• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسینی: اگر تا نیم فصل بازی نکنم، می روم/ امیدوارم جلالی به اسم ها توجه نکند

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: شرایط برای بازی کردن سخت است اما من نهایت تلاشم را می کنم تا در ترکیب قرار بگیرم.

محسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش و اینکه از دو بازی یک امتیاز گرفته اند، اظهار داشت: صحبت خاصی در این خصوص نداریم. به هر حال اول فصل است و نتایج غیرمنتظره رقم خورده است. قطعا از هفته پنجم به ثبات تاکتیکی خواهیم رسید و شرایط روبه بهبودی می رود. ما دوران بدنسازی سختی داشتیم. البته کسب این نتایج در حد تراکتورسازی نیست اما امیدوارم در آینده شرایط خوب شود و بتوانیم بعد از دو نایب قهرمانی به رده اول جدول لیگ برسیم و قهرمان شویم.

وی درباره نیمکت نشینی اش عنوان کرد: من همیشه به بازی کردن امید دارم اما مربی تیم مجبور است بهترین ها را انتخاب کند. سال گذشته ما 3 دفاع وسط بودیم اما امسال فرشید طالبی هم اضافه شده است. شرایط برای بازی کردن سخت است اما من نهایت تلاشم را می کنم تا در ترکیب قرار بگیرم.

مدفع تراکتورسازی همچنین گفت: من امیدوارم مجید جلالی آماده ها را بازی دهد و به نام بازیکنان توجه نکند. او باید حق را به حقدار بدهد و اگر هم اینطور نشود من ضرر نمی کنم. اگر بخواهم صحبت زیادی در این خصوص انجام دهم باید رودرروی جلالی قرار بگیرم. من قبل از شروع فصل می خواستم بروم. با مسئولان باشگاه صحبت کردم اما جلالی و زینی زاده اعلام کردند به من نیاز دارند. با آمدن فرشید طالبی باز هم یکبار دیگر قصد رفتن کردم اما این بار قانون به من اجازه نمی داد. پیشرفت فوتبالم برای من بسیار مهم است. فعلا انتظار می کشم تا شاید فرصت به من برسد.

حسینی در پایان افزود: تا نیم فصل صبر می کنم؛ اگر قرار باشد تا نیم فصل شرایط به همین شکل باشد و بازی نکنم، قطعا تصمیم جدیدی می گیرم و می روم. به هر حال بازیکن هرچقدر هم خوب باشد اما بازی نکند از چشم می افتد. با این حال صلاح تیم تراکتورسازی از همه چیز مهم تر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: این نتایج در شان ما نیست/ خواهش می کنم هواداران ناامید نشوند

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: قهرمان لیگ در یکی دو هفته اول مشخص نمی شود.

محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره نتایج تراکتور، اظهارداشت: خودمان هم باورمان نمی شود چنین نتایجی گرفته باشیم. همه ما فکر می کردیم لیگ را مقتدرانه شروع کنیم اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. این اصلا خوب نیست که مدعی قهرمانی بیاید و از 2 بازی فقط یک امتیاز بگیرد.

وی ادامه داد: درست است که در بازی با پرسپولیس اتفاقات زیادی دست به دست هم داد که نتوانیم نتیجه خوبی بگیریم اما نباید همه کاسه کوزه ها را سر دیگران بشکنیم. در بازی با گسترش هم نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم و این اصلا خوب نیست که نتوانستیم این تیم را هم شکست دهیم.

نصرتی ادامه داد: قهرمان در یکی دو هفته اول لیگ مشخص نمی شود و ما هم نباید نا امید شویم. از هواداران هم خواهش می کنم به این زودی از قهرمانی نا امید نشوند و ما را حمایت کنند. نتایج 2 هفته اخیر در شان تیم ما نبوده اما جبران می کنیم. هنوز دیر نشده و شاید این دو بازی به بچه ها شوک لازم را وارد کند تا در هفته های آینده نتایج بهتری بگیریم و به شرایط ایده آل برگردیم.

مدافه تراکتور خاطرنشان کرد: خودم هم نمی دانم چه اتفاقی افتاد که تراکتور نتوانست در بازیهای اخیر نتیجه بگیرد. ما تیم خوبی بستیم و تمرینات آماده سازی مان هم خوب بود اما نمی دانم چرا نتیجه نگرفتیم. شاید به چند هفته زمان نیاز داریم که نتاج خوبی بگیریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذربایجان تیراختور ، تیراختور یانداشلاری، تیراختور کیملیک ، یاشاسین آذربایجان ، یانداش ، موران ، موغان | بورا موغان ، موران سسی

آذربایجان تیراختورو بیز تورکلرین ایفتیخاری و باش اوجالیغی دیر و یالنیز بیر فوتبال
تاکیمی یوخ، بیر کیملیک(هویت) و بیرلیک دامغاسی دیر.
بیز آذربایجان تیراختورونون یانیندا اولاراق چوخ شئیلر اؤیرندیک:
بیز تیراختور یانداشلاری، آذربایجانی گؤزو گؤتورمه ین لرین گؤزونو چیخاردیریق.
بیز تیراختور یانداشلاری، کیملیک بایراغینی ایراندا اوجالتدیق و فاشیستلره بیلدیردیک
ایران = فارس دئییل.
بیز تیراختور یانداشلاری، گؤستردیک، بوتون ایراندا تورکلر تیراختورو سئویرلر.
بیز تیراختور یانداشلاری، تهراندان اردبیلدن اورمودان زنجاندان همداندان قزویندن
اراکدان قمدان خوراساندان شیرازدان شمالدان و.. تبریزله بیرلیکده هر زامان تیراختورا
سس وئره جه ییک.
بیز تیراختور یانداشلاری، اس پس تاماشاچی سی تکین دئییلیک . بیز ۹۰ دقیقه یانداشیق
و اویونون سونوجونا( نتیجه سینه) باخمایاراق تیراختورو سسله ییب آلقیشلاییریق.
بیز تیراختور یانداشلاری،اؤیرنمیشیق هرکس بیزیم کیملیگیمیزه توخونسا بیرلیک سسیمیزله
نکوار قیران بیر جاواب وئرمه لی ییک.
بیز تیراختور یانداشلاری، اؤز گله نه گیمیزی، دب لریمیزی و وارلیغیمیزی بوتون
دونیایا تانیتدیرمالی ییق.
بیز تیراختور یانداشلاری، باشقا تاکیملارا ادب و اخلاقدا اؤرنک اولمالی ییق.
بیز تیراختور یانداشلاری، تیراختورلا بیرلیکده آنا دیلیمیزی ده یاخچی اؤیرنمه لی ییک
بیز تیراختور یانداشلاری، آذربایجان تیراختورونا بوتون چاغلار یانداش اولمالی ییق.
بیز تیراختور یانداشلاری، اونوتماریق هر اویوندا نئچه سئریلرله اوجا سسله دئمه لی ییک:
یاشاسین آذربایجان – آذربایجان وار اولسون ایسته مه ین کور اولسون
بیز تیراختور یانداشلاری، یاخچی بیلیریک بیزلرین نقدر دوشمانلاریمیز وار و بیزلر بیر
اولوب اونلارین سیاستلرین و میندار نقشه لرین پوزمالی ییق.
بیز تیراختور یانداشلاری، یاخچی بیلیریک، اولا بیلسین، اؤز ایچیمزدن ده چوخ سایی
آز اولان ساتقین و مانقورت(کسانی که هویت خود را فراموش کنند و اسیر هویتی بیگانه
شده و حتی حاضر شوند به اصالت و هویت خود توهین کنند) اینسانلار اولسون و بیز
اونلاری تانیمالی ییق و باشقالارا دا تانیتدیرمالی ییق. آرخادان وورولان یارا چوخ
آغیر اولار.

یاشاسین بیزیم تایسیز و باشی اوجا تیراختورچولاریمیز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ جلالي مثل توني برف تبريز را مي‌بيند

: مهدي کريميان اظهار داشت: در نيمه اول کنترل بازي در دست ما بود و مي توانستيم گل هاي بيشتر بزنيم

90: مهدي کريميان درباره ديدار تيمش مقابل گسترش فولاد تبريز اظهار داشت: در نيمه اول کنترل بازي در دست ما بود و مي توانستيم گل هاي بيشتر بزنيم اما در زدن ضربات آخر بي دقت بوديم. شيوه بازي گسترش فولاد هم روي هوا بود و نتوانستيم توپ را روي زمين آنطور که مي خواهيم به گردش دربياوريم. مساوي نه به درد ما مي‌خورد، نه گسترش فولاد اما معتقدم اشتباه داوري هم تاثير داشت.
وي ادامه داد: در صحنه اي که گل گسترش فولاد به ثمر رسيد داور به اشتباه اوت را کرنر اعلام کرد و اين اشتباه تاثير گذار سبب شد گل بخوريم. من هيچوقت درباره داوري اظهارنظر نمي کنم اما اختلافات کميته داوران و دپارتمان داوري به داوري ضربه زده است. وقتي داوري تا دو روز قبل از بازي نمي‌داند بايد در چه شهري قضاوت کند، طبيعي است تمرکزش به هم بريزد. مثل اين است که دو روز مانده به هفته سوم به ما بگويند بايد با فلان تيم بازي کنيد. معلوم است نمي شود.
هافبک تراکتورسازي همچنين گفت: هفته گذشته هم داور بازي سر ما را بريد. محسن قهرماني را محروم کردند، چه سودي براي ما داشت؟ فکر مي کنم همينطور داوران را محروم کنند، از هفته پنجم به بعد بايد کمک مربيان بروند وسط زمين سوت بزنند!
کريميان در ادامه به دلايل عدم نتيجه گيري تراکتورسازي در دو هفته ابتدايي اشاره کرد و افزود: ما در اين فصل تغييرات زيادي داشتيم. شما نگاه کنيد استقلال و سپاهان اسکلت اصلي خود را حفظ کرده اند. اين تغييرات باعث شده تا براي هماهنگي احتياج به زمان پيدا کنيم. پارسال هم از دو بازي ابتدايي دو امتياز گرفتيم و تا پايان هفته 7، 8 تيم ما يازدهم بود اما ديديد که در ادامه چقدر خوب فوتبال بازي کرديم. آن زمان هم همه مي گفتند توني اوليويرا برف تبريز را نمي بيند اما او ماند و به غير از برف چيزهاي ديگري را نيز ديد.
وي در پايان افزود: امسال قرعه بسيار سختي به ما افتاده است اما بايد از بازي با ذوب آهن نتايج خوب خود را رقم بزنيم. ذوب آهن تيم بسيار خوبي است اما بايد بازي قابل قبولي را به نمايش بگذاريم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ تيم جلالي نه زيباست نه برنده

: هيچ نشاني از شهرآورد نداشت. نه روي سکو و نه در زمين. يادگار خالي پيغام مي‌داد که رويارويي همشهريان در تبريز ديگ را جوشان نمي‌کند. اين جا مانيفست پيش از هماوردي خوانده شده بود. «آذربايجان تيملري ... فرق المرز رنگلري» اينجا وقتي پاي آذربايجان در ميان باشد رنگ‌ها يکي مي‌شود. سرخ همان آبي است. همين بود که وقتي گسترش با مدافعش يک گل به تراکتور هديه داد هوادار سرخ «عيبي يوخ» سر داد و به دلداري برادر کوچکتر برخاست. اين همه‌اش فضيلت بود. رفاقت در عين رقابت. جنگ در کمال صلح! حيف اما که يادگار خالي بود. خالي‌ تر از هميشه. شهرآورد حتي اگر برادرانه باشد تماشاگر مي‌خواهد. نفس به نفس. لبريز و تمام قد. يادگار اما پنجشنبه شبي خنک داشت. کم شمار و کم‌شور ... نه داغ و آتشين!
تراکتور باز هم تماشايي نبود. تيم جلالي نه سرعتي خيره کننده داشت و نه انسجامي اميدبخش. «يک» تيم سخت «دو» مي‌شد و «دو» سخت‌تر «سه» . گردش توپ در تيمي که توني آن را به عددي دو رقمي ‌رسانده بود حالا به سکته افتاده است. راستي آن تيکي تاکاي مسحور کننده چه شد؟ بر سر آن انتقال توپ مداوم و شيرين و هماهنگ در ميان سرخپوشان چه آمد؟ آن توالي موج در موج حمله و تهاجم کجا رفت؟
جلالي مشتاق مالکيت است. ايده‌هاي اوهم بر انتقال سريع و دقيق و پاس‌هاي درست و زياد استوار مي‌شود. اما اين ايده‌ها چه نسبتي با ميل شديد کريمي و بائو و کريميان به حفظ توپ دارد؟ وقتي آنها و البته ساير سرخپوشان هنوز اصل اوليه را درک نکرده‌اند و از علاقه بي‌ حد و مرزشان به «مالکيت توپ» دل نکنده‌اند، وقتي «سرعت» جايي در تيم جلالي ندارد، وقتي «بازي در عمق» اصلي فراموش شده در تراکتور است و همه چيز در «عرض» مي‌گذرد، آيا مي‌‌توان به آينده تراکتور اميد داشت؟ اين تعداد اندک فرصت‌هاي گلزني چه معنايي دارد جز نقص در چرخه طراحي؟ فاجعه‌اي چون «صفر گل زده» در 180 دقيقه چه پيامي دارد جز شکافي وحشتناک در ستون فقرات تراکتور؟
تيم جلالي مقابل گسترش البته بهتر از مصاف با پرسپوليس بود. تراکتور البته نشان داد هنوز در ابتداي اصلاح است. هنوز در آغاز راه. راهي از تاتي تاتي تا تيکي تاکا... تراکتور اما بايد در اين دگرديسي شتاب بگيرد. براي مدعي بودن ومدعي ماندن از کف دادن 5 امتياز در دو ديدار تاواني سنگين است. جلالي اين را درمي‌يابد؟
پنجشنبه‌ يادگار نشاني از شهرآورد نداشت. تيم جوان خطيبي يک تساوي گرفت به حلاوت پيروزي. تيم کهکشاني جلالي هم يک امتياز گرفت به تلخي شکست...
آري بايد به تراکتور زمان داد اما «جام» هم به جلالي و کهکشان پرستاره‌اش فرصت مي‌دهد؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری از تمرین روز شنبه تراکتورسازان | تراکتور اسپور

114.jpg

113.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تشریحی از تمرین روز ؛ سکوت تماشاگران با گل احمدزاده شکست! | تراکتور اسپور

013-600x336.jpg

تمرین آماده سازی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز عصر امروز در زمین چمن اختصاصی این باشگاه انجام شد و هواداران در اعتراض به نتایج اخیر با سکوت اعتراض خود را نشان دادند .
* پیش از آغاز تمرین، مجید جلالی جلسه ی فنی برای بازیکنان برگزار کرد. این جلسه در حدود ۴۵ دقیقه به طول انجامید.
* با پایان جلسه ی فنی، بازیکنان از ساعت ۱۸:۴۵ وارد زمین تمرین شدند.
* حمید زینی زاده، مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی نیز در محل تمرین حاضر شد و در کنار حسن آذرنیا، سرپرست تیم، نظاره گر تمرین بود.
* سعید دقیقی که قبل از بازی مقابل گسترش فولاد از ناحیه ی کمر دچار آسیب دیدگی شده بود، در این نوبت از تمرین غایب بود. غایب دیگر این نوبت از تمرین میلاد فخرالدینی بود. این بازیکن که فصل گذشته دچار مصدومیت از ناحیه ی رباط صلیبی شده بود، هنوز به میادین باز نگشته است و گفته می شود این بازیکن در نیم فصل شرایط بازی پیدا می کند.
* در آغاز تمرین، بازیکنان به دویدن دور زمین پرداختند. سپس مجید جلالی بازیکنان را به سه گروه تقسیم کرد که دو گروه از آن ها زیر نظر جلالی به تمرین و مرور برنامه های تاکتیکی پرداختند و گروه دیگر، زیر نظر غلامپور و باغ آبادی، به تمرین سانتر از جناحین پرداختند.
* حدود ۲۰۰ نفر از تمرین این روز تراکتورسازان استقبال کرده بودند. نکته ی جالب در تمرین امروز این بود که در جریان تمرین، بر خلاف روزهای گذشته، تماشاگران جهت اعتراض به امتیازات از دست رفته در دو هفته ساکت نشسته بودند و هیچ یک از بازیکنان را تشویق نمی کردند.
* در ادامه ی تمرین، بازیکنان به دو تیم تقسیم شدند و به بازی دستگرمی پرداختند. در جریان این بازی، فرشاد احمدزاده، بازیکن جوان تراکتورسازی گل زیبایی را به ثمر رساند. این گل سکوت تماشاگران را شکست و حاضرین در تمرین، شروع به تشویق این بازیکن کردند.
گفتنی است تنها بازیکنی که در این نوبت از تمرین تشویق شد، فرشاد احمدزاده بود.
* در آخر تمرین، تماشاگران از بازیکنان خواستند تا سه امتیاز کامل بازی ها را کسب کنند.
* سرانجام این نوبت از تمرین، پس از حدود ۹۰ دقیقه به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - تئوری توضیح تمرین و عمل پیروزی های پی در پی و قهرمانی

تمرینات امروز 12 مردادماه پس از یك شكست و یك تساوی در عمل با انتظارات هواداران نایب قهرمان دوساله لیگ برتر سازگار نیست ! امروز هم تمرینات تیم با صحبت و كلاس تئور یآقای جلالی و در حالی پیگیری شد... ( به ادامه مطلب بروید )

كه ایشان ادامه كار تئوریك را در زمین چمن ادامه دادند تا از لحاظ تاكتیكی تیم با افكار ایشان مچ و هماهنگ شود . كا ردویدن دور میدان در حالی آغاز شد كه مدیر عامل تیم ناظر تمرینات بود .تمرینات پرسینگ هم در دستور كار بود . اما آّب رفتن تعداد تماشاگران با اعتراض تعدای از هواداران دو آتشه وكم حوصله تیم همراه شد تا آقای زینی زاده هم از نزدیك با وضعیت روحی ناشی از این دو بازی اخیر آشناتر شوند. ایشان هم با بیان اینكه خواسته هواداران برحق است براین مسئله كه باید به تیم وكادر فنی باید فرصت داد تا باری به بازی بهتر شوند تاكید كرد .ما هم مثل سایر هواداران به آینده چشم دوخته این تا نتایج در خشان تیم را شاهد باشیم و امیدواریم که در اصفهان مثل فصل قبل شروعی برای پیروزی های در خشان باشیم . و یك تقاضا هم داریم آن هم از هر مدیری كه تشریف می آورند به این نكته توجه داشته باشند . لطفا اسكلت تیم را كه باعث نتیجه گیری می شوند را به هر نحو ممكن حفظ كنید تا تیم در اوایل فصل چندین باز ی را برای هماهنگ شدن و نتیجه گیری سر گیجه نگیرد چه بسا این امتیازات از دست رفته در اوایل فصل به بهای از دست رفتن قهرمانی تمام شود . تصورش سخت نسیت ! دوی صد متر را در نظر مجسم و كنید یك استارت خوب و رد شدن از خط پایان با تفاوت های میلی متری ! متشكریم . همین

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امسال دروازه تراکتور بیمه است

به گزارش نصرنیوز، تیم تراکتورسازی یکی از مدعیان اصلی لیگ برتر است که باید علاوه بر آن در جام حذفی و لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا نیز با رقبا خود مصاف داشته باشد. به طور حتم یکی از پست های مهم هر تیمی دروازه بانی است که باید بتواند در این سه میدان نبرد تراکتورسازان را یاری کند. برای آگاهی از وضعیت دروازه بانی این تیم گفتگویی با مربی دروازه بان های این تیم داشتیم که در ادامه می خوانید.

ابتدا از تجربه ورزشی گذشته خودتان برای ما بگویید.
من مصطفی سفال منش هستم و تا سال 67 در تیم وحدت در سطح لیگ دروازه بانی کرده ام ، از سال 67 مربی گری را شروع کرده ام، 2 نوبت مربی دروازه بانان تیم ملی جوانان بوده ام، سال 72 مقدماتی جوانان در بحرین و سال 82 با آقای جلالی با یکدیگر بودیم، مربی دروازه بانان تیم ملی دانش آموزی در مسابقات جهانی و آسیایی، در تیم های کاوه تهران، پاس و صباباتری نیز حضور داشتم.

در خصوص شرایط دروازبانان تیم تراکتورسازی در تمرینات و آمادگی آنها برای هواداران توضیح دهید.

ما خوشبختانه سه گلر خیلی خوب و جوان در اختیار داریم. دروازه بانان در تمرینات خیلی با انگیزه و تلاش مضاعف تمرینات خود را انجام می دهند. در خصوص حامد لک باید گفت خوشبختانه کار ها و تمریناتی که با وی انجام داده شده بود جواب داد همانطور که در بازی با پرسپولیس نیز شاهد بودید و فکر کنم امسال انشالله جزء کاندیدا های تیم ملی قرار بگیرد، در این بازی هم دید که یکی از پر کارترین، فعال ترین و بهترین بازیکنان میدان بود. در خصوص داوود نوشی هم باید گفت این بازیکن خیلی با استعداد و پر تلاش است در تمام تمرینات عملکرد مثبتی دارد خوشبختانه امسال از لحاظ دروازه مشکل خاصی نخواهیم داشت و با وجود دروازه بان هایی که داریم دروازه تراکتور بیمه خواهد بود. محمد علی رمضانی هم که از تیم های امید تراکتورسازی به تیم بزرگسال انتقال داده شده است هم همانند دو گلر قبلی جوان، پر تلاش و آینده دار است.

از عملکرد حامد لک در بازی پرسپولیس راضی بودید؟

صد در صد، جزء نفراتی که در این بازی بهترین امتیازات را کسب کرده اند به گفته آقای جلالی، من و کادر فنی حامد یکی از بهترین های این مسابقه بود. همانطور که شاهد بودید واکنش های به موقع، تک به تک گیری ها، خروج ها و گرفتن پنالتی از عملکرد خوب این دروازه بان در این مسابقه بود.

در بازی گسترش فولاد چطور؟

در این بازی هم عملکرد حامد لک خوب بود و همانطور که دیدید در بیشتر خروج ها و موقعیت ها عملکرد خوبی داشت.

در بازی آینده هم حامد لک سنگربان تیم خواهد بود؟

ما با عملکرد خوبی که در دو مسابقه قبلی به نمایش گذاشته است به احتمال زیاد در بازی آینده هم حامد لک را دروازه بان تیم قرار بدهیم.

دروازه بان دوم و سوم تیم هم آیا شانسی برای سنگربانی در مسابقات را خواهند داشت؟

مطمئن باشید شانس زیادی برای حضور در مسابقات خواهند داشت چرا که یک رقابت خیلی خوبی در بین دروازه بانان تیم حاکم است و در تمرینات هر سه گلر عملکرد خوبی دارند، ما بین 40 تا 45 بازی را خواهیم داشت، مسابقات جام حذفی،لیگ و جام باشگاه های آسیا را پیش رو داریم و تیمی که در این عرصه ها بازی خواهد کرد نیاز به نفرات زیادی در هر پست دارد و به احتمال خیلی قوی موقعیت ها و فرصت های زیادی نه تنها به گلر ها بلکه به سایر بازیکنان تیم نیز خواهد رسید.

آیا کادر فنی در نظر دارد همانند بعضی از تیم های اروپایی در جام حذفی یا یکی از جام ها از دروازه بان دیگری استفاده کند؟

نه چنین نخواهد بود، ما بهترین نفرات تیم را داخل زمین قرار خواهیم داد و تا زمانی که تلاش خواهند کرد و این اعتماد را به کادر فنی می دهند جایگاه خود را حفظ خواهند کرد.

شما و کادر فنی چه برنامه ای برای دروازه بانان بومی استان در نظر گرفته اید؟

دوستان ما در آکادمی باشگاه تراکتورسازی تمام تلاش خود را می کنند، و همین گلر سوم ما از دل تیم امید تراکتورسازی به تیم ملحق شده است، و خیلی دوست داریم واقعا جوانان با استعداد در سطح استان پیدا کنیم، از دروازه بانان استان هم می توانند با حضور در آکادمی باشگاه در تمرینات آکادمی شرکت کنند و در صورت داشتن استعداد و تلاش کافی به تیم های پایه معرفی شوند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قهرمان واقعی- 15 هزار عاشق آذربایجان!!

بازی تیراختور 60 دقیقه بعد از اذان مغرب در استادیوم سهند که در فاصله 15 کیلومتری از شهر تبریز قراردارد شروع می شود.
با اینکه علاقه زیادی برای دیدن بازی تیم محبوبم در اولین بازی لیگ 13 را داشتم اما تا صرف کردن افطار 15 دقیقه به شروع بازی مانده بود و حداقل فاصلۀ محل ما تا استادیوم 40 کیلومتر!!. متقاعداً نیمۀ اول بازی را از دست می دادم و این بهانه ای برای نرفتن من به استادیوم سهند بود تا با هزینۀ زیادی که برای یکبار رفتن به استادیوم پرداخت می کنم یک بازی کامل را ببینم نه یک نیمه از آن را.
بهانه ای که باعث شاد شدن بدخواهان تیراختور می شود تا آنها به خواسته ی خود یعنی تیراختوری کم تماشاگر برسند. .
شاید حداقل از آن 15-20 هزار، 5 هزار نفرشان شرایط مشابهِ من را داشته اند اما بدون توجه به این مسائل راهی استادیوم سهند شدند که هر فصل تنها تر از فصل های قبل می شود... .
منتظر شروع شدن بازی هستم، بیش از هر چیزی نگران وضعیت سکو ها هستم و مطابق پیش بینی ام !! خیلی ها همانند من بازی ها را در خانه تماشا می کنند؛ دوربین هر کجای استادیوم را نشان می دهد زیاد اثری از طرفدار تیراختور نیست! .
بازی راس ساعت 10 شروع می شود تا برخلاف بازی قبل شاهد بازی هجومی از تیراختور باشم اما 10دقیقه از بازی گذشته ولی خبری از تیراختور هجومی سال قبل نیست(ولی هنوز برای نتیجه گیری راجع به تیم زود است.).
بازی کسل کننده مرا مجبور به تغییر کانال برای دیدن بازی سپاهان و استقلال کرد . بازی که شباهت نسبی ای به یک بازی فوتبال در لیگ حرفه ای داشت.
بعد از گفتن گل تیراختور توسط آقای گزارشگر کانال را عوض می کنم تا گل تیراختور راببینم . با زدن این گل امید به بازی بهتر از تیراختور دارم اما به نظر تا قبل از گل گسترش بازیکنان تیراختور در خواب بردن با گلِ باد آورده بودند . اما بعد از گل گسترش همۀ خانه حیرت زده از بازی تیراختور و نتیجۀ بدست آمده است. شعار آذربایجان تیم لری فرق ائلمز رهلری در خانه ما معنی ندارد، همه مان ناراحت از گل خورده تیراختور !! فکر همه مان آن هست که چون هیچ امیدی به قهرمانی یا کسب سهمیه لیگ قهرمانان به وسیله گسترش فولاد تیم بومی آذربایجان نیست پس تیراختور این بازی راببرد بهتر خواهد بود!!
1-1 مساوی و من....

خوشحال از این که به این بازی نرفته ام ولی نگاهی به آنهایی که نصف شب به استادیوم رفته اند می اندازم .با زبان روزه تحمل دوری مسیر، کمبود یا شاید هم نبود حتی یک اوتوبوس برای بازگشت، بازی کسل کننده، هزینه زیاد و...
اینجا فقط عشق نقش بازی می کند. اینجا فقط این جمله را می توان گفت:

اوجا تپه لرده هم قارتال، هم ایلان گؤرونَر
آنجاخ بیری سی اورایا اوچا-اوچا
اوبیری سی سوٌروٌنه-سوٌروٌنه گَلمیشدیر...
ایگیده اوجالماق یوللاری چوخدور
قانادی اولسا اوچار، قانادین یولسالار قاچار
آیاقلارین سیندیرسالار دیرماشار
قوللارین کَسسَلَر سوٌروٌنَر

با مرور کردن این ها آن 15 هزار هواداری که در بازی با گسترش دست خالی به خانه بر می گردند بازنده نیستند. بازنده آنهایی هستند که برادرانشان را تنها می گذارند. هواداران بازی گسترش-تیراختور برنده واقعی این بازی کسل کننده بودند چون سربلندی آزربایجان بیش از هر نتیجه ای برایشان اهمیت داشت. .
به امید سربلندی آذربایجان و تیم محبوبمان تیراختور...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آییــــــــــنۀ تراکـتور :: تراکتوریها، ناراحت اما امیدوار

هواداران وبازیکنان تراکتور از نتیجۀ دو بازی گذشته ناراحتند، البته داوری کاملًا در کسب این نتایج ضعیف تأثیر گذار بوده است، ولی با توجه به کادر فنی بادانش وپرتلاش و بازیکنان خوب وتوانمند، نسبت به کسب عنوان قهرمانی امیدوارند، بازیکنان در مصاحبه های خود، ناراحتی خود را از نتیجۀ بازیهای هفتۀ اول ودوم ابراز کرده ولی همچنان پرانرژی به دنبال کسب رضایت هواداران هستند، امیدواری به کسب جام قهرمانی، در مصاحبه های بازیکنان موج میزند، به حرفهای بازیکنان توجه فرمایید:
محمد نصرتی : فقط به خاطر هواداران قراردادم را تمدید کردم
محمد نصرتی:
خودمان هم باورمان نمی شود چنین نتایجی گرفته باشیم. همه ما فکر می کردیم لیگ را مقتدرانه شروع کنیم اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. این اصلا خوب نیست که مدعی قهرمانی بیاید و از 2 بازی فقط یک امتیاز بگیرد.
وی ادامه داد: درست است که در بازی با پرسپولیس اتفاقات زیادی دست به دست هم داد که نتوانیم نتیجه خوبی بگیریم اما نباید همه کاسه کوزه ها را سر دیگران بشکنیم. در بازی با گسترش هم نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم و این اصلا خوب نیست که نتوانستیم این تیم را هم شکست دهیم.
نصرتی ادامه داد: قهرمان در یکی دو هفته اول لیگ مشخص نمی شود و ما هم نباید نا امید شویم. از هواداران هم خواهش می کنم به این زودی از قهرمانی نا امید نشوند و ما را حمایت کنند. نتایج 2 هفته اخیر در شان تیم ما نبوده اما جبران می کنیم. هنوز دیر نشده و شاید این دو بازی به بچه ها شوک لازم را وارد کند تا در هفته های آینده نتایج بهتری بگیریم و به شرایط ایده آل برگردیم.

فرشید طالبی
فرشیدطالبی:
در مجموع نسبت به بازی پرسپولیس بهتر شده ایم و اگر فرصت هایمان را تبدیل به گل می کردیم برنده دربی بودیم.من اطمینان دارم تراکتورسازی با گذشت زمان بهتر می شود و به شرایط ایده آل می رسد.توقعات از تیم ما بالاست و باید رضایت هواداران را جلب کنیم.از صمیم قلب آرزو می کنم بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که هواداران با دل شاد ورزشگاه را ترک کنند.
طالبی افزود:بازیکنان جدید تراکتورسازی با نفرات قدیم روز به روز بیشتر و بیشتر هماهنگ می شوند و به طور حتم از هفته سوم تیم متفاوتی را خواهید دید.ما اهداف بزرگی برای این فصل داریم و تلاش می کنیم به آنها برسیم.

حامد لک:
ابتدای فصل است و تیم ها فاصله امتیازی زیادی با هم ندارند. نهایتا 4، 5 امتیاز اختلاف وجود دارد و همه چیز قابل تغییر است. از بازی های بعد روند روبه رشد خود را شروع می کنیم و انشاءالله بازی هایمان را با برد به پایان می رسانیم. بازی بعدی ما با ذوب آهن است و باید در این دیدار نتیجه لازم را کسب کنیم.
او همچنین گفت: از هواداران تراکتورسازی عذر می خواهیم که نتوانستیم پیروز شویم. آنها مثل همیشه با شعار معروف خود(عیبی یوخ) ما را مورد محبت خود قرار دادند و واقعا از آنها ممنونیم.
به امید قهرمانی تراکتور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت رسمی هواداران تیم تراکتورسازی تبریز

تیم تراکتورسازی تبریز جهت حضور در مسابقات لیگ سیزده هفته سوم سه شنبه 15 مرداد سال 92 در استادیوم ذوب آهن در فولاد شهر اصفهان ازساعت 22 میهمان تیم ذوب آهن اصفهان است.

به همین منظور شاگردان مجید جلالی فردا دوشنبه با پرواز عصر تبریز را به مقصد اصفهان ترک خواهد کرد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خورشیدی واکبریان داوران سرخابی های تبریز| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

اسامی داوران دیدارهای هفته سوم لیگ برتر در حالی اعلام شد که قضاوت دیدارهای سرخابی به سعید مظفری‌زاده و حسین زرگر سپرده شده است. ضمن اینکه برای دومین هفته متوالی است که قضاوت دیدارهای لیگ به محسن قهرمانی سپرده نمی‌شود. به گزارش آناج، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی تیم‌های داوری قضاوت کننده در هفته سوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد که بر این اساس سعید مظفری‌زاده که جمعه شب داوری بازی ذوب‌آهن اصفهان با پرسپولیس را برعهده داشت، دیدار تیم‌های فجرسپاسی شیراز و استقلال تهران را قضاوت خواهد کرد.

همچنین قضاوت دیدار تیم‌های پرسپولیس و مس کرمان که چهارشنبه شب در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، هم به سیدحسین زرگر سپرده شده است. دیدار ذوب‌آهن اصفهان و تراکتورسازی تبریز هم با قضاوت محمدرضا اکبریان در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.

نکته جالب توجه در اسامی داوران این هفته این است که قضاوت هیچکدام از 8 دیدار هفته سوم لیگ به محسن قهرمانی سپرده نشده است، این دومین هفته متوالی است که به این داور فرصت قضاوت در بازی‌های لیگ را بدست نمی‌آورد. در این شرایط به نظر می‌رسد قهرمانی به خاطر قضاوت پر حرف و حدیث در بازی تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی در هفته نخست لیگ برتر، با محرومیت مواجه شده است.

اسامی کامل داوران دیدارهای هفته سوم لیگ برتر به شرح زیر است:
سه‌شنبه - 15/5/92
* گسترش فولاد تبریز - سپاهان اصفهان، ساعت 22، ورزشگاه یادگار امام تبریز
داور: اشکان خورشیدی، کمک‌ها: حسین طالقانی و علی‌اکبر عظیم‌پور، داور چهارم: پیروز سیف‌الله‌پور، ناظر:مسعود مرادی

* ذوب‌آهن اصفهان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 22، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
داور: محمدرضا اکبریان، کمک‌ها: رضا سخندان و حمزه علی سلیمی، داور چهارم: وحید کاظمی، ناظر: حسین خوشخوان

* صبای قم - فولاد خوزستان، ساعت 22، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
داور: شاهین حاج بابایی، کمک‌ها: رحیم شاهین و مهدی ناصحی، داور چهارم: امید سعیدفر، ناظر: علیرضا یزدانی

* استقلال صنعتی خوزستان - سایپا البرز، ساعت 22، ورزشگاه تختی اهواز
داور: جمشید دانش‌مهر، کمک‌ها: مصطفی فراهانی و فرزاد بهرامی، داور چهارم: قاسم واحدی

* داماش - نفت تهران، ساعت 22، ورزشگاه شهید عضدی رشت
داور: موعود بنیادی‌فر، کمک‌ها: سعید زارع و حسن ظهیری، داور چهارم: بیژن حیدری، ناظر: محمود رفیعی

* راه‌آهن تهران - ملوان بندرانزلی، ساعت 22 ، ورزشگاه تختی تهران
داور: جمشید محمدی، کمک‌ها: علی میرزابیگی – مهدی شفیعی، داور چهارم: احمد صالحی، ناظر: هدایت ممبینی

* فجرسپاسی شیراز - استقلال تهران، ساعت 22:15، ورزشگاه حافظیه
داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: رسول فروغی و علیرضا ایلدروم، داور چهارم: حسن اکرمی، ناظر: خداداد افشاریان

چهارشنبه - 16/5/92
* پرسپولیس – مس کرمان، ساعت 22:15 ، ورزشگاه آزادی تهران
داور: سیدحسین زرگر، کمک‌ها: سعید علی نژادیان – مهدی عالیقدر، داور چهارم: محمد ملکی، ناظر: مسعود عنایت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - مصدومیت بازیکنان اصلی مشکل جدید تراختور

در داخل زمین طراوت و شادابی چندانی از خود به نمایش نمی گذارند البته این که روش آماده سازی بدنی بازیکنان تراختور با سبک جلالی تا چه میزان جواب خواهد داد بحثی دیگر است ولی مجید جلالی روشی را برای آماده سازی بدنی بازیکنان تراختور در نظر گرفته است که تا این جای کار باعث مصدومیت بازیکنانی مانند کریمی ،دقیقی،ابراهیم زادهو ... در تمرینات تیم شده است که البته در این بین وضعیت سعید دقیقی حاد تر بوده و این بازیکن احتمالا چند بازی تیم را از دست خواهد داد
لازم به یادآوری می باشد مجید جلالی برای آماده سازی تراختور مربی بدن ساز به تراختور نیاورده است و گفته است که بدن سازی تیم را شخصا انجام خواهد داد که البته احتمالا حقوق مربوط به مربی بدن ساز را هم به باشگاه هدیه خواهد داد ! ولی آنچه مسلم است انجام همزمان دو کار ( سرمربیگری و بدن سازی ) قطعا کارایی مربی را پایین می آورد .

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
هافبک تراکتورسازی در بیمارستان امام رضای تبریز/ برخورد خودروی کریمیان با درخت

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،مهدی کریمیان بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در بخش آی سی یو بیمارستان امام رضا تبریز بستری شد.
در پرونده پزشکی این بازیکن علت بستری ضایعه مغزی ذکر شده است. به گفته یکی از پزشکان این بیمارستان سطح هوشیاری این بازیکن پایین است.
شب گذشته مهدی کریمیان سوار بر خودرو به شدت به درختی در کنار جاده برخورد کرده و به بیمارستان انتقال داده‌ شده است.

خبرنگار خبرگزاری فارس در تبریز بلافاصله با مسئولان مدیر باشگاه و سرپرست تیم تراکتورسازی در این مورد تماس گرفت که موفق به کسب اطلاعات لازم نشده است.

برای سلامتی مهدی کریمیان صلوات:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هافبک تراکتورسازی در بیمارستان امام رضای تبریز/ برخورد خودروی کریمیان با درخت

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،مهدی کریمیان بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در بخش آی سی یو بیمارستان امام رضا تبریز بستری شد.
در پرونده پزشکی این بازیکن علت بستری ضایعه مغزی ذکر شده است. به گفته یکی از پزشکان این بیمارستان سطح هوشیاری این بازیکن پایین است.
شب گذشته مهدی کریمیان سوار بر خودرو به شدت به درختی در کنار جاده برخورد کرده و به بیمارستان انتقال داده‌ شده است.

خبرنگار خبرگزاری فارس در تبریز بلافاصله با مسئولان مدیر باشگاه و سرپرست تیم تراکتورسازی در این مورد تماس گرفت که موفق به کسب اطلاعات لازم نشده است.

برای سلامتی مهدی کریمیان صلوات:(

انشالله حالش خوب بشه و سلامتیش رو بدست بیاره. ماشینش چی بوده ؟؟؟ معمولا فوتبالیست ها ماشینهای خوبی دارن و در تصادفات حداقل وضعشون از مردم عادی بهتره.

به هر حال براش ارزوی سلامتی میکنم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
امیدوارم اینطور نباشه

همیشه دوست داشتم بیاد استقلال

چه بازیکنه خوبی بود

خدا کنه فقط خدا کنه تموم نکنه

بالا