• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آندرانيک تيموريان در تمرين عصر روز سه شنبه استقلال از ناحيه پاي چپ دچار مصدوميت شد و به همين دليل با نظر دکتر ستوده،از ادامه تمرين معاف شد.

به گزارش اوج، وي در بازي استقلال مقابل سورينت هم مصدوم شده بود.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آندرانيک تيموريان در تمرين عصر روز سه شنبه استقلال از ناحيه پاي چپ دچار مصدوميت شد و به همين دليل با نظر دکتر ستوده،از ادامه تمرين معاف شد.
به گزارش اوج، وي در بازي استقلال مقابل سورينت هم مصدوم شده بود.

ای بابا آندو مصدوم بشه که باید تیمو تعطیل کنن بره
تیم داره رو شاخ آندو میچرخه :)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ای بابا .. آقای رحمتی اون دیگه چه حرکتیه ؟ :D
گردن فوله
25r30wi.gif

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
من نمیدونم این آقای قلعه نویی برای چی از اهل بیت مایه میذاره ؟ بقول یکی میگفت مگه اهل بیت استقلالین که ما رو بردن صدر جدول ؟
آخه آدم نمیدونه چی بگه ؟! فقط مجبوریم حرص بخوریم و روز به روز هرکی می بینی که ... بیشتر از اسلام مایه میذاره ! تو رو خدا اسلام رو دیگه خراب نکنین !
از اونور هم سبک بازی استقلال شده علی اصغری حرفه ای ورژن جدید اون چیزیکه علی پروین در دهه 70 باهاش چند تا قهرمانی بدست آورد و آخرش پرسپولیس ...
من نمیدونم اگه شما با این سبک فوتبال ارضا میشید که خوبه ولی تو رو خدا مقایسه کنید ببینید تیمی که تو آسیا مقابل الهلال و العین سال 78 و 77بازی میکرد کجا و این سبکی که الان تیم رو کاکل تجربه بین المللی بازیکنامون میچرخه کجا ؟ بازیکن سازی تیمی با 20 میلیون هوادار کجا رفته تو ایران پر از استعداد ؟!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من نمیدونم این آقای قلعه نویی برای چی از اهل بیت مایه میذاره ؟ بقول یکی میگفت مگه اهل بیت استقلالین که ما رو بردن صدر جدول ؟
آخه آدم نمیدونه چی بگه ؟! فقط مجبوریم حرص بخوریم و روز به روز هرکی می بینی که ... بیشتر از اسلام مایه میذاره ! تو رو خدا اسلام رو دیگه خراب نکنین !
از اونور هم سبک بازی استقلال شده علی اصغری حرفه ای ورژن جدید اون چیزیکه علی پروین در دهه 70 باهاش چند تا قهرمانی بدست آورد و آخرش پرسپولیس ...
من نمیدونم اگه شما با این سبک فوتبال ارضا میشید که خوبه ولی تو رو خدا مقایسه کنید ببینید تیمی که تو آسیا مقابل الهلال و العین سال 78 و 77بازی میکرد کجا و این سبکی که الان تیم رو کاکل تجربه بین المللی بازیکنامون میچرخه کجا ؟ بازیکن سازی تیمی با 20 میلیون هوادار کجا رفته تو ایران پر از استعداد ؟!
فکر میکنم منظور جنابعالی این باشه که قلعه نویی باید بره از جایی مربی گری یاد بگیره و بعد بیاد مربی استقلال بشه ؟ البته اگر لیاقتش رو داشته باشه
به نظرتون وقتی فرگوسن سه تا جام رو گرفت و دو تا گل آخر تیمش تو فینال جام باشگاهها از روی نقطه کرنر بود کسی اومد بگه فوتبال دهه 60 بازی میکردی؟
دوست عزیز - دوستان عزیز, مشکلات شخصی به جای خود ولی استقلال با این بضاعت امروز صدرنشین جدوله

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
فکر میکنم منظور جنابعالی این باشه که قلعه نویی باید بره از جایی مربی گری یاد بگیره و بعد بیاد مربی استقلال بشه ؟ البته اگر لیاقتش رو داشته باشه
به نظرتون وقتی فرگوسن سه تا جام رو گرفت و دو تا گل آخر تیمش تو فینال جام باشگاهها از روی نقطه کرنر بود کسی اومد بگه فوتبال دهه 60 بازی میکردی؟
دوست عزیز - دوستان عزیز, مشکلات شخصی به جای خود ولی استقلال با این بضاعت امروز صدرنشین جدوله

دوست عزیز فرگوسن تو همون دوره تو نیمه نهایی یونتوس فوق العاده قدرتمند رو که 2-0 جلو افتاده بود 3-2 با گل های تکنیکی برد . اصولا سطح لیگ ما با اروپا اصلا قابل مقایسه نیست .
ببینید این تیم اگه داره خوب نتیجه میگیره درسته که یکی از ارکانش سرمربیه ولی همین پرویز خان مظلومی هم 2 سال پیش با همین تیم داشت همزمان قهرمان جام حذفی و لیگ میشد که نمیدونم کیا موش دووندن و حاشیه درست کردن و تیمی که با 6 امتیاز اختلاف نیم فصل قهرمان شد جام رو به راحتی از دست داد ، یعنی این تیم اسکلتش حفظ شده وگرنه همه میدونیم نه پرویز خان و نه قلعه نویی خیلی کار خاصی انجام نمیدن و تاکتیک و شیوه جدیدی به تیم تزریق نکردن .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوست عزیز فرگوسن تو همون دوره تو نیمه نهایی یونتوس فوق العاده قدرتمند رو که 2-0 جلو افتاده بود 3-2 با گل های تکنیکی برد . اصولا سطح لیگ ما با اروپا اصلا قابل مقایسه نیست .
ببینید این تیم اگه داره خوب نتیجه میگیره درسته که یکی از ارکانش سرمربیه ولی همین پرویز خان مظلومی هم 2 سال پیش با همین تیم داشت همزمان قهرمان جام حذفی و لیگ میشد که نمیدونم کیا موش دووندن و حاشیه درست کردن و تیمی که با 6 امتیاز اختلاف نیم فصل قهرمان شد جام رو به راحتی از دست داد ، یعنی این تیم اسکلتش حفظ شده وگرنه همه میدونیم نه پرویز خان و نه قلعه نویی خیلی کار خاصی انجام نمیدن و تاکتیک و شیوه جدیدی به تیم تزریق نکردن .
کلا باهات مخالفم
پس قلعه نوعی شانسی همیشه قهرمان میشه تیم هایی که میره !!! شانسی هستش که بازیکن ها آرزوشون هست شاگردی امیر خان رو بکنن !!!
شانسی هست که تیم رقیب 5 برابر استقلال بهش پول پیشنهاد میده و امیر خان نمیره !!! شانسی هست که هر بار می خوان مربی ایرانی واسه تیم ملی بزارن مستقیم میرن سراغ قلعه نوعی !!!! تمیش امسال بهترین تیم غرب آسیا میشه اونم شانسی هست !!! در ضمن این که ایشون اعتقاد به خدا و ائمه دارن بسیار هم خوبه و باعث میشه بازیکن ها هم این رو یاد بگیرن و در بدترین شرایط نا امید نباشن و به خدا توکل کنن ... حالا یک مربی بود یقه اش رو تا نافش باز میزاشت و میومد منم منم میزد که من بردم من همه کارم من نباشم هیچی نیستید خوب بود !!!
امیر خان از جیبش خیلی جا ها به بازیکن ها پول هم داده و حقوق خودش هم بعد از همه گرفته یا نگرفته ( به نقل از حاجی )
امیر چون موفق هست بهش میگن چرا بنز سواره خوب مربی تیم حریف که پورشه داره کسی نمیگه چرا !!! به امیر میگن باند داره و ... و هزار تهمت .. یکی نیست بگه اگر امیر اهل این حرف ها بود که اولی که اومد جباری و رحمتی و چند تا دیگه رو مینداخت بیرون یا کاری میکرد که برن !!!
حالا هم که گیر دادید چرا ایشون توکلش به خداوند هست !!!
کلا این رو میگم که دوست و دشمن بدونن امیر خان جنازه ی استقلال رو هم قهرمان لیگ میکنه حتی اگر همه بازیکن هامون مصدوم بشن با شناختی که از امیر خان دارم قبل شروع فصل هم گفتم قهرمان هستیم الانم میگم کسی که به قهرمانی ما شک کنه استقلالی نیست

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من توی دوره ی همه مربی ها استادیوم رفتم
ولی توی هیچ دوره ای مثل الان لیدرهایی به این وقیحی ندیدم

یه مشت ارازلو اوباش رو گذاشتن لیدر که به من تماشگر تزریق کنه چی بگم چی نگم

اینکارا درست نیست

یه فرهاد مجیدی رو تشویق کردن فحش ناموس نداره
خیلی ها رو اینجوری زده کردن از ورزشگاه که نتیجش هم شده تعداد انگشت شمار تماشاچی....

البته همه تیم ها لیدر اینجوری دارن و مختص تیم ما نیست

ایشالا یه روز فرهاد با لباس سرمربی گری بیاد خودش که تک ستاره بود ایشالا توی مربی گری هم موفق باشه

از روحیه ای که از فرهاد سراغ داریم مطمئنن حرفایی واسه گفتن داره...

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ویکی‌پدیا،شهیر اسپور و نکونام صحت دارد؟/سرنوشت مبهم هافبک استقلال
جواد نکونام این روزها در چند راهی قطر،چین و حتی ترکیه قرار دارد و از سویی تکلیفش با باشگاه استقلال مشخص نیست.

13920827000085_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام در چند روز گذشته به شدت با کادر فنی تیم استقلال اختلاف پیدا کرده و حتی در برنامه 90 اعلام کرد که آماده جدایی از استقلال است.

هافبک شماره 6 استقلال که به یکباره با قلعه‌نویی و نزدیکان وی به مشکل خورده پیشنهاداتی را از قطر، چین و حتی ترکیه دارد اما جالب است که رسانه ها امروز خبر دادند نام نکونام در فهرست تیم ترکیه ای شهیر اسپور قرار گرفته است.

با مراجعه به این سایت نامی از جواد نکونام در ویکی پدیا و در فهرست تیم شهیر اسپور دیده نمی شود اما عکس زیر روز گذشته به نقل از سایت ویکی پدیا در فضای مجازی منتشر شده است که آخرین بازیکن این تیم بدون شماره رسمی جواد نکونام قید شده است.

13921018000180_PhotoL.jpg

البته با مراجعه به صفحه انگلیسی و ترکی سایت ویکی پدیا و مشاهده فهرست این تیم نامی از جواد نکونام به چشم نمی خورد و به نظر می رسد صفحه ای که نام نکونام در آن منتشر شده یا ساختگی است و یا اینکه این سایت نام نکونام را از فهرست اسامی این تیم خارج کرده است.

این عکس مربوط به صفحه سایت ویکی پدیا با نام شهیر اسپور ترکیه است که اسم جواد نکونام در آن مشاهده نمی شود.

13921018000193_PhotoL.jpg

هافبک شماره 6 استقلال که در تمرین روز گذشته این تیم شرکت نکرده به احتمال فراوان سودای جدایی از آبی پوشان دارد و طی یکی دو روز آینده تیم جدید خود را معرفی می کند.

این بازیکن اعلام کرده بود با پرداخت 100 هزار دلار می تواند به صورت یک طرفه قراردادش با باشگاه استقلال را فسخ کند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
این تونی هم شبیه سربازای نیری انتظامی کرده خودشو.....بابا یه فوکولی..خطی..ژلی

12001_orig.jpg

12000_orig.jpg

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به همه از جواد چه خبر موندنیه یا رفتنی؟؟؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
باشگاه اسکی شهیر ترکیه هرگونه مذاکره با نکونام را رد کرد

آنکارا - ایرنا - یکی از افراد نزدیک به باشگاه اسکی شهیر ترکیه هرگونه مذاکرات رسمی باشگاه برای در اختیار گرفتن ˈ جواد نکونام ˈ بازیکن ایرانی را رد کرد.

80985498-5404267.jpg
وی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر اینکه باشگاه اسکی شیهر حاضر در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ترکیه مذاکرات خود را برای جذب این بازیکن ایرانی آغاز کرده است ، رد کرد.

او افزود : تاکنون مذاکراتی برای در اختیار گرفتن ˈ جواد نکونام ˈ صورت نگرفته است.

افزون بر آن هیچ یک از تارنماهای مرتبط با ثبت قرارداد بازیکنان فوتبال در بازار بورس ترکیه نیز مطلبی مبنی بر عقد قرارداد باشگاه اسکی شهیر با جواد نکونام منتشر نکرده است.

پیش از این و زمانی که ˈ مصطفی دنیزلی ˈ سرمربی سابق تیم های فوتبال پاس و پرسپولیس تهران که هدایت تیم بشیکتاش را برعهده داشت ، زمزمه هایی مبنی بر حضور جواد نکونام در یکی از تیم های ترکیه ای شنیده شد.

براساس این گزارش ، اخبار منتشر شده حاکی از آن است که جواد نکونام که قصد دارد تیم استقلال تهران را ترک کند ، از برخی از تیم های قطری ، ترکیه ای و چینی پیشنهاد دارد.

برخی از تارنماهای خبری روز گذشته در مطالبی عنوان کرده بودند که مدیر برنامه های نکونام برای گفت وگو با یکی از تیم های ترکیه ای ( اسکی شهیر ) به این کشور سفر کرده است.

دربی رو که حتما می مونه
ایشالا...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
عجب بساطی شده تو تیم
امیدوارم هر چه زودتر یه فکر اساسی واسه این شرایط بشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تا دربی فقط قلعه‌نویی حرف می‌زند / مربیان استقلال مصاحبه نمی‌کنند

مربیان استقلال تصمیم گرفته‌اند تا بعد از دربی صحبت نکنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در آستانه دربی 78، مربیان تیم فوتبال استقلال قرار شده صحبتی درباره استقلال و وضعیت این تیم نداشته باشند و صحبت درباره تمام امور فنی این تیم به عهده امیر قلعه‌نویی است.

قرار است این صحبت نکردن بعد از برگزاری دربی به پایان برسد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا