• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سبام خدمت دوستان
تبریک میگم ولی حیف شد که یه گل بیشتر نتونستیم بزنیم
اگه فولاد مس رو ببره ایشا ا... ت. همین رتبه خواهیم موند

موفق باشید

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
سبام خدمت دوستان
تبریک میگم ولی حیف شد که یه گل بیشتر نتونستیم بزنیم
اگه فولاد مس رو ببره ایشا ا... ت. همین رتبه خواهیم موند

موفق باشید
چقدر بیچاره شدیم ما که دلمون به رده نهم بودن هم خوش میشه.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اینو دیگه باید از باعث و بانیش بپرسید

جای پست های پادشاه خدایان خالیه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
ویروسی در فوتبالیستهای ایرانی وجود داره که وقتی راحت میتونن پاس بدن اینکارو انجام نمیدن و اینقدر با توپ ور میرن که موقعیت به کل از بین میره و تماشاگر بدبخت هم اعصابش ^%^%$ میشه .
متاسفم برای پرسپولیس که نیمه دوم با وجود موقعیتهای فراوان نتونست یه توپ روی دروازه داماش بریزه ...

اینا خودشون از طرز بازی خودشون خسته نمیشن ؟!

.

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام.
به همه دوستان پرسپولیسی تبریک میگم، برد خیلی سختی بود.
تعویض های امروز به نظر من کاملا" اشتباه بود و خیلی شانس آوردیم که توپ های اون ها وارد چارچوب نشد ! تعویض کلاه کج بهتر بود با قاضی یا نوروزی باشه تا فشنگچی.. (واقعا" وقتی فشنگچی وارد بازی میشه من یکی دو کیلو وزن کم میکنم بس که حرص میخورم) میشه گفت نه یک پاس سالم داد، نه یک توپ درست دفع کرد، نه جاگیری خوبی داشت و چندین مورد توپ رو هم لو داد.. از یحیی انتظار چنین تعویض هایی نداشتم، واقعا شانس آوردیم..

سلام داداش.با فشنگچی کاملا موافقم.واقعا ضعیف بازی میکنه.تعویض کلاه کجم که اجباری بود.راستش من زیاد کلاس بازی قاضی رو قبول ندارم به شدت بازیکن ایستایی هستش اما میشه به نوروزی بیشتر ایز این بها داد.چشم یحیی بعد از تساوی مقابل صنعت بابت تعویضها ترسیده.اما این تیم جای کار داره و من به ایندش امیدوارم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
منم موافقم ... 3 امتیاز حیاتی بود ...داماش هم تیم خوبی بود ... باید از این بازی درس بگیریم بریم برا بازیهای بزرگتر چون بازیهای مهمتر زحمت و تلاش چند برابر میخواد .... به امید بهتر شدن .... قرمزته

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود و شادباش 6.gif

اولویت برای پرسپولیس برد حتی با حداقل اختلاف هست ...

همه بازیکنان و سرمربی تمرکزشان باید برای این امر باشد، حالا اگر برد پرسپولیس با گل زده بیشتر هم همراه بود، فبهاالمراد!

خیـــــــــــــــــلی بازی سختی بود ! من که حرفم یادم رفته بود و از اواسط نیمه ی دوم منتظر سوت پایان بودم !!!

پ.ن اصلا از این درخشان خوشم نمیاد :دی

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
بازیه پراسترسی حداقل برای من بود
هم واسه دو اخطاره ها،وهم برای 3امتیاز بازی
اما چیزی که همچنان منو آزار میده تعویضای یحیی هس،واقعا بد تعویض میکنه،چه نفر و چه زمان تعویض
دوم بازی خونیه یحیی
تقریبا از دقیقه 10بازی میشد فهمید داماش داره چجوری بازی میکنه،اما هیچ کار تاکتیکتی ای که نقشه اونارو خنثی کنه ندیدم!
امیدوارم این مشکلات کادر فنی هم برطرف بشه
در آخر برد قبل دربیو تبریک میگم،ایشالله دربی و بازیه بعدشم امتیازای کاملشو بگیریم
بگو ایشالله

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دقیقا بعد اولین بازی که یحیی سرمربی بود یه پست زدم که یحیی خوب تعویض نمیکنه و تو این زمینه مشکل داره کل بچه های فروم ریختن سرم که اشتباه می کنی و اتفاقا یحیی تعویض هاش حرفه ای هم هست حالا دارم می بینم همه دارن به این نتیجه می رسن
امتیاز امروز واقعا با ارزش بود داماش رو دست کم نگیرین تیم خوب و قویی هست البته اگه استرس بازی دربی نبود امروز بچه ها بهتر بازی می کردن ولی خوب مهم برد بود که بدست اومد تو بازی دربی هم یحیی فقط باید یه کار کنه تا استقلال فلج شه و اونم خنثی کردن جباریه کلا جباری اگه بازیش تخریب شه بقیه بازیکنا ول معطلن و زیاد خطرناک نیستن

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تبريك ميگم اين برد شيرين رو ... واقعا نياز داشتيم به اين برد
اون هم قبل از دربي

يكي از اين گزارشگره متنفرم ! يكي هم از اين فشنگ چي !
در بالاترين سطح خودش هم بوده مثلا !!!

دفاع هم امروز بدجوري استرس ميداد به ما ...

ولي خب خدا رو شكر 3 امتياز رو گرفتيم
علي كريمي و مهدوي كيا هم خدا رو شكر ميرسن به دربي

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پ.ن اصلا از این درخشان خوشم نمیاد :دی

منم
با اینکه متخصص بردن تیم رقیب هستش اما اصلا نمی تونم روزی بودنش رو روی نیمکت تیم تحمل کنم

دقیقا بعد اولین بازی که یحیی سرمربی بود یه پست زدم که یحیی خوب تعویض نمیکنه و تو این زمینه مشکل داره کل بچه های فروم ریختن سرم که اشتباه می کنی و اتفاقا یحیی تعویض هاش حرفه ای هم هست حالا دارم می بینم همه دارن به این نتیجه می رسن
امتیاز امروز واقعا با ارزش بود داماش رو دست کم نگیرین تیم خوب و قویی هست البته اگه استرس بازی دربی نبود امروز بچه ها بهتر بازی می کردن ولی خوب مهم برد بود که بدست اومد تو بازی دربی هم یحیی فقط باید یه کار کنه تا استقلال فلج شه و اونم خنثی کردن جباریه کلا جباری اگه بازیش تخریب شه بقیه بازیکنا ول معطلن و زیاد خطرناک نیستن

درود
اتفاقا بنده فکر می کنم اگر سمت راست استقلال یعنی حمودی و خسرو رو از کار بندازیم می تونیم یه جورایی کارایی این تیم رو از کار بندازیم
پولادی و پروویچ باید خیلی با دقت نفوذ کنن
و مهرداد بهتره اصلا نفوذ نکنه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عجب جوابی!
دمش گرم, تا باشه دختر بچه انگشتاشو تو هر وضعیتی چهار تا نکنه

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
تیم روز خوبش نبود ولی بسیار از این برد خوشحالم. افرادی مثل حقیقی خیلی خیلی محتاط بازی میکردند. من حس میکنم دربی فوق العاده ای برای اعاده حیثیت پیش رو داریم و بازیکنامون کاملا به لحاظ روانی آماده پیروزی هستند. بشدت نمتظر دربی هستیم و امیدوارم بچه ها همراهی کنند در نزدیکی دربی یک تحلیل درست حسابی از وضعیت تیم بزنیم زمین:D

بالا