ضربه محكم و دقيق سياوش اكبرپور به تور دروازه چسبيد تا آبى ها با ۳ امتياز شيرين زمين را ترك كنند.سياوش اكبرپور درخصوص گلى كه به ثمر رساند، به خبرگزارى فوتبال ايران گفت: «خيلى خوشحالم كه در آخرين لحظه، گل پيروزى را به ثمر رساندم. روى ضربات ايستگاهى كار كرده بودم و خوشبختانه نتيجه اش را هم گرفتم.»
* بازى چطور بود؟
در مجموع بازى خوب و هيجان انگيزى را شاهد بوديم. ما در نيمه اول به دليل دورى از شرايط مسابقه خوب كار نكرديم و در ابتداى نيمه دوم نيز با گل ملوان غافلگير شديم اما در اين شرايط انسجام تيمى استقلال حفظ شد و در نهايت با ۲ گل برنده شديم.
* استقلال در طول فصل بارها در دقايق پايانى به گل رسيده و بعضى اين موضوع را به خوش شانسى اين تيم ربط مى دهند.
- بازيكنان ما از لحاظ بدنى در شرايط بسيار خوبى قرار دارند و روحيه برترى جويى دارند. اين موضوع در سال هاى گذشته هم وجود داشت و گل زدن در دقايق پايانى را نمى توان به خوش شانسى استقلال ربط داد.
* در خصوص گلى كه در لحظات آخر زدى، صحبت كن.
- روى اين ضربات كار كرده بودم و خوشبختانه توپ وارد دروازه شد. از اين به بعد در اين مورد بيشتر تمرين مى كنم چون مى خواهم مثل رونالدينيو
كاشته بزنم.
* استقلال مشكلات و حاشيه هاى زيادى دارد اما اين موضوع در روند تيمى شما تاثير منفى نداشته است، چرا؟
- چون ما به نداشتن پول و مديرعامل عادت كرده ايم. بازيكنان استقلال فقط به خاطر دل هواداران اين تيم بازى مى كنند و در زمين مسابقه به چيز ديگرى فكر نمى كنند.
* پس از پشت سر گذاشتن محروميت و حضور دوباره در تركيب استقلال، عملكردت را چطور ارزيابى مى كنى؟
- عملكردم بد نبوده اما هنوز آن اكبرپور سابق نيستم و ۴۰ درصد با دوران اوج فاصله دارم. بايد بيشتر تلاش كنم.
* دايى بارها در مصاحبه هايش گفته كه سايپا قهرمان مى شود.
- براى دايى احترام خاصى قائلم اما هيچ كس نمى تواند پيش بينى كند كه چه تيمى قهرمان مى شود. به نظر من استقلال از حمايت تماشاگرانش برخوردار است و بيشتر بازى هايش در ورزشگاه آزادى است، اين شانس قهرمانى ما را افزايش مى دهد.
* حضور يونگ در استقلال تأثيرگذار بوده است؟
- بله، هرچند مرفاوى مربى خوبى است اما مشورت با يونگ تأثيرگذار بوده و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پرونده‌هاى‌ مالى‌ استقلال‌ دوباره‌ بررسى‌ مى‌شود
استقلال‌ اين‌ روزها شرايط‌ خاص‌ و عجيبى‌ را سپرى‌ مى‌کند. در حالى‌ که‌ تمام‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره‌ و سرپرست‌ اين‌ تيم‌ بعد از ماجراى‌ حذف‌ آبى‌پوشان‌ از ليگ‌ قهرمانان‌ کنار رفتند، آنها در ليگ‌ حرفه‌اى‌ نتايج‌ خوبى‌ گرفته‌ و در نزديک‌ترين‌ فاصله‌ نسبت‌ به‌ سايپا قرار دارند.

طبق‌ آخرين‌ اخبار رسيده، قرار است‌ طى‌ روزهاى‌ آينده‌ تمام‌ پرونده‌هاى‌ مالى‌ استقلال‌ به‌ صورت‌ دقيق‌ مورد بررسى‌ قرار گيرد تا در صورت‌ وجود نارسايى‌ها، زمينه‌ براى‌ حل‌ آن‌ فراهم‌ گردد. البته‌ به‌ نظر مى‌رسد اين‌ کار تا پايان‌ سال‌ خاتمه‌ نيافته‌ و در فروردين‌ نيز ادامه‌ پيدا کند.
ظاهراً‌ قرار است‌ جواب‌ اين‌ بررسى‌ها به‌ صورت‌ مکتوب‌ در اختيار اعضاى‌ جديد هيأ‌ت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ قرار بگيرد.
شايان‌ توجه‌ است‌ که‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ هم‌ در جريان‌ بررسى‌ وضعيت‌ مالى‌ باشگاه‌ استقلال‌ قرار خواهد گرفت‌ تا همه‌ چيز سير طبيعى‌ و روال‌ عادى‌ خود را طى‌ کند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حسين كاظمى» در بازى با راه آهن غايب است
سازمان ليگ فدراسيون فوتبال، فهرست محرومان بازيهاى باقيمانده هفته بيست و دوم و تك بازى هفته بيست و سوم كه جمعه برگزار مى شود را اعلام كرد:
استقلال تهران : حسين كاظمى
پاس: حنيف عمران زاده
مس كرمان: عليرضا دغاغله
برق شيراز: مجتبى انصافى
سايپا: احمد مومن زاده و امير هوشنگ سعادتى

منبع از پست شماره 425

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ميثاقيان:ما بازنده نيستيم
استقلال استرس دارد

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – سرمربي راه‌آهن در آستانه ديدار با استقلال تهران گفت: بازي بسيار سختي است ولي ما هميشه مقابل استقلال و پرسپوليس خوب بازي مي‌كنيم و روز جمعه هم بهترين نمايش را ارائه خواهيم داد.
اكبر ميثاقيان در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت: پيش‌بيني مي‌كنم كه در آخرين روزهاي سال 85 يك بازي زيبا و تماشاگرپسند از سوي دو تيم به نمايش گذاشته شود چون استقلال براي رسيدن به صدر جدول تلاش مي‌كند و ما هم براي بهبود وضعيت خود،‌ بي‌نهايت انگيزه داريم.
وي افزود: استقلال با توجه به شرايطش، استرس دارد و رسيدن به سايپا درصدر جدول مي‌تواند آنها را تحت‌فشار بگذارد ولي ما نسبت به حريف خود راحت‌تر هستيم و از بازيكنان خواسته‌ام كه بدون استرس كار خود را انجام دهند. اگر شاگردانم استرس نداشته باشند، بردن استقلال دور از دسترس نخواهد بود.
ميثاقيان در مورد شرايط بحراني راه‌آهن گفت: هفته‌ها است كه سه تيم راه‌آهن، فولاد و ملوان دچار چنين وضعيتي هستند و قرار گرفتن در انتهاي جدول، چنين شرايطي را به وجود آورده است. ما در چند بازي تا آستانه پيروزي پيش رفته‌ايم ولي فشار و استرس موجود در بين بازيكنان برنامه‌هاي‌مان را با مشكل مواجه كرده است. به هر حال من نهايت سعي و تلاشم را انجام مي‌دهم تا راه‌آهن سقوط نكند.
وي در پايان گفت:در بازي مقابل استقلال ابراهيم كريمي را به دليل حضور در اردوي تيم اميد و داود مهابادي را به دليل آسيب‌ديدگي در اختيار نداريم.
انتهاي خبر // پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران //www.FootballIran.ir

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دست‌نشان:ملوان در خانه هميشه خطرناك است

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران: نادر دست‌نشان سرمربي مس كرمان در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران در خصوص رويارويي مقابل ملوان اظهار داشت: مسلماً بازي بسيار سختي را مقابل ملوان خواهيم داشت ملوان برخلاف توانايي مربي و بازيكنانش جايگاه خوبي را در جدول ندارد اما مطمئناً با توجه به پتانسيل ملوان اين تيم قطعاً در ليگ خواهد ماند چون اميد مردم منطقه شمال كشور است ضمن اين كه آن‌ها هميشه در خانه خطرناك هستند.
وي در ادامه اظهار داشت: ما در اين بازي دغاغله را به علت محروميت و عبدالزهرا و خلدون ابراهيم دو بازيكن عراقي را در اختيار نداريم اما از ابتداي فصل به نداشتن گروهي از بازيكنانمان عادت كرده‌ايم و تنها به گرفتن سه امتياز فكر مي‌كنيم.
دست‌نشان تصريح كرد: مطمئناً سقف انتظارات از ما به خاطر نتايج ابتداي فصل بالا رفته است تيم ما در دور برگشت تنها به يك پيروزي رسيده اما به نكاتي رسيده‌ايم كه مطمئناً بازيكنان ما موفق‌تر از قبل، كار خواهند كرد.
دست‌نشان در پايان خاطرنشان ساخت: بازيكنان ما متوجه غفلت‌شان در چند بازي گذشته شده‌اند بنابراين مطمئن باشيد مانند اوايل فصل كارهاي بزرگي را انجام خواهند داد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
موضع گيري باشگاه استقلال در برابر سازمان ليگ

خبرگزاري فوتبال ايران – باشگاه استقلال پس از انتشار گفت و گويي از مسئول برگزاري رقابت هاي ليگ برتر مبني بر نامشخص بودن وضعيت مديريت اين باشگاه مدعي است که سازمان ليگ به اين باشگاه توهين کرده است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ مسئولان باشگاه استقلال مدعي‌اند قرارداد كوئيكه، مهاجم كامروني اين تيم كاملا قانوني ثبت شده و اين بازيكن مشكلي براي همراهي استقلال در رقابت‌هاي ليگ برتر ندارد و پس از طي روال مدت‌زمان قانوني 21 روز در صورت صلاحديد كادرفني قادر است تيم خود را در ليگ و از بازي مقابل پرسپوليس در داربي حساس پايتخت همراهي نمايد.
از جهتي مسئولان سازمان ليگ همچنان نمي دانند امضاء چه کسي را به عنوان مدير اين باشگاه بايد به رسميت بشناسند.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آلبرت:ما به استقلال توهين نكرديم

خبرگزاري فوتبال ايران – مسئول برگزاري مسابقات ليگ‌برتر مدعي است حرف‌هاي او را به صورت ديگري انعكاس داده‌اند و سازمان ليگ به هيچ‌وجه، وجهه قانوني مسئولان و باشگاه استقلال را زير سئوال نبرده است.
آلبرت گريگوريان در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايارن اظهار داشت: متاسفانه از حرف‌هاي من برداشت بدي به عمل آمده است. هيچ‌وقت نگفتيم كه در باشگاه استقلال كسي را به رسمتي نمي‌شناسيم و حرف‌هاي ما را به گونه‌اي ديگر انعكاس داده‌اند.
وي در خاتمه خاطرنشان ساخت: باشگاه استقلال، آقاي بهمني را به عنوان كسي كه در اين باشگاه حق امضا دارد، به ما معرفي كرده اما ما طبق مقررات، نماينده استقلال را معرفي كرديم تا فدراسيون رسميت اين موضوع را به ما اعلام نمايد. متاسفانه حرف‌هاي ما را به گونه‌اي انتقال داده‌اند كه شايد به كسي توهيني شده باشد اما منظور سازمان توهين به هيچ‌يك از مقامات استقلال نبوده است.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نوازي:بعضي‌ها جنبه نيمكت‌نشيني ندارند
نمي‌دانم مربيان چه فكري در مورد من مي‌كنند

خبرگزاري فوتبال ايران – محمد نوازي فصل خوبي را پشت‌سر نگذاشته است. او در ديدار مقابل ملوان مطابق اكثر بازي‌هاي قبلي روي نيمكت نشست، در حاليكه خودش معتقد است مستحق نيمكت‌نشيني نيست.
نوازي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، اظهار داشت: «آقايان فصل بدي را برايم رقم زدند، در حاليكه نيمكت‌نشيني به هيچ‌عنوان حق من نيست. اين شرايط برايم زجرآور است.»
- مقابل ملوان باز هم نيمكت‌نشين بودي.
نمي‌دانم چه بگويم. بهتر است از مربيان بپرسيد دليل نيمكت‌نشيني من چيست، شايد آنها بهتر جواب بدهند.
- تو اعتقاد داري كه نبايد نيمكت‌نشين شوي؟
من مستحق نيمكت‌نشيني نيستم ولي اين نظر مربيان است و ديديد كه در ثانيه‌هاي آخر بدون مشكل خاصي وارد زمين شدم. از لحاظ فني كاملا آماده هستم و در استقلال با هيچ‌كس مشكل ندارم ولي نمي‌دانم چرا بازي نمي‌كنم.
- دليل اين موضوع براي تو روشن نيست؟
خير، فصل رو به ‌اتمام است ولي من هنوز نفهميدم چرا نيمكت‌نشين هستم. فايده‌اي ندارد كه در اين مورد حرف بزنم، بهتر است آقايان صحبت كنند.
- بهتر نبود در اين خصوص با مرفاوي صحبت مي‌كردي؟
چند بار صحبت كردم ولي او گفت خوب تمرين كن تا بازي كني، فقط همين.
- شايد در تمرينات خوب كار نمي‌كني.
هميشه در تمرينات استقلال حضور داشته‌ام و حتي به طور انفرادي هم تمرين مي‌كنم ولي نمي‌دانم مربيان چه فكري در مورد من مي‌‌كنند. بعضي‌ها در اكثر بازي‌هاي حضور دارند ولي جنبه يك بار نشستن روي نيمكت را ندارند. باز هم مي‌گويم كه اين نظر كادرفني است و اعتراضي ندارم.
- شايد از نظر آ‌نها ديگر بازيكناني كه در پست تو بازي مي‌كنند، آماده‌تر هستند.
در اين مورد حرفي نمي‌زنم و بهتر است كارشناسان نظر بدهند.
- با اين شرايط براي فصل بعد چه تصميمي مي‌گيري؟
فعلا تصميم خاصي ندارم و تا آخرين روز قراردادم به استقلال تعهد دارم.
- به نظر تو شانس قهرماني سايپا بيشتر است يا استقلال؟
سايپا صدرنشين است و به اندازه خودش شانس دارد ولي ما در اكثر بازي‌ها ميزبان هستيم و اين شانس قهرماني استقلال را افزايش مي‌دهد.

گفت و گو:کريم اعظمي

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
با توجه به اين كه استقلال در ديدار برگشت مقابل پرسپوليس ميزبان است، مسؤولان اين تيم طى رايزنى هايى با

سازمان تربيت بدنى خواستار اختصاص ۷۰ درصد از فضاى ورزشگاه آزادى به تماشاگران خود شدند. با توجه به اين كه

آبى پوشان در بازى رفت مغلوب حريف سنتى خود شدند و هم اكنون هم شرايط حساسى را در صدر جدول دارند،

ضمن اينكه حذف از ليگ قهرمانان هم تأثير بسيار سويى روى هواداران اين تيم داشته است، حالا مسؤولان استقلال

در پى آن هستند كه با كشاندن تماشاگران خودى به ورزشگاه و پيروزى احتمالى بر پرسپوليس، ناكامى هاى اخير را

جبران كنند.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
مربى هلندى استقلال در تعطيلات نوروز به كشورش سفر مى كند و روز چهارم فروردين به تهران باز مى گردد.تئودور

يونگ مربى استقلال، روز سه شنبه ۲۹ اسفند به هلند مى رود. او پس از پايان تعطيلات نوروزى به تهران بازمى گردد

و در تمرينات استقلال شركت خواهد كرد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
با توجه به اين كه استقلال در ديدار برگشت مقابل پرسپوليس ميزبان است، مسؤولان اين تيم طى رايزنى هايى با

سازمان تربيت بدنى خواستار اختصاص ۷۰ درصد از فضاى ورزشگاه آزادى به تماشاگران خود شدند. با توجه به اين كه

آبى پوشان در بازى رفت مغلوب حريف سنتى خود شدند و هم اكنون هم شرايط حساسى را در صدر جدول دارند،

ضمن اينكه حذف از ليگ قهرمانان هم تأثير بسيار سويى روى هواداران اين تيم داشته است، حالا مسؤولان استقلال

در پى آن هستند كه با كشاندن تماشاگران خودى به ورزشگاه و پيروزى احتمالى بر پرسپوليس، ناكامى هاى اخير را

جبران كنند
.

کدوم ناکامی ها؟ بازی با پرسپولیس یه بازی بیشتر نیست اونم برا چند ماه پیش بود:blink:

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه گل نامردی خوردیم
37.gif
داور حیف نون

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
تعداد موقعیت گل نیمه اول استقلال یک_ گل یک

تعداد موقعیت گل نیمه دوم هیچ_ گل یک

والا نمیدونم پرتاب اوت رو میشه موقعیت گل حساب کرد یا نه!!

نتیجه داور قهرمانی 3 _ راه آهن صفر

2 پنالتی انصاریان رو نگرفت هم خطای آ خر بازی

این فردوسی پور هم گیر داده بود به اکبر !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا