• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
براي پرسپوليس گل و پاس گل كنار نگذاشته‌ام

سعيد دقيقي براي آقاي گل شدن به تراكتورسازي آمد حالا با آمدن كريم انصاري‌فرد كارش سخت‌تر شده است.

واشقاني
90: سعيد دقيقي براي آقاي گل شدن به تراكتورسازي آمد حالا با آمدن كريم انصاري‌فرد كارش سخت‌تر شده است. اين مهاجم بايد در طول فصل خودش را آماده نگه دارد تا در رقابت با ساير مهاجمان نيمكت‌نشين نشود. دقيقي در اين مدت خودش را به فرم ايده‌آل رسانده و براي بازي با پرسپوليس آماده است. او در جدال با مدافعان پرسپوليس كار سختي دارد ولي براي برآورده كردن انتظار هواداران بايد راهي براي گل زدن پيدا كند. پيش از بازي با پرسپوليس گفت‌وگويي با دقيقي داشتيم كه مي‌‌خوانيد:
90: براي بازي با پرسپوليس آماده هستيد؟
بايد آماده باشيم. در اين مدت اينقدر تمرينات سخت انجام داديم كه براي اين بازي‌ها سخت به آمادگي خوبي رسيده‌ايم.
90: قبول داري اين بازي حساس است؟
بازي هفته اول هميشه خيلي حساس است به ويژه آن‌كه جلوي پرسپوليس باشد. اما تراكتور امسال براي قهرماني بسته شده پس از اولين هفته بايد امتياز بگيريم.
90: نتيجه بازي را پيش‌بيني مي‌‌كني؟
پيش‌بيني كردن بازي‌هاي بزرگ سخت است. پرسپوليس هم تيم خوبي است. دو تيم با انگيزه به زمين مي‌‌آيند. من نتيجه را پيش‌بيني نمي‌‌كنم اما بازي به نفع تراكتور تمام مي‌‌شود.
90: خيلي مطمئن حرف مي‌‌زني؟
ما براي 3 امتياز به تهران آمديم و نمي‌‌خواهيم دست خالي به تبريز برگرديم. پرسپوليسي‌ها هم جلوي ما كار راحتي ندارند.
90: اين فصل در نوك حمله بازي مي‌‌كني؟
هنوز مشخص نيست و آقاي جلالي بايد تصميم بگيرند.
90: در تمرينات در چه پستي از تو استفاده شده؟
هم نوك بودم و هم گوش چپ و راست. آقا مجيد بازيكنان را در پست‌هاي مختلف بازي مي‌‌دهد تا روز بازي بهترين تصميم را بگيرد.
90: پس هنوز به تركيب ثابتي نرسيديد؟
شايد آقاي جلالي به آنچه در ذهنش بوده، رسيده باشد، ولي ما در تمرين در سيستم‌هاي مختلف بازي كرديم. مشخص نيست با 2 فوروارد بازي كنيم يا با 3 مهاجم.
90: خودت دوست داري در كدام پست بازي كني؟
براي من فرقي نمي‌‌كند. چون هم در نوك حمله راحت هستم و هم در جناح چپ و راست. فقط مي‌‌خواهم امسال موفق باشم.
90: قول گلزني به پرسپوليس را مي‌‌دهي؟
قول نمي‌‌دهم فقط تلاش مي‌‌كنم. من از آن بازيكناني نيستم كه بگويم يك گل كنار گذاشتم و يك پاس گل هم مي‌‌دهم. فقط در زمين خودم را نشان مي‌‌دهم.
90: بازي جلوي كدام مدافع پرسپوليس برايت سخت است؟
من سيدجلال را خيلي دوست دارم اما بازي كردن جلوي او واقعا سخت است. به همين خاطر فكر مي‌‌كنم كارم راحت نيست ولي بخاطر هواداران تراكتور تمام تلاشم را براي گلزني مي‌‌كنم.
90: قبلا جلوي سيدجلال بازي كردي كه گل هم بزني؟
بله، اين اتفاق افتاده و موفق شدم گل بزنم.
90: پس پرسپوليسي‌ها بايد از تو بترسند؟
اصلا بحث ترس نيست. دو تيم بايد خوب بازي كنند و من از اين اصطلاحات خوشم نمي‌‌آيد.
90: بازيكنان تراكتور براي پرسپوليس كري خواندند، تو نمي‌‌خواهي كري بخواني؟
نه، من كري نمي‌‌خوانم.
90: قبول داري حساسيت‌ها بازي را تحت‌الشعاع قرار داده؟
طبيعي است كه حساسيت داشته باشد. دو تيم بزرگ هستند و حضور بازيكنان مشترك بين دو تيم به اين حساسيت دامن زده است.
90: بخاطر اين مسئله بازي حاشيه‌اي نمي‌‌شود؟
اين جابه‌جايي‌ها طبيعي است. بازيكناني مثل كريمي و انصاري‌فرد در حال حاضر به پيراهن تراكتور تعصب دارند و آنقدر بزرگ هستند كه هواداران پرسپوليس آنها را تشويق كنند. اين بازيكنان هم خودشان اجازه نمي‌‌دهند جو بازي بهم بريزد.
90: مي‌‌گفتند، كريم انصاري‌فرد به خاطر اينكه شماره 10 را به او ندادي دلخور شده؟
من كه دلخوري از كريم نديدم و حرفي به من نزده است. از اول هم قرار بود شماره 10 را من بپوشم.
90: هواداران تراكتور هم به تو و هم انصاري‌فرد لقب «آقاي گل» دادند، بالاخره كداميك آقاي گل مي‌‌شويد؟
اين لقب‌ها براي من مهم نيست. من كار خودم ر ا مي‌‌كنم و هر كسي كه بهتر باشد مي‌‌تواند خوب گل بزند. نمي‌‌خواهم با فكر كردن به اين مسائل حاشيه‌اي تمركزم را از دست بدهم. هر دو براي موفقيت تراكتور تلاش مي‌‌كنيم. بعضي‌ها مي‌‌خواهند براي تراكتور حاشيه درست كنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتي: به ما نگوييد گروه مغضوبان پرسپوليس

محمد نصرتي، مدافع ملي پوش تراکتورسازي تبريز يکي از بازيکناني است که سابقه بازي در پرسپوليس را نيز در کارنامه دارد.

90: محمد نصرتي، مدافع ملي پوش تراکتورسازي تبريز يکي از بازيکناني است که سابقه بازي در پرسپوليس را نيز در کارنامه دارد. او در آستانه بازي دو تيم حرف هاي جالبي زده که به خواندنش مي ارزد.
*برخي ها حضور تو، علي کريمي، جواد کاظميان و کريم انصاري فر در تراکتورسازي را طور ديگري تعبير کرده و اسم شما را گروه مغضوبين پرسپوليس گذاشته اند، نظري در اين رابطه نداري؟
نه، ما گروه مغضوبان پرسپوليس نيستيم. به هر حال هر بازيکني از يک تيمي به تراکتورسازي آمده و اين مساله دليل مشکل داشتن بازيکنان با تيم سابق خود نيست. متاسفانه اين قبيل تعابير به قول شما فقط حساسيت مسابقه را بي دليل افزايش مي دهد، در حالي که ما در زمين رقيب هستيم و هنوز هم با اغلب پرسپوليسي ها رفاقت داريم.
*بازي با اين پرسپوليس آن هم در ورزشگاه آزادي سخت نيست؟
به شخصه عاشق بازي با تيم هاي قدرتمند هستم و اين بازي هم بيشتر از آنکه استرس داشته باشد، برايم جذابيت دارد.
*فکر مي‌کنيد برخورد هواداران پرسپوليس چطور باشد؟
به هواداران پرسپوليس احترام مي گذارم و اين رابطه احترام آميز همواره بين محمد نصرتي و اين عزيزان برقرار بوده است، اما در استاديوم آزادي بيشتر از هواداران پرسپوليس به هواداران تراکتورسازي فکر مي کنم و مطمئنم آذري زبان هاي تبريز و تهران ما را تنها نخواهند گذاشت.
*کار کردن با مجيد جلالي چطور است؟
فوق العاده! من قبلا هم در تيم پاس تهران شاگرد آقاي جلالي بودم و خوشحال هستم که باز زير نظر ايشان تمرين مي کنم. البته هر مربي تاکتيک ها و روش مخصوص به خود را دارد و آقاي جلالي هم يکي از خبره ترين مربيان ايران و مسلح به دانش روز و علم فوتبال است و اميدوارم بتوانيم به همراه ايشان در فصل جديد جام بگيريم.
*اضافه شدن فرشيد طالبي، مدافع فصل گذشته سپاهان با توجه به هماهنگي به وجود آمده ميان تو و مرتضي اسدي براي تراکتورسازي حاشيه به وجود نمي آورد؟
هرگز، به شخصه اول با فرشيد طالبي رفاقت دارم و بعد رقابت و خوب مي دانم اخلاق و روحيات فرشيد هم اين طوري است. ضمن آنکه ما بايد در سه جام شرکت کنيم و مي طلبد بازيکنان همتراز داشته باشيم، البته همه چيز بستگي به کادر فني دارد که صلاح بداند چه کسي بايد فيکس باشد و چه کسي ذخيره.
*چند درصد شانس براي قهرماني تراکتورسازي در ليگ برتر قائل هستي؟
با توجه به 16 تيمي شدن ليگ پيش بيني کردن کار بسيار سختي است. همه تيم ها انگيزه دارند و اصلا نمي توان هيچ ديداري را دست کم گرفت. ضمن آنکه هنوز خيلي زود است تا از شانس هاي قهرماني حرف بزنيم، با اين وجود فکر مي کنم تراکتورسازي، استقلال، سپاهان و پرسپوليس مدعيان اصلي هستند و همين طور فولاد خوزستان و چند تيم ديگر هم مي توانند شگفتي ساز لقب بگيرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واکنش زینی زاده به احتمال بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی پس از صادر نشدن کارت بازی مهاحم این تیم گفت: «امیدوارم دوستان فیرپلی را در تمام مسائل از جمله نقل و انتقالات رعایت کنند.»
1130 نظر
[-] اندازه متن [+]
جام ورزشی؛ حمید زینی‌زاده درباره صادر نشدن کارت بازی کریم انصاری‌فرد برای دیدار امشب با پرسپولیس عنوان کرد: «انصاری‌فرد بازیکن بزرگ و تاثیرگذاری است اما معلوم نبود امشب در ترکیب قرار داشته باشد یا نه. با این حال تراکتورسازی آنقدر تیم بزرگی است که یقه پرسپولیس را با تمام این مشکلات در ورزشگاه آزادی بگیرد.»

وی در خصوص احتمال بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس نیز گفت: «امیدوارم دوستان فیرپلی را در تمام مسائل از جمله نقل و انتقالات رعایت کنند و جوابگوی مردم خوب آذربایجان باشند.»

دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی ساعت 22:15 امشب در ورزشگاه آزادی و در چارچوب هفته اول سیزدهمین دوره لیگ برتر برگزار می‌شود.
تسنیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آزادی در قرق هواداران - دست مریزاد

در حالی که هنوز 4.5 ساعت به آغاز دیدار تراختور با پرسپولیس باقی مانده است جمعیتی نزدیک به 12 هزار نفر وارد ورزشگاه آزادی شده اند از حاضرین داخل ورزشگاه چیزی حدود هزار نفر تماشاچی پرسپولیس تهران می باشد و بقیه هواداران تراختور می باشند طبق اخبار واصله هم اکنون جمعیتی نزدیک به پنج هزار نفر در محدوده ورزشگاه آزادی می باشند که اغلب هوادار تراختور می باشند در بین تراختوری ها هوادارانی از شهر های قم ، اراک و دو نفر سمنانی حاضرند البته این ها تنها عده ای از هواداران تراختور می باشند که از سایر شهر های غیر آذری در ورزشگاه حاضرند و قطعا از شهر های دیگر نیز هواداران تراختور در ورزشگاه حاضرند
گفته می شود نزدیک به هفتاد درصد دست فروشان ترجیح داده اند اقلام تراختور را به فروش برساند و در بین وسایل فروشی آنها اقلام تراختوری به مراتب بیشتر از پرسپولیسی می باشد
تا دقایقی دیگر عوامل اعزامی از کانون هواداران تراختور برای هماهنگی بیشتر هواداران و همچنین ساماندهی شعارهای هواداران وارد ورزشگاه خواهد شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ستاره هایی که آماده فتح ورزشگاه آزادی میشوند + عکس

آناج:بازی تراکتورسازی و پرسپولیس از هفته اول لیگ برتر در ورزشگاه آزادی جزو حساس ترین بازی های لیگ به شمار میرود.

anaj1374671548cBx2Ug.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه پیش از بازی پرسپولیس_تراکتور/سردرگمی برای ورود و نصب چادر جنب درب غربی

ورود هواداران پرسپولیس به ورزشگاه آزادی شدت گرفت.
به گزارش اوج نیوز،در حالیکه تا پیش از ساعت 17،بیشتر حاضران در ورزشگاه آزادی،هواداران تراکتورسازی بودند اما از این زمان به بعد،ورود هواداران میزبان بیشتر شد.
*به دلیل بلیط فروشی همزمان کاغذی و الکترونیک بین تماشاگران برای ورود به ورزشگاه نوعی سردرگمی به چشم می آید.
*در محوطه سبز جنب درب غربی استادیوم آزادی،چند چادر که در آن هواداران تراکتورسازی حضور دارند نصب شده است.
*ترافیک اطراف ورزشگاه سنگین تر از ساعات گذشته شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه پیش از بازی پرسپولیس_تراکتور/بازار داغ فروش نوشیدنی و جمع آوری پرچم فروشان به دلیل سد معبر

نیروی انتظامی دستور به جمع آوری پرچم های پرسپولیس و تراکتورسازی داد.
به گزارش اوج نیوز،نیروی انتظامی از افرادی که در بیرون درب غربی استادیوم در حال فروش پرچم دو باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی بودند به دلیل سد معبر خواستند تا محل را ترک کنند.
*یک کامیون پر از آشامیدنی در حال فروش آب معدنی و نوشابه است.بیشتر خریداران هواداران تراکتورسازی هستند که از تبریز به تهران آمدند.
*3 اتوبوس هواداران آذری با لوگوی باشگاه تراکتور وارد استادیوم آزادی شدند.
*برخی هواداران پرسپولیس پیراهن علی کریمی و کریم انصاری فرد را پوشیده اند.
*بر خلاف درب شرقی،در قسمت غربی مشکلی برای ورود هواداران وجود نداشت.
دیدگاه شما

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قیمت بلیت بازی های لیگ برتری تبریز چهل هزار ریال خواهد بود

به گزارش آناج، روز یکشنبه 30 تیر ماه قیمت بلیت های فصل سیزدهم لیگ برتر فوتبال از سوی فدراسیون فوتبال اعلام شدند.

بر اساس این قیمت ها، نرخ بلیت در تمامی ورزشگاه های کشور به جز استادیوم آزادی، 50 هزار ریال خواهد بود ولی طبق اعلام مسئولان هیأت فوتبال استان، بلیت ها در بازی های شهر تبریز با قیمت کمتر فروخته خواهد شد.

بر این اساس، قیمت بلیت بازی های دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز 40 هزار ریال خواهد بود.

مدیر روابط عمومی هیأت فوتبال دلیل این کاهش قیمت را اصرار ریاست هیأت فوتبال استان به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال مبنی بر تعیین کمتر نرخ بلیت به استان آذربایجان شرقی بود که در نهایت این مبلغ به تصویب رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدعیان لیگ این 4 تیم اند؛ رای شما کدام است

آنها خواب قهرمانی دیده اند.سودای قهرمان شدن در سر دارند و صد البته میگویند حال نوبت ماست.

سایت گل- آنها خواب قهرمانی دیده اند.سودای قهرمان شدن در سر دارند و صد البته میگویند حال نوبت ماست.اما چرا فقط آنها ادعای قهرمانی دارند؟تماشاگر و گردش مالی بالا.تمام مکانیزم های قهرمانی در لیگ ما همین دو جمله است.من هنوز هم معتقد به اتفاقات و معجزه هستم.وقتی مدیریت در این فوتبال به صورت فله ای و بی برنامه صورت میگیرد و قیمت ها مثل دلار حباب و کاذب است.وقتی سطح استعداد آنقدر متفاوت نیست تا بگوییم یکی قدرت محض و دیگری فنای کامل است.پس میشود به معجزه اعتقاد داشت.یا چیزی شبیه آن.ولی با تمام این تفاسیر مربع قهرمانی روی کاغذ استقلال تراکتور پرسپولیس و سپاهان است.البته فولاد را هم میشود اضافه کرد اما واقعیتش شاید همان معجزه باشد و بس.راستی چرا این مربع ادعای قهرمانی دارند؟

تراکتور

مدعی بودن تراکتور برای فوتبال ایران خبر خوبی است.فوتبال بدون تماشاگر هیچ لذتی ندارد و تبریز این شور را به فوتبال ایران هدیه کرده است.اما برای موفقیت فقط تماشاگر کافی نیست.حضور جلالی با تفکرات مدرن و انتخاب هایی عجیب مثل کریمی و انصاری فرد تراکتور را جذاب تر از فصول قبل نشان میدهد.این جذابیت در کنار شخصیت برنده بودن که این سالها خوب در تراکتور دیکته شده میتواند تراکتور را در زمره مدعیان اول قهرمانی قرار دهد.جلالی و فوتبال مدرن در کنار تماشاگر و کریمی جذاب.تراکتور تیم زیبایی است اما چقدر این زیبایی آمیخته با هنر علم محور جلالی میشود را زمان نشان میدهد و بس.آنها با کریمی جلالی و انصاری فرد و تماشاگرانشان به راحتی مدعی قهرمانیند

استقلال

میگویید چرا؟صد البته امیر قلعه نویی دلیل اول است.استقلال به همراه سپاهان کم نوسان ترین تیم های چند سال اخیر فوتبال ایران هستند.اما کم نوسان تر از این دو تیم امیر قلعه نویی است.امیر قلعه نویی قهرمانی میخواهد و عجیب هم میخواهد.وقتی در آسیا در بهترین فرم قرار دارند و سال قبل هم قهرمان شده اند طبیعی است.اما وقتی نکونام و تیموریان را هر جور بود خواست یعنی عزم جزم است.فقط قیمتش کمی بالا رفته که آن هم حل میشود.اگر استقلال با قلعه نویی حیدری تیموریان نکونام صادقی و رحمتی قهرمانی نخواهد جای تعجب دارد.مدعی اول است.پیش بینی نیست.واقعیت فوتبال ما جمع کردن است.انبار مهمات و حتی ادعای آسیا.شالوده تیم ملی است و میتواند اگر خوب پیش برود تکرار کند

سپاهان

سپاهان اگر چه از المان های کمتری برای قهرمانی نسبت به استقلال برخوردار است اما جذابیت هایش به مراتب از تیم قهرمان جام حذفی سال قبل بیشتر است.آرش افشین شجاع خلیل زاده هادی عقیلی رحمان احمدی و حمودی یک طرف به اینها زوج جباری و نویدکیا را هم اضافه کنید.مدیریت مالی خوب و ثبات بهتر.مربی هم کرانچار است.اگر چه روی کاغذ استقلال اما میشود به سپاهان به همان اندازه چشم دوخت که به استقلال.تیمی کامل و بدون هیچ نقصی.آنها هنوز میتوانند ادعا کنند حالا حالاها پای ثابت قهرمانیند و البته بدون شک با ثبات ترین تیم ایران

پرسپولیس

در مقایسه با تمام تیم های این مربع پرسپولیس کم ترین ثبات نتیجه را در لیگ داشته است.به راحتی میتوان ادعا کرد بعد از افشین قطبی پرسپولیس فقط قبل از فصل مدعی قهرمانی بوده و با شروع فقط یاس مانده و بس.اما امسال پرسپولیس برخلاف فصل های قبل با آرامش بیشتری شروع به کار کرد.علی دایی گزینه اکثریت هواداران است و از پایگاه اجتماعی خوبی بین هواداران برخوردار است.البته برای موفقیت در آخرین فرصت علی دایی تنها این کافی نیست.هوادار فقط موفقیت میشناسد و بس.اینکه دایی تغییر کرده را باید در ادامه دید اما واقعیتش تیم دایی عاقلانه ترین تیم چند سال اخیر پرسپولیس است.تیم با سلیقه شخصی مربی و در زمان لازم بسته شده.حضور جوان هایی مثل صادقیان غریبی و عالیشاه با حفظ توپ بالا نشان از تغییر میدهد.به اینها انگیزه دایی را که اضافه کنیم میشود گفت پرسپولیسی متفاوت در راه است و شاید مثل تیم قطبی همه را غافلگیر کرد

حرف آخر

انسان با امید و آرزو زنده است.ماییم و این خیال خام و این سودا که زیبایی ببینیم و از فوتبال در همین خاک خودمان لذت ببریم.برای کرمانی ها مس قهرمان است و برای خوزستانی ها فولاد و برای گیلانی ها ملوان و داماش.اینکه کدام تیم قهرمان شود مهم تر از زیبایی و جذابیت فوتبال نیست.ما میخواهیم از فوتبال لذت ببریم.اینکه مدعیان با تلاششان اول جذب کنند و بعد برنده باشند مهم تر است تا قهرمانی پوچ و پولکی.ما با همین امید میگوییم کاش به جای اینکه پر امتیاز ترین تیم قهرمان شود زیباترین تیم قهرمان شود.با برنامه ترین تیم قهرمان شود.

شاید اینطور ما هم مثل کشور های صاحب فوتبال به جای دلخوش بودن به جام ها و پول های فوتبال میخکوب بر سر جایمان از زیبایی فوتبال لذت ببریم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های قبل از بازی تراکتورسازی و پرسپولیس (2)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، بازی دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی در حالی از ساعت 22:15 در استادیوم آزادی آغاز خواهد شد که این دیدار حواشی زیادی به همراه دارد.

• حدود دو ساعت از باز شدن درهای استادیوم به روی هواداران می گذرد و حدود شش هزار نفر از هواداران تراکتورسازی در داخل استادیوم حضور دارند و هزار هوادار پرسپولیس نیز در داخل استادیوم دیده می شوند.

• فعلا سکوهای 9 تا 12 برای هواداران تیم تراکتورسازی در نظر گرفته شده است ولی اعلام شده است که در صورت وجود ظرفیت در داخل استادیوم، هیچ هواداری بیرون نمی ماند.

• در بازرسی بدنی ورود به داخل استادیوم تمامی بطری های شیشه ای و خوراکی های هواداران جمع آوری شده و اجازه ورود به داخل داده نمی شود و با توجه به مسافر بودن اکثر هواداران حاضر در استادیوم، فعلا تمامی بوفه ها بسته بوده و شروع به کار نکرده اند.

• هوای شهر تهران بسیار گرم بوده و هواداران را بسیار اذیت می کند و همین عامل باعث شده به زیر سکوها هجوم بیاورند تا اندکی از گرمای هوا کاسته شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.jamnews.ir/detail/News/213768
بعد از اینکه اعلام شد انصاری‌فرد نمی‌تواند حداقل برای نیم‌فصل برای تراکتورسازی بازی کند، این احتمال وجود دارد که این مهاجم دوباره به پرسپولیس بازگردد.

جام ورزشی؛ بعد از مشکلاتی که برای کریم انصاری‌فرد برای پیوستن به تراکتورسازی پیش آمد این احتمال وجود دارد که این بازیکن به پرسپولیس بازگردد.

با توجه به اینکه رضایت‌نامه انصاری‌فرد از سوی باشگاه پرسپولیس در تاریخ 30 تیر صادر شده این بازیکن تا پایان نیم‌فصل لیگ سیزدهم نمی‌تواند برای تراکتورسازی به میدان برود و به همین دلیل شاید شاهد بازگشت او به پرسپولیس باشیم.

انصاری فرد به همین دلیل نمی‌تواند تراکتورسازی را در دیدار امشب با پرسپولیس همراهی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از سری فعالیتهای فرهنگی مدرسه فوتبال تراکتورسازی در ماه مبارک رمضان

در راستای سیاست باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی مصادف با ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) در پانزدهمین روز ماه مبارک رمضان با حضور حاج آقا فضلی در تمرینات مدرسه فوتبال تراکتورسازی مراسم سخنرانی در زمینه اخلاق در ورزش و احترام به پیشکسوتان با حضور 600 نفر از نوآموزان و کادر فنی برگزار گردید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین اخبار از استادیوم آزادی

طبق آخرین اخبار از استادیوم آزادی تهران ، هوادارانی که در پشت درهای بسته استادیوم آزادی حضور داشتند اجازه ورود به ورزشگاه پیدا کردند ، با هماهنگی مسئول کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی با مسئولین درب های استادیوم هم اکنون باز شد و هواداران در حال ورود به استادیوم هستند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: انصاری فرد را بازی نمی دهیم تا تنشی ایجاد نشود/ از هواداران می خواهم به تیم حریف احترام بگذارند

میرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: از هواداران انتظار دارم تا دقیقه 90 دست از حمایت تیم محبوبشان نکشند و دنبال حواشی نروند.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره وضعیت کریم انصاری فرد اظهار داشت: این بازیکن مشکل رضایتنامه دارد و امروز مقابل پرسپولیس به میدان نمی رود اما علی کریمی صد درصد در ترکیب تیم حضور خواهد داشت. انصاری فرد کمی دیر به تیم ما ملحق شد و به وجود آمدن این مشکلات طبیعی است.
وی ادامه داد: امروز بازی حساسی داریم و نمی خواهم به خاطر انصاری فرد بازی به تنش کشیده شود. به خاطر اینکه از نظر امنیتی مشکلی به وجود نیاید، از انصاری فرد استفاده نمی کنیم و قبلا با خود او هم هماهنگ کرده ایم البته یکی دیگر از دلایل عدم حضور انصاری فرد آن است که او در اردوهای تیم و تمرینات بدنسازی هم حضور نداشت. اگر امروز به میدان برود احتمال مصدومیت برایش زیاد است.
مدیرعامل تراکتورسازی همچنین گفت: پرسپولیس تیم بسیار خوبی است اما از ما قوی تر نیست و ما از آنها بهتریم. هفته به هفته خودتان شاهد خواهید بود که تیم به مراتب بهتر خواهد شد چون خریدهای خوبی داشتیم.
زینی زاده درباره هواداران این تیم در بازی امروز گفت: من از هواداران می خواهم در این ماه مبارک که ماه اخلاق و عدالت است، تمامی شئونات را در ورزشگاه رعایت کرده و به تیم حریف احترام بگذارند چون می خواهیم با خاطره ای خوش تهران را ترک نماییم. از هواداران همچنین انتظار دارم تا دقیقه 90 دست از حمایت تیم محبوبشان نکشند و دنبال حواشی نروند چون ممکن است حاشیه ها مانع نتیجه گیری شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مربی تراکتورسازی خبر داد/ کادرفنی برای استفاده از انصاری فرد منتظر اعلام زینی زاده است

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی اعلام کرد که کادرفنی این باشگاه منتظر مدیرعامل است.
کاظم محمودی با اعلام این خبر به اوج گفت: آقای زینی زاده از روز گذشته پیگیر کارهای مربوط به کریم انصاری فرد است تا کارت بازی او را بگیرد اما نمی دانیم این اتفاق رخ داده یا خیر. منتظریم ایشان از تبریز به تهران بیایند تا ببینیم آیا می توانیم از انصاری فرد استفاده کنیم یا خیر.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین وضعیت مصدومان تراکتور برای بازی امروز

به گزارش نصرنیوز، تیم تراکتورسازی تا ساعاتی بعد به مصاف پرسپولیس خواهد رفت و در این زمان اندک گفتگویی با دکتر مولایی پزشک تیم تراکتورسازی داشتیم تا از آخرین وضعیت مصدومان این تیم باخبر شویم.

در خصوص تست پزشکی مارکو به هواداران توضیح دهید.

در مورخه 30/4/92 ، مارکو به همراه تیم پزشکی تراکتورسازی در کلینیک آکادمی مورد تست قرار گرفت و مشخص شد که این بازیکن هیچ مشکلی ندارد و می تواند تیم تراکتورسازی را در مسابقات همراهی کند.

تیم از لحظ آماگی جسمانی ، برای بازی مقابل پرسپولیس در چه شرایطی قرار دارد؟

بعد از اردوهای فشرده و سنگینی که داشتیم ، ریکاوری خوبی انجام داده ایم و بازیکنان از لحاظ آمادگی جسمانی در شرایط خوبی هستند ، فقط محمد ایرانپوریان به دلیل مشکلاتی که برای این بازیکن پیش رو آمده بود چند روزی در تمرینات تیم شرکت نداشت و کمی از سایر بازیکنان عقب بود که با تلاشی که داشت و تمرینات فشرده و اختصاصی که انجام داده است این بازیکن نیز رفته رفته به شرایط خوبی می رسد.

وضعیت مصدومیت میلاد فخرالدینی در چه مرحله قرار دارد؟

همانطور که قبلا هم گفته بودم میلاد عمل خوبی را پشت سر گذاشته است و روند رو به بهبود خوبی را هم ادامه می دهد ، کا با وزنه ، حرکات تعادلی و نرم دوی را با این بازیکن آغاز کرده ایم و تمام تلاش خودمان را می کنیم تا در سریع ترین زمان در اختیار تیم و کادر فنی قرار دهیم ، این موضوع را نیز باید بگویم که میلاد بازیکن با تلاشی است و تلاشی که در تمرینات دارد روند بهبود این بازیکن را سریع تر می کند که این موضوع نیز جالی خوشحالی دارد.

مصدومیت مسعود ابراهیمزاده تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟

مسعود به دلیل پارگی همسترینگ تحت درمان و فیزیوتراپی می باشد ، سعی می کنیم تا بازی بعدی در اختیار تیم قرار دهیم.

ظاهرا محسن دلیر نیز برای بازی با پرسپولیس مصدوم است و نمی تواند تیم را همراهی کند؟

این بازیکن نیز مصدومیت جزئی همسترینگ دارد که به احتمال زیاد به بازی پرسپولیس نمی رسد ، دلیر نیز تحت درمان است و تمرینات و فیزیوتراپی را برای وی انجام می دهیم.

مصدومیت محمد ابراهیمی و حبیب گردانی به طور کامل رفع شده است؟

خوشبختان مصدومانی که داشتیم مصدومیت آنها رفع شده است و زیر نظر بودند تا در تمرینات زیر فشار قرار نگیریند.

پس مصدومان تیم برای بازی با پرسپولیس ابراهیمزاده و دلیر می باشد ؟

بله تا به این لحظه دو بازیکن به همراه میلاد فخرالدینی مصدومان تیم هستند و نمی توانند در بازی با پرسپولیس تیم را همراهی کنند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی هم مقابل پرسپولیس غایب است

فرهاد پورغلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در چند ساعت مانده به آغاز بازی تیم‌های تراکتورسازی و پرسپولیس اظهار داشت: کریم انصاری‌فرد به دلیل صادر نشدن کارت بازی‌اش نمی‌تواند در دیدار امشب مقابل پرسپولیس بازی کند و من هم دقیقاً همین مشکل را دارم و به دلیل صادر نشدن کارت مربیگری‌ام نمی‌توانم روی نیمکت بنشینم.

این مربی تیم تراکتورسازی در خصوص اینکه گفته می‌شود کریم انصاری‌فرد تا پایان نیم‌فصل لیگ برتر نمی‌تواند تراکتورسازی را همراهی کند، گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ترکیب تراکتورسازی مشخص شد جادوگر مقابل تیم سابقش از ابتدا به میدان می‌رود

به گزارش خبرگزاری فارس، پرسپولیس و تراکتورسازی در چارچوب هفته اول لیگ برتر از ساعت 22 و 15 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر می‌روند.

تراکتورسازی در این دیدار با ترکیب حامد لک،‌ حبیب گردانی، محمد نصرتی، مرتضی اسدی، محمد ایرانپوریان،‌ مهدی کیانی، مهدی کریمیان، علی کریمی، جواد کاظمیان، محمد ابراهیمی و سعید دقیقی به میدان می‌رود.

بدین ترتیب علی کریمی کاپیتان فصل قبل پرسپولیس از ابتدای مسابقه در مقابل تیم سابق خود حاضر می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه‌های بازی پرسپولیس و تراکتورسازی 7 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی/ استادیوم خالیه آذری جا نداره!

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز از ساعت 22 و 15 دقیقه امشب در افتتاحیه لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این در شرایطی است که در حال حاضر حدود 7 هزار هوادار در ورزشگاه آزادی حضور دارند که تعداد طرفداران دو تیم در حال حاضر تقریبا مساوی است و به تشویق تیم خود می‌پردازند.

همچنین تنش‌هایی بین هواداران در ورزشگاه آزادی وجود دارد، نکته جالب این است که هواداران تراکتور در بدو ورودشان با سؤال‌هایی مبنی بر اینکه استادیوم خالیه آذری جا نداره، اعتراض‌هایی را به نحوه ورودشان به داخل ورزشگاه داشتند. همچنین چند لیدر نیز مسئول سامان‌دهی هواداران تراکتورسازی هستند.

هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی بیشتر با پیراهن قرمز حضور دارند و با شعارهایی مبنی بر اینکه علی فقط کریمی، به تشویق بازیکن جدید خود می‌پردازند. آنها همچنین در اعتراض به سازمان لیگ و عدم بازی کریم انصاری‌فرد در دیدار امروز که توسط رسانه‌ها به گوششان رسیده اعتراض‌هایی را به پرسپولیسی‌ها و سازمان لیگ با شعارهایی مبنی بر اینکه «پرسپولیس، سازمان لیگ پیوندتان مبارک»، سر ‌می‌دادند.

همچنین پرچم‌های مختلفی را تبریزی‌ها به ورزشگاه آزادی آورده‌اند که بر روی آن به زبان‌ آذری مطالبی نوشته شده است.

اطراف ورزشگاه ازدحام زیادی شده است.

اکثر هواداران بلیت 15 هزار تومانی می‌خرند.

سفره‌های افطار در چمن‌های داخل ورزشگاه آزادی توسط هواداران پهن شده است.

هنگام ورود هواداران از آنها سوال می‌پرسند که طرفدار پرسپولیس هستند یا هوادار تراکتورسازی.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هواداران تراکتور به دنبال سکوهایی بیشتر

به گزارش نصرنیوز، درهای ورزشگاه آزادی از ساعت 16 به روی هواداران دو تیم گشوده شد که در ابتدا هواداران تراکتورکه از ساعاتی پیش منتظر بودند وارد ورزشگاه شدند و در ادامه هواداران پرسپولیس نیز حضور پیدا کردند.

جایگاه استقلالی ها در دربی تهران به تراکتور سازی اختصاص یافت. جایگاه های شماره 9 تا 13 در اختیار هواداران تراکتور قرار گرفته است که هواداران این تیم به دلیل تکمیل ظرفیت این جایگاه ها خواستار جایگاه شماره 8 نیز هستند.

هیچ درگیری و شعاری علیه دو تیم مابین هواداران وجود ندارد و هوادران به استراحت می پردازند.

بلیط طبقه اول به قیمت 8 هزار تومان و طبقه دوم به قیمت 5 هزار تومان فروخته می شود که موجب نارضایتی هواداران شده است.

چند توریست فرانسوی در ورزشگاه حضور یافته بودند که در حال حاضر در جایگاه شماره 11 و مابین هواداران تراکتور حضور دارند.

گزارش خبرنگار نصرنیوز از استادیوم آزادی تهران می افزاید، هواداران تراکتور شعاری با مضمون " پرسپولیس آواره آخه چاره نداره..." سرودند که در این شعار پرسپولیسی های سابقی چون انصاری فرد، کریمی، کاظمیان و نصرتی مورد تشویق قرار می گرفتند. این شعار با تعجب هواداران پرسپولیس همراه بود.

دقایقی پیش طبقه بالا نیز به روی هواداران گشوده شد و هواداران تراکتور در سکوهای اختصاص داده شده به خود جای گرفتند.

در پارکینگ ورزشگاه خودروهایی با پلاک های تبریز، ارومیه، اردبیل، زنجان و دیگر شهرهای شمالغرب کشور دیده می شود که با پرچم های تراکتور در ورزشگاه حاضر شده اند.

جاده های منتهی به تهران به خاطر ورود تماشاگران تراکتور با ترافیکی سنگینی مواجه شده است.

نیروی انتظامی از افرادی که در بیرون درب غربی استادیوم در حال فروش پرچم دو باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی بودند به دلیل سد معبر خواستند تا محل را ترک کنند.

فرهاد پورغلامی همچون کریم انصاری فرد به خاطر صادر نشدن کارت نمی تواند تراکتورسازی را همراهی کند.

بالا