• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تناقض گویی های مالی آقای مدیرعامل!! میگه من پول ندادم اسپانسر داده!!!! :D خیلی باحالی فتح الله!!

سر قضیه نکونام هم دروغگویی های ایشون دراومد!!

واقعا برات متاسفم آقای مدیرعامل!!! انتظار نداشتی جواد بیاد روی خط پته ت رو بریزه روی آب!!

آقای سرمربی به بازیکن میگه راه باز جاده دراز!!! بعد آقا میاد در خبرگزاری ها میگه من مخالفم!

Last edited:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
حرفهای نکونام رو گوش بدین دوباره بیایین از حاجی طرفداری کنید..!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نکونام قبلا هم نشون داده شوخی نداره پشت خط. اومد و حقیقت رو گفت.
من فکر کنم ماستمالیش میکنن این مدیران. خود نکونام دوست نداشته که بره اما خب مثل اینکه رقم مالی ای که نصیب استقلال میشه خیلی قابل توجه هست.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
فقط میتونم بگم حالم داره از یه سری آدم دروغگو بهم میخوره

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
ببخشید من نصفه دیدم ... کی دروغ گفت کی راست؟ نکونام برای کمک به باشگاه رفته؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
ببخشید من نصفه دیدم ... کی دروغ گفت کی راست؟ نکونام برای کمک به باشگاه رفته؟
حاجی! اومد نود گفت ما هممون با رفتن نکونام مخالفیم و امکان نداره بگذاریم بره بعد نکونام اومد رو خط گفت حاجی دروغ میگه و همه تو باشگاه استقلال خوشحال شدن من می خوام برم و گفتن خیلی زود بهت رضایت می دیم که بری بعد نکونام گفت من اصلا نمی خواستم برم و استقلالی هستم ولی اینها طوری رفتار کردن که راضی هستن من برم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من از امیر خان تعجب میکنم.... جواد برگشت گفت قلعه نویی امروز به من گفت شرایط باشگاه رو در نظر بگیر و برو مشکلی نیست! بعد در خبرگزاری ها میگه من مخالف 100% هستم؟

ما کدوم حرف رو باید باور کنیم؟

Last edited:

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
پس نکونام از بهت قضیه ناراحت بود. که میگفت کسی به قلعه نوعی زنگ زده.منظورش خود فتح الله زاده بوده که زنگ زده که نکونام بره و به باشگاه پول برسه؟ عجب..

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
به به

واقعا انتظار نداشتم

امیدوارم همین تعداد تماشاگر تا اخر فصل ادامه داشته باشه

فتح الله زاده جمع کنه بره

قلعه نوعی هم بره

نکونام با شخصیت ترین بازیکن ایرانیه

پست هافبک دفاعی بودنش زیاد احساس نمیشه ولی نبودنش شدیدا تو چشمه.نبودنه نکونام بدجوری به تیم ضربه میزنه...

فقط خدا کنه این میره یه نظامی نیاد رو کار

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بنده خدا نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی فقط یه ذره احترام می خواست!
فکر کنم حداقل یه سری مسائل این جا روشن شد.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جواد اگر موند به شخصیت خودش توهین کرده ... بنظرم فتل پول تامین نیاز های اولیه بازیکن ها رو نداره از اون ور میدونه سال آخرش هست می خواد حسابی جیبش رو پر پول کنه که خیالش از 10 نسل بعدش هم راحت باشه و تا حدی هم قرض باشگاه رو کم کنه که بگه من به مدیر عامل بعدی باشگاه کم قرض تحویل دادم ... حالا اگر شده نکونام که هیچی بره دکتر تیم هم بفروشه میفروشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در ضمن قلعه نوعی هم تقصیر نداره هر حرفی بزنه تیم میره تو حاشیه و صدر رو از دست میده

بیچاره قلعه نوعی خیلی بدبخت هست با این مدیر عاملی که تیم داره

تیم بدون بازیکن رو صدر رسونده ... قلعه نوعی بنظرم فرگوسن فوتبال ایران و استقلال هست

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
می بینم که دوباره این عادل موش دوونده و یکی دو هفته قبل دربی خواسته تیم و هواداری استقلال رو بهم بریزه

دیشب همون نود درجه؟ نود در نود؟ نمیدونم چه کوفتیه اسمش رو دیدم و بیشتر صحنه ها در مورد مسخره کردن استقلال بود از جمله لگد به کلمن آب آرش و عدم رعایت بهداشت توسط پژمان نوری! تلویزیون رو خاموش کردم و گفتم بگیرم بخوابم بهتره تا به خزعبلات این مردک گوش کنم!

ضمنا نکونام چه بره چه بمونه اتفاق خاصی نمی افته..فقط امیدوارم تا دربی بمونه که تیم بیشتر از این بهم نریزه!

خبرچین هم جدیدا تو باشگاه زیاد شده و حرفها رو بد منتقل میکنه، کل حرفای جواد اینه که یکی این وسط حرفهای امیرقلعه نوعی رو بد به حاجی منتقل میکنه (اینو از سایتها خوندم) نهایتش باید با جواد بهتر رفتار میشد و احترامش رو بیشتر نگه میداشتن، تو این مورد بنظرم حاجی باید بیشتر خویشتنداری میکرد، ولی حدسم اینه رفتن پژمان منتظری خیلی فشار روی حاجی آورده، الان حاجی زده به سیم آخر، این همه به همه گفته نرو، حالا پژمان رفته بقیه هم میخوان برن، اوضاع مالی باشگاه هم خرابه، ولی این وسط حاجی باید حساب بازیکنایی مثل جواد رو از سایرین جدا کنه و بتونه خودشو کنترل کنه و با سرمربی و بازیکنا بیشتر هماهنگ باشه، آقا ما بیرون نشستیم میگیم لنگش کن ولی مطمئن باشید کار سختیه تو این واضاع تیم رو نگه داشتن، در هر صورت بنظرم یه سوتفاهم یا دعوای خانوادگیه که بزودی حل میشه، این همه تو بوق و کرنا کردن نداره

دیروز تو رادیو ورزش حاج رضایی رو آورده بودن و ازش می پرسیدن چرا ورزشگاهها اینقدر خالیه؟ فحوای کلامش این بود که ما به مردم دروغ میگیم و بازیهای خوبی از تیم ها شاهد نیستیم

نمیدونم چرا کلید کرده بود رو فرهاد که مثال آورد مثلا بعضی بازیکنا وسط فصل به بهونه دخترشون میرن لیگ عربی ولی در حقیقت بخاطر پول بیشتر هست

خدائیش دیگه از یکی مثل حاج رضایی انتظار نداشتم..دیگه همه میدونن فرهاد کسی نیست که به پول بیشتر نیاز داشته باشه و تعصبش شهره خاص و عامه، فقط برام جالبه چرا این صحبت ها قبل دربی مطرح میشه؟ دو سال پیش کجال بودی آقای حاج رضایی؟

ولی ای کاش حاجی فتح الله زاده یکم سیاستش در حد فرهاد مجیدی بود..نقطه ضعف حاجی بنظرم همینه

حالا هم دونگی از شب نگذشته...اوضاع همچین هم که فکر می کنید بی ریخت نیست.....همه این مسائل حل میشه

اون دوستایی هم که الان دور برداشتند که حاجی فتل دروغگو همین امروز باید از استقلال بره منم موافقم...بره...اصلا همه برن که ما دلمون خنک بشه... فقط پیشنهاد میکنم از همین امروز جمع شید جلوی باشگاه بهش فحش بدید عکس حاجی رو هم آتیش بزنید،از امروز هم رو سکوها علیه اش فحش و لیچار بار کنید، هم نکونام برمیگرده..... هم مجتبی میاد، هم اسطوره خط دفاعی مون پژمان منتظری که سه چهار ساله میخواد بره لژیونر بشه و حاجی مانع اون و خسرو خیلیای دیگه شده برمیگرده ، فرهاده م دوباره تو خداحافظیش تجدید نظر میکنه، امیرخان قلعه نوعی هم در خریداش تجدید نظر میکنه و آرش افشین و ....به استقلال ملحق میشن و نیکبخت و پژمان نوری و ... همه رو میریزه دور!!!

حاجی رو بفرستید بره که جاش عزیز دلمون برادر سرادار رادان بشن مدیر عامل استقلال! چططوره؟

ضمنا الان ساعت 6 و 50 دقیقه صبح هست، مطمئن باشید حسن روشن به محض اینکه از خواب بیدار شه و صبحونه اش بخوره بر علیه باشگاه و مدیرعامل مصاحبه میکنه، من که منتظرم صبحونه اش بخوره و مصاحبه اشو ببینم :دی

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اون دوستایی هم که الان دور برداشتند که حاجی فتل دروغگو همین امروز باید از استقلال بره منم موافقم...بره...اصلا همه برن که ما دلمون خنک بشه... فقط پیشنهاد میکنم از همین امروز جمع شید جلوی باشگاه بهش فحش بدید عکس حاجی رو هم آتیش بزنید،از امروز هم رو سکوها علیه اش فحش و لیچار بار کنید، هم نکونام برمیگرده..... هم مجتبی میاد، هم اسطوره خط دفاعی مون پژمان منتظری که سه چهار ساله میخواد بره لژیونر بشه و حاجی مانع اون و خسرو خیلیای دیگه شده برمیگرده ، فرهاده م دوباره تو خداحافظیش تجدید نظر میکنه، امیرخان قلعه نوعی هم در خریداش تجدید نظر میکنه و آرش افشین و ....به استقلال ملحق میشن و نیکبخت و پژمان نوری و ... همه رو میریزه دور!!!
حاجی رو بفرستید بره که جاش عزیز دلمون برادر سرادار رادان بشن مدیر عامل استقلال! چططوره؟
قضیه اینه که وقتی یه نفر در یک زمینه ای مقصر هست باید گفت! نمیشه که چون فتح الله زاده 10 تا قهرمانی اورده در زمان مدیریتش هر کاری کرد چشم بسته بگید درسته!
ایشون در مصاحبه های اخیرش پر از تناقض گویی هست! شما پاسخ میدی به این تناقض گویی ها بفرما...برای ما توضیح بده تا ما از مدیر عامل توضیح نخوایم....ولی شرمنده من نمیتونم به خاطر 4 تا قهرمانی گذشته یا مثلا دیر رفتن منتظری!! یا به زور نگه داشتن اندو چشمم رو به همه مسائل ببندم! ایشون بهتره درست رفتار کنه تا در برنامه زنده گندش در نیاد که به بازیکن یه چیز دیگه میگه بعد جلو هوادار جوری برخورد میکنه که انگار ما نمیخوایم اصلا بازیکن بره ...ایشون بهتره مصاحبه نکنه که من بهتر از جباری رو میارم! ایشون بهتره نگه من برای جذب بازیکن مشکلی ندارم به لحاظ مالی بعد 500 میلیون نداشتن ایمان مبعلی رو جذب کنن! و صد چرا و علامت سوال دیگه! بله ! ایشون کمپ ساخت و آندو رو نگه داشت و هزار چیز دیگه ولی همین ایشون باعث شد جباری در این مقطع حساس بره و نتونست جایگزینی براش بیاره! حالا شما بالا برو پایین بیا مقصر رفتن جباری ایشونه! اگه قرار بود جباری تنبیه بشه به خاطر رفتار هاش باید زودتر از اینها میشد نه در این مقطع.
هیچ ربطی هم به راهپیمایی و قیام علیه ایشون در تهران و سردار رادان و آیت الله جنتی نداره! ایشون درست رفتار کنه! بمونه!
اگه تیم اینجای جدوله فقط به خاطر قلعه نوییه وگرنه بازیکنا همین زمان مدیریت ایشون و مظلومی تمرینات رو تعطیل میکردن!منتظری و اندو ...اون موقع هم بودن!
اگه این تیم رو بدی دست هر مربی دیگه ای میاد وسط جدول!
ایشون وظیفه ش بوده به عنوان مدیرعامل بازیکن رو وسط فصل از دست نده..نه اینکه نرفتن اندو از شاهکار های مدیر عامل تلقی بشه! ایشون وظیفه مدیریتیش رو انجام داده.ایشون وقتی به منتظری قول میداد که نیم فصل میذارم بری باید فکر اینجاش رو هم میکرد..نه اینکه الان بگه پژمان اگه به ما میگفت!!! ما یه مدافع جذب میکردیم!!! اصلا نباید همچین قولی میداد.
تمام مشکلاتی که استقلال باهاش سر در گریبان بوده در این چند ساله فقط مالی بوده....بله! اگه سردار رادان که هیچی احمدی نژاد هم مشکلات مالی رو بتونه حل کنه من به شخصه مشکلی ندارم باهاش ..مدیرعامل باید بتونه از هر جایی شده منابع مالی ردیف کنه...اگه میتونه بسم الله بمونه! فتح الله زاده باشه...چه بهتر که استقلالی هم بوده و تجربه داره...ولی وقتی نمیتونه قرار نیست به هر قیمتی ازش دفاع بشه....9 تا بازی به آخر فصل مونده آقایون تازه اسپانسر ردیف کردن و تونستن بازیساز جذب کنن.باشه دستشون درد نکنه! ولی این تناقض گویی در مصاحبه ها برای چیه؟ نمیدونم از منتظری 20% میرسه به ما بعد جای دیگه میگه هیچ پولی نمیرسه به ما...بعد میاد ماست مالی میکنه در 90!
صادق باش با هوادار و مدیرعاملیت رو بکن!
هوادار صداقت میخواد! همین! کسی مشکل یا خصومت شخصی با فتح الله زاده نداره!
شما یادته همین آقا چقدر از فرهاد تعریف میکرد که فرهاد نمیدونم به خاطر پول نرفت و کلی به استقلال کمک مالی هم کرده در این سال ها...بعد که یه جا از کوره در رفت برگشت مصاحبه کرد که مجیدی به خاطر مسائل مالی رفت قطر!! کلا تناقض گویی های ایشون سابقه داره!
در قضیه نکونام هم اصلا میگیم یکی از معاونین باشگاه موش دوونده این وسط و دو به هم زنی کرده! یا امیری بوده یا نظری جویباری! خب اینا رو کی معاون و مشاور و قائم مقام کرده؟؟؟ ایشون! باید پاسخگو باشه که کدوم معاونش صحبت ها رو اینور و اونور کرده و چرا! این که شما میگی همه چیزحل میشه منظورت ماست مالیه دیگه؟!!!

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قضیه اینه که وقتی یه نفر در یک زمینه ای مقصر هست باید گفت! نمیشه که چون فتح الله زاده 10 تا قهرمانی اورده در زمان مدیریتش هر کاری کرد چشم بسته بگید درسته!
ایشون در مصاحبه های اخیرش پر از تناقض گویی هست! شما پاسخ میدی به این تناقض گویی ها بفرما...برای ما توضیح بده تا ما از مدیر عامل توضیح نخوایم....ولی شرمنده من نمیتونم به خاطر 4 تا قهرمانی گذشته یا مثلا دیر رفتن منتظری!! یا به زور نگه داشتن اندو چشمم رو به همه مسائل ببندم! ایشون بهتره درست رفتار کنه تا در برنامه زنده گندش در نیاد که به بازیکن یه چیز دیگه میگه بعد جلو هوادار جوری برخورد میکنه که انگار ما نمیخوایم اصلا بازیکن بره ...ایشون بهتره مصاحبه نکنه که من بهتر از جباری رو میارم! ایشون بهتره نگه من برای جذب بازیکن مشکلی ندارم به لحاظ مالی بعد 500 میلیون نداشتن ایمان مبعلی رو جذب کنن! و صد چرا و علامت سوال دیگه! بله ! ایشون کمپ ساخت و آندو رو نگه داشت و هزار چیز دیگه ولی همین ایشون باعث شد جباری در این مقطع حساس بره و نتونست جایگزینی براش بیاره! حالا شما بالا برو پایین بیا مقصر رفتن جباری ایشونه! اگه قرار بود جباری تنبیه بشه به خاطر رفتار هاش باید زودتر از اینها میشد نه در این مقطع.
هیچ ربطی هم به راهپیمایی و قیام علیه ایشون در تهران و سردار رادان و آیت الله جنتی نداره! ایشون درست رفتار کنه! بمونه!
اگه تیم اینجای جدوله فقط به خاطر قلعه نوییه وگرنه بازیکنا همین زمان مدیریت ایشون و مظلومی تمرینات رو تعطیل میکردن!منتظری و اندو ...اون موقع هم بودن!
اگه این تیم رو بدی دست هر مربی دیگه ای میاد وسط جدول!
ایشون وظیفه ش بوده به عنوان مدیرعامل بازیکن رو وسط فصل از دست نده..نه اینکه نرفتن اندو از شاهکار های مدیر عامل تلقی بشه! ایشون وظیفه مدیریتیش رو انجام داده.ایشون وقتی به منتظری قول میداد که نیم فصل میذارم بری باید فکر اینجاش رو هم میکرد..نه اینکه الان بگه پژمان اگه به ما میگفت!!! ما یه مدافع جذب میکردیم!!! اصلا نباید همچین قولی میداد.
تمام مشکلاتی که استقلال باهاش سر در گریبان بوده در این چند ساله فقط مالی بوده....بله! اگه سردار رادان که هیچی احمدی نژاد هم مشکلات مالی رو بتونه حل کنه من به شخصه مشکلی ندارم باهاش ..مدیرعامل باید بتونه از هر جایی شده منابع مالی ردیف کنه...اگه میتونه بسم الله بمونه! فتح الله زاده باشه...چه بهتر که استقلالی هم بوده و تجربه داره...ولی وقتی نمیتونه قرار نیست به هر قیمتی ازش دفاع بشه....9 تا بازی به آخر فصل مونده آقایون تازه اسپانسر ردیف کردن و تونستن بازیساز جذب کنن.باشه دستشون درد نکنه! ولی این تناقض گویی در مصاحبه ها برای چیه؟ نمیدونم از منتظری 20% میرسه به ما بعد جای دیگه میگه هیچ پولی نمیرسه به ما...بعد میاد ماست مالی میکنه در 90!
صادق باش با هوادار و مدیرعاملیت رو بکن!
هوادار صداقت میخواد! همین! کسی مشکل یا خصومت شخصی با فتح الله زاده نداره!
شما یادته همین آقا چقدر از فرهاد تعریف میکرد که فرهاد نمیدونم به خاطر پول نرفت و کلی به استقلال کمک مالی هم کرده در این سال ها...بعد که یه جا از کوره در رفت برگشت مصاحبه کرد که مجیدی به خاطر مسائل مالی رفت قطر!! کلا تناقض گویی های ایشون سابقه داره!
در قضیه نکونام هم اصلا میگیم یکی از معاونین باشگاه موش دوونده این وسط و دو به هم زنی کرده! یا امیری بوده یا نظری جویباری! خب اینا رو کی معاون و مشاور و قائم مقام کرده؟؟؟ ایشون! باید پاسخگو باشه که کدوم معاونش صحبت ها رو اینور و اونور کرده و چرا! این که شما میگی همه چیزحل میشه منظورت ماست مالیه دیگه؟!!!
دوست عزیز من که گفتم عامل و باعث و بانی تمام مشکلات حاجیه... دروغگوتر و متناقض تر از حاجی هم نداریم ....هیچ کاری هم برای استقلال نکرده
عامل رفتن جباری و پرتاب قندون به سمت حاجی هم خود حاجیه، وگرنه جباری که پسر پیغمبره و اخلاقش هم خیلی هم خوب
شما اگر بیشتر پست های منو تو این تاپیک خونده باشی خود من یکی از منتقدین حاجی هستم و خیلی از نباید های شما رو هم در مورد حاجی قبول دارم ولی با رفتنش به شدت مخالفم.....تاکید میکنم به شدت اونم تو این موقعیت
شما اگر دستت به جایی بند هست سردار رادان مشایی احمدی نژاد..یا حتی حسن روشن و تاریک و قریب و بعید و اشتیانی و...رو بیار
جدا اگر خودت هم تو این موقعیت میتونی چنین مسئولیتی قبول کنی پا پیش بذار بدون یه ابسیلون شوخی خودم به شخصه حمایتت میکنم..خدایی نکرده قصد جسارت ندارم...اصلا هر کی میتونه بیاد ولی قضیه اش به بابک زنجانی ختم نشه فقط!
بازم میگم هیچ دیکته ننوشته ای غلط نداره و بیا من برات کلی از حاجی ایراد بگیرم، البته ذکر این نکته هم لازمه که تمام ناکامی های استقلال به حاجی بر نمیگرده
ولی باز تمامی نظرات محترمه، شما میخوای مدیر عامل عوض کنی مسئله ای نیست ان جی او تشکیل بده یا رایزنی کن یا تبلیغات راه بینداز حاجیو عوض کنن..استقلال بره بالا بجای حاجی با دی جی بره بالا..اصلا خانم ریحانا بشه مدیرعامل.چرا که نه؟؟!!!
اتفاقا رفتن حاجی خیلی ها رو خوشحال میکنه که وضع تیم بهم میریزه..مثل همین عادل ..همونطور که با خداحافظی فرهاد دل خیلی ها شاد شد و نفس راحت کشیدن....یه یالغوز دیگه هم بشه مدیرعامل تیم بهم بریزه خیلی ها خوشحال میشن مطمئن باش
ولی برای من یه چیز مهمه و اونم عشقم استقلاله که همیشه تو اوج خواستم و میخوامش..همین
(دیگه علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم )

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز من که گفتم عامل و باعث و بانی تمام مشکلات حاجیه... دروغگوتر و متناقض تر از حاجی هم نداریم ....هیچ کاری هم برای استقلال نکرده
عامل رفتن جباری و پرتاب قندون به سمت حاجی هم خود حاجیه، وگرنه جباری که پسر پیغمبره و اخلاقش هم خیلی هم خوب

شما اگر بیشتر پست های منو تو این تاپیک خونده باشی خود من یکی از منتقدین حاجی هستم و خیلی از نباید های شما رو هم در مورد حاجی قبول دارم ولی با رفتنش به شدت مخالفم.....تاکید میکنم به شدت اونم تو این موقعیت
شما اگر دستت به جایی بند هست سردار رادان مشایی احمدی نژاد..یا حتی حسن روشن و تاریک و قریب و بعید و اشتیانی و...رو بیار
جدا اگر خودت هم تو این موقعیت میتونی چنین مسئولیتی قبول کنی پا پیش بذار بدون یه ابسیلون شوخی خودم به شخصه حمایتت میکنم..خدایی نکرده قصد جسارت ندارم...اصلا هر کی میتونه بیاد ولی قضیه اش به بابک زنجانی ختم نشه فقط!
بازم میگم هیچ دیکته ننوشته ای غلط نداره و بیا من برات کلی از حاجی ایراد بگیرم، البته ذکر این نکته هم لازمه که تمام ناکامی های استقلال به حاجی بر نمیگرده
ولی باز تمامی نظرات محترمه، شما میخوای مدیر عامل عوض کنی مسئله ای نیست ان جی او تشکیل بده یا رایزنی کن یا تبلیغات راه بینداز حاجیو عوض کنن..استقلال بره بالا بجای حاجی با دی جی بره بالا..اصلا خانم ریحانا بشه مدیرعامل.چرا که نه؟؟!!!
اتفاقا رفتن حاجی خیلی ها رو خوشحال میکنه که وضع تیم بهم میریزه..مثل همین عادل ..همونطور که با خداحافظی فرهاد دل خیلی ها شاد شد و نفس راحت کشیدن....یه یالغوز دیگه هم بشه مدیرعامل تیم بهم بریزه خیلی ها خوشحال میشن مطمئن باش
ولی برای من یه چیز مهمه و اونم عشقم استقلاله که همیشه تو اوج خواستم و میخوامش..همین
(دیگه علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم )

دو خط اول رو که میذارم به حساب اینکه نمیخوای بحث کنی به قول خودت علاقه ای نداری...کسی نگفت جباری پسر پیغمبره یا درست رفتار کرد! جباری زودتر از اینا باید باهاش برخورد میشد! زمان مطلومی و شاید قبل تر...اگه زودتر برخورد میشد باهاش کار به اونجا نمیرسید که قندون پرت کنه! یا فرصت داشتیم زودتر بازیکن جذب کنیم..
شما میگی با رفتن فتح الله زاده مخالفی...در این مقطع! منم مخالفم! کسی نگفت ( حداقل من ) که وسط فصل باید ایشون بره....من قبلا هم حرفم این بود اگر ایشون نمیتونه مشکلات مالی رو حل کنه رد پایان فصل باید بره...نه اینکه استعفا بده..تیم به قول مهدی رحمتی تکلیفش روشن نباشه و بازیکن ندونه تکلیفش چیه بعد یک هفته مونده به پایان نقل و انتقالات وزارت ورزش 2 میلیارد بده ایشون استعفای صوریش رو پس بگیره و تیم رو هول هولکی ببنده و 4 تا بازیکن درپیت بمونه برای استقلال....اگه ایشون نمیتونه باید فصل تموم شد سریعا بره! اگه میتونه بسم الله....کسی نگفت وسط فصل ایشون بره!!
من اگه آدم خر مایه ای بودم می رفتم مثل هدایتی و ...به استقلال کمک میکردم...نه اینکه مدیر عامل بشم....در اون حد بله کمک میکردم و پا پیش میذاشتم ولی شرمنده که نیستم! البته کسایی هستن ولی بعضیا نمیخوان اینجور ادما زیاد نزدیک استقلال بشن...
از بابک زنجانی حرف زدی....شما که اصلا نمیدونی بابک زنجانی کیه و چی کار کرده لطفا قضاوت نکن! چون بنده میدونم! حالا از کجا میدونم بماند! حتما کس و کاری دارم که از اون طریق میدونم! بابک زنجانی یه مهره سوخته شد وگرنه خیلی کار برای این مملکت کرد همین ایشون! حالا بگذریم...
وقتی مدیر عامل تیم رقیب خیلی با افتخار حتی بعد از دستگیری میگه من از ایشون کمک مالی گرفتم شما نا تهش رو بخون! حالا کاری نداریم...با بابک زنجانی بد و اختلاس گر هم مشکلی ندارم....نمیدونم واقعا این مشکل کی میخواد حل بشه که فکر نکنیم کل مملکت پاک و منزه هستن و فقط باشگاه استقلال هست که باید از تیررس رانت خوار ها دور بمونه چون یه وقت جیز میشه و حرومه و اوخ میشه و فلان!! شما بفرما برو در همین فروم در تاپیک میلان بگو آقایون هوادار میلان شما تیمنون قهرمانی هاش و کل افتخاراتش ارزشی نداره چون برلوسکونی یه آدم زن باز فاسده! یا بفرما برو در تاپیک یووه بگو آقایون یووه کل افتخاراتش به کشک هم نمی ارزه چون آنیلی مافیاس و همه هم میدونن! برو تا آخر در خیلی از باشگاه های دنیا...نیمدونم این چه بحثیه که راه افتاده که ما دوس نداریم پولی که میاد در باشگاه از رانت خواری باشه..شما از کجای میدونی پولی که تا الان اومده ر باشگاه استقلال خرج شده از کجا تامین شده؟؟؟ استقلال قبل از انقلاب تیم متصل به دربار بود..اون موقع خرجش از کجا میومد؟؟؟ این حرفا خنده داره عزیز....هیچ وقت نمیخواستم این حرفو بزنم ولی واقعیت اینه که ما استقلالیا از خرجایی که برخیا کردن حرصمون گرفته و حالا میخوایم با اتصالش به رانت و دزدی و آی جیزه و اینجوریه و حرومه و نمیخوایم و فلان خودمون رو آروم کنیم!
من نمیخوام مدیر عامل عوض کنم...من به عنوان هوادار حرفو میزنم و نظر رو میگم...شما هم نظرت رو میگی....این که از نظر شما آسمون باز شده و فقط فتح اله زاده افتاده و بقیه انسان ها در کل ایران یالغوز هستن اگه بشن مدیر عامل دیگه نظر شماست! پرسپولیسا هم قبل رویانیان و زمان کاشانی همین فکرو میکردن! فکر میکردن آسمون باز شده و ایشون فرشته س..یا حتی قبل ترش انصاری فرد و....ولی هر موقع میتونه بهتری هم وجود داشته باشه.....قبل از اینکه لیونل مسی در فوتبال دنیامطرح بشه کسی فکرش رو نمیکرد همچین کسی بیاد ولی وقتی اومد همه فهمیدن بهترین بازیکن جهان رونالدینهو نیست! از اون تکنیکی تر هم هست!
قرار نیست وقتی چیزی وجود داره اصرار کنیم که اون فرد بهترینه و بهتر از اون نیست و نمیاد و بقیه همه چالغوزن! بله اگه قرار بشه یکی مثل رسولی نژاد و...بشه من ترجیح میدم خود فتح الله زاده بمونه! ولی همیشه به نظر من آدم بهتری هم میتونه بیاد! فتح الله زاده قرار نیست 50 سال دیگه هم عمر کنه! ولی استقلال شاید تا 300 سال دیگه هم باشگاه باشه!
حتی در این قضیه من نکونام رو هم مقصر میدونم....بازیکن نباید در این شرایط اصلا دم از جدایی بزنه و بعد هم بگه من استقلال رو دوست دارم...
بله ما هم مثل شما شخص پرست نیستیم و استقلال برامون مهمه! امیدوارم بقیه هم اینقدر سنگ اشخاص رو به سینه نزنن.

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
600_shoot-1392-10-17.jpg

600_Goal-1392-10-17.jpg

600_Esteghlal-1392-10-17.jpg

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
جوادهم رفتنی شد عجب تیمی شده این فصل استقلال همه بازیکنها دارن کوچ میکنن نمیدونم چرا اینجوری باید قرارداد باهاشون بسته بشه که خودشون هر کاری خواستن بکنن

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
شخصیت نکونام طوری نیست که بخواهد کار غیراخلاقی انجام دهد

زمانی: نکونام قول داده بود تا دربی برای استقلال بازی کند/ جدایی او از قبل هماهنگ شده بود

خبرگزاری تسنیم: عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در واکنش به جدایی نکونام گفت: امیر قلعه‌نویی با جدایی این بازیکن موافقت کرده اما قرار شده با نکونام صحبت شود که او تا بازی با پرسپولیس بماند.

حسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره جدایی جواد نکونام از استقلال عنوان کرد: جدایی این بازیکن با هماهنگی انجام می‌شود و امیر قلعه‌نویی با جدایی این بازیکن موافقت کرده اما قرار شده یکسری صحبت‌ها با نکونام انجام شود که حداقل تا دربی از استقلال جدا نشود. نکونام در این زمینه قول‌هایی داده بود ولی نمی‌دانم تا چه اندازه این موضوع مححق می‌شود.

عضو هیئت مدیره استقلال در خصوص جدایی بازیکنانی چون فرهاد مجیدی، پژمان منتظری و جواد نکونام و اینکه چه قراردادی با این بازیکنان بسته شده که می‌توانند میانه‌های فصل از استقلال جدا شوند، گفت: این بازیکنان زمانی که قرارداد بستند، به خاطر احترام به آنها و شخصیت‌شان بندهایی در قرارداد آنها نوشته شد که بتوانند با دریافت پیشنهاد از استقلال جدا شوند. این مسئله به ضرر استقلال است و قرار شده امروز (سه‌شنبه) با مقداد نجف‌نژاد صحبت کنیم که آخرین وضعیت نکونام به چه صورت است.

زمانی در مورد اینکه گفته می‌شود نکونام به دلیل برخی از اطرافیان قلعه‌نویی قصد جدایی از استقلال را دارد، عنوان کرد: نکونام در سطح بالایی قرار دارد و کاپیتان تیم ملی است. شخصیت او چنین نیست که بخواهد کار غیر اخلاقی انجام دهد.

عضو هیئت مدیره استقلال با بیان اینکه "از قبل توافق شده بود که نکونام از استقلال جدا شود"، ادامه داد: روز گذشته در جلسه هیئت مدیره فتح‌الله‌زاده گزارش خود را ارائه داد و قرار شده منصور پورحیدری مسئله جدایی نکونام را پیگیری کند و آن را به هیئت مدیره ارائه دهد.

وی در پایان در خصوص اینکه نقش فتح‌الله‌زاده چقدر در جدایی بازیکنان موثر است، گفت: اجازه دهید گزارش پورحیدری به دست ما برسد و در حال حاضر نمی‌توانیم در این زمینه نظر دهیم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قلعه‌نویی با من هم برخورد می‌کرد
همدانی: جدایی نکونام ربطی به اطرافیان قلعه‌نویی ندارد/ ترفند پرسپولیسی‌ها جدید نیست

139207280919003391374713.jpg

خبرگزاری تسنیم: مربی تیم فوتبال استقلال گفت که جدایی هافبک این تیم ارتباطی به اطرافیان قلعه‌نویی ندارد.

ستار همدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شرایط استقلال اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که همانند مصدومیت بازیکنان داشتیم، از شرایط موجود بهترین استفاده را کردیم و خودمان را به صدر جدول رساندیم. در حال حاضر بازی‌ها حساس شده و هر تیمی مقابل ما قرار می‌گیرد با دو برابر نیروی خود بازی می‌کند ولی پس از دیدار با ما در بازی بعدی‌شان خیلی راحت شکست می‌خورد.

وی افزود: دلیل این موضوع انگیزه‌ای است که تیم‌ها برای بازی مقابل تیم قهرمان فصل گذشته دارند اما در طرف دیگر به ما فشار وارد می‌شود و بازیکنان را دچار مصدومیت می‌کند.

مربی استقلال با اشاره به دیدار روز شنبه استقلال مقابل استقلال خوزستان تصریح کرد: استقلال خوزستان تیم توانمندی دارد و بازیکنان این تیم در بازی رفت مقابل ما دوندگی زیادی داشتند و موفق به شکست ما شدند. با این وجود ما برای اینکه جایگاه‌مان را در صدر جدول از دست ندهیم، باید این تیم را شکست دهیم.

همدانی در خصوص وضعیت آرش برهانی خاطرنشان کرد: من صحنه لگد زدن آرش به کلمن را در تلویزیون دیدم. نه تنها با آرش بلکه با هر بازیکنی که حرمت باشگاه را زیر سوال ببرد، برخورد می‌شود. با این حال آرش به اشتباه خود پی برده و قلعه‌نویی هم با توجه به روحیات بزرگی که دارد، بخشش را در کار خودش خواهد داشت.

وی ادامه داد: استقلال تیم بزرگی است و رفتار ناشایست تبعات بزرگی خواهد داشت. قلعه‌نویی در استقلال با این نوع مسائل سر و کار دارد و از گذشته با چنین رفتارهایی برخورد کرده است. یادم می‌آید در دورانی که بازی می‌‌کردم، بازیکن مغروری بودم و همیشه دوست داشتم بازی کنم اما قلعه‌نویی بنا به دلایلی صلاح دانست بازی نکنم.

مربی استقلال افزود: به من برمی‌خورد که بازی نمی‌کردم اما قلعه‌نویی به خاطر یکسری رفتارهایی که داشتم از من استفاده نمی‌کرد. این در حالی است که اشتباهات از من بود. بنابراین قلعه‌نویی از گذشته با چنین رفتارهایی برخورد می‌کرد. ضمن اینکه بازیکن وقتی پول حرفه‌ای می‌گیرد، باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد.

همدانی در مورد جدایی جواد نکونام از استقلال گفت: از این مسئله خبر ندارم و نمی‌توانم اظهار نظری داشته باشم.

وی درباره اینکه گفته می‌شود، نکونام به خاطر برخی از اطرافیان قلعه‌نویی قصد جدایی دارد، تصریح کرد: اصلا چنین چیزی نیست و جدایی نکونام ربطی به این موضوع ندارد. او بازیکنی تاثیرگذار است و حضورش در هر تیمی نقطه قوت آن تیم خواهد بود. نکونام برای استقلال زحمات زیادی کشیده است.

مربی استقلال در خصوص صحبت‌های محمد دایی و همچنین محمد رویانیان که گفته بودند "استقلالی‌ها هم می‌دانند برنده دربی پرسپولیس است"، این چنین واکنش نشان داد: این ترفند قدیمی پرسپولیسی‌ها است و تنها برای امروز و روز گذشته نیست. دایی برای خودش حرف‌هایی زده اما ما با حرف زدن وارد بازی دربی نمی‌شویم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا