، این مساله فارغ از این که پرسپولیس در 5 سال گذشته مشکلات زیادی داشته، به نظرم یک "پیام" داره و تا حدودی بر می گرده به نوع واکنش هایی که عزیزان آبی در همین چند ساله به رقیب دیرینه خود نشان داده و می دهند.
فکر می کنم به سود فوتبال ما نیست که هواداران این دو تیم چنین احساسی نسبت به هم داشته باشند، ما در فوتبال رقیب داریم نه خصم! .
دوست گرامی من هیچ توهینی به مقدسات تو این متن نمیبینم چیزی که بیشتر توهین آمیزه نوشته های روی وایت بورده که به وضوح به این متن که من ننوشتمش و از یکی از پیج های استقلال کپی کردم اشاره داره!دوست عزیز با مقدسات شوخی نکن.... اعتقادات هر شخص برای خودش ارزشمنده......
دوست گرامی من هیچ توهینی به مقدسات تو این متن نمیبینم چیزی که بیشتر توهین آمیزه نوشته های روی وایت بورده که به وضوح به این متن که من ننوشتمش و از یکی از پیج های استقلال کپی کردم اشاره داره!
از مجید صالح که یکی از با سوادهای فوتبال ایرانه این حرکت بعید بود!تخته ایی که برای نشون دادن تاکتیک تیم و ترکیب و ارنج هست به عنوان تخته مدرسه در نظر بگیری و بخوای از اسم ائمه سو استفاده کنی
در حالیکه قبل از بازی باید روی کارهای تاکتیکی و از نظر روحی و ذوانی بازیکن ها رو آماده کنی!از طرفی هم توهین به بازیکن های مسیحی تیم هست
در ضمن شما اصل قضیه رو بیخیال شدی گیر دادین به فرع،چرا باید یه مربی که 10،15 سال هست که داره مربی گری میکنه و به نوعی پر افتخار ترین مربی لیگ هست توصیه های قبل بازیش باید این باشه؟
وافعا برای فوتبال ایران متاسفم
ورزش ما همینه واسه اینه که هر روز بدتر از دیروزیم اعتقادات چیز محترمیه اما افراط در هر چیزی بدهدوست گرامی من هیچ توهینی به مقدسات تو این متن نمیبینم چیزی که بیشتر توهین آمیزه نوشته های روی وایت بورده که به وضوح به این متن که من ننوشتمش و از یکی از پیج های استقلال کپی کردم اشاره داره!
از مجید صالح که یکی از با سوادهای فوتبال ایرانه این حرکت بعید بود!تخته ایی که برای نشون دادن تاکتیک تیم و ترکیب و ارنج هست به عنوان تخته مدرسه در نظر بگیری و بخوای از اسم ائمه سو استفاده کنی
در حالیکه قبل از بازی باید روی کارهای تاکتیکی و از نظر روحی و ذوانی بازیکن ها رو آماده کنی!از طرفی هم توهین به بازیکن های مسیحی تیم هست
در ضمن شما اصل قضیه رو بیخیال شدی گیر دادین به فرع،چرا باید یه مربی که 10،15 سال هست که داره مربی گری میکنه و به نوعی پر افتخار ترین مربی لیگ هست توصیه های قبل بازیش باید این باشه؟
وافعا برای فوتبال ایران متاسفم
ورزش ما همینه واسه اینه که هر روز بدتر از دیروزیم اعتقادات چیز محترمیه اما افراط در هر چیزی بده
هر وقت بردیم دلایل معنوی داشته هر وقت باختیم تاکتیک نداشتیم
بازیکن 10 تا موقعیت گل خراب میکنه بعد که یک گل میزنه یه اسم رو نشون میده اما یه لحظه فکر نمیکنه که این بدآموزی داره و داره اعتقادات مردم رو به سخره میگیره واسه هر کسی این میشه سوال که چرا 10 تای دیگه رو گل نزدی شاید اگه اینو نمینوشتی گل میزدی!!!
این همه کشور مسلمان فوتبال و ورزش دارن فقط ما اینجوری هستیم از جمله موارد اخیری هم که پیش اومد حذف تیم کاراته بانوان اونم از مسابقات کشورهای اسلامی...
طعنه امیر حسین صادقی به رحمتی |
امیرحسین صادقی میگوید کسی که برد کره را شانسی میداند، در تیم ملی حضور نداشته است. |
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیرحسین صادقی پیش از شروع تمرین ملیپوشان ایران اظهار کرد: این دوره از اردوها برای آمادگی بازیهای مقدماتی جام ملتهای آسیاست. امیدواریم پس از سپری کردن این اردو با آمادگی کامل در برابر تایلند به میدان برویم. ملیپوش تیم ملی فوتبال ایران درباره تعطیلی لیگ برای اردوی تیم ملی فوتبال گفت: مطمئنا تعطیلی لیگ و برپایی اردو کمک زیادی به تیم ملی میکند. مطمئنم همبستگی میان باشگاهها و تیم ملی کمک فراوانی به حضور موفق تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی و ارائه یک عملکرد خوب خواهد کرد. مدافع تیم فوتبال استقلال در مورد برخی از مباحث پیش آمده درباره کشور امارات نیز گفت: امارات کشور کوچکی است که سابقه تاسیس آن به چند سال میرسد، در حالی که خلیج فارس چندین هزار سال است که این نام را دارد. به نظرم چون عربها غذاهای چرب زیاد میخورند، توهم میزنند! صادقی همچنین درباره شرایط استقلال نیز خاطرنشان کرد: بعد از مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا یک اردوی یک ماهه را با تیم ملی داشتیم و پس از آن رقابتهای لیگ شروع شد. فکر میکنم هرچقدر به جامجهانی نزدیک شویم، اردوها سختتر خواهد شد. او درباره بازی تیم ملی فوتبال ایران برابر تایلند نیز اظهار کرد: تایلند کشور خوبی است وباشگاههای قدرتمندی را دارد. نمونهاش نماینده این کشور در لیگ قهرمانان آسیا بود که تا مرحله یک شانزدهم نهایی نیز بالا آمد. تایلند تیم شناخته شدهای است. همانطور که نماینده این کشور در جمع هشت تیم برتر آسیا قرار گرفت تیم ملی این کشور نیز میتواند قوی باشد و من امیدوارم شب خوبی را در برابر این تیم داشته باشیم. صادقی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره ملیپوشان تیم ملی گفت: مربیان تیم ملی بازیکنان را به خوبی میشناسند و میدانند در چه سطحی هستند. وی در پایان و در واکنش به صحبت یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه تعدادی از استقلالیها پیروزی تیم ملی ایران برابر کرهجنوبی را شانسی دانستند، گفت: تاکنون چنین اظهارنظری نشنیدهام اما هرکس این حرف را زده به خاطر این است که خودش در تیم ملی حضور نداشته است. ما برای بازی کره زحمات زیادی کشیدیم و نزدیک به یک ماه در اردو بودیم. به گزارش ایسنا، پیش از این سیدمهدی رحمتی برد ایران برابر کرهجنوبی را شانسی دانسته بود و پاسخی که امروز صادقی قبل از آغاز تمرین تیم ملی داد، شاید به اختلاف بین این دو بازیکن صحه بگذارد. |