• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
داداش من خواب دیدی خیر باشه ! :دی
فکر کردی داریم تو چه لیگی بازی می کنیم ؟ اگه به فرض فقط دو تا از بازی های سپاهان رو نگاه کنی ، می فهمی که تیم یعنی چی . نصف بیشتر بازی هاشون رو 1 - 0 بردن اونم با اوت دستی . یا همین استقلال اگه یه روز یه بازیکن نداشته باشه که داخل محوطشون سانتر کنه ، لنگ یه امتیاز می مونن .
خب قرار نیست که همه ی بازی ها رو ببرن . همین استقلال هم مقابل مس کرمان باخت و جلو راه آهن به زور مساوی رو گرفت . مگه سپاهان جلو مس سرچمه نباخت ؟؟

حالا چون فرکی و ویسی یه نیم فصل خوب نتیجه گرفتن ، نتیجش این میشه که مربیه خوبی هستن ؟ یه نگاهی به نتایج نیم فصل دومشون بندازی ، می بینی که حقیقت چیه .
من فقط حرفم اینه که انتظاراتو زیاد نبر بالا . صبح تا شب می شینی لیگای اروپایی رو نگاه می کنی ، بعد عصرای جمعه یه نیمه از بازی تراکتور رو نگاه می کنی و میایی انتقاد می کنی. فوتبال ایران بیشتر از این نمی تونه نظرتو جلب کنه . ;)

ببین عمو تو که طرفدار تر از من نیستی :دی من میگن یک بار دیگه بازی های تراکتور رو ببین .. خیلی بهتر از این میتونست باشه

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
ببین عمو تو که طرفدار تر از من نیستی :دی من میگن یک بار دیگه بازی های تراکتور رو ببین .. خیلی بهتر از این میتونست باشه

بزار بریم آسیا اینشالا سال بعد چبران میکنیم! :D یه دفعه که نمیشه!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ببین عمو تو که طرفدار تر از من نیستی :دی

در اون که شکی نیست امین جان :rolleyes:

من میگن یک بار دیگه بازی های تراکتور رو ببین .. خیلی بهتر از این میتونست باشه
راستش من بازی های ایران رو چند هفته ایه دیگه دنبال نمی کنم . بازی های اخیر تیم رو هم ندیدم ولی بعید می دونم کیفیت تیم خیلی افول کرده باشه . هر چند که قبلآ هم گفتم تو ایران کیفیت معنی خاصی نداره و بیشتر بزن زیرش هست

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
و....................... می ریییییییم که داشته باشششششششششششیم!!!

444444444444444444444444

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
پرسپولیس سوبله چوبله شد که :lol:
یعنی به راه آهن و فولاد نشون دادیم که تو 2 هفته ی بعد فقط لازمه توپ رو از وسط زمین شوت کنن سمت دروازه ، معمارزاده خودش حواسش هست که چیکار باید بکنه . :lol:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک اصلی رو باید وقتی بگم که سپاهان باخته باشه :د ولی بازم تبریک

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
لعنت به این فوتبال . همیشه دقیقه ی 85 به بعد گل می زنن . سپاهانی ها خوش شانس ترین تیم تاریخ هستن . همیشه بازی ها طوری رقم می خوره که دقیقه ی 90 یه مدافع اشتباه کنه ، سزار یا یکی دیگه گل الکی بزنه .
فقط امیدوارم ذوب آهن از جون مایه بزاره برای قهرمان نشدن سپاهان :p

شیت

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
لعنت به این فوتبال . همیشه دقیقه ی 85 به بعد گل می زنن . سپاهانی ها خوش شانس ترین تیم تاریخ هستن . همیشه بازی ها طوری رقم می خوره که دقیقه ی 90 یه مدافع اشتباه کنه ، سزار یا یکی دیگه گل الکی بزنه .
فقط امیدوارم ذوب آهن از جون مایه بزاره برای قهرمان نشدن سپاهان :p

شیت

طالبلو مصدوم نمیشد کار به اونجا نمیکشید و این همه وقت اضافه هم منظور نمیشد...

یکی 94 ..اون یکی 99 !!

دروازه بان ذخیرشون هم که یه پا معمار زاده بود برای خودش.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اینا کی گل زدن آخه ! بازی که تموم شده بوددددددددددد:eek: هنوز امیدواریم به قهرمانی :p

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
شادی بردمون زهر شد وقتی تو خیابون هر ننه قمری که یه ذره ریش داشت به جوون مردم گیر میداد و مچ دستش میگرفت میکشید کنار ...
هر چی از شما انگلا بیشتر بشه ، عشق ما به تراکتورم دوبله و سوبله تر میشه :santa::heart::wub::party:
.
بگذریم آقا مهمان نوازی رو حال کردید . با چهار گل همچین افندی دنیزلی رو بدرقه کردیم که بره استانبول واسه رفقاش تعریف کنه ... مردک خانه سالمندان آورده بود تبریز :lol:

آقا ریتم میدم بیا : یل یاتار طوفان یاتار .......................... یاتماز تراختور بایراقی

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
لیست خرید قلعه نوعی رو دیدید ؟ ...
اگه صحت داشته باشه در صدر این لیست ، خواننده محبوب سه نسل ، صدای نسل جوان ، رضا عنایتی داره خودنمایی میکنه ... وامصیبتا
.
یعنی واقعا متاسفم برای هوادارای فولاد خوزستان که در آخرین بازی علیه مجید جلالی شعار میدادن ، بیاید حال و روز ما رو ببینید ، دریغ از یک بازیکن بومی حتی رو نیمکت ، این به خدا ظلمه در حق فوتبال آزربایجان ...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
لیست خرید قلعه نوعی رو دیدید ؟ ...
اگه صحت داشته باشه در صدر این لیست ، خواننده محبوب سه نسل ، صدای نسل جوان ، رضا عنایتی داره خودنمایی میکنه ... وامصیبتا
.
یعنی واقعا متاسفم برای هوادارای فولاد خوزستان که در آخرین بازی علیه مجید جلالی شعار میدادن ، بیاید حال و روز ما رو ببینید ، دریغ از یک بازیکن بومی حتی رو نیمکت ، این به خدا ظلمه در حق فوتبال آزربایجان ...
:دی . البته جزو بهترین فورواردهای فوتبال ایران هستش ولی دیگه به آخر فوتبالش رسیده . تو صبا هم تنها وظیفش زدن پنالتی ها بود . فورواردهای فعلی خیلی بهتر از عنایتی هستن .
ولی مطمئن باش امیر بهترین خریدهای ممکن رو می کنه . ( اون یکی امیر :دی )

حالا نمی دونم منظورت از بومی فقط تبریز میشه یا کل شهرهای آزربایجان ولی به خدا بهترین بازیکنای تاریخ ایران از همین خطه بوده . از علی و کریم و سیروس بگیر تا همین مهدی رحمتی و انصاری فرد و ..... واقعآ یه فکری کرد بابت این معظل .

بالا