داداشلار بو سوزی جدی توتون ، اوگون بیر نفر منه پیغام خصوصی وریب کی: لطفا بو جمله نی منه ترجمه اله ، منده سفه کیمین خبریم یوخیدی جریاننان ، ترجمه الدیم ... سونرا گتدیم فرومدا آختاردبم گوردوم تبریز اوشاخلارینین بیری بو جمله نی یازیب ( اصرار المیین آدین دمیرم ، آبریم گدردوستان درخواست ترجمه نکنن ( موضوع خصوصیه)
دریادا غرق اولان الین هر شیه آتار ( بونلار تراختور دریاسیندا غرق اولورلار پس بو حرکتدر طبیعیدی )گوزی گوتومور یاپ د.ز س.ز دی . ولی بیر طرف دن مربی و شفق ایشلری بعضی واخ منی ده هیسلندیریر ولی سوزون اول آخری بودی کی کلا" طرف مقابل گامماز و احمق دی که بو جور ترراختورون قاباقیندا دایانیر . بی طرف دن ده اولاردا دا یورد ماساله سی وار هممشه هدف لری آذربایجان الین اسگیه الماخدی (گورممزلر هشواخ :دی )
جوروسوز سن الله ! گویمولار تورکلر اوز تاپیکلرینده اوز آنا دیللرینه دانیشالار .
جوروم هامیسه قان قوسالار !![]()
داداشلار بو سوزی جدی توتون ، اوگون بیر نفر منه پیغام خصوصی وریب کی: لطفا بو جمله نی منه ترجمه اله ، منده سفه کیمین خبریم یوخیدی جریاننان ، ترجمه الدیم ... سونرا گتدیم فرومدا آختاردبم گوردوم تبریز اوشاخلارینین بیری بو جمله نی یازیب ( اصرار المیین آدین دمیرم ، آبریم گدر) خلاصه ترجمه موردینده حواسلاریزی جمع الیین تا سوزلریمیز بوردان اشییه چیخماسین . ( خوشبختانه یامان دییردی و معمولی سوزیدی)
دریادا غرق اولان الین هر شیه آتار ( بونلار تراختور دریاسیندا غرق اولورلار پس بو حرکتدر طبیعیدی )![]()
سلام خدمت دوستان
من فکر می کردم این دو پست که به زبان آدری زده شده ادامه پیدا نمی کنه ولی ظاهرا پستها دارن ادامه دار میشن.
از دوستان عزیز خواهش می کنم در محیط عمومی فروم به زبان فارسی پست بدن . چون بقیه هم شاید بخوان استفاده کنند. اگر علاقه ای به ادامه بحث با زبان غیر فارسی دارید میتونید از گروههای خصوصی استفاده کنید . شاد باشید
سلام مجدد خدمت دوستان
من این پست رو دیروز دادم .
ولی دوستان پست زدن به زبانی غیر از فارسی رو ادامه دادند ، ظاهرا دوستان یا این پست رو ندیدند یا اینکه توجهی نکردند . به هر حال از این به بعد پستهایی که به غیر از زبان فارسی نوشته شوند پاک خواهند شد . لطفا قوانین را رعایت کنید . با تشکر
ساسان خان فرمایش شما صحیح است .
من گروه برای خودمون ساختم دوستانن بییاید اینجا عضو بشید
http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=266
شما از معنی این کلمه پان ترک اطلاع داری که همینطوری از دهنت میندازی بیرون و به بقیه میچسبونی !!! حضرت آقا دوست داشتن زبان وسرزمین مادری اسمش پان نیست ، یه کم در مورد کلماتی که به کار میبری احتیاط کن ...سلام
درسته این تاپیک طرفداران تراکتور هست اما فروم به زبان فارسی هست
لطفاً فارسی صحبت کنید
پ.ن:جدا از این موارد از پان ترک بدم میاد و هر روز 2-3 بار به افرادی که توی استادیوم حرکت های فاشیستی انجام میدن لعنت میفرستم
شما از معنی این کلمه پان ترک اطلاع داری که همینطوری از دهنت میندازی بیرون و به بقیه میچسبونی !!! حضرت آقا دوست داشتن زبان وسرزمین مادری اسمش پان نیست ، یه کم در مورد کلماتی که به کار میبری احتیاط کن ...
پ.ن: سیزلر تورکی باشارمیسیز بیز نینیاخ ، گلین اورگشیندا![]()
شما از معنی این کلمه پان ترک اطلاع داری که همینطوری از دهنت میندازی بیرون و به بقیه میچسبونی !!! حضرت آقا دوست داشتن زبان وسرزمین مادری اسمش پان نیست ، یه کم در مورد کلماتی که به کار میبری احتیاط کن ...
پ.ن: سیزلر تورکی باشارمیسیز بیز نینیاخ ، گلین اورگشیندا![]()
این روش بحث کردن قدیمی شده عزیزباشه تو اصلاً استاد متکلم های ترک هستی(اوسون ، سن اله ترک لرین معلمی سن)
منظور من از پان ترک شما نبودی (منیم منظوریم پان ترک دان سن دئیردون)
پ.ن:از طرف یاشار
دمت گرم . بیزحمت یه عکس توپ واسه گروپ بذار . بچه ها رو هم دعوت کن .ساسان خان فرمایش شما صحیح است .
من گروه برای خودمون ساختم دوستانن بییاید اینجا عضو بشید
http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=266
این روش بحث کردن قدیمی شده عزیز
از این حرکات فاشیستی که گفتی چند تا مثال بزن شاید ما هم قانع شدیم ، من که تو این فصل چهار بار بیشتر استادیوم نرفتم اما هر بار بیشتر به خودم و هوادار بودنم افتخار کردم (البته سوای شعار "بی شرف" که به نظرم حتما باید حذف بشه)
تبریز، ..اکی ، .نکارا
فارس لار هارا بیز هارا
افغانستان سیزیندی
آذربایجان بیزیم دی
حرکتهایی که با دستشون درمیارن چه معنی میده به نظر شما؟
یعنی واقعاً تبریز و باکو یکی بشه افتخار میکنند؟or (ید)
چه ربطی به افغانستان داره؟
تو کشور ایران زندگی میکنیم و آذربایجان جزئی از ایرانه همونطور که خراسان،سیستان،کردستان و... جزئی از ایران هستند
حرفهایی که میزنم جدا از مسائل سیاسی هستند
من با اجازه چند نکته متذکر بشم...
شعار تبریز اکی انکر بیز هارا فاسلار هارا
که یکی دوبار بیشتر داده نشده و اصلآ ازش استقبال نشد
این جریان افغانستان هم نژادی و سیاسی نیست به خاطر حرف مجری فوتبال برتر در مورد هوادارای افغانیه اس اس و پس پس به وجود اومده... مثل جریان اون کبوتره که حسابی باهاش تفریح کردیم:lol:
در مورد علامت بزقورد هم فکر کنم مسئولین صدا و سیما و حراست استادیوم خیلی بهتر از شما و من از بد و خوب باخبر هستند و این حرکت رو به تصویر میکشن (دوربین خبرساز همیشه نشون میده)
ما تورک آذری هستیم و بزقورد یه جورایی سنبل آذربایجان به حساب میاد و بخشی از فرهنگ ماست نمیشه گفت که چون ساز و عاشیخ در آذربایجان شمالی هست ما باید دور بندازیمشون, همگی جزیی از فرهنگ ما هستن.![]()
این شعار رو من تو بازی استقلال - تراکتور هم شنیدم
در مورد علامت بزقورد هم سنبل اتحاد ترکها هست
شما همین الان داری میگی تورک اما صحیحش ترک هست
تورک برای ترکیه هست که با u نوشته میشه
شما خودت ادعاهای پان ترک رو مطرح میکنی
میگی آذربایجان شمالی
ما در ایران چیزی به عنوان آذربایجان جنوبی وشمالی نداریم
در مورد اینکه این نماد رو تلویزیون به تصویر میکشه برمیگرده به مسائل سیاسی چون **** حاکم بر کشور در حال حاضر خیلی به تفرقه بین قومیت های ایرانی اهمیت میده برعکس چندسال پیش که شعار اتحدو اتحدو میدادن
پ.ن:بهتره تو این تاپیک دیگه این مسائل رو ادامه ندیم
اگر مائل به ادامه بحث هستید در بخش فرهنگ و هنر تاپیک بزنید اونجا بحث کنیم