باز هم داوری ضربه ی خودش رو بمون زد .... این تیم باندباز اصفهانی از رو برو هم نیست ... متاسفانه نمیدونم چجوری میشه گرفتن اون پنالتی رو توضیح داد ... در صورتی که کاملا واضح و مبرهن بود که پنالتی صحیح نیست .
این طالب لو کی میخواد آدم بشه من نمیدونم
کلا دیگه اون وحید سابق نیست، همش داره گیج میزنه
دیگه اصلا در برابر هیچ چیزی عکس العمل های سابق رو نشون نمیده
نمیدونم چه مرگیش شده
یکی باید اینو ببره پیش یه روانشناس به خدا، فکر کنم تو زمین اصلا حواسش به بازی نیست!
متاسفانه انگیزه ی تیم کم شده ... اشتباهات فردی موج میزنه ...
ولی امروز تا وقتی که داور اون پنالتی کذایی رو بر علیه استقلال نگرفته بود کاملا از سپاهان سر بودیم ... گل اول رو هم که خوردیم کاملا بر خلاف جریان بازی بود .
در کل امروز خوب بودیم .... ولی باید یه فکری به حال اشتباهات فردی کرد .... دفاع و دروازه بان امروز واقعا افتضاح بودن .
خدایی اگه دقت کنین خیلی از گل ها تقصیر وحید هستطالبلو بدترین بازیکن استقلال هست !
1 توپ هم دیگه نمیگیره ...
من اگر طالبلو دروازبان هست پس رحمتی چیه ؟
خدایی اگه دقت کنین خیلی از گل ها تقصیر وحید هست
مثلا من نمیدونم اومده بود بیرون چیکار روی گل اول!
توپ که رو هوا بود ، یا بیا بیرون توپ رو بگیر یا بمون تو گل نمیخواد ژانگولر بازی در بیاری!
اونم از وسط نیمه دوم که معلوم نبود اومده بود وسط زمین چیکار!
اگه یکی دیگه مثل نویدکیا بود توپ رو صاف زده بود تو گل!!
تیم الان نیاز به یه سری تغییرات داره اقا ! با اینکه تیم امروز همه جوره از سپاهان سرتر بود تا اون پنالتیه....
ولی باخت امروز خداییش ربطی به مرفاوی نداشت ! ولی الان بد جوی تو تیمه به نظرم اصلا کارش نیست تیم و الان جمع و جور کنه ! تیم بد خورده به مشکلات...
راستی هتریکم کردیم ! 3تا باخت پشت هم ! من یاد ندارم همچین چیزی !
بعضی مواقع یه تغییر و تحولاتی توی لیگ با هم رخ میده که همیشه با خودم فکر می کنم از قبل برنامه ریزی باشه!به نظرم که اصلا مرفاوی متحق نتایج اخیر استقلال نبوده .... ولی تیم از لحاظ روحی تیم قبل از بازی استقلال اهواز نیست به خدا ... اصلا انگیزشون خیلی کم شده .
به نظرم بهتره که مظلومی رو جایگزین مرفاوی کنن ... اگه بازی بعد رو لا بدیم دیگه کلا باید بیخیال قهرمانی بشیم .
بعضی مواقع یه تغییر و تحولاتی توی لیگ با هم رخ میده که همیشه با خودم فکر می کنم از قبل برنامه ریزی باشه!
اگه مرفاوی عوض شد و مظلومی اومد به جاش دیگه شک نمی کنم که همین جوریه!!
مرفاوی داره تیمش بد نتیجه میگیره(حالا به هر دلیل)، بد از اونور مظلومی هم همین طور، مظلومی زودتر اخراج میشه، بعد زمزمه میشه که شاید مظلومی بیاد به جاش!
کارا خداسا !!![]()
چرا میگیم داوری از عمد اون پنالتی رو برای سپاهان گرفته ؟؟؟؟؟؟
دلیل : هادی شکوری سرش رو 90 درجه نسبت به بدنش چرخونده و فقط داره به توپ نگاه میکنه ..... به باور بنده توی زاویه دیدش هیچ چیزی جز توپ و آسمون نبود ... اینو همه میبینن حتی داور !!! درسته یا نه ؟؟؟؟؟
همه میدونن که در این حالت بازیکن داره دنبال توپ میره ، درسته یا نه ؟؟؟؟؟
===> همه میفهمن که وقتی داور اینا رو دیده و پنالتی گرفته از عمد بوده و نه سهوا ...
بازم اگه یه صحنه ای بود که توش شک بود یا داور نزدیک صحنه نبود یا تشخیصش به علت دید کم مشکل بودیه چیزی ..... برای این پنالتی هیچ توجیهی نیست .
بعضی مواقع یه تغییر و تحولاتی توی لیگ با هم رخ میده که همیشه با خودم فکر می کنم از قبل برنامه ریزی باشه!
اگه مرفاوی عوض شد و مظلومی اومد به جاش دیگه شک نمی کنم که همین جوریه!!
مرفاوی داره تیمش بد نتیجه میگیره(حالا به هر دلیل)، بد از اونور مظلومی هم همین طور، مظلومی زودتر اخراج میشه، بعد زمزمه میشه که شاید مظلومی بیاد به جاش!
کارا خداسا !!![]()
شما این مرادی رو نشناختین...توی تمام بازیهای بزرگی که سوت زده سوتی داده!! اونم سوتیهایی که خیلی بعیده اشتباه و سهوی باشه...! دو سال پیاپی قهرمان جام حذفی رو با ناداوریهاش عوض کرد...
حیف اونهمه سرمایه گذاری و حمایتی که فدراسیون ازین کرد که آخرشم برای جام جهانی انتخاب نشد (توی تست پزشکی ردش کردن!)
اره !! من تو چند پست قبلیم گفتم اینو .. به نظرم مظلومی اصلا با انگیزه اومدن به استقلال از مس جدا شد . دیدید که چقدر راحت و اروم تو نود گفت بله دیگه فوتبال حرفه ای دیگه نتیجه نگرفتیم اومدم بیرون !
اونم کی مظلومی اینقدر راحت قبول کنه که یه مربی اخراجیه !
دروازه بان سوم رو بزارن جاش اون دروازه بان نوجوانان بهتر از این بود.