• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
تو فوتبال حرفه ای تیم مال یک شهر حساب میشه نه یه ایالت. اکه میتونید یه مثال از فوتبال حرف ای بزنید. رئال مثلا مال شهر مادریده. همون ابومسلم خراسان و غیره هم به اسم شهر ثبت شده و در واقع ابومسلم مشهد هست.
حالا اگه میخواهید به یک تیم توی تبریز افتخار بکنید بحث دیگه ایه ولی خوب حقیقت اینه که سایر شهرهای آذرباییجان تیمی ندارند.
منظور ما فقط تغییر اسمش بود.به نظرم اشکالی نداره تیم مال تبریز باشه بهش بگن تراکتورسازی آذربایجان.درسته تو فوتبال حرفه ای خیلی چیزها هست.اما آیا واقعا" تو فوتبال ما هم هست؟دیگه ادامه اش ندیم بهتره.بشه یا نشه مهم خود تراکتوره

تا جاییکه من یادمه این تیم به تراکتور سازی تبریز معروف بود.
البته این که اذریهای عزیز روی تیم تعصب دارن خیلی خوبه برای این تیم.
ولی الان بارسلون هم که مال ایالت کاتالان هست بهش نمیگن بارسلونای کاتالان... میگن اف سی بارسلونا
ولی خب ایرادی هم نمیشه گرفت که بهش بگن تراکتور سازی اذربایجان چون واقعا کل اذربایجان (شرقی-غربی و اردبیل) هوادار این تیم ریشه دار و مردمی هستند
خب اون قسمتهای بولد شده همونی حرف ما هست.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
کاش میشد اسم تاپیک عوض کنیم بذاریم تراکتورسازی آذربایجان .... دوستان اگه موافقند اقدام کنیم به نظر من خیلی خوب میشه . هوادارهای تراکتورسازی از شهرهای اطراف برای دیدن بازی میان اگر هم نیان تعصبشون کمتر از ما بچه های تبریز نیست شاید در واقعیت نتونیم اسم تیم به تراکتورسازی آذربایجان تغییر بدیم اما اینجا که دیگه قوانینش دست خودمونه ... برای این کار هم فکر کنم باید صاحب تاپیک دست به کار بشه پس ازش میخوام که اگه بقیه دوستان هم موافق هستند این کار بکنه ...

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
کاش میشد اسم تاپیک عوض کنیم بذاریم تراکتورسازی آذربایجان .... دوستان اگه موافقند اقدام کنیم به نظر من خیلی خوب میشه . هوادارهای تراکتورسازی از شهرهای اطراف برای دیدن بازی میان اگر هم نیان تعصبشون کمتر از ما بچه های تبریز نیست شاید در واقعیت نتونیم اسم تیم به تراکتورسازی آذربایجان تغییر بدیم اما اینجا که دیگه قوانینش دست خودمونه ... برای این کار هم فکر کنم باید صاحب تاپیک دست به کار بشه پس ازش میخوام که اگه بقیه دوستان هم موافق هستند این کار بکنه ...

نه ! چه دلیلی داره ؟! کمی واقع بین باشیم بهتره .

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

مگه دست شماست که اسم تیم رو عوض کنید!؟ مثل همونکاری که عربهای حوزه خلیج فارس کردن نشستن گفتن بچه ها موافقید اسم خلیج فارس رو بزاریم خلیج عربی!!!
اکه آذرباییجانیها تیم تبریز رو تشویق کنند باز هم این تیم رو مال اونها نمیکنه وگرنه استقلال تهران هم تو کل ایران هوادار داره! بشه استقالال ایران!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جناب Amir_Br تا زمانیکه اسم تیم تراکتورسازی تبریز هست نام تاپیک هم به همین منوال میمونه
دلیل نمیشه که چون طرفداران تیم از شهرهای دیگر آذربایجان هستند نام تیم عوض بشه
نام تیم هم چون در تبریز هست و توسط تبریزی ها تاسیس شده تراکتورسازی تبریز هست
بهتره بحث را همینجا تموم کنید.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بازی تدارکاتی برای تراکتور سازی

تراکتور در مصاف با تراکتور!

بنا به اطلاع حاصله فردا دوشنبه ساعت 13 بعد ظهر یک دیدار تدارکاتی بین تیم بزرگسالان وامید تراکتور سازی در زمین اختصاصی تراکتور سازی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که تیم امید تراکتور سال گذشته قهرمان امید های کشور شده و بازیکنان خوبی در این تیم حضور دارند.تیم امید و بازیکنان خوب ان مورد توجه مسولان باشگاه بوده و سرمایه با ارزشی برای اینده باشگاه به شمار میرود.

نظر هوادار/ لزوم دفاع باشگاه از حقوق هواداران

لزوم دفاع از حقوق هواداران

شاید هیچ کس هنوز که هنوز است حرکات زشت و ناپسند علی کریمی را در بازی استیل آذین در مقابل تراکتورسازی را فراموش نکرده اند ، حرکاتی زشت که هر کس ببیند و دانه ارزنی انصاف داشته باشد رنجیده خاطر خواهد کرد ، چهره ای که بعضی ها او را در ایران با بخشیدن القابی چون جادوگر ، سوپر ستاره ، عجوبه و . . . به آسمان بردند تا چند صباحی نان و نمک رسانه ها و مجلات و روزنامه هایشان باشد ، چهره ای که اگر امروز هم نباشد خیلی ها را از نان خوردن خواهد انداخت ، اما سوائل اینجاست که چطور یک ستاره فوتبال ایران می تواند حرکات و آدابی را از خود نشان دهد که از دایره حرمت ها و رسوم بالانشین ها جامعه ما که هیچ از پائین نشین های جامعه هم بدور باشد و جامعه فوتبال ایران هم که برای خود منشور اخلاقی خاص خود را دارد خود را به ندیدن بزند ،

حرکاتی که توهین نه به یک ملت که توهین به پایه های اخلاقیات یک جامعه ایست که خود برآمده از آن است . اما صد افسوس که مافیای فوتبال ایران آنچنان قدرتمند است که حتی می تواند گند کاری به چنین بزرگی را هم پاک کند ، گند کاری که در جلوی دوربین های رسانه ملی یک کشور چنان به تصویر کشیده شد که قابل انکار و قابل پوشالی کردن نیست ، اما چه می شود مافیای فوتبال ایران آنقدر قدرت دارد که می تواند با جریمه 6 میلیون تومانی مسئله را ماست مالی کند . اما سوائلی که باز در ذهن ها باقی خواهد ماند اینست که آیا قیمت ادب و شعور یک چهره اینقدر ارزان است و از آن مهمتر اینکه اگر ادب یک چهره سرشناس تیم ملی ایران که سمبول یک ملت در میادین بین الملی هم هست این باشد پس باید به حال بقیه خون گریست چرا که از ماست که برماست.
اما مسئله به اینجا ختم نشد ، متاسفانه در بازی روز جمعه تراکتورسازی با ذوب آهن اتفاقاتی صورت گرفت که باعث شد نقاب از چهره یکی دیگر از چهره های فوتبال ملی برون افتد و آن چهره کسی نبود جزء هافبک و مهاجم تیم ملی ایران به نام خلعتبری ، چهره ای که از بار فنی خوبی برخوردار است ولی متاسفانه از ادب بی نصیب است ، همچون چهره سرشناس فوتبال ایران علی کریمی . خلعتبری بعد از به ثمر رساندن گل تیمش در دقایق پایانی به جای شادی معمول خود مستقیم به سوی هواداران تیم تراکتورسازی رفت و با حرکات زشت و دور از ادبش که همراه با در آوردن زبانش هم همراه بود (در فیلم موجود است) عملا نشان داد یکی دیگر از آن چهره هایست که خواهند آمد و خواهند رفت بدون اینکه کسی آنها را یاد کند ، بازیکنی که عملا نشان داد که از آداب ایرانی هیچ بوی نبرده است ، آدابی که می گوید حرمت مهمان نگه دار .بازیکنانی که یک شبه بروز کنند و با قراردادهای میلیونی خود را کس می پنداراند باید هم از این بیشتر انتظار نداشت و بی خود نیست که از محبوبیت بازیکنانی چون علی دایی و کریم باقری هیچوقت کم نمی شود ، چرا که تا کنون کسی از این عزیزان بی حرمتی به تماشاگران را حتی یک بار هم ندیده .
متاسفانه مسئله به اینجا ختم نمی شود ، باید بگویم که معضل دیگری که در فوتبال ایران وجود دارد و بسط می یابد. هواداران تراکتورسازی در هر شهری که میهمان بوده اند با شعارهای خارج از عرف فوتبال و اخلاق تماشاگران آن شهر مواجه شده اند که در دنیای فوتبال امروز که شعارش را به احترام تغییر داده ، این شعارها جائی ندارد .اما سوائل اینجاست که چرا فدراسیون فوتبال ایران از کنار این بد اخلاقی ها و نژاد پرستی ها که از روحیات ورزش و فوتبال دور است به راحتی عبور می کند ، مسئله ای که روح و روان هواداران ما را در شهرهای بوشهر ، انزلی و اصفهان بشدت آزرده کرده است ، مسئله ای که در بازی شاهین و سایپا ، بازیکنان سایپا و سرمربی تیم خواهان برخورد با این طرفداران بد اخلاق فوتبال شده اند که نباید فراموش کرد که جرقه این بداخلاقی ها و نا بسامانی ها در بازی تراکتور و شاهین بروز کرده بود ولی فدراسیون از آن قاغل بود تا اینکه در بازی سایپا با شاهین سرباز زد.
هر چه هست اتفاقاتی این روزها در فوتبال ایران رخ می دهد که چندان خوشایند نیست ، اینکه ما بخواهیم بد را خوب و خوب را بد جلوه دهیم و چشم خود را بر ناپاکی های فوتبال ایران ببندیم دردی را از فوتبال ما درمان نخواهد کرد ، چطور است که فدراسیون فوتبال ایران چشم دیدن یک درگیری ساده بین دو بازیکن تراکتور سازی و صبا را دارد ولی چشم دیدن حرمت شکنی های علنی علی کریمی و خلعتبری را ندارد ، چطور حکم محرومیت خیرخواه بدون حتی داشتن یک تصویر از صحنه مربوطه را صادر می کند ولی از کنار محرومیت بازیکنانی که به ساحت مردم بی رحمانه یورش می برند را ندارد ، عدم محرومیت علی کریمی به خاطر آن حرکت می تواند مردم را با این پرسش روبرو کند که بی عدالتی تا کی . ولی می توان با اطمینان گفت که این بی عدالتی ها روزی سر باز خواهد زد همانگونه که امروزه نقاب ازچهره ستارگان یکی ، یکی می افتد تا همه بدانند که بیشتر از ستارگان پوچ چیز دیگری نیستند.
اما درآخر بعنوان عضوی کوچک از دریای بی انتهای هواداران تراکتورسازی از باشگاه تراکتورسازی و شخص آقای شفق خواستارم تا نسبت به احقاق حقوق هواداران تیم تراکتورسازی در مقابل حرکات زشت خلعتبری شکایتی را تنظیم و به کمیته انظباطی ارائه دهند و از حقوق هواداران نگذرند تا دیگر شاهد حرمت شکنی بازیکنان دیگر در بازیهای آینده نباشیم.
نویسنده : بابک

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پیش فروش بلیط بازی تراکتور- شاهین

نحوه بلیط فروشی بازی تیم های فوتبال تراکتورسازی تبريز و شاهین بوشهر اعلام شد

نحوه بلیط فروشی بازی تیم های فوتبال تراکتورسازی تبريز و شاهین بوشهر از هفته بیستم لیگ برتر باشگاهای کشور اعلام شد. بر اين اساس بلیط های این بازی از فردا در دکه های روزنامه فروشی معتبر شهر تبریز به فروش خواهد رسید و در روز بازی در ورزشگاه یادگار امام بلیط فروشی نخواهد شد.این دیدار روز جمعه بیست و هفت آذر ماه راس ساعت 14 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
پرچم 36 متری تیم تراکتورسازی

1260727655.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یکی از دوستان به نظرم حرف منطقی ای زد.

اسم تیم تراکتور سازی تبریزه... البته من اشاره کردم به این نکته که چون اذربایجانی ها هوادار تیم هستند بهش میگن اذربایجان

اما به صرف اینکه تیم هوادار زیاد داره نمیشه اسمش رو تغییر داد.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
به نظرات دوستان احترام میذارم ولی هنوز روی حرف خودم هستم شاید اگه یه بار میومدید استادیوم از نزدیک به حرف من میرسیدید ... اما یه روز این اتفاق می افته . این هم اثبات حرفم :
Hamrazan.Com-8b4otq7i240fh9im0qi.jpg

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
همه بازی ها تو ورزشگاه بودم. خ.اهمبود فقط صبا باتری رو نرفتم .

نصف عمرت بر فناس:دی
گرمترین و پر شورو شوق ترین بازی بود من حتی متوجه نشده بودم بازیکن صبارو هم اخراج کرده داور :lol::blush:
راستی چرا بلیط فروشی رو باز کشیدن بیرون ورزشگاه؟اینجوری بازار سیاه غوغا میکنه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
یاشاسین تراختوره آذربایجان !!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نصف عمرت بر فناس:دی
گرمترین و پر شورو شوق ترین بازی بود من حتی متوجه نشده بودم بازیکن صبارو هم اخراج کرده داور :lol::blush:
راستی چرا بلیط فروشی رو باز کشیدن بیرون ورزشگاه؟اینجوری بازار سیاه غوغا میکنه

اسم کوچیکت کاوه هستش ؟!

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
گوش به زنگ باشید ...
فردوسی پور موقع مصاحبه با مجیدی خبر از یه نظرسنجیه جدید داد ... باید مثل همیشه کولاک کنیم بترکونیم ... حال اون مجیدی رو هم باید بگیریم که دیگه اظهار نظر نکنه ... اینا زورشون به ما داخل کشور نمیرسه حالا گیر دادن به این مساله که خارج از کشور طرفدار کدوم تیم بیشتره ...

بالا