• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
درگیری بازیکنان تراکتورسازی باهواداران تبریزی این تیم

به گزارش خبر، در حالی که سایپا از تراکتورسازی جلو بود و هوداران تبریزی امید به آسیایی شدن تیم‌شان را از دست داده بودند، علیه بازیکنان خود شعار دادند.

n00127436-r-b-000.jpg

n00127436-r-b-001.jpg

n00127436-r-b-002.jpg

n00127436-r-b-003.jpg

n00127436-r-b-004.jpg

n00127436-r-b-005.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیگه خداییش بقول عادل شورش دراوردن

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
شور چی رو در اوردن ؟!؟! اینکه هر هفته هزینه می کنن و برای دیدن فوتبال و تشویق تیمشون با شور و شوق زیاد میان ورزشگاه , بعد یارو با اسکلیت یه پنالتی مفت به حریف میده , حق نداره ناراحت بشن و اعتراض کنن ؟؟! فحش ناموسی چه تو ورزش و چه تو فرهنگ کلی جامعه پذیرفته شده نیست , و من نمیگم خوب کاری کردن فحش دادن بهشون ! اما قبول کنید سنگینه که آدم بگه دستشون درد نکنه که تو تبریز با این همه تماشاگر مساوی کردن !!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شور چی رو در اوردن ؟!؟! اینکه هر هفته هزینه می کنن و برای دیدن فوتبال و تشویق تیمشون با شور و شوق زیاد میان ورزشگاه , بعد یارو با اسکلیت یه پنالتی مفت به حریف میده , حق نداره ناراحت بشن و اعتراض کنن ؟؟! فحش ناموسی چه تو ورزش و چه تو فرهنگ کلی جامعه پذیرفته شده نیست , و من نمیگم خوب کاری کردن فحش دادن بهشون ! اما قبول کنید سنگینه که آدم بگه دستشون درد نکنه که تو تبریز با این همه تماشاگر مساوی کردن !!!

lمگه هر جا اشتباه شد باید فحش بدن و صندلی پرت کنن.
اینمکه هزینه میکنن و میرن توجیه نیست واسه اینکار که برادر من!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
lمگه هر جا اشتباه شد باید فحش بدن و صندلی پرت کنن.
اینمکه هزینه میکنن و میرن توجیه نیست واسه اینکار که برادر من!

اولا که عرض کردم فحش تو عرف ورزش و اجتماع پذیرفته نیست , و من هم حمایت نمی کنم ( اما حق میدم ناراحت بشن و داد و هوار کنن )

دوما , هر جا اشتباه شد !؟؟! فصل قبل که هیچی ! این یارو این فصل یک بازی نشده اشتباهای بچه گونه انجام نده ! اشتباهش که یکی دو بار نیست ! این هوادارا هم تا به امروز دووم اوردن بهش فحش ندادن باید بهشون دست مریزاد گفت !!! این بابا یه روز بدون اشتباه بره تو تختش خوابش نمیبره !!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دیگه خداییش بقول عادل شورش دراوردن
فحش دادن کار خوبی نیست ، غلطه ، کاملا قبول داریم هر چند که قبل از این هم تو فوتبال ایران وجود داشت مختص ما هم نبود ... خورد کردن صندلی ها هم که دیگه اخر حماقته ، این هم قبول دارم
اما باور کن خیلی ستمه که متوجه بشی همون تیم داروی که برد مسلم تیمت رو ( اون هم یک برد آسیایی ) تبدیل به شکست کرده ، بهترین تیم داوری هفته بشه ( یه ذره هم به تماشاگر و عصبانیتش حق بدیم ) اگه شما بودی به عدالت فدراسیون شک نمیکردی ، اصلا انصافا فردوسی پور دیروز در این مورد حرفی زد ؟
دلمون خوش بود اول بار داریم میریم آسیا :(

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
فحش دادن کار خوبی نیست ، غلطه ، کاملا قبول داریم هر چند که قبل از این هم تو فوتبال ایران وجود داشت مختص ما هم نبود ... خورد کردن صندلی ها هم که دیگه اخر حماقته ، این هم قبول دارم
اما باور کن خیلی ستمه که متوجه بشی همون تیم داروی که برد مسلم تیمت رو ( اون هم یک برد آسیایی ) تبدیل به شکست کرده ، بهترین تیم داوری هفته بشه ( یه ذره هم به تماشاگر و عصبانیتش حق بدیم ) اگه شما بودی به عدالت فدراسیون شک نمیکردی ، اصلا انصافا فردوسی پور دیروز در این مورد حرفی زد ؟
دلمون خوش بود اول بار داریم میریم آسیا :(

درست داور بی تجربگی کرد ولی خوب

حق داره تا قبل از زده شدن پنالتی بگه پنالتی نیست خوب ولی قبول دارم بی تجربگی بودش ولی پنالتی نبود

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
جوابیه هواداران برای مصاحبه فراز کمالوند .

http://www.tractorchelar.com/component/content/article/1689-1390-02-27-11-50-53.html

مرتیکه احمق هر مربی معمولی دیگه ای بود همین نتایج رو میگرفت .. ما با تیم 6 ام و 7 ام 3 امتیاز فاصله داریم .. یعنی با ملوان و فولاد و صبا و مس فرق زیادی نداریم ولی مزایای خیییلی بیشتری داریم .. 3تا ملی پوش داریم , یه ملی پوش عراقی داریم .. دروازه بان خوب داریم .. تیممون جوان و بیتجربه نیست .. هوادار داریم ...از همه مهمتر پول خوبی به مربی و بازیکنا دادیم

میخوام که ایشون گورشو گم کنه .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه نويي با تراکتور قرارداد امضا کرد

00030898.jpg

قلعه‌نويي مذاکره با بازيکنان را هم شروع کرده و گفته مي‌شود کريم انصاري‌فرد اولين صيد او خواهد بود

امير قلعه‌نويي سرمربي سابق سپاهان سرانجام بر ترديدهاي ذهني فائق آمد و با تراکتورسازي تبريز قرارداد همکاري امضا کرد.
به گزارش گل قلعه‌نويي که روز گذشته با مديران سپاهان پاي ميز مذاکره نشسته بود، سرانجام تصميم خود را در اين زمينه قطعي کرد و قيد کار کردن در تيم قهرمان ايران را زد. با وجود اينکه گفته مي‌شد او با توجه به قرعه ساده سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و البته شرايط خاص اين تيم در جمع سپاهاني‌ها باقي خواهد ماند اما او در نهايت ترجيح داد در تيم ديگري به فعاليت ادامه دهد.
قلعه‌نويي براي کار در تبريز قصد دارد از يک دستيار بومي استفاده کند که اين بخشي از سياست هميشگي او در کار کردن در شهرهاي مختلف است.
او که حالا از اصفهان به تبريز مي‌رود کار در اين فضاي جديد را تجربه خواهد کرد فضايي که البته براي هر مربي‌اي مي‌تواند رويايي باشد.
تراکتورسازي با هواداران بي‌شمارش يکي از مهمترين تيم‌هاي ليگ برتر است که حالا با حضور قلعه‌نويي چهره جدي‌تري از يک مدعي را نشان خواهد داد، قلعه‌نويي مذاکره با بازيکنان را هم شروع کرده و گفته مي‌شود کريم انصاري‌فرد اولين صيد او خواهد بود

لینک

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
خبر فوری: سیاوش اکبرپور به تراکتور پیوست

اکبرپور دومین خرید مهم تراکتورسازی بعد از احسان حاج صفی است. تراکتور سازی با این مربی قصد دارد در سطح قهرمانی لیگ برتر حضور محکمی داشته باشد.

سایت گل - سیاوش اکبرپور بازیکن سابق تیمهای استقلالو استیل آذین به تراکتورسازی پیوست.

به گزارش سایت گل دقایقی قبل این بازیکن خبرتوافقش باتراکتور را در اختیار سایت گل گذاشت.

اکبر پور که فصل گذشته در شرایط فاجعه‌بار استیل آذین کارنامه نسبتا خوبی از خود به جای گذاشت یکی از بازیکنان مورد علاقه امیر قلعه نویی است.

اکبرپور دومین خرید مهم تراکتورسازی بعد از احسان حاج صفی است. تراکتور سازی با این مربی قصد دارد در سطح قهرمانی لیگ برتر حضور محکمی داشته باشد.

اکبرپور سابقه دو قهرمانی لیگ با امیر قلعه نویی را داراست و با او کارنامه بسیارخوبی به جای گذاشته است.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
در حالی که تراکتور داره میترکونه بچه های اینجا چرا ساکتن؟!

البته معمولاً جوجه رو آخر پاییز میشمارن، معلوم نیس در پس این هم ولخرجی چی نهفته شده...!!! :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

البته معمولاً جوجه رو آخر پاییز میشمارن، معلوم نیس در پس این هم ولخرجی چی نهفته شده...!!! :دی

یحتمل رفتن واسه ریکاوری بعد از فصل !! دی

من الان فقط می دونم که قلعه نویی می خواست با تراکتورسازی مذاکره بکنه . از اونجا به بعدشو کلآ بی خبرم . :f34r: :D

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
کارناوال‌های شادی در تبریز، به خاطر ورود ژنرال/قلعه‌نویی از فردا کارش را در تراکتور شروع می‌کند

شادی هواداران تراکتورسازی به خاطر ورود امیر قلعه‌نویی به تبریز دیدنی است.

آن‌ها کارناوال‌های شادی راه انداخته‌اند و در برخی از نقاط تبریز مشغول خوشحالی هستند. همچنین مقابل در کارخانه تراکتورسازی هم حدود 5 هزار نفر از هواداران تراکتور جمع شده‌اند. نکته جالب این است که بسیاری از این نفرات، افرادی هستند که همراه با خانواده خود حضور یافته‌اند و همسر و فرزندان آن‌ها هم در جمع هواداران تراکتورسازی حاضر شده‌اند.
امیر قلعه‌نویی قرار است از فردا ساعت 10:30 به تمرین تراکتورسازی برود و کار رسمی‌اش در این تیم را از همان زمان شروع کند.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116

گل گفتی . امیدوارم بلایی که سر استیل آذین اومد سر ما نیاد البته قلعه نویی مربی ای نیست که بزاره همچون مشکلاتی برای تیم پیش بیاد
گویا ایگور کاسترو هم به تراکتور پیوسته .

یه زمانی تراکتورسازی بدون بازیکن بومی کاملا بی معنی بود الان ولی دریغ از یک بازیکن از خود تبریز . این نامردها بدجوری از غیرت بازیکن بومی میترسن ...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
لقب جدید قلعه نویی : امیر پاشا :happy:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
لقب جدید قلعه نویی : امیر پاشا :happy:

تو رو خدا نگید اینا رو . آدم خجالت می کشه وقتی اینا رو می شنوه . هر قدر هم بزرگ و محبوب باشه ، نمیشه این القاب رو بهش نسبت داد . :(

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
جوسازی نکنید آقا ... تو اصفهان و تهران بهش میگفتن ژنرال و امیرخان ، حالا اینجا میگن تورکی شده ی خان میشه پاشا پس صداش میکنن امیرپاشا ... یه جورهایی خواستن مربی رو از ورژن قبلی بیرون بیارن فرو کنن تو ورژن جدیدش (همین )

بالا