از تمرین اخراجش کرده فیروزخان علیزاده رو. راستی مهیار حسن نژاد رو استقلال از کجا آورده؟ چجور دروازبانیه؟ فک کنم وحید واسه خودش هم بهتر باشه یه چن تا بازی بهش بازی ندن خودش رو پیدا کنه ولی نامداری واقعا دروازبان تعطیلیه و مرده ی وحید هم میرزه به سه تا مث نامداریآقا اینکه میگن علیزاده رو از تیم اخراج کردن درسته ؟؟
در ضمن امروز فکر کنم فیروز سکته رو بزنه .....
بدبخت هر چی داد و هوار زد و تو سر خودش زد این بازکنها باز هم بازی نکردند.
این ناصرخان عجب خوش قدم هست!
تا میاد رو نیمکت بدبیاری شروع میشه.
استقلال مشکلش اساسی تر از این حرفهاست !در استقلال چندین نفر نظر میدن در مورد Arrange تیم ... کار امروز فیروز کریمی بعد بازی صنعت نفت کاملا نادرست بود و در واقع تحقیر بازیکنان جوان تیمش بود ... استقلال دچار مشکل فرهنگی و در این بازی ثابت کرد ضعیفترین دفاع لیگ و داره ! دلم میسوزه واقعا این تیم پر هوادار .... !
استقلال مشکلش اساسی تر از این حرفهاست !در استقلال چندین نفر نظر میدن در مورد Arrange تیم ... کار امروز فیروز کریمی بعد بازی صنعت نفت کاملا نادرست بود و در واقع تحقیر بازیکنان جوان تیمش بود ... استقلال دچار مشکل فرهنگی و در این بازی ثابت کرد ضعیفترین دفاع لیگ و داره ! دلم میسوزه واقعا این تیم پر هوادار .... !
تایید میشه؟؟؟؟
چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟
:blink:ايشون محبت كردند سه بازيكن ذخيره اي رو كه به بازي اومده بودن (پولادي - روانخواه و منيعي) رو جلوي تماشاگران اس اس مجبور به دويدن طول زمين كردن (چند بار) راستي شبكه جام جم هم اضافه شدن دو بازيكن ديگه به اين جمع رو نشون داد . يوسفي كه اخراج شده بود با شفيعي فوروارد تيم كه اونها هم با اون سه نفر از طرف فيروز كريمي به طرز عجيبي تنبيه شدن :f34r:
خدا رو شکر شما جاشون نیستی :happy:من اگه جای فیروز و حاجی فتح الله زاده بودم همین امشب طالب لو رو بازیکن آزاد معرفی میکردم
مخالفم باهاتون. خوبه همین روانخواه گل دوم رو زد. تازشم اگه میخواست تنبیه کنه باید طالب لو و مدافعا رو تنبیه میکرد. پولادی رو که 10 دقیقه آورده توقع داره گل بزنه. (عنایتی کجایی:f34r:اتفاقا کاملا کارش درست بود!!
بازیکنی که پیراهن تیم بزرگی مثل استقلال رو میپوشه باید بدونه مجاست و چه افتخاری نصیبش شده
همینا تیمو خراب کردن...
جوونایی که استقلال رو با یک تیم محلی اشتباه گرفتن!!
http://babakonlinetk.persiangig.com/image/Fath.jpg
به نظر من کارش درست نبود. اگه قرار بود تحقیر کنه باید با همه بازیکن ها این کار رو میکرد نه فقط با 3 نفر
البته باید توجه کرد که بازیکنا با اون بازیشون، تمام طرفدارهاشون رو تحقیر کردن
همچنین 2 نفر دیگه هم اضافه شدن به تنبیه
محسن یوسفی و طالب لو
فکر میکنم زور فیروز کریمی به بقیه بازیکنان نرسید
![]()