• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب بردیم :)
مجیدی باز هم گل کاشت یک پاس گل و یک گل :)
تبریک میگم :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبریک. نسبت به بازی قبل بهتر کار کرد تیم که یه چیز عادی بود. فجر باز بازی میکرد و راحت تیم پاسکاری میکرد. حال میکردم با چرخوندن توپ اما ضد حال میخوردم هر وقت توپ به ارش یا رحمتی میرسید خراب میشد.

شیر فرهاد هم که دیگه کارش حرف نداره.

باید توی همچین بازیهای که راحت میشه حمله کرد روی گل زده زیاد تمرکز کرد. پس فردا به خاطر تفاضل عقب نیفته تیم.

یکی نبود این یوسفی رو اپدیت کنه؟ کلی مزدک بیچاره جون کند نتیجه ها رو بین دو نیمه گفت شروع به گزارش کرد %$# به همه حرفهای مزدک به این اعلام نتیجش.

میثم حسینی هم بازیکن خیلی خوبیه. به خاطر جوونی و جنگنده بودنش. باید بیشتر بهش بها داده بشه.

تبریک میگم
برد خوبی بود
کسی لینک گل شیر فرهاد رو داره نتونستم ببینم

عجله نکن میاد تازه تموم شده بازی

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ميثم حسينی بازيکن بدی نشون نداد ،اما با توجه به قد و قامتی که داره به نظرم کلاً به درد اين پست نميخوره ، قدش طوريه که راحت رو سرش هد ميزنن!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ميثم حسينی بازيکن بدی نشون نداد ،اما با توجه به قد و قامتی که داره به نظرم کلاً به درد اين پست نميخوره ، قدش طوريه که راحت رو سرش هد ميزنن!

قیافش منو یاد کیانوش رحمتی میندازه .....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم برد خوبی بود ولی می تونستیم بیشتر از این گل بزنیم.

جباری از وقتی اومد تو تیم به جای اینکه بازی تیم بهتر بشه بدتر شد اصلا دل به بازی نمی داد خیلی بد بازی کرد و از سه تا پاسی که داد دوتاش رو به حریف می داد کلا خوب نبود , فرهاد عالی بود مثل همیشه ولید علی هم به نظر بعد از گل بهتر شد و بازی بهتری رو انجام داد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به دوستان آبی دل

برد استقلال رو تبریک میگم
انشالله این روند همینطوری ادامه داشته باشه و البته با بازی زیباتر ...

پ.ن : صبا هم خیلی زود میاد پایین ... خیلی از تیمها اوایل فصل اینطوری بازی مکنند و بعد از چند هفته میان پایین جدول....

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اینم بنر معروف :lol:

73500_889.jpg

ممنون
خب حق دارن والا!!
خدا وظیفه اش فقط محافظت از امام راحل بود که به خوبی انجام نداد الان هم همه وقتش رو روی **** معظم انقلاب گذاشته دیگه وقت برای دیگران نداره :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه

کلی حرف دارم
اول از همه یه اتفاق جالب افتاد تو استادیوم. اونو بگم. همه ما از بازی کیانوش رحمتی سالهاست داریم لذت میبریم :دی امشب وقتی چند بار پشت سر هم پافشاری داشت که تو سر توپ برنه و هر بار نا موفق بود؛ یه بنده خدایی اونقدر از دستش شاکی شده بود که با پاش به حالت پاس دادن میخواست بگه ( فلانی ...فحش...) اینو راحت پاس بده. و پاشو زد تو سیمان. :دی بنده خدا اونقدر ضربه محکمی از عصبانیت زد که مچ پاش پیچ خورد بدبختانه و بعد به اندازه تمام استقلالی های ایران فحش داد به کیانوش :دی جالب تر این بود که همه از فحش دادنش لذت میبردن و اشتباهاتش در فحش ها رو تصحیح میکردن . واقعا صحنه ای بود بس دیدنی که شاید من خوب تعریف نکردم. بگذریم.

یه نفر پیدا میشه که بتونه بگه فرهاد مجیدی رو چی صدا کنم که تمام احساس رو بیان کنه! شاید همون فرهاد مجیدی کاملترین باشه.
دونده و با تلاش/ سمج / با هوش. ... تنه فنی فوقالعاده زیبا و توپ ربایی و زاویه رو بچسبید. تو خودشی فرهاد کاش از عمر من میدادن به تو.

جباری باید بدونه که تیمش و خودش و هوادارا لایق چی هستن. متاسفانه همچنان گاهی با کارهاش دستمون رو میذاره تو پوست گردو. بدون مجتبی نیمه اول رو کاملا در هم و بی نظم بودیم.
شانسی که داشتیم گل رو زدیم نیمه اول. بازم همهکاره فرهاد بود و ولید گل رو خوب زد. موافقید حتما که اگر شاید مثلا ارش بود نمیزد تو گل :دی ولید بعد گل یه جورایی شیر شد و بهتر هم شد. داره تو ترکیب جا میافته ولی خیلی کار داره. به نظرم اندو و فرهاد بهش تو این جا افتادن دارن کمک خوبی میکنن. البته کندی عربگونه رو داره یه کم. ولی خوبه. همچنان هم صحنه هایی رو گیج میزد ولی بهتر بود.

این پسر میثم حسینی رو من شیفته اش شدم. اگه جای پژمان بودم از فردا با همون پا بازی میکردم. چون شک نکنید میتونه جاش رو بگیره در ترکیب کامل. این پسر سال دیگه میره تیم ملی. ببینید کی گفتم. همه چیش عالی بود. فقط تو ده دقیقه اول یه اشتباه کوچیک و بعد درجه یک بود.

خسرو رو خدا دوست داشت حتی تو موقعیت گلزنی هم قرار گرفت . نمیدونم چرا اون زاویه بسته رو نزد ولی اگه میزد گل بود. حدود وسطای نیمه اول. برامون وزنه هست. دیگه گفتن نداره.

آندو خوب شد کارت نگرفت. زیادی مته به خشخاش میزاره ولی کلی روحیه جنگندگی میاره تو تیم . خودش هم که حرف نداره. بازی با فولاد و تراکتور رو قبل دربی داریم و این دو کارته هست. خطرناکه یه کارت بگیره مشکل خواهیم داشت دربی رو.

از کیا دیگه نگیم اعصابمون خراب میشه :دی منتظرم تیم کامل بشه و بره رو نیمکت. دریغ از یه پاس نیم متری رو به جلو.
حمودی امشب تو باغ نبود انگار و در کل نمره قبولی رو میگیره.
ارش هم تلاش کرد ولی خب روزش هم نبود. موقعیت انچنانی هم نداشت. به نظرم میاد باید روحیه اش رو حفظ کنن. این بچه اگه دو تا بازی دیگه ناکام بمونه مایوس میشه . مخصوصا که میلاد هم میاد.

تعویض ها خوب بود. نیمه اول خوب نبودیم ولی نیمه دوم باید بیشتر میزدیم. تیم نباید زود راضی بشه.

خیلی چونه زدم. شرمنده
مبارک همه باشه. به امید موفقیت.

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
واقعاٌ خوشحال شدم بردیم البته میخواستم برم از نزدیک ببینم بازیو اما قسمت نشد

فکر میکنم ترکیب ولید علی خیلی بهتر جواب میده اگه با آندو و جباری جابه جا بشن و برهانی پشت مجیدی باشه اگه حیدری بیاد یه ذره جلوتر بهتر میشیم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بچه ها تبریک میگم به همه بُرد رو :)

نتونستم بازی رو کامل ببینم،هی وسطش میزدن اونور سریال میدیدن :دی

more

Registered User
لایک‌ها
0
1-یکی از ایرادات کلی فوتبال ایران اینه که مدافعین وسط بی هدف میزنن زیر توپ!حتی زمانهایی که تحت فشار هم نیستن!دیشب بارها عمران زاده بجای اینکه بازی از همون عقب شروع کنه بیخود به زیر توپ میزد و اون توپ هدر میرفت.در صورتیکه تو تمام دنیا مدافعین وسط باید بازی سازهای خوبی هم باشن .ای کاش حنیف پاس گل پیکه به مسی تو بازی دیشب ببینه.هر چند این پاس تو زمین تیم حریف داده شد اما نشون از تاکتیک پذیری بالای این مدافع رو داره.
2-به نظر منم حسینی برای بازی اول خوب کار کرد ولی باید قبول کرد رو توپهای هوایی ضعف داره اما با توجه به سرعتش در بازی بعد برای مهار ارش افشین گزینه ی خوبی به نظر می رسه.
3-فکر کنم حمودی بدجوری چشم زدیم!چون به غیر از بازی اول در بقیه ی بازیها چیز خاصی نشون نداده!جباری هم خوبه نصف بازیهای پارسالش انجام نمیده وگرنه معلوم نیست میخواست چه کار کنه!
4-درباره ی مجیدی و عدم دعوتش به تیم ملی هم به نظر من این خود کیروش که ضرر میکنه.چون واقعا تو سن 35 سالگی اماده ترین مهاجم لیگه و حیفه که به تیم ملی دعوت نشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دردسر هواخواهی از مجیدی برای لیدرهای استقلال/ بازداشت سه نفر به جرم نوشتن شعار انحرافی

ورزش > لیگ برتر - سه نفر به جرم انتقال بنری توهین آمیز به ورزشگاه آزادی بازداشت شدند.
به گزارش خبرآنلاین؛ هفته قبل بود که در بازی استقلال و داماش گیلان بنری در حمایت از فرهاد مجیدی به ورزشگاه آمده بود که بر روی آن شعاری ارزشی را با تغییراتی به نام کاپیتان استقلال نوشته بودند. شعاری که انتشار عکس هایش با انتقاد وسیع ارگان های ارزشی از وضعیت حاکم بر ورزشگاه ها همراه شد. یک هفته پس از این اتفاق بود که استقلال دوباره برای بازی بود ورزشگاه خانگی اش رسید. این بار اما نیروهای امنیتی مقرراتی سخت در نظر گرفتند. ورود لیدرهای استقلال ممنوع شد تا تکلیف بنر راه یافته به ورزشگاه مشخص شود. بنری که البته لیدرها آن را به ورزشگاه نیاورده بودند و حرکتی بود خودجوش از سوی گروهی از هواداران ناشناس فرهاد مجیدی ، کاپیتان محبوب استقلال.
لیدرهای خشمگین اما تا 30 دقیقه پشت درهای ورزشگاه ماندند و با همکاری آنها سرانجام 3 نفر که هفته قبل ، این بنر را به ورزشگاه آورده بودند ، بازداشت شدند.
نکته جالب این است که چطور چنین بنری به ورزشگاه وارد شده بود. بنری 50 متری!

واقعا برای این لیدر ها متاسفم!

معلوم نیست چه بلایی سر اون ها بیارن...

واقعا متاسفم...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
نقد داورى ديدار استقلال - فجر سپاسى
گل مجيدى كاملاً سالم بود

• هوشنگ نصيرزاده
در طول مسابقه تجربه ممبينى باعث شد تا روند بازى تا پايان يك جريان طبيعى باشد. وقتى مجيدى براى تصاحب توپ به مدافع حريف زد براى بسيارى شائبه خطا بودن به وجود آمد، در حالى كه در تعريف تنه زدن در كتاب قوانين فيفا آمده است كه بازيكن مى تواند قبل از تصاحب توپ براى به دست آوردن فضا به شرط اينكه از دست و آرنج خود استفاده نكند مى تواند به حريف تنه بزند و اين نوع تنه قبل از تصاحب توپ به شرط اينكه دست از بدن جدا نشود، قانونى نيست و تصميم ممبينى براى خطا نگرفتن اين صحنه كه ببيننده آن را خطا تشخيص دهد كاملاً منطقى بود، هرچند كه كمك داور دوم در گرفتن يك آفسايد حساس كه مهاجم فجر سپاسى را متوقف كرد، دچار اشتباه شد اما در ساير موارد بايد گفت كه تجربه ممبينى براى پايان خوش بازى كارساز شد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

رحمتي:در هر بازي فقط سه امتياز را مي خواهيم

مهدي رحمتي، دروازه بان تيم استقلال در مقابل فجرسپاسي گلي دريافت نکرد تا يکي از بهترين هاي اين تيم درون زمين مسابقه لقب بگيرد. اين دروازه بان معقتد است که براي موفقيت استقلال وارد زمين مسابقه مي شود و ديگر مسائل در اولويت هاي بعدي قرار دارد. باشگاه خبرنگاران نوشت:
رحتمی می گوید:« دریافت نکردن گل اهمیت بسیار زیادی دارد اما برای من مهم موفقیت استقلال است و اگر صلاح تیم در این است که من به عنوان دروازه بان، بتوانم شرایط ایده آل و موفقیت تیم را رقم بزنم از هیچ کوششی دریغ نمی کنم.استقلال از ابتدای مسابقات جزو بهترین تیم ها لقب گرفته است و هماهنگی و شرایط بازیکنان در هر بازی نشانگر این واقعیت است که تیم با چه شرایط ایده آلی روبروست.»
رحتمی ادامه می دهد:« اگر توپی از خط دروازه عبور کند و تیم گلی دریافت کند، در ابتدا خودم را مقصر می دانم و به دیگران فکر نمی کنم همه انتقادها را از خودم می کنم تا بتوانم نقاط ضعفی که با آن روبرو هستم را اصلاح کنم.استقلال در فصل جاری اهداف تعیین شده ای دارد و ما برای رسیدن به هدفمان تلاش می کنیم و سه امتیاز تمام بازی ها را می خواهیم.»

مدافع استقلال:از تساوي پرسپوليس ناراحت شدم

حنيف عمران زاده مي گويد که براي اولين بار در طول عمر ورزشي اش از نتايجي که پرسپوليس در اين فصل مي گيرد ناراحت شده است. حنیف عمران زاده با اشاره به بازی استقلال و فجر سپاسی می گوید:« بازی سختی بود،فکرش را نمی کردیم فجر سپاسی تا این اندازه قوی باشد ما فقط تعریف این تیم را شنیده بودیم.آنها خیلی خوب بازی کردند و باید اعتراف کنم که خیلی استقلال را اذیت کردند.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال در این بازی فقط نتیجه گرفت و مسابقه آنها کیفیت چندانی نداشت می گوید:«در این بازی ما همه کار کردیم.دو گل زدیم،خوب بودیم و سه امتیاز را هم گرفتیم.البته نبود پژمان کاملا در این بازی احساس شد اما میثم حسینی هم با اینکه در پستی غیر تخصصی بازی می کرد عملکرد خوبی داشت.»
او در پایان در مورد پرسپولیس و اینکه رقیب سنتی آنها در انتهای جدول قرار دارد می گوید:«ما دوست نداریم که پرسپولیس این طور نتیجه می گیرد.هواداران این تیم باید خوشحال باشند.باور نمی کنید شب بازی این تیم با مس سرچشمه برای نخستین بار ناراحت شدم که پرسپولیس بازی را مساوی کرد.آنها سرمربی خوبی دارند و فکر می کنم بی انصافی است که برخی از هواداران این تیم از همان دقایق اول بازی شعار حیا کن،رها کن را سر می دهند.فکر می کنم باید آنها کمی صبور باشند.»

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اول از همه تبریک بخاطر یک برد شیرین دیگه

فکر کنم از این هفته کرار و زندی هم اضافه میشن دیگه :rolleyes:

عکس نگاری بازی استقلال - فجر

وقتی آندو داور رو هم دریبل میزنه :دی

burwh4hmaz28grfyi7uc.jpg

دو صحنه از سوپر گل شیرفرهاد

s89vmtgha7kodtbq2mvq.jpg

ph7a9097m6cxdeop8.jpg

خسرو یه مهار نشدنی

gcb02w3590w8hs617gt.jpg

شیره استقلال و استقلالی

9v60bkvexmbv1oh8h2pv.jpg

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مظلومی: زمانش که رسید به دربی فکر میکنیم...
...

اول از همه تبریک بخاطر یک برد شیرین دیگه

فکر کنم از این هفته کرار و زندی هم اضافه میشن دیگه :rolleyes:

عکس نگاری بازی استقلال - فجر

شیره استقلال و استقلالی

9v60bkvexmbv1oh8h2pv.jpg

فرزاد جان این برای بازی چند روز پیشه؟ اخه بازی تو شب برگزار شد اینجا مثل اینکه روزه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا