• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصدومیتم برطرف شده است / با تمام قدرت به مصاف پرسپولیس می‌رویم
.
- تمرینات خوبی زیر نظر دکتر مولایی داشتم و دکتر رحیمی هم کمک زیادی به من کرد تا بتوانم مصدومیتم را پشت سر بگذارم و به دیدار مقابل پرسپولیس برسم.
- آدم آهنی نیستیم و نمی‌توان تشخیص داد که کی مصدوم می‌شویم و متأسفانه ما مصدومان زیادی داشتیم ولی خدا را شکر می‌کنم که توانستم به بازی با پرسپولیس برسم.
- روز جمعه بازی سختی خواهیم داشت و با قدرت به این بازی وارد می‌شویم. بازی رفت را در تهران باختیم و با تمام قوا با حمایت هواداران به مصاف پرسپولیس خواهیم رفت و برای پرسپولیس جهنمی تدارک دیدیم تا دیدار رفت را جبران کنیم.
- نخستین گام را محکم برخواهیم داشت تا بتوانیم به صدر جدول رده بندی لیگ برتر برسیم. شک نکنید که همه بازیکنان هم قسم شده‌ایم تا محکم و درگیرانه بازی کنیم و 4 فینال پیاپی خواهیم داشت و با انگیزه خاص بازیکنان و حمایت هواداران حداکثر امتیازات ممکن را از این دیدارها کسب خواهیم کرد.
- تعطیلی نیم فصل به موقع بود و باعث شد ما مصدومان تیم را بتوانیم در اختیار داشته باشیم و در نیم فصل ریکاوری خوبی داشتیم و به آمادگی رسیدیم و تمرینات خوبی پشت سر گذاشتیم.
- هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده است و نباید عجله کرد. ما هنوز یک هفته دیگر فرصت داریم تا بازیکنان مورد نظر را به تیم اضافه کنیم و امیدوارم بازیکنان مد نظر باشگاه جذب شوند تا در ادامه هیچ مشکلی نداشته باشیم.
- بازیکنان ما با تجربه هستند و بدون توجه به شرایط جدول و حساسیت‌های این دیدار گام به زمین مسابقه خواهند گذاشت و بازی رو در رو برای ما مهم است و باید در زمین مسابقه نتیجه لازم را کسب کنیم.
- شک نکنید هر تیمی که به تبریز می‌آید فقط برای کسب یک امتیاز به زمین می‌آید و هیچ تیمی نمی‌تواند ادعا کند که برای کسب پیروزی مقابل تراکتور در تبریز بازی می‌کند.
-ما در نیم فصل اول در تبریز بدشانسی آوردیم و توپ‌های ما وارد دروازه رقبا نمی‌شد ولی امیدوارم در نیم فصل دوم این بدشانسی‌ها تمام شود و بتوانیم به شایستگی‌هایمان دست یابیم و در تبریز امتیازی از دست ندهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی: پنج درصد توجه نکونام به من می شد توپ طلا را می بردم / دوست داشتم آقا جواد انتخاب شود / هواداران در آزادی هم مارا تنها نمی گذارند

ok
بعدی
قبلی
10

2013/11/28 11:54:00
یکی از دلایلی که تراکتور را انتخاب کردم همین بود که بتوانم از این تیم به تیم ملی برسم و همه تلاشم را می کنم که افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را پیدا کنم

ستون خط دفاعی تراکتور انگیزه زیادی برای موفقیت با سرخپوشان تبریزی در این فصل دارد و خوب می داند که بازی این هفته شان با پرسپولیس چقدر سرنوشت ساز است. گفتگوی او را با سایت گل در مورد بازی جمعه و تجربه حضورش در مراسم afc می خوانید:

شرایط تراکتور چطور است؟ آماده بازی جمعه هستید؟
صد در صد آماده ایم. در این فصل شرایط جوری است که تعداد تیمهای مدعی زیاد است و با فاصله کمی از هم قرار دارند و برای همین اکثر بازی ها حساس و سرنوشت ساز است. این بازی هم با یکی از رقیبان ما است و البته به خاطر تعداد زیاد هواداران دو تیم حساسیت آن بیشتر می شود. البته امیدوارم این حساسیت به مسائل فنی بازی ضربه نزند.

حضور بازیکنان سابق پرسپولیس در تراکتور هم این حساسیت را بیشتر می کند؟
مسائل زیادی وجود دارد که به حساسیت های بازی می افزاید. ولی همانطور که گفتم امیدوارم این حساسیت ها مسائل فنی بازی را تحت الشعاع قرار ندهد.

معمولا تراکتور در آزادی غریبه نیست. فکر می کنید این بار هم هواداران به کمکتان بیاید؟
شک نکنید. من در ذوب آهن و سپاهان که بودم همیشه در بازی مقابل تراکتور به فکر این بودیم که در دوجبهه باید بجنگیم. یکی مقابل خود تیم و یک جبهه هم هواداران این تیم. تراکتور پتانسیل فوق العاده ای دارد که در هیچ تیم دیگری پیدا نمی شود و آن هم نیرویی است که از روی سکو ها به این تیم تزریق می شود.

تراکتور می تواند در این فصل قهرمان شود؟
همه تلاش ما همین است و کل تیم هم قسم شده ایم تا بتوانیم این افتخار را به کارنامه تراکتورسازی اضافه کنیم و هوادارانمان را خوشحال کنیم. من برای قهرمانی به تراکتورسازی آمده ام. ولی یک سری مسائل هم هست که باید برطرف شود. در نیم فصل اول این بازیکنان بودند که شرایط تیم را درک کردند و الآن وقتش رسیده است که باشگاه هم به درک متقابلی با بازیکنان برسد و شرایط آرامی برای نتیجه گیری فراهم کند.

منظورت مسائل مالی است؟
مسائل مالی بخشی از این قضیه است. همه چیز در فوتبال پول نیست. من در ذوب آهن روزهای بدتر از این را هم تجربه کرده ام. تیم باید در یک شرایط آرامش بخش باشد تا دغدغه بازیکنان فقط مستطیل سبز و مسائل داخل زمین باشد.

در نیم فصل صحبت پیوستنت به استقلال مطرح بود.
من در حال حاضر بازیکن تراکتورسازی هستم و تمام فکر و ذکرم کمک به این تیم است و جز این به چیز دیگری فکر نمی کنم. من با چشم باز تراکتور را انتخاب کردم و به این راحتی لباس این تیم را از دست نمی دهم.

در سال جام جهانی هستیم و با توجه به سن و سالت شاید آخرین فرصت حضورت در این رقابتها باشد. امیدی به این داری که به لیست کی روش راه پیدا کنی؟
اصلا یکی از دلایلی که تراکتور را انتخاب کردم همین بود که بتوانم از این تیم به تیم ملی برسم و همه تلاشم را می کنم که افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را پیدا کنم.من همه تلاشم را می کنم تا یکی از مسافران جام جهانی باشم.

جواد نکونام هم در انتخابات afc شکست خورد و عده ای عقیده دارند حق کشی صورت گرفته است. تو که سابقه حضور در این مراسم را داری چنین مسائلی انجا مطرح است؟
اولا باید بگویم خیلی ناراحت شدم از این که آقا جواد انتخاب نشد. اگر ایشان این جایزه را کسب می کرد نه تنها اسم خودش و تیمش، بلکه اسم ایران مطرح می شد و این باعث سربلندی کل فوتبال ایران بود و به شخصه خیلی دوست داشتم این عنوان به آقا جواد برسد. به نظرم حمایتی که دیگر کشور ها از نمایندگانشان کردند در ایران وجود ندارد.

حتی گفته می شود کشورهای عربی و شرقی با afc لابی کردند. چنین مسائلی صحت دارد؟
صد در صد چنین مسائلی اهمیت دارد و می تواند تاثیر گذار باشد. البته این را هم بگویم من این مراسم را دیدم و علاوه بر اینکه ناراحت شدم نکونام انتخاب نشد، از این ناراحت بودم که چنین شرایطی و چنین توجهی در زمان من وجود نداشت.

یعنی حمایت لازم از شما نشد؟
اگر 5 درصد از این توجهی که به آقای نکونام شد به من می شد با توجه به این که شانس بالایی داشتم می توانستم این افتخار را برای کشورم بیاورم. ولی من مثل یک غریبه تنها به آنجا رفتم و برگشتم و هیچ کس نبود. انگار نه انگار که به عنوان نماینده فوتبال ایران به این مراسم رفته بودم. شاید باورتان نشود ولی من حتی 4 تا عکس هم از مراسم خودم ندارم. اگر از تیم ما حمایت کافی می شد هم ذوب آهن می توانست قهرمان آسیا شود و هم به دنبال آن من شانس زیادی برای کس این عنوان داشتم.

ظاهرا دل خیلی پری داری. گلایه ات از مسئولان فدراسیون است؟
نه. اصلا منظورم شخص یا نهاد خاصی نیست. این چیزی که میگویم یک مسائله حمایتی کلی است. البته این ار بگویم که شخصا علاقه زیادی داشتم آقا جواد انتخاب شود و این حرفهایم برداشت نشود که نکونام شایسته این عنوان را نداشت. به نظرم این جایزه حق نکونام بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كرار جاسم : با هيچ خبرگذاري مصاحبه نكرده ام غير از مدير عامل و رئيس كانون

اختصاصي traxtorchi.ir - با توجه به مصاحبه هاي قبلي كه با جاسم كرار انجام داده بوديم وي از حل مشكلات خصوصي خود به دست مديريت باشگاه خبر داده بود ولي در يك مصاحبه اي از قول كرار نوشته شده بود كه "هيچ شاكي ندارم ..." براي آشكار شدن اين ابهام توسط رئيس كانون هواداران با كرار تماس گرفتيم.

جاسم محمد كرار هر گونه نهي مشكلات خصوصي را از قول خود تكذيب كرد و افزود با زحماتي كه مديريت هر دو باشگاه ميكشند اميد وارم هر چه زود تر مشكلاتم حل شود و به تراكتور ملحق شوم.
در ادامه اين گفتگو كرار به خبرنگار سايت اعلام كرد كه من با هيچ خبرگذاري تماس نگرفته ام غير از مديريت باشگاه كه در حال حل مشكلات پيوستنم به تراكتور هستند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فردا بازی رامی بریم ، اصلی ترین شانس قهرمانی تراکتورسازی است
محمد نصرتی در آستانه بازی حساس تراکتور با تیم سابقش گفتگویی را انجام داده و در آن تراکتور سازی را اصلی ترین شانس قهرمانی نام برده گفتگوی محمد نصرتی را در زیر می خوانید :
ما در ابتدا فصل را زیاد خوب آغاز نکردیم چون در اوایل هنوز زیاد هماهنگ نشده بودیم ولی باید می‌توانستیم به خوبی با همدیگر هماهنگ شویم و نتایج خوبی بگیریم تا در پایان نیم فصل اول به عنوان قهرمانی برسیم اما متأسفانه این‌گونه نشد ولی هنوز هم دیر نشده است و ما در نیم فصل دوم با حمایت‌های هوادارانمان می‌توانیم بهتر از این‌ها ظاهر شویم تا به امید خدا بتوانیم تیم را به هدف اصلی‌ که قهرمانی است برسانیم. مشکلاتی در نیم فصل اول داشتیم که امیدوارم این مشکلات برای نیم فصل دوم حل شود چون در نیم فصل دوم کارمان به مراتب سخت‌تر خواهد بود چون ما نماینده کشورمان در آسیا هم هستیم که به امید خدا بتوانیم با کسب نتایج خوب از اعتبار فوتبال کشورمان و منطقه آذربایجان دفاع کنیم ، تیمی که هدف قهرمانی دارد باید یک سری از فاکتورها را رعایت کند و همه این تیم اعم از هیئت مدیره و در رأس آن مدیر عامل تیم، کادر فنی و بازیکنان تیم باید به نحو احسن وظایف خود را انجام دهند تا تیم به هدف خود برسد البته به غیر از این‌ها در نیم فصل اول تعدادی از بازیکنان خوب ما مصدوم شدند که ما باید به دنبال این باشیم که جای خالی این بازیکنان را پر کنیم تا با قدرت در نیم فصل دوم ظاهر شویم ، ولی متاسفانه تاکنون فقط یک بازیکن گرفته‌ایم و چند بازیکن خود را هم از دست داده‌ایم و این اصلاً خوب نیست، امیدوارم بتوانیم در فرصت باقی مانده در پست‌هایی که دچار مشکل هستیم بازیکن بخریم البته این را هم بگویم که ما تیمی نیستیم که بگوییم باید در این مدت بازیکن بگیریم چون تقریباً تیم تکمیلی داریم ولی اگر بتوانیم در هافبک و دفاع راست بازیکن بخریم تکمیل‌تر می‌شویم ، خب طبیعتاً در نیم فصل دوم کار خیلی سخت‌تر خواهد بود چون هم تیم‌ها نسبت به هم شناخت بیشتری پیدا کرده‌اند و هم ما علاوه بر بازی در مسابقات لیگ، در جام حذفی و جام باشگاه های آسیا هم بازی خواهیم کرد که این سختی کار را چند برابر خواهد کرد. یکی از شانس‌های قهرمانی که خودمان هستیم و به جز ما هم به نظر من تیم‌های استقلال و پرسپولیس و فولاد شانس برای قهرمانی دارند. به نظر من بازی با پرسپولیس استارت تراکتور برای قهرمانی است، امیدوارم در این بازی هم با حمایت هواداران خودمان مثل بازی با استقلال به زمین برویم که صد در صد در این حالت می‌توانیم 3 امتیاز این بازی را بگیریم و کارمان برای قهرمانی را آغاز کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کدام سرخ پوش استارت قهرمانی را می زند؟ / نبردی گرم گرم در پاییزی سرد سرد
دیدار دو تیم تراکتور سازی وپرسپولیس تهران از هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر روز جمعه راس ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد.
تقابل مدعیان قهرمانی در ایستگاه اول دور برگشت
سرخپوشان تبریزی وتهرانی در شرایطی خود را اماده اولین مصاف دور برگشت می کنند که هر دو تیم شرایط نزدیکی را در جدول رده بندی تجربه می کنند ، پرسپولیس صدر نشین با 27 امتیاز وتفاضل مثبت 8 تراکتور سازی را با اختلاف یک امتیاز وتفاضل مثبت 8 در کنار خود می بیند ، بازی شش امتیازی ادینه پیش رو علاوه بر حساسیت واهمیت خاص خود برای هر دو تیم میزبان ومیهمان ، برای دیگر مدعیان بالا نشین جدول نیز ازحساسیت خاصی برخور دار است ، به نظر تیم های استقلال ، نفت وسپا هان دوست دارند این بازی برنده ای نداشته باشد ، از طرفی هر دو تیم سرخپوش کشور خصوصا میزبان به چیزی جزء سه امتیاز بازی راضی نیست ونمی خواهد پروژه استارت قهرمانی در چهار بازی خانگی در گام اول متوقف ویا با حداقل امتیاز همراه باشد ، علی دایی وشاگردانش در نقطه مقابل میزبان به نظر با درک شرایط سخت روز جمعه که با حضور تماشاگران تراکتوری قافیه را برای خود تنگ می بینند ، یک امتیاز این بازی سخت ودشوار هم می تواند راضی کننده باشد .
سالی که نکوست از ...
تراکتور سازی در حالی به دیدار اول خود میرسد که مصدومیت بازیکنان اصلی این تیم از یک طرف وعدم جذب بازیکنان مورد نیاز از طرفی دیگر نگرانی های را در پیرامون این تیم ایجاد کرده است، برای بازی حساس روز جمعه مجید جلالی با توجه به محرومیت دو بازیکن اصلی خط دفاعی ( نصرتی ، گردانی ) باید تغییراتی را ایجاد کند ،فرشید طالبی بجای محمد نصرتی وشهریار شیروند بجای حبیب گرانی باید در کنار اسدی تازه از بند مصدومیت رها شده انجام وظیفه کنند ،این تغییرات اجباری می تواند دو حالت را برای میزبان داشته باشد ، شاید انگیزه خود نمایی بازیکنان جایگزین عاملی برای موفقیت باشد ویا اینکه عدم هماهنگی موجب بروز مشکلاتی در خط دفاعی این تیم باشد .
در خط میانی ومحور حرکتی این تیم به نظر حضور کریمی با احتمال زیاد عملی خواهد شد ،ودر کنار این بازیکن مهدی کریمیان ومهدی کیانی وفرشاد احمد زاده بازی خواهند کرد ، اگر استاد جلالی با نسخه تجربه این خط را ارایش دهد انگاه باید بجای احمد زاده جوان شاهد حضور میثم بائو در این خط بود ، تراکتور سازی در خط حمله خود کماکان از دو زوج انصاری فرد ودقیقی بهره مند است ومشکل خاصی ندارد ،تراکتور سازی اگر می خواهد از 4 بازی خانگی خود بهترین استفاده را ببرد و به تعبیری از پل قهرمانی بخوبی عبور کند نباید 3 امتیازهای این 4 بازی خانگی را از دست بدهد ، این سر آغاز موفقیت و اندوخته ای خواهد بود که شاید باز تاب انرا در انتهای فصل مشاهده کند ،خلاف این موضوع نیز به همان اندازه برای تراکتور سازان تاثیر گذار خواهد بود ،
در هر حال استاد جلالی وشاگردانش روز جمعه در یک ازمون سخت دیگر باید با تمام توان ازجایگاه وحیثیت خود دفاع کنند وبا کسب پیروزی طلسم کسب تساوی های خانگی در مقابل مدعیان ( فولاد خوزستان ، استقلال ) را شکسته و به فراموشی سپارند.
پرسپولیس با انگیزه دفاع از صدر جدول
پرسپولیس تهران هم امتیاز با رقیب دیرینه خود ( استقلال ) نمی خواهد در گام اول دور برگشت جایگاه خود را از دست بدهد ، ابی ها در یک بازی خانگی میزبان گسترش فولاد خواهند بود ،نتیجه مساوی با توجه به حضور مدعیانی چند در جدول رده بندی بطور حتم علی دایی وشاگردانش را به زیر خواهد کشاند ، پرسپولیس برای حفظ موقعیت خود در صدر جدول یا باید 3 امتیاز کامل را از ان خود کند یا باید دست به دعا شود که مدعیان دیگر صاحب امتیاز نشوند ، اگر باز نگاهی به 4 دوره اخیر لیگ برتر در بازگشت دوباره تراکتور سازی و مصاف های رودر روی دو تیم داشته باشیم ، سرخپوشان تهرانی بردی را در تبریز تجربه نکرده اند ،در 4 دیدار انجام شده از لیگ نهم تا دوازدهم یک تساوی وسه شکست در کارنامه میهمانی این تیم به ثبت رسیده است .
پرسپولیس بر خلاف میزبان خود با یک محروم ( پیام صادقیان ) ویک مصدوم " امید عالیشاه " با تمام داشته های خود وارد این کار وزار سخت ونفسگیر خواهد شد ،خط دفاعی این تیم با کارنامه موفق خود عنوان دار بهترین خط دفاعی لیگ است ، درخط میانی این تیم که در فصل اخیر با ترکیبی از جوانی وتجربه شکل گرفته بازیکنان تاثیر گذاری وجود دارد که می تواند روند بازی را به نفع تیم خود رقم بزنند ، سید صالحی با تجربه وفرصت طلب به همراه سایر بازیکنان این تیم در نقش افرینی نبرد جمعه پیش رو سهم بسزایی را ایفا خواهند کرد ، به نظر در این بازی هر تیمی بتواند مالکیت خود را درمیانه میدان به حریف دیکته کند ، برتری دور از دسترس نخواهد بود ، این بازی برای علی دایی نیزاز حساسیت واهمیت فوق العاده ای برخور دار است ،در کنار بازیکنان جابجا شده دو تیم وانگیزه ها وحساسیت های انها نباید از رقابت دو نیمکت هم غافل شد ،علی دایی برای نشان دادن توانایی های خود به استاد جلالی چیزی کم نخواهد گذاشت ، از طرفی جلالی برای کم رنگ کردن باخت دور رفت واثبات این موضوع که باخت به پرسپولیس در تهران یک اتفاق بوده همه توان خود را بکار خواهد بست ، سید مهدی سید صالحی وقاسم دهنوی از یک طرف وعلی کریمی ، انصاری فرد ، جواد کاظمیان وحتی فرشاد احمد زاده جوان از طرفی دیگر با انگیزه های خاص خود می توانند بر جذابیت این دیدار بیافزایند.
دیدارتراکتور سازی وپرسپولیس یکبار دیگر در اخرین ماه پاییز سرد و بارانی ، سکو های سرد ورزشگاه را گرم وداغ خواهد کرد یا نه ؟ باید منتظر ساعت 15 روز جمعه 8 اذرماه 92 بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده : امسال بیشترین پرداختی را نسبت به سال های گذشته داشته ایم / پرتی هزینه در قراردادها نداشته ایم

تراکتور و جذب بازیکن در نیم فصل ؟

مهم ترین بخش نقل و انتقالات تیم ما در اول فصل انجام گردید و به اعتراف تمامی کارشناسان بهترین خرید ها را چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی داشته ایم ، ما با توجه به شناخت و درکی که از مشکلات جذب بازیکن در نیم فصل داشتیم خرید هایمان را در اول فصل انجام دادیم و برای نیم فصل خریدهایی برای رفع نقطه ضعف تیم در نظر گرفتیم ، ما از نظر بازیکن به هیچ عنوان مشکلی نداشتیم و با وجود چند مصدوم و خارج شدن آنها از لیست در حال حاضر 7 نفر در خط دفاع ، 8 بازیکن در خط هافبک ، 5 بازیکن در خط حمله داریم که برای هر بازیکن داخل زمین بازیکن هم پست و جایگزین داریم ولی تمام تلاش خود را می کنیم علاوه بر 2 بازیکنی که جذب کرده ایم دو بازیکنی خارجی نیز جذب نماییم ، بازیکن خارجی اهل اسلواکی از شنبه در تمرینات حاضر می شود و اواسط هفته بعد انشاالله بازیکن سهمیه آسیایی خودمان را جذب خواهیم نمود . بازیکنان زیر 23، 21 ، 19 سال تیم هم به قوت خود باقی هستند و می توانند کمک حال مربی باشند .

مشکل جاسم کرار برای پیوستن به تیم تراکتور حل شده است ؟

ما در صددیم مشکل او را در خصوص شاکی خصوصی حل کنیم ، و او هم قرار است در خصوص رضایت نامه خود با باشگاهش صحبت کند و اگر این مشکلات حل گردد هفته آینده برای جذب او اقدام خواهیم نمود .

در خصوص مصدومین تیم بفرمایید ؟

سه تن از بازیکنان ما در تهران برنامه پزشکی خود را دنبال می کنند ، ما موفق شدیم از ابراهیمی در تهران عیادت کنیم و قرار است شنبه یا یکشنبه از ایرانپوریان و ربیع خواه عیادت کنیم و نیازهایشان را جویا شویم ، بازیکنان مصدوم ما در تهران در بهترین بیمارستان ها و زیر نظر بهترین پزشکان کشور در حال سپری کردن مراحل درمانی خود هستند و بر حسب وظیفه در تمامی مراحل درمانی آنها کنارشان خواهیم بود تا مشکل و نیازی برای بازیکنانمان باقی نماند .

مسایل مالی یکی از مسایل داغ رسانه ها در روزهای اخیر است در این خصوص چه نظری دارید ؟

وقتی باشگاه اعلام می کند فلان مبلغ بدهی داریم این باشگاه است که طرف حساب است نه نفرات که زود عکس العمل نشان می دهند و در مقام پاسخگویی بر می آیند، اعداد و ارقام اعلامی توسط معاونت مالی باشگاه جمع بندی می شود ، حسابرسان قانونی گروه تراکتورسازی در حال جمع بندی 3 ساله مالی باشگاه هستند و این آمار به صورت کاملا آشکار و قابل ارایه مطرح می شود ، آمار از سوی معاونت مالی که از سال پیش در باشگاه حضور دارد مطرح می گردد ، ما سه میلیارد از بدهی های باشگاه را پرداخت کرده ایم و برای پرداخت سایر بدهی ها منتظر هیئت مدیره هستیم تا با تعریف منابع مالی این پرداخت ها هم صورت پذیرد . ما در مقایسه با سال های گذشته در بحث قراردادها هزینه پرتی نداشته ایم ، ما بازیکن پرتغالی جذب نکرده ایم که هر کدام به نحوی دیپورت شوند ، سال گذشته ژائو ویللا ، آنسلمو ، فلاویو لوپز، جاناتان داسیلوا ، گیلسون سوارز جذب تیم شدند که فقط بار مالی به دنبال خود داشت ، تنها ژائو ویللا و آنسلمو 1میلیون و چهارصد هزار دلار قرارداد داشته اند که شکایت کرده اند و خواستار مبلغ حداقل یک فصل خود هستند که به احتمال زیاد باشگاه ملزم به پرداخت این مبلغ می گردد . در جذب این بازیکنان حرف و حدیث های فراوانی در خصوص تست پزشکی آنها بود .
ولی ما به هیچ عنوان در قراردادها پرت هزینه نداشته ایم ، تنها بازیکنی خارجی جذب شده ما مارکو باسارا بود که حق فسخ قرارداد با باشگاه بود که در نیم فصل فسخ قرارداد گردید ، که برای نیم فصل تنها 160 میلیون تومان برای این بازیکن هزینه کردیم ، ما بنابه اعلام معاونت مالی برای نیم فصل اول 3 میلیارد تومان به صورت مغازه در اختیار داریم که تراز مثبت مالی باشگاه هست . ما از اول فصل به بازیکنان بدهی نداریم و تنها بدهی ما از برج 8 هست که اگر موفق شویم از طرف هیئت مدیره به منابع مالی برسیم به موقع به تعهدات خودمان عمل می کنیم ، به جرات می توانم بگویم تا پایان نیم فصل اول بهترین و بیشترین پرداختی را نسبت به سال های گذشته داشته ایم ، ما هم بدهی ها را پرداخت کرده ایم و هم بین 35 تا 50 درصد پرداختی به بازیکنان داشته ایم ، بازیکنان می توانند در این خصوص به صورت شفاف جواب گو باشند ، اگر برادران عزیز مایل باشند می توانند این اعداد و ارقام را صورت کاملا دقیق و جز به جز در سایت رسمی باشگاه منتشر می کنیم ، بنابه اعلام معاونت مالی بودجه مصرفی سال گذشته 190میلیارد ریال بوده است که می توان به صورتحساب های معاونت مالی سال گذشته در این خصوص اتکا کرد ، قطعا با تورم به وجود آمده و تعداد بازیکن جذب شده امسال باید بیشتر از سال گذشته هزینه کنیم ، منتها تا کنون برای نیم فصل دوم مبلغی جذب نکرده ایم ، اگر این مبالغ پرداخت نشود این مبالغ نیز به بدهی سال گذشته افزوده می شود و این امر در اختیار مدیرعامل فعلی یا فصل گذشته نیست و هیئت مدیره در این خصوص تصمیم گیری می کند ما از مسئولین استانی کمک می خواهیم ، ما نامه ای به اعضای شورای شهر و شهردار محترم ارسال کرده ایم تا در این خصوص کمک حال ما باشند نامه جداگانه ای هم به استاندار محترم ارسال کرده ایم تا راهکارهایی را ارایه نمایند چون اگر کمکی نشود تا هفته آینده به مشکل بر می خوریم . بعضی رسانه های خارج از استان می خواهند به نوعی مدیریت فعلی را در خصوص مسایل مالی ضعیف نشان دهند ، این رسانه ها یا اطلاعات کافی ندارند یا بنا به دلایلی که در گذشته خدماتی را از باشگاه دریافت می کردند واقعیت را منعکس نمی کنند . مسایل مالی به هیچ عنوان قابل تغییر نیست و اعداد و ارقام همیشه به قوت خود باقی هستند رسانه ها باید نگاه جانب دارانه نداشته باشند ، باز می گویم تعهدات مالی وبدهی ها بر عهده هیچ شخصی نیست و باشگاه به این تعهدات عمل می کند ، بنده از نزدیک شاهد تلاش های آقای جعفری در خصوص جذب منابع مالی بودم که تمام توان خود را در این راه به کار گرفتند ولی با توجه به عدم ثبات مدیریت حال ما باید در این خصوص مدیریت نماییم .

نظرتان در خصوص بازی با پرسپولیس تهران؟

اولین بازی نیم فصل دوم برای ما اهمیت بسیاری دارد چراکه در نیم فصل اول در اولین بازی خاطره خوبی نداشتیم و با توج به اینکه مستحق باخت نبودیم باخت نا عادلانه ای را تجربه کردیم ، ولی امید داریم در این بازی با عنایت خداوند متعال و تلاش بازیکنان و عوامل باشگاه و هواداران پیروز از زمین خارج شویم .
در خصوص حضور هواداران در این بازی نظرتان را بگویید .

مطمئن باشید 8 آذر تمامی صندلی های استادیوم پر خواهد شد و هواداران تا دقیقه آخر تیم را تشویق خواهند نمود ، حضور آنها انرژی مضاعفی به بازیکنان می دهد تا شاهد یکی از بازی های خوب تیم باشیم و انشالله با کسب هر سه امتیاز بازی نیم فصل دوم را با قدرت شروع کنیم ، هواداران ما یکی از مهم ترین عوامل افزایش نمره و امتیاز لیگ ایران در AFC بوده است که با افزایش تعداد سهمیه مستقیم ایران در این رقابت ها گردیده است .

از کنفدراسیون فوتبال آسیا 4 سهمیه به تیم اختصاص داده شده است . در این خصوص بفرمایید .

خوشبختانه لیگ ایران در این فصل از رقابت های جام قهرمانان باشگاه های آسیا با کسب 908 امتیاز از 1000 امتیاز عنوان برتر غرب آسیا و با فاصله اندکی نسبت به ژاپن رتبه دوم آسیا را کسب نمود که در این میان تیم تراکتور و هوادارانش به اعتقاد کارشناسان نقش به سزایی در این افزایش سهمیه داشته است چون عامل میانگین حضور تماشاگر یکی از 10 فاکتور مهم این کنفدراسیون در خصوص اختصاص سهمیه ها بوده است . من همین جا دارد از همه هواداران تشکر کنم که یکی از عوامل کسب چهارسهمیه جمهوری اسلامی ایران بوده اند . کمیته محترم انضباطی و سازمان لیگ باید در خصوص این هواداران که در افزایش سهمیه ایران نقش به سزایی داشته اند تشویقی به عمل آورند و چه تشویقی بهتر از اینکه تک امتیاز کسر شده تیم برگردد ، چیزی که خواسته همه هواداران است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش/از روند رو به رشد تراکتور تا ۴ تایی شدن پرسپولیس
دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در حالی روز جمعه به مصاف یکدیگر می روند که تاکنون ۱۱ بار در لیگ برتر مقابل یکدیگر صف آرایی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، این دو تیم تاکنون 11 بار در لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفته‌اند که هر کدام 5 بار به پیروزی رسیده‌اند و یک دیدار به تساوی انجامیده است.

لیگ برتر ایران 80-81/ تراکتور بحران زده مغلوب سرخ پوشان پایتخت

نخستین مصاف دو تیم در رقابت‌های لیگ برتر یکشنبه 27 آبان 1380 در تبریز رقم خورد. تراکتور که در این سال آخرین سال حضور خود را در لیگ برتر پشت سر می‌گذاشت در تبریز با یک گل مغلوب پرسپولیس شد.

در دیدار برگشت نیز دو تیم در ورزشگاه آزادی مقابل هم صف آرایی کردند. سه شنبه 21 اسفند 1380 تیم میزبان موفق شد با نتیجه دو بر یک میهمان خود را با شکست بدرقه کند تا تراکتورسازان بعد از یک فصل نتایج ضعیف با رقابت‌های لیگ برتر خداحافظی کنند.

این دو شکست در حالی رخ داد که تراکتورسازی در نیم فصل نخست این رقابت‌ها مقابل تیم‌های سپاهان اصفهان، پاس تهران، استقلال رشت، پیکان تهران، سایپا، فجر سپاسی شیراز به تساوی بدون گل دست یافته و از تیم‌های پرسپولیس، استقلال تهران، ذوب‌آهن اصفهان، ابومسلم مشهد، ملوان بندر انزلی، برق شیراز و فولاد خوزستان شکست خورد.

لیگ برتر ایران 88-89/ بازگشت تراکتورسازان بعد از 8 سال دوری از لیگ برتر

تراکتور بعد از 8 سال دوری از لیگ برتر توانست با هدایت فراز کمالوند سرمربی جوان خود به لیگ برتر بازگردد. دوشنبه 4 آبان 88 دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس بار دیگر به مصاف یکدیگر رفتند.

در این دیدار با قضاوت هدایت ممبینی و با حضور 60 هزار هوادار در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.

در این دیدار مجتبی زارع در دقیقه 60 بازی دروازه سفید پوشان میهمان را باز کرد و هوار ملا محمد در دقیقه 86 تیر خلاص میزبان را به ثمر رساند.

فرهاد خیرخواه در دقیقه 93 توانست یکی از گل‌ها را جبران کند تا بازی با نتیجه دو بر یک به پایان برسد. مصطفی اکرامی و امیر محبی از تراکتور و وسلی برازیلیا، مجتبی زارع و هوار ملا محمد از پرسپولیس در این دیدار با کارت زرد داور جریمه شدند.

جمعه 27 فروردین سال 89 دو تیم در تبریز مقابل یکدیگر صف آرایی کردند. این دیدار با قضاوت سعید مظفری زاده در ورزشگاه مملو از هوادار یادگار امام تبریز برگزار شد.

شاگردان فراز کمالوند در این بازی توانستند با حمایت هواداران توپ و میدان را در دست بگیرند و در دقیقه 38 توسط فرهاد خیرخواه گل نخست این دیدار را وارد دروازه حریف کنند تا نیمه نخست به سود تیم میزبان پایان پذیرد.

ولی در نیمه دوم این دیدار پرسپولیس برای جبران نتیجه وارد میدان شد در دقیقه 56 توسط هادی نوروزی گل تساوی را به ثمر رساند. در این دیدار فرهاد خیرخواه و کرار جاسم محمد از تراکتور و حسین بادامکی از پرسپولیس کارت زرد دریافت کردند.

لیگ برتر ایران 89-90/ نخستین پیروزی لیگ برتری تراکتور در روز پرحاشیه بازیکن عراقی تراکتور

سه شنبه 05 مرداد 89 دو تیم این بار در ورزشگاه آزادی گام به میدان گذاشتند. این دیدار که آغاز گر اختلاف علی دایی با هواداران تراکتور بود حواشی زیادی در پی داشت. شاگردان علی دایی توانستند با تک گل غلامرضا رضایی در دقیقه 46 بازی از سد رقیب خود بگذرند و پیروز این مصاف حساس باشند.

غلامرضا رضایی، کریم باقری و جلال اکبری اخطاری‌های پرسپولیس در این دیدار بودند و عرفان اولروم نیز از تراکتور کارت زرد دریافت کرد.

در دیدار برگشت همین فصل پنجشنبه 18 آذر تراکتور نخستین پیروزی خود را در لیگ برتر مقابل تیم دایی کسب کرد. در این مصاف کرار جاسم محمد بازیکن پرحاشیه تراکتور در دقیقه 27 و از روی نقطه پنالتی دروازه سرخ پوشان را از هم گشود.

در نیمه دوم بازیکنان پرسپولیس بارها روی این بازیکن تکنیکی مرتکب خطا شدند که سبب عصبانیت این بازیکن شد.

بازیکن عراقی تراکتور که از کوره در رفته بود با بازیکنان پرسپولیس درگیر شد و با کارت قرمز داور از زمین مسابقه اخراج شد. مجتبی شیری، مازیار زارع، حسین بادامکی و امیرحسین فشنگچی از تیم میهمان در این دیدار کارت زرد دریافت کردند.

لیگ برتر ایران 90-91/ وقتی پرسپولیس 4 تایی شد/ تراکتور حماسه آفرید

دیدارهای تراکتور و پرسپولیس در فصل 90-91 لیگ برتر برای سرخ پوشان دیار آذربایجان خاطره انگیز و رویایی بود. 11 ذر ماه و در یک روز تعطیل آخر هفته دو تیم در ورزشگاه آزادی مقابل یکدیگر صف آرایی کردند.

در این دیدار شاگردان امیر قلعه نوعی در دقیقه 49 قفل دروازه میزبان را از هم گشودند تا نیمی از ورزشگاه غرق در شادی شود. پس از این گل حملات دامنه دار میزبان نتیجه ای در پی نداشت تا تراکتورسازان سه امتیاز خارج از خانه این دیدار را نصیب خود کنند.

سیاوش اکبرپور در نخستین دقیقه این دیدار به دلیل تکل خطرناک خود از محمود رفیعی کارت زرد دریافت کرد و محمد نوری، مهرداد اولادی، غلامرضا رضایی و علیرضا نور محمدی اخطاری‌های میزبان بودند.

پنجشنبه 7 اردیبهشت در دیدار برگشت از ساعت 16 و 30 فوتبال دوستان هوادار تراکتور روز به یادماندنی تجربه کردند. هر چند نیمه نخست این دیدار چنگی به دل نزد و گلی از دروازه تیم‌ها رد و بدل نشد ولی نیمه دوم شور و هیجان کافی داشت تا بازی نیمه اول این دیدار را جبران کند.

هواداران تراکتور که به شدت منتظر به ثمر رسیدن گل تیم خود بودند در حال تشویق تیم خود بودند که فلاویو امانوئل لوپز پیکاسو در دقیقه 50 نخستین گل تیمش را وارد دروازه پرسپولیس کرد. در ادامه فرزاد حاتمی موفق شد در دقیقه 57 دومین گل سرخ‌پوشان را وارد دروازه پرسپولیس کند.

اما این پایان کار نبود و فلاویو لوپز بار دیگر در دقیقه 63 سومین گل تیمش و دومین گل خود را وارد دروازه حریف کرد و بلافاصله دو دقیقه پس از آن محمد ابراهیمی تیر خلاص را بر قلب پرسپولیس زد تا این تیم در تبریز 4 تایی شود و 4 خاطره ساز در تبریز به یادگار بماند. البته علیرضا نورمحمدی در دقیقه 79 یکی از گل‌های خورده را جبران کرد تا شاهد شعار «عیبی یوخ» هواداران تراکتور باشیم.

احسان حاج صفی از تراکتور و امیرحسین فشنگچی، امون زاید و مهدی مهدوی کیا اخطاری‌های این دیدار پر گل بودند.

لیگ برتر ایران 91-92/ تراکتور در پیروزی‌های پیاپی هم پرسپولیس را 4 تایی کرد

پیروزی 4 بر 1 تراکتور مقابل پرسپولیس پایان روزهای خوش این تیم مقابل پوشان پایتخت نبود. دوشنبه 13 آذر سال گذشته دو تیم در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر رفتند و این دیدار با پیروزی یک بر صفر تیم میهمان به پایان رسید.

شاگردان تونی اولیویرا توانستند در ورزشگاه آزادی با ارائه یک دیدار منطقی میزبان خود را با شکست رو به رو کنند.

در دیدار برگشت همین فصل تراکتور در حالی به مصاف پرسپولیس می‌رفت که سرمربی خود را اخراج شده می‌دید.20 اردیبهشت تراکتور در روزهای بحرانی خود به مصاف پرسپولیس رفت ولی باز هم سرخ پوشان پایتخت را با شکست بدرقه کرد.

تراکتور با هدایت حسن آذرنیا توانست نتیجه ای مشابه پیروزی فصل قبل را رقم بزند با این تفاوت که این بار یک گل کمتر به ثمر رساند.

در این دیدار تیم میزبان با نتیجه سه بر یک میهمان خود را با شکست بدرقه کرد تا چهارمین شکست پیاپی سرخ پوشان پایتخت مقابل نماینده فوتبال آذربایجان رقم بخورد و عدد 4 در میان هواداران تراکتور فراموش نشدنی بماند.

لیگ برتر ایران 92-93/ سرانجام پرسپولیس رنگ برد را دید/ همیشه پای یک داور در میان است!

چهارشنبه 2 مرداد سال جاری تراکتور در نخستین دیدار نیم فصل اول در حالی به مصاف پرسپولیس می‌رفت که هیچ یک از دو تیم آماده این مصاف حساس نبودند. هر دو تیم از بدن‌سازی نیم فصل خارج شده بودند و خود را برای شروع لیگ آماده می‌کردند.

شاگردان جلالی با برگزاری چند دیدار دوستانه سبک گام به این مصاف گذاشته بودند و شاگردان دایی نیز هنوز به آمادگی کامل نرسیده بودند.

از سوی دیگر این دیدار حساسیت‌های زیادی به دلیل حضور برخی بازیکنان در تیم‌های مقابل داشت. حضور کریمی، کاظمیان، نصرتی و احمدزاده در مقابل پرسپولیس و حضور دهنوی، صادقیان، پولادی و سید صالحی مقابل تراکتور حساسیت‌ها را فراتر برده بود.

استقبال بی نظیر هواداران دو تیم از این مسابقه در ابتدا سبب شد تا محسن قهرمانی به مدت 5 دقیقه دیرتر از زمان مورد نظر سوت بازی را به صدا درآورد.

سفید پوشان تراکتور سازی از همان دقایق اولیه نبض کامل توپ و میدان را در تسلط خود درآورند.

اما در آخرین دقایق نیمه نخست محسن قهرمانی در یک اقدام تعجب برانگیز یک ضربه پنالتی به نفع پرسپولیس اعلام کرد ولی این پنالتی با واکنش خوب حامد لک مهار شد.

در نیمه دوم اخراج کاپیتان تراکتورسازان توسط قهرمانی در کنار چندین سوت مشکوک دیگر باعث شد تا تراکتورسازان تا ماه‌ها بعد از این بازی معتقد باشند داور در این دیدار به سمت پرسپولیس «غش» کرد. اصطلاحی که بعدها توسط علی دایی در فوتبال ایران باب شد.

لازم به ذکر است سید مهدی سید صالحی در دقایق پایانی این دیدار دروازه تیم سابق خود را گشود و سبب پیروزی یک بر صفر سرخ پوشان تهرانی شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرخ ترین مصاف دنیا در حضور پرشورترین هواداران/تراکتورسازان بدنبال ششمین برد تراکتورسازان حال باید روز جمعه آتی به مصاف تیم صدرنشین، پرسپولیس بروند. سرخ پوشان آذربایجان که در اولین دیدار لیگ با ناداوری بازی را به پاتختی ها واگذار کردند، در پی جبران این شکست می باشند و خواهان سرسخت این سه امتیاز خانگی می باشند. سرویس ورزشی آناج: دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران، روز جمعه هشتم آذر و از ساعت 15:00 به مصاف هم خواهند رفت. این دیدار از سری رقابت های هفته شانزدهم لیگ برتر و در استادیوم یادگار امام به مصاف هم خواهند رفت.

نتایج دیدار های گذشته دو تیم:

تراکتورسازی 1 - 1 پرسپولیس / پرسپولیس 2 - 1 تراکتورسازی / پرسپولیس 1 - 0 تراکتورسازی / تراکتورسازی 1 - 0 پرسپولیس / پرسپولیس 0 - 1 تراکتورسازی / تراکتورسازی 4 - 1 پرسپولیس / پرسپولیس 0 - 1 تراکتورسازی / تراکتورسازی 3 - 1 پزسپولیس / پرسپولیس 1 - 0 تراکتورسازی

اشاره: دو تیم تا به حال 9 بار در رقابت های لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که سهم تراکتورسازی 5 برد و سهم پرسپولیس 3 برد بوده است. به این ترتیب 8 بازی از نه بازی دو تیم برنده داشته و تنها یک دیدار به تساوی انجامیده است.

تیم میزبان: تراکتورسازی تبریز

شاگردان مجید جلالی در تیم تراکتورسازی تبریز، از پانزده دیداری که در رقابت های نیم فصل اول رقابت های لیگ برتر انجام دادند، به هفت پیروزی و شش تساوی دست یافتند و در مجموع با کسب 26 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی و پشت سر تیم های پرسپولیس و فولاد خوزستان قرار گرفت.

نکته جالب در مورد نتایج تیم تراکتورسازی در رقابت های نیم فصل، کسب تنها دو برد از هفته بازی خانگی می باشد و پنج دیدار باقی نیز به تساوی انجامیده است. همین امر باعث شد تا هواداران تراکتورسازی در ابتدای لیگ نسبت به عملکرد این تیم اعتراض کنند اما رفته رفته با کسب برد های خارج از خانه، دیدگاه عمومی نسبت به توانایی های مجید جلالی تغییر یافت.

سرخپوشان تراکتورسازی در دیدار های خانگی خود نباخته اند و با متحمل شدن تنها دو باخت از پانزده بازی خود، کمترین تعداد باخت را در میان تیم های لیگ برتری دارند.

در خط آتش نیز تراکتورسازان عملکرد بسیار خوبی داشتند و همراه با تیم فولاد خوزستان، با بیست و دو گل زده هجومی ترین تیم های لیگ برتر می باشند. بهترین تفاضل گل در بین تیم های لیگ برتر نیز در اختیار تیم تراکتورسازی است.

در مجموع شاگردان مجید جلالی در نیم فصل اول رقابت ها عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشتند و تا حدودی رضایت هواداران خود را جلب کردند. آن ها البته می توانستند با کسب یک برد خانگی مقابل استقلال قهرمان نیم فصل شوند اما با توقف مقابل این تیم در تبریز این شانس را از دست دادند.

تراکتورسازان حال باید روز جمعه آتی به مصاف تیم صدرنشین، پرسپولیس بروند. سرخ پوشان آذربایجان که در اولین دیدار لیگ با ناداوری بازی را به پاتختی ها واگذار کردند، در پی جبران این شکست می باشند و خواهان سرسخت این سه امتیاز خانگی می باشند.

ترکیب احتمالی: حامد لک - حبیب گردانی - محمد نصرتی - مرتضی اسدی - محمد ایرانپوریان - مهدی کیانی - میثم بائو - مهدی کریمیان - فرشاد احمد زاده - سعید دقیقی - کریم انصاری فرد

تیم میهمان: پرسپولیس تهران

شاگردان علی دایی در تیم پرسپولیس توانستند با کسب سه امتیاز های خانگی ارزشمند خود، صدرنشینی را در هفته های متوالی بدست آورده و در پایان نیم فصل عنوان قهرمانی را نیز از آن خود کنند و پس از سال ها ناکامی، در دل هواداران خود شور شعف تازه ای ایجاد کنند.

علی دایی که علی رغم پیش بینی، از خرید ستاره ها صرف نظر کرد و تنها با جوانگرایی در فصل نقل و انتقالات حواشی و نگرانی زیادی پیرامون تیم خود ایجاد کرد، توانست خود را به همه ثابت کرده و با کسب نتایج نسبتا خوب، توانایی های خود را به رخ بکشد.

تیم پرسپولیس از پانزده دیدار خود در نیم فصل اول رقابت های لیگ برتر به هست پیروزی و 4 تساوی دست یافتند که هفت برد از بین این 8 پیروزی، در دیدار های خانگی رقم خورده و این تیم بر خلاف تراکتورسازی توانسته است از دیدار های خانگی بیشترین بهره را ببرد.

در عین حال اما آمار گل زنی تیم پرسپولیس نسبت به سایر تیم های مدعی بسیار ضعیف بوده و این تیم تنها با 13 گل زده حتی از برخی تیم های قعر جدولی نیز گل زده کمتری دارد. در سمت مقابل اما آمار گل خورده این تیم بسیار عالی بوده و خط دفاعی این تیم با تنها 6 گل خورده در پانزده بازی، بهترین عملکرد را در بین تیم های لیگ برتر دارد.

سرخپوشان پایتخت علی رغم کسر یک امتیاز قهرمان نیم فصل شدند و به همین دلیل از انگیزه بالایی برای کسب سه امتیاز در تبریز دارند که نوید یک بازی بسیار زیبا را به هواداران دو تیم می دهد.

ترکیب احتمالی: نیلسون - جلالی حسینی - حسین ماهینی - میثم حسینی - امید عالیشاه - محسن بنگر - رضا حقیقی - پیام صادقیان - مهرداد کفشگری - محمدرضا خلعتبری - مهدی سید صالحی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی:
از علی دایی و کریم باقری در بازی فردا تجلیل خواهد شد.
سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی در جلسه هماهنگی دیدار تیمهای تراکتورسازی و پرسپولیس تهران گفت : تمامی امکانات در استادیوم یادگار امام ره در اختیار تماشاگران فهیم ...
سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی در جلسه هماهنگی دیدار تیمهای تراکتورسازی و پرسپولیس تهران گفت : تمامی امکانات در استادیوم یادگار امام ره در اختیار تماشاگران فهیم و باشگاه تراکتورسازی قرار دارد و از از علی دایی و کریم باقری خیرین فعال در زلزله ارسباران و قهرمانان و مربیان پارالمپیک بمناسبت هفته پارلمپیک تجلیل خواهد شد.
وی افزود : هویت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با هواداران خود نمود پیدا میکند و هواداران فهیم و پرشور آذربایجانشرقی در استادیوم یادگار امام ره حماسه ای ثبت خواهند کردو و شور و شعور حسینی ، ادب ، مهمانوازی و فرهنگ اصیل مذهبی را در ماه محرم ماه و عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی همانند گذشته نشان خواهند داد.
وی هواداران تیم تراکتور سازی را بانشاط و مزین به ارزشهای اخلاقی قلمداد نموده وضمن تقدیر از ارزشهای دینی و قرآنی حاکم بر فضای هواداران تیم تراکتور سازی ، افزود : تیم تراکتور سازی با حضور پرشور هواداران خود جو حاکم بر فضای هواداری کشور بویژه در بازیهای ملی را تغییر داده و این امر در بین سایر تیم های کشور باید به الگو گرفته شود .
وی افزود : امیدواریم این فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و آذربایجان برای همیشه اینچنین پرشور در بین هواداران باقی بماند و زمینه مساعد شناسایی ارزشهای معنوی را برای سایر ملل و کشورهای اسلامی در تمام عرصه ها ، علی الخصوص ورزش را فراهم نماید.
وی افزود : تراکتورسازی نماد اقتدار استان در میادین ورزشی کشور است و روز جمعه در استادیوم ۷۰ هزار نفری یادگار امام ره تبریز با حضور پرشور هواداران فهیم و دعای خیر مردم تراکتورسازی تبریز به جایگاه واقعی و در خور شان و منزلت تبریز همیشه قهرمان و استان سرافراز آذربایجانشرقی خواهد رسید.
سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی تصریح کرد : از علی دایی و کریم باقری از مفاخر فوتبال آذربایجان که در جریان زلزله ارسباران و کمک به مردم زلزله زده به عنوان خیر ورزشی معرفی شده اند در ابتدای دیدار تجلیل خواهد شد.
وی گفت : همچنین از قهرمانان پارالمپیک ورزش استان بمناسبت هفته پارالمپیک در بین دو نیمه تجلیل و قدردانی خواهد شد.
دیدار تیمهای ترکتورسازی تبریز و پیروزی تهران روز جمعه ۸ آذرماه از ساعت ۱۵ از هفته نخست دور برگشت در استادیوم یادگار امام ره تبریز برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی دایی در نشست خبری قبل از بازی با تراکتورسازی؛بود و نبود کریمی برای پرسپولیس مهم نیست/هر دو تیم بدنبال سه امتیاز هستند/تراکتور با طرفدارانش زنده است سرمربی تیم پرسپولیس گفت: کریمی حضورش برای تراکتور غنیمت بزرگی است و از نظر فنی احترام خاصی به وی قائلم و امیدوارم موفق شود. به گزارش آناج، علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی با تراکتورسازی اظهار کرد: امیدوارم فردا یک بازی خوب از هر دو تیم شاهد باشیم. ما چند بازیکن در تیم ملی داشتیم و یک هفته نتوانستیم در کنار یکدیگر تمرین کنیم. ولی با آمادگی به تبریز آمده‌ا یم تا 3 امتیاز این دیدار را کسب کنیم.
وی افزود: هر دو تیم نیاز مبرمی به 3 امتیاز این بازی دارند و تراکتور از شرایط میزبانی بهره‌مند است و هر دو تیم برای برد به زمین می‌آیند و این جذابیت‌های بازی را بیشتر می‌کند.
سرمربی تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: فردا روز بزرگی برای فوتبال ایران است و امیدوارم با یک نتیجه خوب روز بزرگی برای من باشد. تراکتور با طرفدارانش زنده است و افتخار می‌کنم که چنین هوادارانی دارد و عشق و علاقه مردم آذربایجان به این تیم ستودنی است.
علی دایی درباره تاثیر حضور یا عدم حضور کریمی در این دیدار گفت: کریمی حضورش برای تراکتور غنیمت بزرگی است و من از هر لحاظ برای این بازیکن احترام خاصی قائلم و امیدوارم موفق باشد.
وی افزود: ما به گونه‌ای تمرین کرده‌ایم که اگر کریمی باشد و یا نباشد بتوانیم موفق شویم و من خبر ندارم که او می‌تواند در بازی فردا حضور یابد یا خیر.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به مصدومان و محرمان این تیم اظهار کرد: امید عالیشاه به دلیل مصدومیت و پیام صادقیان به دلیل محرومیت در بازی فردا غایب خواهند بود.
وی درباره نقل و انتقالات گفت: ما 5، 6 بازیکن را در نیم فصل از دست دادیم ولی با این وجود لیست مازادی نداشتیم و هر بازیکنی که خودش خواست از تیم رفت. با این وجود فرزاد حاتمی و محسن مسلمان را به تیم اضافه کردیم و امیدوارم به نحو احسن از این بازیکنان استفاده کنیم و با این نفرات در نیم فصل دوم نتایج خوبی بگیریم.
دایی گفت: هر تیمی که می‌خواهد موفق شود باید بتواند هم در خط دفاعی و هم در خط حمله موفق باشد و به نظر من هر تیمی که کمتر گل بخورد شخصیت بالایی خواهد داشت.
سرمربی تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: با اینکه تیم ما کم گل به ثمر رسانده ولی تفاضل گل خوبی داریم و اینکه بیشتر گل بزنید و گل بخورید سودی نخواهد داشت و باید در تمام نقاط زمین مستحکم باشیم ولی قبول دارم که می‌توانستیم گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دیدار تراکتورسازی و پرسپولیسپوستر/یادگار امام،هشت آذر،دیدار سرخ های ایران و هشتاد هزار هوادار عاشق آناج: دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران از هفته اول نیم فصل دوم روز جمعه از ساعت 15 در ورزشگاه یادگارا مام تبریز برگزار خواهد شد که احتمال حضور نزدیک به هشتاد هزار نفر در این بازی می رود.

http://anaj.ir/uploads/1392-9-7/anaj1385655145T6PR5d.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی در نشست خبری قبل از بازی با پرسپولیس؛بارش بارن نباید مانع از حضور هواداران در ورزشگاه شود/در صورت توافق کرار را جذب میکنیم مربی تیم تراکتورسازی درباره تیم پرسپولیس گفت: آنها تیم بزرگی هستند و مربی خوبی دارند. بازیکنان این تیم توانمند هستند ولی ما برای کسب سه امتیاز بازی خواهیم کرد. از هواداران می‌خواهم به تیم حریف احترام بگذارند. به گزارش آناج، فرهاد پورغلامی در نشست خبری پیش از دیدار تیم تراکتورسازی برابر اظهار کرد: تیم‌هایی که به تبریز می‌آیند، با لایه‌های دفاعی زیادی در زمین حاضر می‌شوند ولی ما برای این موضوع چاره‌ای اندیشیده‌ایم تا امتیاز خوبی به دست بیاوریم. برای بازی پرسپولیس تمرینات خوبی را انجام داده‌ایم و امیدوارم بازیکنان کار تاکتیکی را به خوبی در زمین انجام بدهند.
وی ادامه داد: اکثر بازیکنان ما با شرایط آب و هوایی تبریز آشنایی دارد و اگر فردا باران ببارد بازیکنان تیم ما مشکلی نخواهند داشت. ان شاالله بارش باران باعث نشود که هواداران به ورزشگاه نیایند و امیدوارم حضور پرشوری داشته باشند تا با حمایت آنها سه امتیاز را به دست آوریم.
مربی تیم تراکتورسازی درباره تیم پرسپولیس گفت: آنها تیم بزرگی هستند و مربی خوبی دارند. بازیکنان این تیم توانمند هستند ولی ما برای کسب سه امتیاز بازی خواهیم کرد. از هواداران می‌خواهم به تیم حریف احترام بگذارند.
وی درباره وضعیت جاسم کرار که آیا به این تیم خواهد پیوست یا خیر، عنوان کرد: باشگاه با جاسم کرار مذاکره کرده و اگر به توافق ختم شود، این بازیکن به جمع ما اضافه می‌شود. هر بازیکن خارجی که به تیم آمده تست داده و ما از تمام خارجی‌ها تست خواهیم گرفت.
پورغلامی ادامه داد: با چند بازیکن خارجی که مدنظرمان هستند مذاکره کرده‌ایم. قیمت‌های بالای بازیکنان دست ما را در نیم‌فصل تنگ کرده است. بازی دادن به بازیکنان جوان در تیم‌هایی که هواداران بیشتری دارند، با تیم‌هایی که هواداران کمتری دارند بسیار متفاوت است.
مجید جلالی به دلیل سرماخوردگی در نشست حاضر نشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی در بازی با پرسپولیس به میدان می‌رود
مربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: علی کریمی در لیست 18 نفری این تیم در بازی مقابل پرسپولیس تهران قرار دارد.
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۴۰کد مطلب : 15264
فرهاد پورغلامی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: نام این بازیکن طراح و موثر در لیست ۱۸ نفری قید شده و چنانچه کادر فنی صلاح بداند در بازی مقابل پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

وی با بیان اینکه مصدومیت کریمی رو به بهبود است، گفت: وی در تمرینات امروز تیمی مدت کوتاهی را همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

پورغلامی با تاکید بر اینکه علی کریمی به لحاظ جسمانی هیچ مشکلی ندارد، اظهارکرد: وی در تمام تمرینات تیمی نیم فصل حضور داشت، اما به دلیل آسیب دیدگی قدیمی از ناحیه پا در هفته دوم تمرینات حضور نداشت.

وی همچنین از بهبود کامل مصدومیت ˈ مرتضی اسدی ˈ خبر داد و گفت: این بازیکن سه جلسه در تمرینات تیمی حضور داشت و برای بازی فردا از آمادگی مناسبی برخوردار است.

دیدار حساس تیم های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران ساعت ۱۵ روز جمعه در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دایی: اصالت آذربایجانی ما کوچک شدنی نیست
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اصالت و پیشینه فرهنگی ما آذربایجانی ها با شعارهای بی اهمیت به هیچ عنوان کوچک نمی شود.
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۳۷کد مطلب : 15263
fبه گزارش اهراب نیوز، علی دایی در کنفرانس خبری قبل از بازی با تراکتورسازی، با اشاره به برخی توهین ها نسبت به قومیت آذری در ورزشگاه ها، افزود: ما به آذربایجانی بودن خودمان افتخار می کنیم و تمام افرادی که در سرزمین ایران زندگی می کنند دارای ارزش و جایگاه رفیعی هستند.

وی با بیان اینکه آذربایجان در طول تاریخ مهد بسیاری از شخصیت های بزرگ بوده است، ابراز امیدواری کرد روز فرا برسد که با رشد فرهنگی ملت توهین به هموطنان از بین رفته و همه در کنار هم و در صلح و آرامش کامل با احترام متقابل زندگی نمایند.

دایی مسایل قومیتی را موضوعی بسیار کوچک در برابر عظمت و بزرگی نام ایران عنوان کرد و گفت: نباید به چنین مسایلی به ویژه در محیط پاک ورزشگاه ها دامن زده شود.

وی ادامه داد: باید ارزش ها را در کشور بزرگ کنیم نه اینکه عده ای تلاش کنند مسایل کوچکی همچون قومیت و ملیت ها بزرگ کنند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به بازی فردا /جمعه/ مقابل تراکتورسازی، گفت: یکی از بازی های سخت و بسیار مهم لیگ برتر را پیش روداریم و امیدواریم تماشاگران در ورزشگاه بازی زیبا، دیدنی و مهیجی را شاهد باشند.

دایی از تیم تراکتورسازی به عنوان افتخار مردم آذربایجان یاد کرد و افزود: من از کودکی بازی های این تیم پرهوادار و محبوب را پیگیری می کردم و به خوبی می دانم که مردم آذربایجان با عشق و علاقه خاصی نسبت به تیم خود پایبند هستند.

وی هواداران تراکتورسازی تبریز را متعصب و مودب خواند و اظهارکرد: این تیم به هواداران خود زنده است و من افتخار می کنم که مردم خطه آذربایجان هیچ گاه این تیم را تنها نمی گذارند.

دایی بازی فردای دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس را بسیار مهم خواند و گفت: فردا روز بزرگ فوتبال ایران خواهد بود و امیدوارم با برد تیم ما همراه باشد.

وی با تاکید بر اینکه پرسپولیس با هدف برد و کسب هر سه امتیاز این دیدار به تبریز آمده است، افزود: فردا تیم ما هجومی بازی خواهد کرد اما با تفکر وارد میدان شده و تلاش خواهیم کرد به حریف اجازه ایجاد فرصت گلزنی ندهیم.

سرمربی پرسپولیس تهران گفت: در بازی فردا امید عالیشاه را به علت مصدومیت و پیام صادقیان را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم.

دایی انگیزه های بالای هر دو تیم تراکتور و پرسپولیس برای کسب سه امتیاز بازی فردا را مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به اینکه در راس کادر فنی تراکتور شخصیت ممتازی همچون مجید جلالی قرار گرفته است بدون تردید شاهد بازی زیبایی خواهیم بود چون تفکرات کادرفنی دو تیم معطوف به ارایه بازی فوتبال جذاب است.

وی درباره نوع بازی پرسپولیس با توجه به حضور و یا حاضر نشدن علی کریمی در ترکیب تراکتورسازی، اظهار کرد: ما در طول هفته تمریناتی را ترتیب داده بودیم که بدون مشکل خاصی از بابت حضور این بازیکن در ترکیب تیم حریف وارد زمین شویم.

دایی از علی کریمی به عنوان غنیمت بزرگ برای تراکتورسازی یاد کرد و افزود: من به لحاظ فنی احترام زیادی برای وی قایل هستم.

دیدار حساس تیم های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران ساعت ۱۵ فردا /جمعه/ در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سازمان اتوبوس رانی تبریز در بازی تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس سرویس دهی می کند

سازمان اتوبوسرانی تبریز و حومه در بازی دو تیم فوتبال تراکتورسازی و پرسپولیس سرویس دهی می کند.alt

به گزارش جمهور، اتوبوس های این سازمان در روز برگزاری این مسابقه از مبادی مختلف شهر نسبت به انتقال تماشاگران به ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز محل برگزاری مسابقه اقدام خواهند کرد.

تماشاگران می توانند از ساعت 12 روز جمعه هشتم آذرماه جاری از طریق اتوبوس های مستقر در چهارراه عباسی، میدان ستارخان و میدان جهاد (نصف راه) برای رسیدن به ورزشگاه استفاده کنند.

این مسابقه ساعت 15 هشتم آذرماه جاری در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز انجام می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیافردا یک بازی مقتدرانه و با کیفیت را شاهد خواهیم بود/نیاز تراکتور به هواداران...

ذرنیا در گفتگو با آناج:فردا یک بازی مقتدرانه و با کیفیت را شاهد خواهیم بود / با حضور پرشور هواداران کوبنده تر از نیم فصل اول ظاهر می شویم حسن آذرنیا گفت: روز جمعه یک بازی مقتدرانه و با کیفیت را شاهد می شویم و در مقابل حضور پر شور هواداران سه امتیاز کامل بازی را کسب می کنیم. به گزارش آناج، حسن آذرنیا سرپرست تیم تراکتورسازی، در خصوص بازی فردا با تیم پرسپولیس به خبرنگار ورزشی آناج گفت: بازی با تیم پرسپولیس ، همانند دیگر بازی ها است. تنها حساسیت این بازی حضور دو تیم در کورس قهرمانی می باشد. هیچ تیمی نمی خواهد خود را از صدر دور کند و به همین خاطر با تمام وجود در زمین مسابقه حضور خواهد داشت.

بازیکنان ما نیز در تعطیلات نیم فصل تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته اند. از لحاظ روحی در شرایط مناسبی هستند. انشالله روز جمعه یک بازی مقتدرانه و با کیفیت را شاهد می شویم و در مقابل حضور پر شور هواداران سه امتیاز کامل بازی را کسب می کنیم. یک موضوع مهم وجود دارد که باید به هواداران گوش زد کنم. آن هم این موضوع است که چهار بازی پشت سر هم در تبریز بازی داریم. استفاده از پتانسیل هواداران برای ما ارزش بسیار بالایی دارد.

همچنین یک بازه زمانی زیاد برای ریکاوری در اختیار داریم چرا که در بازی های خارج از خانه تمرینات کمتری را انجام می دهیم، خستگی بازیکنان از لحاظ روحی و روانی نیز تأثیر زیادی دارد. امیدواریم با حضور پرشور هواداران در مسابقات خانگی بتوانیم کوبنده تر از نیم فصل اول ظاهر شویم.

وی در خصوص ترمیم زمین چمن کمپ اختصاصی باشگاه به آناج توضیح داد: بعد از بازی با پرسپولیس، از روز یکشنبه تمرین. تمرینات را در زمین چمن باشگاه ادامه خواهیم داد و در اینجا لازم می دانم از مسئولین باشگاه، فضای سبز، اسبقیان ، ستوده نژاد، هوشیار، مسئولین باشگاه گسترش فولاد، مسئولین زمین چمن لشگر که در این مدت محبت و نهایت همکاری را داشتند تشکر و قدردانی کنم.

سرپرست تیم تراکتورسازی در خصوص جذب جاسم کرار و بازیکن خارجی اضافه کرد: باشگاه در حال مذاکره است، آن طور که روند مذاکرات پیش می رود جای امیدواری وجود دارد که کرار به تراکتور بپیوندد و با حضور وی در تراکتور دل هواداران شاد شود. البته این موضوع را باید در نظر گرفت، نقل و انتقالات بازیکنان ایرانی و بازیکنانی که در لیگ ایران بازی می کنند تا 14 آذر ماه می باشد. با وجود اینکه 8 آذر ماه با پرسپولیس بازی داریم، ولی تا زمان مقرر شده می توانیم بازیکنان شاغل در لیگ ایران را جذب کنیم.همچنین بازیکنان شاغل ایرانی و خارجی در لیگ های خارج از ایران نیز بعد از پیوستن به تیم های ایرانی از 16 دی ماه تا 12 بهمن ماه زمان صدور ITC آنها می باشد.

وی در پایان با بیان اینکه از خرید بازیکن ایرانی ناامید نمی شویم، به خبرنگار ورزشی آناج گفت: تیم های که بازیکنان با کیفیتی دارند به سختی رضایت نامه می دهند. با این حال ناامید نشده ایم و در حال مذاکره هستیم. ولی طی جلسات فراوان بین مسئولین باشگاه و سرمربی تیم، قرار بر این شده است که با خرید دو بازیکن خارجی نقاط ضعف تیم برطرف شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دایی: به آذری بودنم افتخار می‌کنم / امیدوارم با برد تبریز را ترک کنیم
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92090705133
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۷
large-22.jpg
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امیدوار است تیمش با کسب سه امتیاز خارج از خانه برابر تراکتورسازی نیم فصل دوم را خوب آغاز کند.

علی دایی در نشست خبری پیش از بازی با تراکتورسازی گفت: خوشحالم که به تبریز آمده‌ام. امیدوارم فردا بازی خوبی را از سوی دو تیم شاهد باشیم. تعدادی از بازیکنان‌مان در اردوهای تیم ملی بودند اما توانسته‌ایم تمرین‌های خوبی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با آمادگی کامل به تبریز آمده‌ایم و امیدوارم سه امتیاز کسب شود. تراکتورسازی انگیزه زیادی برای بازی فردا دارد و ما هم انگیزه زیادی داریم. فردا روز بزرگی برای فوتبال ایران است و ان شاالله با کسب نتیجه خوب از تبریز خارج شویم. مطمئنا تراکتورسازی با هوادارانش قدرت زیادی دارد و خوشحالم که این تیم هواداران پرشوری دارد. بازی‌های این تیم را از دوران کودکی پیگیری می‌کرده‌ام. به آذری بودنم افتخار میکنم.

سرمربی پرسپولیس درباره غایبان تیمش در بازی جمعه بیان کرد:‌ امید عالیشاه مصدوم است و صادقیان را نیز به دلیل محرومیت در اختیار نداریم. در نیم‌فصل پنج، شش بازیکن را از دست داده‌ایم در حالی که لیست مازادی نداشته‌ایم و توانسته‌ایم فقط دو بازیکن به نام‌های مسلمان و حاتمی را به تیم اضافه کنیم.

دایی در پایان گفت: امیدوارم نیم فصل دوم امتیازهای خوبی کسب کنیم و به هدفی که داریم دست پیدا کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی: جاسم کرار باید تست بدهد/ هر سه امتیاز بازی با پرسپولیس را می‌خواهیم
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92090705135
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۰
poorgholami.jpg
مربی تیم فوتبال تراکتورسازی از دیدار خانگی مقابل پرسپولیس سه امتیاز را می‌خواهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرهاد پورغلامی در نشست خبری پیش از دیدار تیم تراکتورسازی برابر پرسپولیس اظهار کرد: تیم‌هایی که به تبریز می‌آیند، با لایه‌های دفاعی زیادی در زمین حاضر می‌شوند ولی ما برای این موضوع چاره‌ای اندیشیده‌ایم تا امتیاز خوبی به دست بیاوریم. برای بازی پرسپولیس تمرینات خوبی را انجام داده‌ایم و امیدوارم بازیکنان، کار تاکتیکی را به خوبی در زمین انجام بدهند.

وی ادامه داد: اکثر بازیکنان ما با شرایط آب و هوایی تبریز آشنایی دارند و اگر فردا باران ببارد بازیکنان تیم ما مشکلی نخواهند داشت. ان شاالله بارش باران باعث نشود که هواداران به ورزشگاه نیایند و امیدوارم حضور پرشوری داشته باشند تا با حمایت آنها سه امتیاز را به دست آوریم.

مربی تیم تراکتورسازی درباره تیم پرسپولیس گفت: آنها تیم بزرگی هستند و مربی خوبی دارند. بازیکنان این تیم توانمند هستند ولی ما برای کسب سه امتیاز، بازی خواهیم کرد. از هواداران می‌خواهم به تیم حریف احترام بگذارند.

وی درباره وضعیت جاسم کرار که آیا به این تیم خواهد پیوست یا خیر، عنوان کرد: باشگاه با جاسم کرار مذاکره کرده و اگر به توافق ختم شود، این بازیکن به جمع ما اضافه می‌شود. هر بازیکن خارجی که به تیم آمده، تست داده و ما از تمام خارجی‌ها تست خواهیم گرفت.

پورغلامی ادامه داد: با چند بازیکن خارجی که مد نظرمان هستند مذاکره کرده‌ایم. قیمت‌های بالای بازیکنان، دست ما را در نیم‌فصل بسته است. بازی دادن به بازیکنان جوان در تیم‌هایی که هواداران زیادی دارند، با تیم‌هایی که هواداران کمی دارند بسیار متفاوت است.

به گزارش ایسنا، مجید جلالی به دلیل سرماخوردگی در نشست حاضر نشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بیانیه باشگاه تراکتورسازی در آستانه بازی پرسپولیس/سرخی تراکتور سرخ تر است

باشگاه تراکتورسازی با صدور بیانیه ای خواهان حضور هواداران این تیم در بازی روز جمعه مقابل پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام(ره) شد.
به گزارش اوج،در بیانیه باشگاه تراکتورسازی آمده است:

همه می خواهند خوب شروع کنند یکی برای تثبیت موقعیت صدر جدولی ، دیگری برای رسیدن به صدر جدول و تعدادی برای بالا آمدن در جدول و تعدادی هم برای فرار از ته جدول

این سرنوشت فوتبال است که همه به جایگاه بالا توجه دارند ، صرفنظر از طبیعت فوتبال و رقابتها آنچه مهم است برخی تیم ها و برخی رسانه ها تنور مسابقات نیم فصل را قبل از شروع مسابقه گرم کرده اند و بعضی تیم ها را برنده و برخی را بازنده کرده اند ، تیتر روزنامه ها نیز قابل توجه است ، یکی نوشته : جمعه صدر جدول را تسخیر می کنیم ، دیگری نوشته استارت قهرمان در شهر سرخ و یکی هم نوشته پرسپولیس استارت قهرمانی را در تبریز می زند ، رسانه ها هم در کنار تیم ها برای خودشان رقابتی دارند .

تیتر هیجانی = خبر جالب = توجه بیشتر = مخاطب بیشتر

اما حقیقت مطلب اینست که مسابقه پرسپولیس و تراکتور به جهت صدر جدولی بودن و فاصله یک امتیاز از اهمیت برخوردار است ، و بر سایر تیم ها نیز تاثیر گذار می باشد ، و از این بابت که برای تراکتور بازی خانگی است امکان حضور حداکثری هواداران و پر شدن ورزشگاه را فراهم آورده است ، به عادات سنتی کاری نداریم که بعضی از تیم ها اعتقاد دارند پر هوادارترین تیم آسیا هستند

ما ادعایی نداریم اما آمار حضور تماشاگران در ورزشگاههای کشور در بازیهای خانگی و حتی بیرون خانه نشان می دهد که تراکتور بیشترین هوادار را دارد .
تراکتوری ها شعار معروفی که از شعار فراتر رفته و به عمل تبدیل شد .

اوده ییب یاتماروخ – تراکتوری آتماروخ

یعنی در خانه نمی نشینیم که بخوریم و بخوابیم ، ما تراکتور را تنها نمی گذاریم.این حرف بازهم در بازی تراکتور با پرسپولیس ثابت خواهد شد.

یک موضوع مهم تر و فراتر از نتیجه مسابقه است ، رنگ پیراهن تیمی که به تبریز می آید مهم نیست رنگ پیراهن تیم میهمان شاید سرخ باشد اما سرخی تراکتور سرخ تر است چون سرخی تراکتور با عشق سرشته شده است ، رابطه هواداران با تراکتور قلبی است .

وعده دیدار 70 هزار هوادار با تیم روز جمعه در یادگار امام (ره) آنچه رقم خواهد خورد حماسه سرخ حضور است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گفتگوی متفاوت آناج با بازیکنان تراکتورسازیکاپیتان و بازیکنان تراکتور از شرایط بازی فردا می گویند/درخواست از یار دوازدهم برای حضور در ورزشگاه آناج: تعدادی از بازیکنان تیم تراکتورسازی، در خصوص بازی با تیم پرسپولیس صحبت کردند. به گزارش آناج، تعدادی از بازیکنان تراکتورسازی، در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص بازی مقابل تیم پرسپولیس و حضور هواداران در این بازی گفتگو کرده اند که در ادامه می خوانید.

مرتضی اسدی: هواداران با حضور پر تعدادشان راه پیروزی را آسان تر کنند

روز جمعه بازی سختی خواهیم داشت. سه امتیاز بازی رفت را در تهران از دست داده ایم و باید با تمام قوا و با حمایت هواداران به مصاف پرسپولیس برویم. نخستین گام نیم فصل دوم را محکم برمی داریم تا بتوانیم به صدر جدول نزدیک تر شویم و در کورس قهرمانی باقی بمانیم. بازیکنان بدون توجه به شرایط جدول و حساسیتهای این دیدار وارد زمین خواهند شد و برای سه امتیاز بازی تلاش خواهیم کرد. هواداران از حساسیت بازی با خبر هستند و در شهر هواداران را می دیدم که همه خود را برای حضور در بازی روز جمعه آماده می کردند. امیدواریم با حضور پرشورشان در استادیوم راه پیروزی در مسابقه را آسان تر کنند.

مهدی کیانی : هواداران بیایند تا عرصه را برای قرمز پوشان پایتخت تنگ تر کنند

همانطور که می دانید، بازی پرسپولیس بازی خیلی حساسی است و با توجه به باختی که در بازی رفت در تهران داشتیم باید در این بازی تمام توانمان را بگذاریم تا بتوانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم و در کورس قهرمانی قرار بگیریم. حضور هوادارانمان در این بازی اهمیت زیادی دارد و امیدواریم همانند بازی استقلال، در بازی های خانگی حضور داشته باشند و با تشویق های پرشوری که دارند عرصه را برای قرمز پوشان پایتخت و دیگر تیم ها تنگ تر کنند.

مهدی کریمیان: ما تراکتورسازی هستیم با پشتوانه ای به نام یار دوازدهم

چهار بازی پشت سر هم در تبریز و در ورزشگاه یادگار امام بازی خواهیم داشت. باید تمام امتیازات بازی های خانگی را به طور کامل کسب کنیم. جایی برای اشتباه کردن وجود ندارد، تمرینات پرنشاطی را انجام داده ایم و نکات فنی بازم از سوی کادر فنی به بازیکنان گوش زد شده است. پرسپولیس از بازیکنان و کادر فنی بسیار خوبی برخوردار است که در رأس آن علی دایی حضور دارد. ما تراکتورسازی هستیم با پشتوانه ای به نام یاردوازدهم. حضور هواداران در بازی های خانگی اهمیت زیادی دارد و امیدواریم با حضور هواداران، تیم ها را یکی پس از دیگری با پیروزی پشت سر بگذاریم و به مقام قهرمانی دست یابیم.

فرشید طالبی: با کسب سه امتیاز ذره ای از خوبی های هوادارانمان را جبران خواهیم کرد

شرایط پرسپولیس از نیم فصل بهتر است اما برابر آنها تیم دست و پا بسته ای نخواهیم بود. با یک بازی هدفدار و با تمرکز بالا پرسپولیس را شکست می دهیم تا امتیازات از دست رفته نیم فصل اول را جبران کنیم، تمام بازیکنان برای بازی پرسپولیس از شرایط خوبی برخوردار هستند. امیدواریم بتوانیم با یک بازی منطقی سه امتیاز بازی را کسب کنیم. دوست داریم همانند بازی استقلال استادیوم را پر ببینیم. طرفداران تراکتورسازی تعصب زیادی به این تیم دارند و مطمئن هستیم حمایت همیشگی خود را در این بازی نیز نشان خواهند داد. در مقابل ما نیز با کسب سه امتیاز بازی بتوانیم ذره ای از خوبی های آنها را جبران کنیم.

سعید دقیقی : به حمایت پر تعداد هواداران احتیاج داریم

هفته های اول نیم فصل دوم از حساسیت و اهمیت بالای برخوردار است. تمام تلاشمان را خواهیم کرد، از چهار بازی خانگی امتیازات کامل را کسب کنیم تا بتوانیم در کورس قهرمانی باقی بمانیم. با هماهنگی که در تمرینات بوجود آمده است، مطمئن هستیم عملکرد بهتری در خط حمله و دیگر خطوط تیم شاهد خواهید بود. نا گفته نماند که تیم پرسپولیس خط دفاعی و سنگربان خوبی در اختیار دارد و برای غلبه کردن به تیم پرسپولیس به حمایت پر تعداد هواداران به همراه تشویق های پرشورشان احتیاج داریم.

بالا