• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
من هم موافق حمايت هستم
عملكرد منصوريان شايد قابل دفاع نباشه
ولي بازيكن بيشتر مقصره

8c7ca962b55f69cd0e1eea57a3ed38e4.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
من همش دارم به این فکر میکنم که وقتی صبر هوادارا اینقدر کم شده مجیدی با چه امیدی میخواد یه روز بشه سرمربی استقلال!؟

یعنی خیلی میخواد فراتر لز منصوریان ظاهر باشه که اینقدر سریع حیا کن رها کن واسش راه انداختن و میخوان فحش کشش کنن؟

یعنی از العان تیم هر چی هم که بازی بخواد بکنه زیر فشار افکار بی حوصله نمیتونه!

اصلن ماها به عنوان تماشاچی و هوادار وظیفه ی خودمون رو که حمایته انجام میدیم که با خیال راحت از مدیر عامل تا آبدارچی رو میبریم زیر سوال؟

حمایت حمایت حمایت ... هنوز کر به هیچ جایی نرسیده که بخوایم این حرفا رو بزنیم

ما مظلومی رو که کارنامشم مشخص بود تو فصل دوم چه بلایی سر تیماش میاد تا آهر فصل حمایت کردیم بله اگه با من بود نمیذلشتم یه روزم تو استقلال بمونه ولی مربی تیم بود و اگه تا روزای آخرم شانس قهمرانی روی کاغذ داشت، اگر لین حمایته نبود نمیداشت

شما از همین العان شروع کردید به زدن ریشه تیم؟ وقتی یه مربی مثل منصوریان میاد یه تعویض که حتی ساده ترین هوادارم داره میگه اشتباه بود انجام میده شاید درصد زیادیش به خاطر همین فشاریه که روشه و باعث میشه تصمیم اشتباه بگیره!

باز خوبه فولاد اون پایین هست وگرنه رکورد تاریخیمون هم که لمس نکردن ته جدوله به فنا میرفت

فرهاد مجیدی به نظرم هیچوقت نباید مربی استقلال بشه ! چون محبوبیتش رو از دست میده .. همین منصوریان مگه قبل از لیگ نبود که همه میگفتیم بهترین گزینه اس برا استقلال ! الان کامنتا رو نگاه کن
قبول دارم منصوریان افتضاح عمل کرده و چیزی هم از این تیم در نمیاد ! ولی بعضی دوستان که میگن منصوریان از کجا اومد مربی این تیم شد بد نیست پستای چند ماه قبل همین تاپیک رو یه مروری کنن .....

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
باز هم ميگم
درصد تقصير بازيكن
از مربي بيشتره

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
برعکس خیلی ها من به این تیم امیدوارم.تا دقایق پایانی بازی دست ما بود منتها تعویض های اشتباه بلای جان تیم شد.بهتره منصوریان چشم هاشو کاملا باز کنه و بعد تعویض کنه.رحمتی هم چند بازی بشینه روی نیمکت بهتره.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
پیکان رو هم نمیتونه ببره.
استاد گالیور شدی ها. بیخیال. منصوریان اگه یکم شانس مظلومی رو داشت الان صدر بود. درسته تیم اصلا خوب نیست. ولی حداقل تا نیم فصل باید صبر کرد.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
حیف طالب لو که ردش کردن
رحمتی که خیالش راحته فیکسه گند هم بزنه باز باید بازی کنه
مثلا کاپیتان هم هست

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
باز هم ميگم
درصد تقصير بازيكن
از مربي بيشتره

مربی خودش این بازیکن ها رو خواسته. در ضمن خیلی از همین بازیکن های جدید در تیم های سابقشون جزو بهترین ها بودن. بازیکن هایی که از سال پیش موندن هم جزو بهترین های استقلال بودن که دیگه اثری از اونا هم دیده نمیشه. یعنی رسماً و عملاً تیم به خاک سیاه نشسته! دیگه بدتر از این چی میخوای؟!

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
البته
اونچه كه ما اينجا ميگيم
با اونچه كه در استاديوم اتفاق افتاده
فرق داره
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

f95a7a1f0f962ecba40c648e5ee86a25.png

Behrouz.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تموم اتفاقای ممکن داره برای تیم میفته
بازی اول (محرومیت) نه تماشاگر داشتیم نه رحمتی
بازی دوم (آب و هوای وحشتناک و نادر) بدنها مشکل پیدا کرده بود
بازی سوم (بدشانسی) از هجومی بازی کردن و موقعیتهای بسیار زیاد نسبت به حریف ، فقط یک گل زدیم
حتماً بازی چهارم (خراب بودن روحیه بازیکنان و عدم تمرکز اونها به خاطر نتایج بازیهای قبل)
احتمالاً بازی پنجم (انگیزه بالای بازیکنان حریف)
و ......

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
راستي
الان جاي بحث دو نفره نيست
بعدا شرمنده هم نشيد.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
امیدوارم داستان استیلی اتفاق نیفته

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استاد گالیور شدی ها. بیخیال. منصوریان اگه یکم شانس مظلومی رو داشت الان صدر بود. درسته تیم اصلا خوب نیست. ولی حداقل تا نیم فصل باید صبر کرد.

بله زمان ناصرخان هم گفتن تا نیم فصل صبر کنید...بعد چیزی در نیومد از تیم! تازه اون موقع خوب بازی میکردیم حداقل!
بعد که نیم فصل شد...رفتن فیروز کریمی رو آوردن و بدتر گند زد به تیم!
من بازی از تیم ندیدم که بگیم بدشانسی بود!

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
مربی خودش این بازیکن ها رو خواسته. در ضمن خیلی از همین بازیکن های جدید در تیم های سابقشون جزو بهترین ها بودن. بازیکن هایی که از سال پیش موندن هم جزو بهترین های استقلال بودن که دیگه اثری از اونا هم دیده نمیشه. یعنی رسماً و عملاً تیم به خاک سیاه نشسته! دیگه بدتر از این چی میخوای؟!

خدا وكيلي
سوتي هاي كنعاني زادگان
سوتي زكي پور
سوتي امشب وريا غفوري
بي انگيزه بازي كردن اميد ابراهيمي

تقصير منصوريانه ؟؟؟
.
.
.
.
اينم
براي اينكه
بدونيد
دفاع كوركورانه نميكنم
.
.
تعويض هاي علي منصور اشتباهه
كه داره ضربه به تيم ميزنه
من نميدونم چه اصراريه
حتما تيم تعويض كنه

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعد خود منصور خان مصاحبه کرده که مقصر بازیکنا نیستن.
شما اصرار داری مقصر بازیکنان!

به گزارش "ورزش‌سه"، منصور پورحیدری بعد از شکست استقلال مقابل صنعت نفت آبادان با عصبانیت شدید اظهار داشت: من بابت این شکست عذرخواهی می کنم. از فرصت هایمان استفاده نکردیم و آنها خوب استفاده کردند و پیروز شدند.

وی افزود: روز خوب استقلال بود؛ هواداران کمک کردند تا موفق شویم اما نشد. بازیکنان مقصر نبودند و نباید به آن ها خرده گرفت.

وقتی از پورحیدری درباره ضعف تاکتیکی استقلال سوال شد، او اعلام کرد صحبت دیگری ندارد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منصوریان: تیم با صلابتی خواهیم ساخت

دیدار برابر نفت آبادان؟
روند بسیار خوبی در این دیدار داشتیم و یک غفلت باعث شد نتیجه را بدهیم. بچه ها فکر می کردند دقیقه 86 بازی تمام شده است و ما سه امتیاز را گرفتیم. نفرات با تجربه باید جوانتر ها را بیدار می کردند. چند اشتباه استراتژیک در 10 دقیقه پایانی داشتیم و باید جریان بازی را عوض می کردیم. می توانستیم 3 گل در این دیدار بزنیم اما روی یک غفلت نگاه بازیکنان ما در زمین عوض شد. در یک لحظه بازیکنان به خواب رفتند و به بازیکنان در رختکن گفتم همه تیمها سالی دو بار فرصت دارند تا مستقیم بازی آنها پخش شود و در یک لحظه بازی را جبران می کنند. هواداران نهایت محبت را به تیم ما داشتند و ما باید بریم یاد بگیریم تا زمانی که داور سوت بازی را نزند ما برنده نیستیم. یک اشتباه تاکتیکی داشتیم که باید آن را رفع کنیم.

تعویض های اشتباه؟
برای حفظ نتیجه تغییر ترکیب دادیم و نفرات هجومی را تعویض کردیم. ایده من این بود که بازیکنان آماده تر وارد زمین شوند و طبیعی بود که می خواستیم با بازیکنان تازه نفس مالک توپ باشیم. فکر می کنم در ورود زکی پور باید تعلل بیشتری می کردیم و باید در یک بازی خارج از خانه به او بازی می دادیم تا استقلال و این بازیکن ضربه نخورد. اما افشین یک بازیکن تازه نفس بود تا ما بتوانیم مالکیت را حفظ کنیم. در دو سال گذشته چه زمانی که عقب یا جلو باشیم از بازیکنان دفاعی تعویض نمی کنم مگر اینکه یک بازیکن بسیار خسته باشد و همیشه بازیکنان هجومی را به میدان می روم تا نتیجه را بهتر کنم و تغییر دهم.

گلهای یک شکل؟
اگر سه گل یک شکل می خوریم حتما ما ایراد داریم. ما در آن نقطه دچار مشکل شدیم و باید ایرادات را رفع کنیم. حتما نباید فوتبال را شیک بازی کرد و بعضی وقتها خط دفاع ما فقط مالکانه بازی می کند. دو بار ما توپ را دفع نکردیم و در بازی نفت تهران نیز جریمه شدیم و گل خوردیم. این اشتباه فردی است و نمی توانیم بگوییم این ایراد در تیم ما باقی خواهد ماند. حتما نباید دفاع ما حتما مالکانه بازی کند و باید گاهی دفع توپ کنیم.

هزینه با تجربه شدن بازیکنان برای استقلال است؟
یا باید بازیکن را با تجربه کنیم یا باید فقط استقلال را دید اما ما هر دو را انتخاب کردیم و می خواهیم بهتر باشیم. من هم از دور احساس کردم خطای زکی پور پنالتی است اما همه بازیکنان بزرگ یک جا بزرگ شوند و اگر تیمی نخواهد هزینه ستاره پرورش دادن را به عهده بگیرد دیگر شاهد ستاره سازی نیستیم. ستون تیم من بازیکنان با تجربه هستند و بازیکنان جوان بازیکنان دیگر من هستند. بار این نتیجه بر عهده زکی پور نیست و بر عهده من است.

فرصت سوزی استقلال؟
ما در بازی قبل نیز موقعیت های زیادی را از دست دادیم. نمی خواهم بگویم فرصت سوزی اما ما بازیکنان خوبی داریم. کاوه می تواند یکی از آقای گل های فوتبال ما باشد زیرا فوتبال خوبی ارائه می کند. ما نیاز به زمان داریم تا هماهنگ تر بشویم و بازیکنان ما می خواهند خود را در استقلال پیدا کنند. خط حمله ما به زمان احتیاج دارد و باید بداند با فرصت سوزی ممکن است جریان بازی ها عوض شود. ما مانند بازیکنان تحت فشار نیستیم و بازیکنان ما تحت فشار هستند و من به خط حمله استقلال واقعا معقتد هستم. باید حرفه ای تر با آنها برخورد کنیم و باید بدانند که در استقلال تیم ها انگیزه زیادی دارند و با تمام توان تلاش می کنند تا اتفاقات 10 دقیقه پایانی رقم بخورد.

نمایش بد خط دفاعی؟
ما باید دو کار انجام دهیم. ابتدا باید صلابت کار دفاعی را به این بازیکنان منتقل کنیم تا بتوانیم تمام طول بازی یک گل را حفظ کنیم. در ادامه ما باید مالکانه و باهوش بازی کنیم تا فشار بر روی دفاع ما وارد شود. این نکته جالبی نیست که نا امنی خط دفاع به سایر بازیکنان منتقل شود. جوان ما نباید آن تکل را می زد اما اشتباه است و رخ می دهد.

استفاده متعدد از بازیکنان در دفاع چپ؟
ما باید در این نقطه از زمین مهره مورد نظر خود را پیدا کنیم. با نمایشی که امروز یعقوب کریمی داشت از او بسیار راضی هستم زیرا او سنجیده بازی کرد و ما نیاز داریم که دفاع کناری ما اضافه شود.

فاصله بین خطوط؟
در این بازی ما بر روی اشتباهات فردی گل خوردیم و من قبول ندارم که بین خطوط ما فاصله زیاد است.

استقلال شوت نمی زند؟
باید فضا برای شوت فراهم شود تا بتوانیم شوت بزنیم. زمانی که تیم ها لایه ای دفاع می کنند مجبور می شویم به کناره ها برویم.

نگرانی در دربی؟
ما یک بازی داریم و یک ماه فرصت داریم تا تیم را بازپروری کنیم. بعد از آن تعطیلات یک بازی داریم و بعد از آن دربی است. بازی به بازی جلو می رویم و عیب ها را رفع می کنیم و به هواداران قول می دهم تیم با صلابتی را درست می کنیم. تیم خوبی در بازی های آینده به میدان خواهد رفت و هواداران از این بابت مطمئن باشند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تموم اتفاقای ممکن داره برای تیم میفته
بازی اول (محرومیت) نه تماشاگر داشتیم نه رحمتی
بازی دوم (آب و هوای وحشتناک و نادر) بدنها مشکل پیدا کرده بود
بازی سوم (بدشانسی) از هجومی بازی کردن و موقعیتهای بسیار زیاد نسبت به حریف ، فقط یک گل زدیم
حتماً بازی چهارم (خراب بودن روحیه بازیکنان و عدم تمرکز اونها به خاطر نتایج بازیهای قبل)
احتمالاً بازی پنجم (انگیزه بالای بازیکنان حریف)
و ......
بازی ششم ، مشکلات داوری
بازی هفتم ، مصدومیت مسئول تدارکات تیم
بازی هشتم ، کیفیت نا مطلوب غذا در روز پیش از مسابقه
بازی نهم ، باز هم اشتباهات فردی
بازی دهم ، سرمای هوا
بازی یازدهم ، کیفیت بد زمین مسابقه
بازی دوازدهم ، گزارشگر بازی که روی اعصاب هوادارها بود
بازی سیزدهم ، مشکلات مالی و عدم پرداخت دستمزد
بازی چهاردهم ، پرسپولیسی بودن برادر مدیر عامل باشگاه
بازی پانزدهم ، تعطیلات بد موقع لیگ به دلیل بازی های تیم ملی

خوب ، حالا بریم نیم فصل دوم ... !!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من موندم این بابا ، با چه رویی تو کنفرانس بعد از بازی حاضر شده! عجیب تر از اون ، حرفای صد من یه غازی هست که زده و اراجیف تکراری که به خورد ملت داده! اعتماد به نفس نیست که لامصب!!! این که الان استعفا بده نیست. چون میدونه اگه استعفا بده اولاً پولش رو نمیتونه بگیره ، بعدش اینکه باید بره بشینه خونه و بازی ها رو از تی وی تماشا کنه و این براش خوشایند نیست. پس با پررویی هر چه بیشتر به گند زدن توی تیم ادامه میده! نمیدونم چرا هر چی مربی به تور استقلال میخوره مثل کنه میچسبه به تیم و تا روز آخر ول نمیکنه!

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
حالا منصوریان هم استعفا بده مدیرعامل نداریم بره مربی بیاره ! بدبختیمون یکی دوتا که نیست

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
استقلال دوست دارم.
منصوریان همیشه دوست دارم و تا آخرش حامی توام.بهت اعتقاد دارم داش علی.
استقلال،حجازی،مجیدی،منصوریان،تا ابد در قلب ما جا دارید.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا