• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
تبرییییک!
یاشاسیییییین!
حیف ادینیو نزد پنالتیرو!خیلی خوبه این لوسیانو
در کل:
آذربایجان وار السوووون
ایستمین چور السوووون

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
از طرف هواداران فولاد برد تراکتور رو به همه هوادارن فهیمش تبریک عرض میکنم :)
امیدوارم در آسیا هم نماینده هامون امسال موفق باشن ان شاء الله

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
متاسفم برای اون هواداران تراکتور که به مرحوم سیروس قایقران اسطوره ملوان و کاپیتان تیم ملی مرد با اخلاق فوتبال تو ورزشگاه تبریز روز جمعه زشترین توهین ها رو کردن شرم بر این فوتبال که به رفتگان از دنیا هم توهین میشه لعنت به این فوتبال....

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
متاسفم برای اون هواداران تراکتور که به مرحوم سیروس قایقران اسطوره ملوان و کاپیتان تیم ملی مرد با اخلاق فوتبال تو ورزشگاه تبریز روز جمعه زشترین توهین ها رو کردن شرم بر این فوتبال که به رفتگان از دنیا هم توهین میشه لعنت به این فوتبال....
من که همچین فش های نشنیدم
بعدشم اگه حرفی هم بوده اونا هر گز هوادار تراختور نبوده اینا یه عده اندک هوادارا نمایی هستن که تو طرف دار های همه تیم ها هم هستن و شخصیت و شعور نداشته شونو نشون ميدن

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
من که همچین فش های نشنیدم
بعدشم اگه حرفی هم بوده اونا هر گز هوادار تراختور نبوده اینا یه عده اندک هوادارا نمایی هستن که تو طرف دار های همه تیم ها هم هستن و شخصیت و شعور نداشته شونو نشون ميدن

برادر من فیلمش موجوده اگه خواستی تقدیم میکنم! منم گفتم برای اون هوادارانی که توهین کردن متاسفم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برادر من فیلمش موجوده اگه خواستی تقدیم میکنم! منم گفتم برای اون هوادارانی که توهین کردن متاسفم .
منم گفتم که اونا هوادار نیستن
بلکه هوادار نما هستن

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
00990711.jpg

* تراکتورسازی تبریز 4 - صبای قم 2
گل‌ها: لوسیانو ادینیو (43 و 71)، محسن دلیر (49) و مهدی ایرانپوریان (4+90) برای تراکتورسازی و احمد حسن‌زاده (16) و ایوب کلانتری (41 - پنالتی) برای صبا

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
بازگشت خارق العاده قرمزهاي تبريز

پيروزي پرگل تراکتورسازي مقابل صبا

تيم فوتبال تراکتورسازي، مقابل صباي قم يک پيروزي پرگل به دست بياورد و موقتاً صدرنشين جدول ليگ برتر باشد.
00990711.jpg

به گزارش "ورزش سه"، هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 18 با برگزاری دیدار تیم های تراکتورسازي و صباي قم آغاز شد که در نهایت تراکتورسازی موفق شد با نتیجه 4 بر 2 حریفش را در هم بکوبد.

هفته پنجم لیگ برتر ورزشگاه یادگار امام، تماشاچی 10هزارنفر

داور: بیژن حیدری
کمک ها: تورج عوض محمدی، علی دودانگه

اخطار: حامد لک(تراکتور) ، احمد مهدی زاده (صبا)
تراکتورسازی: حامد لک، خالد شفیعی، احمد آل نعمه، حبیب گردانی، محمد ایرانپوریان، مهدی کیانی، سامان نریمان جهان، فرید کریمی، احمد امیرکامدار، ادینیهو، محسن دلیر
سرمربی: رسول خطیبی

صبا: مهرداد طهماسبی، مسعود حق‌جو، روزبه چشمی، پیروز قربانی، هادی شکوری، محمد آرام طبع، ابوالفضل ابراهیمی، حسین بادامکی، ایوب کلانتری، جلال الدین علی محمدی، احمد حسن زاده
سرمربی: صمد مرفاوی

شرح بازی:
برتری 2 بر صفر صبا مقابل تراکتورسازی، پایان غیرمنتظره این بازی حساس نبود. تراکتور با لوسیانو ادینیوی باتجربه فاصله خود با صبا را کم کرد، در نهایت با 3 امتیاز این بازی زمین را ترک کرد. شاگردان رسول خطیبی که روی پنالتی و گل دوم صبا معترض بودند، خیلی سریع به بازی برگشتند تا بعد از گل زیبای ادینیو 2باردیگر هم دروازه صبا را باز کنند. امروز از آنجا برای تبریزی ها روز ویژه ای است که آنها به طور موقت صدرنشین لیگ شدند والبته لوسیانو ادینیو هم با 4 گل به صدرجدول گلزنان لیگ برتر رسید. این 4 گل پرگل ترین بازی لیگ را رقم زد. یک بازگشت باشکوه برای تبریزی ها ...

شرح گل ها:

1 ـ 0(صبا): احمد حسن زاده مهاجم سابق مس کرمان سومین گل خود را در لیگ روی یک پاس عمقی و فرار از پشت دفاع به ثمر رساند.
2 ـ 0(صبا): خطای پنالتی مشکوک حبیب گردانی روی حسن زاده، یک پنالتی نصیب صبا کرد که ایوب کلانتری دومین گل تیمش را به ثمر رساند.
2 ـ 1(تراکتور): لوسیانو ادینیو روی یک و دوی عالی با محسن دلیر دفاع صبا را جا گذاشت و با ضربه محکم با روی پا فاصله را کم کرد.
2ـ2(تراکتور): محسن دلیر از جناح چپ وارد محوطه جریمه شد و با یک شوت سرکش بازی را به تساوی کشاند.
3ـ2(تراکتور): فرشاد احمدزاده توپ را سانتر کرد و ادینیو با ضربه سر از روی خط دروازه گل زد.
4ـ2(تراکتور): مهدی زاده در دقایق پایانی روی فرشاد احمدزاده مرتکب پنالتی شد که محمد ایرانپوریان این پنالتی را به چهارمین گل تیمش تبدیل کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراختور آذربایجان
صباے قم رو مقتدرانہ
4. 2لح کرد ...[emoji18] [emoji123]

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
تیمی که بتونه نتیجه 0-2 باخته رو برگردونه و روحیه خودش رو نبازه واقعا لیاقت برد رو داره.
تبریک به هواداران تراکتور سازی....

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
بازی آینده این تیم هفته آینده روز جمعه هفتم شهریور ساعت 18 در ورزشگاه یادگار امام با تیم نفت مسجد سلیمان برگزار خواهد شد.
الان نفت مسجد سلیمان ده نفره مقابل گسترش فولاد 1- صفر بازی در جریان هست
تنها گل بازی
متاسفانه گل به خودی یاران گسترش فولاد بوده

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادینهو کم کم داره اون ادینهوی ثابق میشه اما یه مهاجم دیگه می خوام کاش انصاری فرد بیاد

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
آخرین تغییرات تا 21:10 به وقت ایران
IRAN.jpg
لیگ برتر ( جام خلیج فارس )
1393/06/02 19:15
live2.gif
90'
نفت‌مسجد‌سليمان1 - 1گسترش فولاد
info1.gif
1393/06/02 18:00
نتیجه نهایی
تراکتورسازي4 - 2صباي قم
info1.gif
1393/06/02 18:00
نتیجه نهایی
سايپا2 - 1نفت تهران
info1.gif
1393/06/02 19:00
نتیجه نهایی
سپاهان1 - 1فولاد
info1.gif
1393/06/02 19:10
نتیجه نهایی
پيکان0 - 3استقلال
info1.gif
1393/06/02 19:15
نتیجه نهایی
استقلال خوزستان1 - 1ذوب آهن
info1.gif

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
نظمی جمعه از مالزی به تبریز بازمی‌گردد

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز که برای دریافت طلب ۱۶۰ هزار دلاری تیمش به مالزی سفر کرده روز جمعه به تبریز باز می‌گردد.

به گزارش فارس، تراکتورسازی در هفته پنجم لیگ برتر موفق شد روز گذشته 4 بر 2 مقابل صبای قم به پیروزی برسد.

این تیم در حال حاضر با کسب 10 امتیاز در رده سوم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارد.

جمشید نظمی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی روز شنبه برای دریافت طلب 160 هزار دلاری تراکتورسازی به مالزی سفر کرد تا با دریافت این پول به تبریز بازگردد.

در همین راستا نظمی در حال رایزنی برای دریافت این پول و انجام برخی امور مربوط به تراکتورسازی است. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی روز جمعه به تبریز باز می‌گردد.

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
در تبريز مشکل پولي ندارم

ادينهو: صد در صد آقاي گل مي‌شوم

لوسيانو ادينهو مهاجم تراکتورسازي با 4 گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفته و با اين عملکرد به قهرمان پرشورها در تبريز تبديل شده است.
00990805.jpg

ادینهو پس از اینکه دو گل از 4 گل تراکتور به صبا را زد با "ورزش سه" گفت و گویی انجام داد:

بین دو نیمه شارژ شدیم

بازی مقابل صبا دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول خیلی آرام بازی کردیم و کلا بازی ما فشاری روی حریف نیاورد. به همین خاطر صبا دو گل زد اما ما هم به خودمان آمدیم و بین دو نیمه با صحبت های سرمربی شارژ شدیم. ما در نیمه دوم خیلی خوب کار کردیم و خیلی خوب به 4 گل رسیدیم. بازی در لیگ ایران خیلی است و همین که ما توانستیم دو گل خورده را با 4 گل جبران کنیم نشان دهنده این است که تیم قوی داریم و می توانیم در بازی های بعدی بهتر کار کنیم.

بخاطر پاداش گل نمی زنم

دوست دارم آقای گل شوم و صد در صد هم می شوم. من باید خوب تمرین کنم و تمرکز داشته باشم. 20 هزار دلار پاداش آقای گلی باعث نشده این انگیزه را داشته باشم. من 6 سال در ایران زندگی کردم و خوشحالم امسال در تبریز هستم و بخاطر خودم و تیمم می خواهم آقای گل شوم. من به فکر پاداش نیستم و می خواهم به تراکتور و سرمربی کمک کنم. به همین دلیل موقعیت ها را از دست نمی دهم. من 6 سال در لیگ برتر ایران تجربه دارم و حالا هم می خواهم از این تجربه استفاده کنم و آقای گل شوم.

00990823.jpg

خطیبی عالی است

رسول خطیبی مربی خیلی خوبی است و من توانستم با او ارتباط خیلی خوبی برقرار کنم. خیلی زود در تیم جا افتادم و از این بابت خیلی خوشحال هستم. مربی ما عالی است و من دوستش دارم.او روی تیم تمرکز کرده و همین که توانسته بازی باخته را با 4 گل را ببرد معلوم است کارش را بلد است. خوشحالم با او کار می کنم.

00990566.jpg

با من از پول حرف نزنید

من مشکلی مالی در تبریز ندارم و در واقع تمام تمرکزم روی بازی هایم است و وارد مسائل حاشیه ای نمی شوم.از من در مورد پول نپرسید تمرکز من روی بازی هایم است و از من سوال فنی بپرسید.پول مشکلی نیست و اصلا به این مسائل فکر نمی کنم.

همسرم به تبریز می آید

در این 28 روزی که به تبریز آمدم مردم این شهر خیلی به من لطف داشتند و هر جا می روم می گویند،ما خیلی دوستت داریم!اینجا همه چیز عالی است. همسرم هم مشکلی ندارد که من به تراکتور آمدم و دو ماه دیگر به این شهر می آید تا کنار هم باشیم.همسرم در حال حاضر ایران نیست اما خیلی خوشحال است که من در این تیم موفق هستم.

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
آل نعمه: بردمان تقديم به دخترم

اکثر بازيکنان تراکتورسازي همانند آل نعمه فکر نمي کردند بتوانند شکست را با برد عوض کنند اما اين اتفاق افتاد و باعث تعجب و همچنين خوشحالي سرخ پوشان تبريزي شد.
00034774.jpg

آل نعمه درمورد شکست صبا به خبرنگار "ورزش سه" می‌گوید: فکرش را نمی‌کردیم ببریم. ما دو نیمه متفاوت داشتیم. نیمه اول روی اشتباهات فردی گل دریافت کردیم، اگر می‌خواهیم قهرمان شویم نباید از این گل‌ها بخوریم. پس از آن دو گل به خودمان آمدیم و نتیجه را جبران کردیم.

او راجع به صحبت هایی که خطیبی بین دو نیمه به آن ها زده می گوید: خطیبی به ما گفت در پانزده دقیقه اول گل مساوی را بزنید . طبق صحبت های او نیمه دوم خوب پیش رفت و توپ و میدان در اختیار ما بود.

ملی پوش تراکتور در مورد گل هایی که ادینهو زد ادامه می دهد: خیلی خوشحالم که او گل زد. دوست دارم آقای گل لیگ یکی از فورواردهای ما باشد. البته خط دفاع مان هم باید بهترین شود.

آل نعمه اضافه می کند: یکشنبه تولد دخترم بود و قبل از بازی به بچه ها گفتم هرجور شده باید ببرید تا من به عنوان هدیه به دخترم تقدیمش کنم. خدا را شکر این اتفاق رخ داد و من این برد شیرین را به دخترم و همچنین همسرم تقدیم می کنم.

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
خوب شد ادينيهو رو خريديم نداديم به تيمايي كه بازيكن چند ميلياردي رو يه ميليارد يه ميليارد معرفي ميكنن!

بالا