• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بنظر من تقصیر فتحی هست که نتونسته مدیریت کنه
یه حدسی هم که میزنم اینه که به استراماچونی سیگنال دادن که از انتقال پول به حسابت خبری نیست......فسخ قرارداد ویلتموس و ... هم بی نظرم بی تاثیر نبوده
تو این شرایط تحریم منم جای استرا بودم از ترس پولم همین که تیم به صدر رسید فسخ میکردم!...از پول که خبری نیست پول هم باشه نمیتونم تو حسابم دریافتش کنم...پس بهتره با بهترین کارنامه در بهترین زمان بکشم کنار
اینا همش مدیریت میخواست که فتحی نداشت...فتحی باید استراماچونی رو مدیریت میکرد
اینا همه خرده ریزه ان. مشکل بالاتر از این حرفاست. فکر میکنی فتح اله زاده یا اولیایی کیا بودن چه سابقه ای داشتن ؟
به زودی همه خارجیای لیگ هم میرن پارسالم اینو گفتم الانم مطمئنم...
اقتصاد مملکت در آستانه ورشکستگی و فروپاشیه اینا کسری بودجه دارن الان میان پول به بازیکن و مربی خارجی بدن؟! تا جایی که خودشون بتونن تامین کنن خرج تیم میشه در غیر این صورت هیچ...
فقط بحث سر اینه چرا اول استقلال؟! استقلالی که همه بازیکناش رو هم از دست داد همه خارجی هاش اول فصل رفتن از همه باشگاههای دیگر هم درآمد زاییش بیشتر بوده؟ چرا از اینجا میخوان شروع کنن واقعا جای سواله...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خوب استرا هم رفت اونم وقتی تیم رسید صدر جدول
بنظرتون اینا اتفاقی هست ؟؟؟ فتحی که یک عامل اجرایی هست و گوش به فرمان ... فتحی یک عروسک هست و دستوراتش از جای دیگه میاد

برای همین داستان هاست که من از اول فصل چند تا بازی استقلال رو بیشتر ندیدم چون خسته شدم از بس تمام امکانات ورزش کشور بسیج شده که استقلال بیشتر از رتبه سوم یا چهارم بالاتر نره
در ضمن مطمئن باشید دلار اگر شده چاپ کنن هم نمیزارن بعضی تیم ها لنگ بمونن !!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
واقعا آدم چی بگه؟

https://www.irna.ir/news/83586607/اولیایی-مدیران-استقلال-به-هواداران-وعده-های-پوشالی-دادند

این حقیقت داشته باشه
فتحی رو باید دااااار زد البته قبلش اتیشش زد و قبلترش هم زبونشو برید

مرتیکه بز مگه هوادار مسخرته احمق ک انقدر وعده سرخرمن میدی؟
بخدا این چند وقتی ک تیم تو حاشیه نبود گفتم ک کارمون مثل پدر ژپتو و گربه نره میشه ک الان صداش درومد

دوحالت داره یا این یه بازی سیاسیه ک بگن وزیر واسه استقلالم کار میکنه و نقش سوپر من به همراه فتحی ایجاد کنن
یا واقعا نمیخان استقلال رشد کنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سرمربی استقلال از طریق وکیل خود دلایلی را برای فسخ قرارداد با استقلال ارائه کرده که مهم‌ترین دلیل پرداخت پول توسط صرافان به حساب این مربی است.

وی در ایمیل ارسالی اعلام کرده چرا باید یک شخص سوم به حساب وی مطالباتش را واریز کند چون این موضوع باعث ایجاد دردسر در ایتالیا برای وی شده است.

همچنین استراماچونی اعلام کرده به این دلیل قراردادش را فسخ کرده است چون باشگاه استقلال دو ماه از مطالبات وی را پرداخت نکرده
اما مسئولان استقلال معتقدند بخشی از مطالبات وی پرداخت شده و بخش دوم نیز قرار است فردا به حساب وی در ترکیه واریز شود.

از سوی دیگر مسئولان باشگاه استقلال اعتقاد دارند اگر استراماچونی می‌خواست قراردادش را فسخ کند حداقل باید این تهدید خود را در قالب نامه به اطلاع آنها می‌رساند و یک فرصت چند روزه برای پرداخت مطالباتش به آنها می‌داد اما استقلالی‌ها هیچ نامه‌ای برای تهدید جهت فسخ قرارداد دریافت نکردند و به همین دلیل معتقدند می‌توانند روی اقدام استراماچونی قانوناً شکایت کنند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من هنوز تو شوک هستم..
واقعا باورم نمیشه اینقدر راحت مربی ای که بعد از چند سال صدر نشینمون کردو از دست دادیم..
جالبه پول برای ما فقط نیست..برای بقیه هست..

Last edited:

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
اینا همه خرده ریزه ان. مشکل بالاتر از این حرفاست. فکر میکنی فتح اله زاده یا اولیایی کیا بودن چه سابقه ای داشتن ؟
به زودی همه خارجیای لیگ هم میرن پارسالم اینو گفتم الانم مطمئنم...
اقتصاد مملکت در آستانه ورشکستگی و فروپاشیه اینا کسری بودجه دارن الان میان پول به بازیکن و مربی خارجی بدن؟! تا جایی که خودشون بتونن تامین کنن خرج تیم میشه در غیر این صورت هیچ...
فقط بحث سر اینه چرا اول استقلال؟! استقلالی که همه بازیکناش رو هم از دست داد همه خارجی هاش اول فصل رفتن از همه باشگاههای دیگر هم درآمد زاییش بیشتر بوده؟ چرا از اینجا میخوان شروع کنن واقعا جای سواله...
خوب معلومه چرا دوست من...چون تویه استقلال کسی مایه مالی نمیکنه و پیراهن بالا نمیزنه!!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بابا این مربیا رو فریب میدن موقع مذاکره بعد که مربی میااد اینجا میبینه اینجا چه بل بشویی هست!!! البته باشگاه ما! برای همین خواستار کاهش قرارداد خودش به یک سال شده! میخواسته بعد از این فصل فرار کنه! برانکو رو نبینید اون همه موند! چون قبلا هم ایران بوده! برای همین میتونست تحمل کنه بیشتر!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابا این مربیا رو فریب میدن موقع مذاکره بعد که مربی میااد اینجا میبینه اینجا چه بل بشویی هست!!! البته باشگاه ما! برای همین خواستار کاهش قرارداد خودش به یک سال شده! میخواسته بعد از این فصل فرار کنه! برانکو رو نبینید اون همه موند! چون قبلا هم ایران بوده! برای همین میتونست تحمل کنه بیشتر!
همین قراردادهایی ک میبند از صدقه سری تاریخچه عظیم باشگاه وگرنه لیگ ایران ک 30ساله چیزی نیست

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
خوب ظاهرا امروز بامداد استرا از ایران خارج شده
تا زمانی که دولت روحانی هست داستان همینه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوستان اين داستان نه ربطي به فتحي داره نه روحاني
با ادامه اين روند واريز پول از صرافي استراماچوني متهم به پولشويي ميشده در ايتاليا

signore

Registered User
لایک‌ها
636
وقتی پول به جای اینکه از حساب باشگاه استقلال ایران ، از حساب یک شخص نامشخص به حسابش ریخته بشه ، هم حساب و هم پول بلوکه میشه و از شخص توضیحات و مدارک میخوان که باید نوع رابطه خودش با فرد واریز کننده رو ثابت کنه که در این حالت هیچ جوره نمیشه ثابت کرد که این موضوع بابت دستمزد مربی گری در باشگاه استقلال بوده. بانک های اروپایی به شدت روی این جابجایی ها حساس هستند و شوخی ندارن. چیزی که مسلم و مشخصه اینه که مدیران و در رأس همه وزارت ورزش مسبب رسیدن کار به این نقطه هستند و بعد از عذرخواهی ، استعفای دسته جمعی کمترین کاری هست که باید همین امروز انجام بدن.
منتظر رفتار مشابه کاری که استراماچونی کرد از طرف دیاباته و میلیچ هم باشید

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوستان اين داستان نه ربطي به فتحي داره نه روحاني
با ادامه اين روند واريز پول از صرافي استراماچوني متهم به پولشويي ميشده در ايتاليا
کیروش - ویلموتس - برانکو چه طور متهم به پولشویی نشدن؟؟؟
ویلموتس رو که اخیرا همین قبل بازی با عراق پولش رو داده بودن
ضعف مدیریتی بیداد میکنه تو داستان وارد شدن به پولشویی

فراری دادن ستاره هامون تو این چند سال هم ربطی به پولشویی داره؟این چه حرفیه آخه میزنید
سپاهان ، ذوب آهن و تراکتور که همیشه بازیکن خارجی دارن و تا قرون آخرش بهشون پرداخت میکنن چرا تحریم و پولشویی ندارند؟؟؟

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شوک به استقلال؛ استرا ایران را ترک کرد

تلاش‌ها برای حفظ سرمربی ایتالیایی نتیجه بخش نبود و او با پرواز ساعت ۵ و نیم صبح راهی ترکیه شد.

به گزارش “ورزش سه”، آندره آ استراماچونی سرمربی ایتالیایی استقلال که با مدیران تیم به اختلاف نظر خورده، ساعاتی پیش تهران را به مقصد استانبول ترک کرد تا شوک نهایی در آستانه پیکان به هواداران این تیم وارد شود.

اولین شوک به این تیم در نشست خبری پیش از جدال با پیکان وارد شد؛ جایی که سرمربی ایتالیایی همانند همیشه در سازمان لیگ برتر حضور نیافت و در ادامه پچ پچ ها ختم به مشکل او و ترک اردوی تیم پیش از بازی شد. این در حالی بود که این مربی در تمرین روز قبل تیمش نیز با لباس شخصی حضور یافته بود تا اولین نشانه اعتراض خود به وضعیت موجود را اعلام کند.

در ادامه اخبار رسانه ها معطوف به بیانیه خداحافظی او با هواداران و قطع همکاری با این باشگاه منجر شد که تلاش وزارت ورزش و مدیران تیم را برای مذاکره و پایان دادن به این چالش را بهمراه داشت.
استرا که بامداد شب گذشته پذیرای مدیران تیم در منزل خود برای جلسه فوری و مذاکره برای حل مشکل نیز نبود، در نهایت صبح امروز شوک نهایی را به هواداران این تیم وارد کرد و با پرواز ساعت ۵ و ۳۰ راهی ترکیه شد تا وضعیت قرمز را در باشگاه آبی اوج گرفته شکل دهد.

گفتنی است امروز استراماچونی و سباستین لتو با تخلیه منزل خود ایران را ترک کردند اما عمردانسی هنوز موفق به ترک ایران نشده است.

این در حالیست که از دقایقی پیش نیز شایعاتی از اردوی استقلال مبنی بر درخواست ترک اردو از سوی بازیکنان پیش از جدال با پیکان نیز شکل گرفته تا مدیران این تیم در وضعیتی غیر سابقه در ‌تاریخ قرار گیرند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینم از استرا
خیلی راحت تیم رو نابود کردن
تنها کاری که هیات مدیره بکنه اینه که دسته جمعی استعفا بدن

signore

Registered User
لایک‌ها
636
منتظر ماله کشی های وزارت ورزش و مدیران باشگاه و تلاش اونها برای تخریب چهره استراماچونی و مقصر نشون دادن اون باشید!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من هنوز باور نمیشه! بهتم زده! یعنی رفت؟ تیم تو صدر جدول!!! این وسط کی حالش گفته میشه؟ من و توی هوادار!!!
عه؟ هنوز فتحی هست؟ سرکاره؟
می مرد یرفت از حسن انصاری فرد میپرسید که پول کالدرون رو چطوری میدن؟ که با واسطه نداده باشه؟
حالا فتحی بدو آهو بدو!!!!
دیگه استرا رفت که رفت!!!
منتظر سرمربی ایرانی تیم باشیم!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها