• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
تبریک می گم هر چند تو رادیو که گوش میدادم موقعیت زیاد خراب کردیم!
آرش هم امیدوارم که نره و حرفاش جنبه بازار گرمی داشته باشه چون مهاجم مفیدی بوده و هست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تبریک میگم خدمتتون این برد رو ...

به نظرم و بر خلاف گفته های مردک میرزایی فرهاد مجیدی اصلا خوب نبود .... حسین کاظمی که افتضاح بود ... امیرآبادی هم هیچکاره بود ....

هنوز علت تعویض جان واریو رو نمیفهمم ... واقعا که تبدیل به یه تعویض سنتی و مسخره ای شده ...

این مزدک میرزایی هم واقعا اعصاب خورد کن بود .... دیگه شورشو در آورده ...

راستی ایشالا توی بازیای بعدی میریم رتبه ی دوم .

ادیت : علت تعویض جان واریو رو فهمیدم .

پ . ن : خدا کنه برهانی بره ... باید یه مهاجم به درد بخور بیاریم ... این بابا مداام یه تیم روانپزشکی مراقبشون باشه که یه وقتی افت روحیه پیدا نکنن ...

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم تبریک میگم،برد خوبی بود و به این برد احتیاج داشتیم خصوصا اینکه اومدیم سوم

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
پ . ن : خدا کنه برهانی بره ... باید یه مهاجم به درد بخور بیاریم ... این بابا مداام یه تیم روانپزشکی مراقبشون باشه که یه وقتی افت روحیه پیدا نکنن ...

به نظر من آرش افت نکرده و حتی از پارسال هم بهتر بازی کرده باید به این نکته توجه کرد که شاید کلا نصف بازی ها رو 90 دقیقه بازی کرده و 11 گل زده (+3 گل حذفی) و آمار خوبیه! اگر هم موقعیت خراب کرده فکر نکنم ازز فرهاد بیشتر خراب کرده بالاخره همه مهاجم های ما ایرانی هستند و دراوزه خالی هم احتمال 50 50 داره برای گل زدنشون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازی زیبا و کسب مقام سومی

046010a9-d5f7-4a8d-8d21-d301238e9abd.jpg

تبریک به آبی دلان برای این برد با ارزش
الان دیگه به جرات میتونم بگم "استقلال واقعا زیبا بازی میکنه " و این نوید خوبی یه برای یک اتمام آبرومندانه در لیگ و کسب نتایجی در خور توجه در آسیا
امیدوارم با وجود اتمام قرارداد تعداد زیادی از بازیکنان کمترین ریزش رو داشته باشیم و این روند رو به رشد به یک قهرمانی دیگه در لیگ بعدی منجر شه

مرفاوي: خستگي در ساق پاهاي بازيكنان هر دو تيم مشهود بود
بازي نكردن جباري و برهاني به من مربوط مي‌شود
با ذخيره‌ها به ديدار الجزيره نمي‌رويم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک بابت برد
فکر کنم اگر الکی وا ندیم میتونیم دوم هم بشیم با توجه به بازیهای باقیمونده 4 تیم اول.
در مورد آرش هم فکر کنم داره بهش یکم ظلم میشه که ممکنه به اس اس هم آسیب بزنه - امروز اگر آرش دقیقه 70 به بعد تو بود اون حسینی دفاع ذوب جرات نمیکرد ثابت تو 18 ما وایسه و مجبور میشد عقب وایسه.
در ضمن مهدی امیرآبادی هم واقعا خوب بود و نقطه ضعف امسال استقلال که دفاع چپ بود رو امروز پوشونده بود و در اصل ابراهیم زاده تو همون نقطه رودست خورد چون برای اونجا نقشه داشت.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بازی خوبی بود.

فقط نزدیک بود کیانوش رحمتی دوباره سوتی بده و توپ رو تقدیم مهاجم حریف کنه!!!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول بابت برد تبریک
انشالله تامقام دوم هم بریم بالا که دور از دست رس نیست :)
فکر کنم اگه مرفاوی می تونست 6 تا تعویض کنه آخر بازی 7-3-0 هم می تونستیم بازی کنیم :wacko:
به نظر من الان دوران افت ذوب بود اگه ذوب یکم بهتر بازی می کرد شاید می تونست مساوی کنه
آخه مت وسط زمین فقط جانواریو رو داریم که می تونه بازیسازی کنه ولی وسط نیمه همون رو می کشه بیرون یک هافبک دفاعی میاره که کلا دیگه تعطیل بشه البته برای حفظ نتیجه هست ولی به نظر من درست نیست البته به نظر من ذوب هم امروز کلا خوب نبود

برهانی هم به نظر من بازیکن خوبی هست ولی باید یکی باشه که بلد باشه ازش بازی بگیره
آخه همیشه میگیم این برهانی بد بازی می کنه ولی آخر فصل باز هم بهترین گل زن تیممون هست :blink:

این مزدک پرسپولیسی هم خودش رو کشت تا ذوب گل بزنه ولی دماغش سوخت :lol: دقیقه 94 می گفت هنوز وقت هست ذوب می تونه گل مساوی رو بزنه کم مونده بود به التماس بیفته :rolleyes:

مخلصیم :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فکر کنم اگه مرفاوی می تونست 6 تا تعویض کنه آخر بازی 7-3-0 هم می تونستیم بازی کنیم :wacko:
به نظر من الان دوران افت ذوب بود اگه ذوب یکم بهتر بازی می کرد شاید می تونست مساوی کنه
آخه مت وسط زمین فقط جانواریو رو داریم که می تونه بازیسازی کنه ولی وسط نیمه همون رو می کشه بیرون یک هافبک دفاعی میاره که کلا دیگه تعطیل بشه البته برای حفظ نتیجه هست ولی به نظر من درست نیست البته به نظر من ذوب هم امروز کلا خوب نبود

سلام برادر گل !
در مورد جانواريو هم به نظر من جانواريو تو كار هاي دفاعي ضعيف هست !
به نظرم تعويضش منطقيه ...
در مورد دفاع كردن هم بعد از تعويض جانواريو حداقل 3 تا موقعيت 100% گل داشتيم ...

نميدونم چرا هيچ كس دوست نداره مرفاوي موفق بشه !
جالبه شما استقلال امسال رو در پايان ليگ با استقلال 10 سال گذشته مقايسه كنيد ! هيچ وقت استقلال با گذشت زمان خوب نبوده ، مخصوصا آخراي ليگ ...
بدنسازي 3 كيلومتر در روزم نكرديم ولي بازم موفق بوديم !

فرامرز جان يكم داري ناشكري ميكني ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک،استقلال واقعاً خوب شده
بيچاره ذوب آهنی ها کل 5 دقيق وقت تلف شده رو داشتن دنبال توپ ميدويدن ،آخر هم نتونستن توپ رو بگيرن:lol:!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعنی چی ؟؟؟؟

مگه قراره توی هر بازی 10 تا موقعیت گل گیرمون بیاد تا یه دونه گل بزنیم ؟؟؟؟

برهانی دقیقا از هر 5 تا موقعیت شاید فقط یکیش رو گل کنه .... درسته که فرهاد هم خیلی بهتر از برهانی نیست ولی لااقل فرهاد یه مهره ایه که بودنش توی زمین بار + برای تیم داره ...

اگه هم میگید دوندگی برهانی فاکتور خوبیه که باید بگم تیم ما به دوندگی نیازی نداره ... اصلا نیازی نداره ... به اندازه ی کافی توی این زمینه قوی هست .. ما به یه بازیکن گلزن احتیاج داریم ... به کسی که از هر 3 تا موقعیت گل 2تاش رو گل کنه . مهاجمی با این مشخصات توی لیگ ایران هم پیدا میشه .... نمونش هم محسن خلیلی

به نظرم اگه برهانی بره خیلی بهتر از موندنشه .... هافبک های دفاعیمونم هم اصلا خوب بازی نمیکنن .... رحمتی که از اولش هم خوب و قابل اطمینان نبود ... کاظمی هم که افت شدیدی کرده .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام برادر گل !
در مورد جانواريو هم به نظر من جانواريو تو كار هاي دفاعي ضعيف هست !
به نظرم تعويضش منطقيه ...
در مورد دفاع كردن هم بعد از تعويض جانواريو حداقل 3 تا موقعيت 100% گل داشتيم ...

نميدونم چرا هيچ كس دوست نداره مرفاوي موفق بشه !
جالبه شما استقلال امسال رو در پايان ليگ با استقلال 10 سال گذشته مقايسه كنيد ! هيچ وقت استقلال با گذشت زمان خوب نبوده ، مخصوصا آخراي ليگ ...
بدنسازي 3 كيلومتر در روزم نكرديم ولي بازم موفق بوديم !

فرامرز جان يكم داري ناشكري ميكني ...

علیرضا جان من بابا انتقاد کردم :happy: به جون تو عصبانی تر بودم تازه جلو خودم رو گرفتم :cool:
این نظر من هست استقلال قلعه نویی قشنگتر از استقلال مرفاوی بازی می کرد حالا ممکنه اشتباه کنم ولی این نظر من هست :cool:
بابا موفقیت مرفاوی موفقیت استقلال هست چه ربطی داره که من دوست داشته باشم یا نه
مثلا همین برهانی چرا وقتی تو سیستم قلعه نویی قرار می گیره 20 گل می زنه حالا هر چند تا خراب می کنه یا همین امسال چرا توره و عمادرضا دو تاشون بهترین گلزنان لیگ هستند در صورتی که همین توره تو پرسپولیس چند تا گل می زد یا خیلی های دیگه
منظورم این هست که مسی وقتی می تونه بدرخشه که یک تفکری مثل گیوردیولا پشتش باشه وگرنه همین مسی رو توی تیم ملی آرژانتین چرا نمی بینیم ؟
الان باز میگید این انتی مرفاوی داره حرف های خودش رو می زنه :cool: ولی من چیز های رو که می بینم میگم حالا اگه درست یا غلط هست تاثیری بروی اینکه می خواهم استقلال موفق باشه نیست من همیشه دوست دارم استقلال موفق باشه چه با مرفاوی چه بی مرفاوی :)

بابا ما هر وقت میایم اینجا در مورد بازی انتقاد می کنیم نمی دونم چرا باید 20 خط بنویسم که آنتی مرفاوی نیستم :cool:

یعنی چی ؟؟؟؟

مگه قراره توی هر بازی 10 تا موقعیت گل گیرمون بیاد تا یه دونه گل بزنیم ؟؟؟؟

برهانی دقیقا از هر 5 تا موقعیت شاید فقط یکیش رو گل کنه .... درسته که فرهاد هم خیلی بهتر از برهانی نیست ولی لااقل فرهاد یه مهره ایه که بودنش توی زمین بار + برای تیم داره ...

اگه هم میگید دوندگی برهانی فاکتور خوبیه که باید بگم تیم ما به دوندگی نیازی نداره ... اصلا نیازی نداره ... به اندازه ی کافی توی این زمینه قوی هست .. ما به یه بازیکن گلزن احتیاج داریم ... به کسی که از هر 3 تا موقعیت گل 2تاش رو گل کنه . مهاجمی با این مشخصات توی لیگ ایران هم پیدا میشه .... نمونش هم محسن خلیلی

به نظرم اگه برهانی بره خیلی بهتر از موندنشه .... هافبک های دفاعیمونم هم اصلا خوب بازی نمیکنن .... رحمتی که از اولش هم خوب و قابل اطمینان نبود ... کاظمی هم که افت شدیدی کرده .

تو همین بازی مگه سید صالحی چند تا موقعیت رو خراب کرد ؟؟
درست برهانی خیلی از موقعیت ها رو خراب می کنه ولی توی همین 3 سالی که بود توی همه سالها بهترین گلزن استقلال بوده حتی وقتی که استقلال خوب نبوده نمیگم اگه یک مهاجم با شم گلزنی بالا داشتیم بیشتر گل نمی زد ولی از کوزه همان تراود که در اوست
همین خلیلی درست شم گلزنی اش بالا هست ولی توی یک مسابقه چند بار تونسته در موقعیت گلزنی خودش رو قرار بده این خیلی فرق می کنه که بازیکن بتونه خودش رو توی موقعیت گلزنی قرار بده شاید برهانی تو یک مسابقه از 8 تا 2 تاش رو گل کنه و لی در همون مسابقه مطمئن باش که برای خلیلی موقعیت ها میشه 4 تا چون بازیکن ها با هم فرق می کنند از لحاظ قرار دادن خودشون در موقعیت

و اینکه توی ایران فعلا مهاجم ششدانگ کم پیدا میشه :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب منم ابن بردو به همه تبريك ميگم...
قشنگ بازي نكرد ولي كاملا منطقي بودش...

vorojax

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان عزیز
بازی رو بردیم و کیف کردم!تبریک! کاش گل مجیدی رو آفساید اعلام نمی کردن.....
یا علی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بنده هم به تمام بر و بچه ها تبریک میگم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچ بردو تبریک میگم
هرچند من کلا دیگه موندم تک تک موهامو بکنم که این موقعیتهای 99% گل و گل نمیکردن اون از سیدصالی اون فرهاد و و . ..

بازی خیلی خوبی بود مرفاوی دمش گرم خیلی خوب تونسته بود ذوب و ذوب کنه ..
پذرش دراومده بود بدبخت نتونست .. یه حمله درست حسابی بکنه .. دمش گرم خلعتبری رو کشید بیرون ..

در مورد برهانی هم باید بگم که افت کرده اما گل نزن مهاریه .. مثل همیشه اما 100% بازی که گل زن بهتریه نسبت به سید صالحی ..من به شخصه دوسش دارم ولی ولی ..
من به نظر مرفاوی خیلی خیلی احترام میزارم چون الان تیمی تحویل ما داده که هممون میخوایم ... گل نشدن تتوپها تقصیر مربی نیست ..
مربی وظیفش سازندگی تیم و ساختن تاکتیک طوریه که تیم حریف رو له کنه .. و این کاریه که مرفاوی کرده بود ..
با اینکه ذوب آهن توپ میدون بیشتری دستش بود اما ما موقعیت گل بیشتری داشتیم و این برتری تیم رو میرسونه ..
با این همه دقایق آخر هم آوردن رینالدو و آروم کردن بازی و جمع کردن بازی خیلی خوب بود .. تونستن بچه هارو جوری آروم کنن که توی اینجور دقایق آروم باشن..

---- کلا علیرضا حرفاش منطقیه ..:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان من بابا انتقاد کردم :happy: به جون تو عصبانی تر بودم تازه جلو خودم رو گرفتم :cool:
این نظر من هست استقلال قلعه نویی قشنگتر از استقلال مرفاوی بازی می کرد حالا ممکنه اشتباه کنم ولی این نظر من هست :cool:
بابا موفقیت مرفاوی موفقیت استقلال هست چه ربطی داره که من دوست داشته باشم یا نه
مثلا همین برهانی چرا وقتی تو سیستم قلعه نویی قرار می گیره 20 گل می زنه حالا هر چند تا خراب می کنه یا همین امسال چرا توره و عمادرضا دو تاشون بهترین گلزنان لیگ هستند در صورتی که همین توره تو پرسپولیس چند تا گل می زد یا خیلی های دیگه
منظورم این هست که مسی وقتی می تونه بدرخشه که یک تفکری مثل گیوردیولا پشتش باشه وگرنه همین مسی رو توی تیم ملی آرژانتین چرا نمی بینیم ؟
الان باز میگید این انتی مرفاوی داره حرف های خودش رو می زنه :cool: ولی من چیز های رو که می بینم میگم حالا اگه درست یا غلط هست تاثیری بروی اینکه می خواهم استقلال موفق باشه نیست من همیشه دوست دارم استقلال موفق باشه چه با مرفاوی چه بی مرفاوی :)

بابا ما هر وقت میایم اینجا در مورد بازی انتقاد می کنیم نمی دونم چرا باید 20 خط بنویسم که آنتی مرفاوی نیستم :cool:

خوب منم جواب انتقادت رو دادم !‌:دي
در مورد زيبا بازي كردن هم به نظر من حتي قابيت مقايسه هم نداره ... سانتر از جناهين فكر نكنم 30 سال پيش زيبا بود !

در مورد گل زدن‌:‌ آره خوب حرفت درسته ولي آيا گل زدن مهاجم تيم فقط هم هست ؟ يعني نتيجه نگرفتن تيم توي 3 جام در 2 ماه آخر ليگ اصلا مهم نيست ؟
گل زدن پارسال آرش برهاني به قيمت حذف فرهاد مجيدي بود ! مجيدي هر 2-3 بازي 20 دقيقه بازي ميكرد پارسال ، الان آرش داره همين كار رو ميكنه ...
به نظر من فرهاد امسال از آرش پارسال خيلي مفيد تر هست ! حداقل شخصيتش دوست داشتني تر هست ...

فرامرز جان احتياج نيست 20 خط بنويسي ميدونم مخالف سر سخت مرفاوي هستي :D
البته منم مثل شما بايد 20 خط بنويسم كه طرفدار مرفاوي نيستم اما مثل شما مخالش هم نيستم !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

حيف هست اين مطلب باز نشه :

پیام سر الکس فرگوسن برای ناصر حجازی: به یادت هستیم و برایت دعا می کنیم
دوست دارم بداني كه همه جا به فكر تو هستيم. شخصا به خاطر همه فداكاري‌ها و تلاش‌هايت براي باشگاه تشكر مي‌كنم

سایت گل- سرالكس فرگوسن سرمربي افسانه‌اي منچستريونايتد طي نامه‌اي براي يك ايراني مقيم انگلستان از ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران احوالپرسي كرده و براي شفاي او دعا كرده است.
جاويد جعفري فراهاني، نویسنده سابق روزنامه دنیای فوتبال وايراني مقيم انگلستان نقطه آغاز ماجراست. او كه از علاقه‌مندان پروپاقرص فوتبال است و در مسائل فني هم دستي بر آتش دارد در حين تعطيلات دانشگاه و در پي تماشاي بازي منچستريونايتد و چلسي در اولدترافورد به فكر ايجاد ارتباط حجازي و فرگوسن مي‌افتد و به همين منظور به باشگاه منچستر مي‌رود.

فراهانی می گوید: گفت و گوی ما با پیش بینی بازی بعد از ظهر ، بین چلسی و منچستر شروع شد و بعد از آن من هدف ام از درخواست ملاقات را مطرح کردم که ارائه اطلاعاتی در مورد دومین دروازه بان قرن آسیا و اسبق تیم ملی بود و پیشنهادی مبنی بر ساختن فیلمی با حضور بازیکنان و کادر فنی و سخن گفتن شان به زبان پارسی با بیان آرزوی سلامتی برای ناصر حجازی را شامل می شد. شلی از این مسئله استقبال کرد و بیان این که با سر الکس فرگوسن و مسئولین رسانه ای تیم این مسئله را مطرح میکند ، درخواست زمان برای پیگیری این پروژه نمود. بعد از حذف منچستر از لیگ قهرمانان اروپا ، طی گفت و گو مجددی با او ، به اطلاع من رساند که در حال حاضر امکان تهیه این فیلم وجود ندارد و به جای آن در نظر دارد که تقدیر نامه ای از جانب باشگاه به آقای حجازی اهدا کنند و من را به مرکز تمرین باشگاه ( که خارج از ورزشگاه اولدترافورد قرار دارد ) و دفتر سر الکس فرگوسن ارجاع داد.

درنهابت مسئول رسانه‌اي باشگاه به اطلاع اين ايراني خوش ذوق مي‌رساند كه سرالكس شخصا نامه‌اي براي اسطوره فوتبال ايران نوشته است. حجازي كه در دوران اوجش سابقه حضور در تمرينات منچستر را داشته در اين نامه با احوالپرسي گرم و احساسات فوق‌العاده فرگوسن مواجه شده است. اين نامه احتمالا با پاسخ ناصر حجازي هم روبه‌رو خواهد شد و شايد ادامه اين ديالوگ به اتفاقي باور نكردني منجر شود.

ناصر حجازي آنقدر بزرگ، قابل احترام و محبوب هست كه بتوان از منچستر يونايتد درخواست يك بازي دوستانه با استقلال كرد ولابد ديدن ناصر حجازي درون دروازه حتي براي چند ثانيه از اتفاقات تاريخي فوتبال ايران خواهد بود.
متن نامه محبت‌آميز فرگوسن به اين شرح است: ناصر عزيز من از جاويد جعفري فراهاني نامه‌اي دريافت كردم و بايد بگويم كه وقتي شنيدم حال شما خوب نيست متاسف شدم. به اين فكر افتادم كه پيغام بازيكنان و دستيارانم را برسانم دوست دارم بداني كه همه جا به فكر تو هستيم. شخصا به خاطر همه فداكاري‌ها و تلاش‌هايت براي باشگاه تشكر مي‌كنم. اين فداكاري‌ها بسيار ارجمند است. مي‌دانم كه ماه‌هاي اخير را به سختي پشت سر گذاشتي اما مطمئن باش كه با دعاها و افكار ما آرامش پيدا خواهي كرد.

سرالكس فرگوسن

ناصر خان دوستت داريم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا