• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
باز هم داوری ضربه ی خودش رو بمون زد .... این تیم باندباز اصفهانی از رو برو هم نیست ... متاسفانه نمیدونم چجوری میشه گرفتن اون پنالتی رو توضیح داد ... در صورتی که کاملا واضح و مبرهن بود که پنالتی صحیح نیست .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
نه خداییش اون پنالتی بود ؟ مردانه وجدانن ! میخواستن تیم و از هم بپاشونن که پاشید دیگه با اون پنالتی !

به صراحت میگم سپاهان نصف بازی استقلالم امروز نتونست بازی کنه !! جز رحمتی .

واقعا تاسف داره ها ! هی میگن داوری به نفع سپاهان این داورا نمیگن یکم احتیاط کنن تو بازی سپاهان که هیچ مثل نقل و نبات تو هر بازی داره پنالتی میگیره ......

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به نظر من استقلال خیلی هم خوب و با برنامه بازی کرد !
اگر سپاهان رحمتی و داور رو نداشت حقش باخت بود ...

استقلال رو حاشیه ها بازوند ! شک نکنید اگر تمرکز داشتم استقلال راحت بنده میشد ...
این همه ادعا داره اینه تیمش ؟
تو آسیا سوراخ میشه ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
متاسفانه انگیزه ی تیم کم شده ... اشتباهات فردی موج میزنه ...

ولی امروز تا وقتی که داور اون پنالتی کذایی رو بر علیه استقلال نگرفته بود کاملا از سپاهان سر بودیم ... گل اول رو هم که خوردیم کاملا بر خلاف جریان بازی بود .

در کل امروز خوب بودیم .... ولی باید یه فکری به حال اشتباهات فردی کرد .... دفاع و دروازه بان امروز واقعا افتضاح بودن .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این طالب لو کی میخواد آدم بشه من نمیدونم
کلا دیگه اون وحید سابق نیست، همش داره گیج میزنه
دیگه اصلا در برابر هیچ چیزی عکس العمل های سابق رو نشون نمیده
نمیدونم چه مرگیش شده
یکی باید اینو ببره پیش یه روانشناس به خدا، فکر کنم تو زمین اصلا حواسش به بازی نیست!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این طالب لو کی میخواد آدم بشه من نمیدونم
کلا دیگه اون وحید سابق نیست، همش داره گیج میزنه
دیگه اصلا در برابر هیچ چیزی عکس العمل های سابق رو نشون نمیده
نمیدونم چه مرگیش شده
یکی باید اینو ببره پیش یه روانشناس به خدا، فکر کنم تو زمین اصلا حواسش به بازی نیست!

طالبلو بدترین بازیکن استقلال هست !
1 توپ هم دیگه نمیگیره ...
من اگر طالبلو دروازبان هست پس رحمتی چیه ؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
متاسفانه انگیزه ی تیم کم شده ... اشتباهات فردی موج میزنه ...

ولی امروز تا وقتی که داور اون پنالتی کذایی رو بر علیه استقلال نگرفته بود کاملا از سپاهان سر بودیم ... گل اول رو هم که خوردیم کاملا بر خلاف جریان بازی بود .

در کل امروز خوب بودیم .... ولی باید یه فکری به حال اشتباهات فردی کرد .... دفاع و دروازه بان امروز واقعا افتضاح بودن .

تیم الان نیاز به یه سری تغییرات داره اقا ! با اینکه تیم امروز همه جوره از سپاهان سرتر بود تا اون پنالتیه....

ولی باخت امروز خداییش ربطی به مرفاوی نداشت ! ولی الان بد جوی تو تیمه به نظرم اصلا کارش نیست تیم و الان جمع و جور کنه ! تیم بد خورده به مشکلات...

راستی هتریکم کردیم ! 3تا باخت پشت هم ! من یاد ندارم همچین چیزی !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
طالبلو بدترین بازیکن استقلال هست !
1 توپ هم دیگه نمیگیره ...
من اگر طالبلو دروازبان هست پس رحمتی چیه ؟
خدایی اگه دقت کنین خیلی از گل ها تقصیر وحید هست
مثلا من نمیدونم اومده بود بیرون چیکار روی گل اول!
توپ که رو هوا بود ، یا بیا بیرون توپ رو بگیر یا بمون تو گل نمیخواد ژانگولر بازی در بیاری!
اونم از وسط نیمه دوم که معلوم نبود اومده بود وسط زمین چیکار!
اگه یکی دیگه مثل نویدکیا بود توپ رو صاف زده بود تو گل!!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خدایی اگه دقت کنین خیلی از گل ها تقصیر وحید هست
مثلا من نمیدونم اومده بود بیرون چیکار روی گل اول!
توپ که رو هوا بود ، یا بیا بیرون توپ رو بگیر یا بمون تو گل نمیخواد ژانگولر بازی در بیاری!
اونم از وسط نیمه دوم که معلوم نبود اومده بود وسط زمین چیکار!
اگه یکی دیگه مثل نویدکیا بود توپ رو صاف زده بود تو گل!!

تازه ! اون بیرون اومدن احمقانشم تو نیمه دوم اضافه کن ! که عماد رضا دروازه خالیو زد اوت .....

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
خوب من بازی رو ندیدم
ولی اینجور که میگین انگار خوب بوده امروز استقلال
و به خواطر داوری و اشتباهات فردی باخت
انشا الله که جبران کنیم بازی های بعدی

اما کلا" وقتی تواین مدت طولانی این همه بد نتیجه بگیریم
شاید بهتر باشه 1 فکر اساسی برای تیم کرد.....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تیم الان نیاز به یه سری تغییرات داره اقا ! با اینکه تیم امروز همه جوره از سپاهان سرتر بود تا اون پنالتیه....

ولی باخت امروز خداییش ربطی به مرفاوی نداشت ! ولی الان بد جوی تو تیمه به نظرم اصلا کارش نیست تیم و الان جمع و جور کنه ! تیم بد خورده به مشکلات...

راستی هتریکم کردیم ! 3تا باخت پشت هم ! من یاد ندارم همچین چیزی !

به نظرم که اصلا مرفاوی متحق نتایج اخیر استقلال نبوده .... ولی تیم از لحاظ روحی تیم قبل از بازی استقلال اهواز نیست به خدا ... اصلا انگیزشون خیلی کم شده .

به نظرم بهتره که مظلومی رو جایگزین مرفاوی کنن ... اگه بازی بعد رو لا بدیم دیگه کلا باید بیخیال قهرمانی بشیم .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظرم که اصلا مرفاوی متحق نتایج اخیر استقلال نبوده .... ولی تیم از لحاظ روحی تیم قبل از بازی استقلال اهواز نیست به خدا ... اصلا انگیزشون خیلی کم شده .

به نظرم بهتره که مظلومی رو جایگزین مرفاوی کنن ... اگه بازی بعد رو لا بدیم دیگه کلا باید بیخیال قهرمانی بشیم .
بعضی مواقع یه تغییر و تحولاتی توی لیگ با هم رخ میده که همیشه با خودم فکر می کنم از قبل برنامه ریزی باشه!
اگه مرفاوی عوض شد و مظلومی اومد به جاش دیگه شک نمی کنم که همین جوریه!!
مرفاوی داره تیمش بد نتیجه میگیره(حالا به هر دلیل)، بد از اونور مظلومی هم همین طور، مظلومی زودتر اخراج میشه، بعد زمزمه میشه که شاید مظلومی بیاد به جاش!
کارا خداسا !! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بعضی مواقع یه تغییر و تحولاتی توی لیگ با هم رخ میده که همیشه با خودم فکر می کنم از قبل برنامه ریزی باشه!
مرفاوی داره تیمش بد نتیجه میگیره(حالا به هر دلیل)، بد از اونور مظلومی هم همین طور، مظلومی زودتر اخراج میشه، بعد زمزمه میشه که شاید مظلومی بیاد به جاش!

خدا در و تخته رو با هم جور میکنه ...

به علیرضا هم گفتم که امسال استقلال رو عمدا سر بریدن ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چرا میگیم داوری از عمد اون پنالتی رو برای سپاهان گرفته ؟؟؟؟؟؟

دلیل : هادی شکوری سرش رو 90 درجه نسبت به بدنش چرخونده و فقط داره به توپ نگاه میکنه ..... به باور بنده توی زاویه دیدش هیچ چیزی جز توپ و آسمون نبود ... اینو همه میبینن حتی داور !!! درسته یا نه ؟؟؟؟؟

همه میدونن که در این حالت بازیکن داره دنبال توپ میره ، درسته یا نه ؟؟؟؟؟

===> همه میفهمن که وقتی داور اینا رو دیده و پنالتی گرفته از عمد بوده و نه سهوا ...

بازم اگه یه صحنه ای بود که توش شک بود یا داور نزدیک صحنه نبود یا تشخیصش به علت دید کم مشکل بودیه چیزی ..... برای این پنالتی هیچ توجیهی نیست .

Rastin.

Registered User
لایک‌ها
25
چرا میگیم داوری از عمد اون پنالتی رو برای سپاهان گرفته ؟؟؟؟؟؟

دلیل : هادی شکوری سرش رو 90 درجه نسبت به بدنش چرخونده و فقط داره به توپ نگاه میکنه ..... به باور بنده توی زاویه دیدش هیچ چیزی جز توپ و آسمون نبود ... اینو همه میبینن حتی داور !!! درسته یا نه ؟؟؟؟؟

همه میدونن که در این حالت بازیکن داره دنبال توپ میره ، درسته یا نه ؟؟؟؟؟

===> همه میفهمن که وقتی داور اینا رو دیده و پنالتی گرفته از عمد بوده و نه سهوا ...

بازم اگه یه صحنه ای بود که توش شک بود یا داور نزدیک صحنه نبود یا تشخیصش به علت دید کم مشکل بودیه چیزی ..... برای این پنالتی هیچ توجیهی نیست .

شما این مرادی رو نشناختین...توی تمام بازیهای بزرگی که سوت زده سوتی داده!! اونم سوتیهایی که خیلی بعیده اشتباه و سهوی باشه...! دو سال پیاپی قهرمان جام حذفی رو با ناداوریهاش عوض کرد...
حیف اونهمه سرمایه گذاری و حمایتی که فدراسیون ازین کرد که آخرشم برای جام جهانی انتخاب نشد (توی تست پزشکی ردش کردن!)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

اره !! من تو چند پست قبلیم گفتم اینو .. به نظرم مظلومی اصلا با انگیزه اومدن به استقلال از مس جدا شد . دیدید که چقدر راحت و اروم تو نود گفت بله دیگه فوتبال حرفه ای دیگه نتیجه نگرفتیم اومدم بیرون !

اونم کی مظلومی اینقدر راحت قبول کنه که یه مربی اخراجیه !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما این مرادی رو نشناختین...توی تمام بازیهای بزرگی که سوت زده سوتی داده!! اونم سوتیهایی که خیلی بعیده اشتباه و سهوی باشه...! دو سال پیاپی قهرمان جام حذفی رو با ناداوریهاش عوض کرد...
حیف اونهمه سرمایه گذاری و حمایتی که فدراسیون ازین کرد که آخرشم برای جام جهانی انتخاب نشد (توی تست پزشکی ردش کردن!)

قبول دارم .... واقعا نمیشه به این جور داورا نسبت اشتباه سهوی رو داد ....

پ ن : یاد اصفهانیان (فریدون) به خیر که هر موقع یه سوت اشتباهی توی بازی میزد تا پدر اون تیمی رو که اشتباهی براش سوت زده بود در نمیاورد ول کن معامله نبود ..... خیلی هم گوشی بود ... اونم گوشی تماشاچیا .... مثلا اگه تماشاچیا داد میزدن که "هند" سریع هند طرف مقابل رو میگرفت .... (روحش شاد)

الان بدترین داورای لیگ میدونید به ترتیب کیان ؟

1) خداداد افشاریان
2) فغانی
3) مرادی
4) جهانبازی

این 4 تا خیلی ضایعن ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اره !! من تو چند پست قبلیم گفتم اینو .. به نظرم مظلومی اصلا با انگیزه اومدن به استقلال از مس جدا شد . دیدید که چقدر راحت و اروم تو نود گفت بله دیگه فوتبال حرفه ای دیگه نتیجه نگرفتیم اومدم بیرون !

اونم کی مظلومی اینقدر راحت قبول کنه که یه مربی اخراجیه !

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم .... احتمال زیاد باید شاهد جایگزینی مظلومی به جای مرفاوی باشم .... البته جدای از مسائل حاشیه ای این موضوع میتونه به نفع استقلال تمام بشه .... واقعا دیگه تیممون جای سوتی دادن نداره .... باید حتما ببریم بازیامون رو . تمام

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
باختیم که باختیم. به درک. بازم میبازیم. میگید نه ببین.

دفاع که کلا سوراخ بود در حد تیم ملی. طالب لو که ..... دروازه بان سوم رو بزارن جاش اون دروازه بان نوجوانان بهتر از این بود. ارش هم من موندم اون تک به تک رو چیکار کرد. یه توسر توپ میزد رحمتی شوت بود اونور.

رحمتی هم که مقابل استقلال همیشه تبدیل به الیور کان و بوفون میشه.

امیدوارم زودتر این صمد رو بندازن بیرون و یه مربی درست درمون بیارن. (حیف قلعه نوعی که رفت...)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم با نظر دوستان موافقم الان دیگه باید این صمد رو کلا از استقلال بندازن بیرون نه این که وردارن کمک کننش تا موش بدوانه.
این بازی هم که همش عجیب و غریب بود از طالب لو گرفته تا آرش فقط فرهاد خوب بود .

با هری هم کلا موافقم.

دروازه بان سوم رو بزارن جاش اون دروازه بان نوجوانان بهتر از این بود.

استقلال همیشه با دروازه بان های جوان و نا شناخته موفق بوده الان دیگه وقتشه که دروازه بان جوان بیاریم برای استقلال که همیشه بهترین دروازه بان ها رو داشته بازی امروز وحید براش اوفت داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا