• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی جدید الاتحاد مشخص شد

خالد القرونی سرمربی تیم الاتحاد شد.

به گزارش تبریز بیدار ، پس از اخراج سرمربی تیم الاتحاد به دلیل باخت در مقابل تیم 10 نفره تراکتورسازی در جام باشگاه های آسیا که عامل آن خوان فرسری سرمربی اروگوئه ای این تیم اعلام شد مدیران این تیم از اداره باشگاه های الاتحاد خواسته اند تا این مربی را در اختیار تیم اول این باشگاه قرار دهند.

منابع نزدیک به باشگاه الاتحاد گفته اند که قرارداد وی تا 48 ساعت آینده امضا می شود. خالد القرونی چهارمین سرمربی این فصل الاتحاد است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تمرین تیم ملی/حضور قهرمان کیک بوکسینگ در کادر فنی و تمرین با برازوکا

تیم ملی با برازوکا تمرین کرد.

به گزارش اوج،نخستین تمرین تیم ملی برای دیدار مقابل کویت از ساعت 11 روز جمعه در کمپ تیم های ملی برگزار شد.

*در آغاز تمرین کارلوس کی روش به مدت 15 دقیقه با بازیکنان صحبت کرد.

*کریم انصاری فرد،رضا قوچان نژاد،علیرضا جهانبخش،دنیل داوری،مهردادبیت آشور،اشکان دژاگه،علیرضا حقیقی،رحمان احمدی،علی کریمی،یعقوب کریمی و احسان حاج صفی و هاشم بیگ زاده در تمرین حضور نداشتند.

*مرتضی پورعلی گنجی،بازیکن تیم نفت نظاره گر تمرین بود.

*مهدی صفایی؛قهرمان سابق کیک بوکسینگ در تمرین امروز در کنار کارلوس کی روش حضور داشت.وی قرار است در کنار میکو،امور مربوط به بدنسازی تیم ملی را پیش ببرد.

*اجازه ورود تماشاگر به داخل کمپ داده نشد.

*مجتبی جباری،جواد نکونام،پژمان منتظری و مسعود شجاعی لژیونرهایی بودند که در تمرین حضور یافتند.قرار است سایر لژیونرها تا یکشنبه شب به ایران بیایند.

*تیم زیر 22 سال در زمین مجاور تیم ملی در حال تمرین بود.

*تیم ملی با توپ های جام جهانی تمرین کرد.

*مهدی محمد نبی در کمپ حضور داشت.

*تیم ملی با توپ های جام جهانی که برازوکا نام دارد تمرین کرد.

*هومن افاضلی در تمرین تیم ملی حضور یافت.وی دقایقی با کارلوس کی روش صحبت کرد.

*چند تن از اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال ساحلی بلاروس در تمرین تیم ملی حضور یافتند.

*کارلوس کی روش نظارت ویژه ای بر تمرین داشت و بارها و بارها جریان تمرین را قطع کرد و نکات مدنظرش را گفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فریاد یا شاسین آذربایجان... سکوت کوه ها را شکسته بود

انصاری‌فرد: نمی‌خواستیم کریمی غصه بخورد/به بعضی حرف‌ها در مورد تراکتور باید خندید

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: وقتی علی کریمی اخراج شد ناراحت بود ولی ما دو چندان تلاش کردیم تا او غصه نخورد.

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، کریم انصاری‌فرد پس از اینکه از پرسپولیس جدا شد در تراکتورسازی توانسته روند خوبی را طی کند و در جدیدترین بازی تراکتورسازی هم موفق شد با گل 3 امتیازی خود در اولین گام لیگ قهرمانان آسیا خود را مطرح کند. با وی در مورد وضعیت این روزهای تراکتورسازی صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: از اینجا شروع کنیم که بالاخره با گل 3 امتیازی تو تراکتورسازی تبریز موفق شد لیگ قهرمانان آسیا را با پیروزی شروع کند.

برد بسیار خوبی بود، ما می‌دانستیم کار بسیار سختی مقابل الاتحاد عربستان داریم، نیازی نیست که بخواهیم از آنها تعریف و تمجید کنیم آنها تیمی بسیار خوب و سرحال بودند ولی ما هم واقعا در بازی مقابل الاتحاد همه‌جوره یکدل شده بودیم تا لیگ قهرمانان را پس از موفقیت در جام حذفی با برد شروع کنیم آنهایی که بازی کردند یا روی نیمکت و حتی سکوها بودند همه فقط به برد تراکتورسازی فکر می‌کردند و خدا را شکر به خواسته خود رسیدیم.

فارس: اما حضور هواداران چیز دیگری بود.

بله واقعا روز باشکوهی بود. دلمان برای پر شدن سکوهای ورزشگاه تختی تبریز تنگ شده بود روزی حماسی و به یاد ماندنی را هواداران تراکتور به ارمغان آوردند جا دارد از آنها تشکر زیادی کنم و امیدوارم پس از قهرمانی در جام حذفی این برد هم مبارکشان باشد. چون آنها لیاقت این برد را داشتند. نفس‌های گرم هواداران تراکتور ساق پای بازیکنان ما را پرتوان کرده بود و دوست نداشتیم روز و شب هواداران را با تساوی یا باخت پس از تیم‌هایی که در آسیا به میدان رفتند خراب کنیم به نظرم این برد به همه تبریزی‌ها خیلی چسبید.

فارس: وقتی 10 نفره شدید کار خیلی خطرناک شد.

بله واقعا مقابل الاتحاد که یکی از بهترین‌های آسیا است 10 نفره شدن خیلی سخت است حالا 5 دقیقه 10 دقیقه یا 30 دقیقه فرقی نمی کند، ولی ما برد می‌خواستیم و سر تا پا به دروازه حریف حمله می‌کردیم ما فقط به دنبال این بودیم تا به هر طریقی که شده بازی را ببریم چون هواداران ما را شرمنده خودشان کرده بودند و باید جواب آنها را با یک برد می‌دادیم، در غیر این صورت باور کنید نمی‌توانستیم در چشمان آنها نگاه کنیم. شما ببینید آنها وسط هفته ما را همه‌جوره با کمترین امکانات همراهی کردند فریاد یاشاسین آذربایجان آنها سکوت اطراف کوه‌های یادگار را شکسته بود و به نظرم فریاد آنها تا تبریز می‌رسید به همین دلیل بچه‌ها مصمم به برد بودند و خدا را 100 هزار مرتبه شکر که شرمنده آنها نشدیم این هم هدیه‌ای به هواداران و شور و اشتیاقی که شاید خیلی‌ها می‌گفتند دیگر در ورزشگاه یادگار پیش نیاید.

فارس: نظرت درباره اخراج کریمی چیست؟

به نظر من به هیچ‌عنوان حق علی کریمی نبود که از زمین بازی اخراج شود داور بسیار سختگیرانه با او برخورد کرد و تصمیم عجولانه‌ای گرفت او می‌توانست تصمیم‌ بهتری بگیرد چون حرکت کریمی نهایت مستحق گرفتن کارت زرد بود اما ما همه به خاطر کریمی هم که شد تلاشمان را دوبرابر کردیم تا بتوانیم جای خالی او را پر کنیم نگذاریم که او غصه بخورد که خداراشکر همین اتفاق افتاد.

فارس: اما کار هواداران نیز پس از اخراج کریمی خیلی قشنگ بود.

بله یک صدا کریمی را تشویق کردند، حتی الاتحادی‌ها نیز تعجب کرده بودند. به نظرم این بازیکنان فقط پشتوانه‌شان در تبریز همین هواداران است تراکتورسازی دار و ندارش همین هواداران خونگرم است که فوتبال را خیلی خوب می‌فهمند. همه موفقیت‌هایی که نصیب ما شده مدیون این هواداران هستیم و هرچه بخواهم درباره آنها حرف بزنم باز هم کم است. هیچ‌کس نمی‌تواند منکر این موضوع شود که هواداران ما دلیل اصلی موفقیت ما نیستند. همان فریادها حتی باعث شد که پای من به گلزنی باز شود.

فارس: درباره صحنه گل بگو .

بله دقیقا توپ وسط زمین نصیب من شد من در چند کورس به خوبی مدافعان الاتحاد را تست کرده بودم و به نظرم بهترین تصمیم را گرفتم تا یکی از شیرین‌ترین گل‌هایم را در فصل جاری بزنم بالاخره این اولین گلم بود که با شماره 10 با پیراهن تراکتورسازی زدم.

فارس: ماجرای شماره 10 و دقیقی چیست؟

مسئله خاصی نیست من چون در تیم‌ملی شماره 10 را می‌پوشم با سعید دقیقی صحبت کردم و او نیز خیلی راحت قبول کرد من شماره 10 را بپوشم که من از ایشان تشکر می‌کنم اما این کار قسمت شد با گلزنی من به الاتحاد که خیلی لذت‌بخش بود.

فارس: به همین دلیل دوست داشتی خیلی خوشحالی کنی و بازیکنان را یکی پس از دیگری کنار می‌زدی؟

بله، الاتحاد یکی از بهترین‌های آسیا است آنها در عربستان نیز نشان داده‌اند تیمی بسیار خوب هستند. الاتحاد سال‌هاست که در آسیا تیمی قوی و قدرتمند نشان داده و همین که تیم ما برنده شد برای من یک دنیا ارزش دارد خوشحالی برد تیمی از همه‌چیز برایم مهمتر است چون شادی آن برای هوادارانی بود که یک روز به یاد ماندنی را رقم زدند.

فارس: از بازی با تراکتورسازی بگذریم در مورد دعوتت به تیم‌ملی بگو.

خداراشکر که دوباره توانستم به تیم‌ملی دعوت شوم. سعی می‌کنم بهترین عملکردم را برای تیم‌ملی داشته باشم ولی واقعا کار در تیم‌ملی خیلی سخت است. باید قبول کنیم اردوهای تیم‌ملی خیلی کم بوده و از طرف دیگر با کویت بازی داریم من امیدوارم باز هم همه دست به دست هم دهیم تا دیر نشده اردوهای خوبی را برگزار کنیم. همه با هم کمک کنیم تا تیم‌ملی احساس غریبی نکند به نظر من الان نقش اصحاب رسانه از همه مهم‌تر است که به تیم‌ملی کمک کند تا بتوانیم با یک روحیه خوب به جام جهانی برویم.

فارس: آیا بازی مقابل کویت و گینه تدارک خوبی است؟

بازی با گینه تدارکاتی است و بازی با کویت رسمی. ما می‌توانیم از بازی با کویت بهترین استفاده را کنیم چون بازی تدارکاتی کم داشتیم این دو بازی از لحاظ هماهنگی می‌تواند به ما کمک‌ زیادی کند و تیم ما می‌تواند با این دو بازی بیشتر هماهنگ‌تر شود. امیدوارم شناخت کی‌روش از تیم‌ملی در این دو بازی بیشتر شود تا بتواند مشکلش حل شود اما من هم می‌دانم انتظارات از من بالا است و باید تلاش زیادی از خودم در تمرینات و بازی‌ها داشته باشم.

فارس: هنوز هم در لیگ برتر به آقای گلی فکر می‌کنی؟

هرچه قسمت باشد از خدا تشکر می‌کنم. تلاشم را می‌کنم اما راضی‌ام به رضای خدا اگر قسمت و روزی من باشد آقای گل می‌شوم در غیر این صورت باز هم شاکر خداوند بزرگ هستم. امیدوارم که به هدفم برسم و مطمئن هستم باز هم هواداران و هم‌بازی‌هایم به من کمک می‌کنند.

فارس: اما پس از اینکه در لیگ برتر از راه‌آهن باختید بعضی‌ها درباره تیم شما حرف‌های مختلفی زدند. نظرت چیست؟

به نظر من آنقدر حرف‌های زده شده خنده‌دار بود که فقط راجع به آن باید خندید و حرف نزد. این حرف‌های خنده‌دار نیاز به بحث کردن و جواب دادن ندارد. فوتبال است بالا و پایین دارد. بچه‌های ما با همه سختی‌ها همیشه با تمام توان به میدان رفته‌اند اما یک روز فوتبال برای تو روز خوبی است و یک روز، روز بد پس بهتر است درباره حرف‌های خنده‌دار حرفی نزنیم.

فارس: برگردیم به لیگ قهرمانان، آیا فکر می‌کنی در پایان این مسابقات بتوانید از گروه‌تان صعود کنید؟

کار خیلی سخت است و درست است الاتحاد یکی از مدعیان گروه را شکست دادیم اما نمی‌توانیم بگوییم که از گروه خودمان صعود کرده‌ایم. خیلی از تیم‌های ما در آسیا بازی اول خود را پیروز شدند اما در ادامه دچار مشکل شدند. اگر اشتباه نکنم همین تراکتور در فصل گذشته در بازی اول حریف خود را شکست داد اما از گروه خود صعود نکرد. باید بیشتر تلاش کنیم مثلا با همین الاتحاد در عربستان کار بسیار سختی داریم. با یک بازی نمی‌توان لیگ قهرمانان آسیا را برای خودمان تمام شده بدانیم ولی باز هم این 3 امتیاز می‌تواند کمک بزرگی به ما برای صعود داشته باشد ما تلاش می‌کنیم تا از اعتبار و نام ایران و تراکتور دفاع کنیم. بقیه چیزها دست خدا است.

فارس: آیا تو هم اعتقاد داری باید به جوان‌ها در فوتبال ایران بیشتر بها بدهند؟

صددرصد این حرف درست است. ما جوانان بسیار خوب و مستعدی داریم ایرانی داریم که از هر گوشه آن استعداد حرف اول را می‌زند ما در لیگ حتی در لیگ یک بازیکنان خوبی داریم اما با این حرف‌ها نمی‌خواهم به پا به سن گذاشته‌ها خدایی‌ناکرده بی‌احترامی کنم. ما با تجربه‌های بسیار خوبی هم در فوتبالمان داریم و باید از تجارب آنها بهترین استفاده را کنیم من امیدوارم با تلفیقی که از جوانان و با تجربه‌ها داریم هر روز فوتبالمان پویاتر شود. این مستلزم این است که جوان‌ها بیشتر تلاش کنند مثلا در همین بازی با الاتحاد به نظرم تلفیق خوبی از باتجربه‌ها و جوان‌ها باعث شد این تیم قلدر را شکست دهیم و آنها هم دست به حاشیه‌ها بزنند.

فارس: راستی ماجرای حاشیه‌های آخر بازی چه بود؟

ما در عربستان کار سختی داریم، باید با تمرکز به عربستان برویم و همه می‌دانیم که در عربستان الاتحاد برای برد دست به هر کاری می‌زند در چند صحنه متاسفانه در همین تبریز جوسازی‌هایی کردند که بسیار عجیب بود. متاسفانه مدافع آنها در چند صحنه توپ را برداشت و به سمت هواداران ما شوت کرد که من هم به آنها تذکر جدی دادم چون هواداران ما هیزم تری به الاتحادی‌ها نفروخته بودند و فقط تیم خود را تشویق می‌کردند. حتی یادم است قبل از بازی هم الاتحادی‌ها می‌گفتند تماشاگر باشد ما بهتر بازی می‌کنیم ولی خداراشکر خدا خودش با کمک به تراکتورسازی جواب آنها را داد و به نظرم ما به حقمان رسیدیم البته اگر 11 نفره بودیم در نیمه دوم دفاع الاتحاد شکننده‌تر بود.

فارس: درباره آینده انصاری‌فرد هم صحبت کن.

همه‌چیز دست خدا است و باید ببینم چه اتفاقی می‌افتد. فعلا باید به اردوی تیم‌ملی و تمرینات کی‌روش فکر کنم هرچه خدا بخواهد همان اتفاق می‌افتد. نمی‌خواهم حرف بزنم تا برخی‌ها بگویند کریم انصاری‌فرد می‌خواهد بازارگرمی کند. هدفی در دلم دارم که انشاءالله به آن می‌رسم. فعلا تمام فکر و ذکرم تیم‌ملی، جام‌جهانی و تراکتورسازی است البته تا وقتی که با این تیم قرارداد دارم حالا ببینیم بعدا چه اتفاقی می‌افتد. من امسال یکی از دلایلی که راحت کارم را در تبریز دنبال کردم همین هواداران بودند که در روزهایی که پایم به گلزنی باز نمی‌شد پشت من مثل کوه بودند مثل سالی که در پرسپولیس بودم و هوادارانش من را همیشه حمایت می‌کردند پس اجازه دهید بعدا در مورد برخی مسائل حرف بزنیم الان 100 روز مانده تا جام جهانی برزیل و بازی مقابل بوسنی، نیجریه و آرژانتین که به نظر من هم همانطور که کی‌روش می‌گوید باید همه به دیدار سخت مقابل نیجریه با تمرکز بیشتری فکر کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی برای تماشای دیدار بشیکتاش به ترکیه دعوت شد.

تونی اولیویرا و آنتونیو برای تماشای دیدار بشیکتاش و اسکی شهیر ترکیه دعوت شدند.

به گزارش تبریز بیدار ، تونی اولیویرا سرمربی محبوب تیم تراکتورسازی تبریز برای تماشای دیدار این هفته بشیکتاش به ترکیه دعوت شد.

باشگاه بشیکتاش تونی و پرسش آنتونیو را برای تماشای دیدار این هفته تمیشان در مقابل اسکی شهیر دعوت کردند. این مسابقه دوشنبه نهم مارچ برابر با 18 اسفند ماه در شهر استانبول ترکیه برگزار خواهد شد.

حضور دو بازیکن پرتغالی در تیم بشیکتاش و همچنین محبوبیت تونی در میان هواداران بنفیکا علت اصلی این دعوت اعلام شده است.

شنیده ها حکایت از تصمیم تونی برای حضور در استانبول و تماشای این دیدار دارد. تونی بالافاصله پس از این مسابقه ترکیه را به مقصد تبریز ترک خواهد کرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زیباترین گل‌های هفته.

رونی (منچستریوناتید)، بیل (رئال مادرید)، نذیر بلحاج (السد)، کریم انصاری‌فرد (تراکتور)، رودریگو تاباتا (السد)، استفان رادو (لاتزیو)، فلورو فلوریس (ساسولو)، امانوئل جاکرینی (ساندرلند)، هاکان (هامبورگ)، امانوئل کالایو (جنوا)، کلاس یان هونتلار (شالکه)، جردن هندرسون (لیورپول) و شلوی (سوانسی) گل‌های زیبای هفته را به ثمر رساندند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریم انصاری فرد در لیست خرید امیر قلعه نویی!

اگر صفحه منتسب به امیر قلعه نویی در فیس بوک را یک منبع خبری موثق فرض کنیم، هواداران استقلال از حالا می توانند با بازیکنان جدید تیمشان آشنا شوند. لیست خرید امیر قلعه نویی برای سال بعد منتشر شده و سرمربی استقلال سراغ نفراتی رفته که پیش از این در مقاطع مختلف شایعاتی در مورد آبی پوش شدن آنها به گوش می رسید، اما مهمترین بازیکنی که در این لیست وجود دارد کریم انصاری فرد است ، انصاری فرد که شایعه پیوستنش در به استقلال قبل از شروع فصل به گوش می رسید . حال علی رغم تمایل قلعه نوئی با درخشش انصاری فرد در ترکیب تراکتور، به نظر نمی رسد وی سال آینده در لیگ ایران بازی کند و به احتمال زیاد در یکی از باشگاههای اروپایی توپ خواهد زد

دروازبان : سوشا مکانی ، وحید طالب لو

دفاع : حمودی ، جماعتی ، حاج صفی ، محسن حسینی و احتمالا منتظری

هافبک : یعقوب کریمی ، بختیار رحمانی ، حدادی فر ، محسن مسلمان و احتمالا زندی

مهاجم : افشین ، شریفات ، میداوودی ، عنایتی و کریم انصاری فرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی:

انصاری فرد مارادونای آسیاست / تراکتورسازی بخت اول صعود از گروه

ملی‌پوش سابق فوتبال تبریز با بیان اینکه مارادونای آسیا انصاری‌فرد است گفت: بازی تراکتورسازی برابر الاتحاد عربستان نشان داد که این تیم تبریزی بخت اول صعود از گروهش می‌باشد.

Tweet

رسول خطیبی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: تیم تراکتورسازی در نیمه نخست برابر الاتحاد عربستان نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و تنها موقعیت‌های این تیم تبدیل به گل نشد.

وی افزود: در مسابقات گروهی به دلیل تعداد بازی کم بین تیم‌ها، نباختن در بازی اول به دلیل عدم شناخت تیم‌ها از یکدیگر بسیار مهم است و تیم تراکتورسازی با وجود اینکه در نیمه دوم 10 نفره شد، اما توانست به پیروزی دلچسبی دست یابد.

خطیبی گفت: برتری تراکتورسازی در نیمه نخست به حدی بود که تیم عربستانی حتی برای یک بار هم جرات نکرد در محوطه جریمه تراکتورسازی ظاهر شود و بعد از اخراج علی کریمی تیم الاتحاد روی دروازه تراکتورسازی حمله کرد، اما در 15 دقیقه پایانی مقهور تاکتیک‌های تونی اولیویرا و حرکت استثنایی کریم انصاری‌فرد شدند.

بازیکن سابق تیم تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان به نقش پررنگ انصاری‌فرد در موفقیت‌های اخیر تراکتورسازی اشاره کرده و ابراز داشت: انصاری‌فرد در برابر مس کرمان با حرکت فوق‌العاده خود سازنده گل قهرمانی تراکتورسازی شد و برابر تیم الاتحاد عربستان نیز گل زیبایی را به ثمر رساند و به نظر من وی در حال حاضر مارادونای آسیا بوده و تراکتورسازی باید هر چه سریع‌تر برای تمدید قرارداد وی اقدام کند.

رسول خطیبی برنده واقعی بازی تراکتورسازی با الاتحاد عربستان را تماشاگران این تیم میزبان ذکر کرده است و گفت: واقعا تماشاگران تراکتورسازی در طول 90 دقیقه با تشویق‌های خود شرایط سختی را برای تیم مهمان فراهم کرده و فرهنگ بالای خود را به رخ آسیا کشیدند.

سرمربی سابق تیم گسترش فولاد تبریز گفت: تیم تراکتورسازی بخت اول صعود از این گروه است به شرطی که در دو بازی که در قطر و امارات برابر لخویا و العین خواهد کرد، بتواند دو امتیاز کسب کرده و روند پیروزی در بازی های خانگی خود را حفظ کند.

العین خطرناک‌تر از لخویا است

خطیبی با توجه به سابقه حضورش در فوتبال امارات در مورد شناختش از تیم العین امارات گفت: تیم اماراتی که سابقه قهرمانی در جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا را دارد به مراتب خطرناک‌تر از تیم لخویا قطر است.

وی در همین مورد تاکید کرد: در تیم العین آساموا ژیان معروف و همچنین پدیده این روزهای فوتبال امارات که عبدالرحمان نام دارد عضویت دارند و تیم العین در هفته اول نیز برابر لخویا به برتری دست یافت.

مهاجم تیم ملی ایران در جام جهانی 2006 آلمان در مورد زمان برگزاری بازی برگشت تیم تراکتورسازی برابر العین امارات در تبریز که مصادف با 13 فروردین می‌باشد، گفت: تیم تراکتورسازی حتی اگر در روز اول عید و زمان تحویل سال نو نیز بازی داشته باشد باز هم تماشاگر داشته و هواداران این تیم هیچگاه تیم خود را تنها نخواهند گذاشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز:

تراکتورسازی تعطیلات نوروزی ندارد

مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: با توجه به برنامه فشرده جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا، امسال تعطیلات نوروزی نداریم.

Tweet

جمشید نظمی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: تیم تراکتورسازی روزهای 21 و 27 اسفند در قطر و امارات به مصاف تیم‌های لخویا و العین می‌رود و بعد از بازگشت به ایران باید روز هفتم فروردین در خوزستان به مصاف فولاد برود و به همین علت امسال تیم تراکتورسازی تعطیلات نوروز نداشته و تیم حتی در روزهای اول عید نیز در تمرین و اردو است.

وی افزود: البته این شرایط فقط برای چهار نماینده ایران در باشگاه‌های آسیا حاکم بوده و دیگر تیم‌ها این فرصت را داشتند که تمرینات خود را برای مدت کوتاهی تعطیل کنند.

مدیر باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد دعوت تنها دو نفر از تراکتورسازی به تیم ملی گفت: تمام بازیکنان تراکتورسازی شایسته دعوت به تیم ملی هستند و من سطح بازیکنان خود را بالا می‌دانم، اما باید به تصمیم سرمربی تیم ملی نیز احترام گذاشته و همین جا اعلام می‌کنم که باشگاه تراکتورسازی آماده هرگونه همکاری و تعامل با تیم ملی ایران جهت موفقیت در جام جهانی 2014 برزیل است.

وی در مورد شرایط بعد از اخراج علی کریمی گفت: کریمی یک مهره تاثیرگذار و بزرگ برای تیم تراکتورسازی است و وقتی از زمین اخراج شد، دلهره مرا فرا گرفته و دعا می‌کردم که بازی با تساوی خاتمه یابد، اما بازیکنان تیم با همت و تلاش خود و همچنین هدایت خوب تونی اولیویرا در این بازی به پیروزی رسیده و نتیجه‌ای را کسب کردند که بعد از اخراج کریمی به ذهن کمتر کسی خطور می‌کرد.

مدیر باشگاه تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه با سلاح خود عربستانی‌ها این تیم را شکست دادیم، افزود: تیم الاتحاد در نیمه نخست با بازی دفاعی، سعی در زدن گل در ضد حملات داشت و وقتی تیم ما 10 نفره شد، الاتحادی‌ها از لاک دفاعی خود خارج شده و با همان حربه خودشان که ضد حمله بود، توانستیم به گل برتری دست یافته و به پیروزی برسیم.

تیم تراکتورسازی تبریز روز هفت اسفند در یک بازی فراموش نشدنی با یک بازیکن کمتر توانست تیم الاتحاد عربستان را شکست دهد.

تعطیلی تمرینات تیم تراکتورسازی دو روز دیگر تمدید شده و تمرینات این تیم تا روز دوشنبه آغاز می‌شود.

تیم تراکتورسازی بعد از بازی برابر لخویا قطر در 21 اسفند به تبریز باز نگشته و از قطر راهی امارات شده و یک اردوی 5 روزه پیش از بازی تیم العین در این کشور خواهد داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: خودم باعث جدایی‌ام از تیم ملی شدم/ حق تراکتورسازی در تیم ملی بیشتر بود

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: باید بازیکنان بیشتری از تراکتورسازی به تیم ملی دعوت می‌شدند و حداقل سه ـ چهار بازیکن از تیم ما لیاقت حضور در تیم ملی را دارند.

Tweet

محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره لیست اعلام شده تیم ملی فوتبال توسط کارلوس کی‌روش گفت: به اذعان خیلی از دوستانم که کارشناس فوتبال هستند من در این مدت برای تراکتورسازی خوب بازی کردم و حتی مربیان هم از من راضی بودند اما به هر حال لیست با نظر کی‌روش بسته شده و او می‌تواند در این‌باره نظر دهد.

وی ادامه داد: من در چند اردو با کی‌روش همکاری کردم و فکر می‌کنم اشتباه کوچکی که در بازی با عمان انجام دادم باعث شد از تیم ملی دور شوم چرا که در آن بازی خوب نبودم و مقصر هم خودم بودم اما در مدت اخیر برای تراکتورسازی خوب بازی کردم و حتی با این تیم قهرمان جام حذفی هم شدم.

مدافع سابق تیم ملی فوتبال کشورمان درباره اینکه گفته می‌شود کی‌روش اخلاق خوبی ندارد و جدا شده‌های از تیم ملی درباره او این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند، گفت: من نمی‌توانم درباره صحبت‌های دیگران حرف بزنم اما خودم رابطه خوبی با کی‌روش داشتم و حتی در بازی با عمان که تیم منتخب لیگ مقابل تیم ملی این کشور قرارگرفت به دلیل نبودن نکونام من کاپیتان تیم شدم اما اینکه او با همکارانش چه رفتاری دارد من نمی‌دانم چرا که رابطه‌اش با بازیکنان خوب بود.

نصرتی در خصوص لیست اعلام شده تیم ملی هم گفت: به نظرم باید بازیکنان بیشتری از تراکتورسازی به تیم ملی دعوت می‌شدند و فکر می‌کنم حداقل سه یا چهار بازیکن لیاقت حضور در تیم ملی را دارند.

وی در پایان در مورد انتقاداتی که به لیست تیم ملی وارد می‌شود افزود: به نظرم درباره لیست تیم ملی باید فقط از کی‌روش سؤال پرسید اما درباره بازیکنی مثل مهرداد پولادی باید بگویم که او به خاطر تیم ملی مصدوم شد و با دردی که داشت برای تیم ملی بازی می‌کرد و به همین دلیل هم یک سال از تیم ملی دور ماند و فکر می‌کنم دعوت او به تیم ملی جواب تلاش و کوشش برای تیم ملی بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میلاد فخرالدینی، مدافع تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: از اینکه انتقام استقلال و سپاهان را از تیم‌های عربی گرفتیم، خوشحالیم/ بازی خوبی مقابل 'الاتحاد' انجام دادیم و می‌توانستیم زودتر گل بزنیم اما اخراج کریمی به تیم شوک وارد کرد/ روند خوبی داریم و امیدوارم از گروه‌مان صعود کنیم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد:بازی آسانی با کویت نداریم/در برزیل از حیثیت فوتبال ایران دفاع می کنیم.

مهاجم تیم ملی گفت:صد در صد به برزیل می رویم که بهترین بازی هایمان را انجام بدهیم.

به گزارش اوج،کریم انصاری فرد پس از پایان تمرین روز یکشنبه تیم ملی درباره دیدار با کویت عنوان کرد:با توجه به اینکه دیدار با کویت یک بازی رسمی است ما با تمام توان در این مسابقه به میدان می رویم.با کویت در این کشور بازی کردیم.آنها تیم آماده ای دارند و به طور حتم بازی آسانی نداریم.

وی درباره برنامه های آتی تیم ملی تا جام جهانی گفت:اردوهای تیم ملی برنامه ریزی شده است.باید از این اردوها بهترین استفاده را ببریم و به آمادگی کامل برسیم.

مهاجم تیم ملی درباره اینکه آیا به صعود از گروه در جام جهانی فکر می کند یا نه اظهار داشت:ما صد در صد به برزیل می رویم که بهترین بازی هایمان را انجام بدهیم.به طور حتم همه تلاشمان را می کنیم که از حیثیت فوتبال ایران دفاع کنیم.

انصاری فرد درباره اینکه به نظرش سخت ترین رقیب ایران چه تیمی است گفت:همه تیم های گروه ما سخت هستند.بازی آسان و راحت نداریم.همه تیم ها از مرحله مقدماتی عبور کرده اند و بنابراین شایستگی حضور در جام جهانی را دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در آینده برای دعوت کریمی تصمیم می‌گیرم/ تمدید قرارداد من مهم نیست

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه شناخت خوبی از علی کریمی دارد و نیاز نبود برای دیدار با کویت و گینه از این بازیکن دعوت کند، تصمیم گیری در مورد هافبک میانی و با تجربه تراکتورسازی برای حضور در جام جهانی را به آینده موکول کرد و گفت: در آینده تصمیم می گیرم که کریمی را به تیم ملی دعوت کنم یا نه.

به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس کی روش در پایان تمرین صبح امروز جمعه تیم ملی فوتبال ایران ضمن بیان این مطلب به خبرنگاران حاضر در کمپ تیم های ملی گفت: ما چند بازیکن جوان را به اردوی تیم ملی دعوت کرده ایم که در دیدار برابر کویت و گینه از آنها استفاده خواهیم کرد. این تیم جدیدی نیست چرا که زمانی برای امتحان یک تیم جدید نداریم.

وی افزود: پایه‌های اصلی تیم ملی شکل گرفته است اما هنوز قسمت هایی هست که خالی است و منصفانه این است که این جاهای خالی را به بهترین های لیگ بدهیم و آنها این جاهای خالی را پر کنند. در بازی با کویت گروه جدیدی از بازیکنان را استفاده می کنیم اما در بازی برابر گینه پایه های اصلی تیم بازی خواهند کرد.

کی روش در مورد دعوت نشدن سردار آزمون گفت: ما محدودیت داریم و نمی توانیم همه را دعوت کنیم. ضمن اینکه سردار آزمون در چند دیدار اخیر تیمش نه تنها بازی نکرد بلکه روی نیمکت هم حضور نداشت.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد دعوت نکردن از علی کریمی نیز گفت: برای دو بازی که پیش رو داریم سعی کردیم از بازیکنانی دعوت کنیم که شناخت کمتری از نحوه بازی آنها داریم. علی کریمی بازیکنی است که او را به خوبی می شناسم و به همین خاطر نیاز نبود که از او برای این دو بازی دعوت کنم. در آینده و در زمان و لحظه مناسب برای دعوت از کریمی تصمیم خواهیم گرفت.

وی همچنین در مورد حضور مهدی صفایی به عنوان یکی از اعضای جدید کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران گفت: این فرصت خوبی است تا صفایی توانایی اش را نشان دهد. ما می خواهیم از برخی فاکتورهای دیگر هم با بازیکنان تیم ملی کار کنیم تا آنها از همه نظر برای حضور در جام جهانی آماده شوند. من این تصمیم را در تیم هایی که قبلا بودم گرفتم و از آن جواب هم گرفته ام. خوشحالم که صفایی آمده است.

کارلوس کی روش در مورد مربیان جدیدی که به کادر فنی تیم ملی اضافه خواهند شد گفت: یک مربی برزیلی و یک مربی آرژانتینی بزودی به جمع ما اضافه خواهند شد. دکتر دیه گو مربی آرژانتینی و روانشناس است و برونو برزیلی مربی بدنساز است که به ما اضافه خواهند شد.

کی روش در مورد جانشین سیموئز گفت: طی چند روز آینده یک مربی را به عنوان جانشین سیموئز انتخاب خواهم کرد. وقتی هم بخواهم مربی را انتخاب کنم نه به ملیت او توجه می کنم نه به قومیتش. من فقط به توانایی های فنی یک مربی توجه می کنم.

وی در مورد دلایل کناره گیری امید نمازی از کادر فنی تیم ملی فوتبال گفت: کمیته حقوقی فدراسیون فوتبال دنبال کار اوست. او کاری کرده که من نمی توانم در مورد آن توضیح دهم. تصمیم من در مورد کسانی که ناگهان تیم را رها می کنند و می روند مشخص است. او کاری کرده که کمیته حقوقی فدراسیون فوتبال پیگیر آن است.

کارلوس کی روش با تاکید دوباره بر اینکه مبلغ و شرایط قراردادش یک مسئله محرمانه و شخصی است گفت: خدا را شکر می کنم که در موقعیتی هستم که می توانم انتخاب های خوبی داشته باشم. آنچه برای من مهم است اینکه فوتبال ایران در آینده بتواند پیشرفت کند و به موقعیت های بهتری برسد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد لباس متفاوتی که در تمرین روز جمعه بر تن کرده بود و روی آن نوشته شده بود" فوتبال با کارلوس کی رو" گفت: این لباس شخصی من است.

کی روش در مورد تمدید قراردادش با ایران نیز گفت: تمرکز اصلی من روی رقابت های جام جهانی است. حرف های من خیلی ساده است. تمام تلاش من این است که تنها به تیم ملی کمک کنم. پشت صحنه به تیم ملی امید هم برای استخدام وینگادا کمک کردم. خدا را شکر من در موقعیتی هستم که پیشنهادهای همکاری زیادی از نقاط مختلف جهان دارم اما فعلا مهمترین چیزی که می خواهم بدانم این است که ایران برای آینده چه برنامه ای دارد. فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا برابر چهار تیم عربی بازی کرد که دو باخت کسب کرد و یک تساوی و یک برد. این نتایج مقابل تیم هایی رقم خورد که جزو بالانشینان و تیم های قدرتمند کشورشان نبودند.

وی افزود: وقت این است که فوتبال ایران بیدار شود. باید مربیان و بازیکنان ما به جای حرف زدن در روزنامه ها در زمین حرف بزنند. این کار را باید شروع کنیم. فیفا تیم ها را براساس عملکردشان در زمین رده بندی می کند نه براساس صحبت ها و حرف هایی که در رسانه ها انجام می دهند.

کی روش در مورد بازی دوستانه برابر گینه نیز گفت: این تیم را از این جهت دعوت کردم که بازیکنانی دارد که در کشورهای اروپایی بازی می کنند و ما می توانیم طعم کوچکی از نیجریه را برابر گینه بچشیم.

کی روش در ادامه توضیحاتش برای تمدید قرارداد با تیم ملی فوتبال ایران گفت: چیزی که الان مهم نیست تمدید قرار داد من است. تیم ملی در زمینی که الان در آن تمرین می کند هیچ پیشرفتی نخواهد کرد. مهمترین چیز برای من این است که مربیان و بازیکنان باشگاهی از عملکردشان راضی باشند. اگر آقای کفاشیان فکر می کند 20 درصد از تمدید قرارداد من باقی مانده است باید بگویم که در واقع این مشکلات فوتبال ایران 80 درصد ماجراست نه نهایی شدن تمدید قرارداد من.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: در خانه کار دشواري داريم

مدافع تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: چه ميزبان باشيم چه ميهمان کار دشواري مقابل تيم‌هاي عربي داريم ولی بازی های خانگی به مراتب سخت تر خواهد بود.

مدافع تراکتور در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با تيم‌هاي ذوب‌آهن، سپاهان و همين تراکتور سابقه حضور در آسيا را دارم و از اين حيث باتجربه محسوب مي‌شوم. بازي‌هاي آسيايي از حساسيت بسيار بالايي برخوردارند و زیرکی خاصی را می‌طلبد.

وی با اشاره به ریزش تماشاگر در تبریز آن هم با وجود قهرمانی در جام حذفی گفت: واقعا بايد پاي درد دل اين هواداران نشست و علت اصلي اين که چرا امسال کمتر به ورزشگاه آمدند را از خودشان پرسيد. آنها در خيلي از مواقع در سرما و گرما براي حمايت ما آمده‌اند اما امسال برايمان سؤال است که چرا اين اتفاق براي تماشاگران تبريزي افتاده است.

طالبی در مورد مشکلات مالي باشگاه ادامه داد: بازیکنان کمي از اين وضعيت ناراضي بودند چون به هر حال کار کوچکي نکردند. اميدوارم مطالبات داده شود که به نوعي ارزش کار بچه‌ها جبران شود. به هر حال ما بايد از لحاظ مالي هم حمايت شويم تا انگيزه داشته باشيم. قبلا هم گفتم غيرت فقط بخشي از قضيه است. ما زحمت کشيديم تا توانستيم در اين فصل يک جام از آن خود کنيم و بايد انگيزه اي براي ادامه اين پيشرفت داشته باشيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری‌فرد: بازی راحتی با کویت نخواهیم داشت/ تیم آسان در جام‌ جهانی نداریم
.

مهاجم تیم ملی فوتبال گفت: بازی آسانی مقابل کویت نخواهیم داشت ولی تمام تلاش خود را می‌کنیم که پیروز از میدان خارج شویم.

Tweet

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کریم انصاری‌فرد در پایان تمرین تیم ملی فوتبال در خصوص دیدار مقابل کویت اظهار داشت: این دیدار رسمی است اما می‌توانیم به عنوان یک بازی تدارکاتی برای آمادگی حضور در جام جهانی از آن استفاده کنیم. با تمام قوا وارد میدان خواهیم شد تا برنده شویم. تیم حریف خوب است و در کویت بازی خوبی انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتا بازی آسانی مقابل کویت نخواهیم داشت. اردوهای خوبی داشته‌ایم و امیدوارم بازی خوبی هم انجام دهیم و بهترین بهره‌برداری را برای حضوری موفق در جام جهانی داشته باشیم.

مهاجم تیم ملی در مورد شانس صعود ایران از گروهش در جام جهانی یادآور شد: ما تلاش می‌کنیم تا بهترین بازی‌های خود را در جام جهانی انجام دهیم حالا دیگر نتایج دست خداست. امیدوارم که بتوانیم موفق ظاهر شویم.

انصاری‌فرد در مورد اینکه کدام یک از رقبا آسان‌تر هستند گفت: تمامی تیم‌هایی که در جام جهانی حاضر می‌شوند برگزیده هستند و کار آسانی نخواهیم داشت. امیدوارم که بتوانیم بازی‌هایی انجام دهیم که در خور شأن تیم ملی ایران باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظمی: از کارهای اداری برای گرفتن پول شورای شهر خسته شدیم/به اندازه توانمان پاداش دادیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: آنچه که در توان و اختیار باشگاه بود به عنوان پاداش قهرمانی در جام حذفی به بازیکنان دادیم و اگر باز هم پول به دستمان برسد به بازیکنان پرداخت خواهیم کرد.

Tweet

جمشید نظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد پیروزی تراکتورسازی مقابل الاتحاد عربستان گفت: بازی خیلی خوبی بود. خدا به ما کمک کرد و توانستیم با حضور هوادارانمان که شور و نشاط فراوانی به ورزشگاه آورده بودند به پیروزی برسیم. خوشبختانه به نتیجه‌ای که دنبال آن بودیم رسیدیم.

وی در مورد اینکه قبل از شروع مسابقه برای دادن روحیه دقایقی روی نیمکت تراکتورسازی نشست، خاطر نشان کرد: قوانین AFC اجازه حضور مدیران روی نیمکت را نمی‌دهد. قبل از شروع مسابقه به روی سکوها بازگشتم تا بازی را از آنجا تماشا کنم. برای صحبت با بازیکنان و اینکه دقایقی کنار آنها باشم به سمت نیمکت رفتم و سپس طبق قانون در سکوها حاضر شدم.

نظمی در مورد اینکه تراکتورسازی تنها نماینده ایران بود که در روز اول مسابقات توانست رقیب خود را شکست دهد،خاطر نشان کرد: خدا را شکر در روز اول بازی‌ها توانستیم پیروز شویم. آرزوی قلبی ما موفقیت هر 4 نماینده کشورمان است و امیدواریم در بازی‌های دور دوم این اتفاق برای 3 تیم دیگر ایران نیز بیفتد.

مدیرعامل تراکتورسازی با اشاره به اینکه نسبت به صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا ناامید نیستند، اظهار داشت: صعود ما به دو بازی آینده مقابل لخویا قطر و العین امارات بستگی دارد و برای صعود به مرحله دوم تلاش می‌کنیم و اگر این اتفاق بیفتد شیرینی بسیار زیادی دارد چرا که ما با بازیکنان خودمان و بدون جذب یار کمکی و هزینه‌های بسیار زیاد مثل تیم‌های عربی توانستیم این کار بزرگ را انجام دهیم.

وی در مورد اخراج علی کریمی در دیدار مقابل الاتحاد عربستان خاطر نشان کرد: فکر نمی‌کنم اشتباه کریمی، اشتباه بود. داور به خاطر خطایی که این بازیکن انجام داد کارت زرد دوم را نشان داد، بعد از اخراج کریمی احساس کردم کارمان سخت شده است اما به خواست خدا توانستیم گل پیروزی را بزنیم و 3 امتیاز شیرین کسب کنیم. شاید اگر کریمی اخراج نمی‌شد ما پیروز نمی‌شدیم.

نظمی در پاسخ به این سؤال که آیا شورای شهر کمک 500 میلیونی به باشگاه تراکتورسازی را پرداخت کرد، خاطر نشان کرد: متأسفانه هنوز این کمک در اختیار ما قرار نگرفته است. از رفت و آمدها و کارهای اداری این مسئله خسته شدیم. یک نفر را برای رسیدگی برای این موضوع قرار دادیم. آنقدر از این مسئله خسته شدم که با محمدجواد ششگلانی و محمدحسین جعفری تماس گرفتم و از آنها خواستم به انجام این کار سرعت ببخشند. ما هر چه سند خواستند ارائه کردیم. همه جا این مسئله مطرح شده اما هنوز پول را نگرفتیم. وقتی یک موضوعی به صورت مصوبه تصویب شده نباید دچار این مشکل شوند. ما امروز به این پول نیاز داریم و شاید بعدا این پول نتواند کمکی به ما کند. امیدواریم زودتر این مسئله حل شود. این پول اگر زودتر برسد بسیار شیرین‌تر می‌شود.

نظمی در مورد نارضایتی برخی از بازیکنان این تیم از پاداش فینال جام حذفی تصریح کرد: به بازیکنان اعلام کردم پرداخت این مبلغ در توان باشگاه بوده است. ما این پول را جور کردیم و در اختیار بازیکنان قرار دادیم. اگر باز هم پول به دستمان برسد به بازیکنان پرداخت می‌کنیم. قبل از رسیدن سال جدید نیز باید بخشی از مبلغ قرارداد بازیکنان پرداخت شود و در تدارک انجام این کار هستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مسئولان استان نباید در این شرایط حساس به کمک باشگاه بیایند، افزود: مسئولان استان کمک خوبی به ما کرده‌اند. وقتی که مشکل بسیار زیادی داشتیم استاندار به ما کمک کرد. مسئولان قول دادند باز هم به ما کمک کنند. می‌دانید انجام این کمک‌ها نیاز به طی شدن پروسه اداری دارد که همین مسئله کار را عقب می‌اندازد.

مدیرعامل تراکتورسازی در پایان گفت: دو بازی حساس در پیش داریم. از هواداران می‌خواهم تیم را دعا کنند تا بتوانیم با سربلندی در این دو بازی شرایط خوبی پیدا کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سال نو در کنار تراکتور در دوبی...

کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی با همکاری شرکت هواپیمایی جهان سیر در نظر دارند هواداران تیم تراکتورسازی را عازم دوبی کنند تا در دیدار تراکتور و العین در کنار تیم محبوب خود باشند.
کاروان اعزامی هواداران روز 26 اسفند ماه از تبریز و به صورت مستقیم با هواپیمایی شرکت آسمان عازم امارات خواهد شد و تاریخ بازگشت به تبریز نیز روز 1 فروردین ماه سال آینده خواهد بود.
هوادارانی که با کاروان اعزامی کانون هواداران راهی امارات شوند ویزای کشور امارات و بلیت رفت و برگشت همراه با ترانسفر فرودگاهی و ترانسفر به شهر العین و اقامت در هتل 3 ستاره در مرکز شهر دبی به صورت (HB) صبحانه و نهار ، دریافت می کنند.
هزینه این سفر مبلغ دو میلیون و پنجاه هزار تومان می باشد و علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن کانون هواداران 4403632 تماس حاصل نمایند. با توجه به زمان و محدودیت ثبت نام از همه هواداران درخواست می گردد در صورت علاقمندی به سفر هرچه سریعتر اقدام نمایند . آخرین مهلت ثبت نام تا روز چهارشنبه می باشد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی: غیبت کریمی برابر لخویا محسوس است/ با غیرت ایرانی پیش می‌رویم

مدافع تیم تراکتورسازی می‌گوید "غیرت" تنها تفاوت این تیم با حریفان آسیایی‌اش است.

فرشید طالبی، بازیکن تیم تراکتور سازی تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره دیدار مقابل الاتحاد عربستان، بیان کرد: دیداری بود که بازیکنان نشان دادند با غیرت ایرانی، می‌توان هر کاری را میسر کنند. با وجود شرایطی که داور پیش آورد و علی کریمی از بازی اخراج شد، توانستیم نظم تیم را حفظ کنیم. خداوند کمک کرد تا شروع خیلی خوبی را در لیگ قهرمانان آسیا داشته باشیم و امیدوارم این روندمان ادامه یابد.

وی درباره بازی پیش‌روی تراکتورسازان مقابل لخویا قطر، گفت: همه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرایط خاص خود و سختی‌های منحصر به فرد خود را دارد. لخویا تیم بسیار خوب و پرمهره‌ای است و از نظر امکانات به هیچ عنوان نمی‌توانیم خودمان را با تیم‌هایی همانند الاتحاد مقایسه کنیم ولی از نظر غیرتی شک نکنید بازیکنان می‌توانند هر سدی را از پیش‌رو بردارند.

مدافع تراکتورسازی ادامه داد: لخویای قطر بازی اول خود را واگذار کرده و این موضوع شرایط را خیلی سخت می‌کند و به پیروزی احتیاج دارند ولی استرس بیشتری نسبت به ما خواهد داشت و این موضوع می‌تواند برای ما خوب باشد. باید با هوش و نظم خاصی کار کنیم تا بتوانیم حداقل نتیجه را کسب کنیم. سخت و دشوار است ولی امیدوارم این اتفاق رخ بدهد و شرایط خوبی در جدول رده‌بندی داشته باشیم.

طالبی درباره وضعیت مصدومیت خود ، اظهار کرد: من کار خودم را انجام می‌دهم وان‌شاءالله خداوند کمک کند و اگر شرایط مهیا باشد از هفته جاری تمریناتم را در کنار تیم شروع خواهم کرد. من سعی خودم را انجام می‌دهم و با تمام وجودم کار می‌کنم تا به شرایط خوبی برسم و به تیم کمک کنم. امیدوارم مصدومیتم برطرف شود تا به تیم کمک کنم.

وی درباره اینکه آیا محروم بودن علی کریمی در بازی مقابل لخویا می‌تواند بر عملکرد تیمشان تاثیر بگذارد یا خیر، گفت: همه می‌دانند، علی کریمی وزنه فوق العاده خوبی برای تیم است. علی کریمی روی فرم آمده، برای تیم بسیار مفید است. کریمی در مقابل الاتحاد خودش را بسیار خوب نشان داد. کریمی ثابت کرده که سن ملاک نیست و شک نکنید محرومیت علی کریمی می‌تواند محسوس باشد ولی ان‌شاءالله بازیکنانی که جایگزین خواهند شد، جایگزینان خوبی باشند.

بازیکن تیم تراکتورسازی ادامه داد: کادر فنی تیم‌مان تدبیری اتخاذ خواهد کرد تا به نوعی خلأ علی کریمی بر طرف شود. امیدوارم محروم بودن علی کریمی حداقل ضرر را به تیم در بازی مقابل لخویا وارد کند و بتوانیم نتیجه خوبی را کسب کرده و به هواداران تقدیم کنیم.

فرشید طالبی درباره اینکه آیا تراکتور‌سازی می‌تواند از گروهش در مسابقات لیگ قهرمان آسیا صعود کند یا خیر، اظهار کرد: نباید احساسی صحبت کنیم. ما از هیچ لحاظ نمی‌توانیم به تیم‌های رقیب برسیم. الاتحاد با هواپیمایی اختصاصی به تبریز می‌آید ولی تراکتور مشکلات مالی دارد و مقایسه ما با تیم‌های همگروهمان صحیح نیست. امیدوارم شرایط مالی تیم بهبود یابد.

وی ادامه داد: مطمئنا مسئولان نیز زحمت می‌کشند و امیدوارم با پرداخت مطلبات، بازیکنان به آرامش فکری برسند. تمام تلاش اعضای تیم این است تا دل هواداران را با عملکرد خوب شاد کنیم. پیروزی مقابل الاتحاد، پیروزی تیمی نیست و ملی است. امیدوارم بتوانیم دوباره مردم را شاد کنیم. تراکتور بدون هوادار، هیچ است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهدی پاشازاده :
سيستم، حرف اول را در تيم هاي من مي زند/
نتیجه گرایی، باعث شده است که اینک 90درصد تراکتور غیربومی باشد!

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: مشکل فوتبال ما این است که همه فقط دنبال نتیجه هستند و به همین دلیل، تیم های ما زیر توپ می زنند تا بلکه در شلوغی محوطه ی جریمه، توپی تبدیل به گل شود و آن تیم نتیجه بگیرد!

مهدي پاشازاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، در خصوص آخرين وضعيت شهرداري تبريز در ليگ دسته دو اظهار كرد: هم اکنون با 31 امتیاز در رده ی پنجم جدول هستیم و هفت امتیاز با صدرجدول فاصله داریم؛ در هفته های اخیر چند بدشانسی پشت سر هم آورده ایم و در بازی آخر خود، با یک گل مقابل بهمن شیراز شکست خوردیم.

وي دليل اصلي نتايج هفته هاي اخير شهرداري را بدشانسي عنوان كرد و افزود: در چند بازی اخیر توپ هایمان گل نشد و در هر بازی بالای هفت، هشت موقعیت 100درصد گل داشتیم و نتوانستیم در ضربات آخر با دقت باشیم، از لحاظ روانی مشکل پیدا کرده ایم و تیم حریف در کل بازی، سه موقعیت روی دروازه ی ما ایجاد می کند و دو تا از آن موقعیت ها تبدیل به گل می شوند

سرمربي شهرداري تبريز افزود: بالاخره فوتبال همین است و سعی می کنیم در بازی های آینده، کمی بادقت تر باشیم و بتوانیم موفق از زمین خارج شویم؛ من در هر کجا که کار کنم، مهم نیست که نفرات تیمم چگونه باشند؛ زیرا تیم های من به فرد متکی نیستند و سیستم، حرف اول را در تیم های من می زند و به همین دلیل در تمام بازی ها، سیستم ما بر حریف برتری دارد.

وي در خصوص هدفگذاري شهرداري تبريز براي ليگ دسته دو فوتبال چنين عنوان كرد: واقعیت این است که این تیم ما در دقیقه ی 90 بسته شده است و یک روز مانده به پایان مهلت نقل و انتقالات، اقدام به خرید بازیکن کردیم؛ اولویت شهرداری جذب بازیکنان بومی بود و حتی چند بازیکن غیربومی را به تیم های دیگر فرستادیم و هدف ما در ابتدای فصل، بقای شهرداری در لیگ دسته دو و در حد امکان، کسب نتایج قابل قبول و آبرومند بود؛ اما با نتایج خوبی که در نیم فصل اول کسب کردیم و به مقام قهرمانی نیم فصل رسیدیم، توقعات از تیم ما بالا رفت و هیچ تضمینی وجود ندارد تیمی که در نیم فصل قهرمان می شود، در پایان نیز به قهرمانی برسد.

وي افزود: پدیده ی مشهد امکانات زیادی دارد و پول خوبی برای بازیکنان خود داده است و هدف شان از ابتدا صعود بود؛ البته امکانات باشگاه ما هم بد نیست و نظر من به این تیم مثبت است و ما جوانان خوبی را در این تیم پرورش داده ایم و هنوز هفت هفته به پایان لیگ دسته دو باقی مانده است و امیدوارم که در هفته های باقی مانده، مردم نیز از تیم شهرشان حمایت کنند.

پاشازاده مردم تبريز را به حمايت از شهرداري تبريز دعوت كرد و عنوان كرد: امیدوارم که در هفت هفته ی باقی مانده، مردم نیز از تیم شهرشان حمایت کنند؛ ما به هر شهری که می رویم، مردم زیادی به ورزشگاه می آیند و در ورزشگاه سر و صدا ایجاد می کنند و همین موضوع باعث شده است که داور نیز در چند مورد، سر ما را ببُرد و چند خطا به نفع تیم حریف گرفته است و همین توپ ها وارد دروازه ی تیم ما شده اند؛ تیم ما خوب بازی می کند و در هر بازی، بالای 500 پاس بین بازیکنان رد و بدل می شود و این آمار حتی در سطح اول فوتبال کشورمان نیز کمتر به چشم می خورد.

وي خاطرنشان كرد: آینده ی بازیکنان ما بسیار خوب است و این جوانان، آینده ی فوتبال شهر را رقم می زنند و نباید فقط به دنبال نتیجه باشیم؛ مشکل فوتبال ما همین است که همه فقط دنبال نتیجه هستند و به همین دلیل، تیم های ما زیر توپ می زنند تا بلکه در شلوغی محوطه ی جریمه، توپی تبدیل به گل شود و آن تیم نتیجه بگیرد! اگر جوانان را به دلیل باخت سرزنش کنیم، آینده ی این جوانان نیز مثل آن یکی ها می شود و پنج سال دیگر هم فوتبال تبریز بی ستاره باقی می ماند؛ طوری که ما وقتی به تیم تراکتورسازی نگاه می کنیم، 90 درصد این تیم را بازیکنان غیربومی تشکیل داده است و ما باید از تیم شهرمان و جوانان خودمان حمایت های لازم را انجام دهیم.

وي درباره ي حمايت مسئولان استاني از تيم شهرداري گفت: حمایت های خوبی از تیم ما انجام می شود؛ من بالا و پایین فوتبال را زیاد دیده ام و باید از جوانانی که احساساتی هستند، از نظر روانی حمایت بیشتری شود؛ آقای سهرابی و هیأت مدیره ی باشگاه، از تیم حمایت می کنند و همه می دانند که این تیم را برای ریخت و پاش کردن نبسته ایم و امیدوارم مردم نیز برای تیم ما دعا کنند؛ زیرا جوانان ما در گرما و سرما برای این تیم تلاش های زیادی می کنند و خیلی از این بازیکنان، ماهیانه پول های کمی می گیرند و باید از لحاظ روانی، از این بازیکنان جوان حمایت شود.

پاشازاده در پايان عنوان كرد: من فردی هستم که بازی به بازی به مسابقات نگاه می کنم و در هر بازی که به میدان می رویم، فقط به فکر برد هستم، چه بازی در خیابان باشد، چه فوتبال باشد و چه والیبال! من فقط به دنبال برد هستم؛ اما در خیلی از مواقع دچار بدشانسی شدیم و حق ما نبود که از صدر جدول دور شویم. البته هم اکنون هفت هفته ی دیگر پیش رو داریم و می توانیم با پیروزی در بازی های آینده مان به رده های بالایی جدول بازگردیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار ایران و کویت

سجده شکر انصاری‌فرد/اعتراض ویرا به داور

مسئولان ورزشگاه انقلاب کرج در اقدامی عجیب اذان مغرب را در ورزشگاه پخش نکردند.

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، عدم پخش اذان مغرب در ورزشگاه انقلاب کرج نکته‌ای بود که مسئولان این ورزشگاه از آن غافل شدند و به جای آن به پخش موسیقی‌هایی با صدای بلند پرداختند که صدای اعتراض حتی هواداران را هم درآورده بود.

* مارکار آقاجانیان که پیش از این در نقش‌های مختلفی از کادر فنی تیم ملی ظاهر شده بود در بازی امروز به عنوان دستیار اول فعالیت می‌کرد.

* بین ۲ نیمه بازی و در محلی که قرار بود از خبرنگاران پذیرایی شود همه فردی در این قسمت دیده می‌شد به طوری که حتی جا برای ورود خبرنگاران نبود و از تعدادی از خبرنگاران حتی پذیرایی هم نشد.

* کریم انصاری‌فرد که سابقه بازی در سایپای کرج را دارد به محض ورود به زمین به شدت از سوی هواداران حاضر در استادیوم تشویق شد.

* پلیس حاضر در ورزشگاه با یکی از تصویربردارانی که بر روی سکو مشغول گرفتن تصویر از بازی بود درگیری پیدا کرد و در نهایت هم آن تصویربردار با دوربینش از روی سکو به قسمت دیگری منتقل شد.

* از دقیقه 80 به بعد کی‌روش از آقاجانیان خواست تا روی نیمکت‌ بنشیند و خودش کنار خط آمد اما این در حالی بود که مارکار آقاجیانیان در چند صحنه باز هم کنار خط آمد.

* بختیار رحمانی بازیکن تیم ملی کشورمان به محض گرفتن کارت زرد با رویی خندان تعویض شد!

* اینترنت جایگاه خبرنگاران در چند نوبت قطع و وصل شد که این موضوع با اعتراض خبرنگاران مواجه گشت.

* چند نفر از تماشاگران با پلیس حاضر در ورزشگاه درگیری لفظی پیدا کردند که این موضوع با اعتراض سایر هواداران روبه‌رو شد.

* کی‌روش در چند نوبت از جایگاه فنی بیرون آمد که هر بار با تذکر داور چهارم به جایش بازگشت.

*‌خلعتبری به محض ورود به زمین با تشویق هواداران حاضر در ورزشگاه روبه‌رو شد.

* گل دوم تیم ایران در حالی توسط گوینده ورزشگاه به نام پیام صادقیان ثبت شد که ضربه این بازیکن به بازیکن کویت برخورد و تغییر مسیر داد و در اصل باید گل به نام بازیکن کویتی ثبت می‌شد.

* از دقیقه 85 به بعد هواداران تیم ملی فوتبال کشورمان آرام آرام ورزشگاه را ترک کردند.

*‌و‌یرا سرمربی تیم ملی کویت هر بار که داور علیه تیمش تصمیم می‌گرفت به شدت علیه او اعتراض می‌کرد.

*‌در زمانی که ایران گل دوم را دریافت کرد کی‌روش با شوتی محکم بطری آبی که در کنارش بود به سمت نیمکت پرتاب کرد.

*‌ در ورزشگاه انقلاب کرج بنرهایی نصب شده بود که روی آن نوشته شده بود همه ایران حامی تیم ملی فوتبالند.

* کریم انصاری فرد پس از گلی که مقابل کویت به ثمر رساند در زمین سجده شکر به جای آورد.

* پس از گل سوم تیم ایران وی‌یرا بازیکنان تیمش را تشویق کرد.

*پس از برد ایران جشن نورافشانی در ورزشگاه برپا شد.

*پس از بازی محسن بنگر که زمانی در سپاهان شاگرد ویرا بود با سرمربی کویت خوش و بش گرمی کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور میزبان مسابقات رده سنی نونهالان

مسابقات رده سنی نونهالان(مناطق کشوری) به میزبانی تیم تراکتورسازی از مورخه 92/12/17 لغایت 92/12/21 در قالب 5 تیم از استان های اردبیل ، آذربایجان غربی ، زنجان و دو تیم ملی پوشان و تراکتورسازی در زمین چمن مصنوئی کمپ اختصاصی باشگاه برگزار خواهد شد .

بالا