• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی ؛ کلیدی ترین بازیکن نبرد تراکتور- ذوب آهن
اپیزود اول : گل اول بازی توسط میلاد غریبی بازیکن ریز نقش و جوان ذوب آهن زمانی به ثمر می رسد که بازیکنان تراکتور چندین موقعیت صد در صدی برای باز کردن دروازه ذوب آهن را از دست دادند

اپیزود دوم : علی رغم سعی و تلاش بازیکنان تراکتور جهت باز کردن دروازه ذوب آهن ره به جایی نمی برد تا اینکه پشت محوطه جریمه قاسم حدادی فرد بر روی فرشاد احمد زاده خطایی را مرتکب می شود با وجود همه بازیکنان شوت زدن تراکتور ، ضربه را حبیب گردانی می زند و دروازه بان ذوب آهن که تا آن لحظه چندین موقعیت را از مهاجمان تراکتور گرفته بود فقط نظاره گر است ، توپ به تور دو خته می شود و یکی از بهترین گل های تراکتور به ثمر می رسد تا حبیب گردانی نقش پر رنگی در این بازی داشته باشد
اپیزود سوم : بازی در نیمه دوم ادامه دارد هر دو تیم فرصت های زیادی را به دست می آورند ولی گلی رد وبدل نمی شود تا اینکه کریمی جادوگر وارد زمین می شود و با ورودش و پنالتی که بدست می آورد تراکتور و کیانی را به گل دوم می رساند
اپیزود آخر : بازی رو به پایان است و هواداران سرمست و خوشحال از کسب سه امتیاز بازی و تکیه به صدر آنهم به تنهایی . دقیقه 90 بازی قاسم حدادی شوتی نه چنان محکم را به سمت دوازه تراکتور روانه می کند ، یکی از مدافعان تراکتور جهت منحرف کردن مسیر توپ ضربه ای به توپ می زند و توپ روانه دروازه می شود ، حامد لک جلو کشیده ، نمی تواند توپ را مهار کند و تراکتوری ها ، پرسپولیس را بالای سرخود می بیند ، حبیب گردانی دومین گل خودش را به ثمر می رساند البته این بار به ضرر تیمش تا کلیدی ترین بازیکن میدان باشد و جذابیت فوتبال را به یاد ما بیاورد ، بله فوتبال همین است ، با تمامی شادی ها و ناراحتی ها . دیروز حبیب گردانی یکی از بهترین های تراکتور بود چه با آن ضربه بسیار زیبای کاشته و چه با اشتباهی که مرتکب شد . حال هواداران فهیم و پرشور تراکتور منتظرند تا هفته های آینده تیمشان صدر جدول را که بخاطر یک اشتباه به سرخ های پایتخت واگذار کرده اند، پس بگیرند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: با همت بازیکنان قهرمان می شویم/ کرار از ۱۵ دیماه برای تراکتورسازی بازی می کند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: ما مهره های لازم را داریم و در مقایسه با نیم فصل اول شرایط خوبی داریم.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره توقف تیمش مقابل ذوب آهن اظهار داشت: فوتبال است و این اتفاقات طبیعی است. ما می توانستیم برنده باشیم اما این اتفاق رخ نداد و بازی به تساوی کشیده شد.
وی ادامه داد: همه بچه ها اماده هستند. ما مهره های لازم را داریم و در مقایسه با نیم فصل اول شرایط خوبی داریم. نتایجمان بد نیست و دوباره با همت بچه ها به صدر جدول برمی گردیم و انشاءالله در پایان فصل نیز قهرمان می شویم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره وضعیت جاسم کرار تاکید کرد: ما با وکیل این بازیکن قرارداد بسته ایم و ظرف روزهای آینه با مساعد شدن شرایط جوی این قرارداد را در هیات فوتبال ثبت می کنیم. کرار ۷ یا ۸ دیماه به ایران می آید و در تمرینات شرکت می کند. او از ۱۵ دیماه می تواند برای ما بازی کند.
زینی زاده در پایان درباره مهاجم برزیلی مد نظر جلالی افزود: با مدیربرنامه های این بازیکن در حال مذاکره هستیم. به زودی به توافق می رسیم و او نیز از تاریخ مقرر می تواند به میدان برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نی‌زاده با مهر مطرح کرد:

فدراسیون با کی‌روش جلسه مشورتی بگذارد/ تراکتور در آسیا موفق می‌شود
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز می‌گوید قرعه این تیم در لیگ قهرمانان آسیا مناسب است و در صورتی که این تیم به ترکیب مورد نظرش برسد، می‌تواند در آسیا حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد. وی همچنین از فدراسیون فوتبال درخواست کرد نشستی با کارلوس کی‌روش بگذارد تا نمایندگان باشگاه در جریان برنامه‌های او قرار بگیرند.
حمید زینی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص توقف تراکتورسازی برابر ذوب آهن در هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال با بیان مطلب فوق اظهار داشت: بازی خوبی برابر ذوب آهن انجام دادیم ولی در دقایق پایانی صدرنشینی را با گل به خودی از دست دادیم.به هر حال آب و هوا هم در کیفیت بازی موثر بود ولی اگر بدشانسی نبود، الان صدر جدول بودیم.
وی افزود: امیدوارم این نتیجه را در بازی هفته بعد با سپاهان جبران کنیم. این مسابقه برای ما حساسیت زیادی دارد و امیدوارم بتوانیم با پیروزی این بازی خانگی را پشت سر بگذاریم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه با اشاره به حضورش در مراسم قرعه کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، تاکید کرد: به نظرم کشورهای غرب آسیا در اینگونه مراسم فعال نیستند. سهم شرقی‌ها حتی در تبلیغاتی که آنجا وجود داشت، بیشتر بود. فدراسیون فوتبال باید ارتباط را بین باشگاه‌ها و کنفدراسیون فوتبال آسیا برقرار و در این زمینه به باشگاه‌ها کمک کند.
زینی‌زاده ادامه داد: البته ما خودمان کتابچه‌ای از تاریخ و اطلاعات باشگاه تراکتورسازی را با خودمان به مراسم قرعه کشی بردیم و نسخه‌هایی از این کتابچه را هم به کنفدراسیون فوتبال آسیا و هم به باشگاه‌های رقیبمان دادیم. جالب بود که هیچ باشگاهی در آسیا چنین کاری نکرده بود.
وی در خصوص ارزیابی‌اش از حریفان تراکتورسازی تصریح کرد: اگر بتوانیم به ترکیبی که می‌خواهیم برسیم، هم برای لیگ برتر و هم برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکنان خوبی داریم. شرط موفقیت ما این است که شکل مناسبی داشته باشیم. اگر از این مهره‌ها استفاده کنیم در آسیا حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در پایان درباره درخواست کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی برای در اختیار داشتن تمام بازیکنان ملی پوش خود همزمان با مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت: فدراسیون فوتبال باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشد و جلسه‌ای را با حضور کی‌روش و چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان برگزار کند. درست است که تیم ملی در اولویت قرار دارد ولی ما هم باید جوابگوی هواداران خود باشیم. به همین دلیل باید جزئیات برنامه کی‌روش را بدانیم و بهتر است فدراسیون یک جلسه مشورتی را در اینباره برگزار کند.
تیم فوتبال تراکتورسازی روز جمعه در هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال مقابل ذوب آهن به نتیجه تساوی 2 بر 2 دست یافت. تراکتورسازی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم در گروه سوم در کنار تیم‌های العین امارات، الاتحاد عربستان و برنده پلی آف شماره دو قرار گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اتفاقی نادر در فوتبال ایران/
چشم تراکتوری ها روشن/ تشویق بوندسلیگایی ممنوع شد!

نصرنیوز: در چندین هفته اخیر شاهد تشویق های خاص از سوی هواداران تراکتور بودیم که بیانگر سبکی از تشویق های اروپایی بود ولی در اقدامی جالب شاهد ممنوع شدن این نوع تشویق در تبریز شدیم.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، تشویق در فوتبال یکی از راهکارهای روحیه دهی به بازیکنان تیم ها توسط هواداران است و هواداران تراکتور در چندین سال اخیر فوتبال کشور را با انواع تشویق های خاص خود آشنا کردند.

تی تی ها تشویق های ناب خود را از تشویق بشیکتاشی شروع کردند و این روزها به سبک بوندسلیگایی بازیکنان تیم خود را مورد تشویق قرار می دهند. تشویق هایی مدرن و زیبا که شاید این نوع تشویق فقط برای بازیکنانی چون علی کریمی آشنا باشد که در سطح اول فوتبال اروپا حضور داشته اند.

در این نوع تشویق که در کشور آلمان و حتی ترکیه اجرا می شود گوینده ورزشگاه نام بازیکن را می گوید و هواداران لقب یا فامیلی بازیکن را می گویند. این عمل 3 بار تکرار می شود و جو خاصی را در ورزشگاه ایجاد می کند.

در چند دیدار اخیر تراکتور همواره تشویق به سبک بوندسلیگایی به تیتر یک خبرگزاری ها و روزنامه ها تبدیل شد. مسئله ای که حساسیت ویژه آن به دلیل تازگی و جذابیت آن در فوتبال ایران بود. در فوتبالی که روز به روز شاهد شعارهای غیر اخلاقی در سکوها هستیم خلاقیت هواداران تراکتور ستودنی بود.

اما مسئله ای که تعجب همگان را برانگیخت در دیدار تراکتورسازی و ذوب آهن رخ داد. پس از گل نخست تراکتورسازان حبیب گردانی به این سبک تشویق شد ولی پس از گل کیانی شاهد این نوع تشویق نبودیم.

اعتراض باشگاه ذوب آهن به تشویق بوندسلیگایی

رضا تقیون متصدی رسانه ای و ناظر فرهنگی دیدارهای لیگ برتر در تبریز است. وی همان فردی است که در ورزشگاه به عنوان گوینده استادیوم ***** این شعار را بر عهده دارد. تقیون در خصوص ممنوع شدن این نوع تشویق به خبرنگار نصرنیوز می گوید: در دیدار مقابل پرسپولیس به ما عنوان شد که تشویق به این سبک صورت نگیرد و ما فکر می کردیم در دیدارهای بعد شاهد این مشکل نباشیم ولی در بازی با ذوب آهن پس از نخستین گل نماینده فدراسیون به ما هشدار داد که از این نوع تشویق خودداری کنیم چرا که تیم حریف به این قضیه معترض است.

تقیون ادامه می دهد: به نظر ما این نوع تشویق مسئله خاصی نداشت که به تیم حریف توهینی شود یا مفهوم دیگری داشته باشد و دلیل مخالفت مسئولین فدراسیون فوتبال از این نوع سبک تشویق برایمان مبهم است.

وی خاطرنشان می سازد: ما هفته آینده در سازمان لیگ جلسه ای داریم که این مسئله را مطرح خواهیم کرد و به سازمان لیگ پیشنهاد خواهیم داد تا نمایندگان سازمان لیگ در این خصوص مانع نشوند.

تقیون در خصوص اینکه دلیل این مخالفت چه مسئله ای عنوان شد، این چنین ادامه می دهد: دلیل این مخالفت به ما اینگونه اعلام شد که فروتن مدیر تیم ذوب آهن به این نوع تشویق معترض بودند و اعتراض آنها به این دلیل بود که این نوع تشویق در بین هواداران حالت خاصی ایجاد می کند که روحیه بازیکنان حریف را تحت تاثیر قرار می دهد.

تشویق ها باید طبق قانون باشد

در همین راستا تماسی با اصغر فروتن مدیر تیم ذوب آهن اصفهان داشتیم تا قضایا را از زبان وی جویا شویم. وی در این خصوص به خبرنگار نصرنیوز می گوید: من معتقد بودم باید طبق قانون تشویق ها صورت بگیرد و این تشویق باعث می شد بازیکنان نیمکت نشین تیم ما با تضعیف روحیه مواجه شوند.

وی می افزاید: شما اگر جای من در نیمکت نشسته بودید می دیدید که وقتی چنین تشویق صورت می گیرد بازیکن نیمکت نشین ما چگونه تحت تاثیر قرار می گیرد. ما تابع قانون هستیم و هر چه قانون بگوید می پذیریم و در این بازی هم از تجربیات خودمان استفاده کردیم و به ناظر بازی اعتراض کردیم تا این تشویق ادامه نیابد.

فروتن در پاسخ به اینکه آیا این نوع تشویق را به عنوان سبکی نو و مدرن در فوتبال جهان می پذیرد یا خیر، خاطرنشان می کند: من به هیچ وجه مخالف این نوع تشویق نیستم بلکه معتقدم اگر چنین تشویقی صورت می گیرد باید برای هر دو تیم باشد نه اینکه فقط برای تیم میزبان صورت گیرد و زننده گل تیم ما با 10 دقیقه تاخیر معرفی شود. باید در کل کشور این نوع تشویق جا افتاده شود و بعد برای همه تیم ها اجرا شود تا تبعیض صورت نگیرد.

چطور ممکن است تیم حریف هم مثل میزبان تشویق شود؟

پس از شنیدن صحبت های فروتن بار دیگر با تقیون تماس گرفتیم تا صحبت های وی را در این خصوص بشنویم. وی در خصوص این ادعای فروتن مبنی بر اینکه باید دو تیم به این صورت تشویق شوند این چنین می گوید: چطور ممکن است وقتی تیم ذوب آهن گل زده است ما نام بازیکن گلزن را سه بار تکرار کنیم و توسط هواداران تراکتور تشویقی صورت بگیرد؟

متصدی رسانه ای مسابقات لیگ برتر در تبریز ادامه می دهد: در همه جای دنیا رسم است که در این نوع تشویق فقط گلزن تیم میزبان به این صورت تشویق می شود و من مطالبی را آماده کرده ام که روز سه شنبه در جلسه سازمان لیگ عنوان خواهم کرد که این طرح در کدام کشورهای صاحب فوتبال اجرا می شود و امیدوارم این طرح در همه جای ایران اجرا شود.

وی خاطرنشان می کند: مدیر تیم ذوب آهن این صحبت ها را مطرح می کند تا اعتراض خود را توجیه کند. اینکه عنوان شده که گلزن ذوب آهن با 10 دقیقه تاخیر گفته شده صحت ندارد.

ناظر فرهنگی دیدارهای لیگ برتر در تبریز می افزاید: این نوع سبک در فوتبال جهان برای این مرسوم است که به هوادار شور و انگیزه بدهد و اگر قرار باشد تیم حریف به این صورت مورد تشویق قرار گیرد جو ورزشگاه تغییر پیدا می کند و نتیجه عکس صورت می گیرد.

تشویق اروپایی شور و شوق را به سکوها هدیه می دهد

به طور حتم در این تشویق سهم کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی را نمی توان نادیده گرفت. رحمان یاوران رییس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی ممنوع شدن تشویق بوندسلیگایی را ناراحت کننده می داند و می گوید: اگر قانون این را بگوید ما مشکلی نداریم ولی اگر سلیقه ای باشد ما معترض هستیم. دلیل خاصی برای ممنوع کردن این تشویق وجود نداشت.

وی خاطرنشان می کند: تشویق به سبک بوندسلیگا شور و شوق خاصی را در هواداران ایجاد می کند و همه از جو خاصی که موقع گل زدن در ورزشگاه ایجاد می شود لذت می برند و منتظر هستند تا تیم گلزنی کند تا شاهد این نوع تشویق باشند.

یاوران در خصوص ایده برداری از تشویق های هواداران باشگاه های اروپایی ادامه می دهد: فکر نمی کنم این نوع تشویق ها نتایج منفی داشته باشد و ایرادی ندارد که در ورزشگاه ها ما شاهد این تشویق ها باشیم و شور و شوق را به فوتبال دوستان هدیه کنیم.

رییس کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی امیدوار است این نوع تشویق در فوتبال ایران جا افتاده شود و می افزاید: اگر این تشویق در همه ورزشگاه های ایران رایج شود بسیار تاثیر مثبتی می تواند داشته باشد و همه هواداران منتظر خواهند بود تا تیم هایشان گلزنی کنند و شاهد این نوع تشویق تیمشان باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گردانی: فکر میکردم لک توپ را بگیرد / شرمنده هواداران شدم ولی جبران می کنم / کاشته های سمت چپ را خودم میزنم

بچه ها مغرور شده بودند و به نظرم این نتیجه لازم بود تا به خودمان بیاییم. ولی اتفاق خاصی نیافتاده و فکر میکنم با پیروزی مقابل سپاهان بتوانیم صدر جدول را پس بگیریم

سایت گل- یک گل ایستگاهی زیبا و یک گل به خودی در دقایق پایانی باعث شد حبیب گردانی شاخص ترین چهره بازی تراکتور ذوب شود. گردانی درباره ی شرایط خودش و تیمش صحبت کرده و امیدوار است در دیدار با سپاهان صدر را پس بگیرند. گفتگوی او را با سایت گل میخوانید

بازی با ذوب آهن چطور بود؟
بازی خوبی بود. ما برای برد رفته بودیم ولی حقیقتش را بخواهید تیم حریف را دست کم گرفتیم و آنها توانستند مارا غافلگیر کنند. به نظرم تساوی عادلانه بود.

با این نتیجه صدر جدول را از دست دادید؟
بله. حقیقتش را بخواهید بچه ها مغرور شده بودند و به نظرم این نتیجه لازم بود تا به خودمان بیاییم. ولی اتفاق خاصی نیافتاده و فکر میکنم با پیروزی مقابل سپاهان بتوانیم صدر جدول را پس بگیریم.

ولی پرسپولیس خطرناک ظاهر شده است؟
درست است که آنها شش گل زده اند ولی ما هم تیم بزرگی هستیم و هودارانی داریم که مارا نسبت به سایر تیمها متمایز میکند. مطمئن باشید در بازی مقابل سپاهان قدرتمان زا نشان می دهیم.

گل زیبایی در این بازی زدی؟
نظر لطف شماست. من ایستگاهی زیاد تمرین کردم و خواست خدا بود که وارد دروازه شود.

کاشته زن های زیادی در تیم شما هست. با این وجود بازهم به شما فرصت داده می شود؟
بله ولی آنها کاشته های سمت راست را می زنندو سمت چپ را فقط خودم میزنم

الگویی هم برای ضرباتت داری؟
علاقه زیادی به روبرتو کارلوس و ضرباتش دارم. با اینکه فنی نمیزد ولی شوتهایش پر قدرت بود

از گلی که در دقایق پایانی وارد دروازه خودتان کردی بگو؟
این هم از بدشانسی ما بود. میخواستم توپ را دفع کنم که به نوک پایم خورد. فکر می کردم حامد توپ را بگیرد ولی نشد.

هواداران اعتراضی نکردند؟
نه خدا را شکر ما بهترین و فوتبال فهم ترین هواداران دنیا را داریم. آنها می دانند هیچ بازیکنی عمدا چنین کاری نمی کند و اتفاق بود. من شرمنده آنها شدم و قول میدهم در بازی با سپاهان جبران کنم

جلالی از عملکردت راضی بود؟
بله. همانطور که گفتم این یک اتفاق بود و آقای جلالی هم حرفی به من نزد. ایشان یک مربی با شخصیت است که افتخار می کنم زیر نظر ایشان هستم.

هدف تراکتور در این فصل چیست؟
تلاش میکنیم تا به امید خدا یکی از دو جام را برای هوادارانمان بیاوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سعید دقیقی:
برنده واقعی بازی دیروز هواداران بودند که در برف و سرما حمایتمان کردند
تبریز بیدار: مهاجم تیم تراکتور سازی در مورد بازی با ذوب آهن گفت:بازی سختی بود ما دنبال این بودیم که سه امتیاز بازی را بگیریم .

به گزارش تبریز بیدار ، سعید دقیقی مهاجم تیم تراکتور سازی در مورد بازی با ذوب آهن گفت:بازی سختی بود ما دنبالاین بودیم که سه امتیاز بازی را کسب کنیم ،تیم ذوب آهن هم تیم جنگده ای بود و می خواست حداقل امتیاز را کسب کند اما با این حال نتوانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم،ولی برنده واقعی این بازی هوادارانمان بودن که در برف و سرما حمایتمان کردند که این حرکت هوادارانمان هیچ وقت از خاطرم نمی رود.

وی درمورد اینکه چرا در بازی دیروز به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد گفت:من در هر بازی که بودم با تمام توانم بازی کردم ودر دیدار های اخیر هم برنده از میدان خارج شده بودیم ،همیشه سعی کردم بهترین بازی را برای تیمم انجام دهم در بازی دیروز هم نظر سرمربی تیم بود که به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شوم و تابع نظر سرمربی هستم .

دقیقی درمورد قرعه تراکتور در لیگ قهرمانان آسیا افزود: جام باشگاه های آسیا در کل سخت است ،ما هم با قرعه نسبتا سختی مواجه شدیم ،تیم های الاتحاد و العین از تیم های قدیمی هستند و سابقه حضور در این رقابت ها را دارند اما ما هم تراکتور هستیم و خود را برای این رقابت ها آماده می کنیم.

مهاجم تراکتور سازی در مورد اینکه سرمربی این تیم گفته الان بقیه تیم ها خرج می کنند تا تراکتور دیگر در صدرجدول نباشد گفت:بالاخره رقبا امسال زیاد هستند ،ما باید آنقدر خوب باشیم که با سه امتیاز زمین مسابقه را ترک کنیم تا اگر مشکلی هم برایمان ایجاد کردند تاثیری نداشته باشد.
وی در آخر درمورد اینکه آیا مشکلات مالی تیم حل شده است افزود:مدیرعامل باشگاه تمام تلاش خود را انجام میدهد تا این مشکل را برطرف کند،امیدواریم این مشکل هم حل شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عذرخواهي بازیکنان تراکتور سازی از هواداران.

علي كريمي و حبیب گردانی دیروز برای تیم خود خیلی زحمت کشیدند ، حبیب گردانی با یک ضربه کاشته زیبا گل مساوی تیمش را به ثمرنشاند و علی کریمی با یک پنالتی که برای تیمش گرفت تیم خودش را پیش انداخت اما در دقایق پایانی هر دوی آنها تا حدی مقصر گل خوردن تیم خود بودند ، امروز علی کریمی که اخلاق خاص خودش را دارد ، از هواداران تيمش عذرخواهي مي كند و مي گويد مقصر تساوي تراكتور و ذوب اهن بوده است.كريمي در اين مورد مي گويد:جا دارد از همینجا از هواداران، بازیکنان و کادر فنی تراکتورسازی بابت آن گل دوم عذرخواهی کنم و به آنها بگویم انشالله با تلاش و کوشش بیشتر به بالای جدول می‌رسیم ، هافبک تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چرا عذرخواهی می‌کنی گفت: من در آن صحنه می‌خواستم حریف را دریبل بزنم و ناگهان حریف توپ من را گرفت و در صحنه مربوط به خوردن گل دوم خودم را مقصر می‌دانم . امیدوارم بتوانم این اتفاق را در بازی‌های بعدی به خواست خدای بزرگ جبران کنم و باعث موفقیت تیم تراکتور شوم. ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما در لحظات پایانی متأسفانه غافلگیر شدیم ، حبیب گردانی نیز که با یک گل بخودی باعث تساوی تیمش شده بود نیز از هواداران تیمش عذر خواهی کرده و گفته : این هم از بدشانسی ما بود. میخواستم توپ را دفع کنم که به نوک پایم خورد. فکر می کردم حامد توپ را بگیرد ولی نشد ، شرمنده هواداران شدم ولی جبران می کنم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آشنایی با حریفان تراکتور در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا

تراکتورسازي با قرار گرفتن در گروه سوم ليگ قهرمانان آسيا با تيم‌هاي الاتحاد عربستان، العين امارات و تيم ديگري که در مرحله پلي‌اف مشخص خواهد شد روبرو مي‌شود.

* الاتحاد عربستان

الاتحاد عربستان يکي از سرشناس‌ترين تيم‌هاي ليگ اين کشور است که فوتبال دوستان اين تيم را با پيراهن‌هاي راه‌راه زرد و مشکي به خوبي مي‌شناسند. همين لباس باعث شده الاتحاد از سوي هوادارانش لقب ببرها را بگيرد.

الاتحاد از سال 2001 تاکنون در 10 دوره از رقابت‌هاي آسيا حضور داشته و تنها طي سالهاي 2007 و 2013 در اين مسابقات حضور نداشته است. الاتحاد با کسب دو مقام قهرماني پي در پي در سال‌هاي 2004 و 2005 و کسب نايب قهرماني در سال 2009 به عنوان يکي از پر افتخار ترين تيم هاي ليگ قهرمانان آسيا شناخته مي‌شود.

اين تيم در ورزشگاه 27 هزار نفري شاهزاده عبدالله فيصل در شهر جده از حريفان خود پذيرايي مي‌کند. هدايت الاتحاد بر عهده بنت سان خوزه سرمربي اسپانيايي قرار دارد.

الاتحاد در فصل جاري از 12 مسابقه‌اي که انجام داده تنها 15 امتياز کسب کرده و در رده هشتم جدول قرار دارد. اين تيم بسيار شکننده نشان داده و به نظر مي‌رسد دچار مشکلات زيادي است.

محمد حيدر مهاجم 26 ساله لبناني، لئاندرو دو بنفي، فرناندو نلو و الويرا از برزيل لژيونرهاي اين تيم در سال جاري هستند.

خطرناک‌ترين بازيکن الاتحاد مختار فلاتا مهاجم 178 سانتيمتري عربستاني است که در فصل جاري با به ثمر رساندن 10 گل در صدر جدول گلزنان عربستان قرار دارد.

الاتحاد يک بار به مقام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا رسيده است، حضور بازيکنان بزرگي مثل روبرتو دونادوني در سال هاي گذشته باعث سرشناسي اين تيم حتي در جهان فوتبال شده است.

الاتحاد استاد جنگ رواني مقابل تيم هاي ايران است. نماينده هاي ايران هميشه در سفر به عربستان براي رويارويي با اين تيم دچار مشکل مي شوند چند سال قبل بازيکنان پرسپوليس براي رويارويي با الاتحاد در آسيا حدود 11 ساعت در فرودگاه جده معطل شدند.

* العين امارات

العين يکي از تيم‌هاي بزرگ کشور امارات است که همواره با حضور ستارگان زيادي که از کشورهاي اروپايي و آفريقايي جذب مي‌کند توانسته از قدرت زيادي برخوردار باشد.

العين از موفق ترين تيم هاي اماراتي است کسب مقام قهرماني ليگ قهرمانان در سال 2003 و کسب عنوان نايب قهرماني در سال 2005 اين تيم را در زمره تيم هاي مطرح آسيا قرار داده است. اين تيم به دليل افتخارات زيادي که کسب کرده لقب رهبران را يدک مي کشد.

العين در ورزشگاه طحنون بن محمد با گنجايش 15 هزار نفر در شهر العين از رقباي خود پذيرايي مي‌کند. اين تيم سال قبل از 26 مسابقه‌اي که انجام داد توانست 62 امتياز کسب کند و با اقتدار به مقام قهرماني رقابت‌هاي امسال برسد.

العين در مسابقات امسال دچار افت شده و از 9 مسابقه که تاکنون انجام داده تنها 14 امتياز کسب کرده و با قبول 3 شکست در رده ششم جدول قرار دارد. دريافت 17 گل طي اين 9 مسابقه نشان‌دهنده شکنندگي خط دفاع اين تيم است که مي‌تواند شرايط خوبي براي مهاجمان گلزن تراکتورسازي باشد.

هدايت العين برعهده سانچز فلورس مربي نام آشناي اسپانيايي است که سابقه هدايت اتلتيکو مادريد، والنسيا و بنفيکا را در کارنامه دارد.

العين از حضور بازيکنان لژيونر و تکنيکي بسيار خطرناکي بهره‌ مي‌برد. ميرل رادوي اهل روماني، باستوس از برزيل، الکس بروسکو از استراليا و آساموئا گايان اهل غنا از بازيکنان بسيار خطرناک اين تيم هستند.

گايان 28 ساله با 186 سانتيمتر قد سابقه حضور در تيم‌هاي اودينزه و ساندرلن و رنس فرانسه را در کارنامه دارد. او در ليگ امسال 11 گل به ثمر رسانده است.

اين بازيکن فصل قبل توانست 31 بار دروازه حريفان را باز کند تا معلوم شود تا چه اندازه مهاجم خطرناکي است.

همچنين باستوس هافبک برزيلي نيز سابقه حضور در ليون و شالکه 04 در کارنامه دارد.

العين سال قبل با همراه با استقلال در گروه مرگ قرار داشت که طي دو ديدار رفت و برگشت از نماينده ايران شکست خورد تا در همان مرحله گروهي حذف شود.

*نام تيم چهارم گروه در پايان ديدارهاي پلي‌اف مشخص مي‌شود

در يک طرف جدول پلي اف الشباب اردن با الحديد بحرين بازي مي کند. برنده اين بازي با لخويا قطر روبرو مي شود. در طرف مقابل الکويت کويت و الشرطه عراق با يکديگر بازي مي کنند که برنده آن با لوکوموتيو ازبکستان روبرو مي شود. سپس برنده دو طرف جدول پلي اف به مصاف يکديگر مي رود تا در نهايت تکليف تيم چهارم اين گروه مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بائو: نظر جلالی بود که اسدی به جایم من بازی کند/ اگر سپاهان را ببریم از کورس خارج می شود

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: سپاهان اگر به تراکتورسازی ببازد دیگر به جمع مدعیان برنمی گردد.
میثم بائو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درخصوص اینکه چرا مرتضی اسدی به جای او در پست هافبک بازیساز به میدان رفته، اظهارداشت: نظر آقای جلالی بود که در این بازی من نیمکت نشین باشم و به جای من اسدی بازی کند. من هم به این تصمیم احترام گذاشتم و ۹۰ دقیقه از روی نیمکت تیمم را تشویق کردم.
وی درباره نیمکت نشینی اش افزود: ۸ بازی پی در پی برای تراکتور بازی کردم که ۵ بازی را بردیم. من هم در هر بازی سعی کردم هرچه کادرفنی می خواهد را در زمین پیاده کنم و جنگنده باشم. خودم فکر می کنم امسال از سالهای گذشته بهتر بوده ام و دوندگی بیشتری داشته ام. هروقت برای تراکتور به میدان بروم با تمام وجود بازی می کنم و اگر هم روی نیمکت باشم برای موفقیت تیمم دعا می کنم.
بائو درخصوص دیدار تراکتور مقابل سپاهان گفت: بازی با سپاهان ۶ امتیازی است. با اینکه سپاهان در دیدارهای اخیر نتایج خوبی نگرفته اما به هر حال سپاهان است و ما این تیم را دست کم نمی گیریم.
وی در پایان گفت: برد مقابل سپاهان علاوه بر اینکه ما را به صدر جدول نزدیک تر می کند باعث می شود سپاهان هم از کورس قهرمانی خارج شود و این برای ما و بقیه مدعیان خوب است. سپاهان اگر به تراکتورسازی ببازد دیگر به جمع مدعیان برنمی گردد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: نباید بازی برده را با مساوی عوض می کردیم/ مقابل سپاهان محکوم به برد هستیم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: رقابت مدعیان در صدر جدول از این هم فشرده تر می شود.
مهدی کیانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درخصوص دیدار تیمش مقابل ذوب آهن اظهارداشت: فکر می کنم ذوب آهن را دست کم گرفته بودیم و می توانستیم مقابل این تیم بهتر باشیم. وقتی گل اول را خوردیم، غافلگیر شدیم اما خیلی زود به خودمان آمدیم و توانستیم بازی را مساوی کنیم.
وی ادامه داد: موفق به زدن گل دوم هم شدیم اما روی یک اشتباه گل خوردیم و بازی برده را با تساوی عوض کردیم که نباید این اتفاق رخ می داد. ما ۲ امتیاز مهم را در تبریز از دست دادیم و امیدوارم این موضوع به ضررمان تمام نشود. اگر به دنبال قهرمانی هستیم دیگر نباید در بازیهای خانگی امتیاز از دست بدهیم.
کیانی درباره رقابت مدعیان در صدر جدول افزود: به نظر من رقابت مدعیان از این هم فشرده تر می شود. الان ۳ تیم ۳۳ امتیازی در صدر جدول هستند و استقلال و فولاد هم با ۳۲ امتیاز در تعقیب این ۳ تیم. به نظر من اصلا نمی توان پیش بینی کرد کدام تیم قهرمان می شود چون بازیهای رو در روی مدعیان خیلی حساس هستند.
هافبک تراکتور با اشاره به دیدار این تیم مقابل سپاهان گفت: بازی سختی داریم. ما مدیون هوادارانمان هستیم که در سرمای تبریز به ورزشگاه می آیند و از تیم حمایت می کنند. امیدوارم در بازی با سپاهان جواب حمایتهای آنها را بدهیم و با کسب پیروزی دلشان را شاد کنیم و از بقیه مدعیان هم سبقت بگیریم. ما مقابل سپاهان محکوم به برد هستیم و می توانیم با شکست دادن این تیم آنها را از کورس قهرمانی خارج کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: صدر جدول را از پرسپولیس پس می گیریم/ مشکلی با نیمکت نشینی ندارم

مهاجم تیم تیراکتور سازی گفت: ما هنوز مدعی اصلی قهرمانی هستیم و هرچه بازیها جلوتر می رود، کار ما سختر می شود. هر بازی برای ما فینال است.
سعید دقیقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره شرایط بازی با ذوب اهن اظهار داشت: این بازی به عقیده من شرایط ویژه ای داشت. ذوب اهن به بلوغ تاکتیکی خود رسیده بود و بازی خوبی را در مقابل ما انجام دادند. تیم ما هم قابل قبول بازی کرد و تمام فکر و ذهن بچه های ما رسیدن به صدر جدول است اما باید بدانیم که تمام بازیها برای ما سخت است. در این بازی انگیزه بالایی را در تیم ذوب آهن شاهد بودیم اما دقایقی نیز تیم ما بهتر بازی کرد و در کل می توان گفت این بازی متعادل بود.
وی ادامه داد: ما هنوز مدعی اصلی قهرمانی هستیم و هرچه بازیها جلوتر می رود، کار ما سختر می شود. هر بازی برای ما فینال است زیرا به هیچ چیز به غیر از صدر جدول فکر نمی کنیم و به زودی به جایگاه قبلی مان برمی گردیم.
مهاجم تراکتورسازی درباره بازی با سپاهان افزود: شرایط این بازی کاملا متفاوت است. سپاهان موقعیت خاصی دارد و شاید این بازی آخرین موقعیت آنها برای باقی ماندن در کورس باشد و از این رو بازی بسیار دشواری است اما امیدوارم هر ۳ امتیاز را کسب کنیم.
وی درباره قرعه کشی جام باشگاههای آسیا افزود: نمی توان گفت که قرعه ما آسان یا دشوار است زیرا بازیها در این سطح قابل پیش بینی نیست و همه تیمها با برنامه های مشخص و مدون پای به این بازیها می گذارند.
دقیقی درباره اینکه در بازی اخیر نیمکت نشین بوده است، اذعان داشت: به هر حال این نظر مربی است و به آن احترام می گذارم اما من تلاشم را خواهم کرد و روز به روز سعی می کنم بهتر باشم و تاثیر بسزایی در تیم داشته باشم تا در ترکیب قرار بگیرم.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308

به نظره من اگه تراکتور دوتا بازیکن مزخرف داشته باشه یکیش دقیقی هس...کلآ بلد نیس چه جور بازی کنه ...ای کاش جلالی دست از این مهاجم اونم چه مهاجمی

برداره...البته نظره شخصی منه....

اونایی هم که مخالفن با نظره من میتونن اولین بازی که میخواد انجام بده رو بذارن زیره زره بین.........

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

به نظره من اگه تراکتور دوتا بازیکن مزخرف داشته باشه یکیش دقیقی هس...کلآ بلد نیس چه جور بازی کنه ...ای کاش جلالی دست از این مهاجم اونم چه مهاجمی

برداره...البته نظره شخصی منه....

اونایی هم که مخالفن با نظره من میتونن اولین بازی که میخواد انجام بده رو بذارن زیره زره بین.........

نه خوب کیفت بازیش نصبی....
گاهی گل های حساس و سه امتیازی زده
گاهی هم موقعیت صدرصد گل به بیرون زده... یکش همون بازی قبل ذوب آهن
دروازه خالی رو زد بیرون...
این کریم بد نیس من بهش امید وارم

انشالله که هم تراختور قهرمان میشه هم این کریم ساوالان ما آقای گل لیگ

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
نه خوب کیفت بازیش نصبی....
گاهی گل های حساس و سه امتیازی زده
گاهی هم موقعیت صدرصد گل به بیرون زده... یکش همون بازی قبل ذوب آهن
دروازه خالی رو زد بیرون...
این کریم بد نیس من بهش امید وارم

انشالله که هم تراختور قهرمان میشه هم این کریم ساوالان ما آقای گل لیگ
اونکه آره ایشالا ایندفه دیگه میریم واسه قهرمانی....یعنی باید بشیم....آره همون گل صد % رو دیدی ؟یادم ننداز که حالم بهم میخوره ازش....باور کن اون گلهای 3 امتیازی هم

که زده هر کی به جای اون بود میزد ...آدم تو دهنش میگه مهاجم....معنی مهاجم یعنی اینکه از هیچی" از توپ بادآورده گل بسازه نه اینکه گل 100% رو بزنه بیرون

باور کنید از این به بعد یکم به بهش چشم بذارین متوجه میشید که چه موقعیتهایی رو از روی خودخواهی هدر میکنه...ببخشید طولانی شد.ارادت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اونکه آره ایشالا ایندفه دیگه میریم واسه قهرمانی....یعنی باید بشیم....آره همون گل صد % رو دیدی ؟یادم ننداز که حالم بهم میخوره ازش....باور کن اون گلهای 3 امتیازی هم

که زده هر کی به جای اون بود میزد ...آدم تو دهنش میگه مهاجم....معنی مهاجم یعنی اینکه از هیچی" از توپ بادآورده گل بسازه نه اینکه گل 100% رو بزنه بیرون

باور کنید از این به بعد یکم به بهش چشم بذارین متوجه میشید که چه موقعیتهایی رو از روی خودخواهی هدر میکنه...ببخشید طولانی شد.ارادت
خواهش می کنم

بله درسته... ولی خوب این جواد کاظمیان هم بد جوري بغزش ترکیده بد بازی نمیکنه... حالا مهریه ای زن کرار خانو هم پرداخت کنن.. وبه تیم اضافه بشه تیم هجومی تر ميشه وتا حدی زیادی مشکل حمله هم برطرف میشه.
دلم واسه این f14هم تنگ شده طفلی خیلی بد شانسه.. امید وارم که
زودتر از بند مصدومیت رها بشه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرای جدید استیناف و انضباطی/دهنوی 58 میلیون و 245هزارتومان به تراکتورسازی بدهکار شد.

به گزارش سایا، کمیته استیناف جریمه 60 میلیون تومانی قاسم دهنوی را تایید کرد.پیش از این کمیته انضباطی فدراسیون به دلیل عقد قرارداد همزمان با دو باشگاه، قاسم دهنوی را 60 میلیون تومان جریمه کرده بود که با اعتراض وکیل دهنوی پرونده به استیناف رفت اما این حکم تایید شد.
او باید این پول را به حساب فدراسیون واریز نماید. دهنوی 53میلیون و 500 هزار تومان به سپاهان و 58 میلیون و 245هزارتومان هم به تراکتورسازی بدهکار بوده و حکم قطعی کمیته انضباطی در این باره صادر شده است.بدین ترتیب او این فصل بیش از171 میلیون تومان بدهی دارد که البته پول سپاهان و تراکتور را قبلا دریافت نموده و حالا باید پس بدهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تا هفته 18: انصاریفرد و کریمی با 4 پاس گل در رتبه 4 قرار گرفته اند

سایا: فشنگچی که در ملوان تولدی دوباره داشته، با وجودی که این هفته نتوانست به نتیجه گیری تیمش مقابل راه آهن کمک کند اما کماکان در صدر جدول گلسازترین بازیکنان قرار دارد. شماره ۲۳ ملوان تا این هفته از مسابقات ۴ پاس گل داده و ۴ پنالتی منجر به گل گرفته تا نقش مهمی در امتیازات کسب شده قوهای سپید شمال داشته باشد.
به گزارش سایا، نفرات برتر جدول گلسازان لیگ سیزدهم تا پایان هفته هجدهم مسابقات بدین ترتیب است.
۸ پاس گل:
امیرحسین فشنگچی (ملوان)
۶ پاس گل:
وحید امیری (نفت)
۵ پاس گل:
ایمان مبعلی (استقلال خوزستان)
۴ پاس گل:
غلامرضا عنایتی (صبای قم) کریم انصاری فرد و علی کریمی (تراکتورسازی) لوسیانو پریرا (فولاد) پیام صادقیان (پرسپولیس) سعید قدمی (داماش) خسرو حیدری (استقلال)
۳ پاس گل:
جواد نکونام، آندرانیک تیموریان و محمدمهدی نظری (استقلال) احسان حاج صفی (سپاهان) قاسم حدادی فر و محسن بیاتی نیا (ذوب آهن) عادل کلاه کج (استقلال خوزستان) حسین ابراهیمی (نفت) مهرداد بایرامی، ایمان موسوی و سامان نریمان جهان (گسترش فولاد) بختیار رحمانی و اسماعیل شریفات (فولاد خوزستان) مسعود حسن زاده (داماش گیلان) رضا خالقی فر (راه آهن) مهرداد کریمیان (فجرسپاسی) وحید اسماعیل بیگی (مس) مازیار زارع (ملوان) و ابراهیم شکوری (سایپا)
۲ پاس گل:
میلاد فخرالدینی و فرشاد احمدزاده (تراکتورسازی) مهرداد کفشگری، محمدرضا خلعت بری و رضا حقیقی (پرسپولیس) روح الله سیف اللهی (داماش) مهدی رجب زاده، محسن مسلمان و مرتضی تبریزی (ذوب آهن) احمد حسن زاده (مس کرمان) محمد معاوی و میلاد میداودی (استقلال خوزستان) محسن یوسفی (ملوان) محمد نزهتی و رضا نوروزی (نفت) ایوب کلانتری و سروش رفیعی (فولاد خوزستان) مجید هوتن، اکبر صادقی، فرید بهزادی کریمی و ابوالفضل ابراهیمی (صبا) محمد حیدری و محمد انصاری (فجرسپاسی) علی حمودی و امین جهان عالیان (سپاهان) بهادر عبدی، امین منوچهری و رامین رضائیان (راه آهن)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تشویق بوندس لیگایی تراکتوری ها سوژه برنامه نود می شود؟

بانک ورزش - تقریبا اواخر دیدار برابر استقلال بود که هواداران تراکتور برای اولین بار در ایران تشویق بوندسلیگایی را با همکاری هئیت فوتبال و هواداران تراکتورسازی در استادیوم یادگار تبریز اجرا کردند؛ این تشویق در دیدار با پرسپولیس به هماهنگی کامل رسید ولی ظاهرا این شور و شوق برای فدراسیون خوشایند نبوده است؛ چرا که در دیدار تراکتور و ذوب آهن گل اول تراکتورسازی توسط حبیب گردانی به ثمر رسید و تشویق بوندسلیگای به اجرا در آمد و سه بار توسط بلندگوی استادیوم نام حبیب گفته شد و از طرف سکو نیز گردانی تکرار شد ولی در گل دوم که توسط مهدی کیانی به ثمر رسید این حرکت فقط یکبار به اجرا در آمد و برای کنایه فقط از طرف سکو ادامه یافت.

رئیس هیات فوتبال آذربایجان نیز علت قطع بلندگو را تصمیم نماینده فدراسیون کرد و گفت فعلا تصمیمی برای بازی های آینده نداریم. به احتمال زیاد این تصمیم گیری در برنامه نود فردا شب مورد بررسی قرار می گیرد تا معلوم شود علت این تصمیم چه بوده است، منوط به اینکه افشاگری های احتمالی عابدینی در این برنامه به طول نینجامد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حبیب گردانی:
سپاهان را می بریم تا تساوی تلخ مقابل ذوب آهن از ذهن هواداران پاک شود
به گزارش تبریز بیدار ، مدافع تیم.

تراکتور سازی گفت: سپاهان را می بریم تا تساوی تلخ مقابل ذوب آهن از ذهن هواداران پاک شودو به آن ها قول می دهم امسال یک جام را بگیریم.

سرویس ورزشیتبریز بیدار/ مسعود کریمی

بازی با ذوب آهن چه طور بود؟

بازی با ذوب آهن بازی خوبی بود اما ما نتوانستیم خوب بازی کنیم،فکر میکنم ما تیم ذوب آهن را دست کم گرفته بودیم که همین هم باعث شد که گل اول را ما بخوریم ،اگر عادلانه به این بازی نگاه کنیم می بینیم ذوب آهن میتوانست برنده هم باشد.

نظرتان در مورد گلی که از ضربه ایستگاهی به ثمر رساندید چیست؟

من هر هفته چند دقیقه به صورت تیمی و اختصاصی بر روی ضربات ایستگاهی کار میکنم و این هم حاصل تمرین چند ساعته است که امیدوارم باز هم بتوانم از این گل ها به ثمر برسانم .

مجید جلالی در بازی با ذوب آهن ترکیب تیم خود را عوض کرد و حتی از مرتضی اسدی که یک مدافع است از وی درخط هافبک استفاده کرد نظرتان در این مورد چیست؟

من بازیکن تیم هستم ونمیتواند در این مورد حرف بزنم اما آقای جلالی مربی تیم هست و هر کار که صلاح تیم است آن را انجام میدهد ،اما به نظر من مرتضی اسدی یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان تیم ما است که اگر وی در پست تخصصی خود بازی کند می تواند کمک زیادی به تیم کند.

این هفته بازی حساسی هم مقابل سپاهان دارید نظرتان در مورد این بازی چیست؟

بازی با سپاهان بازی حساسی است که ما شدیدا به دنبال کسب سه امتیاز هستیم ،اما ما دراین دو هفته به خاطر بارش برف نتوانستیم در زمین چمن تمرین کنیم واین باعث می شود که ما نتوانیم تاکتیک های لازم را در زمین مسابقه پیدا کنیم و این در آخر به ضرر ما تمام می شود.

در بازی با ذوب آهن در دقایق پایانی با گل به خودی بازی مساوی شد نظرتان در این مورد چیست؟

من میخواستم توپ را دفع کنم و اصلا انتظار نداشتم که توپ به آن صورت به سمت دروازه ما برود ،من به خاطر این اشتباهم از همه هواداران معذرت خواهی میکنم و از همین جا به آن ها قول می دهم که در بازی با سپاهان طوری بازی کنم که آن ها من را ببخشند.

مجید جلالی اعتقاد دارد که حبیب گردانی به یکی از بهترین مدافعان چپ کشور تبدیل شده است نظر خودتان در این مورد چیست؟

واقعیت این است که من از اولین روزی که به تراکتور سازی آمدم خوب تمرین کردم اما در زمانی تونی ایشان به من اعتقاد نداشتند و کمتر بازی می کردم اما حالا که آقای جلالی سرمربی تیم شده است باز هم به صورت قبلی تمرین میکنم حتی در روز چند دقیقه هم به صورت اختصاصی تمرین می کنم تا خود را در حد تیم تراکتور سازی برسانم تا شرمنده هواداران نشوم.

اگر صحبت خاصی مانده بفرمایید؟

من تشکر می کنم از همه هواداران که در این سرما به ورزشگاه می آیند و ما را حمایت می کنند،من به همه آنها قول میدهم امسال یک جام را کسب کنیم، انشالله مقابل سپاهان به برتری برسیم تا تساوی تلخ مقابل ذوب آهن از ذهن هواداران پاک شود.

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
خواهش می کنم

بله درسته... ولی خوب این جواد کاظمیان هم بد جوري بغزش ترکیده بد بازی نمیکنه... حالا مهریه ای زن کرار خانو هم پرداخت کنن.. وبه تیم اضافه بشه تیم هجومی تر ميشه وتا حدی زیادی مشکل حمله هم برطرف میشه.
دلم واسه این f14هم تنگ شده طفلی خیلی بد شانسه.. امید وارم که
زودتر از بند مصدومیت رها بشه

f14 منظورت کیه ؟؟؟:Dآ ره کاظمیان هم خوبه...کریمی هم به نظره من حرف نداره...واقعآ هر وق میاد زمین ,شرایط بازی ,حتی نتیجه ی بازی عوض میشه...کرار هم ایشالا بیاد به قوله تو آره حملمون باید تقویت بشه...

بالا