• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
حالا مگه تیم ملی آمریکا خیلی شاخه؟؟؟

هروقت اوکی شد با اسپانیا و ایتالیا و ..بازی کنیم خوشحال بشید

داداش به شاخیش کار نداریم

این بازی بیشتر جنبه سیا30 داره تا چیز دیگه

با این بازی خیلی از....

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش به شاخیش کار نداریم

این بازی بیشتر جنبه سیا30 داره تا چیز دیگه

با این بازی خیلی از....

با این بازی خیلی از تحریما برداشته میشه نه؟ :D

بیخیال...

یادمه بعد از جام جهانی 98...تیم ملی در مکزیک یه بازی دوستانه با آمریکا برگزار کرد....که 1-1 شد. هیچ اتفاق خوبی هم بعدش نیفتاد! تازه اون موقع خبری هم از غنی سازی نبود!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
با این بازی خیلی از تحریما برداشته میشه نه؟ :D

بیخیال...

یادمه بعد از جام جهانی 98...تیم ملی در مکزیک یه بازی دوستانه با آمریکا برگزار کرد....که 1-1 شد. هیچ اتفاق خوبی هم بعدش نیفتاد! تازه اون موقع خبری هم از غنی سازی نبود!

قرار نیست همین اول کاری تحریم ها برداشته....چون خیلی ها از این قضیه تو مملکت خوشحال نمیشن و به ضررشونه(نمیدونی بعضی از این کله گونده از این تحریم ها چه سود های که نبردن)

ولی با این بازی روابط بین دو کشور کمی دوستانه میشه و کم کم یخ ملت ها باز میشه که این نشانه خوبی ست.اگه با این روند بریم جلو بالاخره یه روزی به آرزومون میرسیم(البته اگه بعضی ها چوب لای چرخ نذارن و جلوی اینا رو نگیرن)

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
لايه اوزون در آسمان تهران سوراخ است ؟!

محمد سررشته‌داري
90: آن‌همه موقعيت گل! موقعيت‌ها مثل پنكه در ذهن ما مي‌‌چرخد و گيج مان مي‌‌كند! انگار يك مرتبه رهايت كرده‌اند در خيابان نوفل لوشاتو وتوي آن شير تو شيري مطلق و مي‌‌گويند برو به دنبال سوزني بگرد كه لاي جدول كنار جوب گير كرده و پيدا كن كه چرا اين سوزن آنجا افتاده است!
قانون طبيعت پيچيده است ! روزي كله پاشازاده در مساحت 5/7 متر ضربدر 5/2 مانع از گل شدن توپ استان لازاريديس مي‌‌شود و ايران به جاي استراليا صعود مي‌‌كند! يك روز هم توپ سياوش اكبرپور در دقيقه دو بازي به كله بازيكن كره‌اي مي‌‌خورد و مانع از حماسه مي‌‌شود!
تفاوت 8 آذر با 10 مهر همين بود! درست مثل آن سوزن توي خيابان نوفل‌لو شاتو كه از ميان اين همه جا رفته لاي درز 2 جدول جوب گير كرده !
استقلال سرسختي مي‌‌كرد! سرسختي مي‌‌كرد كه دو گل زد وگرنه قانون طبيعت انگار دستور داده بود كه توپ ها توي گل نرود! وگرنه تو‌پ هاي فرهاد وسياوش و جمشيديان و نوري و ديگران بايد درحالت طبيعي گل مي‌‌شد! اما شايد سوراخ شدن لايه اوزون دليلش بود! شايد بايد يك سنجاقك پيدا مي‌‌كرديم و مي‌‌برديم لاي چمن‌هاي گره ‌خورده آزادي قايم مي‌‌كرديم و 90 دقيقه تمام به بازيكنان استقلال جاي آن را نشان مي‌‌داديم و آنها مدام به ما مي‌گفتند : چي؟!
آره ديگه ! آن سنجاقك كه قبلا در تايلند سونامي ايجاد كرده بود دو هفته قبل توفان تيموريان را رقم زد! توفاني از نوادگان تيمور لابد!
بله، لايه اوزون احتمالا با پديده وارونگي تهران ارتباط مستقيم دارد.
اينجا قواعد فرق مي‌‌كند ؛ تايلند خوش آب و هواست، دود و سرب هم كمتر دارد و لايه اوزونش سالم‌تر است! استراليا درتاريخ 8 آذر چند سال قبل هم اينچنين بود اما در تهران انگار قواعد فرق مي‌‌كند! اينجا در آسمان انگار اوزون سوراخ است و قواعد طبيعي معكوس عمل مي‌‌كنند!
در تايلند از چهل متري توپ مي‌‌رود ته تور! در تهران از 4 متري توپ به كله گنده آن مدافع كره‌اي برخورد مي‌‌كند!
* * *
اين يك ديدگاه است! ديدگاهي كه زمين را به زمان و آسمان مي‌‌دوزد و از اگرها و مگرها حرف مي‌‌زند و پاي تقدير و جبرو اختيار را وسط مي‌‌كشد و نعل اسب را نشان مي‌‌دهد!
ديدگاه من نگارنده اما اين نيست كه نيست!
من اسمش را به پديده وارونگي و نعل اسب وصل نمي‌‌كنم! اعتقادي هم به جادوي سنجاقك و سونامي تايلند ندارم من اسمش را مي‌‌گذارم بي‌‌دقتي!
5/7 متر دروازه را مي‌‌بيني اما توپ را به دماغ طرف مي‌‌كوبي؟! اين بدشانسي نيست! بي‌ دقتي است!
استقلال حداقل 7 موقعيت گل طلايي در بازي داشت اما آنها كه قرار است ضربه نهايي را وارد كنند در ذهنشان پنكه مي‌‌چرخيد و گيج بودند! سوزن لاي درز جدول جوب را مي‌‌ديدند اما مي‌گفتند نه! امكان ندارد اين سوزن را در نوفل لوشاتو پيدا كنيم!
درواقع استقلال از ترس شكست، شكست خورد! آنها باور ذهني نداشتند كه مي‌‌توانند...

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
f22f27efe5a4f2321.jpg
عاغا یکی توضیح بده پیلیز

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بيگ‌زاده: انتظار از رحمتي بي‌‌انصافي است

90: هاشم بيگ‌زاده مدت‌هاست كه ديگر آن بازيكن سابق نيست ولي خودش اعتقاد دارد كه وظايفي برعهده‌اش قرار گرفته و تلاش مي‌‌كند به بهترين شكل ممكن آنها را انجام بدهد. مدافع چپ پاي استقلال در مورد ديدار مقابل اف‌سي سئول صحبت‌هايي كرد كه در زير پيش‌روي شماست؛

90: چرا نتوانستيد فيناليست شويد؟

كار بسيار سختي داشتيم. مگر اف‌سي‌سئول حريف دست و پا بسته بود كه به راحتي فيناليست شويم. آنها براي قهرماني در آسيا مدت‌هاست كه برنامه‌ريزي‌ كرده‌اند در هر صورت ما تلاش بسياري كرديم تا به آنچه مي‌‌خواهيم برسيم.

90: خيلي هم موقعيت داشتيد ولي گل نمي‌‌توانستيد بزنيد؟

قبول دارم كه در زدن ضربات آخر بي‌‌دقت عمل كرديم. فرصت‌هاي بسياري داشتيم كه اگر با تمركز بيشتر بازي مي‌ كرديم مي‌‌توانستيم حريف را شكست بدهيم.

90: البته قبل از بازي هم مشخص بود كه كار سختي داريد اما مدام از فيناليست شدن صحبت‌ مي‌‌كرديد؟

به نظر شما چه كار مي‌‌كرديم؟ ما بايد به نوعي نشان مي‌‌داديم كه انگيزه و روحيه فوق‌العاده‌اي داريم. تاكتيك‌هاي مناسبي هم داشتيم و تا محوطه‌ جريمه حريف خوب جلو مي‌‌رفتيم.

90: چرا تمركز نداشتيد؟

اين خاصيت بازي‌هاي حساس است كه نمي‌‌شود به طور طبيعي بازي كرد.

90: انتقادهاي زيادي هم از رحمتي شده؟

چرا؟ بنده خدا كه اينقدر توپ گرفت مگر يادتان رفته كه در بازي رفت چقدر توپ گرفت؟!

90: ما كه انتقاد نكرديم. گفته مي‌‌شود يكي از آبي‌پوشان بعد از بازي گفته وقتي رحمتي گل 30 متري مي‌‌خورد ديگري ‌كاري نمي‌‌توانيم بكنيم.

انتقاد از رحمتي كاملا بي‌‌انصافي است با اين نظر مخالف هستم. رحمتي روي گل اول اف‌سي‌ سئول نمي‌‌‌توانست كاري كند و اگر دروازه‌بان‌هاي اروپايي هم جاي او بودند شايد اين گل را مي‌‌خوردند. من در كنار رحمتي بودم و ديدم كه براي گرفتن توپ چه واكنشي انجام داد.

90: چرا روي كرنر توپ را پشت محوطه جريمه خودتان دفع كردي؟
من تير اول را نگرفته بودم. نوري بود و او هم تلاش كرد توپ را به دورترين نقطه دفع كند كه پشت محوطه جريمه فرود آمد.

90: از عملكرد خودت راضي بودي؟

فكر مي‌‌كنم خوب بازي كردم. مولينا مهاجم اسپانيايي اف‌سي‌سئول مقابل من بود و نگذاشتم تكان بخورد و حتي يك فرصت گلزني هم نداشت.

Last edited by a moderator:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
جالبه بازم صادقی تیم ملی دعوت شده :lol:
فکر کنم خودشم باورش نشه
فیلم بازی رو که دیدم با خودم گفتم چطور میشه یه بازیکن در عرض 3-2 ماه اینقدر افت کنه
امیدوارم هر چه زودتر خودشو پیدا کنه وگرنه با این دفاع باید فاتحه قهرمانی رو بخونیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]سرپرست استقلال در بيمارستان بستري شد[/h]
[h=2] اعضاي تيم استقلال در حالي بازي هاي آسيايي را به اتمام رساندند که فشار زياد ناشي از بازي ها و نتايج، يکي از مسئولين اين تيم را راهي بيمارستان کرد.[/h]
00945613.jpg

ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال دچار مشکلاتي شد و بدليل ناشي از مشکلات تيمي با بيماري روبرو شده و راهي بيمارستان شد.

گفتني است: ماجدي به عنوان سرپرست استقلال چند ساعت را در بيمارستان سپري کرد و سپس از آن براي استراحت ارهي منزل شد.

وي در دوره ي تعطيلي تمرينات دچار اين مشکل شد و اين موضوع باعث شد که اعضاي تيم از اين اتفاق بي خبر باشند زيرا در تعطيلات بسر مي برند.

شايان ذکر است: ماجدي، با سرگيجه و افت فشار شديد روبرو شد و به اين دليل ناچار شد که در بيمارستان بستري شود.

از طرفي اعلام شده است که وي با اجبار پزشکان براي استراحت روبرو شده است زيرا در غير اين صورت و با حضور در کنار تيم با مشکلات بسيار زيادي روبرو مي شود و بيماري اش ادامه دار مي شود.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
چقدر این ماجدی باشخصیته
آدم خوشش میاد وقتی حرف میرنه
:D
مجموعه خیلی خوبی پشتوانه استقلاله که باعث شدن تو این چند ساله همیشه تو کورس قهرمانی باشیم
باید قدرشونو بدونیم

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
مجتبی این بود آرمانهای ما؟ :blink:

00945865.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به خاطر دایی پرسپولیسی شدم/شاید نیم فصل به استقلال بروم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «من به خاطر آقای دایی به پرسپولیس آمدم، وگرنه ده تا پیشنهاد داشتم. شاید علی آقا به ارنج خودش رسیده است.»
میلاد غریبی با هزار امید و آرزو به پرسپولیس آمد تا در تیم علی دایی خودش را نشان دهد. ابتدای فصل همه از حضور او در جمع سرخپوشان استقبال کردند و گفته می‌شد، غریبی از بهترین خریدهای این تیم است. اما دایی در این فصل از این بازیکن جوان آن طور که باید و شاید استفاده نکرد تا غریبی تصمیم بگیرد برای راهیابی به تیم‌ملی نیم فصل از پرسپولیس جدا شود. در همین خصوص گفتگویی با غریبی داشتیم که می‌خوانید:

* مثل اینکه خیلی ناراحتی؟
- هر کس دیگه‌ای هم جای من بود از این شرایط ناراحت می شد واقعا همه چیز دور از تصورم رقم خورده است.

* فکر می‌کردی در پرسپولیس بازی نکنی؟
- اصلا فکر نمی‌کردم در پرسپولیس این شرایط را داشته باشم. نیم فصل شده و من بازی نکردم. برای من این وضعیت سخت است. من بازیکن بدی نیستم.

* مگر با نظر خود دایی به پرسپولیس نیامدی؟
- اتفاقا علی آقا خودش من را می‌خواست و من بخاطر آقای دایی به پرسپولیس آمدم. وگرنه ده تا پیشنهاد داشتم. شاید علی آقا به ارنج خودش رسیده است.

* شاید هنوز به آمادگی صد در صد نرسیدی؟
- من آماده هستم و فکر نمی‌کنم از بازیکنان دیگر ضعیف‌تر باشم. من ضعیف نیستم وگرنه اینقدر پیشنهاد نداشتم. قبل از فصل خیلی مربی‌ها می‌خواستند در تیم‌شان بازی کنم و فوتبال خودم را دوست دارم.

* با این وضعیت تیم‌ملی را از دست می‌دهی؟
- بله، به ضررم تمام می‌شود. هدف من از پرسپولیس آمدن حضور در جام‌جهانی بود. همه گفتند در پرسپولیس به چشم می‌آیی. اما حالا روی نیمکت هستم.

* حالا می‌خواهی چه تصمیمی بگیری؟
- تا نیم فصل چند تا بازی مانده و باید ببینم شرایط چطور پیش می‌رود. اگر وضعیت همانطور باشد مجبورم تصمیم‌ دیگری بگیرم.

* احتمال دارد به بازی با سایپا برگردی؟
- نه، به سایپا برنمی‌گردم. البته کاش در سایپا مانده بودم این تیم را دوست دارم و در این تیم می‌خواستم توانایی‌هایم را نشان دهم. اما به تیمی می‌روم که بازی کنم.

* قصد نداری با دایی صحبت کنی؟
- نه، صحبت نمی‌کنم. من تمرین خودم را انجام می دهم بالاخره علی آقا اینطور تصمیم گرفتند هزار تا فکر در سرم است و پیش خودم می‌گویم شاید صلاح نیست بازی کنم یا شاید مصدوم شوم. با این فکرها خودم را آرام می‌کنم.

* ‌درست است. از استقلال پیشنهاد داری؟
- بله، پیشنهاد دارم. باید نیم فصل با نظر مسئولان باشگاه تصمیم بگیریم.

* آبی‌پوش می‌شوی؟
- بالاخره یک پیشنهاد است و فکر می‌کنم. اما بیشتر دوست دارم به تیمی بروم که بازی کنم. باید تا نیم فصل صبر کنم. واقعا شرایط خوبی ندارم و این چیزی نبود که من می‌خواستم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دانلود مستند تاریخچه و افتخارات استقلال

18859720739986812373.jpg

تاریخچه و افتخارات استقلال
دانلود مستند تاریخچه و افتخارات استقلال
ژانر: مستند ورزشی
سال تولید: ۱۳۹۲
مدت زمان: ۷۸ دقیقه
کارگردان: یعقوب غفاری​
با حضور : حسن روشن , بهتاش فریبا , شاهرخ بیاتی
مجریان : سیما بلوری , نیلیا میرکی
خلاصه مستند : تاریخچه و افتخارات باشگاه فوتبال استقلال از بدو تاسیس تا امروز مورد بررسی قرار گرفته و فیلم مستند ورزشی خواهد شد و در این فیلم پیشکسوتان استقلال بهتاش فریبا، حسن روشن، شاهرخ بیانی راجع به تاریخچه استقلال صحبت کردند و بخش هایی از این فیلم مربوط به عکس های قدیمی دیده نشده است.

Expressleech

http://expressleech.com/2n67hxxi3xw1.html

HIPFILE.COM

http://hipfile.com/ahyf56nmyh2h

logo.png

http://www.rodfile.com/2cum6a0lpzw7

پسورد دانلود از اکسپرس : 123

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
فتح‌الله‌زاده: نامه ننویسیم،سنگین‌تریم!

مدیرعامل استقلال با تمجید از حضور تماشاگران در بازی این تیم برابر اف‌سی سئول کره می‌گوید هواداران تیمش با تشویق‌های خودشان فرهنگ پهلوانی را در استادیوم آزادی به نمایش گذاشتند.

n00269564-b.jpg

به گزارش افکارنیوز، علی فتح‌الله‌زاده نسبت به آینده تیمش ابراز امیدواری کرد. او که از لحن صدایش مشخص بود، از شکست در مرحله نیمه‌نهایی ناراحت است و چندان تمایلی به گفت‌وگوی طولانی ندارد، از تماشاگران تمجید و ابراز امیدواری کرد تا با یک جام، حضور آنها در بازی روز چهارشنبه را جبران کند. مشروح این گفت‌وگو در زیر می‌آید:
*از بازی شروع کنیم. استقلال با وجود حضور خوب تماشاگران و ارائه بازی خوب نتوانست به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یابد.چرا؟
در این چند سال تماشاگران استقلال را ویژه و خاص دیده‌ام. تشویق‌های آنها در بازی برابر اف‌سی سئول ویرانگر بود اما بازیکنان ما چون نگران خوردن یک گل بودند، نتوانستند آنی باشند که همیشه هستند. استرس داشتیم و همین امر کمی معادلات را به هم ریخت. شاید اگر دو گل در کره نخورده بودیم، اینجا راحت‌تر کار می‌کردیم. به هرحال حذف شدیم. هر چند این امر تلخ بود اما همه بازیکنان و کادرفنی ما تلاششان را کرده و زحمت خود را کشیدند که تا همین مرحله رسیدیم. رسیدن به جمع چهار تیم برتر آسیا موفقیت کمی نیست و وقتی به یاد می‌آوریم که این موفقیت با حضور تیم‌هایی مثل الهلال، لخویا، کاشیوا، العین و ... رقم خورده، متوجه بزرگی کار می‌شویم. لیاقت حضور در فینال را داشتیم. البته باید از هواداران عزیزمان صمیمانه تشکر کنم. همان‌هایی که با تمام وجود ما را تشویق می‌کردند تا به جام برسیم. به هرحال از شکست و حذف ناراحتیم اما به این هوادار واقعاً افتخار کردیم. به این کار آنها که بعد از بازی هم تیم را تشویق کردند، باید گفت یک حرکت فرهنگی بزرگ. آنها درس پهلوانی دادند و دست همه آنها را می‌بوسم.
*اما همین هوادار کمی نگران است که شاید این شکست در انگیزه بازیکنان استقلال برای ادامه کار در لیگ برتر موثر باشد.
نه. به شخصه و همراه کادر مربیگری تیم همه چیز را به دقت رصد می‌کنیم و هیچ سستی‌ای را در این رابطه نمی‌پذیریم. ما به دنبال گرفتن جام هستیم تا لطف بزرگ هواداران را جبران کنیم. هرچند که در فوتبال قول دادن وجود ندارد و کاری حرفه‌ای به شمار نمی‌رود اما خود هواداران می‌دانند که ما برای گرفتن جام همه تلاشمان را می‌کنیم تا حتماً یک جام را در این فصل برای آنها به ارمغان بیاوریم. ما بازیکنان خوب و باتجربه‌ای داریم که همه تلاششان را می‌کنند تا دل مردم شاد شود.
*برای نیم‌فصل برنامه استقلال چیست؟
ان‌شاءالله آقای قلعه‌نویی سه یا چهار هفته بعد نظرشان را راجع به ورودی‌ها و خروجی‌های تیم می‌دهند. به طور قطع در نیم‌فصل مثل سال گذشته تیم را تقویت می‌کنیم تا در دو جام داخلی و لیگ قهرمانان سال بعد هم حضوری مقتدرانه داشته باشیم.
*قلعه‌نویی در نشست بعد از بازی استقلال برابر اف‌سی سئول از انتخاب داور عربستانی انتقاد کرد. آیا نمی‌شد باشگاه استقلال با نامه‌نگاری مانع از انتخاب داور عربستانی شود؟
بله می‌شد این کار را کرد اما زمانی نام داور اعلام شد که فرصت اعتراض و نامه‌نگاری نبود. به هرحال ما هم از انتخاب داور عربستانی خوشحال نبودیم و دیدید که یک پنالتی ما را هم نگرفت.
*برداشت‌تان نسبت به استقلال این فصل چیست؟
واقعیت این است که تیم ما از جهات مختلف در وضعیت ایده‌الی قرار گرفته بود اما عملکرد ساختار دفاعی‌مان در این فصل کمی ضعیف بوده است. این مسئله کادرفنی ما را هم نگران کرده و حتما برای حل آن باید کاری کنیم. سوال اینجاست که چرا بهترین خط دفاعی لیگ امسال این گونه شده است؟ خود قلعه‌نویی به شدت پیگیر حل این مشکل است و تلاش می‌کند تا این نقطه ضعف امسال تیم را مثل سال گذشته تبدیل به نقطه قوت تیم کند. بنده هم تا جایی که بتوانم تلاش می‌کنم تا به او در این رابطه کمک کنم.
*به خط دفاعی استقلال اشاره کردید. بالاخره پژمان منتظری در نیم‌فصل از استقلال جدا می‌شود؟
خیر، ان‌شاءالله پژمان منتظری هم تا آخر فصل در کنار ما هستند و در کسب جام به ما کمک می‌کنند.
*ماجرای اعتراض به کسر امتیازتان به کجا رسید؟
همچنان منتظر نتیجه اعاده دادرسی‌مان هستیم و زمانش را قرار است فدراسیون اعلام کند. هرچند بارها گفته‌ام اگر از اینجا نتیجه نگیریم کار را به دادگاه عالی ورزش می‌بریم و به هیچ وجه از موضع و حقمان کوتاه نخواهیم آمد.
*استقلال در حال حاضر سه بازی از سایر تیم‌ها کمتر کرده است. آیا نامه یا درخواستی برای چگونگی تنظیم بازی‌های استقلال به سازمان لیگ می‌نویسید؟ مثلا این سه بازی به نیم‌فصل منتقل شود یا حالاتی دیگر؟
تجربه نشان داده که وقتی در لیگ قهرمانان آسیا بودیم و نیاز داشتیم شرایطمان درک شود، این اتفاق رخ نداد. حالا که حذف شده‌ایم واقعاً فکر می‌کنید به نامه یا درخواست توجهی می‌شود؟ سنگین‌تر این است که نامه ننویسیم و بگذاریم هرطور که می‌خواهند برنامه‌ریزی کنند.
*به عنوان سوال پایانی شنیده شده بحثی میان شما و گزارشگر برنامه 90 صورت گرفته است. دراین‌باره توضیح دهید. ماجرا چه بوده است؟
یک جوانی که نمی‌دانم از کجا وارد فوتبال شده است، چندی پیش به من گفت چرا با رحمتی مذاکره نمی‌کنید؟ مگر دروازه‌بان نمی‌خواهید؟ من هم به خنده و شوخی به او گفتم دروازه‌بان می‌خواهم چه کار وقتی خودم هستم؟ خودم درون دروازه می‌ایستم.

این آقا رفت و صحبت مرا به صورت جدی به رحمتی گفت. رحمتی هم دلخور شد و مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرد. همین آقا بعد از بازی رفت با چهار نفر از هواداران استقلال صحبت کرد و آنها هم گفته‌اند که اگر جباری در این تیم بود، به فینال می‌رفتیم. بعد هم آمد و به من می‌گوید مردم می‌گویند اگر جباری بود به فینال می‌رفتید. نظرتان چیست؟

ببینید صحبت من این است که جباری بازیکن خوبی است اما چرا در این 10 سال که جباری در استقلال بود، به جمع چهارتیم برتر آسیا نرسیدیم؟ مگر جباری در استقلال نبود و به الهلال باختیم؟ من به آن خبرنگار هم گفتم که شما چرا استادیومی را که یکپارچه تیم را بعد از بازی تشویق می‌کند، تصویربرداری نمی‌کنید؟ دست او را حتی گرفتم و به او گفتم آنهایی را که آن طرف هستند و دارند تیم را تشویق می‌کنند را چرا نمی‌گیری؟ اگر راست می‌گویید دوربینت را بده به من و من هم بروم از بیست نفر فیلم بگیرم که ضد برنامه نود صحبت می‌کنند. طبیعی‌ است از آن همه تماشاگر، عده‌ کمی اعتقاد داشته باشند که اگر جباری بود، شاید اتفاق دیگری می‌افتاد اما آیا اکثریت هواداران این را می‌گویند؟

من به او گفتم که وجدانت را در نظر بگیر. حتی وقتی دست زدم به او صدایش را بلند کرد و من همان‌جا متوجه شدم که ظاهراً او دنبال بهانه‌ای برای ایجاد یک حادثه است.

به نظرم او با برنامه آمده بود تا خراب کاری کند. منطقی این بود که می‌رفت و از تاثیر نبودن تیموریان و نکونام می‌پرسید نه اینکه برود و ببیند جباری اگر بود چه اتفاقی می افتاد. من واقعاً برای او متاسفم. دوربین قداست دارد و نباید آنرا به دست هرکسی داد.

این دوربین با پول بیت‌المال و مالیات من و شما کار می‌کند و نباید به دنبال بحث‌های شخصی و سلایق شخصی باشد. در هیچ کجای دنیا از دوربین دولتی نمی‌گذارند آن‌قدر استفاده شخصی شود و این واقعاً تاسف‌آور است

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
حمایت جالب قطری‌ها از زندی + تصویر

بازیکنان الاهلی قبل از دیدار با العربی برای زندی آرزوی سلامتی کردند.

[h=1][/h]جوان ایرانی: هفته چهارم لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی قطر موسوم به «لیگ ستارگان» شب گذشته با 3 دیدار ادامه یافت. در آخرین پیکار این تاریخ الاهلی که هفته گذشته مجتبی جباری، بازیکن با سابقه استقلال را به خدمت گرفت، 4 بر یک از العربی شکست خورد.
در این جدال جباری از دقیقه 70 با شماره پیراهن 88 به جای آلن دیاکو به میدان آمد.
بازیکنان تیم الاهلی پیش از بازی با پارچه نوشته ای به نشانه حمایت از فریدون زندی، بازیکن ایرانی که هفته گذشته دچار شکستگی استخوان پا شد و برای مدت چند ماه مسابقات را از دست داد، وارد زمین شدند. بر روی این پارچه نوشته شده بود: باشگاه الاهلی برای تو آرزوی سلامتی دارد.
417375_399.jpg
همچنین بر روی صفحه اجتماعی و صفحات هواداری باشگاه عنوان «زندی در قلب ما» درج شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
3 بازیکن استقلال به اردوی تیم ملی زیر 22 سال دعوت شدند
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، از سوی علیرضا منصوریان، سرمربی تیم ملی زیر 22سال ایران، بازیکنان دعوت‌شده به اردوی عمان جهت رویارویی با این تیم در 2 بازی تدارکاتی معرفی شدند
در این بین، سیدحسین حسینی، فردین عابدینی و مهران قاسمی سهمیه‌های استقلالی لیست تیم‌ملی زیر 22سال محسوب می‌شوند.
دو دیدار تدارکاتی تیم ملی زیر 22 سال ایران و عمان در تاریخ 18 و 21 مهرماه برگزار می شود و این بازیکنان باید روز یکشنبه چهاردهم مهرماه راس ساعت 13:00 در هتل المپیک خود را به کادرفنی تیم ملی معرفی کنند

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]اولین جدا شده استقلال در نیم فصل[/h]بانکیا: پس از مصاحبه معنی دار مهاجم استقلال علیه کادرفنی او را می توان نخستین خروجی فهرست نیم فصل قلعه نویی دانست.

به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از گل، مصاحبه‌ای که آرش برهانی بعد از بازی با اف سی سئول انجام داد نشان از ناراضایتی این بازیکن می‌داد. آرش در آن مصاحبه به طور شفاف از نیمکت نشینی‌اش در استقلال گله کرد و حتی در پاسخ به این سوال که ممکن است به تراکتورسازی تبریز برود از مجید جلالی تعریف کرد تا به این ترتیب احتمال جدایی‌اش از استقلال بیشتر بشود.

رابطه برهانی و امیر قلعه‌نویی در فصل جاری اصلا خوب نبوده و سرمربی استقلال اغلب شماره ۹ را نیمکت نشین کرده و یا در بازی‌هایی که او را به میدان فرستاده اولین تعویضی‌اش بوده که این تصمیم‌ها ناراحتی آرش را به همراه داشته است.

فضای کنونی به زودی جدایی آرش از استقلال را کلید خواهد زد. برهانی هم بدش نمی‌آید با رفتن به تراکتورسازی بازی‌های بیشتری در لیگ انجام دهد و احیانا به قلعه‌نویی ثابت کند در فرم بدنی مطلوبی قرار دارد.

گفته می‌شود آرش با یکی از مهاجمان تراکتورسازی معاوضه خواهد شد. شاید نام بازیکنی که از تراکتور به استقلال بیاید کریم انصاری فرد باشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا