• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
600_Perspolis-1391-10-10.jpg
عجب تیتر با معنی زده روزنامه پرسپولیس. خدایا امروزو بکن روز طلوع دوباره پرسپولیس

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
حاشيه ديدار فجر و پرسپوليس

به گزارش فارس، در نيمه دوم مسابقه يکي از هواداران پرسپوليس با پرچم اين تيم وارد زمين چمن شد که توسط مأموران نيروي انتظامي به بيرون هدايت شد.

* ماموران نيروي انتظامي وساطت مهدي مهدوي کيا و سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس را براي بخشش اين هوادار قبول نکردند.

*علي کريمي يک تکه سنگ بزرگ پيدا کرد و آن‌ را به شمس ناظر سازمان ليگ داد.

* هواداران پرسپوليس عليه علي فتح‌الله زاده مديرعامل استقلال شعار سر دادند.

* بلندگوي ورزشگاه تعداد تماشاگران را 10500 نفر اعلام کرد.

*مسئولان هيئت فوتبال استان فارس نيز خواهان بخشش اين تماشاگري هستند که به زمين آمده بود اما ماموران نيروي انتظامي او را رها نمي‌کنند.

* وقتي کريم انصاري‌فرد در دقيقه 68 يک فرصت گلزني را از دست داد گل محمدي از عصبانيت کارتش را به زمين کوبيد.

* هوادار بازداشت شده در مورد دليل پريدنش به زمين چمن گفت: به خودم قول داده بودم که علي کريمي و کريم انصاري‌فرد را از نزديک ببينم که البته انصاري‌فرد را از نزديک ديدم ولي علي کريمي را نتوانستم ببينم.

* مسابقه با نتيجه 2 بر صفر به سود پرسپوليس پایان یافت.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
اینه پرسپولیس

همه خوب بودن و غلامرضا برخلاف تصور موثرتر از بقیه بازی کرد .

مارک هم جنگنده باهوش و عالی بود .

دم همشون گرم که دارن پرسپولیس رو احیا میکنن .

راستی ژوزه با این تیم چیکار میکرد؟!

گویا پنالتی واسه پرسپولیس تعریف نشده...!

تبرِیـــــــــــــــــــــــــــــک

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
متاسفانه باید یه خبر بد و مصیبت بار رو خدمت دوستان عرض کنم امروز عصر طی اتفاقی فاجعه بر انگیز در اثر زلزله 10 ریشتری پرسپولیس ورزشگاه حافظیه شیراز با خاک یکسان شد جا داره به بازماندگان تسلیت عرض کنم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
پيروزي پرسپوليس برابر فجر در حافظيه
تيم پرسپوليس از ساعت 14 در ورزشگاه حافظيه شيراز و در حضور 10 هزار و 500 تماشاگر ( بنا به اعلام بلندگوي ورزشگاه) به مصاف فجرسپاسي رفت که با نتيجه 2 بر صفر پيروزي رسيد.

به گزارش فارس،غلامرضا رضايي در ثانيه 12 و کريم انصاري‌فرد در دقيقه 26 براي پرسپوليس گلزني کردند. فجرسپاسي در نيمه دوم حملاتي انجام داد اما اين تيم که بازيکناني زيادي را در نيم فصل دوم از دست داده زور گلزني نداشت.

گل غلامرضا رضايي سريع‌ترين گل ليگ دوازدهم را در اين مسابقه به ثمر رساند.

محسن قهرماني داور مسابقه بود.

فجرسپاسي 24 امتياز باقي ماند و پرسپوليس 25 امتيازي شد و توانست به رده نهم برسد. سرخپوشان بعد از مدت ها توانستند رتبه خود را تک رقمي کنند.

ترکيب فجرسپاسي:

وحيد شيخ‌ويسي، اميد خليلي، سعيد قزلکچي، محمد آفند( از دقيقه 35 محمد انصاري)، عليرضا جليلي، حسين کاظمي( از دقيقه 66 سيد حسين کريمي)، هادي ايماني، امين جوکار، جابر انصاري، مسلم فيروز آبادي( از دقيقه 83 امين شجاعيان) و سيدمحمدرضا حسيني

سرمربي: محمود ياوري

ترکيب پرسپوليس:

نيلسون،سيد جلال حسيني،رضا نورمحمدي،حسين ماهيني،رضا حقيقي، مارکو پروويچ( از دقيقه 81 عادل کلاه کج)، اميرحسين فشنگچي، علي کريمي( از دقيقه 78 مهدي مهدوي‌کيا)،غلامرضا رضايي، محمد نوري و کريم انصاري فرد( از دقيقه 87 هادي نوروزي)

سرمربي: يحيي گل‌محمدي

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
تعویض های گل محمدی یه خورده که چه عرض کنم کلا بده کلا بعد تعویض هاش تیم یهو استپ می زنه هم تو بازی نفت و هم تو بازی پرسپولیس این اتفاق افتاده امیدوارم رفته رفته این مشکل هم حل بشه و یحیی یه مربی شش دنگ بشه برامون

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بازی رو کامل دیدم !

فقط و فقط میشه یه چیزی گفت !

اختلاف با صدر جدول فقط 9 امتیاز !

سه بازی 7 امتیاز با تفاضل 8 ..........

ضمن احترام به گهر امتیاز بازی جمعه هم از الان اضافه میشه.....

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تعویض های گل محمدی یه خورده که چه عرض کنم کلا بده کلا بعد تعویض هاش تیم یهو استپ می زنه هم تو بازی نفت و هم تو بازی پرسپولیس این اتفاق افتاده امیدوارم رفته رفته این مشکل هم حل بشه و یحیی یه مربی شش دنگ بشه برامون

مشکل از یحیی نیست داداش ! تعویض هاش خیلی حرفه ای هست ! ولی متاسفانه نیمکتمون زیاد بالانس نیست !

وقتی دید جادوگر خسته شده موشک رو فرستاد جاش ! پروویچ هم که واقعا امروز ترکوند و نوید یه هافبک چپ کلاسیک رو بهمون داد هم آخرا خسته شده بود و باید تیم از گل هایی که میزد دفاع میکرد که عنصر هیچکاره ای بنام کلاهکج اومد داخل :دی

بعدم که نوروزی اومد !

من تعویض غیر اصولی ندیدم غیر از اینکه دستش رو نیمکت خالیه !

بالا