• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
...

فرزاد جان این برای بازی چند روز پیشه؟ اخه بازی تو شب برگزار شد اینجا مثل اینکه روزه

فکر کنم مال یه بازی با سپاهان بوده. پارسال نبوده چون اونم ماه رمضون بود ولی پیارسال ممکنه. اون بازی که روانخواه گل زد. رو تابلو هم نتیجه نیست ولی از مقدرا جمعیت معلومه بازی مهمی بوده

پ.ن : چه خوب شد تکرار پست اول رو برداشتن :دی تلف میشدیم. :lol::lol:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تقدير باشگاه استقلال از عملکرد مطلوب کانون هواداران

روابط عمومي باشگاه استقلال تهران ،با صدور اطلاعيه اي ضمن تشکر از رفتار تماشاگران مسابقه استقلال - فجر سپاسي ، از عملکرد کانون هواداران اين باشگاه تقدير نموده است . متن اين اطلاعيه به شرح زير است :

--------------------------------------------------------------------------------

" بیش از 60 هزار نفر به ورزشگاه آزادی آمده بودند،آنهم چند روز پس از یک بحث و جدل جدی میان آقای فتح اله زاده و یکی از اعضای این فوتبال.شاید خیلی ها تصور می کردند که استقلالیها علیه طرف مقابل موضع گیری کنند و 60 هزار نفری علیه آن برخورد شعار بدهند اما از بازی در کرمان فتح اله زاده جلوی این اتفاقات را گرفت.آنجا که سکوها جمعه شب بلند شد تا حمایت خود را از دکتر نشان بدهد اما مدیر عامل باشگاه استقلال خیلی سریع از هواداران خواست تا شعاری در این زمینه ندهند.

پس از آن بازی خیلی ها تصور کردند که در بازی استقلال با فجر سپاسی 60 هزار نفر را نمی توان با توصیه آرام نگه داشت اما بهترین و فرهنگی ترین کار ممکن انجام شد.جمعیت یک صدا فتح اله زاده را صدا زدند اما در پی همان توصیه های جمعه شب گذشته و مدیریت و درایت اعضای کانون مشوقان باشگاه استقلال هیچ کس علیه کسی شعار ناپسند نداد و آواها در راستای رجزخوانی ها و کری های ورزشی سر داده شد.سخنانی که فضای ورزشگاه را دلنشین می کند.عادت کرده ایم نیمه خالی لیوان را ببینیم،این عادت ما رسانه ای هاست اما کاش برخی مواقع هم به جای توجه به رنگهای خاکستری ،بسیاری اتفاقات خوب و رنگهای روشن را ببینیم و آنها را انعکاس دهیم تا هم قدردانی کرده باشیم و هم فرهنگ صحیح را اشائه داده باشیم و به آن دامن بزنیم و هم مردم را گرد این فوتبال جوانمرد جمع کنیم.

احترام((Respect )) شعار فیفا است و جوانمردی شعار قدیمی ما ایرانیها !فتح اله زاده آن روز خودش ندید اما از همان شب به بعد اهتمام شدیدی داشت برای آنکه در فوتبال احترامها در تمامی میادین ورزشی در سراسر ایران (از کرمان تا تهران)حفظ شود و کانون هواداران و هواداران خون گرم و با شخصیت استقلال هم در این راستا روی خط مکتب و منش استقلال حرکت کردند و چند افتخار دیگر را به مجکوعه افتخارات استقلال در این زمینه افزودند!برخی موقع نگفتن و فرو خوردن نظر و عقیده،خود ثبت یک افتخار است. اتفاقا هواداران استقلال امسال در همین چهار بازی نشان داده اند که برترین تماشاگران و با اخلاقترین آنها در لیگ یازدهم هستند.تشویق گسترده مهدی مهدوی کیا و محمد محمدی در بازی با داماش هم نشانه بارز و مثبت دیگری بود برای حرکت رو به جلوی استقلال.از داشتن این هواداران با شخصیت و آرام و این مدیریت ورزشی و حساس به خود می بالیم و امیدواریم این حرکات دیده شود و الگویی باشد برای همه باشگاهها در روزگاری که تهمت و ناسزا نقل و نبات برخی در این فوتبال پاک است،شده است. "

در این همین ارتباط عباس نقدی زاده مدیر کانون هواداران باشگاه استقلال نیز عملکرد تماشاگران فهیم استقلال در بازیهای اخیر را ستود و اظهار داشت : در شروع فصل جدید لیگ برتر با توجه به برنامه ریزی های انجام شده بنا داریم با توسعه و ترویج اخلاق اسلامی در ورزشگاه ها ، از ایجاد هر گونه تنش و شعار انحرافی جلوگیری نماییم .

وی ادامه داد : هواداران استقلال سال گذشته نیز در چند بازی به عنوان تماشاگران نمونه انتخاب شده اند و در سالجاری نیز تلاش خواهیم نمود همین رویه در تمامی مسابقات تیم استقلال نهادینه شود .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر مجید و جواد عزیز و همه آبی دلان

اون عکس آخر که درسته قدیمی یه ! منم همینجوری دیدم و گذاشتمش نمیدونم مال کی هست ولی فکر کنم حق با جواده و بازی اس اس سپاهان هستش

اینم رحمتی بزرگ و کوچگ مشغول نمرین :happy:

7e5hsc7eqgkpsm338gea.jpg

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
مس اینکه قراره از این هفته پول بیاد استقلال ، هوراااا...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

روایت پرویز مظلومی از قصه جادوگر: رحمتی دستی دستی رفیق ما را کرد رمال!

وضعیت مصدومین.
پژمان انگار وضعش اونقدر ها که میگن بد نباشه.

دكتر رضايي؛پزشك تيم فوتبال استقلال در مصاحبه با سايت رسمي باشگاه استقلال در رابطه با آخرين وضعيت مصدومان تيم گفت:خدا را شكر وضعيت فريدون زندي خيلي بهتر است و اگر كادر فني صلاح بداند،مي تواند در بازي روز پنجشنبه در اهواز به ميدان برود.در مورد آندو تيموريان بايد عرض كنم ؛فعلاً دارم بصورت متمركز روي پايش كار مي كنم ولي وضعيتش هنوز مشخص نيست و حضورش در بازي پنجشنبه در هاله اي از ابهام است،وي افزود وضعيت محسن يوسفي خيلي بهتر است و براي بازي كردن مشكلي نخواهد داشت همچنين ميلاد ميداوودي فقط چند دقيقه مي تواند بازي كند و هنوز بازيكن 90 دقيقه اي نيست.وي در پايان ادامه داد: وضعيت پژمان منتظري بد نيست ولي بدليل پارگي رباطي كه داشته فعلاً بايد به طور متمركز فيزيوتراپي كند اما قطعاً به بازي پنچشنبه در اهواز نخواهد رسيد.

من نمیدونم چرا ناخواسته به این دکتر دلخوش نیستم. دکتر نوروزی چیز دیگه ای بود. خیلی حیف شد که نداریمش. واقعا بازیکن رو میرسوند و تجربه اش خیلی بالاتر از این حرفها بود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام

روایت پرویز مظلومی از قصه جادوگر: رحمتی دستی دستی رفیق ما را کرد رمال!

وضعیت مصدومین.
پژمان انگار وضعش اونقدر ها که میگن بد نباشه.

دكتر رضايي؛پزشك تيم فوتبال استقلال در مصاحبه با سايت رسمي باشگاه استقلال در رابطه با آخرين وضعيت مصدومان تيم گفت:خدا را شكر وضعيت فريدون زندي خيلي بهتر است و اگر كادر فني صلاح بداند،مي تواند در بازي روز پنجشنبه در اهواز به ميدان برود.در مورد آندو تيموريان بايد عرض كنم ؛فعلاً دارم بصورت متمركز روي پايش كار مي كنم ولي وضعيتش هنوز مشخص نيست و حضورش در بازي پنجشنبه در هاله اي از ابهام است،وي افزود وضعيت محسن يوسفي خيلي بهتر است و براي بازي كردن مشكلي نخواهد داشت همچنين ميلاد ميداوودي فقط چند دقيقه مي تواند بازي كند و هنوز بازيكن 90 دقيقه اي نيست.وي در پايان ادامه داد: وضعيت پژمان منتظري بد نيست ولي بدليل پارگي رباطي كه داشته فعلاً بايد به طور متمركز فيزيوتراپي كند اما قطعاً به بازي پنچشنبه در اهواز نخواهد رسيد.

من نمیدونم چرا ناخواسته به این دکتر دلخوش نیستم. دکتر نوروزی چیز دیگه ای بود. خیلی حیف شد که نداریمش. واقعا بازیکن رو میرسوند و تجربه اش خیلی بالاتر از این حرفها بود.

دکتر نوروزی بازیکن رو میرسوند ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

اونقد که حافظه ی من باری میکنه هر موقع میگفت بازیکن مثلا 3 ماه نمیتونه بازی کنه میرفت روی 8 ماه و 9 ماه و بیشتر ... سر همین جباری کلی از پیشبینیهاش اعصابم خورد شد ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

اونقد که حافظه ی من باری میکنه هر موقع میگفت بازیکن مثلا 3 ماه نمیتونه بازی کنه میرفت روی 8 ماه و 9 ماه و بیشتر ... سر همین جباری کلی از پیشبینیهاش اعصابم خورد شد ...

داری جدی میگی؟!!!:(
به نظر من که تو ایران و تو تیمهای ورزشی رو دست نداره. از همه تیمها میومدن پیش این .
جباری پاش ضعیف هست. تقصیر دکتر نمیشه به نظرم. کلا همیشه هم اول فصل تمرین و بدنسازی نمیکرد چون که با تیم نبود و میگفت میخوام برم و تو اماده سازیها هیچ وقت نبود. الان دو ساله که این بازیها رو نداشته و کمتر هم مشکل داشته.

حالا / بهر حال که دیگه نداریمش.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

کاری به پیشبینیهاش ندارم ولی با دانش ترین دکتر ایران تو مسائل ورزشی نوروزی هست که با کمک فتح ا... زاده مجهزترین مرکز پزشکی برای ورزشگاران رو هم تو ایران داره که همیشه خیلی از بازیکنای پرسپولیس و باشگاههای دیگه هم برای درمان میرن پیش نوروزی - سال گذشته بود که زرینه (دکتر پرسپولیس ) با یکی دو تا از بازیکنای تیمش قاطی کرده بود که چرا من دکتر تیمتونم اونوقت شما میرین پیش نوروزی
البته یه مسئله هم هست که پیشبینیهاش رو میگی دیرتر انجام میشد - نوروزی نمیزاشت بازیکن تا آماده کامل نشده بازی کنه - یعنی الان آندو دو سه هفته هست که داره با مصدومیت بازی میکنه و اونطور من شنیدم تا 3 ساعت بعد از بازی یخ میزاره رو پاش - ولی اگر نوروزی بود به بیچ وجه اجازه بازی بهش نمیداد و این دو سه هفته رو میزاشت تا مداوای کامل بشه که تا آخر فصل به مشکل نخوره.

پ نوشت : جواد جان تایپ کردنم طول کشید همین که تموم شد زدم پست شما رو دیدم. :f34r:

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خبر بد ! شرمنده دوستان ...

کرار مقابل فولاد هم بازی نمی کند

فوتبال ایران/جاسم کرار نمی توان استقلال را در دیدار مقابل فولا همراهی کند.

به گزارش اوج نیوز ،در شرایطی که کرار 4 جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته به دلیل اینکه در بازی تراکتور مقابل صبا در فصل گذشته با کارت قرمز داور روبرو شد یک جلسه دیگر محروم خواهد بود.

آلبرت گریگوریان ،از مدیران سازمان لیگ در این باره گفت :بر اساس گزارش ناظر بازی تراکتور _صبا در تبریز نام کرار در لیست اخراجی ها بوده و بدین ترتیب او یک جلسه دیگر باید محروم باشد.

بدین ترتیب کرار در بازی استقلال مقابل تیم سابقش یعنی تراکتور در تهران مجوز حضور درمسابقات را پیدا می کند.

حکم اولیه محرومیت کرار 6 جلسه بود که پس از فرجام خواهی استقلال به 4 جلسه کاهش یافت.

روشن: ‌آقای مایلی کهن در باغ 900 میلیونی‌ات بنشین و قلیانت را بکش! / اگر فوتبال کثیفه پولش که تمیز است

فوتبال ایران / پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به اظهارات محمد مایلی کهن که او را شرطه اماراتی‌ها خوانده بود گفت:"چنین انگ‌هایی به من نمی‌چسبد. تا زمانی که من در امارات بودم وقتی آقایان به این کشور می‌آمدند از من استفاده مي كردند و من رسیدگی‌های لازم را برای یک مسافر انجام می‌دادم."
به گزارش اوج نیوز، حسن روشن در گفتگویی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: "آقای مایلی کهن بهتر است برود در آن باغ 900 میلیونی که در کرج خریده بنشیند و قلیانش را بکشد تا اینکه بخواهد در مورد افراد مختلف در فوتبال اظهار نظر کرده و جنجال آفرینی کند."

وی ادامه داد: "مایلی کهن که مدعی است فوتبال کثیف است، پولش که سالم است! پس بهتر است حرف نزند و در همین 2-3 سال که از همین فوتبال 4-5 میلیارد کاسب شده با این پول‌ها زندگی خودش را بگذراند. اما باغچه‌ای که 900 میلیون خریده برای او کافی است.

مدیر فنی باشگاه استقلال در خصوص تشکیل جلسات این کمیته گفت: "طبق اعلام قبلی باید طی 48 ساعت آینده حکم 4 نفر دیگر از اعضای این کمیته صادر شود. البته گويا برخی افراد که منافعشان به خطر افتاده با حضور 4 نفر از اعضای کمیته فنی مخالف هستند. شاید هم فکر می‌کنند آن‌ها می‌آیند جای کادر فنی فعلی را بگیرند. اما باید بگویم این 4 نفر را خود آقای فتح الله زاده انتخاب کرده است. من 12 نفر را معرفی کردم و او از این تعداد 4 نفر را برگزید."

Last edited:

free_mind

Registered User
لایک‌ها
51

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مجيدي، شصت و چهارمين گلزن برتر جهان

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال و به نقل از خبرگزاري برنا، فدراسیون جهانی آمار و تاریخ فوتبال جدیدترین رده بندی برترین گلزن دنیا در سطح بین المللی را منتشر کردكه بر اساس لیست اعلام شده "خاویر هرناندز" مهاجم مکزیکی منچستریونایتد به به ثمر رساندن 10 گل در بازی های ملی و 3 گل در بازی های بین المللی باشگاهی در صدر قرار دارد و "رامادل فالکائو" با همین تعداد گل دوم است.

در مکان سوم نام "نیمار" برزیلی دیده می‌شود که از آغاز سال 2011 تاکنون 11 گل وارد دروازه حریفان کرده است. "الکساندر دوریچ" از سنگاپور نیز با 10 گل عنوان چهارم را در اختیار دارد.

از مشهورترین بازیکنان در بین 20 گلزن برتر می توان به "لیونل مسی" آرژانتینی و "ماریو گومز" آلمانی اشاره کرد که به ترتیب 8 و 7 گل به ثمر رسانده اند.

از کشورمان نیز نام "فرهاد مجیدی" کاپیتان استقلال وجود دارد. این مهاجم در سال 2011 توانست 5 گل برای آبی پوشان در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر برساند و در مکان شصت و چهارم در کنار هجده بازیکن دیگر از جمله "ابراهیم توره" مهاجم سابق سپاهان قرار بگیرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
امروز روز تولد سهیل عزیز ( سهیل استار) هست که به نوعی بنیانگذار تاپیک استقلال هستند. خیلی وقته اینجا سر نمیزنن ولی براشون هر جا که هستند آرزوی بهترین ها رو دارم.:)
شاد و پیروز باشید

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام ساسان جان
ممنون كه اطلاع دادي.
اره خيلي وقته ناياب شده. منم تولدش رو تبريك ميكم و اميدوارم شاد و سلامت و موفق باشه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منم تبریک میگم
ایشالا هر جا هستن موفق باشن

//////////////////////////////
دربی 90
:lol::lol::lol:

54350091783032768098.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

سهیل هرچند وقت یه سر میزد

ایشالا هرجا هست موفق و پیروز و سلامت باشه ..

سهیل جان برادر تولدت هم مبارک بیدا .. :happy:

ادیت : زین پس گذاشتن عکسی جدید ازز شیرفرهاد تو هر پست دو سه خطی مستحب اعلام میشه :دی

7dcum5zz6fa3jmyxmuv4.jpg

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
:(

محمد مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: برای باشگاه بزرگ استقلال، هواداران و مدیریت آن احترام خاصی قائل هستم و خوشحالم که در ابتدای فصل گزینه این تیم بودم و بعد از پرسپولیس در این تیم حضور پیدا کردم. وی افزود: با این وجود باید اعلام کنم که سابقه مربیگری من در بدنسازی مشخص است و به دنبال بازارگرمی و این مسائل نیستم ولی دوست دارم به عنوان یک مربی روی نیمکت استقلال بنشینم حتی در این خصوص با مسئولان استقلال صحبت کردم اما هنوز پاسخی به من نداده‌اند.
مولایی در خصوص اینکه چرا چنین تصمیمی گرفته است عنوان کرد: شاید به خاطر حضور مربیان دیگر روی نیمکت شایعه شده که در بازی های استقلال روی نیمکت ننشینم اما می خواهم با فتح الله زاده صحبت کنم و در صورتی که نتوانم در بازی های استقلال روی نیمکت این تیم قرار بگیریم احتمال جدایی ام از این باشگاه وجود دارد.
وی در پایان گفت: استقلال تیم بزرگی است و تا روزی که در این تیم باشم با قدرت کارم را انجام خواهم داد.
گفتنی است، هم اکنون بهتاش فریبا یکی از اعضای کادر فنی استقلال به دلیل نداشتن مدرک مربیگری A نمی تواند روی نیمکت بنشیند و با بازگشت وی شایعاتی پیرامون کنار گذاشتن مربی بدنساز و حضور او روی سکوها شنیده می شود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ادیت : زین پس گذاشتن عکسی جدید ازز شیرفرهاد تو هر پست دو سه خطی مستحب اعلام میشه :دی

من عاشق کار مستحبی هستم که زور توش نباشه.:blush: دو سه خطی و بیشتر و کمتر نداره :دی
85176998912710753567.jpg

علی فتح الله زاده می گوید مدافع آلمانی استقلال کمی دیرتر خواهد آمد.

به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که قرار بود این هفته یک مدافع آلمانی که از سوی میشائیل هنکه به مظلومی معرفی شده راهی تهران شود اما او کمی دیرتر به تهران می آید. استقلال این روزها شرایط مالی خوبی ندارد و هنوز مسئولان تیم منتظرند تا وزارت ورزش پول های شان را پرداخت کند. و درحالی که موعد چک های بازیکنان ، یک به یک سر می رسد فتح الله زاده تصمیم گرفته برای خرید مدافع آلمانی کمی درنگ کند. او در این باره می گوید:« بعد از بازی های این هفته لیگ برای تیم ملی تعطیل می شود و ما هم دیدیم بهتر است برای آوردن این مدافع آلمانی کمی حوصله کنیم شاید دست مان هم باز تر شود اما او بزودی و با شروع دوباره لیگ می آید تا در تمرینات مان شرکت کند و به استقلال بپیوندد.»

لیگ بعد از بازی های این هفته برای مدت 20 روز تعطیل است و این یعنی مدافع آلمانی رفت برای یک ماه دیگر!

ولید علی:خدا لطف کرد و هواداران حمایت،من هم گل زدم/هدف نگه داشتن استقلال در صدر است
سایت رسمی باشگاه استقلال نوشت: ولید علی؛ بازیکن کویتی این تیم در مود جلسه آنالیز در باشگاه استقلال گفت:« جلسه امروز که در باشگاه استقلال برگزار شد را بسیار مثبت ارزیابی می کنم.این خیلی خوب است که همیشه مثل امروز و برای هر بازی جلسه آنالیز داشته باشیم تا نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم.من از این جلسه خیلی استفاده کردم و نقاط ضعف خود را بهتر شناختم.»
او فلش بکی به بازی با فجر می زند و ادامه می دهد:« در مورد بازی با فجر باید بگویم اول خداوند کمک کرد و بعد کمک و یاری بقیه بازیکنان و تشویق مستمر هواداران عزیز.فکر می کنم تمرینات خوبی که داشتیم دلیل اصلی این پیروزی و باعث زدن اولین گلم برای استقلال شد.ولی هنوز به سطح بازی که از خودم انتظار دارم نرسیده ام و باید بیشتر زحمت بکشم.»
او در پایان در رابطه با بازی استقلال مقابل فولاد گفت:« هدف ما در صدر نگه داشتن تیم و انشاالله کسب 3 امتیاز این بازی است.چون آب و هوای اهواز خیلی به کویت شبیه است مشکلی برای بازی در اهواز ندارم و با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.»

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
حشمت مهاجراني رييس آکادمي استقلال شد

سال گذشته رضا رجبي مسئول آکادمي باشگاه استقلال بود اما با انتخاب اعضاي کميته فني رياست اين آکادمي تغيير خواهد کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

حسن روشن رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال در این باره گفت: قصد داریم آکادمی را به صورت تشکیلاتی اداره کنیم و قرار است افرادی را به عنوان هیئت امنا انتخاب کنیم. صحبت‌های لازم را با حشمت مهاجرانی برای ریاست آکادمی باشگاه استقلال انجام دادیم و ایشان قبول کردند که ریاست آکادمی استقلال را برعهده بگیرند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا