• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخبار ایران و جهان|سامانه اطلاع رسانی سراج۲۴ | ما تحصیل‌کرده نیستیم، مدرک خودت چه بود؟!

به گزارش سراج24، امیر قلعه نویی زمانی که سرمربی تراکتورسازی بود از محبوبت زیادی برخوردار بود اما در بازی اخیر استقلال مقابل گسترش فولاد، تماشاگران حاضر در ورزشگاه یادگار امام تبریز علیه وی شعار دادند.

قلعه نویی پس از بازی گفت: حتی اگر تنها یک آذریی از من راضی باشد همان برای من کافی است. در اینگونه مسائل قشر باسواد ملاک هستند. ضمن آنکه وقتی 10 هفته توسط این افراد علیه من شعار داده می‌شود مشخص است که کار آنها خودجوش بوده و خط‌دهی در کار نبوده است.

این اظهارات سرمربی استقلال با موضع گیری خبرنگاران تبریزی مواجه شده است. گروه ورزشی سایت آناج در همین رابطه متنی به شرح زیر منتشر کرد:

دلم پر شده ، نه از آن که به او لقب دادیم و بزرگش کردیم از آن به اصطلاح خبرنگارانی که بودند و ای کاش نبودند، همان هایی که جلو چشمانشان به مخاطبانشان گفتند، قشر تحصیل نکرده و آنها بلا نسبت آن زبان بسته با لبخندی ملیح به او زل زدند. بازم خدا را شکر که آن دو نفر که وجدان خبرنگاری داشتند آنجا بودند، واگرنه باید به جای این یادداشت، یادداشت ختم خبرنگاران ورزشی استان را می نوشتیم.

دو سال پیش همین موقع ها بود که تبریز میزبان مربی بود که می گفتند بهترین مربی ایران است، چند بار قهرمانی متوالی در لیگ برتر مدیران تراکتور را مجاب کرد که او را به خدمت بگیرند، دستشان هم درد نکند بهترین کار ممکن را کردند با امیرخانی که معده اش با کمتر از میلیارد سازگار نیست به توافق رسیدن کار حضرت فیل بود.

آمد و لقبی گرفت و پولش را هم گرفت و ما را هم به قول خودش به آسیا برد و نایب قهرمان کرد و رفت ، همان موقع ها بود که بعضی ها می گفتند به هرکسی لقب ندهید.

"امیر پاشا!" لقب بزرگی است، از ژنرال و سرجوخه و نگهبان آفتابه پادگان و ... خیلی با وقارتر است، آن زمان ها که در ورزشگاه یادگار امام برای ده ها هزار تماشاگر به قول خودش تحصیل نکرده دست تکان می داد و از فرهنگ و اخلاق مردم آذربایجان تعریف می کرد و با شعار های "امیرپاشا چوخ یاشا" پذیرایی می شد، پیش خودم می گفتم چرا که نه! او این همه ما را دوست دارد و همه جا از هوادران تراکتور تعریف می کند چه عیبی دارد ما هم لقبی به او بدهیم، اما نمی دانستم که این تعریف و تمجید ها نان را به نرخ روز خوردن است، و این القاب که به این هواداران نسبت می دهد و به حق هم لایق آن هستند تا زمانی است که مربی تراکتور است، آخر حزب باد شنیده بودم اما حزب نسیم و عطسه و .... نه شنیده بودم و نه دیده بودم.

نه امیر قلعه نوعی، ما از تو انتظاری بیش از این نداریم، ما باند مافیایی نداریم که در فوتبال ریشه دوانده باشد و اتوبوسی بازیکن بیاوریم و ببریم، ما نمیتوانیم بهترین بازیکن خارجی تیمی را ببریم و وقتی در آن تیم سوگولی پایتخت خرابش کردیم جلو بازگشتنش به تبریز را بگیریم، این تویی، این تویی که وقتی در تبریز بودی روزنامه های ورزشی برایت سنگ تمام می گذاشتند و هر روز در احوالات تیمت می نوشتند. همان قشر به قول تو تحصیل نکرده هم ذوق می کردند که چه خوب است این رسانه ها به تیم محبوبشان توجه می کنند. عجب فوتبال پاکی داریم، نه؟! همین که تو رفتی همان روزنامه ها که شب تا صبح از قدرت تیمت و تاکتیک های بکر تو نقل هایی نوشتند یک شبه برگشتند و همان تیم را در بهترین وضعیت رها کردند و یا کوبیدندش.

امیر قلعه نویی اسمت را می گویم که خوب بشنوی، محکم صحبت می کنم چون پیش این مردم مسئول هستم، چون خبرنگار هستم ،انگار لقب هایی که به تو داده اند کمی خمیر مایه خود بزرگ بینی ات را افزایش داده، خدا بیامرزدت، این را از ته دل می گویم، بیامرزدت به خاطر آن میلیارد ها پولی که از بیت المال مردم میگیری و به همان مردم می گویی قشر تحصیل نکرده، همان پول هایی که می توانست شکم های گرسنه همان مردم که ولی نعمتت هستند را سیر کند.

ما همه هوادارن تراکتورسازی و گسترش فولاد را قشر تحصیل نکرده بدان،همان بهتر که تماشاگرانی که در آزادی با یک باخت، فحش کشت می کنند تحصیل کرده باشند، این مردم که آن روز به رفتنت اعتراض می کردند دوست داشتند که در تبریز باشی ، تا امیر پاشا باشی نمی دانستند که وقتی جیب آن تیم پایتخت نشین را پر دیدی به فکر رفتن افتادی.

امیر قلعه نویی همان بهتر که تو رفتی، راستی مدرک تحصیلی خودت چه بود؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.khabaronline.ir/detail/305946

ورزش > لیگ برتر - مهدی کیانی هافبک دفاعی تراکتورسازی معتقد است که تیمش دربی تبریز را می برد تا باخت به پرسپولیس را جبران کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کیانی ابتدا در مورد شکست مقابل پرسپولیس در هفته اول می گوید:«ما در 15 دقیقه اول خوب بازی کردیم ولی در ادامه شرایط تغییر کرد و داور هم چند سوت بی جهت زد که همین موضوع تیم ما را به هم ریخت. البته باید قبول کنیم که تیم ما هم سر حال نبود و بدن های ما به خاطر فشار تمرینات بدنسازی در افت است. متاسفیم که هواداران ناراحت شدند ولی این باخت را در دربی تبریز جبران می کنیم.»

هافبک تراکتورسازی معتقد است که پرسپولیس با این تیم نمی تواند مدعی قهرمانی باشد. کیانی در این خصوص می گوید:«پرسپولیس تیم خوبی است ولی به نظر من زور قهرمانی ندارد.من این تیم را اینقدر پرقدرت ندیدم که بتواند مدعی جدی قهرمانی باشد ولی امیدوارم در نهایت هر تیمی که شایسته است قهرمان شود.»

کیانی در مورد دربی تبریز خاطرنشان می کند:«باید باخت هفته اول را جبران کنیم. گسترش فولاد هم تیم خوب و جوانی است ولی ما به این مسائل توجه نداریم و باید سه امتیاز را بگیریم. هواداران تراکتور هم مطمئنا به ورزشگاه می آیند و ما را حمایت می کنند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تماشاگران تبریزی با حضورشان رکوردی جدید بزنند فروزان: برای هواداران تراکتورسازی گل می‌برم/ مقابل تیم فصل گذشته‌ام انگیزه ویژه‌ای دارم

محسن فروزان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شکست مقابل استقلال در هفته اول لیگ برتر گفت: مقابل استقلال بسیار خوب بازی کردیم، تیم ما کاملا جوان است و خیلی از نفراتمان تجربه حضور در لیگ برتر را نداشتند با این حال خیلی وقت‌ها روان‌تر و سریع‌تر از حریفمان در جریان مسابقات کار کردیم اما تجربه استقلال به این تیم کمک کرد.

وی در مورد حواشی که به وجود آمد، عنوان کرد: این مسئله در کار سایر بازیکنان تاثیری نداشت و نفرات تیم کار خودشان را می‌کردند، چندان در جریان این اتفاقات نیستم. ما برای برد به میدان رفته بودیم و توانستیم بازی خوبی را انجام دهیم.

دروازه‌بان گسترش فولاد در مورد رویارویی با تراکتورسازی عنوان کرد:‌ شهرآورد بسیار سختی است. تراکتورسازی نیز همانند ما در بازی قبل خود شکست خورده است و دو تیم برای کسب پیروزی به میدان می‌روند.

فروزان در مورد رویارویی با تیم سابقش و انگیزه‌هایی که دارد خاطرنشان کرد: انگیزه ویژه‌ای برای این مسابقه دارم. در تراکتورسازی روزهای خوب و بد زیادی داشتم. در هر بازی دارای انگیزه هستم اما برخی بازی‌ها شرایط‌شان فرق می‌کند.

وی با اشاره به اینکه از تراکتورسازی ناراحتی ندارد، عنوان کرد: حق طبیعی باشگاه است که بازیکنان مورد نظرش را انتخاب کند. من را نخواستند اما در تبریز ماندم تا به مردم این شهر ادای دین کنم و فوتبالم را در کنار مردم خونگرم این استان ادامه دهم.

دروازه‌بان گسترش فولاد در مورد اینکه آیا به سمت هواداران تراکتورسازی می‌رود، تصریح کرد: صد در صد این کار را انجام می‌دهم. از هواداران تراکتورسازی تشکر می‌کنم، آنها در بازی قبل ما به ورزشگاه آمدند و تیم را مورد حمایت قرار دادند. من برایشان گل بردم و در این بازی نیز چنین کاری خواهم کرد. هواداران تبریزی همیشه در قلب من هستند.

وی در مورد اینکه آیا از تراکتورسازی طلب دارد، گفت: از تراکتورسازی طلب دارم و برای شهریور و آبان چک دریافت کردم.

فروزان در پایان گفت: می‌خواهم هواداران تبریزی در شهرآورد این هفته به ورزشگاه بیایند و با حضور پرشورشان این مسابقه را به برترین شهرآورد ایران تبدیل کنند و رکوردی جدید بزنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا: دربی تبریز مساوی نمی‌شود/ وضعیت کریمی خوب است!

ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت علی کریمی گفت: کریمی 2 روز به همراه کادر پزشکی تیم تمرین کرد و به فیزیوتراپی و آب درمانی پرداخت. خوشبختانه در حال حاضر وضعیت او خوب است و یکی دو روزی است که تمرینات گروهی خود را شروع کرده است.
وی در مورد مصدومیت محمد نصرتی و مرتضی اسدی عنوان کرد: نصرتی در بازی با پرسپولیس دچار مصدومیت شد اما در تمرینات گروهی حضوری فعال دارد ولی اسدی که از ناحیه زیر چشم مصدوم شده با هماهنگی کادر پزشکی فعلا باید به مداوا بپردازد.
سرپرست تراکتورسازی تبریز درباره بازی این تیم و گسترش فولاد در هفته دوم لیگ برتر، اظهار داشت: در سال‌های گذشته و هنگامی که دربی تبریز برگزار می‌شد هواداران به تشویق هر 2 تیم می‌پرداختند، ما دوست داریم برای این بازی هم چنین اتفاقی رخ بدهد چون هم تراکتورسازی و هم گسترش فولاد برای سربلندی تبریز تلاش می‌کنند.
آذرنیا ادامه داد: تراکتورسازی نه با گسترش فولاد و نه با هیچ تیم دیگر تبریزی مشکلی ندارد. ما خارج از زمین با هم دوست هستیم اما در داخل میدان با هم رقابت داریم. تلاش می‌کنیم بازی تماشاگر پسندی انجام دهیم و امیدوارم هر تیمی که شایسته باشد به قهرمانی برسد.
وی ضمن اشاره به این موضوع که دربی تبریز مساوی نمی‌شود، تصریح کرد: در بازی 3 امتیازی مساوی یعنی باخت! به خاطر همین ما در دربی تبریز می‌خواهیم هم بازی بی حاشیه‌ای و هم بازی باکیفیتی را به نمایش بگذاریم تا هواداران که صاحبان اصلی این فوتبال هستند از دیدن آن لذت ببرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://tractorspor.net/?p=207

045-600x336.jpg

تمرین روز دوشنبه تراکتورسازان از ساعت 18:30 الی 20:30 در کمپ اختصاصی تراکتورسازان برگزار شد که حدود 2000 هوادار از این تمرین استقبال کردند و تنها غایب این تمرین کریم انصاریفرد بوده است که با هماهنگی کادر فنی انجام شده است .

056.jpg

055.jpg

052.jpg

051.jpg

049.jpg

046.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان: کیفیت دربی تبریز از دربی پایتخت زیاد خواهد بود/ با سه امتیاز این بازی به کورس قهرمانی برمی گردیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج |

سرویس ورزشی آناج: "مهدی کریمیان" در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص بازی تیمش با پرسپولیس در هفته نخست گفت: بازی با پرسپولیس تمام شده است و ما ذهنمان را معطوف این بازی نمی کنیم. این بازی را با تمام اتفاقاتی تلخی که داشت فراموش کرده ایم.

وی افزود: لیگ برای ما از روز پنجشنبه دوباره آغاز می شود و دیگر به باخت مقابل پرسپولیس فکر نمی کنیم. با سه امتیازی که از گسترش فولاد می گیریم کم کم خودمان را به تراکتوری که همه انتظارش را دارند نزدیک می کنیم.

کریمیان خاطرنشان کرد: اوایل فصل به خصوص در چهار بازی ابتدایی با توجه به سنگین بودن بدن ها به خاطر خارج شدن از بدنسازی، تیم ها نمی توانند آنگونه که باید بازی کنند. به هر حال انتظارات از تراکتورسازی بالا است و این سطح بالای انتظارات هم معقول است؛ بنابراین ما باید سعی و تلاشمان را بکنیم تا از همین هفته به کورس قهرمانی برگردیم.

بازیکن تراکتورسازی در خصوص سطح دربی تبریز و شرایط این بازی بیان داشت: من خودم در شهرهای مختلفی از جمله شیراز، اهواز و اصفهان بوده ام و در دربی اصفهان هم بازی کرده ام و اکنون نیز دربی تبریز را تجربه خواهم کرد. دربی تبریز به خاطر اینکه مردم بسیار فوتبالی و علاقه مند هستند بازی بسیار دیدنی و مهیج از آب در خواهد آمد.

وی ادامه داد: دربی شهرستان ها به خصوص دربی شهر تبریز از کیفیت بالاتری نسبت به دربی پایتخت برخوردار است و حساسیت دربی تهران کیفیت این بازی را بسیار کم کرده است.

کریمیان در رابطه با تیم گسترش فولاد اظهار داشت: گستر فولاد تیم بسیار خوبی است. آقای خطیبی این تیم را با استفاده از جوانان بومی بسته است و ما بازی این تیم با استقلال را دیدیم و آنالیز کرده ایم. گسترشی ها مستحق باخت مقابل استقلال نبودند و تیم جنگنده و دونده ای هستند. نقاط ضعف و قوت گسترش فولاد را شناسایی کرده ایم و امیدوارم روز پنجشنبه دیداری خوب و تماشایی را شاهد باشیم.

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی در پایان گفت: تماشاگران تراکتورسازی در تمام بازی ها در شهرهای مختلف حضور دارند. در بازی با پرسپولیس هم به اندازه تیم میزبان هوادار داشتیم و من واقعا از آن ها تشکر می کنم. در اولین بازی خانگی مان هم که اتفاقاً دربی تبریز نیز هست هواداران مثل گذشته برای دیدن تراکتور 92 و اعلام حمایت از این تیم پر تعداد به ورزشگاه خواهند آمد و تیم هایشان را تنها نخواهند گذاشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ ايده‌هاي جلالي براي فتح داربي

اگر چه باخت به پرسپوليس بعد از چند فصل پيروزي پياپي براي تراكتورسازي بسيار ناراحت كننده و تلخ بود اما تراكتور هم هنوز در آغاز راه قرار دارد
فرزاد ملازاده
90: اگر چه باخت به پرسپوليس بعد از چند فصل پيروزي پياپي براي تراكتورسازي بسيار ناراحت كننده و تلخ بود اما تراكتور هم هنوز در آغاز راه قرار دارد و مي‌‌تواند درس‌هاي زيادي از باخت اول خود بگيرد و اين شكست سرآغاز پيروزي‌هاي بزرگ باشد. تراكتورسازان در فكر جبران ناكامي هفته اول خود هستند و اين موضوع تمام ذهن جلالي را مشغول كرده است. او كه انتظار نداشت سطح بازي ستاره‌هايش در كوران رقابت‌ها به اين شكل باشد حال در فكر رفع اين نواقص است. سرمربي مي‌‌خواهد آمادگي و سطح بازي بازيكنانش در ميدان را بالا ببرد. در اين ميان او بايد بازي تيمي بازيكنان را هم بهبود ببخشد و سرخپوشان را براي مشاركت بيشتر در حركات تيمي توجيه كند. مثلا در بازي با پرسپوليس محمدابراهيمي هر چند عملكرد خوبي داشت اما در حركات تيمي حضور چنداني نداشت. همه اين موضوعات به نوعي افكار جلالي را مشغول كرده و او بايد مقابل اين مشكلات با كمترين هزينه ممكن چاره‌يابي كند. تا حدود زيادي از بابت خط دروازه خيال آقا معلم آسوده شده و لك با عملكرد خوبي كه در بازي با پرسپوليس داشت نام خود را براي ادامه حضورش در فقس توري تراكتور ثبت كرده است اما در روزهاي آتي در دو خط ديگر تراكتور امكان تغييراتي وجود دارد. جلالي مي‌ خواهد كمي هم به جوان‌هايش اطمينان كند و چند چهره جوان را در بازي‌هاي پيش‌رو به ميدان بفرستد البته او در بازي با پرسپوليس نتوانست توانايي‌هاي مهاجمان تيمش را بسنجد چرا كه خط مياني نتوانست حتي چند توپ سالم را به مهاجمان نوك تيم برساند.
اگر در اين ميان انصاري‌فرد هم به جمع مهاجمان تراكتور اضافه شود جلالي مي‌‌تواند خيالي راحت نسبت به خط آتش تيم خود داشته باشد. بدون شك اگر هافبك‌هاي تراكتور بتوانند مهاجمان تراكتور را به خوبي تغذيه كنند اين مهاجمان اجازه نفس كشيدن به هيچ تيمي نخواهند داد.
همه اينها در حالي در افكار جلالي وجود دارد كه او دوست ندارد در هفته دوم بازنده بزرگ ميدان باشد آن هم بازي‌اي كه نام داربي را يدك مي‌‌كشد و نبرد سرخابي آذربايجان است.
ياران جلالي در فكر شروع پيروزي‌هاي خود از هفته دوم بازي‌ها هستند تا هواداران كه علاقه شديدي به تيم شهر خود دارند بار ديگر شاهد پيروزي‌هاي بزرگ مردان ديار ستارخان باشند اما هواداران صبر زيادي براي نتيجه‌گيري تيم‌شان ندارند و همين مسئله سنگيني وظيفه جلالي را دو چندان خواهد كرد. همانطور كه از قبل هم نوشتيم تراكتور تفاوت‌هاي زيادي با ديگر تيم‌هاي ليگ برتري دارد و وجود اين هواداران و كم بودن تحمل آنها نسبت به باخت تيم مجبوب خود كار تراكتورسازان و به‌خصوص جلالي را بسيار مشكل خواهد كرد اما همه هواداران اميد زيادي به تراكتور دارند و مي‌‌دانند تراكتور به همين زودي‌ها روند پيروز‌ي‌هايش را آغاز خواهد كرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ کريمي: هرگز از دايي اسم نياوردم!

علي کريمي مي‌گويد:‌ صحبت‌هاي منتسب به من بعد از بازي پرسپوليس و تراکتور را تکذيب مي کنم.

90: علي کريمي مي‌گويد:‌ صحبت‌هاي منتسب به من بعد از بازي پرسپوليس و تراکتور را تکذيب مي کنم.
او درخصوص مصاحبه اي به نقل از وي که در آن گفته شده بود "دايي نمي‌تواند مرا خراب کند" مي‌گويد: هرگز اين مصاحبه را انجام نداده‌ام. در طول چند روز گذشته و بعد از بازي با پرسپوليس مصاحبه هايي به نقل از من چاپ شده که اصلا صحت ندارد. من در مصاحبه‌هايي که بعد از بازي داشتم هم از هيچ فردي نام نبردم.
وي ادامه مي‌دهد: کساني که علي کريمي را مي شناسند مي‌دانند که اين حرف‌ها، حرف‌هاي من نيست. اين نقل قولها را تکذيب مي‌کنم چون هرگز در حرفهايم اسمي از ديگران نمي آورم.
کريمي درباره مصدوميت خود مي‌گويد: از ناحيه عضله پشت پا مصدوم شده بودم که 2 روز است فيزيوتراپي مي‌کنم. شرايط خوبي دارم و از ديروز هم در تمرينات تيم شرکت کردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نریمان جهان:باخت به استقلال را در بازی برگشت جبران میکنیم | کرنر

نریمان جهان:باخت به استقلال را در بازی برگشت جبران میکنیم

سامان نریمان جهان بازیکن تیم گسترش فولاد در گفتگویی اختصاصی با
روزنامه سرخاب گفت، بازی در مقابل تیم استقلال بازی خیلی خوبی بود و ما
در مقابل یک تیمی بازی می کردیم که سال قبل قهرمان لیگ شده بود، خیلی خوب
بازی را آغاز کردیم و با یک گل زیبا مهمان خود را غافلگیر کردیم و به نظر
من تنها دلیل باختمان در این بازی کم تجربگی مان بود که پس از مدت زمانی
تجربه بازیکنان هم افزایش میابد تا دیگر از این مشکلات به وجود نیاید.

نریمان جهان افزود، با اینکه اولین بازیمان در لیگ برتر بود و انتظار
داشتیم که تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند ولی باز هم از حاضرین در
ورزشگاه نهایت تقدیر و تشکر را داریم و به آنها قول می دهیم که در بازی
های آینده به سطحی برسیم که شایسته ی هواداران تیم گسترش فولاد است.

وی گفت، بازیکنان تیم استقلال در چند صحنه بر داوری این بازی اعتراض
داشتند ولی به نظر من داوری این بازی هیچ مشکلی نداشت و همه چیز خوب بود
جز نتیجه بازی.

نریمان جهان در مورد دربی شهر تبریز گفت، به نظر من بازی در مقابل
تراکتور بازی سختی خواهد بود چون تراکتوری ها با تجربه هستند و حضور در
میادین بین المللی را نیز تجربه کرده اند ولی ما هم تیم جوان و با انگیزه
داریم که در مقابل تیم های بزرگ انگیزه مان چندین برابر می شود، امیدوارم
در این بازی نتیجه ای بگیریم که هر دو تیم از آن راضی باشند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ فردوسي‌پور با وجود اطلاعات متلك انداخت

محمد ايران‌پوريان بعد از بخشيده شدنش به تمرينات تراكتورسازي اضافه شد و فرصت زيادي براي رسيدن به آمادگي مطلوب نداشت.
واشقاني
90: محمد ايران‌پوريان بعد از بخشيده شدنش به تمرينات تراكتورسازي اضافه شد و فرصت زيادي براي رسيدن به آمادگي مطلوب نداشت. اما مجيد جلالي در بازي مقابل پرسپوليس به او اعتماد كرد و اين بازيكن هم با انگيزه بالايي به ميدان رفت تا بتواند به تيمش كمك كند. ايران‌پوريان هم نتوانست مانند ساير بازيكنان تراكتور تمام توانايي‌هايش را نشان دهد و با اخراج اسدي هم كارش سخت‌تر شد. ايران‌پوريان بعد از اين بازي گفت‌وگويي با 90 داشت كه اول از همه به بازي كردن تراكتور اشاره كرد و بعد به سراغ داوري رفت، مصاحبه او را مي‌‌خوانيد:
90: چرا نتوانستيد برخلاف قولي كه داده بوديد، با امتياز به تبريز برگرديد؟
بد بازي كرديم و باختيم
90: پس قبول داري تراكتور خوب بازي نكرد؟
بله، من قبول دارم كه اول از همه خودمان، خوب نبوديم و مسائل ديگر هم باعث شد عملكردمان قابل قبول نباشد.
90: حتما تو هم از داوري ناراضي هستي؟
ما فقط تا دقيقه 15 خودمان بوديم، شايد موقعيتي نداشتيم اما توپ دست ما بود. بعد از مصدوميت نصرتي همه چيز بهم ريخت و داور هم كه يك پنالتي اشتباه گرفت.
90: اما بعد از پنالتي فرصت زيادي براي جمع و جور كردن تيم داشتيد؟
همان موقع نظم تيمي‌مان را از دست داديم و فرصت‌ زيادي داشتيم ولي تمركزمان را از دست داديم. پرسپوليس هم سوار بر بازي شد و موقعيت‌هاي خوبي داشتند.
90: به نظرت پنالتي درست بود؟
نمي‌‌دانم چه بگويم؟! حتي بازيكنان پرسپوليس هم تعجب كرده بودند و مي‌‌گفتند چرا پنالتي گرفت؟! قهرماني 2 تا 3 سوت اشتباره زد. خطاي دهنوي را نگرفت و كارت زرد دوم را به حقيقي نشان نداد اما به ابراهيمي مي‌گفت، تمارض نكن!
90: ظاهرا قهرماني از ابراهيمي ذهنيت خوبي نداشته؟
چون يك بار چند سال پيش ابراهيمي تمارض كرد قرار نيست كه قهرماني خطا روي او را نگيرد.
90: شنيدي قهرماني عذرخواهي كرده؟
عذرخواهي قهرماني به چه درد ما مي‌‌‌خورد و براي تراكتورسازي هيچ فايده‌اي ندارد. او از لحاظ بدني آماده بود ولي از نظر ذهني نه! او با سوت‌هايش همه را شگفت‌زده كرد. او بازيكنان ما را عصبي كرد.
90: تراكتورسازي در بازي‌هاي بعدي مي‌‌تواند جبران كند؟
باز هم مي‌‌گويم ما بد بوديم و پرسپوليسي‌ها بهتر كار كردند. اگر شرايط بازي عادي بود شايد مي‌‌برديم.
90: با توجه به تمرينات كمي كه داشتي از خودت راضي بودي؟
مربيان بايد از من راضي باشند. فقط از آقاي جلالي تشكر مي‌‌كنم كه به من اعتماد كرد.
90: چه جوابي براي فردوسي‌پور داري؟
آقاي فردوسي‌پور به عنوان كارشناس و گزارشگر براي من قابل احترام است ولي مي‌‌گويم، آقاي فردوسي‌پور در همين ماه مبارك رمضان قسم جلاله مي‌ خورم كه دوپينگ نكردم.
90: شايد فردوسي‌پور اطلاعات كامل از اين جريان نداشته؟!
اتفاقا ايشان گفتند، به خاطر استفاده از قطره چشمي اين اتفاق افتاد يعني با اطلاعات متلك انداخت. همه اطلاع‌رساني كردند و حتي آقاي هاشميان اعلام كردند به خاطر اين قطره‌ها دوپينگ من مثبت اعلام شده. باز هم مي‌‌گويم آقاي فردوسي‌پور از ماده ممنوعه استفاده نكردم.
90: بازي با گسترش فولاد را چطور مي‌‌بيني؟
واقعا بازي سختي است چون داربي تبريز محسوب مي‌‌شود. در اين چند روز روي نقاط ضعف گسترش كار مي‌‌كنيم و البته بايد خودمان هم آماده‌تر شويم.
90: و نظرت در مورد غيبت اسدي؟
حضور اسدي در زمين باعث قوت قلب تيم است. اما ما بازيكنان خوب ديگري در اين پست داريم. هم حسيني و هم طالبي مي‌‌توانند به ما كمك كنند. از اين بازي امتياز مي‌‌گيريم و درخانه امتياز از دست نمي‌‌دهيم.
90: جو ورزشگاه هم ديدني مي‌‌شود.
اين بازي شرايط خاصي دارد و چون داربي تبريز است هواداران ورزشگاه را پر مي‌‌كنند و بازي خيلي جذاب مي‌‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ چند خبر کوتاه از باشگاه تراکتورسازي تبريز

در چند روز گذشته مرتضي اسدي به خاطر آسيب‌ديدگي گونه‌اش نتوانست در تمرينات تراکتورسازي شرکت کند.
آقا معلم گسترش را آناليز مي‌کند
90: تراکتورسازي در هفته دوم ليگ برتر به مصاف گسترش فولاد مي‌رود و دربي تبريز را برگزار مي‌کند. اين بازي براي تبريزي‌ها حساسيت زيادي دارد و تراکتوري‌ها هم نمي‌خواهند بازنده باشند. جلالي براي دشت کردن اولين 3 امتياز تدابير خاصي دارد و به همين خاطر امروز يا فردا فيلم بازي دو تيم گسترش فولاد و استقلال را براي بازيکنان تيمش نمايش مي‌دهد. او مي خواهد گسترش را آناليز کند تا بازيکنان در تمرينات باقيمانده به اين بازي آمادگي لازم را به دست بياورند و روي نقاط ضعف گسترشي‌ها کار کنند.
جلالي نقاط ضعف را گوشزد کرد
90: مجيد جلالي با آگاهي وشناخت کامل بازيکنان تيمش را راهي مسابقات مي‌کند. او بازي‌هاي تيم‌هاي حريف را براي بازيکنان آناليز مي‌کند و در کلاس‌هاي توجيهي با لپ‌تاپش تمام نکات فني را به آنها گوشزد مي‌کند. آقا معلم روز شنبه فيلم بازي پرسپوليس و تراکتورسازي را به طور دقيق براي بازيکنان آناليز کرد تا نقاط ضعف‌شان را برطرف کنند تا در بازي‌هاي بعدي بدون اشتباه امتيازات را بگيرند. بازيکنان هم به خوبي حرف‌هاي او را گوش دادند و در تمرينات سعي کردند نکات فني مورد نظر جلالي را اجرا کنند.
اسدي همچنان تحت درمان
90: در چند روز گذشته مرتضي اسدي به خاطر آسيب‌ديدگي گونه‌اش نتوانست در تمرينات تراکتورسازي شرکت کند. اين بازيکن در بازي با پرسپوليس هم آسيب ديد و هم اخراج شد. اسدي تحت درمان قرار گرفته و با توجه به اينکه بازي با گسترش فولاد را از دست داده، فرصت زيادي براي درمانش دارد. اين مدافع از کادرفني مرخصي گرفته تا علاوه بر درمانش به کارهاي شخصي‌اش رسيدگي کند.

کريمي به داربي مي‌رسد
90: علي کريمي در اولين تمرين تراکتورسازي بعد از بازي با پرسپوليس مصدوم و همسترينگ پاي راستش آسيب ديد. اين بازيکن روز شنبه در تمرينات گروهي شرکت نکرد و زير نظر پزشکان مراحل درماني‌اش را انجام داد. البته مصدوميت کريمي زيادي جدي نيست و بعد از درمان مي‌تواند در داربي تبريز به ميدان رود. جلالي هم براي اين بازي روي جادوگر حساب باز کرده تا در ميانه ميدان باز هم خودنمايي کند.
پيام پرشورها براي پيام
به روح پدرت پل‌ها را خراب نکن
90: پيام صادقيان بازيکن تبريزي پرسپوليس‌ بارها دلخوري‌اش را از هواداران و مسئولان تراکتورسازي عنوان کرده بود و حتي بعد از بازي با پرسپوليس هم در اين باره صحبت‌هايي کرد. او که پدرش بازيکن سابق تراکتورسازي بوده هنوز از بي‌توجهي‌هايي که به پدرش مرحومش شده ناراحت است. اما هواداران تراکتورسازي ضمن دلجويي از او به او پيام دادند. آنها لقب مارادوناي تبريز را به صادقيان دادند و از او خواسته‌اند به مصاحبه‌‌هايش پايان دهد. چرا که مردم تبريز دوست دارند او روزي در شهر خودش بازي کند. آنها در بخشي از اين پيام آورده‌اند: خدا را چه ديديد شايد سال بعد با تيم شهرت در فينال ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشي. رويا هم باشد روياي ما اينگونه است. پيام‌جان پيام ما اين است:‌ تو را به روح پدرت پل‌ها را خراب نکن. ما هميشه دوستت داريم.
پيشنهاد جلالي براي کي‌روش
90: حرف‌هاي کارلوس کي‌روش در کنفرانس خبري در خصوص تغيير برنامه ليگ و جام حذفي خبرساز شده است. خيلي از مديران و مربيان ليگي به حرف‌هاي کي‌روش واکنش‌هاي تندي داشته‌اند اما مجيد جلالي يک پيشنهاد به سرمربي تيم‌ملي و مديران فدراسيون داده است. سرمربي تراکتور از آنها خواسته نشستي با حضور مسئولان سازمان ليگ و نمايندگان تيم‌هاي ليگ برتري برگزار شود تا يک تصميم درست و هماهنگ شده گرفته شود. قرار است اين پيشنهاد از سوي باشگاه به سازمان ليگ مطرح شود.
کارت بازي کريم صادر شد
90: سرانجام و پس از حرف و حديث فراوان کارت بازي کريم انصاري‌فرد صادر شد. پرسپوليسي‌ها که براي حضور نيافتن اين بازيکن در هفته اول ليگ اقدامات خاصي انجام داده بودند ديروز نامه جديدي به سازمان ليگ فرستادند تا براساس آن مشکل انصاري‌فرد براي دريافت کارت بازي مرتفع شود. بر اين اساس کارت کريم صادر شد و او مي‌تواند از بازي با گسترش فولاد، تراکتوري‌ها را همراهي کند. پرسپوليسي‌ها درصدور برگه اول رضايت‌نامه مهاجم سابق خود تاريخ را به گونه‌اي تنظيم کرده بودند که او مقابل سرخپوشان بازي نکند. پس از آن بود که رويانيان به گفته خودش انصاري‌فرد را به مردم آذربايجان هديه داد!

پرشورها مخالف کاپرفيلد!
90: گروهي از هواداران تراکتور همچنان مخالف تشويق خاص علي کريمي هستند! اين گروه مي‌گويند کريمي را فقط بايد با نام خودش تشويق کردند القابي چون جادوگر کاپرفيلد. هرچند گروهي ديگر از هواداران تراکتور معتقدند با لقب‌سازي مي‌توانند به ستاره‌هاي تيم انگيزه و روحيه بيشتري دهند. به هر حال پرشورها همچنان بر سر تشويق کريمي اختلاف نظر دارند و عملکرد نه چندان خوب اين بازيکن مقابل پرسپوليس هم به اين اختلاف نظرها دامن زده است!
قبضه شدن تيم اصلي تراکتور با بازيکنان پايه‌اي
90: مدير مدرسه فوتبال تراکتورسازي مي‌گويد: باشگاه تراکتورسازي با چهار بازيکن تيم‌هاي پايه اين مجموعه براي حضور در ترکيب تيم بزرگسالان قرارداد بست.
بابک گهرخاني ادامه مي‌دهد: ابراهيم عابدنژاد و فيروز پاشاپور هر دو در پست هافبک، پيمان بابايي در پست فوروارد و محمدعلي رمضانيان پور در پست دروازه‌باني براي تيم بزرگسالان پا به توپ خواهند شد.
وي با اشاره به حضور مجيد جلالي در راس کادر فني تراکتورسازي مي‌گويد: استفاده از چهار بازيکن تيم پايه و توافق براي حضور در ليست 24 نفره تيم اصلي تراکتورسازي در سابقه اين باشگاه بي‌سابقه است و اين نشان از تفکر مربي اين تيم براي حضور نيروهاي جوان و با استعداد در ترکيب تيم اصلي است.
اين اقدام براي بومي‌سازي، کاهش هزينه‌ها، استفاده از نيروها و استعدادهاي جوان که مي‌توانند پشتوانه‌اي چندين ساله براي باشگاه تراکتورسازي باشند از اهداف اصلي جذب بازيکن از تيم‌هاي پايه است.
مدير اجرايي آکادمي باشگاه تراکتورسازي از رصد شدن فعاليت تيم‌هاي پايه تراکتورسازي توسط مجيد جلالي خبر مي‌دهد و مي‌گويد: تيم‌هاي پايه تراکتورسازي نيز در آينده نزديک زير نظر مستقيم سرمربي تيم اصلي، مجيد جلالي قرار مي‌گيرد تا استفاده از استعدادهاي موجود در تيم اصلي بيش از اين تحقق يابد.
تراکتوري‌ها پول گرفتند
90: بعد از اينکه بازيکنان تراکتورسازي پيش از بازي با پرسپوليس از پاس نشدن چک‌هايشان گلايه کردند از باشگاه خبر رسيد پول‌هايشان به حسابشان واريز شده است. بدين ترتيب، تراکتوري‌ها پولدار شدند. از قرار معلوم ديروز درصد وعده داده شده به بازيکنان به آنها داده شد. با اين حساب فعلا تراکتوري‌ها از بي‌پولي حرف نمي‌زنند و از اين بابت مشکلي نخواهند داشت.
كاظميان: فوتبالي‌ها مظلوميت تراكتور را ديدند!
90: جواد کاظميان درباره اينکه آيا شکست تيمش مقابل پرسپوليس را فراموش کرده است يا نه مي‌‌گويد: هيچ شکستي فراموش شدني نيست و ما شرمنده هوادارانمان هستيم.از آنها مي خواهم در بازي هاي حساس آتي ما را حمايت کنند تا به شرايط ايده آل برگرديم.
وي ادامه مي‌‌دهد: «بازي با پرسپوليس مسابقه اول ما بود.قبول دارم اگر مي توانستيم در اين مسابقه به پيروزي برسيم خيالمان براي آينده راحت مي شد اما اتفاقات فوتبال روي بد خود را به ما نشان داد.به طور حتم در مسابقات آتي جبران باخت در برابر پرسپوليس را مي‌کنيم.»
مهاجم تراکتورسازي درباره داوري محسن قهرماني هم مي‌‌گويد: «نمي خواهم درباره داوري حرف بزنم.هر چه بود گذشت اما اميدوارم جامعه فوتبال ديده باشد در اين مسابقه با تراکتور چه برخوردي شد.داور بازي اعصاب همه ما را خراب کرد.اميدوارم در آينده حق تراکتورسازي در بحث داوري تضييع نشود.»
کاظميان درباره داربي تبريز اينگونه حرف مي‌‌زند: «خوشحالم امسال تبريز در ليگ برتر دو نماينده دارد.فکر مي کنم بازي اين دو تيم سطح بالاي فوتبال در تبريز را نشان خواهد داد.اميدوارم تماشاگران از ديدن يک بازي خوب لذت ببرند.»
سخت است اما فراموش مي‌‌كنيم
جلالي: قهرماني 15 خطاي پرسپوليس را نگرفت
90: مجيد جلالي در پاسخ به اين پرسش که پس از چند روز ديدگاهش درباره شکست تراکتورسازي مقابل پرسپوليس چيست مي‌‌گويد: «اين بازي،مسابقه اول ما بود.جمله اي که در حال حاضر مي توانم بيان کنم اين است که در اين مسابقه شرايط آن طوري که ما مي‌خواستيم پيش نرفت.من هنوز بر اين باورم که در اين مسابقه از نظر بدني مشکلي نداشتيم.پيش از مسابقه با پرسپوليس تمرينات تاکتيکي و بدنسازي خوبي را پشت سرگذاشته بوديم.فکر مي کنم بازيکنان در اين بازي در درگيري ها کم آوردند.»
وي ادامه مي‌‌دهد: «ديگر نمي خواهم درباره داوري اين بازي صحبت کنم اما من بارها فيلم بازي را تماشا کردم.درست 15 خطاي تيم پرسپوليس در اين مسابقه روي بازيکنان ما گرفته نشد و اين مسئله در جريان بازي به ما لطمه سنگيني زد.»
سرمربي تراکتورسازي مي‌گويد: «هر چه بود گذشت.ما تمريناتمان را با جديت دنبال مي‌کنيم و نبايد با اين شکست از مسابقات آتي نا اميد شويم.تراکتورسازي پتانسيل خوبي دارد و هواداران نبايد نگران آينده باشند.هر چند از ياد بردن باخت مقابل پرسپوليس سخت است اما بايد با اميدواري به راهمان ادامه بدهيم.»
جلالي درباره آسيب ديدگي علي کريمي در تمرين روز جمعه تراکتورسازي هم مي‌‌گويد: «اين آسيب‌ديدگي موضوع مهمي نيست و يک مصدوميت جزيي بود.اميدوارم با تلاش کادر پزشکي،کريمي هر چه زودتر به تمرينات گروهي اضافه شود.»
وي درباره وضعيت کريم انصاري فرد و آينده اين بازيکن در تراکتورسازي مي‌‌گويد: «ترجيح مي دهم در آينده در اين باره صحبت کنم.»
وي درباره داربي تبريز و ديدار با گسترش فولاد مي‌‌گويد: «گسترش تيم جوان و دونده اي است.من بازي اين تيم مقابل استقلال را ديدم.سعي مي کنيم در روزهاي باقيمانده تا زمان برگزاري اين بازي شناختمان از اين تيم را تقويت کنيم و در بهترين شرايط به مصاف گسترش برويم.»

اعتمادي: مجبورم کردند به فيفا شکايت کنم!
90: دروازه‌بان ايراني- هلندي فصل قبل تراکتورسازي قصد دارد به خاطر پرداخت نشدن طلبش، از اين باشگاه به فيفا شکايت کند!
عقيل اعتمادي مي‌گويد: قسمتي از مبلغ قراردادم با باشگاه تراکتورسازي تاکنون پرداخت نشده و متاسفانه باشگاه به تماس‌هاي تلفني من هيچ گونه پاسخي نمي‌دهد.
وي ادامه مي‌دهد: به خاطر هواداران پرشور تيم که از من زماني که در تراکتور سازي بودم حمايت بسيار خوبي داشتند، نمي‌خواستم از اين باشگاه به فيفا شکايت کنم ولي به دليل اينکه به طلبم احتياج دارم، مجبور به اين کار شده‌ام و از اين باشگاه به فيفا شکايت خواهم کرد.
سنگربان سابق تراکتور سازي در پايان مي‌گويد: اميدوارم اين تيم با اعضايي که در اختيار دارد در اين فصل نيز موفق باشد و با موفقيت اين تيم من نيز خوشحال خواهم شد. دلم براي هواداران اين تيم تنگ شده و براي آقاي زيني‌زاده، مديرعامل جديد باشگاه نيز آرزوي موفقيت دارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسین خطیبی: تمام امور فنی بر عهده رسول است/ هواداران تبریزی بین تراکتور و گسترش فرق نمی گذارند

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: بازیکنان با بازی که مقابل استقلال انجام دادند اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده اند.
حسین خطیبی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز در تبریز، درباره اینکه رسول خطیبی نمی تواند کنار زمین بایستد و همچنین در کنفرانس های خبری شرکت کند، اظهار داشت: این روزها شایعات زیادی در این باره به راه افتاده است. می خواهم بگویم من سرمربی تیم نیستم و چون مدرک مربیگری رسول آماده نیست و برای اینکه قوانین را رعایت کنیم، تا اخذ مدرک از سوی خطیبی من با نظر رسول در کنفرانس های مطبوعاتی شرکت می کنم و کنار زمین می ایستم.
وی ادامه داد: تمام امور فنی تیم برعهده رسول است و بنده نیز به عنوان دستیار به او کمک می کنم. همه چیز مثل روز اول است و اتفاق جدیدی رخ نداده است. تمام تصمیم گیری ها با رسول است من فقط به عنوان مشاور او کار می کنم.
مربی گسترش فولاد درباره شرایط تیمش قبل از برگزاری دربی تبریز عنوان کرد: اولین حضور خود در لیگ برتر را تجربه می کنیم و تاکنون از شرایط تیم رضایت داریم. مقابل استقلال بچه ها نشان دادند که می توانند کارهای بزرگی انجام دهند. آنها حالا اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده اند و می توانند در بازی های آینده عملکرد بهتری از خود برجای بگذارند.
خطیبی درباره دیدار با تراکتورسازی عنوان کرد: تراکتورسازی هم هفته گذشته بازی خود را واگذار کرده است و این موضوع باعث می شود هر دو تیم برای کسب پیروزی به میدان بیایند. امیدوارم یک بازی جوانمردانه را شاهد باشیم. قطعا دنبال برد هستیم اما کارمان سخت است. بی تردید هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه بیشتر از هواداران ما خواهند بود اما چیزی که مهم است هواداران بین هیچ کدام از دو تیم فرق نمی گذارند. امیدوارم آنها با حمایت های خود شور و شعف خاصی به بازی بدهند و تیم ها هم طوری بازی کنند که آنها لذت ببرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تراکتور: کریمی هیچ مشکلی برای بازی کردن ندارد/ در تلاشیم انصاری فرد را به بازی پنجشنبه برسانیم

پزشک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: مصدومیت علی کریمی به صورت کامل برطرف شده است.
فریدون مولایی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره وضعیت علی کریمی، اظهارداشت: کریمی از دو روز گذشته در تمرینات تیمی تراکتور حاضر شده و خوشبختانه مصدومیتش به طور کامل برطرف شده است. او از نظر پزشکی و جسمانی مشکلی برای بازی با گسترش ندارد و اگر کادر فنی صلاح بداند می تواند بازی کند.
وی درخصوص وضعیت انصاری فرد گفت: انصاری فرد مشکلی جزئی از ناحیه کشاله ران دارد که در تلاش هستیم او را آماده کنیم و به بازی بعدی برسانیم.
مولایی در پایان خاطرنشان کرد: ابراهیم زاده هم پس از طی دوران نقاهت کاملا بهبود پیدا کرده و مشکلی ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کارت بازی مارکو صادر شد/ حضور بازیکن بوسنیایی در دربی تبریز

کارت بازی بازیکن بوسنیایی تیم فوتبال تراکتورسازی صادر شد.
به گزارش اوج نیوز، از سوی فدراسیون فوتبال بوسنی ITC مارکو باسارا صادر و به فدراسیون فوتبال ایران ارسال شد. همچنین مسئولان سازمان لیگ کارت بازی این بازیکن را صادر کردند و او با صلاحدید کادرفنی تراکتورسازی می تواند در دربی تبریز و در دیدار با گسترش فولاد حضور پیدا کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: جلالی وخطیبی از دربی میگویند

تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد اولین دربی سرخابی های تبریز در لیگ برتر را از ساعت 22 روز جمعه 11 مرداد در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهند کرد.
در قرمز بودن آذربایجانیها شکی نیست اما نه هر قرمزی، قرمز ازنوع تراکتورییش! پس از کسب دوعنوان نایب قهرمانی، تمرکزشان روی کسب جام قهرمانیست، این را میشود ازحضورپرفروغشان در فصل نقل وانتقالات فهمید.
آذریها هیچ علاقه ای به رنگ آبی ندارند البته ازنوع مافیاییش! حتی مربیگری قلعه نویی در این تیم، یا بازی کردن سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی هم نظرشان را تغییر نداده. نشان به آن نشان که بازی دوستانه استقلال را برای کمک به زلزله زدگان نپذیرفتند و با تیم هنرمندان بازی کردند! واین یعنی تنفراز مافیاییها!
آذریها عاشق تراکتورند ودر اولین دربی نیز این را ثابت خواهندکرد، آنها باپرچمهای تراکتور یکصدا تراکتوررا فریاد خواهند زد البته هیچ نوع بی احترامی به آبیهای تبریزنخواهند کرد.
حساب آبیهای تبریز با مافیاییها متفاوت است، تراکتوریها در مصاف با سایر تیمها از از گسترش حمایت خواهند کرد همانطور که از شهرداری تبریز حمایت میکردند، نشان به این نشان که در مورد اختلاف ماجدی با خطیبی، ازرسول حمایت کردند ومیکنند، اما هرتیمی که در مقابل تراکتور قرار بگیرد، جز فریاد "تراکتور قهرمان" صدای دیگری در یادگار امام، طنین انداز نخواهدشد.
بااین مقدمه، حرفهای جلالی وخطیبی را پیش از دربی، مرورمیکنیم:
مجید جلالی در مورد بازی تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز گفت:" شرایط جدول به گونه‌ای است که در هفته‌های اول بازی‌های بسیار سختی داریم. پس از دیدار هفته اول متوجه شدیم که اشکالاتی در کار ما وجود دارد که در قالب جلسات تئوری تلاش می‌کنیم این موضوعات را برطرف کنیم و از لحاظ روحی و روانی تیم را بازسازی کردیم. انشاءالله بتوانیم از هفته دوم نتایج بهتری بگیریم و برای کسب موفقیت تلاش بیشتری کنیم."
وی در مورد میزان شناختش از گسترش فولاد تبریز گفت:" گسترش فولاد تیم جوان و دوند‌ه‌ای است که در رویارویی با این تیم‌ها باید بسیار با برنامه و دقیق عمل کنیم.

خطیبی در خصوص بازی گسترش مقابل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: بازی سختی در پیش داریم ولی من به هیچ عنوان مقابل تراکتورسازی به زمین نخواهم رفت، حتی اگر تیم در آستانه شکست باشد.
سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد ادامه داد: با تمام قوا به مصاف تراکتورسازی خواهیم رفت و با بازی جوانمردانه و تلاش بازیکنانم سعی خواهیم کرد سه امتیاز این بازی را به نام خود بزنیم.
خطیبی ادامه داد: مطمئناً هواداران زیادی برای تماشای دربی به استادیوم خواهند آمد و شعار "آذربایجان تیملری فرق ائلمز رهلری"را ثابت خواهند کرد و من مطمئنم بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه میدهد: من برای برگزاری دربی تبریز میان دو تیم آبی و قرمز شهر لحظه شماری می کنم. ثابت می کنیم که فرهنگ تبریز چقدر بالا است و برخلاف اتفاقاتی که در دربی تهران می‌افتد و حواشی که ایجاد می شود اینجا بهترین فوتبال را ارائه می دهیم و شخصیت مردم تبریز را نشان خواهیم داد.»
رسول افزود شرایط خوبی داریم و برای دیدار مقابل تراکتورسازی تمرین می‌کنیم.
سخن پایانی خطیبی: اگر قرار است گسترش فولاد خودش را در لیگ برتر نشان دهد باید در همین سه بازی اول و در مقابل مدعیان قهرمانی خودنمایی کند.
♥عشق است تراختور♥

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایرانپوریان:از همه هوادارن که به تهران آمدند تشکر میکنم | کرنر

محمد ایران پوریان در گفتگویی اختصاصی با روزنامه سرخاب اظهار داشت، در
بازی اول مقابل تیم پرسپولیس در شرایط خوبی نبودیم چون بازی اول بود و
هنوز مدتی طول میکشد تا به هماهنگی های لازم برسیم و تراکتوری شویم که
هواداران تیم از ما انتظار دارند، به نظر من بازی در مقابل پرسپولیس را
باید به کلی فراموش کنیم و با تمرکز بیشتر به بازی های پیش رویمان فکر
کنیم.

ایرانپوریان در رابطه با داوری این بازی افزود، آقای قهرمانی آن روز
تمرکز خوبی نداشت و اصلا خوب سوت نزد و به نظر من بیشتر سوت ها و قضاوت
های ایشان به ضرر تراکتور بود، آقای قهرمانی به خاطر یک لکه کوچک روی سر
محمد نصرتی چندین دقیقه او را بیرون از زمین نگه داشت و تمرکز را در تیم
به هم زد و به نظر من در حالت کلی داوری بازی اول یک طرفه بود.

وی در مورد دربی تبریز گفت، دربی در همه شهر ها شرایط خاص خودش را دارد و
چون از طرفی مردم تبریز علاقه خاصی به فوتبال دارند حساسیت دربی تبریز را
چند برابر میکند، امیدوارم بتوانیم در این بازی ۳ امتیاز را از تیم گسترش
بگیریم تا بتوانیم در بقیه بازی ها بهتر عمل کنیم.

مدافع تیم تراکتور سازی خاطر نشان کرد، سابقه در فوتبال تبریز نشان داده
که مردم تبریز در بازی های حساس استقبال بی نظیری از آن بازی می کنند به
نظر من چون دربی نیز حساسیت های خاص خودش را دارد مردم را به استادیوم
خواهد کشاند و امیدوارم که در این بازی شاهد ورزشگاهی مملو از تماشاگران
تبریزی باشیم.

محمد ایرانپوریان در پایان خاطر افزود، از تمامی هوادارانی که به تهران
آمدند نهایت تشکر و قدر دانی را دارم و واقعا ناراحتیم که شرمنده آنها
شدیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پخش دیدار های تراکتور از TRT و NTV ترکیه | تراکتور اسپور

074-600x336.jpg

توافق های اولیه با دو کانال ورزشی ترکیه برای پوشش بازی های تراکتور سازی در لیگ قهرمانان آسیا انجام شده است و در دیدار های آسیایی شاهد پوشش بازیهای تراکتور از ترکیه خواهیم بود شنیده می شود که در جلسه ای با نمایندگان کانال های NTV spor و TRT spor توافقات اولیه انجام شد و به احتمال زیاد یکی از این دو کانال ترکیه بازی های آسیایی تراکتورسازی پوشش خواهد داد.

6 تاجر هزینه های بازی های آسیایی را قبول کرده اند که دو تاجر از ترکیه و بقیه ی تاجر ها از تاجر های مشهور تبریزی هستند.

با توجه به توافقات اولیه این کانال ها منتظر دستورات جدید AFC برای لیگ جدید هستند تا کار های اولیه برای آماده سازی برنامه ورزشی تراختور انجام شود

بالا