• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز !
درسته هواداران تراختور خیلی سهم دارند در موفقیت این تیم ولی این هم درست نیست بگیم کلا" تراختور ضعیفه ! این بازی یکی از ضعیف ترین بازیهای تراختور بود این فصل !

داداش جان ، من خیلی وقته که جواب اینچنین افرادی رو نمی دم ، از تو هم خواهش دارم در مورد چنین افرادی فقط سکوت کنی !
نه فقط در اون تاپیک بلکه در همه جا !
مثلا" ما در این اونت های بعد از الکشن کلا" سکوت کردیم ، برن حالشو ببرن و همینجوری خوش باشند !
یه زمانی جوابشونو یک جا می دهیم . . .

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
از دوستان آذری زبان (ترک) درخواست دارم به تاپیک http://forum.persiantools.com/t141233.html بیایند و به پست شماره 5 که به این افراد توهین کرده پاسخ دندان شکنی بدهند !
ما که چیزی ندیدیم اونجا
مطمینی به تیم ما توهین شده بود
در ضمن اگه ما هم بخوایم به کسی توهین کنیم دیگه با اون عوضی چه فرقی داریم
یاشاسین تراختور یاشاسین آذربایجان ، پاس همدان باید دویست راس گوسفند قربونی کنه که شانس اورد اساسی ...

climax

Registered User
لایک‌ها
3
یه توهین نژادی بود که با گزارش تخلف ، پستش پاک شد !

climax

Registered User
لایک‌ها
3
ماکت تراختور ، که جو ورزشگاه رو بین دو نیمه واقعا" عوض کرده بود ، انصافا" نیروی انتظامی هم خیلی همکاری کرد !

19f6a30cdb.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
3 روزی نبودم چه خبر بوده :دی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
هواداران تراکتور الگویی برای دیگران
مطلب جالب در سايت پاس:وقتي از تراكتور نترسيديم ، از پرسپوليس بترسيم؟
آیا بازی کردن با تیمی مثل پرسپولیس در تهران و در مقابل هواداران آن تیم که قطعا شمارشان کمتر از هواداران تراکتور سازی است سخت است؟

سايت گل - سايت رسمي پاس در مطلبي با تمجيد از نمايش اين تيم در تبريز ، نتيجه جالبي از تساوي 2-2 مقابل تراكتور گرفته است. در اين مطلب چنين مي خواهيم:
بی گمان باید تیم تراکتور سازی را از لحاظ دارا بودن هوادار یک پدیده در لیگ نهم به حساب آورد. تیمی که حتی برای معمول ترین بازی های خود قادر به کشاندن جمعیتی بالای هفتاد هزار نفر در ورزشگاه خانگی خود می باشد. تراکتور سازان در دو بعد دیگر نیز هواداران خود را در حد یک پدیده به لیگ معرفی کرده اند. اول اینکه در بازی های خانگی این تیم برابر تیم های استقلال و پرسپولیس هم ورزشگاه آن ها یکدست حامی تیم محبوب شهر تبریز است و دوم اینکه این تیم حتی قادر است با خیل عظیم هواداران خود در تهران و در بازی مقابل تیم های استقلال و پرسپولیس هم برتری عددی در سکوهای استادیوم آزادی را هم به نام خود رقم بزند.
اما تمام این مقدمه را ذکر کردیم تا با استفاده از آن به یک نکته برسیم و آن نکته این است که پاس به لحاظ بازی کردن در برابر خیل عظیم هواداران متعصب یک تیم، سخت ترین میدان خود را در تبریز پشت سر گذاشت. شاگردان اصغر مدیر روستا که هفته هاست یک سیر کاملا صعودی را به خود گرفته اند در تبریز کاری کردند که تنها با کمی دقت می توانست به یک کارستان تبدیل شود.
سفید و سبز پوشان تیم فوتبال پاس همدان در فاصله تنها سه هفته دیگر می بایست به مصاف دیگر تیم پر طرفدار و سرخ پوش حاضر در لیگ برتر که همانا تیم فوتبال پرسپولیس است بروند و این بازی نیز باید در خانه حریف که همان استادیوم یکصد هزار نفری آزادی باشد برگزار خواهد شد. باید گفت هواداران تیم تراکتور سازی در این فصل به مراتب از هواداران تیم پرسپولیس متعصب تر، پر شمار تر و برحریف نیز تاثیر گذار تر می باشند. حال با این اوصاف که پاسی ها توانسته اند حضور در حدود هشتاد هزار هوادار تراکتور سازی را تحمل کنند و در چنین شرایطی هم توانسته اند بازی به مراتب برتر از حریف به نمایش بگذارند، آیا بازی کردن با تیمی مثل پرسپولیس در تهران و در مقابل هواداران آن تیم که قطعا شمارشان کمتر از هواداران تراکتور سازی است سخت است؟

لزوم تعریف جدیدی از هواداری

نظر یک هوادار / نیاز به حضور لیدر ها در ورزشگاه و هماهنگی در تشویق ها

روز جمعه من اولین نفری بودم که پا در ورزشگاه یادگار گذاشتم ، چه شور و شعفی داشتم، قابل وصف نبود، سر تا پا غرق در رنگ سرخ شده پا به سکوهای گذاشتم که تا دقایقی دیگر پر می شدند ، این را ته دلم می گفتم ، روبروی جایگاه درست وسط نشستم ، ابتدا همه جا را از نظر گذراندم ، حدود دو سال از آخرین باری که به ورزشگاه رفته بودم می گذشت ، دلم برای همه تنگ شده بود ، به ساعت نگاه کردم و ساعت 11:35 دقیقه را نشان می داد ، شور و شعفی دوچندان از دیدن اینهمه هوادار تراکتور که هر لحظه هم بر تعدادشان افزوده می شد بهم دست داد ، از زمانی که پا در ورزشگاه گذاشتم تا زمانی که بازی تمام شد تشویق کردم و فریاد کشیدم ، تا جای که امروز هم صدایم در نمی آید . بازی شروع شد از همان دقیقه اول حملات تراکتور شروع شد و من امیدوار تا اینکه دقیقه سوم پنالتی به نفع تراکتور گرفته شد آنقدر خوشحال شدم که وصفش نمی توان کرد ، تا زمانی که پولادی پشت توپ قرار گرفت ، و فقط دو قدم دور خیز کرد ، اینجا بود که گفتم توپ را به هوا خواهد زد ، و همین گونه شد

، اما باز همه یکصدا فریاد زدیم (عیبی یوخده –یعنی عیبی نداره)تیم را به جلو فرا خواندیم و ناراحت نشدیم و به خود نوید یک بازی خوب را دادیم ، چرا که دقیقه سوم بود و زمان زیادی باقی بود و هر لحظه بر تعداد هواداران افزوده می شد، بی شک با شروع طوفانی تراکتور می شد تصور یک بازی خوب را داشت ، اما اینگونه نشد ، از همان دقیقه سوم بازی تراکتور رو به افول گذاشت ، بازی پر اشتباه بازیکنان تراکتور همه را شوکه کرده بود با این وجود کسی دست از تشویق بر نمی داشت ، تا اینکه گل اول پاس به ثمر رسید و دو چندان شوکه شدیم ، همه بازیکنان پر اشتباه ظاهر شده بودند ولی باز تشویق می کردیم ، تا ابراهیم زاده کار را به تساوی کشید ، دوباره شوق و شعف ما بیشتر شد و امیدوار اما پنالتی مشکوک به نفع پاس همه را شوکه کرد ، دوباره پاس جلو افتاد ، در بین دو نیمه به تمام دوستانم گفتم که چهره تراکتور نیمه دوم تغییر می کند و ما حتما خواهیم برد اما با شروع نیمه دوم چیزی از بازی تهاجمی و کوبنده تراکتور خبری نبود ، پاس ها اشتباه بود و خبری از حرکت های انفجاری و خوب در تیم نبود ، یک بازی پر اشتباه و بی هدف ، به نظر می رسید از اینهمه تماشاگر پاسی ها تحت تاثیر قرار نگرفته بودند و بازیکنان ما بودند که بیشترتحت تاثیر قرار گرفته بودند ، دیگر امیدی نداشتم که تیم به برد برسد فکر این بودم که چگونه اینهمه راه را با این روحیه خراب به خانه می توانم بپیمایم ، تا جای که راضی بودم بازی به تساوی کشیده شود تا پای پیاده به خانه بروم ، به اسکوربرد تیره و تار ورزشگاه نگاه کردم ، 19 دقیقه فقط به انتهای بازی مانده بود و تیم داشت کمی بهتر و رو به جلوتر بازی می کرد ، به خودم امید دادم و شروع کردم به تشویق دوباره تیم ، راستش از اینکه تعداد کمی بودیم که با تمام انرژی روبروی جایگاه تشویق می کردیم اما باز ناراحت نشدم و به خود امید دادم ، که ناگهان چیزی نظرم را به خود جلب کرد که بسیار مهم تر از نتیجه بازی حداقل برای من بود . تعداد زیادی از تماشاگران در حال ترک ورزشگاه بودند ، چشم هایم داشت سیاهی می رفت ، باورم نمی شد !!! حدود نوزده دقیقه مانده به انتهای بازی ولی خیل زیادی از تماشاگران در حال ترک ورزشگاه بودند ، چیزی مهم تر از نتیجه بازی در حال رخ دادن بود ، یعنی چه ؟با وجود آنکه بسیار ناراحت از نتیجه بازی بودم ولی به خاطر اینهمه هوادار به خود می بالیدم و خوشحال بودم اما اتفاقی ناگوار و بد در حال رخ دادن بود که داشت تمام خستگی ها را در تنم ماندگار می کرد و این بسیار ناگوار بود ، در این بین لیدر ما شروع به طرح شعاری کرد که باعث تفرقه بین تماشاچی ها شد ، جریانات به تندی اتفاق می افتد و باعث می شد که تمرکز لازم برای دیدن فوتبال را نداشته باشم ، آنهای که مقابل جایگاه روز جمعه نشسته بودن می دانند که تشویق ها با چه سختی انجام می گرفت ، نا همانگی بین لیدر ها و هواداران باعث می شد چندان تشویق ها جدی دنبال نشود ، تراکتور داشت بد بازی می کرد و هواداران در حال ترک ورزشگاه بودند و این بجای روحیه دادن به تیم ما باعث ایجاد روحیه در تیم حریف می شد تا اینکه دقیقه 92 ابراهیمی عقلا ما را راضی به خانه فرستاد ، صدای شادی طرفداران ورزشگاه را منفجر کرد و این چیزی بود که حداقل مرا راضی کرد تا اینهمه راه را تا خانه پیاده بپیمایم.
در طول راه داشتم این قضایا را کنار هم قرار می دادم تا نتیجه گیری کنم ، که چرا این پدیده دارد اتفاق می افتد ؟ چرا تماشاگران باید در حالی که بیست دقیقه به انتهای بازی وقت است دست از تشویق بکشند و ورزشگاه را ترک کنند ؟
به نظر من تنها دلیل این کار بد بازی کردن تیم نبود ، چرا که می دانم تماشاگران و هواداران تراکتور هیچوقت به خاطر بد بازی کردن تیم را تنها نمی گذارند ، چرا که اگر اینگونه بود آن زمانی که تیم در لیگ یک هشت سال دست و پا می زد از تماشاگران تراکتور کاسته می شد ، بلکه همه می دانند که کم که نشد که هیچ بلکه بیشتر هم شد ، این دلیل برای تماشاگران ما دلیل سخیفی است چرا که عشق ما به تراکتور به قول گزارشگر متعصب ما آقای ساعی مسئله عشق و عاشقی است ، و این عشق چه تراکتور در لیگ دوم هم باشد با ماست و هیچوقت رو به افول نمی گذارد چرا که اگر اینگونه نبود تراکتور بعد از هشت سال که در لیگ یک دست و پا می زد باید از تعداد تماشاگرانش کم می شد ، باور کنید اگر تیم های مهم لیگ برتری به لیگ یک بروند نه تنها فراموش می شوند بلکه دیگر تماشاگری هم برای دیدارهای آنها به ورزشگاهها نمی روند.

نمود عینی آن هم تیم هایست که به شهرهای دیگر داده اند و بجز هفته های ابتدائی از تماشاگران این تیم ها رفته رفته کاسته شد ، چرا که مردم ما فوتبالی و شهر ما صاحب فوتبال است ، پس اگر این دلیل را کنار بگذارم به چیز دیگری خواهم رسید ، عواملی که دست به دست هم می دهند تا این اتفاق رخ دهد ، به نظر من یکی از این عوامل را باید یکدست نبودن هواداران مان جستجو کنیم ، چیزی که به عینه مشهود است ، مثلا به عنوان مثال من به عنوان یک هوادار فاناتیک تراکتور سازی چون برای اولین بار به ورزشگاه یادگار رفته بودم در روبروی جایگاه نشسته بودم و با انرژی مضاعف منتظر هوادارانی مثل خود بودم تا شروع به تشویق جانانه تیم خود کنم ، اما در عمل با خیل عظیم تماشاگرانی مواجه شدم که چندان شور و شوقی برای تشویق نداشتند ، چیزی که مرا تا آخر مسابقه عذاب داد ، لیدر با تمام وجود سعی در ترغیب دوستان برای تشویق داشت اما آنها یا بی حال بودند یا در حال کشیدن سیگار بودند ، باور کنید که آنقدر همراه با دوستم فریاد کشیدیم که تا به امروز حنجره ام باز نشده است ، و این در حالی بود که هواداران جایگاهی هم چندان هماهنگ عمل نمی کردنند ، طرف چپ جایگاه برای خود منش و روش اروپائی را راه انداخته بود که به نظر من چندان با سبک و سیاق تماشاگران ما ارتباط نداشت گرچه روشی پسندیده و خوب و ابتکارانه بود ولی سردرگمی را در بین تماشاگران بوجود می آورد، اما عملا این عوامل در کنار عوامل دوری ورزشگاه از مرکز شهر و نبود وسایل نقلیه و ناهماهنگی لیدرها باعث بروز چنین پدیده ای می شود که چندان زیبا نیست ،یاد تشویق های جانانه و هماهنگ در ورزشگاه باغشمال افتادم ، هماهنگی بین لیدر ها و هواداران.دوستان به نظر من باید تعریف جدیدی از هواداری ارائه دهیم و روش ها و سبک های خاصی هم برای تشویق های آنها تعریف کنیم تا این پدیده ضربه ای بر هواداران تراکتور وارد نکند ، از شور و شوق آنها کم نکند باعث شود تا تیم در هر حال وهر نتیجه از ثمرات آن به نحو احسنت بهره مند شود ، ترک ورزشگاه قبل از اتمام بازی به هر دلیل نشان از ضعف ما در مدیریت هوادارانی دارد که شور و شوق فراوانی برای طرفداری از تیم خود را دارند ولی عملا چیزی که از نظر من بروز کرده دسته بندی ها و رنگ بندی ها در کنار افزودن زیبایها و بروز جلوهای خاصی از شور و شوق طرفداری باعث ایجاد چند دستگی طرفداران شده چرا که هواداران زیادی هستند که دوست دارند فارغ از این دسته بندی ها به تشویق تیم خود مبادرت ورزند و چه بسا اگر مدیریت درستی از هواداران خود به عمل نیاوریم شاید در آینده شاهد پدیده های مهلکتری از ترک ورزشگاه باشیم که بی شک تیم محبوب ما از آن متضرر خواهد شد. همین و بس.

نویسنده : بابک

قیمت عذر خواهی چنده؟

اصلا دست و دلم به اعتراض نمیره تا مبادا سوژه ای دست فرصت طلبان بدهیم که اعلام کنند نارضایتی ها شروع شد ولی ظاهرا چاره ای نیست و حتی شده برای دفاع از هویتمان که دیگران ما را ساده لوح نپندارند مجبور هستم تا سوالی که در ذهنم هست را مطرح کنم. این آقای جاسم کرار با این هزینه سنگین چند دقیقه در نیم فصل اول در خدمت تیم یود ؟ یا با آن همه توانائی هائی که از وی سراغ داریم در دقایقی که بود چقدر مفید بوده است؟ آیا بجز بازی با راه آهن دیگر نقشی داشت؟ در مقابل بی انضباطی های مکرر وی کمیته اتضباطی باشگاه چه تدابیری اندیشید ؟ یقینا عکس العملی صورت نگرفته است که به این راحتی با نادیده گرفتن مسئولیتهای فوتبال حرفه ای و شانه خالی کردن از وظایف حرفه ای گری اقدام به بازی دادن هواداران میلیونی و بی احترامی به شخصیت آنها و مسئولین تیم به یک عذر خواهی خشک و خالی مسئله را خاتمه یافته تلقی کرده و به فکر برنامه ریزیهای بعدی برای بی نظمی های آتی بیفتاد. در حقیقت پولی که برای قرار داد این بازیکن به وی پرداخت شده ده برابر وقت و انرژی بوده که صرف تیم کرده است. ما هواداران از مسئولین باشگاه بصورت جدی درخواست میکنیم تا برای جلوگیری از اتلاف سرمایه های تیم و گشوده نشدن درهای بی نظمی در تیم اقدامات قاطع و جرایم سنگین مالی (نه قهر کردن مربی و مسئولین)انجام پذیرد تا بیش از این احساس بازی خوردگی در میان هواداران ریشه ندواند.با آرزوی موفقیت تراکتور.

ارسالي از جهانبخش

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
مصدوميت نصرتي، تساوي مقابل اميدها و تمرين اختصاصي كرار

كاپيتان تيم فوتبال تراكتورسازي با مصدوميت روبرو شده و بايد به فيزيوتراپي بپردازد.

محمد نصرتي از ناحيه مچ پا با مصدوميت جزيي روبرو شده است و به همين دليل فعلا به جاي تمرين به فيزيوتراپي مي پردازد.امير محبي ديگر مصدوم تبريزي ها با رفع مصدوميت فعلا به دويدن دور زمين مي پردازد. اين بازيكن در اردوي تيم ملي مصدوم شد.

* روز گذشته تراكتورسازي با اميدها خود ديدار تداركاتي برگزار كرد كه به تساوي 3 بر 3 دست يافت.گل هاي تيم تراكتورسازي را فرهاد خيرخواه (2 گل) و حامد بصيري به ثمر رساندند.

* به تشخيص فراز كمالوند 3 بازيكن تيم اميد اين باشگاه به نام هاي محمد لطفي، سامان نريمان جهان و كريم نونهال در تمرين بزرگسالان تراكتورسازي شركت مي كنند.

* روز گذشته كرار جاسم كه غيبت غير موجهي را در تمرينات اين تيم داشته است به هنگام بازي تراكتورسازي با اميدها پشت دروازه به دويدن پرداخت.
تراكتورسازي در هفته هجدهم ليگ برتر جمعه پذيراي صباي قم است.

شفق : برند تراكتورسازي يكي از مشهورترين برندهاي ايران است

حضور ناصر شفق در برنامه امشب تلاش از شبکه سهند ساعت 22

ناصر شفق مدیرعامل تراکتورسازی تبریز، امشب در برنامه زنده ورزشی شبکه سهند حضور خواهد داشت و آخرین اخبار و تحولات باشگاه را به صورت زنده در اختیار هواداران تراکتورسازی قرار خواهد داد

شفق: دخل و خرج تيم‌هاي ليگ برتري بايد همسان شود

تبريز - مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: با پايبندي به مقررات اقتصادي ليگ، دخل و خرج تيم‌هاي ليگ برتري بايد همسان شود. ناصر شفق روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با اشاره به گردش مالي يك هزار و ‪ ۵۰۰‬تا ‪ ۲‬هزار ‪ ۵۰۰‬ميليارد ريالي ليگ، اظهارداشت: رقمي كه هم اكنون در ليگ برتر ايران هزينه مي‌شود به مراتب بالاتر از سطح كيفي آن است.وي اضافه كرد: البته بايد خيلي بيشتر از اين رقم در فوتبال جامعه هزينه كرد اما روش كنوني صرف هزينه‌ها در ليگ اصلا درست نيست.

شفق بيان داشت: در حال حاضر تنها تيمي كه مي‌تواند به جريان واقعي فوتبال در كشور كمك كند، تراكتورسازي تبريز است و شركت سرمايه‌گذاري با نام باشگاه در راستاي رساندن باشگاه به مرز سوددهي و خصوصي شدن ايجاد شده است وي اضافه كرد: تراكتورسازي براي اداره باشگاه از طريق درآمدهاي خود باشگاه برنامه‌هاي زيادي دارد و در صورتي كه اين برنامه‌ها تحقق يابد براي اداره باشگاه مشكل مالي نخواهد داشت.
شفق گفت: حق پخشي كه از سوي صدا و سيما به باشگاه پرداخت مي‌شود، چيزي در حدود دو تا سه ميليارد ريال است در صورتيكه رقم واقعي حق پخش بالاتر از ‪ ۱۵۰‬تا ‪ ۲۰۰‬ميليارد ريال است و اين رقم براي اداره يك باشگاه، رقم كمي نيست.
وي با بيان اينكه هم اكنون برند تراكتورسازي يكي از مشهورترين برندهاي ايران است، افزود: طرحي از سوي عيسي رضايي عضو هيات مديره كارخانه ارايه شده كه در صورت تصويب ، از فروش هر دستگاه تراكتور، يك ميليون ريال به باشگاه كمك مالي خواهد شد.
وي ابراز اميدواري كرد تراكتورسازي به عنوان اولين باشگاه در ايران، روش نوين اداره باشگاه‌ها را اجرايي كند.

یه سوال: شفق اهل کجاست؟
دیشب خیلی روون ترکی صحبت میکرد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کمالوند : در هر شرايطي تراكتورسازي برنده ديدار با صبا خواهد بود.

كمالوند: تعطيلات نيم فصل به تراكتور ضربه زد

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز،گفت: تعطيلات نيم فصل به دليل در اختيار نداشتن تعدادي از بازيكنانمان به مجموعه تيم ما ضربه زد. فراز كمالوند درخصوص وضعيت تراكتورسازي خاطرنشان ساخت: تعطيلات نيم فصل به ضرر تيم ما شد زيرا ما در اين تعطيلات ‪ ۶‬بازيكن خود را به دلايل مختلف در اردوي كيش در اختيار نداشتيم.وي افزود: درحال حاضر محمد نصرتي، مهرداد پولادي و امير محبي مصدوم هستند اما به احتمال فراوان آنها را در ديدار مقابل صبا در اختيار خواهيم داشت. سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز،ادامه داد: در تعطيلات نيم فصل هيچ بازيكني از ما جدا نشد و هيچ كسي هم به تيم ما اضافه نشد. قصد جذب يك مهاجم را داشتيم كه با باشگاه اين بازيكن به توافق نرسيديم.

وي با اشاره به انتقادهايي كه از عملكرد او مي‌شود، تصريح كرد: در آخرين فصلي كه تراكتور در ليگ برتر بوده است از ميان ‪ ۱۶‬تيم در جايگاه شانزدهم قرار گرفت اما حالا در جايگاه هشتم ليگ برتر قرار دارد. كمالوند اظهار كرد: متاسفانه درخصوص تراكتورسازي افرادي صحبت مي‌كنند كه در زمان حضورشان در اين تيم ‪ ۵۰۰‬نفر هوادار هم حاضر نبود به ورزشگاه برود . اين صندلي مربيگري براي كسي نمي‌ماند و همين جا اعلام مي‌كنم اگر كسي بتواند اين تيم را به اين شكل اداره كند حاضرم جايگاه خود را به او بدهم.

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي ادامه داد: تيم ما ‪ ۶‬بازيكن ليگ برتري و ‪ ۱۵‬بازيكن ليگ يكي دارد و فكر مي‌كنم با اين حال عملكرد بسيار خوبي داشته ايم. وي افزود: تنها مسئله‌اي كه براي من در تراكتورسازي مهم است رضايت هواداران پر شور تيم است كه فكر مي‌كنم حضور ‪ ۷۰‬هزار نفري آنها در مسابقات نشانگر رضايت آنها باشد.

كمالوند درخصوص ديدار مقابل صبا گفت: صبا يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است و فكر مي‌كنم جايگاه اين تيم بسيار بالاتر از آني است كه در حال حاضر قرار دارد.

وي افزود: تغييرات فني در اين تيم تاثير گذار خواهد بود اما بايد اعلام كنم در هر شرايطي تراكتورسازي برنده اين ديدار خواهد بود.

ديدار تيم‌هاي فوتبال تراكتورسازي و صباي قم از هفته هيجدهم ليگ برتر فوتبال، جمعه ‪۱۳‬آذرماه در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار مي‌شود.

منبع : ایرنا

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خوی ! از شهر های اذربایجان غربی . فتح اللاه زاده هم خویی هست

من همیشه فکر می کردم فارسه ! چون تو تیم هایه ابومسلم و ... مدیر بود ! و ازش خوشم نمی یومد . ولی حالا که باهاش هم استانی شدیم ازش خوشم میاد! :blush:
یاشاسین تورک اوغلو ! ;)

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آقا تبریک می گم ! 3 -1 صبا رو له کردیم !
dance3.gif

کمالوند هم گفته از هفته ی بعد دیگه رو نیمکت تراختور نمی شینیم !
ireful2.gif

kzifsee9fcs3ye9kfpr.gif

climax

Registered User
لایک‌ها
3
اولا" برد خیلی خوبی بود ، تونستیم بلاخره یک تیم رو با اقتدار شکست بدیم !
ثانیا" متاسفانه یا خوشبختانه کمالوند هم استفاء داد و فقط مونده دنیزلی هم از بشکتاش استعفاء بده ، بقیه کارا حله :D
ثالثا" فکر نکنم از تیم بره ! الکی مثل مربی ملوان خودشیرینی کرده . . .

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
این کمالوند هم مثل بچه ها میمونه ، خیلی زود قهر میکنه ، اگه یه روز مربی پیروزی یا استقلال بشه چیکار میکنه ... همش تقصیر این climax شد اون قدر گفت دنیزلی که اخرش کمالوند قهر کرد ...
....
...
..
.
دوستان من میخوام توی امضام آرم تیم تراکتورسازی رو بذارم کسی بنر جدید و قشنگ سراغ نداره

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
آخیش!!!!! این نیم فصل که شد منم تنبل کرد نمیذاشت بیام.برد جلوی صبا هم خیلی خوب بود رفتیم رده8 جدول
این قضیه کمالوند چیه؟ چی گفتن یا چی شده که قهر کرده؟من اصلا" خبر ندارم.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
به سلامتی فراز رفتنشو تکذیب کرد باید قبول کنیم از طرف اونایی که 8 سال باعث موندن تراکتور تو لیگ 1 شده بودند خیلی فشار رو تیم میاد.بحث رفتنش هم از اول معلوم بود که کاملآ تبلیغاتیه.

راستی بازی صبا پدر واعضی رو دراوردیماااا گلــــــــــــــــــِـِـِـِر =))

climax

Registered User
لایک‌ها
3
این کمالوند هم مثل بچه ها میمونه ، خیلی زود قهر میکنه ، اگه یه روز مربی پیروزی یا استقلال بشه چیکار میکنه ... همش تقصیر این climax شد اون قدر گفت دنیزلی که اخرش کمالوند قهر کرد ...
....
...
..
.
دوستان من میخوام توی امضام آرم تیم تراکتورسازی رو بذارم کسی بنر جدید و قشنگ سراغ نداره

اقا من نمی دونستم فشارهام اینقدر سنگینه که کمال مجبوره بشه روزی 20 تا قرص بخوره :D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تبریک میگم
تبریز بودم اما وقت نکردم برم استادیوم

برد شهرداری هم تبریک میگم

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
اقا من نمی دونستم فشارهام اینقدر سنگینه که کمال مجبوره بشه روزی 20 تا قرص بخوره :D

فکر نکنم فشاری که فراز گفته فشار رسانه ای باشه چون تا بوده کم لطفی رسانه ها بوده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام به دوستان با تعصب تراکتور سازی ... واقعا تیم خوبی دارید و خوشم میاد همتون غیرتی و با تعصبید

من دامینه Teraktorsazi.Ir رو داشتم و این به درد طرفدارهای با تعصب این تیم خوب میخوره

ببینم کی اول از همه پیشنهاد میده و این دامین استثنایی رو مال خودش میکنه

ببخشید اگر وسط تاپیکتون نامه زدم ... چون طرفدارا اینجا جمع هستن :)

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام به دوستان با تعصب تراکتور سازی ... واقعا تیم خوبی دارید و خوشم میاد همتون غیرتی و با تعصبید

من دامینه Teraktorsazi.Ir رو داشتم و این به درد طرفدارهای با تعصب این تیم خوب میخوره

ببینم کی اول از همه پیشنهاد میده و این دامین استثنایی رو مال خودش میکنه

ببخشید اگر وسط تاپیکتون نامه زدم ... چون طرفدارا اینجا جمع هستن :)

به نظرم باید TeractorSazi می بود

بالا