• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ناراحت شدم اما همين چيزاس كه باعث ميشه فرهاد بين هوادارا و مردم محبوب باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شیر فرهاد هم ازز تیم ملی رفت پس .. :(

حیف ..

غيبت جباري و سؤال كادر فني استقلال بابت خداحافظي مجيدي

151604_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگاری فارس، اولین تمرین استقلال بعد از پیروزی مقابل سایپا از ساعت 18 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که مربیان و بازیکنان استقلال از فرهاد مجیدی در مورد خداحافظی از تیم ملی سؤال‌هایی را می‌پرسیدند.

* بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل سایپا حضور داشتند بعد از 20 دقیقه ریکاوری محل تمرین را ترک کردند.

* خسرو حیدری با 15 دقیقه تاخیر به محل تمرین آبی پوشان رسید.

* مجتبی جباری که تک گل آبی پوشان را در دیدار روز گذشته به ثمر رسانده بود در تمرین امروز شرکت نکرد. گفته می‌شود غیبت این بازیکن به دلیل مسائل و مشکلات شخصی است.

* پژمان منتظری از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی حاضر شد و سپس به سالن وزنه رفت و تا آغاز تمرین آبی پوشان به وزنه زدن پرداخت.

* حدود 50 نفر از هواداران خردسال استقلال که از یک مدرسه فوتبال به ورزشگاه دستگردی آمده بودند بازیکنان تیم آبی پوش را تشویق کردند.

* فریدون زندی که دوران پایانی مصدومیت خود را طی می‌کند زیر نظر کادر پزشکی و بدن ساز آبی پوشان تمرینات ویژه‌ای را پشت سر گذاشت.

* بازیکنان ذخیره استقلال که در دیدار مقابل سایپا که در ترکیب اصلی حضور نداشتند در قالب 2 تیم در نیمی از زمین با دروازه‌های کوچک به فوتبال درون تیمی پرداختند.

* قرار است بازیکنان تیم استقلال پنجشنبه برای حضور در مراسم اولین سالگرد داوود جورابلی که سال گذشته در یک سانحه رانندگی جان خود را از دست داد شرکت کنند. مراسم لیدر فقید این تیم پنجشنبه از ساعت 14:30 تا 16 در قطعه نام آوران بهشت زهرا برگزار می‌شود.

* کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال که از خبر استعفای امیدوار رضایی شوکه شده بودند در این مورد پرس و جو می کردند.

* تمرین تاکتیکی آبی پوشان در حضور پرویز مظلومی که بیشتر کارهای نظارتی می‌کرد زیر نور برگزار شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! تولد اس اس را هم تبریک میگم کیک آبی هم زدیم و شارژ شدیم :دی

چند عکس قدیمی تیم رو با هم یه مروری بکنیم خالی از لطف نیست

166966_165442623540643_100002247206652_341737_848034892_n.jpg

294324_196519173753426_132328430172501_477942_1094469110_n.jpg

300072_165441313540774_100002247206652_341728_1768806289_n.jpg

ايستاده از چپ : عابدزاده-مرفاوي -حسن زاده-هاشمي مقدم-زرينچه-قلعه نوعي.
نشسته از چپ :شاهين بياني-سرخاب-شاهرخ بياني-ورمزيار- احدي

دلم نیومد عکسا رو ریسایز کنم اگه خیلی مشکل سازه بگین درستش کنم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه حیفه / باشه/ سالی یه جشن تولد داریم دیگه.

راستی خیلی وقته مجید نیست. کجایی داش مجید؟
دقیقا فکر کنم از قبل بازی تراکتور دیگه نیومد. اخرین بحث در مورد چند کارته بودن بازیکن ها بود که مجید هم یادمه آمار رو کرد.
کسی خبری نداره؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نه حیفه / باشه/ سالی یه جشن تولد داریم دیگه.

راستی خیلی وقته مجید نیست. کجایی داش مجید؟
دقیقا فکر کنم از قبل بازی تراکتور دیگه نیومد. اخرین بحث در مورد چند کارته بودن بازیکن ها بود که مجید هم یادمه آمار رو کرد.
کسی خبری نداره؟

میگن دل به دل راه داره ها مخصوصا اگه دلا آبی هم باشه دیگه چه شود :دی
یکی دو روزه به فکرشم منم الان یه پ خ بهش دادم
تو پیش بینی هم شرکت نکرده حتی ..
ایشالا که خیر باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بریم سراغ سری دوم عکسا ؟!

296288_195106937227983_132328430172501_473007_1276539815_n.jpg

298971_196087260463284_132328430172501_476446_2065196824_n.jpg

ايستاده از راست: محمدتقوي - بهروز پرورشخواه - جواد زرينچه - محمود فکري - داريوش يزدي - حميد بابا زاده
نشسته از راست: صادق ورمزيار - محمد نوري - ايمان عالمي - علي اکبريان - امير قلعه نوعي

297101_194430473962296_132328430172501_471150_2053525587_n.jpg

ايستاده از راست:علي طالب لو (تداركات و پدر وحيد طالب لو) ، سيداحمد كعبيان پور، فرد ملكيان، فرهاد ولي، حميدرضا بابائي، محمد نوري، ادموند اختر، رضا حسن زاده، عبدالصمد مرفاوي، محسن گروسي، حميد ملك احمدي (مربي دروازه بانها)

رديف وسط از راست: امير قلعه نوعي (مربي) ، آتيلا حجازي، محمدرضا مهرانپور، پرويز برومند، محمدعلي يحيوي، عليرضا منصوريان، عليرضا اكبرپور، جواد زرينچه، زنده ياد ناصر حجازي (سرمربي)

رديف نشسته از راست: امين راستي، اصغر رسول زاده، سرژيك تيموريان، وحيد رضائي، فرهاد مجيدي، محمد تقوي، علي چيني، تداركات تيم (اسمش فراموشم شده)

317210_196954787043198_132328430172501_479296_1004978695_n.jpg

بچه ها کی میدونه نفر کناری جواد زرینچه کیه ؟ ................................ * کورش تشت زر *

308174_195279750544035_132328430172501_473433_807604668_n.jpg

اینم سرژیک تیموریان برادر بزرگ آندو

310958_194765983928745_132328430172501_472094_1743336536_n.jpg

اختتامیه رو هم گذاشتم برای زنده یاد حجازی عزیز و شاهین بیانی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم 66 سالگی استقلال رو تبریک می گم

داش جواد کیکش خیلی خوش مزه بود احتمالا بخاطر استقلالی بودنش بود :دی

فرزاد جان خیلی عکس های قشنگی بود کلی لذت بردیم دست گلت درد نکنه:happy:

فرهاد هم واقعا تکه و نظیر نداره.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد جان خیلی عکس های قشنگی بود کلی ذلت بردیم دست گلت درد نکنه:happy:

درود بر جواد عزیز ، آقا این ذلت همون لذته دیگه ؟! :دی :p

مخلصم ..

بروبچ به خبری که همینک بدستم رسید توجه کنید : :happy:

استعفای امیدوار رضایی منتفی شد/ مسئولیتها مشخص شدند

نشست شب سه شنبه هیئت مدیره باشگاه استقلال مصوباتی داشت. در این جلسه مسئولیت های اعضای هیئت مدیره مشخص و استعفای امیدوار رضایی منتفی شد.
احمد رسولی نژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهردر خصوص نشست شب سه شنبه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت که این جلسه موصوباتی به شرح زیر داشت:

- همه اعضای هیئت مدیره ضمن تاکید بر حمایت از فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال، وی را به عنوان سخنگوی این باشگاه معرفی کردند،.ضمن اینکه قرار شد فتح اله زاده چارت سازمانی باشگاه را تهیه کرده و در چلسه هفته آینده هیئت مدیره ارائه دهد.

- در این نشست جواد زرینچه با حفظ سمت به عنوان رئیس کمیته اقتصادی باشگاه انتخاب شد ، ضمن اینکه غلامحسین فرزامی نیز بر امور و روابط بین الملل باشگاه استقلال نظارت خواهد کرد.

- تعیین شد که اعضای هیئت مدیره به زودی جلسه ای با دکتر حسینی، رئیس مجمع باشگاه استقلال داشته باشند.

- مصوب شد زرینچه و فرزامی بازدیدی از کمپ مرغوبکار داشته و گزارشی را در این خصوص به اعضای هیئت مدیره ارائه دهند، ضمن اینکه جواد زرینچه نیز باید گزارشی از تیمهای پایه استقلال تهیه کرده و در نشست هفته آینده اعضای هیئت مدیره ارائه دهد.

- در این نشست قرارشد که جلسات اعضای هیئت مدیره بصورت هفتگی و مستمر برگزار شود.

- در این جلسه فتح اله زاده گزارش مفصلی را از تراز و مشکلات مالی باشگاه به اعضای هیئت مدیره ارائه کرد و تعیین شد که این اعضا برای حل مشکلات مالی راهکارهایی را در نظر گیرند.

- احمد رسولی نژاد در گفتگو با خبر نگار مهر ، ضمن بیان مطالب فوق همچنین تاکید کرد: در نشست شب سه شنبه، اعضای هیئت مدیره تعامل و همدلی خوبی با یکدیگر داشتد و همه اعضای هیئت مدیره در خصوص واگذاری مسئولیت های نظارتی و اجرایی بیشتر به دو عضو پیشکسوث این هیئت مدیره یعنی زرینچه و فرزامی به توافق رسیدند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
درود بر جواد عزیز ، آقا این ذلت همون لذته دیگه ؟! :دی :p

مخلصم ..

بروبچ به خبری که همینک بدستم رسید توجه کنید : :happy:

داش فرزاد بله همونه :blush:

بلاخره سن که می ره بالا از این مشکلات پیش می یاد:دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خب ! تولد اس اس را هم تبریک میگم کیک آبی هم زدیم و شارژ شدیم :دی

چند عکس قدیمی تیم رو با هم یه مروری بکنیم خالی از لطف نیست
مشاهده پیوست 76794

من هم تبریک میگم 66 سالگی تیم استقلال رو :)

فرزاد این عکس اول رو که گذاشتی اسامیشون رو نزاشتی من تقریبا 10 نفرشون رو مطمئنم و تنها نفر ایستاده از چپ رو کمی شک دارم

مشاهده پیوست 76867

ایستاده از راست: عبدالعلی چنگیز ، شاهرخ بیانی ، پرویز مظلومی ، بیژن طاهری ، شاهین بیانی ، حمید فرزام نیا ( احتمالا)

نشسته از راست:مرحوم ناصر حجازی ، سعید مراغه چیان ،رضا احدی ، اصغر حاجیلو و جعفر مختاری فر

پ.ن: چقدر این پیراهنهای یقه هفت نوستالژیکه !!

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام خدمت دوستان
من هم تبریک میگم 66 سالگی تیم استقلال رو :)
فرزاد این عکس اول رو که گذاشتی اسامیشون رو نزاشتی من تقریبا 10 نفرشون رو مطمئنم و تنها نفر ایستاده از چپ رو کمی شک دارم
مشاهده پیوست 76867
ایستاده از راست: عبدالعلی چنگیز ، شاهرخ بیانی ، پرویز مظلومی ، بیژن طاهری ، شاهین بیانی ، حمید فرزام نیا ( احتمالا)
نشسته از راست:مرحوم ناصر حجازی ، سعید مراغه چیان ،رضا احدی ، اصغر حاجیلو و جعفر مختاری فر
پ.ن: چقدر این پیراهنهای یقه هفت نوستالژیکه !!
شاد و پیروز باشید

سلام و درود

دقیقا درسته ، فقط اون آقا سیبیل داره ! رو منم نمیشناسم درست .. :( کی میشناستش ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برادر منظورت همونیه که الان سیبیلاشو زده ؟:D

نه دیگه برادر ! همون سیبیل داره که ساسان حمید فرزام نیا معرفیش کرده ، اولین نفر ایستاده از چپ ، اتفاقا سیبیل مدل دار هم داره :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نه دیگه برادر ! همون سیبیل داره که ساسان حمید فرزام نیا معرفیش کرده ، اولین نفر ایستاده از چپ ، اتفاقا سیبیل مدل دار هم داره :دی

فرزاد الان که فکر می کنم مطمئنم خود فرزام نیا هست. با یه بازیکن دیگه شک داشتم به اسم وحید امیری که فوروارد بود و سبیل نداشت. این خود حمید فرزام نیا هست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

آقا فرزاد خیلی ممنون بابت عکسها/ واقعا یاد ایامی هست برای خودش. مخصوصا بازیکنهایی که در کسوتهای دیگه ظاهر نشدند و یا در سطح اول فعال نشدند و دیگه اسمهاشون تو ذهن کمرنگ تر شده. بازیکنهایی مثل کعبیانپور/سرخاب/حسن زاده/ رضا احدی/بابازاده/پرورش خواه/نوری/اختر/گروسی/فرد/ علی چینی و........ که تو عکسها بودن و نبودند. واقعا که این قافله عمر عجب میگذرد. و فقط اسم نیک هست که میمونه و بس.
آقا ساسان هم که افتخار دادن باز/ تنکس.

/////////////////////////////////////////////////////////
اومدم که دو تا خبر بگم و دو تا نکته از دید خودم و عکسهای بازی آخر رو لینک بدم.
///////////
اول دو تا نکته:

یکی اینکه آفرین به مجید صالح که رفتارش قبل و حین و بعد از بازی با استقلال نمونه کامل و حرفه ای از رفتار یه مربی ای بود که در مقابل تیمی قرار میگیره که به اون تعلق داشته. به تقلید از پارازیت من شخصیت خوب هفته رو به ایشون میدم. کسانی که ادعای استقلالی بودنشون گوش فلک رو کر کرده ولی برای رنگ آبی جز حاشیه چیزی نیستند از حرف کم و به عمل بی افزایند نه اینکه به منیت هاشون دامن بزنند. // نه اینکه صالح چون باخت ازش تعریف کنم ولی قبول کنید که کسی که بعد از بازی باخته سرش و بالا میگیره و با لبخند واقعی و نه مصنوعی و با احترام برخورد میکنه قطعا اگر هم میبرد رفتار نا معقولی رو نشون نمیداد. البته در میدان هم هر چند با شیوه دفاعی اما حریفی سرسخت بود و تا موفقیت فاصله زیادی نداشت.

دوم هم اشاره کنم به بهتاش فریبا. مردی که سال گذشته با هر عنوانی و کارتی خدمت به تیم رو کسر شان ندونست و به خوبی بر خاشیه هایی که براش درست کردند فائق اومد. امسال نیز این مرد با گذشت و فداکاری و البته از پی خدمت در کنار نیمکت ماست و براش دوربین و خبر و تبلیغات مهم نیست و میبینیم که بسیار فروتن به تیم خدمت میکنه. برات آرزوی بهروزی دارم مرد.

//////////////////
خبر هام اینکه
حاجی شد سحنگو : که خیلی خوبه کسی حرف بیجا نمیزنه که حرف مسئولین تیم دو تا بشه و رو هم نیافته.
جواد شده مسئول کمیته اقتصادی.
و اعلام امادگی برای استعفا و یا استعفای صوری امیدوار هم رد شد . اینم خبر خوبی بود.

مسئولیت های اعضای هیئت مدیره استقلال در نشست سه شنبه شب این باشگاه مشخص شد و طی آن استعفای امیدوار رضایی از سمت عضو هیئت مدیره منتفی شد.
احمد رسولی نژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهردر خصوص نشست شب سه شنبه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت که این جلسه موصوباتی به شرح زیر داشت:
- همه اعضای هیئت مدیره ضمن تاکید بر حمایت از فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال، وی را به عنوان سخنگوی این باشگاه معرفی کردند،.ضمن اینکه قرار شد فتح اله زاده چارت سازمانی باشگاه را تهیه کرده و در چلسه هفته آینده هیئت مدیره ارائه دهد.
- در این نشست جواد زرینچه با حفظ سمت به عنوان رئیس کمیته اقتصادی باشگاه انتخاب شد ، ضمن اینکه غلامحسین فرزامی نیز بر امور و روابط بین الملل باشگاه استقلال نظارت خواهد کرد.
- تعیین شد که اعضای هیئت مدیره به زودی جلسه ای با دکتر حسینی، رئیس مجمع باشگاه استقلال داشته باشند.
- مصوب شد زرینچه و فرزامی بازدیدی از کمپ مرغوبکار داشته و گزارشی را در این خصوص به اعضای هیئت مدیره ارائه دهند، ضمن اینکه جواد زرینچه نیز باید گزارشی از تیمهای پایه استقلال تهیه کرده و در نشست هفته آینده اعضای هیئت مدیره ارائه دهد.
- در این نشست قرارشد که جلسات اعضای هیئت مدیره بصورت هفتگی و مستمر برگزار شود.
- در این جلسه فتح اله زاده گزارش مفصلی را از تراز و مشکلات مالی باشگاه به اعضای هیئت مدیره ارائه کرد و تعیین شد که این اعضا برای حل مشکلات مالی راهکارهایی را در نظر گیرند.
- احمد رسولی نژاد در گفتگو با خبر نگار مهر ، ضمن بیان مطالب فوق همچنین تاکید کرد: در نشست شب سه شنبه، اعضای هیئت مدیره تعامل و همدلی خوبی با یکدیگر داشتد و همه اعضای هیئت مدیره در خصوص واگذاری مسئولیت های نظارتی و اجرایی بیشتر به دو عضو پیشکسوث این هیئت مدیره یعنی زرینچه و فرزامی به توافق رسیدند.
//////////////////////////////

و اما عکسهای بازی با سایپا. از دست ندید. توشون عکسهای ناب زیاده.

ایسنا
مهر
فارس
برنا

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

من هم با تاخیر تولد استقلال رو تبریک میگم ...

از آقا فرزاد و آقا جواد هم بابت عکس ها ممنون ....

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
درود بر آبی دلان
مصطفی من همیشه اینو میگفتم ! :lol:

دمتون گرم به خاطر عکس ها
دستتون درد نکنه
منم تولد استقلال رو با کمی تاخیر تبریک میگم :wub:

navid_k

Registered User
لایک‌ها