پ . ن : خدا کنه برهانی بره ... باید یه مهاجم به درد بخور بیاریم ... این بابا مداام یه تیم روانپزشکی مراقبشون باشه که یه وقتی افت روحیه پیدا نکنن ...
فکر کنم اگه مرفاوی می تونست 6 تا تعویض کنه آخر بازی 7-3-0 هم می تونستیم بازی کنیم :wacko:
به نظر من الان دوران افت ذوب بود اگه ذوب یکم بهتر بازی می کرد شاید می تونست مساوی کنه
آخه مت وسط زمین فقط جانواریو رو داریم که می تونه بازیسازی کنه ولی وسط نیمه همون رو می کشه بیرون یک هافبک دفاعی میاره که کلا دیگه تعطیل بشه البته برای حفظ نتیجه هست ولی به نظر من درست نیست البته به نظر من ذوب هم امروز کلا خوب نبود
سلام برادر گل !
در مورد جانواريو هم به نظر من جانواريو تو كار هاي دفاعي ضعيف هست !
به نظرم تعويضش منطقيه ...
در مورد دفاع كردن هم بعد از تعويض جانواريو حداقل 3 تا موقعيت 100% گل داشتيم ...
نميدونم چرا هيچ كس دوست نداره مرفاوي موفق بشه !
جالبه شما استقلال امسال رو در پايان ليگ با استقلال 10 سال گذشته مقايسه كنيد ! هيچ وقت استقلال با گذشت زمان خوب نبوده ، مخصوصا آخراي ليگ ...
بدنسازي 3 كيلومتر در روزم نكرديم ولي بازم موفق بوديم !
فرامرز جان يكم داري ناشكري ميكني ...
یعنی چی ؟؟؟؟
مگه قراره توی هر بازی 10 تا موقعیت گل گیرمون بیاد تا یه دونه گل بزنیم ؟؟؟؟
برهانی دقیقا از هر 5 تا موقعیت شاید فقط یکیش رو گل کنه .... درسته که فرهاد هم خیلی بهتر از برهانی نیست ولی لااقل فرهاد یه مهره ایه که بودنش توی زمین بار + برای تیم داره ...
اگه هم میگید دوندگی برهانی فاکتور خوبیه که باید بگم تیم ما به دوندگی نیازی نداره ... اصلا نیازی نداره ... به اندازه ی کافی توی این زمینه قوی هست .. ما به یه بازیکن گلزن احتیاج داریم ... به کسی که از هر 3 تا موقعیت گل 2تاش رو گل کنه . مهاجمی با این مشخصات توی لیگ ایران هم پیدا میشه .... نمونش هم محسن خلیلی
به نظرم اگه برهانی بره خیلی بهتر از موندنشه .... هافبک های دفاعیمونم هم اصلا خوب بازی نمیکنن .... رحمتی که از اولش هم خوب و قابل اطمینان نبود ... کاظمی هم که افت شدیدی کرده .
علیرضا جان من بابا انتقاد کردم :happy: به جون تو عصبانی تر بودم تازه جلو خودم رو گرفتم![]()
این نظر من هست استقلال قلعه نویی قشنگتر از استقلال مرفاوی بازی می کرد حالا ممکنه اشتباه کنم ولی این نظر من هست![]()
بابا موفقیت مرفاوی موفقیت استقلال هست چه ربطی داره که من دوست داشته باشم یا نه
مثلا همین برهانی چرا وقتی تو سیستم قلعه نویی قرار می گیره 20 گل می زنه حالا هر چند تا خراب می کنه یا همین امسال چرا توره و عمادرضا دو تاشون بهترین گلزنان لیگ هستند در صورتی که همین توره تو پرسپولیس چند تا گل می زد یا خیلی های دیگه
منظورم این هست که مسی وقتی می تونه بدرخشه که یک تفکری مثل گیوردیولا پشتش باشه وگرنه همین مسی رو توی تیم ملی آرژانتین چرا نمی بینیم ؟
الان باز میگید این انتی مرفاوی داره حرف های خودش رو می زنهولی من چیز های رو که می بینم میگم حالا اگه درست یا غلط هست تاثیری بروی اینکه می خواهم استقلال موفق باشه نیست من همیشه دوست دارم استقلال موفق باشه چه با مرفاوی چه بی مرفاوی
![]()
بابا ما هر وقت میایم اینجا در مورد بازی انتقاد می کنیم نمی دونم چرا باید 20 خط بنویسم که آنتی مرفاوی نیستم
مخلصیم![]()