چقدر بیچاره شدیم ما که دلمون به رده نهم بودن هم خوش میشه.سبام خدمت دوستان
تبریک میگم ولی حیف شد که یه گل بیشتر نتونستیم بزنیم
اگه فولاد مس رو ببره ایشا ا... ت. همین رتبه خواهیم موند
موفق باشید
سلام.
به همه دوستان پرسپولیسی تبریک میگم، برد خیلی سختی بود.
تعویض های امروز به نظر من کاملا" اشتباه بود و خیلی شانس آوردیم که توپ های اون ها وارد چارچوب نشد ! تعویض کلاه کج بهتر بود با قاضی یا نوروزی باشه تا فشنگچی.. (واقعا" وقتی فشنگچی وارد بازی میشه من یکی دو کیلو وزن کم میکنم بس که حرص میخورم) میشه گفت نه یک پاس سالم داد، نه یک توپ درست دفع کرد، نه جاگیری خوبی داشت و چندین مورد توپ رو هم لو داد.. از یحیی انتظار چنین تعویض هایی نداشتم، واقعا شانس آوردیم..
اولویت برای پرسپولیس برد حتی با حداقل اختلاف هست ...
همه بازیکنان و سرمربی تمرکزشان باید برای این امر باشد، حالا اگر برد پرسپولیس با گل زده بیشتر هم همراه بود، فبهاالمراد!
پ.ن اصلا از این درخشان خوشم نمیاد :دی
دقیقا بعد اولین بازی که یحیی سرمربی بود یه پست زدم که یحیی خوب تعویض نمیکنه و تو این زمینه مشکل داره کل بچه های فروم ریختن سرم که اشتباه می کنی و اتفاقا یحیی تعویض هاش حرفه ای هم هست حالا دارم می بینم همه دارن به این نتیجه می رسن
امتیاز امروز واقعا با ارزش بود داماش رو دست کم نگیرین تیم خوب و قویی هست البته اگه استرس بازی دربی نبود امروز بچه ها بهتر بازی می کردن ولی خوب مهم برد بود که بدست اومد تو بازی دربی هم یحیی فقط باید یه کار کنه تا استقلال فلج شه و اونم خنثی کردن جباریه کلا جباری اگه بازیش تخریب شه بقیه بازیکنا ول معطلن و زیاد خطرناک نیستن