• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
تيم استقلال تهران عصر جمعه با پيروزي مقابل راه آهن تهران،دريك قدمي صدرجدول رده‌بندي رقابت‌هاي فوتبال

قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران قرار گرفت. در اين ديدار كه از هفته بيست و دوم اين مسابقه‌ها و در ورزشگاه آزادي

تهران برگزار شد، تيم استقلال تهران با نتيجه دو بر يك از سد تيم قعرنشين راه آهن تهران گذشت و به صدر جدول رده

بندي نزديك‌تر شد. گل‌هاي تيم استقلال تهران را در اين ديدار "پيروز قرباني" در دقيقه ‪۳۴‬ و "علي انصاريان" در دقيقه ‪

۷۶‬به ثمر رساندند.:thumbsup: :guitar:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
فکر کنم منظورشون از ناکامی.همین حذف شدن از آسیا باشه.:confused:

کجا گفته بود اینو؟ منظورم اینه که از کجا این متن رو گذاشتی اینجا؟
تيم استقلال تهران عصر جمعه با پيروزي مقابل راه آهن تهران،دريك قدمي صدرجدول رده‌بندي رقابت‌هاي فوتبال

قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران قرار گرفت. در اين ديدار كه از هفته بيست و دوم اين مسابقه‌ها و در ورزشگاه آزادي

تهران برگزار شد، تيم استقلال تهران با نتيجه دو بر يك از سد تيم قعرنشين راه آهن تهران گذشت و به صدر جدول رده

بندي نزديك‌تر شد. گل‌هاي تيم استقلال تهران را در اين ديدار "پيروز قرباني" در دقيقه ‪۳۴‬ و "علي انصاريان" در دقيقه ‪

۷۶‬به ثمر رساندند.:thumbsup: :guitar:

19.gif
19.gif

فقط یه بازی مونده تا صدر نشینی:D

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
کجا گفته بود اینو؟ منظورم اینه که از کجا این متن رو گذاشتی اینجا؟

19.gif
19.gif

فقط یه بازی مونده تا صدر نشینی:D
یعنی عمرا

یک ضرب المثل معروف پرسپولیسی میگه !!!

قهرمان نشدیم نشدیم ولی استقلال رو می بریم!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این روندی که سایپا داره بعید نیست که در پایان فصل مثل سال قبل رتیه سوم رو بگیره. من فکر کنم استقلال اهواز - سپاهان یا پرسپولیس به مقام دوم برسن.

استقلال الان در وصعیت مناسبیه و میشه گفت قهرمانیش در گرو بازی دربیش با پرسپولیسه.

اگه موفق بشه از سد پرسپولیس بگذره باید 90% اون رو قهرمان لیگ برتر دونست.

در ضمن باید دید سایپا در 2 بازی آینده خودش چه خواهد کرد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چند تا سوال دارم کسی میونه جواب بده !

1- چرا داور پنالتی انصاریان رو که توی محوطه جریمه با دست به جای طالب لو توپ رو گرفت را نگرفت ؟
2- چرا داور به انصاریان کارت قرمز نداد ؟
3- چرا داور به علیزاده که وسط زمین توپ رو با دستش زد کارت زرد نداد ؟
4- چرا داور به پیروز قربانی کارت زرد نداد ؟

راستی فرق فوتبالی که استقلال بازی می کنه رو با راگبی ، هندبال ، والیبال و گلبال رو کسی میدونه ؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

1- چرا داور پنالتی انصاریان رو که توی محوطه جریمه با دست به جای طالب لو توپ رو گرفت را نگرفت ؟

راستی فرق فوتبالی که استقلال بازی می کنه رو با راگبی ، هندبال ، والیبال و گلبال رو کسی میدونه ؟

اینارو یا توی تاپیک خودش بپرس یا صبر کن دوشنبه 90 ببین برا ما مهم برده که برده
242.gif

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
عجبا !!!

کل نیست !!همون موقع که استقلال 8 امتیاز عقب بود از سایپا من گفتم اس قهرمان میشه!!

این بازی اگر در ایتالیا بود میگفتند داور را خریدند!!

و بازی های دیگه استقلال رو!!!;)

(( حیف پست دوم رو نوشتی :f34r: )))

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اینا که همش مشکل داوری !!!
دیگه تو لیگ برتر یه چیز عادی به حساب میاد !!!
آقا تبریک میگم بردتونو .
با تساوی های سایپا ، استقلال یکه تاز خواهد بود !!!
زنده باد سپاهان و استقلال

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0

4- چرا داور به پیروز قربانی کارت زرد نداد ?
در مورد 1،3،4 با شما موافقم. و برای من هم سوال است. اما در مورد شماره 2 نمیدانم چرا ؟ در کدام صحنه انصاریان باید اخراج میشد؟

چرا داور گل سالم امیر حسین صادقی را مردود کرد؟

چرا داور گل ناسالم راه آهن را قبول کرد؟؟؟

داوری ضعیف بود.

در یک صحنه دیدم که آقای قهرمانی آقای میثاقیان را هل داد. واقعا جای تاسف است، به عنوان یک داور این حرکت آقای قهرمانی رو محکوم میکنم.

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام دکتر جان خسته نباشید

یک صحنه انصاریان قشنگ توپ رو از جلو بازیکن ربود (( آنقدر تابلو که اگر در والیبال هم کرده بود داور خطای حمل توپ ازش میگرفت))

الان سهیل میگه اینجا نه!! آنطرف میپرسم!!

البته فک کنم اونجا بازیکن را کشید تا دعوا نشه!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
در مورد 1،3،4 با شما موافقم. و برای من هم سوال است. اما در مورد شماره 2 نمیدانم چرا ؟ در کدام صحنه انصاریان باید اخراج میشد؟

چرا داور گل ناسالم راه آهن را قبول کرد؟؟؟

بازیکن استقلال بی عرضه است چه ربطی داره به داور ! :lol: داور خطا نگرفت که یه سری مسایل پشت پرده فدراسیون و استقلال تابلو نشه بازیکن بی غرضه استقلال (مجیدی ) خودش زد توی گل داور چه گناهی کرده ................ !

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
بازیکن استقلال بی عرضه است چه ربطی داره به داور ! :lol: داور خطا نگرفت که یه سری مسایل پشت پرده فدراسیون و استقلال تابلو نشه بازیکن بی غرضه استقلال (مجیدی ) خودش زد توی گل داور چه گناهی کرده ................ !

دوست عزیز من طرفدار هیچ تیمی در ایران نیستم. سوالی که پرسیدم مربوط به داوری بود. زیرا یکی از دوستان داوری رو نقد کرده بود.

در مورد گلی که استقلال خورد باید عرض کنم که پیش از اینکه مجیدی دروازه خودی رو باز کند مهاجم راه آهن بر روی دروازه بان استقلال مرتکب خطا شده بود. آنهم یک خطای آشکار.

ضمنا در نیمه اول صادقی از استقلال یک گل کاملا سالم زد که داور مردود اعلام کرد.

در اصل داور نتیجه بازی رو تغیر داد. حتی اگر یک تیم 10 گل زده باشد و داور گل یازدهم آن تیم را که به درستی زده شده را مردود کند نتیجه بازی را تغیر داده و این 2 امتیاز منفی برای داور دارد. 2 نمره از 10(9) کم کنید. و به آن سایر اشتباهات داور را هم اضافه کنید.

به نظر شما نمره آقای قهرمانی از 9 چند است؟

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منزوي:با فتح‌الله‌زاده و حجازي ملاقاتي نداشتم

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – بعد از انتشار خبر حضور فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال به عنوان مديرعامل، خبر بازگشت منزوي و حجازي و ملاقات اين دو براي بازگشت به استقلال در محافل ورزشي مطرح گرديد اما معاون ورزشي سابق استقلال به شدت اين موضوع را تكذيب مي‌كند.
كامران منزوي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران در اين خصوص اظهار داشت: واقعا از مطرح شدن چنين مسائلي تعجب مي‌كنم. فتح‌الله‌زاده به دنبال مديرعاملي استقلال نيست ضمن اينكه من نيز قصد بازگشت به فوتبال، حداقل در بخش اجرايي آن را ندارم.
وي در ادامه اظهار داشت: اين خبر مطرح شده كه من همراه فتح‌الله‌‌زاده و حجازي با يكديگر نشست داشته‌ايم، در حاليكه به هيچ‌وجه چنين ملاقاتي جنبه حقيقي ندارد و واقعا از بيان اين موضوع كه من و حجازي در چارت سازماني آينده فتح‌الله‌زاده در مديريت اين تيم قرار داريم، تعجب مي‌كنم.
انتهاي خبر // پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران //www.FootballIran.ir

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يونگ سه‌شنبه راهي هلند مي‌شود

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران – تئودور يونگ با استفاده از تعطيلات به زودي راهي كشورش خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ تئودور يونگ صبح سه‌شنبه راهي كشورش هلند خواهد شد و پس از حضور در كشور خود جمعه آينده به ايران بازخواهد گشت تا تمرينات استقلال را همراه مرفاوي، سرمربي اين تيم زيرنظر بگيرد.
تمرينات استقلال پس از بازي با راه آهن به مدت چهار روز تعطيل خواهد بود.
انتهاي خبر // پایگاه اطلاع رسانی فوتبال ایران //www.FootballIran.ir

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
مربيان نمى توانند با شلوغ كردن و مدام به سمت داور رفتن امتياز بگيرند. صمد مرفاوى پس از برترى مقابل راه آهن

ادامه مى دهد: تماشاگران شاهد بازى خوبى بودند. از قبل پيش بينى ديدار سختى مقابل تيم ته جدولى راه آهن را

كرده بودم. همواره تيم هاى فانوس به دست با انگيزه اى دوچندان بازى مى كنند اما هدف ما كسب ۳ امتياز بود و با

ارايه فوتبالى با برنامه به هدف خود رسيديم. سرمربى استقلال در مورد اظهارات ميثاقيان در مورد حضور هميشگى

بازيكنان راه آهن در زمين استقلال مى گويد: در واقع بايد گفت كه مربى حريف همواره در زمين ما بود. اين مسائل ديگر

در فوتبال جايى ندارد. صد البته كه راه آهن خوب بازى كرد و حملات زيادى روى دروازه ما ترتيب داد اما آنها بى برنامه

بودند. به تيم بى برنامه هم امتياز نمى دهند.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
مشكل قرارداد كوئيكه، مهاجم كامرونى استقلال حل شد.پس از اينكه سازمان ليگ برتر براى ثبت قرارداد كوئيكه به

جهت مسائل قانونى اشكالاتى را وارد ساخت مسؤولان استقلال دست به كار شدند تا مشكل بازيكن خود را حل و

فصل نمايند.مشكل قرارداد كوئيكه با مساعدت هاشمى و صحبتى كه وى با نبى انجام داد، به طور كامل حل شد و

اين بازيكن پس از ثبت قراردادش در فدراسيون و هيأت فوتبال قادر است از دربى حساس پايتخت استقلال را همراهى

كند.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
روزنامه البيان امارات در شماره روز جمعه خود، خبر از تمديد قرارداد رضا عنايتى با باشگاه الامارات داده ولى او اين

موضوع را تكذيب كرد.عنايتى با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: با مسؤولان باشگاه الامارات صحبت هايى را

درخصوص تمديد قرارداد انجام داده ام ولى هنوز به طور رسمى با يكديگر به توافق نرسيده ايم و فكر مى كنم تا يك

ماه ديگر همه چيز مشخص شود. روزنامه البيان در انتشار اين خبر اشتباه كرده و موضوع تمديد قراردادم با الامارات

صحت ندارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا