• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
ما که نفهمیدیم 5-1 شد یا 5-2 ؟!!
به هر حال،تبریکات فراوان !

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوستان عجب نتیجه ای شد .. به همه تبریک میگم .. ورزشگاه هم حدود 70 هزار نفرو تو خودش جا داده بود ... تیم داره خوب مشه .. امیر قلعه نوعی داره با مجموعه ی تیم ست میشه .. خود بچه ها هم یه سری نا هماهنگیایی داشتن که نسبت به بازیای گذشته بهتر شده بود ..

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
دوستان عجب نتیجه ای شد .. به همه تبریک میگم .. ورزشگاه هم حدود 70 هزار نفرو تو خودش جا داده بود ... تیم داره خوب مشه .. امیر قلعه نوعی داره با مجموعه ی تیم ست میشه .. خود بچه ها هم یه سری نا هماهنگیایی داشتن که نسبت به بازیای گذشته بهتر شده بود ..

شما بازی رو دیدی؟؟؟بازی تیم خوب شده بود؟؟میگن 15 دقیقه اولو طوفانی شروع کردن !ایشالا این روند ادامه پیدا میکنه !

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
شما بازی رو دیدی؟؟؟بازی تیم خوب شده بود؟؟میگن 15 دقیقه اولو طوفانی شروع کردن !ایشالا این روند ادامه پیدا میکنه !

کما بیش داشتم میدیدم .. بازی واقعا عجیب شروع شد ... بازی بچه ها داره هماهنگ میشه .. بازیکنای جدید با بازیکنای سابق تیم دارن بیشتر همکاری می کنن .. اگه قلعه نوعی بتونه امسال تراکتور رو ببره به آسیا بهش ایمان خواهم اورد .. و گرنه زیاد قبولش ندارم ..

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
Tractor-Shahrdar-derbi--8.jpg

تنی چند از TTTT ها.کسی اینجا که تو عکس نیست؟

فایل های ضمیمه

• Tractor-Shahrdar-derbi--8.jpg
    Tractor-Shahrdar-derbi--8.jpg
    451.6 KB · نمایش ها: 13

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
TraCtorFC Fans(SHN) Tehran.mp4 - YouTube
کسایی که این کلیپ رو ندیدآ حتمآ ببینن :دی ( میگین از کجا بفهمیم دیدم یا نه؟)
میگه :بزن برسینه و بر سر به حال یه تیمی در و دیوار میگریه :دی

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
شعار عيبي يوخ در داربي تبريز

سايت گل ـ اگرچه تعداد تماشاچيان در ورزشگاه يادگار اما به آن حد قابل انتظاري كه پيش‌بيني مي‌شد نرسيد اما باز هم اين 40، 50هزارتماشاچي نقش خود را در پرهيجان‌تر كردن داربي تبريز به خوبي انجام دادند.
همانطور كه مي‌دانيد فرهنگ هواداري در تبريز متفاوت با همه ورزشگاه‌هاي ايران است و هواداران تراكتورسازي و شهرداري به ندرت تيم‌هاي خود را مورد حمله قرار مي‌دهند. اين اتفاق دوباره در داربي تبريز تكرار شد. در حالي كه اكثريت هواداران طرفدار تراكتورسازي بودند، بعد از هر گل زده تراكتور دقايقي اين تيم را تشويق مي‌كردند و سپس با كمي مكث خطاب به بازيكنان شهرداري فرياد مي‌زدند كه عيبي يوخ!

يقيقنا هواداران تراكتور يكي از مهمترين دلايل موفقيت اين تيم در سه فصل اخير هستند. هواداراني كه گرمابخش كل فوتبال ايران شده‌اند.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تراختور،شیره !!

Last edited by a moderator:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
انتقادمديرعامل تراكتور ازكميته انضباطي فدراسيون

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز ضمن انتقاد از قضات کميته انضباطي فدراسيون فوتبال،گفت:جريمه کردن تيم ميهمان خسارت ديده و تحقير شده با وجود برد مقتدرانه جاي تعجب دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پس از حوادث ديدار تيم داماش گيلان و تراکتور سازي تبريز در هفته چهارم مسابقات ليگ برتر ضمن تذکر کتبي به دو تيم، هر دو آنها را به ترتيب به پرداخت 70 و 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم و آنها را به کسر امتياز و محروميت تهديد کرد.
به گزارش روز سه شنبه سايت باشگاه تراکتور سازي ، محمدحسين جعفري پس از آنکه حکم اين کميته در خصوص بازي دو تيم داماش گيلان و تراکتورسازي تبريز در سايت رسمي فدراسيون قرار گرفت، افزود: تراکتورسازي در اين بازي ميهمان بود و با 1500 تماشاگر نزديک به سه ساعت مورد انواع توهين ها قرار گرفت.
وي گفت:چطور کميته انضباطي هواداران تراکتورسازي را در رديف متهم محاکمه کرده و جريمه مي کند؟
جعفري گفت:هر چند سه يا چهار صندلي توسط برخي از هواداران عصبي تراکتور سازي شکسته شد،با اين حال نمي خواهيم آن را توجيه کنيم اما جريمه کردن تيم ميهمان خسارت ديده و تحقير شده با وجود برد مقتدرانه جاي تعجب دارد؟
وي اظهار داشت: حکم صادره از سوي کميته انضباطي باشگاه را عميقا متاثر کرده که چرا تراکتورسازي هميشه بايد نقره داغ شود و ديگر تيم ها تنها مبالغ اندک جريمه و مورد تفقد قرار گيرند.
وي بيان داشت:وجدان ها را به قضاوت مي طلبم و از مسئولان کميته انضباطي مي خواهم نگاه خود را نسبت به هواداران تراکتورسازي اصلاح نمايند.
ديدار دو تيم داماش گيلان و تراکتورسازي تبريز در هفته چهارم رقابت هاي ليگ برتر با نتيجه سه بر دو به سود تيم تراکتورسازي خاتمه يافت.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
جعفری: نگاه قاضیان کمیته انضباطی باید نسبت به هواداران تراکتور اصلاح شود

در پی درج خبر کمیته انضباطی در سایت رسمی فدراسیون فوتبال در خصوص رای صادره بازی داماش - تراکتور که در رشت برگزار شده بود؛جعفری مدیرعامل باشگاه اظهار داشت :

حکم صادره نگاه تاریک قاضیان کمیته انضباطی را نسبت به هواداران تراکتور نشان می دهد.تراکتور تیم میهمان با حدود 1500 نفر تماشاگر 3 ساعت زیر انواع فحاشی،توهین و حمله به قصد کشت با چاقو و سنگ باران اتوبوس تیم و حمله به پارکینگ خودروهای هواداران تراکتور و صدمه های زیاد وارد کردن ، به عنوان متهم جریمه شدن جای تامل دارد.
هر چند سه یا چهار صندلی شکستن توسط افرادی بی اطلاع و عصبانی در اثر آنهمه فشار و فحش و توهین نیز جای توجیح ندارد ولی جریمه کردن میهمان خسارت دیده و تحقیر شده با وجود برد مقتدرانه جای تعجب دارد . به هر حال حکم صادره عمیقا مرا متاثر کرده که چرا تراکتوریها باید نقره داغ شوند و دیگران باید تنها با 7 میلیون تومان جریمه مورد تفقد قرار گیرند.
وجدانها را به قضاوت میطلبم و از مسئول کمیته انضباطی می خواهم نگاه خود را به هواداران تراکتور اصلاح نمایند و از جریان حاکم بد اخلاقی ها در استادیومها از این پر شورها استمداد بطلبند.چرا که آنها سبک تشویق پهلوانی را بلدند ولی به شرط رعایت هواداران سایر تیمها و عدالت در صدور احکام.

گزارشى از ضيافت افطار باشگاه تراكتورسازى

باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی، روز يكشنبه، ضیافت افطاری با حضور مسئولین ارشد استانی، جمعی از هواداران، لیدرها، پیشکسوتان وخبرنگاران ترتیب داده بود.

در این مراسم بعد از صرف افطار، سردار جعفری، ضمن خوش آمد گویی به میهمانان، بابت اینکه نتوانسته اند، میهمانان بیشتری، به خصوص هواداران پرشمار و زحمت کش تراکتور، را دعوت کنند، عذرخواهی كرد. وى در ادامه از هواداران خواست تا کمی حوصله به خرج دهند و به دور از حاشیه، مثل همیشه، حامى تیم خودشان باشند تا مديريت باشگاه، با حمايت مسئولین استانی، که همیشه برای موفقيت این تیم تلاش كرده اند، به اهداف باشگاه، كه حداقل آن، راهیابی به رقابتهای باشگاههای آسیا، و تلاش براى قهرمانی تراكتور، که دور از دسترس نیست، دست پیدا کنند و ابراز امیدوارى كرد كه اين حمايتها همچنان ادامه داشته باشد.

جعفرى به دعوت از استاندار آذربايجان شرقى، اشاره كرد و مشغله كارى ايشان را دليل عدم حضور دكتر بيگى عنوان كرد. مديرعامل تراكتورسازى در انتهاى سخنانش، از مسئولین کانون هواداران، لیدرها و خبرنگاران، تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه مراسم، سردار پور جمشیدیان هواداران پرشمار اين تيم را خطاب قرار داد و گفت: "این تیم مال مردم است و صاحبان اصلی این تیم، هواداران فهیم آن هستند. ما هم شرایطی را ایجاد کرده ایم، که تیم دغدغه زمین تمرین نداشته باشد. براین اساس، زمین چمن لشکر را، که از نظر کیفیت یکی از بهترین زمينهاى کشور است، در اختیار این تیم قرار داده ایم. بیائید دست در دست هم دهیم تا نگذاریم کسانی که همواره به دنبال حاشیه سازی علیه این تیم هستند، موفق باشند". وى در ادامه افزود: " من نيز قول ميدهم، که نخواهیم گذاشت در حق این تیم اجحاف شود و همیشه به دنبال گرفتن حق طرفداران این تیم هستیم و خواهیم بود."

وی با اشاره به بستن تیمى قدرتمند، در شأن هواداران این تیم اضافه کرد: "امروز تراکتور با توجه به پیشرفتهایی که در فصول گذشته داشته، به تیمى مدعی تبدیل شده است. ما هم بر این اساس با خدمت گرفتن کادر فنی با دانش، که در رأس آن امیر قلعه نويی، بهترین سرمربی تاریخ لیگ برتر، قرار دارد، سعی کرده ایم قدمی در راستای موفقیت این تیم پر هوادار برداشته باشیم و با یاری خداوند و همت هواداران، همچنین با حمايت مسئولین استان، بتوانیم این تیم را به بالاترين جایگاه و یا حداقل، گرفتن سهمیه آسیا، برسانیم و سهمی در شادی هواداران پرشمار این تیم داشته باشیم."

پور جمشيديان تصريح كرد: "تیم تراکتورسازی، دیگر درهمه جای ایران عزیزمان طرفدار دارد. حتی درشهرهایی که آذری زبان نیستند و از این بابت به یک تیم قابل احترام تبدیل شده است. پس باید هواداران قدر این نعمت را که متعلق به خودشان است را بدانند تا مسئولین استانی و باشگاه، به اهدافی که در نظر گرفته اند، برسند". فرمانده **** عاشورا، در پايان سخنانش از اعضای شورای شهر و مسئولین استانى که در هر شرايطى، دلسوزانه، یار و یاور این تیم هستند تشکر و قدردانی كرد و در ادامه به تعریف تمجید از مدیرعامل باشگاه پرداخت و از زحمات سردار جعفرى در طى دو سالى که در خدمت تراکتورسازی بوده است، تشكر كرد.

شروين اسبقیان نيز براى دقايقى صحبت كرد. وى سخنان خود را با تقدیر و تشکر از مسئولین استانی، از جمله سردار پور جمشیدیان، ریاست هیئت فوتبال و اعضای شورای شهر آغاز كرد و افزود: "اين مسئولان، همواره در موفقیت تراكتور، سهم بسزایی داشته اند و هميشه حامى تراكتور بوده اند". مدیر کل تربیت بدنی استان در ادامه سخنان خود، به حمایت همه جانبه تربیت بدنی استان از تیم محبوب تراکتور اشاره کرد و گفت: "ما با تمام امکاناتی که در اختیار داریم، در خدمت اين تيم خواهيم بود." وى در پايان، تصريح كرد: "ازهواداران ميخوايم، هیچ وقت این تیم را در هیچ جای ایران تنها نگذارند، تا با دعای خیر مردم عزیزمان، این تیم بتواند به همراه هوادارانش قله های افتخار را فتح نماید."

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اکبرپور:استقلاليها بدانند روز بازي نصف آزادي مال تماشاگران تراكتور خواهد بود

تيم تراكتورسازي در داربي تبريز جشنواره گل به راه انداخت و در 20 دقيقه ابتدايي بازي چهار گل به ثمر رساند تا در همان نيمه اول تير خلاص را به رقيب سنتياش زده باشد.

سياوش اكبرپور كه زننده گل چهارم تراكتور و به عبارتي تير خلاص به شهرداري بود، اين داربي را يكي از بهترين و پاكترين داربيهاي فوتبالمان در چند سال اخير معرفي ميكند.

* در داربي تبريز هم كه جشنواره گل به را انداختيد؟!
خودمان هم پيشبيني يك چنين نتيجهاي را نميكرديم چون با بازيهايي كه از شهرداري ديده بوديم خودمان را آماده يك ديدار سخت كرده بوديم اما آنقدر خوب ظاهر شديم كه دست اين تيم را در پوست گردو گذاشتيم و به آنها اجازه خودنمايي نداديم.

* بازي را چطور ديدي؟
تراكتورسازي در اين ديدار بازي فراتر از ليگ ايران به نمايش گذاشت و ميتوانستيم حتي گلهاي بيشتري هم به ثمر برسانيم. فكر ميكنم اگر پس از به ثمر رسيدن گل چهارم، انگيزه بازيكنانمان پايين نميآمد ركوردي ثبت ميكرديم كه هيچ تيمي موفق به تكرار آن نميشد. پس از اينكه گل چهارممان به ثمر رسيد بازيكنانمان بيشتر سعي در حفظ توپ كردند اما با اين حال هواداران در طول 90 دقيقه شاهد يك بازي خوب و تماشايي شدند. بايد بگم كه پنجشنبه شب يكي از بهترين و پاكترين داربيهاي چند سال اخير فوتبالمان رقم خورد.

* چه شد كه در 20 دقيقه ابتدايي موفق شديد چهار گل به ثمر برسانيد؟
از همان لحظهاي كه سوت بازي به صدا درآمد، خوب شروع كرديم. كادر فني از ما خواسته بودند تا حريف را در زمين خودش پرس كنيم. از طرفي عطش و انگيزه بازيكنانمان براي گلزني در اين ديدار زياد بود و تمامي اين مسايل دست به دست هم دادند تا در 20 دقيقه اول بازي چهار گل بزنيم تا شهرداري تير خلاص را بخورد.

* خودت هم كه زننده اين تير خلاص بودي!
پس از چهار هفته در اين ديدار در پست تخصصيام بازي كردم و به همين دليل هم موفق به گلزني شدم.

* آيا بازگشت به پست اصلي و تخصصيات به درخواست خودت صورت گرفت؟
بله. قبل از بازي از اميرخان درخواست كردم تا در خط حمله بازي كنم و ايشان هم درخواستم را قبول كردند و خوشحالم كه توانستم در اولين حضورم در پست تخصصيام خوب ظاهر شوم.

* شنيدهايم تشويق تماشاگران تبريزي در اين ديدار بسيار خاص و عجيب بوده؟!
بله. براي من كه بسيار جالب بود و تاكنون شاهد يك چنين تشويقي نبودم. تماشاگران تبريزي براي اينكه هر دو تيمشان را حمايت كرده باشند، دقايقي به تشويق تراكتورسازي ميپرداختند و دقايقي ديگر شهرداري را تشويق ميكردند. باور كنيد خود من از تشويق آنها انرژي و انگيزه ميگرفتم و يقين دارم كه با حمايتشان خيلي زود به روزهاي اوجم بازميگردم.

* در جدول همه كه همسايه استقلال شديد. فكر ميكني تا پايان فصل رقابت ميان تراكتورسازي و استقلال براي قهرماني و صدرنشيني ادامه داشته باشد؟
در حال حاضر هفته هاي ابتدايي ليگ را سپري ميكنيم و نميتوانيم از حالا مدعيان ليگ را معرفي كنيم. اين فصل مدعي زياد داريم و مشخص نيست كه جنگ قهرماني ميان چه تيمهايي صورت بگيرد. به نظرم همين تيم استقلال كه خيليها از آن انتقاد ميكنند يكي از مدعيان ليگ خواهد بود.

* ولي در حال حاضر رقابت تراكتورسازي و استقلال در صدر جدول ليگ را جذاب كرده و خيليها از حالا براي ديدار اين دو تيم در هفته ششم لحظهشماري ميكنند.
خود من چهار ماهي ميشود كه براي اين ديدار لحظهشماري ميكنم. مصاف تراكتورسازي با استقلال، نبرد تاكتيك و ستارهها خواهد بود. تراكتورسازي يك تيم ستاره است ولي استقلال تيمي پر از ستاره است و ستارهها هستند كه نتايج اين تيم را رقم ميزنند. بازيكناني مثل فرهاد مجيدي هستند كه استقلال را صدرنشين كردهاند نه تاكتيك تيمي آن، چون كادر فني اين تيم دانش فني چنداني ندارند كه بخواهند آن را به بازيكنانشان انتقال بدهند. به همين خاطر هم مصاف تيممان با استقلال را نبرد تاكتيك و ستارهها ميدانم.

* پس بايد از همين الان منتظر گلزنيات مقابل استقلال باشيم؟!
بله. براي اين بازي انگيزه بسيار زيادي دارم و شك نكنيد كه سياوش اكبرپور يكي از گلزنان اين ديدار خواهد بود. اجازه نميدهم انتظار چندماههاي كه براي اين بازي كشيدهام بينتيجه بماند. به دنبال اين هستم تا در ديدار با استقلال خودم را به يكسري از بازيكنان اين تيم كه براي من و خيلي ديگر از استقلاليهايي كه از آن جدا شدند دوستنما بودند، ثابت كنم. در حال حاضر عاشق تراكتور هستم نه استقلال و از اينرو براي موفقيت آن از جانم مايه ميگذارم.استقلاليها از حالا بدانند كه روز بازي نيمي از ورزشگاه آزادي مال تماشاگران تبريزي خواهد بود و در آزادي چندان غريبه نخواهيم بود. ميخواهيم مقابل استقلال آنقدر خوب بازي كنيم تا چشم همه را دربياوريم خصوصا چشم همان دوستنماهايي كه گفتم.

حاشيه هاى دربى

شهرآورد تبريز هم مانند تمامى دربى هاى دنيا داراى حواشى بود، اما اينبار بسيار متفاوت!

* هواداران حاضر در استاديوم، در ابتداى بازي هر دو تيم شهرداري و تراكتورسازي را تشويق كردند. هر تيمي كه گل دريافت ميكرد، با شعار معروف «عيبي يوخ» مواجه ميشد.

* عكاسان و خبرنگاران، به دليل موقعيت نامناسب جايگاه ويژه خبرنگاران، كنفرانس خبرى بعد بازي را تحريم كردند و با عدم حضور در كنفرانس خبرى اعتراض خود را نشان دادند.

* در پايان بازي، مراسم نورافشاني در استاديوم يادگار امام برگزار شد و جلوه ويژه اي به استاديوم يادگار امام داد.

* هواداران در اواخر بازى شعارهايي در مورد بازي بعدي خود مقابل استقلال سر دادند و هواداران را به حضور در استاديوم آزادي دعوت كردند.

* اين دربي كه بيش از 50 هزار تماشاگر داشت، بدون كوچكترين حاشيه اي، با نتيجه 5 بر 1 به سود تراكتورسازي به پايان رسيد و به همگان نشان داد كه هواداران تراكتور، جز بهترينهاي دنيا هستند.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
عابدینی: زمان حضور در استقلال حسرت این هواداران را می کشیدم

بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز گفت: زمان حضور در استقلال حسرت این را می خوردم که چرا در کنار این هواداران و تیم شهر خود حضور ندارم.

فردین عابدینی هافبک تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص دیدار با شهرداری اظهار داشت: خدا را شکر بازی خوبی بود و بازی پرگلی شاهد بودیم که بعد از سه بازی توانستیم با کمک تماشاگران و همت کادر فنی و بازیکنان سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

عابدینی در خصوص اولین گل خود که در بازی با شهرداری به ثمر رسید تصريح كرد: تلاش من و همه بچه ها و کادر فنی برای تیم و شهر تبریز می باشد و من هم در بازی های بعدی تمام تلاشم را می کنم تا با زدن گل دل هواداران آذری را شاد کنم.

وی در مورد جو ورزشگاه در بازی با شهرداری افزود: سال پیش که در استقلال حضور داشتم، حسرت این را می خوردم که چرا در کنار این هواداران و تیم شهر خود حضور ندارم، هواداران در بازی قبلی نیز فرهنگ خودشان را نشان دادند و دو تیم را تشویق کردند که در نوع خود کم نظیر می باشد.

هافبک تیم تراکتورسازی تبریز در خصوص بازی مقابل تیم سابق خود گفت: سالی که من در استقلال حضور داشتم جوان بودم و به جوان ترها میدان نرسید، امیر خان به بازیکن جوان اعتقاد دارد و من از ایشان برای اعتمادی که به من کرد تشکر می کنم.

وی در مورد انگیزه خود در بازی مقابل استقلال خاطر نشان کرد: هر بازی کن در مقابل تیم سابق خود از انگیزه بالایي برخوردار است و من نیز در صورت حضور در این بازی با انگیزه دو برابر بازی خواهم کرد و با دعای مردم و خانواده می خواهم یکی از گلزنان این بازی باشم.

وي در خصوص سختي تمرينات قلعه نوعي گفت:تمرينات امير خان سخت نیست و تمرین های پرنشاطی را داریم و امیر خان با همه بازیکن ها رفیق است و با شادابی خاصی این تمرین هارا اداره می کند.

عابديني در انتهاي گفتگو در خصوص فوتبال خود گفت: پست اصلی من هافبک است ولی با نظر کادر فنی در خط حمله به تیم کمک می کنم که از پست فعلی راضی هستم و الگوي ورزشي من دني آلوز است.

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اخبار كوتاه از تراكتورسازي

تيم فوتبال تراکتورسازي فردا بازي تدارکاتي مقابل گسترش فولاد برگزار مي‌کند.

--------------------------------------------------------------------------------

تيم تراکتورسازي که قرار بود براي برگزاري بازي دوستانه به ترکيه برود به اين سفر نرفت تا فردا در ديداري تدارکاتي به مصاف تيم دسته اولي گسترش فولاد برود. اين مسابقه ساعت 17:30 در زمين فجر تبريز برگزار مي شود.

* امير قلعه نويي سرمربي تراکتورسازي چند روزي به دليل مصدوميت قديمي از ناحيه زانو در تهران زير نظر دکتر نوروزي به فيزيوتراپي مشغول بود و امروز به تبريز باز مي گردد.

* امير حسين صادقي روز گذشته در تمرينات تراکتورسازي شرکت نکرد. اين مدافع به دليل فرو رفتن سوزن به کف پايش به جاي تمرين براي مداوا به پزشک مراجعه کرده است. صادقي به تازگي از مصدوميت رها شده بود.

* تراکتورسازي جمعه 18 شهريور و در هفته ششم بايد با استقلال در تهران بازي کند و براي اين بازي مصدوم و محروم ندارد. اين تيم پنجشنبه هفته پيش رو به تهران مي آيد.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
جعفري:طرفداران تبريزي به آزادي سرازير مي‌شوند

محمد حسين جعفري با ابراز اميدواري از پيروزي تيمش برابر استقلال تهران گفت: استقلالي‌ها بدانند طرفداران ما در روز بازي به ورزشگاه آزادي سرازير مي‌شوند و تراکتورسازي را تشويق مي‌کنند.

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي با مطلوب توصيف کردن شرايط تيمش در آستانه هفته ششم ليگ برتر و ديدار برابر استقلال اظهار کرد: تيم تمرين‌هاي خود را منظم انجام مي‌دهد و خدا را شکر شرايط تيم کاملا خوب است. شنبه هم در يک ديدار دوستانه سه بر صفر گسترش فولاد را شکست داديم و براي مقابله با استقلال کاملا آماده‌ايم.

وي در ادامه با بيان اين که تمام تيم‌هايي که در تهران رودر روي استقلال و پرسپوليس قرار مي‌گيرند حساسيت و انگيزه بالايي دارند، افزود: تراکتورسازي نيز از اين قاعده مستثني نيست و مطمئن باشيد برابر استقلال با انرژي و انگيزه بسيار بالايي قرار مي‌گيريم و با کسب حداکثر امتياز به تبريز باز مي‌گرديم.

جعفري همچنين با بيان اين که پيش از اين درباره درصد تماشاگران تبريزي در بازي برابر استقلال صحبتي نکرده است، خاطر نشان کرد: حرف ما تنها اين است که شرايطي فراهم شود تا آذري‌هاي مقيم استان‌هاي تهران، البرز و تعدادي که از شهرستان‌هاي استان آذربايجان شرقي به ورزشگاه مي‌آيند بدون تنش و دغدغه‌ تيمشان را تشويق کنند.

وي افزود: قصد ما اين است شرايطي در ورزشگاه فراهم کنيم که تماشاي بازي براي تماشاگران دو تيم لذت بخش باشد. اگر مسئولان باشگاه استقلال مي‌خواهند هيچ يک از طرفداران ما را به ورزشگاه راه ندهند صراحتا بگويند و از 10 يا 20 درصد حرف نزنند! مهم اين است کاري کنيم که مردم در ورزشگاه اذيت نشوند، چرا که جو ورزشگاه روي کيفيت بازي بسيار موثر است.

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي در ادامه با بيان اين که رييس سازمان ليگ به او گفته است که سعي مي‌کند شرايط ديدار سال گذشته تراکتورسازي و استقلال را در تهران بار ديگر فراهم کند، تصريح کرد: من مي‌دانم که تخصيص 10 درصد سکوها به تيم ميهمان قانوني است و آن را رد نمي‌کنم، اما استقلالي‌ها خوب مي‌دانند که طرفداران تراکتورسازي به ورزشگاه سرازير مي‌شوند!

جعفري در ادامه درباره آخرين وضعيت تسويه حساب جاسم کرار با باشگاهش نيز گفت: ما تاکنون دو نامه به کميته انضباطي نوشته‌ايم و از آن‌ها خواسته‌ايم که کرار را مجبور به تسويه حساب با تراکتورسازي کنند، ولي متاسفانه هنوز هيچ اقدامي صورت نگرفته است. کرار بايد با حضور در باشگاه خانه‌اي را که به او تحويل داده بوديم به باشگاه بازگرداند و مبلغ 125 ميليون تومان بدهي‌اش را نيز تسويه کند؛ ما نيز بايد 32 هزار دلار به کرار بدهيم که لازمه‌اش حضور او در باشگاه و تسويه حساب است.

همچنين برخي رسانه‌ها از درگيري روز گذشته امير قلعه نويي و مهدي کياني بازيکن تراکتورسازي خبر داده بودند که جعفري در اين باره توضيح داد : در بازي دوستانه شنبه برابر فولاد گستر وقتي بين دو نيمه قرار شد مهدي کياني تعويض شود، او نسبت به تعويضش اعتراض کرد که باعث شد باغ آبادي دستيار قلعه نويي با او صحبت کند و در نهايت قلعه نويي او را به کنار زمين برد و با او حرف زد. هيچ درگيري نه در کنار زمين و نه در رختکن وجود نداشت و ما نيز اکنون منتظر گزارش سرمربي هستيم تا اگر رفتار کياني شديد بوده باشد، با او برخورد کنيم. به هر حال رفتار کياني غير حرفه‌اي بوده است چون حرف آخر را هميشه سرمربي تيم مي‌زند.

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي در پايان گفت: تيمش پتانسيل اين را دارد که بار ديگر استقلال را در تهران شکست دهد.

قلعه‌نويي بازيكن خاطي را به باشگاه واگذار كرد

سرمربي تراکتورسازي بازيکن خاطي را به باشگاه واگذار کرد.

به دليل درگيري لفظي پيش آمده بين مهدي کياني و امير قلعه نويي و غلامرضا باغ آبادي در جريان بازي تدارکاتي روز گذشته تراکتورسازي و گسترش فولاد سرمربي تراکتورسازي اين بازيکن را به باشگاه واگذار کرده است.

محمد حسين جعفري، مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در مورد اين مسئله اظهار داشت: من خودم سر بازي بودم و ديدم که مهدي کياني مي خواست به بازي ادامه دهد اما مربيان تشخيص داده بودند که به جوان ها بازي دهند. متاسفانه کياني رفتار غير حرفه اي کرد و قرار شد امير قلعه نويي گزارش اين موضوع را به ما بدهد. براي ما در اين خصوص مهم نظر سرمربي تيم است و بعيد مي دانم کياني امروز حق شرکت در تمرينات را داشته باشد.

اساسنامه باشگاه تراكتورسازي جهت ارائه بهAFC

باشگاه تراکتورسازي تبريز با انجام تغييرات در اساسنامه باشگاه، آن را جهت ارائه به AFC به سازمان ليگ فوتبال تحويل داد.

به نقل از باشگاه تراکتورسازي، تعهدات اين باشگاه به نمايندگان AFC در خصوص اساسنامه و تراز مالي، با تلاش همه جانبه مسئولين باشگاه به ثبت رسيد و ديروز به سازمان ليگ تحويل داده شد تا به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شود.
تربيت بدني آذربايجان شرقي نيز اقداماتي در جهت رفع نواقص و ايرادهاي گرفته شده از استاديوم يادگار امام (ره) انجام داده و تصاوير اين اقدامات نيز همراه اساسنامه ارسال شده است.
سازمان ليگ و هيات فوتبال استان آذربايجان شرقي تاکنون بليت فروشي بازي ها را به باشگاه واگذار نکرده در حالي که بر اساس نظر AFC اين موضوع بايد به باشگاه ها سپرده شود.
نمايندگان AFC در بازديد از امکانات دو باشگاه تراکتورسازي و شهرداري تبريز در خردادماه گذشته، ايرادهايي از اين دو باشگاه گرفته و اين دو باشگاه را ملزم به رفع اين ايرادها کرده بودند.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
وای چه بازی بشه تو تهران !!
ولی من مطمئنم آغایون از ترسشون ( چون چند روزیه ترسو تو وجودشون می بینم ، می گم ;) ) هر کاری بر علیه هوادارن ترختور چه تو ورزشگاه چه پای تلویزیون می کنن .
فقط امیدوارم یهو نیان بگن به خاطر اتفاقات بازی با داماش ، هواداران نمی تونن بیان آزادی :lol: مملکت که قانون نداره
یاشاسین آنایوردوموز

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
این کیانی داره بازی در میاره...!!!

خدا کنه مثل قضیه علی کریمی سال پیش استیل آذین نشه و تراکترو افت نکنه........!!

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
این کیانی داره بازی در میاره...!!!

خدا کنه مثل قضیه علی کریمی سال پیش استیل آذین نشه و تراکترو افت نکنه........!!
اشتباه از کیانی بوده ولی قلعه نوعی هم ...
البته حق داره شخصیت همه ی بازیکنای فوتبال ایران در همون حده و باید باهاشون اونجوری صحبت کرد

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
زمان ديدار دو تيم استقلال و تراختور تغيير كرد

به گزارش كلوب هواداران تراكتورسازي، از سايت رسمي باشگاه، طی اطلاع رسانی قبلی مقرر شده بود دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران ساعت 20 روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود.
با توجه به نامه دریافتی باشکاه از سازمان لیگ زمان دیدار این دو تیم تغییر یافت و این دیدار از ساعت 20 روز جمعه به ساعت 18:45 دقیقه همین روز تغییر زمان داد.
طبق اعلام سازمان لیگ این دیدار بنا به درخواست مدیر محترم گروه ورزش و مسابقات شبکه سه سیما تغییر زمان یافت.
لازم به ذکر است دو تیم تراختور و استقلال تهران دو تیم اول جدول رده بندی هستند و حساس ترین بازی این هفته روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران و در مقابل دیدگان هواداران این دو تیم برگزار خواهد شد

بالا