• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استقبال از دونده تیم تراکتورسازی + تصاویر

سجاد هاشمی دونده تیم تراکتورسازی تبریز با کسب مدال طلای مسابقات جام کازانوف قزاقستان امروز در حضور مسئولین استانی و مردم وارد شهر تبریز شد . باشگاه تراکتورسازی ضمن تقدیر از زحمات این دونده عزیز در فرودگاه شهید مدنی تبریز از این ورزشکار استقبال نمود .

a%20(2).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان راهی شهر تهران

تیم تراکتورسازی تبریز امروز بعد از برگزاری یک جلسه تمرینی خود را برای سفر به تهران آماده می کند ، تمرین صبح امروز تراکتورسازان از ساعت 10 در زمین فجر عاشورا برگزار می شود و بازیکنان و کادر فنی تیم با پرواز ساعت 17:40 تبریز را به مقصد تهران ترک می کنند . تراکتورسازی تا روز دوشنبه هفته بعد در تهران اردو می زند و در نظر دارد با 3 تیم لیگ برتری دیدار تدارکاتی برگزار نماید .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تغییر در برنامه اردویی تراکتورسازان

تیم تراکتورسازی تبریز که برای برگزاری اردوی یک هفته ای راهی تهران است امروز با پرواز ساعت 17:40 تبریز را به مقصد تهران ترک کرد تراکتورسازان که قرار بود روز دوشنبه به تبریز بازگردند با نطر سرمربی 2 روز بیشتر در تهران می مانند و با پرواز روز چهارشنبه به تبریز باز خواهند گشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هتل المپیک تهران میزبان تیم تراکتورسازی تبریز + تصاویر سفر

تیم تراکتورسازی تبریز که برای برگزاری اردوی آمادگی پیش از فصل خود به تهران آمده اند در هتل المپیک این شهر استقرار یافتند اولین برنامه تمرینی تراکتورسازان فردا صبح خواهد بود و برای عصر بازی تدارکاتی در نطر گرفته شده است.

a%20(7).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دو تیم همشهری در هتل المپیک تهران

بازیکنان و کادرفنی تیم تراکتورسازی تبریز که در هتل المپیک تهران حضور دارند قبل از صرف شام با بازیکنان و کادر فنی تیم گسترش فولاد برخورد بسیار گرم و صمیمی داشتند تیم گسترش فولاد نیز در این هتل اردوی آمادگی پیش از فصل خود را برپا کرده است . بازیکنان سابق تراکتورسازی که در این تیم حضور دارند با کادرفنی تراکتورسازی دقایقی به گفتگو پرداختند . فردین عابدینی بازیکن فصل پیش تراکتورسازی که امسال به استقلال تهران پیوسته است نیز در این هتل حضور دارد و با هم تیمی های سابق خود در تراکتورسازی و کادر اجرایی و فنی تیم خوش و بش بسیار گرمی داشت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان خود را برای بازی تدارکاتی آماده میکنند .

تیم تراکتورسازی تبریز صبح امروز در محوطه هتل المپیک تهران به انجام حرکات کششی پرداختند و بعد از صرف صبحانه به استراحت پرداختند تا خود را برای بازی با تیم نفت تهران آماده کنند این بازی از ساعت 18 در استادیوم شهید دستگردی برگزار می شود.

a%20(2).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دیدار تدارکاتی تیم های نفت تهران و تراکتورسازی به تساوی انجامید.

این بازی که از ساعت ۱۸ روز پنجشنبه در ورزشگاه شهید دستگردی آغاز شد،دو تیم در نهایت به تساوی ۳ بر ۳ رسیدند. سعید دقیقی،جواد

کاظمیان و احمد آل نعمه(مدافع نفت به اشتباه)و رسول نوید کیا،قربانی و محسن حسینی(مدافع تراکتورسازی به اشتباه)برای نفت در این

بازی گل زدند.

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده در اردوی تراکتورسازان

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز با حضور در هتل محل اقامت تیم در تهران به اردوی سرخپوشان ملحق شد . او در لابی هتل با بازیکنان و کادر فنی تیم دیدار و گفتگو کرد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پایان حاشیه ها - 8 کریمی و 88 مرتضی اسدی

بر خلاف شایعه های مطرح شده در خصوص شماره 8 تیم تراکتورسازی امروز مرتضی اسدی کاپیتان با اخلاق تیم تراکتورسازی تبریز رسما شماره 8 را به علی کریمی ا

عطا نمود. اسدی از این پس شماره 88 را برتن می کند . این تصمیم در روزهای اول حضور کریمی در تبریز گرفته شده بود ولی بدلیل عدم وجود سایز مناسب علی کریمی

با شماره 8 تا به امروز اجرایی نشده بود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلسه معارفه روانشناس تیم تراکتورسازی برگزار شد + تصاویر

امروز از ساعت 22 در هتل المپیک مهندس زینی زاده مدیرعامل باشگاه در جلسه ای که با حضور کادر فنی ، کادر اجرایی و سرپرست تیم برگزار شد دکتر صبحی را بعنوان روانشناس تیم معرفی کرد او همچنین دکتر صادق را بعنوان معاونت پزشکی باشگاه معرفی نمود . در این جلسه زینی زاده از لزوم حضور نیروی های متخصص در بخش پزشکی باشگاه خبر داد و افزود با برنامه ای که داریم در تمامی بخش ها سعی داریم نیرو های متخصص را تامین نماییم و به بهترین شکل ممکن عمل کنیم تا تیم بدون کوچکترین مشکل و دغدغه به رقابت بپردازد . دکتر صبحی قائم مقام معاونت آموزش و پژوهش سازمان **** روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران بوده و تنها عضو روانشناس در کمیسون پزشکی ورزشی کشور می باشد . در ادامه این نشست کارگاه آموزشی روانشناسی برای کادر فنی تیم تراکتورسازی برگزار گردید . سرمربی تیم نیز از این طرح استقبال نموده و وجود بسیاری از مشکلات حاشیه ای تیم ها را در عدم استفاده از کادر مجرب روانشناسی در تیم های دید و افزود : تیم تراکتورسازی با پتانسیل بالایی که دارد با اندیشه و تدبیر مدیریت و همچنین کادر پزشکی و کادر اجرایی می تواند به بهترین نتایج برسد و در این راه وجود روانشناسی کاربلد در تحقق اهداف باشگاه نقش بسزایی خواهد داشت .
فردا طی جلسه ای دکتر صبحی به بازیکنان تیم نیز معرفی می گردد .

a%20(1).JPG

a%20(4).JPG

a%20(5).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصاویره بازی تدارکاتی تیم های تراکتورسازی تبریز با نفت تهران ...

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرین عصر تراکتورسازان در مجموعه ورزشی آزادی تهران

تیم تراکتورسازی در سومین روز حضور خود در تهران امروز از ساعت 18 در زمین شماره دو مجموعه ورزشی آزادی به تمرین می پردازد . در این تمرین که با حضور همه بازیکنان برگزار خواهد شد ، بازیکنان به ریکاوری خواهند پرداخت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام ورزشي؛ جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران عصر دیروز در هتل المپیک با مجید جلالی سرمربی تیم تراکتور سازی تبریز ملاقات کرد. سرخ پوشان تبریزی که برای برپایی اردوی تدارکاتی در تهران به سر می برند در هتل المپیک ساکن هستند که جواد نکونام با حضور در این هتل با سرمربی این تیم ملاقات کرد.

با توجه به اینکه هنوز وضعیت نکونام با تیم استقلال مشخص نیست و تراکتور نیز اصلی ترین خواهان این بازیکن محسوب می‌شود باید منتظر بود تا وضعیت کاپیتان تیم ملی مشخص شود؛ اینکه نکونام دوباره پیراهن آبی به تن می کند یا راهی تبریز خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
توضیحات سرمربی تراکتورسازی در خصوص ملاقات جنجالی دیروزش با نکونام

جام ورزشي؛ مجید جلالی درباره ملاقات عصر روز پنجشبه اش با جواد نکونام در کافی شاپ هتل المپیک و اینکه آیا باید کاپیتان تیم ملی را بازیکن جدید تراکتور دانست یا نه عنوان کرد: «لزوما هر نشستی درباره نقل و یا انتقالی نیست. مدت ها بود جواد را ندیده بودم و او لطف کرد وقتی متوجه شد که ما در اردوی تهران هستیم به هتل آمد و حدود یک ساعتی با هم حرف زدیم.»

وی ادامه داد: «جواد وقتی در اوساسونا هم بود با من به صورت مرتب در تماس بود و درباره مسائل مختلف مشورت می گرفت. او نقش کلیدی اش را به عنوان یک کاپیتان در تیم ملی ایفا کرد و در صعود به برزیل هم یکی از ارکان تیم بود.»

جلالی افزود: «به جز نکونام، روز پنجشنبه شاگردان دیگرم هم نظیر حسن رودباریان، حمید رجبی، ایمان رزاقی راد لطف کردند و به هتل آمدند. آیا درباره آنها هم بحث حضور در تراکتورسازی مطرح است؟ این یک دیدار دوستانه بود که همیشه بین ما وجود دارد و نباید درباره آن تفسیر انجام داد.»

سرمربی تراکتورسازی در پاسخ به این پرسش که چقدر احتمال دارد نکونام به این تیم ملحق شود گفت: «ما درباره احتمالات در فوتبال صحبت نمی کنیم. دوست دارم واقع بین باشیم.تا زمانی که چیزی قطعی نشده است نمی توان و نباید حرفی بیان کرد.»

وي همچنين تاكيد كرد: «تجربه نشان داده تا مسئله ای رسمی نشده نمی‌توانیم صحبت کنیم. باید منتظر آینده باشیم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.»

جلالی درباره اینکه از وضعیت علی کریمی رضایت دارد یا نه اظهار داشت: «بارها گفته ام در این فصل علی کریمی را متفاوت خواهید دید. او فوق‌العاده تمرین می‌کند. کریمی سخت ترین تمرینات را هم با انگیزه بالایی انجام می دهد. کریمی با ادامه این روند می‌تواند همه را برای حضور در جام جهانی متقاعد کند.»

جلالی درباره اینکه کاپیتان تراکتورسازی چه کسی است اظهار داشت: «من کاپیتان تیم را تعیین می کنم. شاید بخواهم بازوبند را هر هفته به یک بازیکن بدهم و یک بازیکن جوان را کاپیتان تیم کنم. قصد دارم با بررسی های بیشتر به زودی تصمیم نهایی را بگیرم.»

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با اجازه از دوستداران تراکتورسازی که توی تاپیکتون نظر میدم، خواستم بگم واقعا آقا جواد داره تو این تاپیک زحمت میکشه و یک تنه تاپیک رو رونق میده، خسته نباشی دوست عزیز. از طرفی با توجه به اینکه تراکتور هواداران زیادی داره امیدوارم شاهد حضور هرچه بیشتر دوستداران تراکتور در تاپیک خودشون و رونق هرچه بیشتر این تاپیک باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با اجازه از دوستداران تراکتورسازی که توی تاپیکتون نظر میدم، خواستم بگم واقعا آقا جواد داره تو این تاپیک زحمت میکشه و یک تنه تاپیک رو رونق میده، خسته نباشی دوست عزیز. از طرفی با توجه به اینکه تراکتور هواداران زیادی داره امیدوارم شاهد حضور هرچه بیشتر دوستداران تراکتور در تاپیک خودشون و رونق هرچه بیشتر این تاپیک باشیم.

خواهش می کنم شما لطف داری ممنون ..

بنده که با قدرت ادامه میدم ...

و امید وارم که دوستانه تراختوری بنده رو در این امر یاری کنن .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: اسدی لطف کرد شماره ۸ را به من داد

علی کریمی درباره استقبال هواداران تراکتورسازی اظهار داشت: از همه آنها ممنونم که اینطور از من استقبال کردند. استقبال آنها بی نظیر بود و جا دارد به صورت ویژه از آنها تشکر کنم. من اصلا چنین انتظاری از آنها نداشتم. واقعا روحیه مضاعفی رفتم و امیدوارم بتوانم جواب این محبتشان را در زمین مسابقه با بازی های خوب خودم بدهم.
وی درباره شرایط تراکتور ادامه داد: اردوی بسیار خوبی را در سرعین برگزار کردیم. صبح و عصر تمرین می کردیم و در این اردو بازیکنان به آمادگی نسبی دست یافتند. قرار است چند روز هم به تهران بیاییم و در تهران هم چند بازی تدارکاتی در دستور کار داریم که می تواند کمک زیادی به تیم ما برای مسابقات لیگ بکند.
هافبک تراکتورسازی همچنین گفت: یکبار دیگر می خواهم از تمام تیم هایی که به من پیشنهاد دادند، تشکر کنم. از بین پیشنهاداتی که داشتم شرایط تراکتورسازی را بهتر دیدم. تراکتور در لیگ قهرمانان و جام حذفی حضور دارد. شرایط بسیار خوبی در تیم حکمفرما است و با بررسی جوانب تصمیم گرفتم به تراکتورسازی بیایم.
او درباره پوشیدن پیراهن شماره ۲۸ عنوان کرد: در سرعین با توجه به اینکه پیراهن شماره ۸ سایز من نبود، این شماره را بر تن کردم. از طرفی شماره ۸ تراکتورسازی را اسدی بر تن می کرد و طی صحبتی که با هم داشتیم او لطف کرد و اجازه داد من شماره ای که همیشه بر تن می کردم را بپوشم.
کریمی در پایان درباره شایعه اختلاف با اسدی به خاطر پیراهن و بازوبند کاپیتانی افزود: هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ما با هم صحبت کردیم و او لطف کرد شماره ۸ را به من داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوباره تضعیف سرخ های آذربایجان اینبار به وسیله کاظمیان

دوباره تضعیف سرخ های آذربایجان اینبار به وسیله کاظمیان : به نوشته تراکتورچی سایت نود که قبلا ادعای هواداری تراکتور را داشت و قصد داشت با فریب مقطعی تراکتورچی ها اذهان عمومی را به طرف خود منعطف کند با اینکه هنوز به مقاصدش نرسیده بود اما به دلیل نیاز به حاشیه سازی علیه سرخ های آذربایجان زودتر جبهه خود را تغییر داد و شروع به حاشیه سازی کرد.
سایت نود در ابتدا با انتشار مطالب حمایتی و حتی نظرسنجی از هواداران برای لقب دادن به عاشقان تیم استفاده کرد تا خود را دلسوز برای تیم و هواداران نشان دهد در همین زمان سایت های دیگر که از قبل دشمنی آنها با تراکتور آشکار شده بود از لقب هواداران تبریزی استفاده می کرد تا هواداران بیشتر به طرف نود رفته و این تفکر را بر هواداران تلقین کنند تا هواداران به این سایت اعتماد کنند تا از طریق این سایت حاشیه های خود را بوجود آورند و وقتی هواداران به این تیم اعتماد کنند شاید برخی ها بگویند خبر این سایت درست است.
اما این سایت پس از اینکه کارش را ناتمام گذاشت شروع به حاشیه سازی کرد ابتدا با پیش کشیدن بحث بدهی مالی آن هم در شروع فصل نقل و انتقالات که این مسایل برای بازیکنان به خصوصی ایرانی ها بسیار مهم است و اگر تیمی مشکل مالی داشته باشد هرگز بازیکنی به این تیم نزدیک نمی شود.
پرسش این است زمانی که تیم های دیگر ۲۰ میلیارد به بالا بدهی دارند یا حداقل بیشتر از تراکتور بدهی دارند چرا از آنها دم نمی زنند و بدهی ۴ میلیاردی تراکتور را ۸ میلیارد عنوان می کند؟ از دیگر مسایل می گذریم چون بالاخره برای جذب بازدید برخی کارهای اشتباه را انجام می دهند اما در حال حاظر که حواشی تیم ر حال فروکش کردن است دوباره مطلبی در ارتباط با چک جواد کاظمیان منتشر می کنند.
در واقع انتشار این مطلب وظیفه اطلاع رسانی این سایت است اما برای چندیدن بار پیاپی اشاره به بحث ناجوانمردی کاظمیان و جوانمردی و حق بودن رویانیان و شیرینی تا حدودی مشکوک است.تراکتورچی به عنوان مجله خبری تراکتورسازی تبریز و سایت خبری و هواداری رسمی سرخ های آذربایجان(باشگاه فرهنگی و ورزشی تراکتورسازی) وظیفه خود می داند تا به این کار پاسخ دهد و به این سایت تذکر دهد هیچگاه نمی توانند از اعتماد تراکتوری ها سوءاستفاده کنند. توجه شما را به مطلب زیر جلب می کنم:
J.Kazemiyan01_Tractorchi.irجواد کاظمیان بازیکن تراکتورسازی
دلیل برگشت خوردن چک کاظمیان
حکم جلب جواد در جیب مسئولان پرسپولیس
۹۰: به نظر می‌‌رسد داستان باشگاه پرسپولیس و جواد کاظمیان وارد فاز تازه‌ای شده است. جواد کاظمیانی که به‌رغم حضوری چند ساله در پرسپولیس با هزار و یک اما و اگر در زمان حبیب کاشانی سرخپوش شد و عنوان داشت به یکی از آرزوها و دعاهایش در کنار خانه خدا دست پیدا کرده است، اما او بعداز مدتی حضور در پرسپولیس و درحالی که نتوانست جایگاه مناسبی در ترکیب پرسپولیس پیدا کند. خواهان جدایی از این تیم شد. جواد کاظمیان در پایان نیم‌فصل اول لیگ دوازدهم به باشگاه پرسپولیس رفت و خواستار دریافت مطالبات، برگه تسویه حساب و رضایت نامه‌اش شد. به هر حال او در لیست مازاد یحیی گل‌محمدی قرار گرفته بود و باید از این تیم جدا می‌‌شد. او به باشگاه پرسپولیس رفت و خواستار دریافت رضایت‌نامه‌اش شد. او چند روز پیشتر با تراکتورسازان به توافق نهایی رسیده بود، اما در مقابل پرسش چند باره شیرینی و دیگر مسئولان باشگاه برای معرفی تیم آینده‌اش سکوت اختیار کرد و به خلاف واقع عمل کرد و اعلام داشت که هیچ تیمی به او پیشنهاد نداده و او باید به فکر دست و پا کردن یک باشگاه باشد. کل مبلغ قرارداد او با باشگاه هم مبلغ ۴۶۰ میلیون تومان بود. ۲۳۰ میلیون تومان برای نیم‌فصل اول و ۲۳۰ میلیون تومان برای فصل دوم و به شرط حضور در ۵۰ درصد از مسابقات. این گونه بود که او به واسطه جدایی از پرسپولیس در نیم‌فصل مسابقات مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان چک به تاریخ ۲۷/اسفندماه/۱۳۹۱ دریافت کرد. چک‌ جاری طلایی بانک سپه!
اما این چک برگشت خورد تا جواد کاظمیان تبدیل به گلوله آتش شود و در تمام رسانه‌‌ها علیه پرسپولیسی‌ها موضع بگیرد. البته مسئولان پرسپولیس هم چندان با او مهربان نبودند و دلیل عدم پرداخت طلب کاظمیان را هم به نوعی پاسخ ناصداقتی او در انتخاب تیم تراکتورسازی اعلام کردند. این ماجرا با مصاحبه عجیب جواد کاظمیان با برنامه ۹۰ وارد فاز تازه‌ای شده. کاظمیان دراین برنامه به شدت علیه پرسپولیسی‌ها موضع‌گیری کرد و با پیش کشیدن موضوع «چک دستفروش» مسئولان تیم و بخصوص سعید شیرینی را وارد مسیر جدیدی کرد. او هر چه خواست در برنامه ۹۰ علیه شیرینی صحبت کرد بدون اینکه «عادل» به شیرینی فرصتی برای پاسخگویی دهد. این‌گونه شد که شیرینی طی اقدمی از کاظمیان شکایت و اعاده حیثیت کرد. دادگاه مراحل مختلف را سپری کرد و در نهایت خبردار شدیم حکم جلب جواد کاظمیان حدود ۱۰ روز پیش صادر شد. در همین گیرودار بود که کاظمیان بار دیگر برای دریافت طلبش راهی باشگاه شد، اما هنگامی که حکم جلبش را دید، بلافاصله از محل باشگاه خارج شده و راهی تبریز شد.
اما نکته اینجاست که باشگاه پرسپولیس قصد جلب کاظمیان را ندارد یعنی نه رویانیان و نه شیرینی هیچکدام قصد ندارند حرکات کاظمیان را تلافی کنند. چرا که آنها به هیچ‌وجه دوست ندارند که با یکی از بازیکنان قدیمی پرسپولیس این‌گونه برخورد کنند. اما بی‌‌گمان این اقدام پرسپولیسی‌ها راه مصاحبه‌ها و جنجال‌ آفرینی‌های کاظمیان را خواهد بست. به هر حال این قبول که باشگاه باید حق و حقوق کاظمیان را بپردازد، اما نباید فراموش کنیم که خیلی از بازیکنان پرسپولیس هستند که هنوز از باشگاه طلب دارند و…! اما هرگز برخوردی شبیه آنچه که کاظمیان در رسانه‌ها انجام داد، صورت ندادند! در هر حال این گزارشی بود از اتفاقات رخ‌داده بین‌ پرسپولیس و کاظمیان و اعلام این خبر که پرسپولیسی‌ها به رغم این که بصورت قانونی مجوز برخورد با کاظمیان را دارند، اما تا به امروز هیچ اقدامی علیه او صورت نداده‌اند.
در این مطلب چند بار به حکم جلب اشاره شده و این کار یعنی بازی با شخصیت فرد مورد نظر که جواد کاظمیان؛بازیکن حال حاظر تراکتورسازی است و هرگونه مسئله در مورد وی به خصوص ورزشی مربوط به او به باشگاه نیز ارتباط دارد.در این مطلب اشاره شده رویانیان حکم جلب را به اجرا در نمی آورد و رفتار خوبی دارد اما در مقابل؛کاظمیان رفتار نامناسبی دارد جناب نویسنده آیا دواندن بازیکن بخاطر یک چک و عدم پاسخگویی درست رفتاری مناسب است؟قطعا نه خیر!!!
این مطلب صرف برای تخریب جواد کاظمیاان بوده و شاید اهدافی در پشت پرده دارد تا پروژه برهم زنی آرامش هواداارن را از راه دیگری به پایان ببرند چون نقشه مدیران عامل دو تم پایتختی برای تضعیف تراکتور میسر نشد پس قطعا باید راه دیگری را آزمود تا تراکتور را از آمادگی برای شروع لیگ بازداشت.
اگر چک حق او نبوده چرا چک دست اوست و اگر حقش است حکم جلب چرا صادر شده است؟ تناقضی پیش می آید که باید بجای لاپوشی با شفاف سازی این تناقض را رفع کرد.اگر شیرینی و رویانیان خوب بودند که این همه مورد انتقاد قرار نمی گرفتند شیرینی و رویانیان از تیم سپاهان و استقلال نقد می شودو این سعنی حق بودن آنها؟ شما چرا سنگ آنها را به سینه می زنید؟
در انتها امیدوارم هواداران آذربایجانی برای تیمی که آماده قهرمانی است بیش از پیش مایه بگذارند و برخی ناخوشی ها را تکرار نکنند و سایت های بیگانه دست از حاشیه سازی برداشته و به خیل عظیم هواداران بپیوندند چرا که همانا قدرت دست مردم است شاید پیروزی های مقطعی بدست آورید،اما اگر با مردم نباشید قطعا شکست خواهید خورد.
قضاوت با شما،منتظر نظرات شما دوستان هستم
یاشاسن تیرختور ************ یاشاسن آذربایجان

بالا