• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
با تاخير زياد تبريک
برد بسيار خوبی بود
واقعاً يکی از بهترين بازی های اخير استقلال بود

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام منم این برد رو تبریک میگم واقعا صمد حقش تیست ازش این همه انتقاد کنند انصافا تیم روند رو به رشدی رو نشون داده امیدوارم تو کارش موفق بشه مرد آرومیه..............

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ابومسلم تعلیق هست یا نه بالخره؟ اگه تعلیق باشه که بازی لغو میشه.
امروز که اخبار ورزشی رو از رادیو می شنیدم داشت مصاحبه می کرد با این آقای بنی اسد (رییس هیات مدیره ابومسلم) . حسابی داشت التماس می کرد به شریفی و سازمان لیگ که اجازه بدن بازی برگزار بشه که با توجه به سوابق اینگونه موارد ، برگزار هم میشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرفاوی: برنامه ای برای مهار کریمی نداشتیم

showimage.aspx

صمد مرفاوی با سیمای شادمانش بار دیگر وارد سالن کنفرانس مطبوعاتی شد. مرفاوی از نتیجه بسیار خوشحال بود. خیلی‌ها پیش از بازی این تقابل را شبیه دربی می‌دانستند البته مرفاوی در گفت و گوی خود سعی می‌کرد حساسیت این بازی را بروز ندهد. او مدام می‌گفت این بازی هم مثل دیگر بازی‌ها است و فقط 3 امتیاز دارد اما مرفاوی با شادمانی‌اش به همه فهماند این پیروزی از اهمیت بسیاری برایش برخوردار بوده است. صمد حالا یک تیم مدعی را در اختیار دارد. او که تصور می‌شد تا هفته پنجم در استقلال دوام نیاورد حالا از هفته هفتم هم عبور کرده است و آرام آرام به دربی نزدیک می‌شود. صمد درباره بازی حرف‌هایی زد او از این پیروزی خوشحال بود...

آقای مرفاوی در ابتدای حرف‌های‌تان درباره بازی بگویید.
بازی خیلی خوبی بود. هم استیل آذین نمایش خوبی ارائه کرد و هم استقلال می‌خواهم به استیلی تبریک بگویم که با وجود این که تیمش به تازگی وارد لیگ برتر شده و بسیاری از بازیکنان این تیم تجربه لیگ برتری ندارند اما حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند و فوتبال خوبی ارائه می‌کنند.
عملکرد استقلال در این میان چگونه بود؟
بازیکنان با تمام وجود فوتبال بازی کردند. هم در دفاع و هم در حمله خوب بودیم و سرعت بازی‌مان نسبت به گذشته بهتر شده بود. جا دارد از بازیکنانم به خاطر زحمت و تلاش و همچنین شوقی که برای بردن داشتند تشکر کنم. از اینکه بچه‌ها با تمام وجود بازی کردند بسیار خوشحالم.
علت بازی دادن به آرش برهانی و سیدصالحی در خط حمله چه بود؟
در این هفته چون فاصله بازی با تراکتورسازی تا این بازی کم بود، باید از بازیکنانی در خط حمله استفاده می‌کردم که هم انرژی داشته باشند و هم سرحال باشند. به همین خاطر از سید صالحی استفاده کردم که فوتبال خوبی هم ارائه داد. او هم دونده بود و هم میل به گلزنی داشت و این برای من راضی کننده است. به غیر از او باید از برهانی، اکبرپور و عنایتی هم تشکر کنم. آنها هم رضایت من را جلب کردند و این پیروزی حاصل تلاش همه است.
در این بازی موقعیت‌های گل بسیاری داشتید.
مهم این بود که تیم ما در زمین تحرک لازم را داشت. بازیکنان با حرکات رو به جلوی خود بازی سرعتی‌تری را نسبت به گذشته ارائه دادند. مهاجمان ما هر زمان که می‌خواستند در موقعیت گل قرار می‌گرفتند و همین برای ما بسیار مهم بود. می‌توانستیم در این بازی گل‌های بیشتری هم به ثمر برسانیم اما همین که مهاجمان ما مدام در موقعیت گل قرار می‌گرفتند را به فال نیک می‌گیرم.
خسرو هم یکی از بهترین بازیکنان شما بود.
بله، دقیقاً. حیدری هم مثل همیشه بازیکن کلیدی ما بود که هر لحظه حریف را به هم می‌زد و وارد عمق خط دفاعی حریف می‌شد اما شرح وظایف او با فرهاد مجیدی عوض شده بود که خوشبختانه هر دوی این بازیکنان عملکرد بسیار خوبی داشتند.
آیا برنامه‌ای برای مهار کریمی داشتید؟
کریمی بازیکن بسیار بزرگی است. استیل آذین بازیکنانی را در اختیار گرفته که در هر لحظه می‌توانند جریان بازی را عوض کنند. کریمی، زندی، شاپورزاده و غلامی بازیکنان باتجربه‌ای هستند. با این حال ما برنامه‌ای برای یارگیری مستقیم با کریمی نداشتیم. به بازیکنانمان گفته بودیم که هر منطقه‌ای که کریمی به آن وارد شد، آن منطقه را پر کنند و او را زیر فشار قرار دهند.
درباره داوری نظر مثبتی دارید؟
من همیشه از داوری به خوبی یاد کردم و هیچ وقت هم درباره عملکرد آنها اظهار نظر نکردم. باید بپذیریم که داوران هم مثل ما اشتباه می‌کنند. آنها باید در یک لحظه تصمیم بگیرند و کسی که در این شرایط قرار می‌گیرد ممکن است اشتباه کند، بعضی اشتباه‌ها کوچک و بعضی بزرگ. نه اینکه الان بردیم بخواهم از داوری خوب بگویم اما داوران ما داوران خوبی هستند و باید از اشتباهات سهوی‌ای که مرتکب می‌شوند بگذریم.
به این ترتیب با انتخاب داور ایرانی در دربی موافق هستید؟
سال گذشته تجربه مشابهی داشتیم که خوشبختانه اتفاقی هم نیفتاد. این قابلیت در داوران ایرانی وجود دارد اما باید تصمیماتی که می‌گیریم منطقی باشد. بله، من موافق هستم.
و درباره زمان برگزاری این بازی؟
زیر نور برگزار شدن بازی اشکالی ندارد وقتی بازی ساعت 9 شب برگزار می‌شود شرایط بسیار خوب است. من قبلاً تنها به بازی ساعت 10 و نیم شب اعتراض کردم. امیدوارم ما را به خاطر آن اعتراض ببخشند اما باید بگویم که واقعاً سخت بود که بخواهیم در آن ساعت شب بدن بازیکنان را با بازی تطبیق بدهیم، با این حال باید بگویم که سازمان لیگ زحمات زیادی می‌کشد. آنها نه تنها برای ما بلکه برای کل فوتبال ایران برنامه‌ریزی می‌کنند و این خیلی سخت است. سازمان لیگ به بهترین وجه برنامه‌ریزی می‌کند و ما یک بار اعتراض کردیم که امیدواریم آنها ما را ببخشند.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اميررضا واعظي آشتياني قائم مقام سازمان تربيت بدني مي‌شود. ادیت: شد !!!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تهران طي حكمي از سوي علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني به عنوان قائم مقام اين سازمان منصوب خواهد شد.

گفته مي‌شود حكم آشتياني صادر شده است و بزودي اعلام خواهد شد.

اميررضا واعظي آشتياني كه استقلال را در هشتمين دوره‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر قهرمان كرد، چهار سال رياست فدراسيون دوچرخه سواري را برعهده داشت.

در زمان رياست محمد علي‌آبادي در سازمان تربيت بدني، فردي عهده‌دار سمت قائم مقامي نبود.

بنابراين گزارش، واعظي آشتياني همچنان به عنوان عضو هيات مديره استقلال انجام وظيفه خواهد كرد و هيات مديره باشگاه استقلال در خصوص مديرعامل جديد آبي‌پوشان تصميم خواهد گرفت.

این یعنی چی؟ یعنی اشتیانی عوض میشه؟ ! این که گفته بود من خوشم نمیاد برم تربیت بدنی !

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اوه نه باز مدیرعامل عوض میشه یعنی ؟!!!!
نههههههههههههههه!!!
خداکنه فقط قریب بیاد نه کس دیگه !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ای خدا.لابد دیدن استقلال ساکت و اروم و بدون حاشیست , اقایان ناراحت شدن !!!!

خدا کنه که نره.من خودم یه جا خونده بودم که میگفت من امکان نداره پیشنهاد ریاست سازمان رو قبول کنم همین استقلال هستم.حالا چی شده که معاونیشو داره قبول میکنه !!!!!!!!!!

از بس که اینجا........

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بیا همین الان اخبارم گفت :hmm: !! مدیر عاملمونو دزدیدن تو روز روشن ! معلوم نیست حالا کدوم ..... بیارن جاش ! اونم تو این موقعیت ! اسم داره هوادار فقط.هر کاری که دلشون بخواد میکنن ! واقعا متاسفم برای این کشور که هیچ چیش معلوم نیست....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ای بابا !!
..
از همین الان با قهرمانی خداحافظی میکنیم...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا انصاری فر رو از پرسپولیس بیارن استقلال که توازن ضعف مدیریتی برقرار بشه
مدیرای دولتی همینه دیگه تیم اسمش مردمیه ولی ما مردم نیستیم و نظرمون هیچ ارزشی نداره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی مسخره است واقعا

کاشانی رو اونطوری گذاشتن کنار

واعظ رو هم اینطوری

یکی مثل انصاری فر رو میارن توی تیمتون مثلا فتح الله زاده رو :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خدا رو 100هزار بار شکر که این بیگ زاده 3 کارته شد و توی دربی نیست.

این ارش هم یه موقع هایی خون به مغزش نمیرسه. اخه قبل دربی کسی اینکارارو میکنه که کارت بگیره؟ این سیدصالحی هم بد نبود اما مثل بازی قبلی نبود.
در کل بازی خوبی نبود و هیچکدوم به جز جانواریو خوب کار نمیکردن.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
انالیز نیمه اول من .. کرم ریختن این دروزاه بان رو خیلی موثر تو بازی میدونه .. یه بار برهانی رو زد. . یه بار هم با دست چپش سید صالحی رو زدش.. که هر 2کارت قرمز داشت . کمک داور و داو کور تشریف داشتن
و اینکه .. همه تحت تاثیر جو قرار گرفته بودن .. ! !
برهانی خوب دریبل زده بود . میتونست بره شوت کنه .. ! چرا خودشو انداخت نمیدونم !!!
به هر حال..
جو جوریه که اس اس یه خوردی عصبی شده .. !!
اگه بتونن کنترل کنن خودشونو میبرن !

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

این ارش هم یه موقع هایی خون به مغزش نمیرسه. اخه قبل دربی کسی اینکارارو میکنه که کارت بگیره؟ این .

کارت بیگ زاده رو که گمونم همه خوشحال شدیم :D

برهانی رو هم مدافع یک پاش رو زد ! اونم دیگه شاید رو حساب عادت وقتی برخورد رو حس کرده خودش رو انداخته ، شایدم واقعا تعادلش رو از دست داده. واقعا حیف شد
sigh.gif

این 5 تا گل تفاضلمون رو هم حسابی بالا برد
biggrin.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی زیبایی بود تبریک می گم گل اکبرپور هم خدا بود.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

این ارش هم یه موقع هایی خون به مغزش نمیرسه. اخه قبل دربی کسی اینکارارو میکنه که کارت بگیره؟

بسیار بسیار شاد شدیم وقتی این بیگ زاده سه کارته شد ! اخیش دربی نیست. اما واقعا حیف برای این ارش.من نمیدونم چه دلیلی داره بازی قبل دربی خودشو بندازه زمین؟ یعنی این داور بلا نسبت محترم ! این فرضو نمیکنه که شاید تعادلشو از دست داده باشه؟ به حر حال حیف شد.هر چند بازیو بازم بدون ارش میبازن :D ولی ارش اگه بود تفاضل بیشتر میرفت بالا :f34r:

خوشحالم از اینکه سید صالحی با سیاوش گل زدن روحیه گرفتن واسه دربی.به خصوص سیاوش.این عنایتی هم که همچنان رو اعصاب هست.بهتره دربی جزو 18 تا هم نباشه تا ما کلا یه نفس راحت بکشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا