• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
این ناصرخان عجب خوش قدم هست!
تا میاد رو نیمکت بدبیاری شروع میشه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آقا اینکه میگن علیزاده رو از تیم اخراج کردن درسته ؟؟

در ضمن امروز فکر کنم فیروز سکته رو بزنه .....

بدبخت هر چی داد و هوار زد و تو سر خودش زد این بازکنها باز هم بازی نکردند.
از تمرین اخراجش کرده فیروزخان علیزاده رو. راستی مهیار حسن نژاد رو استقلال از کجا آورده؟ چجور دروازبانیه؟ فک کنم وحید واسه خودش هم بهتر باشه یه چن تا بازی بهش بازی ندن خودش رو پیدا کنه ولی نامداری واقعا دروازبان تعطیلیه و مرده ی وحید هم میرزه به سه تا مث نامداری

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
استقلال مشکلش اساسی تر از این حرفهاست !در استقلال چندین نفر نظر میدن در مورد Arrange تیم ... کار امروز فیروز کریمی بعد بازی صنعت نفت کاملا نادرست بود و در واقع تحقیر بازیکنان جوان تیمش بود ... استقلال دچار مشکل فرهنگی و در این بازی ثابت کرد ضعیفترین دفاع لیگ و داره ! دلم میسوزه واقعا این تیم پر هوادار .... !

dvd2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا وکیلی دیگه استقلال امسال آخر شانسه!!!

و واقعا باید یه فکری به حال دروازه هم کرد...
دیگه رسما هر توپی میاد میره اون تو..!!!

مگه اینکه مهاجم حریف بزنه تو اوت

اولویت استقلال توی یارگیری:
1 - خرید دو تا دروازه بان خوب
2 - خرید 2 دفاع خوب

من اگه جای فیروز و حاجی فتح الله زاده بودم همین امشب طالب لو رو بازیکن آزاد معرفی میکردم

dvd2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استقلال مشکلش اساسی تر از این حرفهاست !در استقلال چندین نفر نظر میدن در مورد Arrange تیم ... کار امروز فیروز کریمی بعد بازی صنعت نفت کاملا نادرست بود و در واقع تحقیر بازیکنان جوان تیمش بود ... استقلال دچار مشکل فرهنگی و در این بازی ثابت کرد ضعیفترین دفاع لیگ و داره ! دلم میسوزه واقعا این تیم پر هوادار .... !

اتفاقا کاملا کارش درست بود!!

بازیکنی که پیراهن تیم بزرگی مثل استقلال رو میپوشه باید بدونه مجاست و چه افتخاری نصیبش شده
همینا تیمو خراب کردن...

جوونایی که استقلال رو با یک تیم محلی اشتباه گرفتن!!

babak-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Fath.jpg

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
وای چه حالی کردم ....برزیل ایران ...تاج پاینخت راشکست

پرسپولیس دوبار تو ابادان این تیمو برد ولی استقلال ........

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

مگه چیکار کرده؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من کارش درست نبود. اگه قرار بود تحقیر کنه باید با همه بازیکن ها این کار رو میکرد نه فقط با 3 نفر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تایید میشه؟؟؟؟
چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟

ايشون محبت كردند سه بازيكن ذخيره اي رو كه به بازي اومده بودن (پولادي - روانخواه و منيعي) رو جلوي تماشاگران اس اس مجبور به دويدن طول زمين كردن (چند بار) راستي شبكه جام جم هم اضافه شدن دو بازيكن ديگه به اين جمع رو نشون داد . يوسفي كه اخراج شده بود با شفيعي فوروارد تيم كه اونها هم با اون سه نفر از طرف فيروز كريمي به طرز عجيبي تنبيه شدن :f34r:
:blink:

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
بازیکنارو به نظر خودش تنبیه کرد ! اونم 3 تا فقط جلوی اون همه تماشاچیها و خورد کردن یک فرد درست نیست به هر حال این یاران کسایی بودن که خوده استقلال ااونهارو به خدمت گرفته و فیروز کریمی هم میدونسته !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من اگه جای فیروز و حاجی فتح الله زاده بودم همین امشب طالب لو رو بازیکن آزاد معرفی میکردم
خدا رو شکر شما جاشون نیستی :happy:

اتفاقا کاملا کارش درست بود!!
بازیکنی که پیراهن تیم بزرگی مثل استقلال رو میپوشه باید بدونه مجاست و چه افتخاری نصیبش شده
همینا تیمو خراب کردن...
جوونایی که استقلال رو با یک تیم محلی اشتباه گرفتن!!
مخالفم باهاتون. خوبه همین روانخواه گل دوم رو زد. تازشم اگه میخواست تنبیه کنه باید طالب لو و مدافعا رو تنبیه میکرد. پولادی رو که 10 دقیقه آورده توقع داره گل بزنه. (عنایتی کجایی:f34r::()

http://babakonlinetk.persiangig.com/image/Fath.jpg

:f34r:

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من کارش درست نبود. اگه قرار بود تحقیر کنه باید با همه بازیکن ها این کار رو میکرد نه فقط با 3 نفر

البته باید توجه کرد که بازیکنا با اون بازیشون، تمام طرفدارهاشون رو تحقیر کردن
همچنین 2 نفر دیگه هم اضافه شدن به تنبیه
محسن یوسفی و طالب لو

فکر میکنم زور فیروز کریمی به بقیه بازیکنان نرسید
:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته باید توجه کرد که بازیکنا با اون بازیشون، تمام طرفدارهاشون رو تحقیر کردن
همچنین 2 نفر دیگه هم اضافه شدن به تنبیه
محسن یوسفی و طالب لو

فکر میکنم زور فیروز کریمی به بقیه بازیکنان نرسید
:)

ربطی به زور رسیدن و نرسیدن نداره!

مهم اینه که اونجا جای تنبیه کردن و این حرفا نیست!

سر تمرین تیم سرمربی مختار هر کاری میخواد انجام بده. تنبیه یا تشویق جاش اونجا نیست.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشگاه استقلال محسن یوسفی را 10 میلیون تومان جریمه کرد
کمیته انضباطی باشگاه استقلال محسن یوسفی را به دلیل رفتار ناشایست و دریافت کارت قرمز در دیدار با صنعت نفت آبادان 10 میلیون تومان جریمه نقدی کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، این تصمیم بلافاصله پس از پایان دیدار استقلال و صنعت نفت آبادان که به شکست 3 بر2 استقلال انجامید اتخاذ و به این بازیکن ابلاغ شد.

محسن یوسفی در دقیقه 79 دیدار با صنعت نفت و درحالی که این تیم 3-1 از میهمان آبادانی خود شکست خورده بود ، با حرکتی غیر ورزشی صورت بازیکن صنعت نفت را هدف قرار داد و از سوی داور با کارت قرمز جریمه شد. اخراج محسن یوسفی از سوی کادر فنی یکی ازعوامل شکست استقلال در دیدار با صنعت نفت عنوان شد.

زارع مشاورحقوقی باشگاه استقلال ضمن تایید این خبرگفت : باشگاه استقلال نسبت به رعایت مسائل اخلاقی در داخل و خارج از زمین مسابقه تاکید دارد و با هرگونه بی انضباطی در این زمینه راسا برخورد خواهد کرد.

زارع اضافه کرد: یوسفی درشرایطی که استقلال بدنبال جبران گلهای خورده بود، با حرکت غیر ورزشی خود به ضررکل تیم عمل کرد و کمیته انضباطی با هماهنگی مربیان تیم تصمیم گرفت وی را با جریمه نقدی تنبیه کند.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
کار فیروزخان کاملا درست بود ، دمش گرم ، اینا باید تحقیر بشند تا بفهمند یه نیمفصل تحقیر شدن هوادارها یعنی چی

یه مشت بی غیرت بی تعصب که فقط فکر قراردادهاشون هستند.باید بفهمند که بدونه استقلال هیچی نیستند.

..........................................

دويدن بازيكنان استقلال در ورزشگاه تاريك آزادي

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران، بازيكنان را به دليل عملكرد ضعيف در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان، پس از پايان

بازي مجبور به دويدن دور زمين كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريمي پس از شكست سه بر دو برابر نفت آبادان به نفرات تيم اجازه خروج از زمين را ندارد و در حالي كه پروژكتورهاي ورزشگاه نيز خاموش شده بود، آنها را مجبور به دويدن دور زمين ورزشگاه كرد.
اين حركت كريمي با استقبال تماشاگران استقلال مواجه شد و آنها به شدت سرمربي تيم را تشويق كردند.
در ابتدا فقط 5 بازيكن (يوسفي، منيعي، شفيعي، پولادي و روانخواه) اينگونه تنبيه شدند و با درخواست تماشاگران ساير بازيكنان نيز به اين جمع اضافه شدند.
هواداران عليه فردوسي پور نيز شعار دادند.
تماشاگران نيز تا مدت ها پس از پايان بازي ورزشگاه را ترك نكردند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
10 میلیون تومن

چه خبره

البته یوسفی دفعه اولش نبود که این کار رو میکنه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فيروز كريمي با ابراز تاسف از شكست استقلال گفت: ما در اين ديدار تيم برتر ميدان بوديم اما متاسفانه اشتباهات فاحش دروازه‌بان و مدافعان ما يك برد خوب را تقديم تيم صنعت نفت كرد، تيمي كه در اين ديدار تنها يك موقعيت گلزني داشت به يك پيروزي با ارزش دست يافت.

به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به اشتباهات وحيد طالب‌لو گفت: او در ديدار مانند ديدار قبل باز هم اشتباهات زيادي را در طول بازي از خود به نمايش گذاشت و از هفته‌ي آينده از تركيب تيم بيرون خواهند ماند. با توجه به مشكلات روحي و تاكتيكي كه در اين بازيكن به وجود آمده ما يك سري تمرينات را براي اين بازيكن انديشيده‌ايم تا انشاء الله با آمادگي كامل به ميادين فوتبال باز گردد.

وي در مورد تيم صنعت نفت گفت: من اين پيروزي را به آن‌ها تبريك مي‌گويم اما اين بازيكنان ما بودند كه اين پيروزي را به آن‌ها تقديم كردند.

كريمي در جواب به اين سوال كه چرا بايد تيم شما اين همه موقعيت‌ها را از دست بدهد؟ گفت: متاسفانه ما هنوز زمان زيادي براي به هماهنگي رسيدن لازم داريم و در تمام خطوط داراي ضعف هستيم، بايد تمرينات خود را بيشتر و بهتر انجام دهيم.

وي در مورد وضعيت فعلي استقلال تهران گفت: اگر قرار باشد تيم استقلال در رده‌ي هفتم و هشتم جدول باشد اين بهتر است كه ما با تيم جوانان و اميد خود در ليگ شركت كنيم، با داشتن اين هواداران بي‌شمار، ما بايد سعي كنيم نتايجي در خور شان و نام استقلال به دست آوريم.

كريمي در ادامه با بيان اين كه مطمئن باشيد ما در نيم فصل دوم نتايج بهتري را كسب خواهيم كرد، گفت: هدف كلي ما حضور مقتدرانه در جام حذفي است.

سرمربي استقلال در مورد عدم استفاده از اميرحسين صادقي و شايعات اخير در مورد اين بازيكن گفت: اميرحسين صادقي از آن دسته بازيكناني است كه من بسيار او را دوست دارم و با توجه به بازي سنگيني كه ما در جام حذفي با تيم ذوب‌آهن اصفهان داريم برنامه‌ها را طوري تدارك ديده‌ايم كه از بازيكنان خوب‌مان نهايت بهره را ببريم.

وي در ادامه با انتقاد از چندين روزنامه و رسانه ورزشي، موقعيت رسانه‌ها را در ورزش امروز بسيار خطير دانست و گفت: بايد از يك سري شايعات بي‌اساس دوري كنيم و سعي كنيم به سمتي برويم كه بيشتر به مسائل فني و حرفه‌آي فوتبال بپردازيم.

فيروز كريمي در مورد تنبيه بازيكنان در پايان اين ديدار جلوي چشم هواداران اين تيم كه با واكنش و تاييد هواداران همراه بود، گفت: من براي اولين بار نيست كه اين كار را انجام مي‌دهم. وقتي كه در شرايط بد مالي تيم، بلافاصله بعد از برد پاداش بازيكنان نقدا به آن‌ها پرداخت مي‌شود، پس بايد تنبيه هم نقدي باشد. من اين كار را قبلا در تيم‌هاي ابومسلم و استقلال اهواز و حتي در زنجان هم انجام داده بودم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا