• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به برو بچز استقلالی و تیمتون
بعد از مدتها یه برد خوب برای استقلال در اسیا ثبت شد

امیدوارم بازیهای بعدی هم همینطور کوبنده ظاهر بشید

سپاهان هم که تر زد رفت. هر چی میگذره بیشتر شک میکنه به فوتبال پاک ایرانی

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
چرا فرهاد مجیدی دروازه خالی ها رو گل نمیکنه، سوالی هست واقعا برای من !! :دی

اقا حرفت درسته ولي فرهاد پنجاه درصد بهتر از ارش برهاني ده درصده كه از 10 تا فرصت يكيشو گل ميكنه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچز شرمنده بخاطر این فیلتر بودن کلا نرسیدم بیام !!

سال نو همه بروبچزای عزیز مبارک باشه .. ایشالله سال خوبی داشته باشین ..

همم
بازی خیلی خوبی بود .. شانس آوردیم گل نخوردیم و همینطور اونا شانس آوردن 6تایی نشدن !!
بازی خیلی قشنگی بود طوری که واقعا هیچکس نمیتونس تا دقیقه آخر رو نبینه !!
فرهاد ، هیچکدوم از توپایی که گل نکرد دروازه خالی نبود من اون مترسک رو تو دروازه میدیدم شما چطور :D
اما کلا فرهاد علاقه زیادی داره گل قشنگ بزنه . .مثل آرش ..
دیگه اینکه آرش هم جنگندس .. بهتر از سید صالحیه .. فقط فکر کنم مرفاوی میترسه دوباره مصدوم شه !
بخاطر همین کم کم میخواد بیارتش وارد بازیا کنش ..
در هر صورت به نظر من که بازی خیلی خوبی بود اس اس بیشتر از همیشه یک دست و یکپارچه شده بود و همه واقعا واسه استقلال بازی میکردن ..
دیگهه خبری از بچه هایی که جلو دروازه توپ میومد گل شه بیخیال باشن نبود ..
تکل سیاوش جلوی توپ انداختن خودشون بچه ها اینارو میگفت
و در آخر اینکه چه دریبل خوری ملسی داره دفاع ما!! موندم کریمی که ادعاش میشه چطوری نتونس اینارو دریبل بزنه

الحق که به نظر من حق فرهاد هس بره تیم ملی ، علاوه بر مهاجم ناب بودنش پاسای خیلی توپی میده . بازیکن خیلی باتجربه ایه .. عشقس مجیدی رو نه بخاطر گلایی که زد . .اخلاقشم دوس داشتنیه ..

فقط این تماشاگرای ما چرا وقتی بازی آسیای هم داریم میگن اس اس سرور پرسپولیسه ؟!
به نظر من شعار بهتری باید پیدا کرد !
مثلا اس اس زلزله چیکارش میکنه ..
همم..
استقلال خودشو بگن ..
!!
موندم با این لیدرا!!
وقتی بچه ها تلاش میکنن با جونو دل یه صحنه هایی کارایی رو انجام میدن به نظر من نیاز به تشویق هست!!
ولی چرا لیدرای ما اینارو نمیفهمن؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تعظیم آسیا به پسران آبی

15069484-191d-4217-85a5-f7a201ea0a5e.jpg

بازی خیلی دیدنی و جذابی بود مخصوصا که با برد استقلال هم توام شد ، البته بازی میتونست گلهای بیشتری هم داشته باشه
شکر خدا بلاخره صدر جدول رو تصاحب کردیم ، امیدوارم بچه ها قدر این موقعیت رو بیشتر بدونن و آسون از دستش ندن ، یک برد در قطر که چندان هم دور از ذهن نیست میتونه زمینه ساز صعود از گروه باشه

پ ن : چه کرد این شیر فرهاد...

@ مجید : چند بالن آبی هوا کرده بودن که ظاهرا یکیش افتاد وسط زمین ! و زود جمعش کردن

عکسهای بازی

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
امیدوارم مرفاوی فهمیده باشه با این مهره هایی که داره میتونه هر حریفی رو به زانو در بیاره و تو بازیهای دیگه هم حجومی بچینه:)
خیلی قشنگ بازی کردیم عیدی خوبی بود.
هورا
choir.gif
choir.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام برو چز آبي دل‌!
جاتون خالي رفته بوديم استاديم !!!‌چه حالي داد ...
خدا اين اكبرپور رو نكشه ، اعصاب همه رو خورد كرده بود ، آخرين تك به تكي كه خراب كرده ديگه كل ورزشگاه آرش رو صدا كردند !
ولي خيلي حال داد ، آخر نيمه اول هم سهراب بوقي هم اومد پيشم نشست :D
فكر كنم بالاي 60 هزار نفر اومده بودند !

پ.ن : ولي صمد مربي بديه ، خاك تو سرش از 3 بازي 7 امتياز گرفته ! كلا حمايت چيز بدي نيست ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
منم تبریک میگم، عالی بود
47b20s0.gif

بالاخره یک بازی شجاعانه و جسورانه در آسیا که همه منتظرش بودیم.

پ.ن: همچنان امیدوارم این نتایج باعث نشه که صمد رو برای فصل بعد در پست سرمربی تیم نگه دارند. مهم تر از اون متاسفم که این ممکنه باعث محکم شدن جای پای واعظ هم بشه
sigh.gif
(جواب علیرضا
biggrin.gif
)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پ.ن: همچنان امیدوارم این نتایج باعث نشه که صمد رو برای فصل بعد در پست سرمربی تیم نگه دارند. مهم تر از اون متاسفم که این ممکنه باعث محکم شدن جای پای واعظ هم بشه
sigh.gif
(جواب علیرضا
biggrin.gif
)

من فقط يك آرزو دارم ، اينكه تماشاگرا هر كسي كه اومد فقط و فقط حمايت كنند ! هر كي ...

پ.ن : البته تماشاگراي استقلال حقشون هست يك مربي بياد كه وقتي باخت ، شروع كنه فحش دادن به بازي كن و داور و ... ، البته اگر صعود كنه صمد از اين مرحله من به شخصه طرفدارش ميشم !

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من فقط يك آرزو دارم ، اينكه تماشاگرا هر كسي كه اومد فقط و فقط حمايت كنند ! هر كي ...

پ.ن : البته تماشاگراي استقلال حقشون هست يك مربي بياد كه وقتي باخت ، شروع كنه فحش دادن به بازي كن و داور و ... ، البته اگر صعود كنه صمد از اين مرحله من به شخصه طرفدارش ميشم !

منم آرزو دارم که ما ایرانی ها کمی از تعصب هامون کم و به منطقمون اضافه کنیم.
با یک برد بهترین مدیرعامل و سرمربی دنیا رو داریم و با یک باخت بدترین رو ! اگر توی ورزشگاه 6-7 تا بازی پشت سر هم حتی با وجود برد تماشاچیا رفتن واعظ رو میخواستند، اونقدر بعد رسانه ای پیدا میکرد که مجبور میشدند واعظ رو برکنار کنند.

بازم میگم، صمد همیشه استقلالی هست و محبوب طرفدارا، ولی هنوز هم اصلا در حد سرمربی استقلال بودن نیست. واعظ رو هم که همه شناختند، لکه ی ننگی شده برای استقلال!

با تمام این مسائل دم بازیکن ها و کادر فنی گرم، به هر حال دارند تمام تلاششون رو میکنند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم آرزو دارم که ما ایرانی ها کمی از تعصب هامون کم و به منطقمون اضافه کنیم.
با یک برد بهترین مدیرعامل و سرمربی دنیا رو داریم و با یک باخت بدترین رو ! اگر توی ورزشگاه 6-7 تا بازی پشت سر هم حتی با وجود برد تماشاچیا رفتن واعظ رو میخواستند، اونقدر بعد رسانه ای پیدا میکرد که مجبور میشدند واعظ رو برکنار کنند.

بازم میگم، صمد همیشه استقلالی هست و محبوب طرفدارا، ولی هنوز هم اصلا در حد سرمربی استقلال بودن نیست. واعظ رو هم که همه شناختند، لکه ی ننگی شده برای استقلال!

با تمام این مسائل دم بازیکن ها و کادر فنی گرم، به هر حال دارند تمام تلاششون رو میکنند.

آهان !
آقا معلوما شما اهل حساب و كتاب هستي ...
1 برد ؟ الان 7 امتياز از 3 بازي 1 برد هست ؟ اگر پارسال رو به خاطر بياريد معلومه ...
الان كي در حد استقلال هست ؟ آقا ما اگر بخوايم قهرمان اسيا بشيم با سيستم 3-5-2 نميشه !‌پارسال گفتيم چرا آخر شديم ؟ گفتند بازكن نداريم !‌13 ميليارد بازيكن داديم به كسي كه در حد نيمكت هست ، يك تيم بودم حاشيه باز آسيا آخر شده ...
به نظر من اشتباه ترين كار اينه كه به حرف تماشاگرا گوش كردند و مربي عوض كردن هست !‌ ميشيم مثل عرب ها ...
مربي تعهد داره بايد طبق قرارداد كار كنه !
نتيجه اي كه ما تو ليگ قهرمانان گرفتيم ، مشخص ميكنه كه عيار تيم و كادر فني چقدر هست !
همين جام باشگاه هاي آسيا ثابت كرد كه سيستم منسوخ آقايون فقط به درد بردن تيم هاي ايراني ميخوره ...

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به اميد صعود استقلال و رفتن به فينال نظرم درباره واعظ همون كه نويد گفت هست.صمد هم هر وقت تيم عقب ميفته اشتباه ميكنه.وقتي تيم جلو هست نياز به تعويض يا تفكر خاصي از صمد نيست و اس اس خوب نتيجه ميگيره.اومدن نامجو مطلق هم خيلي به روند مثبت استقلال كمك كرده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
داورانی از استرالیا دیدار تیم های استقلال و الغرافه را قضاوت خواهند کرد

f1ffde64-0013-41ab-a477-dd9422f46eff.jpg

کنفدراسیون فوتبال آسیا داوران و ناظران دیدار الغرافه –استقلال را معرفی کرد.
این مسابقه را که روز 11 فروردین در ورزشگاه اختصاصی باشگاه الغرافه برگزار می‌شود داورانی از استرالیا قضاوت خواهند کرد. اسامی داوران این بازی به شرح زیر است:
-پیتر دانیل گرین از استرالیا (داور وسط)
- هاکان آناز از استرالیا(کمک داور اول)
-رونی کنت آلن از استرالیا (کمک داور دوم)
-عبدا...رشید الحراسی از عمان (داور چهارم)
ناظر این مسابقه مازن رمضان لبنانی خواهد بود و الطریفی علی‌احمد از عربستان نیز ناظر داوری مصاف الغرافه-استقلال است.

به امید موفقیت های متوالی اس اس در دور برگشت بازیهای آسیائی ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم توی قطر هم با یه بازی تهاجمی و رو به جلو الغرافه رو شکست بدیم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
به اميد اينكه اين بازي رو هم ببريم و تقديم به دوستان قرمزمون بكنيم(يادتونه كه)....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
انشالله که میبریم و خیالمون راحت میشه.

بچه ها بازی ساعت چنده ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هواداران استقلال ركورددار ليگ قهرمانان

ديدار استقلال- الغرافه در تهران ركورد تماشاگران ليگ قهرمانان آسيا 2010 را شكست.

بر اساس اعلام سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا تعداد تماشاگران فصل جاري ليگ قهرمانان آسيا در پايان ديدارهاي هفته سوم از مرز نيم ميليون نفر گذشت.

سايت رسمي AFCبا انتشار تصويري از تماشاگران استقلال نوشت: تاكنون در مجموع 551،077 نفر از 48 مسابقه برگزار شده در ليگ قهرمانان ديدن كرده‌اند كه اين ميانگين جديدي براي حضور تماشاگران در هر مسابقه به ثبت رسانده است.

در گزارش وب سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا آمده است پيروزي استقلال قهرمان ايران در برابر الغرافه بيش از 60هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي داشت و اين در حالي بود كه ديدار قبلي استقلالي‌ها مقابل الجزيره با وجود تساوي بدون گل 32هزار نفر را به ورزشگاه كشاند.

ديدار تيم‌هاي بيجين‌گوآن مقابل ملبورن ويكتوري استراليا از هفته اول ليگ قهرمانان در ورزشگاه كارگران شهر پكن 31هزار تماشاگر داشت اما استقلال در دو بازي متوالي خود ركوردهاي جديدي را از نظر ميزان هوادار حاضر در ورزشگاه به ثبت رساند.

2a14693d-ab29-4d0d-a9a8-d5f33c2b9f80.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا