• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه مربی هم نیست!!! مرفاوی مونده که هیچ تیمی نمیخوادش! فقط صبا باتری رندوم میره سراغش!
باید مربی خارجی بیارن...توی یک ماه تعطیلی لیگ تیمو بسازه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من همش دارم به این فکر میکنم که وقتی صبر هوادارا اینقدر کم شده مجیدی با چه امیدی میخواد یه روز بشه سرمربی استقلال!؟

یعنی خیلی میخواد فراتر لز منصوریان ظاهر باشه که اینقدر سریع حیا کن رها کن ولسش راه انداختید؟

یعنی از العان تیم هر چی هم که بازی بخواد بکنه زیر فشار افکار بی حوصله نمیتونه!

اصلن ماها به عنوان تماشاچی و هوادار وظیفه ی خودمون رو که حمایته انجام میدیم که با خیال راحت از مدیر عامل تا آبدارچی رو میبریم زیر سوال؟

حمایت حمایت حمایت ... هنوز کر به هیچ جایی نرسیده که بخوایم این حرفا رو بزنیم

ما مظلومی رو که کارنامشم مشخص بود تو فصل دوم چه بلایی سر تیماش میاد تا آهر فصل حمایت کردیم بله اگه با من بود نمیذلشتم یه روزم تو استقلال بمونه ولی مربی تیم بود و اگه تا روزای آخرم شانس قهمرانی روی کاغذ داشت، اگر لین حمایته نبود نمیداشت

شما از همین العان شروع کردید به زدن ریشه تیم؟ وقتی یه مربی مثل منصوریان میاد یه تعویض که حتی ساده ترین هوادارم داره میگه اشتباه بود انجام میده شاید درصد زیادیش به خاطر همین فشاریه که روشه و باعث میشه تصمیم اشتباه بگیره!

باز خوبه فولاد اون پایین هست وگرنه رکورد تاریخیمون هم که لمس نکردن ته جدوله به فنا میرفت

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
منصوريان ر.ده
ولي
ولي
دقت كنيد
تمام گل هايي كه خورديم
١٠٠٪‏ سوتي مستقيم بازيكن بوده
درد اينجاست كه
منصوريان
نتوسته بزنه توي گوش بازيكناش
درد اينجاست
هركي رو تعويض كرد
گند زد

Sent from my iPhone using Tapatalk

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من همش دارم به این فکر میکنم که وقتی صبر هوادارا اینقدر کم شده مجیدی با چه امیدی میخواد یه روز بشه سرمربی استقلال!؟

یعنی خیلی میخواد فراتر لز منصوریان ظاهر باشه که اینقدر سریع حیا کن رها کن واسش راه انداختن و میخوان فحش کشش کنن؟

اصلن ماها به عنوان تماشاچی و هوادار وظیفه ی خودمون رو که حمایته انجام میدیم که با خیال راحت از مدیر عامل تا آبدارچی رو میبریم زیر سوال؟

ما مظلومی رو که کارنامشم مشخص بود تو فصل دوم چه بلایی سر تیماش میاد تا آهر فصل حمایت کردیم بله اگه با من بود نمیذلشتم یه روزم تو استقلال بمونه ولی مربی تیم بود و اگه تا روزای آخرم شانس قهمرانی روی کاغذ داشت، اگر لین حمایته نبود نمیداشت

شما از همین العان شروع کردید به زدن ریشه تیم؟ وقتی یه مربی مثل منصوریان میاد یه تعویض که حتی ساده ترین هوادارم داره میگه اشتباه بود انجام میده شاید درصد زیادیش به خاطر همین فشاریه که روشه و باعث میشه تصمیم اشتباه بگیره!

باز خوبه فولاد اون پایین هست وگرنه رکورد تاریخیمون هم که لمس نکردن ته جدوله به فنا میرفت

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خيلي خيلي زود بود واسه منصوريان همچين سمتي
مثل امثال مرفاوي سوخت رفت كنار
سالهاست احساس ميشه مربي بين المللي لازم داريم ولي مگه جيب دلالا ميذاره
يك مليارد شوخي نيست ميدن به اين
همون روزی که وقتی استقلال توی کورس قهرمانی بود و بنر منصوریان رو آوردن توی استادیوم نصب کردن و تیم رو زمین زدن ، من پیش بینی چنین روزی رو میکردم.
مربی خارجی درجه یک میشد آورد ولی به قول شما دلال ها اجازه نمیدن. پولش هم موجود بود. کافی بود پول دو تا از این بازیکن ها رو میدادن به یک مربی خارجی .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منصوریان سوخت و بزودی هم میره
بخاطر اینکه خودش بی تجربگی کرد
ما مشکل دفاعی داریم ... بازیکن های اونجا بی تجربه هستن و تجربه هم با تمرین بدست نمیاد
از اونور منصوریان هنوز نمیدونه خسرو حیدری 50 درصد استقلال هست وقتی میکشی بیرون تیم استقلال که چپ نداره راستش هم از بین میبری و تیم رقیب دیگه کلا میره تو فاز حمله چون خیالش راحته
منصوریان نمیتونه رو بازیکن ها تاثیر بزاره و اون کاریزما رو به خاطر سن کمش نداره .... به بازیکن هایی که باهاشون چند سال اختلاف سنی داره واقعا چی می خواد بگه !!!
مدیر عاملی هم مثل حاجی نداریم که این جور مواقع میومد شخصا شوک به تیم میداد و بازیکن ها رو به خودشون میآورد
تیم بی هدف تو زمین بازی میکنه اصلا حمله ها زهر دار نیست
بحث الان کم آوردن نیروی بدنی و بدنسازی نیست تیم ساختار تیمی نداره
تیم غیرت و تعصبی که وقتی گل اول رو میزنه دنبال دومیش باشه نداره و میره تو دفاع
بعضی ها بخاطر بازی زیاد تو استقلال اشباع شدن و بعضی ها هم اصلا استقلالی اصیل نیستن که سرشون رو بزارن جلوی توپ

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فکر نمی کنید یک کم زیادی دارید تند میرین کل این تیم عوض شده درسته که نتایج فاجعه بار بوده ولی عقیده من اینه که تعویض مربی توی این مقطع کمکی نمی کنه و بهتره تا نیم فصل به هر روند صبر کرد البته نظر من میتونه اشتباه باشه ولی منصوریان یا هر مربی دیگه ای احتیاج به زمان داره خیلی چیزها توی استقلال عوض شده و ما هر روز از سمت وزارت ورزش هم در فشاریم برای تغییراتی که ایجاد میکنه من فکر میکنم بدترین اتفاقی که الان میتونه بیفته اخراج منصوریان هستش ولی میتونه اخطار جدی باشه برای بازیکنها و خود منصوریان که در صورت کسب نتیجه مشابه باید تغییرات ایجاد بشه یعنی راهی نمیمونه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بد بودن تیم تو یه کلمست

تاکتیک بی دفاع
تیم تاکتیک خاصی نداره
خدایش فقط شده سانتر
اونم هرچی توپ اومدو سانتر کردن .
دفاع ک داغونه داغون

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
وقتی یه مربی مثل منصوریان میاد یه تعویض که حتی ساده ترین هوادارم داره میگه اشتباه بود انجام میده شاید درصد زیادیش به خاطر همین فشاریه که روشه و باعث میشه تصمیم اشتباه بگیره!
مربی اگه مربی باشه تحت تاثیر احساسات ، زیر فشار هوادار قرار نمیگره که مجبور بشه تصمیم اشتباه بگیره. تیم بزرگی مثل استقلال یک مربی خیلی بزرگ میخواد. یادمون نرفته همین منصوریان پاس همدان رو به خاک سیاه نشوند!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما یه نکته مثبت از این تیم بگو بعد بگو تند میرید!

تاکتیک هیچ!
دفاع داغون! حتی مدافعین فصل پیش داغون!!
رحمتی داغون!
تعویض ها داغون!
کاوه رضایی برهانی 2!
افشین میاد راه میره تو زمین!
فرشید اسماعیلی کونشو میکنه به توپ! گل میخوریم!
بختیار رحمانی صفر!
وریا غفوری صفر!!!!!
امید ابراهیمی با اون همه نازی کرد صفر!!!!
به چی این تیم امید دارید!!!
پرسپولیس اگر فصل پیش ته جدول بود حداقل خوب بازی میکرد!!!
اینا خوبم بازی نمیکنن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تعویض مربی توی این مقطع کمکی نمی کنه و بهتره تا نیم فصل به هر روند صبر کرد
تا نیم فصل میترسم کار به جایی رسیده باشه که اگه همه بازی های نیم فصل دوم رو هم ببرن ، تیم از سقوط به لیگ یک نجات پیدا نکنه!

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

یعنی خیلی میخواد فراتر لز منصوریان ظاهر باشه که اینقدر سریع حیا کن رها کن واسش راه انداختن و میخوان فحش کشش کنن؟

مصطفی جان طرفدارا سه فصله دارن بازیای رو اعصاب تیمو تحمل میکنن از شانس علی منصور زمانی شده مربی که هوادارا تشنه تغییرن و نتیجه میخوان که حقم دارن تیم با شخصیت استقلال حدش خیلی بیشتر از ایناس که تو سه تا بازی پنج تا توپ بیاد رو دروازش اونم نصفه نیمه و پنج تاشم بخوره
شما تو این سه تا بازی دوتا حرکت امیدوار کننده نشونمون بده حداقل دلمون خوش باشه به اینده تیم نه اینکه حمایت کنیم از هفته دهم فانوس به دست باشیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تعویضای اشتباهی کرد منصوریان
علی قربانی باید میموند تو بازی
چه زود منصوزیان منفور و حیا کن رها کن شد!!!!
تا دقیقه 80 ک تیم خوب بازی میکرد (نسبت به دو بازی قبل بهتر بود) مطمنا باید به این وقت بدن
این تیم وقت میخواد .چطور به مطلومی و قلعه نوعی وقت دادن به منصوریان هم باید وقت داد
فکر میکنم میتونه نتیجه بگیره اگر وقت بدن بهش و حاشیه درست نکنند براش
بنظرم باید این رحمانی رو نیمکت نشین کنه زیاد بهش بها نده تا کمی از اینکه رو هوا داره سیر میکنه به خودش بیاد
اینطور ک پیداس که تو خبرا خوندم گفتن احتمال اینکه مصدومیت کنعانی مدتش زیاد باشه (امیدوارم که زیاد باشه از شرش راحت شیم )از لیست خط میخوره .کاش بجاش پادوانی بیارن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تا نیم فصل میترسم کار به جایی رسیده باشه که اگه همه بازی های نیم فصل دوم رو هم ببرن ، تیم از سقوط به لیگ یک نجات پیدا نکنه!
مشخصا اگر منصوریان دوتا بازی پیش رو و دربی رو ببازه چاره ای جز رفتنش نیست ولی فکر نکنم بد باشه تا بعد دربی بهش فرصت داده باشه بالاخره آنقدر برای استقلال زحمت کشیده که شیش تا بازی حمایت بشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظر من هم منصوریان متاسفانه خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه
هیچ آدم کاربلدی هم کنارش نیست دستش رو بگیره
وقتی در 3 بازی تعویض های بی اثری میکنی که تیمت رو ضعیف میکنه یعنی مربی شناختی از تیمش نداره
الان رفتیم 15 جدول ... هوادار منصوریان رو دوست داره ولی تحمل اینکه 3 یا 4 هفته دیگه اینجوری نتیجه بگیره اونم جلوی تیم های درب و داغون رو نداره
یادمون نره دربی خیلی دور نیست ... با این بازی نریم تو زمین بهتره
همون طارمی شون از این دفاع بی تجربه حداقل 2 تا پنالتی میگیره حالا بقیش بماند

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما برید عملکرد این ذکی پور رو ببینید!! این تعویض منصوریان بود!
روی گل اول و دوم نفت هر دو به خاطر عملکرد ضعیف ایشون بود.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
رفتم تو اینستا اینقدر بد و بیراه گفتم ک الان ارومم ;;; دیگه تا نیم فصل نه تماشا میکنم نه با اخبارش کار دارم

Sent from my HTC_D826y using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من منصوریان اتفاقا کاریزمای این کار رو داره با اینکه اهل پیش بینی نیستم ولی پیکان رو شکست میدیم و تیم به روال میفته و دربی رو هم میبریم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مشخصا اگر منصوریان دوتا بازی پیش رو و دربی رو ببازه چاره ای جز رفتنش نیست ولی فکر نکنم بد باشه تا بعد دربی بهش فرصت داده باشه بالاخره آنقدر برای استقلال زحمت کشیده که شیش تا بازی حمایت بشه
با کمال احترام به نظر شما ، من فکر نمیکنم آبرو و اعتبار باشگاه بزرگ استقلال مستمسک تعارف بازی و رو در باستی و مرام کشی و ادای دین به اشخاص باشه. مثل روز روشنه که این تیم تو دربی هم همین نتایج رو تکرار میکنه. اگه خوب بازی کرده بودن و باخته بودن یه چیزی. اما هیچ جایی برای دفاع باقی نمونده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا