• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhyavari90

Registered User
لایک‌ها
31
منتظري: در چند روز آينده از استقلال مي‌روم

مدافع ملي‌پوش تيم فوتبال استقلال گفت: ان شاالله در چند روز آينده کار جدايي‌ام و رفتن به تيم خارجي انجام مي‌شود.
00941491.jpg

پژمان منتظري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل ملوان در جام حذفي و انتخابش به عنوان بازيکن اخلاق اين ديدار گفت: مسابقه خوبي بود، استقلال اين روزها بهتر از قبل فوتبال بازي مي‌کند و اميدوارم همين روند ادامه پيدا کند تا قبل از شروع ليگ قهرمانان آسيا بهتر هم بازي کنيم.

به نقل از فارس،وي در مورد وضعيت جدا شدنش از استقلال گفت: انشاالله در چند روز آينده اين کار انجام مي‌شود و اميدوارم که خير باشد.

mhyavari90

Registered User
لایک‌ها
31
[h=1]عمران‌زاده بازيکن برترفني ومنتظري‌بازيکن‌اخلاق[/h]
[h=2] گلزن استقلال به عنوان بازيکن برتر فني و مدافع بازيکن اخلاق ديدار استقلال و ملوان انتخاب شدند.[/h]
00944361.jpg

حنيف عمران زاده به عنوان بازيکن برتر ديدار استقلال و ملوان انتخاب شد و پژمان منتظري نيز به عنوان مرد اخلاق اين مسابقه رسيد.

ديدار دو تيم با نتيجه دو بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.

miladdn1

Registered User
لایک‌ها
36
حاجی هر روز میگه منتظری نمیره خودش هی میگه میرم میرم :دی

ارسال شده توسط؟؟؟؟؟

30we

Registered User
لایک‌ها
135
قلعه‌نويي: ميانگين سني استقلال بالا است

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: به فيفا بگويند قانون سانتر را بردارد.
00944377.jpg

امير قلعه‌نويي بعد از پيروزي دو بر صفر مقابل ملوان و صعود به مرحله يک چهارم جام حذفي، در نشست خبري گفت:ايام سوگواري 28 صفر و امام رضا (ع) را تسليت مي‌گويم. در اين بازي در نيمه اول نسبت به بازي هاي قبل خيلي بهتر بوديم، البته از نظر تاکتيکي و گردش توپ و همانطور که فکر مي کرديم ملوان تيم جواني است که با برنامه بازي مي‌کرد. يکي از حسن‌هاي ما اين بود که موقعيت به حريف نداديم و ضعف‌مان اين بود که از موقعيت‌هاي گلزني استفاده نکرديم و اميدوارم هفته به هفته بهتر شويم و با آمدن بيک زاده دو جناح ما بهتر مي شود.

به گزارش فارس،وي در مورد اينکه صادق درودگر گفته بود که اگر سانتر را از استقلال بگيريد، اين تيم هيچ چيز ندارد گفت: نظرها محترم است ولي موقعيت تک به تک هم داشتيم و شايد بهتر است به فيفا بگويند قانون سانتر را بردارند. تغييرات لازم است براي اينکه شرايط سني تيم ما بالاست و آمدن ساموئل کمک کرد. در سه جام حضورم داريم و بايد نيروهاي‌مان را تقسيم کنيم.

وي در مورد حل مشکلات مالي استقلال با حضور اسپانسر، گفت: ساموئل آمده اما پول نگرفته است و اميدوارم پژمان منتظري هم تا آخر فصل بماند، اسپانسر جديد ما بانک شهر است و من مفاد قرارداد را نمي‌دانم اما بالاخره شهرداري تهران است و بايد به دو تيم بزرگ پايتخت کمک کند و هميشه از قاليباف ممنون هستيم و قبل از بازي با سئول هم به اردوي تيم ما آمد و اکنون هم بانک شهر به کمک ما آمده است.

پ.ن:مگه زوری این همه پیرمرد رو خریدین؟

Last edited:

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
عمران زاده: هر گلی بزنم به مجیدی تقدیم می کنم/ خواست خداست که گل می زنم

مدافع تیم استقلال گفت:خواست خداست که گل می زنم.

به گزارش خبرنگار اوج،حنیف عمران زاده پس از پیروزی تیمش در بازی مقابل ملوان عنوان کرد:بازی بدی نبود،بازی خوبی بود.ملوان تیم خوبی بود.ما چند موقعیت خوب داشتیم.نیمه اول خوب بازی کردیم و نیمه دوم هم خوب بازی کردیم.

وی درباره دو گلی که زد اظهار داشت:در بحث گلزنی زحمت را بچه ها می کشند و خواست خداست که گل می زنم.

مدافع استقلال درباره شادی پس از گل خود که شماره 7 را نشان داد گفت:من دلم برای فرهاد تنگ شده است.هر گلی که بزنم به فرهاد مجیدی تقدیم می کنم.

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
عمران‌زاده عدد 7 را نشان داد/ اعتراض به عملکرد نظری

به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از ساعت 14 و 30 دقیقه میزبان ملوان است.

* در نیمه دوم مازیار زارع با دست بانداژ شده در میدان حضور پیدا کرد.

* هواداران استقلال علیه هواداران ملوان شعار سر دادند.

* حنیف عمران‌زاده پس از به ثمر رساندن گل دوم بعد از شکر خدا عدد 7 را مقابل دوربین‌های تلویزیونی نشان داد.

* بلندگوی ورزشگاه تعداد هواداران حاضر در ورزشگاه را 4 هزار نفر اعلام کرد.

* هواداران استقلال شعار «فتح‌الله، امیرخان، استقلال قهرمان» را در ورزشگاه سر دادند.

* تعدادی از هواداران حاضر در زیر جایگاه پس از اینکه توپ را مهدی نظری یکی دو مرتبه از دست داد نسبت به عملکرد او اعتراض داشتند.

* حنیف عمران زاده در گلزنی به ملوان هت تریک کرد. او امسال در بازی رفت در لیگ برتر به این تیم گل زده بود و امروز نیز با زدن دو گل دیگر به نوعی در این امر هت تریک کرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دم حنیف گرم تو این اوووضاع بی مهاجمی میاد دوتا گل میزنه
مهاجمامون یکم خجالت نمیکشن
نظری که اصلا هیچی بابا 1سال اومدی یه گل بزن دیگه

912

Registered User
لایک‌ها
472
بچه ها اینجا کسی بلیت بازی با ملوان رو اینترنتی خریده بود؟ هر کی خریده بگه کار دارم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
بچه ها اینجا کسی بلیت بازی با ملوان رو اینترنتی خریده بود؟ هر کی خریده بگه کار دارم

دادا گفتن که نیازی نیست بلیط اینترنتی بخرید..همه از همونجا خریدن :d
سوالت چیه بگو شاید بتونم کمکت کنم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نیمه دوم رو میگه شاید :دی

منم نیمه دوم رو دیدم...جالب نبود زیاد
میدونم نیمه اولو ندیدی

داشتی آواتار جدید پیدا میکردی:دی
علی اقا خوشگل شدی:lol:
عاشق پاسها وضربات امضاتم:)