• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
با مدیریت قلعه‌نویی استقلال به بحران نمی‌رود
بیک‌زاده:چیزی تمام نشده و زندگی استقلال ادامه دارد/در مورد لیست تیم ملی از کی‌روش بپرسید

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: درست است که با تیممان قهرمان آسیا نشدیم اما زندگی برای استقلال ادامه دارد.

13920703000095_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، هاشم بیک‌زاده به هنگام معرفی خود به کادر فنی تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران در خصوص اینکه آیا بازیکنان در شرایط مسابقه هستند یا خیر؟ اظهار داشت: به شخصه در شرایط بازی هستم و امیدوارم اردوی خوبی را پیش رو داشته باشیم و این اردو استارتی باشد برای مسابقات جام جهانی.

وی در خصوص لغو اردوهای تیم ملی گفت: ای کاش اردوها زودتر تشکیل می‌شد چون این موضوع می‌توانست خیلی به ما کمک کند ولی گذشته‌ها گذشته و امیدوارم از این پس فرصت‌ها را از دست ندهیم.
خبرنگاری پرسید نظرتان درباره لیست تیم ملی چیست چون خیلی‌ها انتقاد می‌کنند که بیک‌زاده گفت: این را از سرمربی تیم ملی بپرسید و من نمی‌توانم نظری بدهم.
هافبک تیم استقلال در خصوص شکست تیمش مقابل اف‌سی‌سئول و انتقاداتی که پس از پایان مسابقه به این تیم وارد شده است، گفت: شما دیدید که بعد از بازی 80 هزار نفر ما را تشویق کردند و خواست خدا این بود که ما سوم شویم ولی امیدوارم امسال همه چیز خوب پیش برود و در آسیا جبران کنیم.

وی در خصوص اینکه با این شرایط استقلال به بحران می رود یا خیر گفت: فکر نمی‌کنم استقلال با شکست در آسیا دچار افت شود چون با مدیریت قلعه‌نویی تیم زود جمع و جور می‌شود و زندگی برای استقلال ادامه خواهد داشت. هنوز لیگ، جام حذفی و مسابقات جدید آسیایی باقی مانده و درست است که در آسیا نتیجه نگرفته‌ایم و به قهرمانی نرسیدیم اما هیچ چیز برای ما تمام نشده است.

بیک زاده در خصوص اینکه نظرش درباره اسپانسر تیم ملی چیست گفت: برای ما فرقی نمی‌کند که اسپانسر تیم ملی کجا باشد ولی از آنها می‌خواهیم که تیم را حمایت کنند چون همه می‌دانند که مشکل زیادی وجود دارد و این مشکلات با این اسپانسرها باید حل شود.

وی در پایان در خصوص اینکه آیا حواله‌های خودروها و پاداش‌های تیم ملی به بازیکنان رسیده یا خیر؟ گفت: ما پاداش‌ها را گرفته‌ایم و فقط پاداشی که فدراسیون گفته بود باقی مانده ضمن آنکه حواله‌ها هم به دست ما رسیده است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

من بازی استقلال و تیم کره ای رو کامل دیدم.

به نظرم بازی زیبایی بود در محموع و سرعت خوبی داشت. استقلال در نیمه اول شانس داشت برای گل زدن و اگر به گل رسیده بود به احتمال زیاد شرایط تغییر می کرد.

بنابراین من با این گفته که سطح فوتبال ما همین بود خیلی موافق نیستم، می شد در برابر تیم کره ای - گر چه مسلما حرفه ای تر بود - نتیجه لازم رو گرفت.

بحث های فنی رو دوستان گفته اند و من فقط آمدم یک خسته نباشید به عزیزان این تاپیک بگویم. این بازی آبرومندانه بود به لحاظ کیفیت فنی و کسب همین رتبه هم برای فوتبال ما لازم بود، باید بیش از این ها خودباوری داشته باشیم تا باز هم در آسیا بتوانیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم. (مقصود من از جمع بستن در این جمله آخر به عنوان یک فوتبال دوست ایرانی بود)

پ.ن:

این روز ها بحث های زیادی پیرامون این که بازی استقلال در آسیا ملی هست یا نه مطرح شده و من اینجا الان قصد ندارم این بحث رو باز کنم، فقط یک نکته ای رو اشاره می کنم: یک روز قبل از بازی استقلال با بوریرام در ف.ب یک استتوس دیدم که نظر پرسپولیسی ها رو در همین ارتباط پرسیده بود و وقتی کامنت ها رو می خواندم دیدم شاید حدود 90% آرزوی شکست استقلال رو داشتند! ... کاری به درستی یا غلطی این جواب ها ندارم (مسلما خودم راضی به شکست استقلال نبودم)، این مساله فارغ از این که پرسپولیس در 5 سال گذشته مشکلات زیادی داشته، به نظرم یک "پیام" داره و تا حدودی بر می گرده به نوع واکنش هایی که عزیزان آبی در همین چند ساله به رقیب دیرینه خود نشان داده و می دهند.

فکر می کنم به سود فوتبال ما نیست که هواداران این دو تیم چنین احساسی نسبت به هم داشته باشند، ما در فوتبال رقیب داریم نه خصم! ... بحث در این باره طولانی است و جایش هم اینجا نیست، اما خواستم به این بهانه مجددا تقاضا کنم از رفقای این تاپیک که تا حد امکان از ارسال پست های تحریک آمیز خودداری کنند و اگر مورد خاصی و پست خلافی دیدند ریپورت بدهند و خودشان در مقام پاسخگویی بر نیایند. بنده به نمایندگی از کادر مدیریتی به شما اطمینان می دهم که با موارد خلاف برخورد لازم صورت خواهد گرفت فقط گاهی دیر و زود می شود و این هم گریز ناپذیر هست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
، این مساله فارغ از این که پرسپولیس در 5 سال گذشته مشکلات زیادی داشته، به نظرم یک "پیام" داره و تا حدودی بر می گرده به نوع واکنش هایی که عزیزان آبی در همین چند ساله به رقیب دیرینه خود نشان داده و می دهند.

فکر می کنم به سود فوتبال ما نیست که هواداران این دو تیم چنین احساسی نسبت به هم داشته باشند، ما در فوتبال رقیب داریم نه خصم! .

سلام

با احترام به نظر شما باید بگم این حس هر چه باشه چه حس رقابت و چه خصم...در بین هواداران تیم های برتر دنیا از یونایتد و لیورپول گرفته تا بارسا و رئال و حتی در ترکیه و آرژانتین وجود داره ..اینکه عده معدودی مثل شما بزرگواران از شکست استقلال خوشحال نشدید نمیتونه مانع از وجود این واقعیت در فوتبال جهان بشه که هواداران تیم های بزرگ هر کشور چشم دیدن موفقیت تیم رقیب رو ندارند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب ظاهرا پول بهمون میرسه!

سود دو میلیاردی استقلال از لیگ قهرمانان/1/5 میلیون دلاری که از دست رفت

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال که در دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا شرکت داشت از ابتدای این مسابقات تا حذف در مرحله نیمه نهایی، در مجموع بیش از دو میلیارد تومان پاداش دریافت کرد که البته هنوز بخشی از این مبلغ به حساب باشگاه واریز نشده است. این در حالی است که استقلال در صورت غلبه بر نماینده کره‌جنوبی. صعود به فینال مسابقات، دست کم 750 هزار دلار دیگر پاداش دریافت می‌کرد و اگر قهرمان می‌شد پاداشی یک و نیم میلون دلاری در اختیار آبی‌پوشان قرار می‌گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، لیگ قهرمانان فوتبال آسیا در حالی برای استقلال با تساوی خانگی 2 - 2 برابر اف‌سی سئول کره‌جنوبی در مرحله نیمه نهایی و حذف از گردونه مسابقات به پایان رسید که نماینده ایران با حضور در جمع چهار تیم برتر قاره آسیا دست کم از نظر مالی پاداش‌هایی را از آن خود کرد.

هر چند استقلال به خاطر نرسیدن به فینال ضرر 750 هزار و یا 1/5 میلیون دلاری را متحمل شد با این حال این تیم 670 هزار دلار را بر اساس آیین‌نامه مسابقات از AFC دریافت کرد که البته هنوز بخشی از این پول به حساب نماینده کشورمان واریز نشده است.

استقلال در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات در گروه D با تیم‌های الهلال عربستان، العین امارات و الریان قطر همگروه بود که به اعتقاد کارشناسان دشوارترین گروه مرحله مقدماتی بود تا جائیکه از آن به عنوان گروه مرگ یاد شده بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا بنابر مقررات بازی‌های این فصل لیگ قهرمانان آسیا، به ازای هر بازی خارج از خانه به تیم‌ها 30 هزار دلار به عنوان کمک هزینه پرداخت کرد که استقلال نیز به خاطر سه دیدار خارج از خانه 90 هزار دلار را دریافت کرد.

این البته همه درآمدهای شاگردان قلعه‌نویی در مرحله گروهی نبود چرا که هر برد در این مرحله 40 هزار دلار پاداش به دنبال داشت. آبی‌پوشان پایتخت در مرحله گروهی چهار برد کسب کردند که به خاطر این بردها 160 هزار دلار به عنوان پاداش به این تیم تعلق گرفت.

تساوی 3 - 3 این نماینده ایران در هفته نخست در زمین الریان قطر نیز بدون پاداش نماند و کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ 20 هزار دلار دیگر را به استقلال پرداخت کرد تا در مجموع استقلالی‌ها 180 هزار دلار در دور گروهی پاداش دریافت کنند.

استقلال در مرحله یک هشتم نهایی حریف الشباب امارات شد که در بازی رفت حریف را در خاک امارات 4 بر 2 شکست داد و در دیدار برگشت با این تیم به تساوی بدون گل رسید. سفر آبی‌ها به دوبی برای برگزاری دیدار رفت با الشباب باعث شد تا AFC این بار مبلغ 40 هزار دلار را به عنوان کمک هزینه به نماینده ایران پرداخت کند. در کنار آن 50 هزار دلار دیگر به تیم استقلال تعلق گرفت که این مبلغ پاداش حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بوده است.

صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیز پاداش دیگری بر اساس آیین نامه مسابقات به دنبال داشت. این بار کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ 80 هزار دلار را به حساب نماینده کشورمان واریز کرد. ضمن اینکه کمک هزینه سفر در مرحله یک چهارم نهایی نیز به نسبت مراحل قبل افزایش یافت. بر این اساس آبی‌های پایتخت مبلغ 50 هزار دلار را برای برگزاری دیدار برگشت مقابل بوریرام تایلند دریافت کردند.

استقلال که به دنبال ستاره سوم خود در لیگ قهرمانان آسیا بود در دو بازی رفت و برگشت برابر بوریرام تایلند پیروز شد تا به جمع چهار تیم برتر این مسابقات راه یابد. شاگردان قلعه‌نویی این بار بابت حضور در مرحله نیمه‌نهایی مبلغ 120 هزار دلار پاداش را به حساب باشگاه واریز کردند. این پاداش در واقع به هر چهار تیم حاضر در مرحله نیمه‌نهایی تعلق گرفت. سفر به سئول و برگزاری بازی رفت مقابل تیم اف‌سی سئول نیز سبب شد تا مبلغ 60 هزار دلار دیگر در اختیار نماینده ایران قرار گیرد که این کمک هزینه نیز در قیاس با مراحل قبل رشد داشته است.

بدین ترتیب استقلال در مجموع 670 هزار دلار(بیش از دو میلیارد تومان) از این رقابت‌ها درآمدزایی ارزی داشته که البته همه آنها در اختیار باشگاه ایرانی قرار نگرفته و بخشی از این مبلغ جزو مطالبات تیم استقلال از کنفدراسیون فوتبال آسیا محسوب می‌شود. نکته جالب اینکه نرسیدن آبی‌پوشان تهرانی به فینال این مسابقات برای این باشگاه ضرر بزرگ دیگری نیز به دنبال داشت.

در صورتی که استقلال در فینال حضور می‌یافت و قهرمان می‌شد جدای درآمد 670 هزار دلاری که تا این مرحله کسب کرده بود، مبلغ یک و نیم میلیون دلار دیگر دریافت می‌کرد و حتی اگر بازی نهایی را واگذار می‌کرد پاداش 750 هزار دلاری به حساب این باشگاه واریز می‌شد که با حذف از گردونه مسابقات این پاداش قابل توجه را از دست داد.

نکته جالب دیگر اینکه استقلالی‌ها حساب‌هایی را به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده‌اند که هیچ کدام از آنها به بانک‌های داخل کشور تعلق ندارد.

مشکلاتی که در دوره‌های قبل به خاطر تحریم گریبان آبی‌ها را گرفته بود باعث شد تا آنها حساب‌های بانک‌های خارج از کشور را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار بدهند. از قرار معلوم باشگاه استقلال از این درآمدها بخشی از هزینه قراردادهای بازیکنان خارجی خود را تامین می‌کند.

amirali-f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز با مقدسات شوخی نکن.... اعتقادات هر شخص برای خودش ارزشمنده......
دوست گرامی من هیچ توهینی به مقدسات تو این متن نمیبینم چیزی که بیشتر توهین آمیزه نوشته های روی وایت بورده که به وضوح به این متن که من ننوشتمش و از یکی از پیج های استقلال کپی کردم اشاره داره!
از مجید صالح که یکی از با سوادهای فوتبال ایرانه این حرکت بعید بود!تخته ایی که برای نشون دادن تاکتیک تیم و ترکیب و ارنج هست به عنوان تخته مدرسه در نظر بگیری و بخوای از اسم ائمه سو استفاده کنی
در حالیکه قبل از بازی باید روی کارهای تاکتیکی و از نظر روحی و ذوانی بازیکن ها رو آماده کنی!از طرفی هم توهین به بازیکن های مسیحی تیم هست
در ضمن شما اصل قضیه رو بیخیال شدی گیر دادین به فرع،چرا باید یه مربی که 10،15 سال هست که داره مربی گری میکنه و به نوعی پر افتخار ترین مربی لیگ هست توصیه های قبل بازیش باید این باشه؟
وافعا برای فوتبال ایران متاسفم

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
حسینی: هر دروازه‌بان دیگری غیر از رحمتی بود، من بازی می‌کردم/تابع تصمیم قلعه‌نویی هستم

سیدحسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره برگزاری اردوی تیم زیر 22 سال اظهار داشت: به مدت 3 روز تا روز چهارشنبه در تهران تمرین خواهیم کرد و سپس برای برگزاری اردو عازم کشور عمان خواهیم شد و در این کشور 2 بازی تدارکاتی انجام می‌دهیم.

وی درباره بازی کردن خود به عنوان دروازه‌بان اول تیم زیر 22 سال تصریح کرد: هنوز مشخص نیست به عنوان دروازه‌بان اول بازی کنم یا نه. با این حال بیشتر کسی درون دروازه است که در لیگ بازی کرده باشد.

دروازه‌بان دوم استقلال در پاسخ به این سوال که آیا ناراحت نیست به او در استقلال بازی نمی‌رسد عنوان کرد: در استقلال مهدی رحمتی حضور دارد که چندین سال دروازه‌بان شماره یک تیم ملی است. از اینکه پشت رحمتی مانده‌ام حرفی ندارم اما اگر هر دروازه‌بان دیگری به غیر از رحمتی بود من بازی می‌کردم.

حسینی در مورد اینکه تا چه زمان می‌خواهد در استقلال نیمکت‌نشین باشد، گفت: قرارداد 3 ساله‌ای با استقلال دارم که یک سال دیگر از آن باقیمانده است. باید ببینم در آینده چه اتفاقاتی می‌افتد تا در این زمینه تصمیم بگیرم.

وی اضافه کرد: در دیدار دوستانه مقابل دیناموکیف اوکراین بازی کردم و عملکرد خوبی داشتم. با این حال تابع تصمیم امیر قلعه‌نویی هستم و در حال حاضر ناراحت نیستم که روی نیمکت‌ می‌نشینم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دوست گرامی من هیچ توهینی به مقدسات تو این متن نمیبینم چیزی که بیشتر توهین آمیزه نوشته های روی وایت بورده که به وضوح به این متن که من ننوشتمش و از یکی از پیج های استقلال کپی کردم اشاره داره!
از مجید صالح که یکی از با سوادهای فوتبال ایرانه این حرکت بعید بود!تخته ایی که برای نشون دادن تاکتیک تیم و ترکیب و ارنج هست به عنوان تخته مدرسه در نظر بگیری و بخوای از اسم ائمه سو استفاده کنی
در حالیکه قبل از بازی باید روی کارهای تاکتیکی و از نظر روحی و ذوانی بازیکن ها رو آماده کنی!از طرفی هم توهین به بازیکن های مسیحی تیم هست
در ضمن شما اصل قضیه رو بیخیال شدی گیر دادین به فرع،چرا باید یه مربی که 10،15 سال هست که داره مربی گری میکنه و به نوعی پر افتخار ترین مربی لیگ هست توصیه های قبل بازیش باید این باشه؟

دوست عزیز، با حساب دو دوتا حرف شما درسته...ولی من و خیلیای دیگه هر وقت کارم گیره و مشکل حادی برام پیش میاد دست به دامان اعتقاداتم میشم..خیلی موارد هم جواب گرفتم
شما شرایط نابسامان تیم رو چرا در نظر میگیری؟ اصلا چرا روی سکوها اسم ائمه رو میبرن؟ چرا هر وقت قلعه نوعی مصاحبه میکنه میگه به لطف خدا و اهل بیت؟ چرا سیاوش و سید صالحی و... گل که میزنن زیر پیراهن شون اسم ائمه هست؟ چرا سید تو دروازه همیشه ذکر میگه؟ چرا آندو یا ساموئل که مسیحی هستند هر وقت گل میزنن علامت صلیب رو نشون میدن؟
بنظرم هر کسی یه اعتقاداتی داره- اینکه داره استفاده ایزاری میکنه یا واقعا متوسل میشه به اعتقاداتش رو من و شما نمیتونیم بگیم و نظر بدیم؟
بنظرم بهترین کار اینه که بهر کسی آزادی بدیم با اعتقاداتش زندگی کنه- با اعتقاداتش کار کنه- اگر کسی هم مسلمون نیست کاملا آزاد باشه و بتونه اعتقاداتش رو نگه داره و ازش کمک بگیره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این ارش افشین بیاد خیلی عالیه انصافا
بازیکن قدریه
رفت جایی که جز پول چیزی براش نداشت

Last edited by a moderator:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تماشاگران استقلال در آخرین شکست آسیایی فوتبال ایران، نشان دادند که حرمت مربی و کاپیتان و بازیکن غیور و جنگنده را پاس می‌دارند و اگر تیمشان خوب بازی کند و ببازد، چه باک! که مهم لذت فوتبال است و بودن در کنار هم در شبی کم‌نظیر.
عصر ایران؛ هومان دوراندیش - حال که چند روزی از تساوی استقلال و اف سی سئول در ورزشگاه آزادی و حذف شدن آبی‌پوشان از لیگ قهرمانان آسیا گذشته و دفتر تسویه حساب دوستان و دشمنان استقلال به پایان رسیده است، بد نیست نکته‌ای فراموش‌شده را درباره بازی استقلال و اف سی سئول به یاد آوریم؛ باشد که الگوی هواداران فوتبال در ایران شود.

در فوتبال ایران سنت تماشاگران چنین است که اگر تیم خودی جلو باشد و در موقعیت برتر، رسم تشویق را به جا می‌آورند و غریو روحیه بخش خود را نثار بازیکنان خودی می‌کنند؛ ولی اگر تیم خودی در موضع شعف باشد و یا از حریف عقب افتاده باشد، تماشاگران که ظاهراً برای روحیه دادن به بازیکنان راهی ورزشگاه شده‌اند، دمغ و مایوس می‌شوند و سکوت می‌کنند و به جای روحیه دادن به بازیکنان، نیازمند روحیه گرفتن از آنان می‌شوند.

سال‌ها پیش محمد پنجعلی، کاپیتان پرسپولیس و تیم ملی ایران، در نقد تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی، به این نکته اشاره کرد که در حین بازی، همیشه وقتی از حریف عقب هستیم و در آن لحظاتی که نیازمند روحیه گرفتن از تماشاگرانیم، آنها سکوت می‌کنند.

نمونه بارز این رفتار تماشاگر ایرانی در بازی مهم ایران و ایرلند جنوبی در ورزشگاه آزادی به ثبت رسید و در تاریخ فوتبال این دیار ماندگار شد. در آن بازی سرنوشت‌ساز، تیم ملی ایران به دو گل نیاز داشت تا از جام جهانی حذف نشود. بازی رفت در ایرلند با برتری 2 بر صفر ایرلندی‌ها به پایان رسیده بود و شاگردان بلاژوویچ در بازی برگشت باید دست کم دو بر صفر حریف را می‌بردند تا کار به وقت اضافی بکشد.

تماشاگران خواستار صعود ایران به جام جهانی، با هیاهو و طبل و شیپور به ورزشگاه آمدند و یک نیمه هم تیم ملی ایران را تشویق کردند اما چون گلی به ثمر نرسید، در نیمه دوم سکوت کردند و به تدریج روحیه خود را باختند و حتی سرانجام، تیم ملی ایران را هو کردند! آنها نه تنها به ملی‌پوشان ایرانی روحیه ندادند، بلکه تتمه روحیه آنها را نیز نابود کردند. وقتی که یحیی گل‌محمدی در وقت‌های تلف شده بازی، تک‌گل ایران را به ثمر رساند، تماشاگران کم‌روحیه ایرانی، دریافتند چه خبطی کرده‌اند که از دقیقه 70 تا 90 را با اعتراض به بازیکنان خودی از دست داده‌اند. آنها به خود آمدند و تیم ملی را تشویق کردند ولی دیگر وقتی نمانده بود ...

در بازی استقلال و اف سی سئول اما، تماشاگر ایرانی قاعده دیگر کرد و با اینکه استقلال در همان نیمه اول از حریف عقب افتاد، دست از تشویق و حمایت تیم خودی نکشید و آن قدر پرشور ظاهر شد که سرانجام استقلال در نیمه دوم به گل رسید.

پس از گل اول استقلال، قلعه‌نویی و شاگردانش برای صعود به سه گل دیگر نیاز داشتند. هر فوتبال‌شناسی می‌دانست که بعید است استقلال بتواند سه گل دیگر به اف سی سئول بزند اما تماشاگران استقلال ناامید نشدند و همچنان با شور و حرارت تیمشان را تشویق کردند و بر لذت تماشای فوتبال خوبی که در زمین بازی در جریان بود، افزودند.

این رفتار تماشاگران استقلال یادآور رفتار تاریخی تماشاگران چکسلواکی در بازی‌های مقدماتی جام ملتهای اروپا در سال 1992 بود. در آن سال چکسلواکی و اسپانیا و فرانسه در یک گروه حضور داشتند و فقط یک تیم به جام ملتهای اروپا می‌توانست برود. چکسلواکی برای اینکه امیدش را به صعود به رقابت‌های یورو 92 از دست ندهد، باید اسپانیا را در پراگ شکست می‌داد. اما ماتادورها در آن بازی دو بر صفر از حریف پیش افتادند. با این حال، تماشاگران گردآمده در ورزشگاه بزرگ شهر پراگ، امیدشان را از دست ندادند و از خاطر نبردند که آنها برای تشویق تیم ملی فوتبال کشورشان در ورزشگاه حاضر شده‌اند؛ و گر نه می‌توانستند در خانه بنشینند و پای تلویزیون بازی را تماشا کنند. باری، دقیقه 60 بازی بود و اسپانیا 2 بر صفر از چکسلواکی جلو بود اما تماشاگران حاضر در ورزشگاه تیم ملی کشورشان را چنان تشویقی کردند که سرانجام چکسلواکی 3 بر 2 بازی را به سود خود تمام کرد! آن تشویق که برآمده از روحیه و وظیفه‌شناسی بالای مردم شهر پراگ در قبال تیم ملی کشورشان بود، در تاریخ فوتبال چکسلواکی (و اکنون چک) ماندگار شده است.

تماشاگران استقلال نیز روز چهارشنبه هفته قبل تقریباً در حد و اندازه تماشاگران تاریخ‌ساز شهر پراگ، بزرگی کردند. آنها کاری نداشتند که استقلال چهار گل باید بزند تا به فینال برود. فقط می‌دیدند که تیمشان در برابر تیم کره‌ای عقب افتاده است و نیاز به حمایت دارد. پس دست غیرت از آستین همت بیرون آوردند و فریاد حمایت سر دادند و لحظاتی زیبا و ماندگار در تاریخ فوتبال ایران آفریدند. سرودهای آنها، بویژه وقتی که استقلال 1 بر صفر از حریف عقب بود و نیمه دوم تازه آغاز شده بود، واقعاً فراموش‌نشدنی است. آن سرودها برآمده از روحیه‌ای بالا و نشانه نوعی تکامل و بلوغ در تماشاگران استقلال بود؛ تماشاگرانی که در ابتدای همین فصل نیز، با هو نکردن مجتبی جباریِ به سپاهان پیوسته، شعور بالای خود را به نمایش گذاشته بودند.

310791_889.jpg

اگر معدود تماشاگرانی را که زودهنگام ورزشگاه را ترک کردند کنار بگذاریم، بی‌غلو باید گفت که آن 90هزار نفری که در پایان بازی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، امیر قلعه‌نویی و بازیکنان استقلال را تشویق کردند، یادآور تماشاگران فهیم آلمان در جام جهانی 2006 بودند که پس از شکست تیم ملی کشورشان در برابر ایتالیا در مرحله نیمه‌نهایی جام، گریان و سرفکنده از ورزشگاه خارج نشدند و ملی‌پوشان خود را، که 120 دقیقه برای رسیدن به فینال جنگیده بودند، فراموش نکردند.

310792_544.jpg

ژرمن‌ها، با همان شکوه و غرور همیشگی‌شان، همگی به احترام تیم ملی کشورشان ایستادند، سرود خواندند و تیم ملی پرافتخار آلمان را تشویق کردند. آنها تلخی نرسیدن به فینال جام جهانی آن با گل‌های دریافتی در دقایق 119 و 121 را با تمام وجود چشیده بودند و به نرمی اشک می‌ریختند ولی در آن لحظات سخت و ویرانگر، مغلوب شکست نشدند. همراه با صدراعظم کشورشان ترانه‌ای غمناک و لطیف را زمرمه کردند و پاک ترین و رمانتیک‌ترین حمایت را نثار تیم ملی کشورشان کردند و بی‌تردید زیباترین لحظه خلق شده توسط تماشاگران در طول تاریخ جام جهانی را رقم زدند.

310790_227.jpg

آری، آن 90هزار نفری که روز چهارشنبه هفته گذشته، تا آخرین دقایق بازی استقلال را تشویق کردند و پس از نرسیدن آبی‌ها به فینال لیگ قهرمانان آسیا، به احترام بازیکنان استقلال در ورزشگاه ماندند و امیر قلعه‌نویی و فرهاد مجیدی و سایر بازیکنان تیمشان را، بابت نبرد دلاورانه با تیم قدرتمند کره‌ای، تشویق کردند، یادآور تماشاگران فهیم و بالغ و تاریخ‌ساز آلمان در جام جهانی 2006 بودند. آنها در تاریخ فوتبال آلمان خوش درخشیدند و این‌ها در تاریخ فوتبال ایران.

تماشاگران استقلال نشان دادند که حرمت مربی و کاپیتان و بازیکن غیور و جنگنده را پاس می‌دارند و اگر تیمشان خوب بازی کند و ببازد، چه باک! که مهم لذت فوتبال است و بودن در کنار هم در شبی کم‌نظیر. تماشاگران استقلال در شب تلخ حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، برای فوتبال ایران آبرو خریدند. به راستی که باید قدردان آنها بود و از شعور بالایشان تجلیل کرد. آنها نه تنها بلوغ نوظهور و غروانگیز خود را به نمایش گذاشتند، بلکه چونان چونان معلمانی فهیم، به سایر تماشاگران ایرانی "درس حمایت" و راه رسم هواداری را آموختند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ورزش ما همینه واسه اینه که هر روز بدتر از دیروزیم اعتقادات چیز محترمیه اما افراط در هر چیزی بده
هر وقت بردیم دلایل معنوی داشته هر وقت باختیم تاکتیک نداشتیم
بازیکن 10 تا موقعیت گل خراب میکنه بعد که یک گل میزنه یه اسم رو نشون میده اما یه لحظه فکر نمیکنه که این بدآموزی داره و داره اعتقادات مردم رو به سخره میگیره واسه هر کسی این میشه سوال که چرا 10 تای دیگه رو گل نزدی شاید اگه اینو نمینوشتی گل میزدی!!!
این همه کشور مسلمان فوتبال و ورزش دارن فقط ما اینجوری هستیم از جمله موارد اخیری هم که پیش اومد حذف تیم کاراته بانوان اونم از مسابقات کشورهای اسلامی...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ورزش ما همینه واسه اینه که هر روز بدتر از دیروزیم اعتقادات چیز محترمیه اما افراط در هر چیزی بده
هر وقت بردیم دلایل معنوی داشته هر وقت باختیم تاکتیک نداشتیم
بازیکن 10 تا موقعیت گل خراب میکنه بعد که یک گل میزنه یه اسم رو نشون میده اما یه لحظه فکر نمیکنه که این بدآموزی داره و داره اعتقادات مردم رو به سخره میگیره واسه هر کسی این میشه سوال که چرا 10 تای دیگه رو گل نزدی شاید اگه اینو نمینوشتی گل میزدی!!!
این همه کشور مسلمان فوتبال و ورزش دارن فقط ما اینجوری هستیم از جمله موارد اخیری هم که پیش اومد حذف تیم کاراته بانوان اونم از مسابقات کشورهای اسلامی...

به عقیده من هم مذهب رو نباید قاطی زمین مسابقه کرد...هر کس اعتقاد داره..اوکی قبل از مسابقه دعا بخونه...دعا کنه...در رختکن دعا کنه.....اصلا مشکلی نیست...ولی نشون دادن اسم و نمیدونم طرف 90 دقیقه داره زیر لب ذکر میگه بعد گل میخوره...یکی میگه خب اگه ذکر مانع گل خوردن میشد پس چرا گل خوردی؟ اون یکی میگه وقتی ابولفضل کمکت کرد وزنه رو بردی بالا پس چرا وزنه آخر رو کمکت نکرد؟
کلا درست نیست...
تنها چیزی که من درست میدونم اینه که گل میزنن و دست ها رو رو به آسمون نشون میدن...این دیگه باید نهایت تشکر از خدا باشه در زمین...بقیه کارها و سجده ها و...باشه برای بیرون ورزشگاه...
اینکه بعد از قهرمانی در لیگ ایران دروی چمن نماز جماعت میخونن اونم با تن عرق کرده و خسته و کوفته و در اون همه سر و صدا جز یه کار ظاهری و مشمئز کننده چیز دیگه ای نیست!
عبادت باید در لباس تمیز و در موقعی باشه که له و لورده نیستی....اون نماز دو قرون ارزش نداره! بعید میدونم در لیگ عربستان هم از اینکارها بکنن!
کلا ....! ایرانی هستیم!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
برید این مصاحبه های غرور انگیز آتیلا خان رو بعد از هر شکست مظلومی بخونید

آدما چقد زود رنگ عوض میکنن

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
طعنه امیر حسین صادقی به رحمتی
امیرحسین صادقی می‌گوید کسی که برد کره را شانسی می‌داند، در تیم ملی حضور نداشته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیرحسین صادقی پیش از شروع تمرین ملی‌پوشان ایران اظهار کرد: این دوره از اردوها برای آمادگی بازی‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیاست. امیدواریم پس از سپری کردن این اردو با آمادگی کامل در برابر تایلند به میدان برویم.

ملی‌پوش تیم ملی فوتبال ایران درباره تعطیلی لیگ برای اردوی تیم ملی فوتبال گفت: مطمئنا تعطیلی لیگ و برپایی اردو کمک زیادی به تیم ملی می‌کند. مطمئنم همبستگی میان باشگاه‌ها و تیم ملی کمک فراوانی به حضور موفق تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی و ارائه یک عملکرد خوب خواهد کرد.

مدافع تیم فوتبال استقلال در مورد برخی از مباحث پیش آمده درباره کشور امارات نیز گفت: امارات کشور کوچکی است که سابقه تاسیس آن به چند سال می‌رسد، در حالی که خلیج فارس چندین هزار سال است که این نام را دارد. به نظرم چون عرب‌ها غذاهای چرب زیاد می‌خورند، توهم می‌زنند!

صادقی همچنین درباره شرایط استقلال نیز خاطرنشان کرد: بعد از مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا یک اردوی یک ماهه را با تیم ملی داشتیم و پس از آن رقابت‌های لیگ شروع شد. فکر می‌کنم هرچقدر به جام‌جهانی نزدیک شویم، اردوها سخت‌تر خواهد شد.

او درباره بازی تیم ملی فوتبال ایران برابر تایلند نیز اظهار کرد: تایلند کشور خوبی است وباشگاه‌های قدرتمندی را دارد. نمونه‌اش نماینده این کشور در لیگ قهرمانان آسیا بود که تا مرحله یک شانزدهم نهایی نیز بالا آمد. تایلند تیم شناخته شده‌ای است. همانطور که نماینده این کشور در جمع هشت تیم برتر آسیا قرار گرفت تیم ملی این کشور نیز می‌تواند قوی باشد و من امیدوارم شب خوبی را در برابر این تیم داشته باشیم.

صادقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره ملی‌پوشان تیم ملی گفت: مربیان تیم ملی بازیکنان را به خوبی می‌شناسند و می‌دانند در چه سطحی هستند.

وی در پایان و در واکنش به صحبت یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه تعدادی از استقلالی‌ها پیروزی تیم ملی ایران برابر کره‌جنوبی را شانسی دانستند، گفت: تاکنون چنین اظهارنظری نشنیده‌ام اما هرکس این حرف را زده به خاطر این است که خودش در تیم ملی حضور نداشته است. ما برای بازی کره زحمات زیادی کشیدیم و نزدیک به یک ماه در اردو بودیم.

به گزارش ایسنا، پیش از این سیدمهدی رحمتی برد ایران برابر کره‌جنوبی را شانسی دانسته بود و پاسخی که امروز صادقی قبل از آغاز تمرین تیم ملی داد، شاید به اختلاف بین این دو بازیکن صحه بگذارد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
در پایان تمرین تیم فوتبال استقلال:اکبرپور با شعار "سیاوش کاسیاس" تشویق شد!
دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در پایان تمرین در نقش یک مهاجم حاضر شد.
تیم فوتبال استقلال بعد از سه روز استراحت از ساعت 16 امروز برنامه‌های تاکتیکی خود را پیگیری کرد. با توجه به دعوت ملی‌پوشان استقلال شش بازیکن در اردوی تیم ملی حضور داشتند و ساموئل به همراه لاوره از دیگر غایبان تمرین امروز بودند. امیر قلعه‌نویی به دلیل تدارک مراسم سالگرد درگذشت مادرش در تمرین استقلال حاضر نشد.
در پایان تمرین امروز که چندان جدی هم نبود، سیاوش اکبر‌پور و سید مهدی رحمتی برای هم کری‌ خواندند و قرار شد اکبرپور دروازه‌بان شود و رحمتی در نقش مهاجم ضرباتی به را سمت دروازه بزند.
از شش ضربه‌ای که رحمتی زد، تنها یک توپ وارد دروازه شد که این امر موجب سایر بازیکنان استقلال اکبرپور را با لقب کاسیاس تشویق کنند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
گزارش حاشیه ها و تمرین امروز تیم استقلال تهرن
تمرین امروز تیم فوتبال استقلال با حضور هشت بازیکن اصلی این تیم برگزار شد و غایبان زیادی داشت.
تیم فوتبال استقلال بعد از سه روز استراحت از ساعت 16 امروز برنامه‌های تاکتیکی خود را پیگیری کرد. با توجه به دعوت ملی‌پوشان استقلال شش بازیکن در اردوی تیم ملی حضور داشتند و ساموئل به همراه لاوره از دیگر غایبان تمرین امروز بودند. امیر قلعه‌نویی به دلیل تدارک مراسم سالگرد مادرش در تمرین استقلال حاضر نشد.

*محمد قاضی به دلیل آسیب‌دیدگی، پژمان نوری به دلیل سفر به امارات و مهدی نظری به دلیل سفر به شیراز غایبان تمرین امروز استقلال بودند این در حالی است که تنها مهدی رحمتی، فرهاد مجیدی، حنیف عمران‌زاده، آرش برهانی، سیاوش اکبرپور، احمد جمشیدیان، علیرضا نیکبخت‌واحدی و مهرداد حسینی در تمرین امروز حاضر بودند.

*کریم بوستانی که در اهواز حضور داشت در اواسط تمرین به محل تمرین آبی‌پوشان آمد.

*فرهاد مجیدی بعد از گذشت 20 دقیقه از تمرین ورزشگاه را ترک کرد.

*قبل از شروع تمرین ستار همدانی و ایمان عالمی به بازی تنیس فوتبال پرداختند.

*یکی از بازیکنان تستی در تمرین امروز حاضر شد که با لباس تمرینی تیم پرسپولیس در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد.

*با توجه به غیبت بازیکنان متعدد تنها 20 نفر از طرفداران استقلال در تمرین امروز حاضر بودند.

*در حالی که بازیکنان تیم استقلال کار تاکتیکی انجام می‌دادند حنیف عمران‌زاده روی پایش یخ گذاشته بود و در گوشه‌ای از زمین نشست. وی با مهدی رحمتی در خصوص دیدار استقلال و اف‌سی‌سئول صحبت می‌کرد، همچنین کادر فنی استقلال در خصوص بازی روز چهارشنبه این تیم با نماینده کره صحبت کرده و به دلیل عدم صعود به فینال همچنان ناراحت بودند.

*قرار است تمرینات تیم استقلال فردا از ساعت 15 و 30 دقیقه و نیم ساعت زودتر از روزهای دیگر برگزار شود

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
معاونت پزشکی باشگاه استقلال در خصوص آخرین وضعیت مصدومان استقلال گفت: محمد قاضی با توجه به مصدومیت از ناحیه عضله داخل ران پای راست نیاز به دو هفته فیزیوتراپی و آب‌درمانی دارد.
به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران، دکتر امین نوروزی، معاونت پزشکی باشگاه استقلال در خصوص آخرین وضعیت مصدومان استقلال گفت: محمد قاضی با توجه به مصدومیت از ناحیه عضله داخل ران پای راست نیاز به دو هفته فیزیوتراپی و آب‌درمانی دارد.

وی در خصوص وضعیت خسرو حیدری نیز تصریح کرد: حیدری از قبل آسیب‌دیدگی از ناحیه عضله پشت ساق پا داشت، اما از آنجایی که او بازیکن بسیار باتعصب و غیرتمندی است به واسطه اینکه مربیان تیم برای بازی مقابل اف.‌سی.‌‌سئول که بازی بسیار حساس و ملی بود همچون بازی مقابل کره‌جنوبی که آندرانیک تیموریان در آن غیرت خود را نشان داد و با استخوان شکسته دست بازی کرد از وی درخواست حضور کردند، او پذیرفت اگرچه که این مهم از نظر پزشکی مورد تایید نبود و این بازیکن نباید بازی می‌کرد. حیدری حالا نیز که به اردوی تیم‌ملی دعوت شده بایستی به مدت دو هفته از دویدن پرهیز کند تا از تشدید آسیب‌دیدگی‌اش جلوگیری شود و حداقل سه هفته کار فیزیوتراپی، تمرینات تقویتی و آب‌درمانی داشته باشد تا مشکلش برطرف گردد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-07-14.jpg

***هوادارای ما سنگ تموم گذاشتن با اینکه بازیووو باختیم ولی تا اخر نشستن همینووو عشقه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا