• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
فارس: بگو.

خدا را شکر و افتخار می‌کنم که در تیمی بازی می‌کنم که همه بچه‌های آن بامعرفت هستند.

فارس: چطور؟

پول که اصلا نمی‌گیریم و با وجود اینکه باشگاه پرطرفدار لقب داریم غریب همه شده‌ایم. می‌بینید که در هر بازی به زور 2 هزار نفر مردم به استادیوم می‌آیند ولی با افتخار می‌گویم که بازیکن استقلال سال 92 بودم و در خاطره ورزشی‌ام این افتخار می‌ماند که هم بی‌پول هستیم و هم غریب. البته برای آن مردمی که از پای تلویزیون بازی‌های ما را می‌بینند آرزوی موفقیت می‌کنم و هم اینکه آنها در خیابان از ما تشکر می‌کنند ممنون هستم. این را حتما از قول من بنویسید امسال تمام بازیکنانی که در این تیم بازی کرده‌اند تک به تک اسطوره هستند، از گلر سوم بگیرید تا نفر اصلی تیم.

فارس: چرا؟

به خاطر اینکه نه پولی می‌گیرند و نه حرفی می‌زنند و نه حمایتی از طرف مردم می‌شوند. اینها اسطوره هستند که بدون چشمداشت برای مردم بازی می‌کنند.

خدایی راست میگه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در گفت‌وگو با تسنیم:
شنیده‌ام جدایی بازیکنان استقلال برنامه‌ریزی مسئولان تیم‌ملی است/ اعلام نام گلزن دربی!

139210070900265391814033.jpg

خبرگزاری تسنیم: عضو هیئت مدیره استقلال گفت: صحت و سقم این قضیه را تایید نمی‌‌کنم ولی شایعه شده خط‌دهی‌ها و انتقال بازیکنان استقلال به کشورهای عربی از سوی مسئولان تیم ملی صورت گرفته است.
print.png
نسخه قابل چاپ
حسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دربی روز جمعه اظهار داشت: پیش‌بینی من این است که استقلال با یک گل پرسپولیس را شکست می‌دهد و گل استقلال را نیز حنیف عمران‌زاده، محمد قاضی، مهدی نظری و یا آرش برهانی به ثمر می‌رساند.

وی افزود: با توجه به انگیزه‌ بازیکنان، فاصله 4 امتیازی با پرسپولیس، رسیدن مصدومان و همچنین مدیریت امیر قلعه‌نویی در دربی‌ها پیش‌بینی می‌کنم استقلال روز جمعه برنده از دربی خارج شود. منبازی با استقلال خوزستان را نیز پیش‌بینی کرده بودم و حتی گفتم تک گل استقلال را محمد قاضی می‌زند که این اتفاق افتاد. امیدوارم روز جمعه هم ‌پیش‌بینی‌ام درست از آب درآید.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال عنوان کرد: اهل کری‌ خواندن نیستم و تنها پیش‌بینی خودم را گفتم. ما بهترین بازیکنان را در اختیار داریم و قرار است هیئت مدیره به واسطه تلاش بازیکنان پیش از دربی آنها را شارژ مالی کند. در صورت پیروزی مقابل پرسپولیس نیز برای پادادش بازیکنان برنامه داریم.

زمانی با اشاره به بیانیه‌های دو باشگاه علیه یکدیگر گفت: خواهشم از مسئولان استقلال و پرسپولیس این است که این کارها را انجام ندهند چون باشگاه‌های فرهنگی - ورزشی نیازی به صدور چنین بیانیه‌هایی ندارند. به جای این کارها باید زمینه‌های فرهنگی را توسعه دهیم. استفاده از الفاظ سخیف به سود ورزش‌مان نیست.

وی با اشاره به انتشار عکس‌های بازیکنان استقلال در روزنامه نزدیک به باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: این کار غیر اخلاقی بود. اگر می‌خواهیم الگو باشیم نباید دست به چنین کارهای سخیفی بزنیم. استقلال و پرسپولیس در ایران حداقل 60 میلیون هوادار دارند و باید به احترام این 60 میلیون حساب شده عمل کنند.

عضو هیئت مدیره استقلال درباره جدایی جواد نکونام به تسنیم گفت: قضیه انتقال بازیکنان به تیم‌های درجه دو، سه کشورهای عربی از کانال‌های دیگری برنامه‌ریزی شده است. با نکونام صحبت کردم و فکر نمی‌کردم چنین تصمیمی بگیرد. صحت و سقم این قضیه را تایید نمی‌‌کنم ولی شایعه شده و شنیده‌ام این خط‌دهی‌ها و انتقال بازیکنان استقلال به کشورهای عربی از سوی مسئولان تیم ملی است که اگر این چنین باشد برای فوتبال کشورمان فاجعه است.

زمانی ادامه داد: گفته می‌شود دلیل رفتن بازیکنان ملی‌پوش استقلال به تیم‌های درجه دو، سه کشورهای عربی به این دلیل است که بتوانند زودتر در اردوهای تیم‌های حضور پیدا کنند و همراه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شرکت نکنند. در صورتی که اگر استقلال در آسیا به عنوانی برسد، موفقیت آن برای ایران است. استقلال تنها تیم ایرانی است که در جهان مقام دارد.

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
داشتم برنامه ليگ رو نگاه ميكردم. 4 هفته آخر بازيهاي سختي داريم. اما بازيهاي تيم سوم جدول هم تو 4 هفته آخر آسون نيست تا آخر فصل فقط دو بازي آسون دارن : راه آهن و صبا (اگه بگيم آسونه) تو رشت با داماش و تو اهواز با بچه هاي خودمون بازي دارن. واويلاااااااااا واويلا ميلاد ميداودي
نتيجه: اصلا بهشون حتي فكر هم نكنين.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیانی: نمی‌دانم چرا تیم‌های خارجی به بازیکنان پرسپولیس پیشنهاد نمی‌دهند

شاهرخ بیانی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره دربی روز جمعه اظهار داشت: دربی به واسطه تماشاگرانی که دو تیم دارند، حساس بوده و این حساسیت‌ها از گذشته وجود داشته است. طرفداران دو تیم حاضرند تیمشان در همه بازی‌ها شکست بخورد ولی در دربی برنده باشد.

وی افزود: نباید فکر کنیم چون استقلال در صدر جدول است پرسپولیس را شکست می‌دهد و یا چون پرسپولیس بازیکنان سرعتی دارد، برنده دربی است. هر تیمی که از موقعیت‌های خود استفاده کند بازی را می‌برد. تیم‌ها ابتدا می‌خواهند بازنده نباشند و سپس بتوانند از روی اشتباهات فردی به گل برسند.

بازیکن پیشین استقلال تصریح کرد: استقلال با وجود اینکه دو بازیکن خوب خود یعنی پژمان منتظری و جواد نکونام را از دست داده شرایط خوبی دارد. فکر می‌کنم استقلال بتواند روز جمعه پرسپولیس را شکست دهد.

آنالیزور استقلال در خصوص جدایی جواد نکونام گفت: باید از خود نکونام پرسید که چرا از استقلال رفت. او بازیکن خوب و با شخصیتی بود ولی تصمیم به جدایی گرفت. روز گذشته با منصور پورحیدری که صحبت می‌کردم، ظاهرا نکونام گفته بود اگر رضایت‌نامه‌ام را ندهید، بازی نمی‌کنم. قلعه‌نویی و پورحیدری خیلی دوست داشتند نکونام در استقلال بماند ولی او تصمیمش را گرفته بود.

بیانی ادامه داد: تعجب می‌کنم چطور تیم‌های خارجی دست روی بازیکنان ما گذاشته‌اند و به بازیکنان سایر تیم‌ها پیشنهاد نمی‌دهند؟ برای ما جای تعجب دارد که چرا به بازیکنان پرسپولیس این پیشنهادات نمی‌رسد. چرا بازیکنانی که از استقلال جدا شده‌اند، به تیم‌هایی رفتند که در لیگ قهرمانان آسیا حضور ندارند؟ نمی‌خواهم به کسی را محکوم کنم اما پاسخ این سوالات مشخص می‌شود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا این راسته که میگن نکونام تو اون جلسه ، جلوی قلعه نویی به مدیریت باشگاه گفته که اگه رضایت نامه ندید من بازی نمی کنم و تو زمین راه میرم؟!
آیا درسته که به غیر از مساله پول ، منتظری و نکونام به خاطر جام جهانی تصمیم گرفتند در تیمی بازی کنند که تو لیگ قهرمانان آسیا حضور نداشته باشه؟!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقا این راسته که میگن نکونام تو اون جلسه ، جلوی قلعه نویی به مدیریت باشگاه گفته که اگه رضایت نامه ندید من بازی نمی کنم و تو زمین راه میرم؟!
آیا درسته که به غیر از مساله پول ، منتظری و نکونام به خاطر جام جهانی تصمیم گرفتند در تیمی بازی کنند که تو لیگ قهرمانان آسیا حضور نداشته باشه؟!

نظری جویباری اینو به صراحت گفته تا الان.

نکونام گفت صحت نداره! ( در حد همین 2 کلمه )

در مورد مسئله دوم هم اکثرا این گمانه زنی رو محتمل تر میدونن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نظری جویباری اینو به صراحت گفته تا الان.

نکونام گفت صحت نداره! ( در حد همین 2 کلمه )

در مورد مسئله دوم هم اکثرا این گمانه زنی رو محتمل تر میدونن.

البته من به شخصه حرف نظری جویباری برام اعتبار بیشتری داره تا آدم آب زیر کاه و فرصت طلبی مثل نکونام!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
گزارش تمرین آبی‌پوشان
کری دربی به هواداران کشید، ساموئل مصدوم شد/خبری از جاسوس پرسپولیس نبود!
هواداران تیم استقلال در جریان تمرین امروز این تیم کری‌های پیش از دربی را مقابل دوربین‌های تلویزیونی آغاز کردند.

13921018000132_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال از ساعت 15 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی برگزار شد. از آنجا که اعلام شده بود تمرین ساعت 14 و 30 دقیقه آغاز می‌شود. بازیکنان زودتر از موعد مقرر به محل تمرین رسیدند و آبی‌ها 30 دقیقه زودتر استارت تمرین را زدند. قبل از شروع تمرین بازیکنان تیم استقلال که با دوربین تلویزیونی شبکه خبر روبرو شده بودند در خصوص بحث قلیان و حاشیه‌هایی که پیرامون سرخابی‌ها این روزها مطرح شده صحبت‌ می‌کردند. عمران‌زاده‌ هنوز هم از انتشار آن عکس ناراحت است و عنوان می‌کرد تا آخر پای این موضوع ایستاده است. از سوی دیگر بازیکنان هم با وی شوخی می‌کردند و می‌گفتند با گل‌زنی با دربی جوابشان را بده.

*احمد جمشیدیان و کبه تنها غایبان تمرین امروز آبی‌پوشان بودند.

*خبرنگاران ژاپنی که دو هفته‌ای است در ایران حضور دارند امروز نیز به محل تمرین استقلال آمده و از برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان گزارش می‌گرفتند. آنها در طول تمرین با خبرنگاران ایرانی نیز مصاحبه کردند.

*در حالیکه سرمربی تیم استقلال مشغول گفت‌وگو با خبرنگاران بود بازی با سوت مجید صالح آغاز شد. بازیکنان در ابتدا کارهای ترکیبی را انجام دادند و پس از بازی آقاوسط یک فوتبال کاملاً جدی در قالب تو تیم سبز و زرد را پشت سر گذاشتند. امیرقلعه‌نویی که با لباسی کاملاً مجهز به تمرین آمده بود در گوشه‌ای از زمین نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان شد.

وی نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می‌کرد و از آنها می‌خواست که با دقت در ضربات آخر عمل کند. تمرین آبی‌پوشان در حالی برگزار می‌شد که ساموئل پس از برخورد یک ضربه محکم به چشمش دچار آسیب‌دیدگی شد و کادر پزشکی تصمیم گرفت این بازیکن به تمرین ادامه ندهد. وی زودتر از سایر بازیکنان استقلال محل تمرین را ترک کرد.

* فوتبال درون تیمی آبی پوشان در حالی برگزار می شد که وقتی تیم زرد در یک صحنه توسط محمد قاضی توپ را به سمت دروازه زد عمران زاده با عصبانیت پایش را به تیر دروازه کوبید. آرش برهانی نیز که بعد از بازی با استقلال خوزستان به تمرینات اضافه شده امروز موفق شد هت‌تریک کند و سه گل به ثمر رساند. ضمن اینکه قاضی نیز دو ضربه را درون دروازه سید حسین حسینی کرد و در مجموع عملکرد مهاجمان استقلال قابل تقدیر بود.

* درحالی که آخرین ارسال در فوتبال درون تیمی روی دروازه ها انجام شد حنیف عمران زاده و محمد قاضی به شدت به هم برخورد کرده و دچار آسیب دیدگی شدند. البته قاضی خیلی زود بلند شد ولی عمران زاده به خود می پیچید.

*با نزدیک شدن به دربی 78 تعداد تماشاگران حاضر در تمرین استقلال هم افزایش پیدا کرد. امروز چیزی حدود 150 نفر از نزدیک برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان را نظاره کردند. تعدادی از هواداران پرچم پرسپولیس را که پاره شده بود در دست داشتند و تعدادی دیگر در گفت‌وگو با دوربین شبکه خبر کری پیش از دربی را انجام می‌دادند وقتی خبرنگاران از هواداران در خصوص نتیجه بازی سؤال می‌کردند تعدادی از آنها می‌گفتند این بازی 100درصد برنده دارد و مطمئناً استقلال بازی را به نفع خود تمام می‌کند. یکی از هواداران نوجوان استقلال می‌گفت برهانی جمعه گل می‌زند و دیگری اعتقاد داشت زننده گل استقلال به پرسپولیس نیکبخت خواهد بود.

*با گذشت 30 دقیقه از تمرین آبی‌پوشان دوربین برنامه ورزش از نگاه دو نیز وارد تمرین استقلال شد و به تهیه گزارش از اعضای این تیم پرداخت.

*منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدی حاضران تمرین امروز استقلال بودند. دین محمدی برای دقایقی با افشین حاجی‌پور بازیکن اسبق استقلال صحبت و خاطرات دربی را برای آنها تعریف می‌کرد.

*یک هوادار معلول امروز روی ویلچر نشسته بود از کنار زمین تمرین استقلال را تماشا می‌کرد. بازیکنان تیم استقلال و امیر قلعه‌نویی به محض ورود به زمین با این هوادار برخورد گرمی داشتند.

*با وجود آنکه گفته می‌شد ممکن است از طرف باشگاه پرسپولیس شخصی برای آنالیز تمرینات استقلال درتمرینات این تیم حاضر شود اما خبری از این موضوع نبود و حتی قلعه‌نویی پیش از تمرین صراحتاً اعلام کرد هر شخصی دلش می‌خواهد در تمرینات ما حضور پیدا کرده و کارهای ما را ببیند مشکلی نخواهد داشت.

*تمرینات استقلال فردا مجدداً پیگیری و آبی‌پوشان برای دیدار با پرسپولیس خود را آماده خواهند کرد.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
پزشک استقلال اعلام کرد
نمی‌خواستیم به چشم ساموئل فشار وارد شود
پزشک استقلال اعلام کرد: نمی‌خواستیم که به چشم ساموئل فشار وارد شود و به همین دلیل هم اجازه ادامه تمرین به او را ندادیم.

13921011000374_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کاوه ستوده از اعضای کادر پزشکی باشگاه استقلال در مورد وضعیت مصدومیت ساموئل که در جریان امروز برایش رخ داد، گفت: در جریان تمرین توپ به چشم این بازیکن اصابت کرد و برای اینکه به چشم او فشار بیشتری وارد نشود اجازه ندادیم تمرینش را ادامه بدهد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
امیدوارم در دربی بهترین نتیجه را بگیریم
تیموریان: وضعیت استقلال به خاطر بازیکنان جدا شده وخیم است/ متاسفانه پرسپولیس به فولاد باخت!
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: شرایط تیم متاسفانه وخیم است چرا که چند نفر از بهترین بازیکنان ما از ما جدا شدند و پر کردن جای جباری،‌نکونام، منتظری و مجیدی سخت است.

13921018000136_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، آندرانیک تیموریان بعد از تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص دربی 78 که روز جمعه برگزار می‌شود، گفت: ما در صدر جدول قرار داریم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد. امیدوارم بازی خوبی هم مقابل پرسپولیس انجام دهیم و البته خدا کند که بازیکنان دو تیم سلامت باشند و بعد ما بهترین نتیجه را بگیریم.

هافبک تیم فوتبال استقلال درباره اینکه گفته می‌شود این دیدار 6 امتیازی است، ادامه داد: بله 6 امتیازی است. پرسپولیس آخرین دیدارش را مقابل فولاد متاسفانه باخته است و امتیاز مهمی از دست داده‌اند و از طرف دیگر ما استقلال خوزستان را بردیم. در کل هر کسی از موقعیت‌هایش در دربی بهتر استفاده کند برنده بازی خواهد بود.

تیموریان درباره اینکه چرا درباره باخت پرسپولیس از لفظ متاسفانه استفاده کرد، افزود: من به دنبال بازی زیبا و تماشاگرپسند هستیم و از آنجا که دو تیم استقلال و پرسپولیس مهمترین تیم‌های ایران هستند دوست دارم بهترین نتیجه را بگیرند اما فولاد مقابل پرسپولیس از موقعیت‌هایش استفاده کرد و برنده شد.

وی در پایان درباره جدا شدن چند بازیکن از استقللا و اینکه شرایط این تیم در حال حاضر چگونه است، گفت: شرایط تیم متاسفانه وخیم است چرا که چند نفر از بهترین بازیکنان ما از ما جدا شدندو پر کردن جای جباری،‌نکونام، منتظری و مجیدی سخت است اما امیدوارم با همین کاستی‌ها بتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. استقلال و پرسپولیس در حال حاضر مشکل مالی دارند و دست شان خالی است و امیدوارم پولی به باشگاه‌ها بیاید تا بتواند جایگزین بازیکن جدا شده را پیدا کنند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
معاون ارتباطات باشگاه استقلال در گفت‌وگو با فارس:
خطای تیموریان عمدی نبود/ پیروزی با هر قیمتی ارزش ندارد
معاون ارتباطات باشگاه استقلال گفت: اینکه ما بخواهیم با روش‌های غیر فوتبالی مثل انتشار عکس و فیلم حریفان را از دور خارج کنیم، مصداق رفتار ناجوانمردانه است.

13921024000826_PhotoA.jpg

محمد نوری‌فر، معاون ارتباطات باشگاه استقلال در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس توضیحاتی را درباره تذکر وزیر ورزش به دو باشگاه بزرگ پایتخت و نامه باشگاه پرسپولیس مبنی بر محرومیت تیموریان بیان کرد.

* امروز وزیر ورزش و جوانان به هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید کرد که قبلا به مدیران عامل دو باشگاه تذکرات اخلاقی و رعایت مسائل جوانمردانه را یادآور شده بود.

دکتر فتح‌الله‌زاده شب گذشته بابت این مشاجره‌ها به مجموعه رسانه‌ای باشگاه استقلال دستور دادند که به این مسائل پایان دهند. حق با بزرگان است و ما باید در چنین شرایطی به فکر تشویق و ترغیب تماشاگران برای آشتی دوباره با فوتبال باشیم.

* باشگاه پرسپولیس طی نامه‌ای از کمیته انضباطی خواسته موضوع تیموریان و خطاهایی که در بازی قبلی انجام داد را مانند پیام صادقیان رسیدگی کند تا حقی از باشگاه دیگری گرفته نشود.

به یاد دارید که همین دو هفته پیش وقتی قرار شد دو بازیکن پرسپولیس در اختیار تیم زیر 22 ساله‌های ایران قرار بگیرند آقای قلعه‌نویی صریحا در کنفرانس خبری پیش از بازی استقلال با راه آهن گفتند که این اتفاق خوبی نیست و امیدوار است که هر دو تیم با تیم کامل‌شان در این مسابقه حاضر شوند. اینکه ما بخواهیم با روش‌های مختلف به هر بهانه‌ای متوسل بشویم که بازیکنان حریف را از دور خارج کنیم یک واکنش فوتبالی نیست. به دلیل آنکه پرسپولیسی‌ها در نامه رسمی نام تیموریان را آوردند اینجا باید به دوستان یادآور شد که اگر قرار بود با خطاهای متوالی و پشت سر هم پیام صادقیان طبق مستندات برنامه نود در صحنه‌های داوری برخورد می‌شد، این بازیکن نه تنها در دربی تهران بلکه باید چند مسابقه بعد از دربی را هم از دست می‌داد.

* اما کمیته انضباطی فدارسیون خبر از برخورد احتمالی با تیموریان داد. موضع باشگاه استقلال چیست؟

موضع استقلال همانی بود که در برنامه نود اعلام شد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که عمدی در خطای تیموریان نبود. اگر بخواهیم از منطق آقای رویانیان در برنامه نود استفاده کنیم باید از آقای افشاریان بپرسیم که ایشان طبق کدام قاعده و اصول علمی رفتار تیموریان را عمدی تشخیص داده است. اگر قرار است با این روش‌ها با بازیکنان استقلال برخورد شود باید با مدافع پرسپولیس هم برخورد شود که برای داور به نشانه اعتراض دست زد. آنهایی که امیدوار هستند آندو برای بازی روز جمعه محروم شود، بهتر است که به دنبال سوژه دیگری باشند. پیروزی با هر قیمتی ارزش ندارد. همین که در بازی جمعه همه ستاره‌های دو تیم حضور دارند بهانه‌ها را از بین می‌برد. پیروزی در این شرایط ارزشمند و جوانمردانه است. اینکه ما بخواهیم با روش‌های غیر فوتبالی مثل انتشار عکس و فیلم حریفان را از دور خارج کنیم، مصداق رفتار ناجوانمردانه است. با این وجود ما تابع تصمیمات کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هستیم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
میگن 72 ساعت قبل بازی باید حکم برسه وگرنه نمیتونن محروم کنن...الان کمتر از 72 ساعت مونده به بازی
تیم حریف به روش های کثیفی دست زد برای جنگ روانی

امیدوارم یه روز فرهاد رو نیمکت ببینیم...

ای خدا یعنی میشه جمعه فرهاد بیاد بازی کنه ؟
ای کاش تا الان صبر میکرد و جمعه خداحافظی میکرد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
به نظر من با توجه به اینکه صدر هستیم و با یکی از مدعیا هم بازی داریم و همچنین با این موجودی که داریم یه مساوی هم واسه ما خوبه
در ضمن فشار روانی خیلی رو اونا زیاده چون اگه ببازن از کورس خارج میشن همینطور بازیکتای بهتری دارن و انتظار ازشون بیشتره اما ما استرس کمتر و بازیکن های با تجربه تری داریم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
مخالفت پرسپوليس با کاهش قيمت بليت دربي

باشگاه پرسپوليس با کاهش قيمت بليت دربي مخالفت کرد.
00005108.jpg

باشگاه پرسپوليس بعنوان تيم ميزبان دربي 78 با کاهش قيمت بليت اين بازي مخالفت کرد. پيش از اين نيز مسولان سازمان ليگ اعلام کرده بودند باشگاه پرسپوليس مخالف کاهش قيمت‌هاست و اين بار نيز مهدي تاج رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران در گفت‌وگو با تسنيم تاکيد کرد که پرسپوليسي‌ها براي ديدار با استقلال هم مخالفت خود را براي کاهش قيمت بليت بازي اعلام کرده‌اند.

به گزارش تسنيم، بدين ترتيب قيمت بليت ديدار دربي پايتخت بدين شرح است:

بليت جايگاه : 15 هزار تومان - در فروش بليت الکترونيک با 12 درصد تخفيف 13 هزار و 200 تومان

بليت طبقه اول: 8 هزار تومان

بليت طبقه دوم: 5 هزار تومان

ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 14:30 روز جمعه 27 دي در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

پ.ن:اینا کین دیگه؟؟بابا قیمت کمتر بشه به نفع هر دوتا تیمه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا