• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sara_af

کاربر فعال ادبیات و سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام

به همه دوستان و طرفداران اين برد و قهرماني رو تبريك مي گم

مخصوصا به بچه هاي گل تاپيك پرستاران

فقط پرسپوليس
فقط قطبي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یک هفته همه آواتور ها قرمز و پرسپولیسی

به عشق اقای گل لیگ
محسن رفت و برگشت
محسن جان من براي آواتورم كريمو انتخاب كردم . كاپيتان بزرگ پرسپوليس

پ.ن: به نسل من كريم بيشتر مياد

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
هورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فقط پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
فقط افشین قطبی
فقط خلیلی............. فقط سپهر حیدری.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما هم عوض کردیم.

تبریک به همه پرسپولیسیها

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
هیپ هیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

پرسپولیس زلزله .... همینه همینه

از ذلت سپاهان در مقابل پرسپولیس خوشحالم هیچی نبودند و نیستند

90 دقیقه حمله 90 دقیقه تشویق 90 دقیقه غیرت نشون داد سپاهان حتی تیمی نیست که در مقابل پرسپولیس جرات حمله کردن داشته باشه

به این تیم و میلیون ها هوادارش افتخار میکنم

باد سرباز احمدی هم بشه عزیزی که توسط عده ای بی فرهنگ چشمانش رو از دست داد

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بعد از 4-5 ماه دوری از تاپیک تبریک به همه پرسپولیسیهای گل
خدا دنیا پرسپولیس

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاش الان تهران بودم می ریختم تو کوچه خیابون ها...
هم دخترم هم کل خانواده استقلالی
به جای من برید بیرون هوار بکشید

دنیا و پرسپولیس

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
امروز همه ی هوادارا عاااااااااالی بودند !

دست مریزاد به این غیرت

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
عليرضا نيکبخت واحدي پس از قهرماني پرسپوليس با حضور بر روي سکوي قهرماني خطاب به تماشاگران اين تيم گفت که همه بدانيد من پرسپوليسي‌ام.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از پايان جشن قهرماني پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازيکنان اين تيم با خطاب قراردادن هواداران به ابراز احساسات پرداختند که در اين ميان نيکبخت واحدي رو به تماشاگران قرمزپوش تاکيد کرد که پرسپوليسي است.

نيکبخت‌واحدي از تماشاگران اين تيم خواست که او را استقلالي نداند و افزود: همه بدانيد که من پرسپوليسي‌ام و هيچ تعلقي به استقلال ندارم.

هم‌چنين پس از پايان مراسم اهداي جام تعداد کمي از صندلي هاي ورزشگاه آزادي که شکسته شده بود در اطراف زمين چمن ورزشگاه قابل رويت بود

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
تبريك بابت قهرماني تيم محبوب پايتخت...
واقعا حق پرسپوليس همين بود...:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد عزیز من هم حضور شما رو خیر مقدم عرض میکنم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یکی از دوستان همه مراسم و حواشی بازی پرسپولیس و همچنین خوده بازی رو ضبط کنه (90 در راه + همه برنامه های وردشی شبکه تهران و خبر و شبکه 2 و 1 کلیپ موبایل و ...... ) و در اختیار من قرار بده

مخصوصاٌ وقتی تماشاگران با بازیکنان همخوانی میکردند

میخوام یه مجموعه عالی درست کنم و برای همه بفرستم

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
- این نوشته ساعاتی قبل از آغاز بازی تیم‌های پرسپولیس و سپاهان نوشته شده است!

گرچه سبک نقاشی‌های همسرش، باعث می‌شد نقاشی او شباهت کمی با چهره‌اش داشته باشد، اما قطعا همسرش در به تصویر کشیدن یک چیز نهایت دقت را به عمل آورده بود: تنهایی او روی نیمکت ***** تیم سرخ‌پوش!

http://************/files/7o39wstvib7iyqsr2fqz.jpg

مشکلات قطبی برای مربی‌گری در ایران از قبل از ورودش آغاز شده بود، یک تشابه اسمی، عرصه را بر «سید افشین قطبی» فرزند «سید محمد» و «سکینه» تنگ کرده بود، گروهی علیرغم تکذیب مکرر نمی‌خواستند این عدم وابستگی را باور کنند و در تاکسی‌ها صحبت از شباهت ظاهری چهره او با آن زن می‌کردند!

مرد شیک‌پوش و جنتلمنی که هیچگاه دشواری سرمربی‌گری را در جایی که روابط و وظایف و اختیارات چندان تعریف‌شده نیست، تجربه نکرده بود، علیرغم همه حرف و حدیث‌ها کارش را در تیمی شروع کرده که چندین سال بود، موفقیتی کسب نکرده بود و بدتر از آن فوتبال تماشاگرپسندی هم ارائه نمی‌کرد.

شاید بعضی انتظار داشتند با او «زوبل»‌وار برخورد کنند و بعد از چند بازی عذرش را بخواهند، اما او به تزریق چیزی به پیکره یک تیم خسته فکر می‌کرد که مدت‌ها بود فراموش شده بود: روحیه، پیکار تا دقیقه 95 و شیردل بودن.

چقدر درست گفته بودم که فوتبال هر کشور را می‌توان مدلی از کل جامعه آن دانست و چقدر درست گفته بودند که تاریخ تکرارپذیر است و این بار زمان اصلاحات و تحول به فوتبال رسیده بود. نشانه‌های چنین تحولی شاید قبل از قطبی شروع شده بود، زمانی که یک معلم علاقمند به برنامه‌های رایانه‌ای تحلیل فوتبال، پاس تهران را قهرمان ایران کرد، این بار اما، نوبت قطبی رسیده بود که هم مادر و هم پدرش معلم بودند.

دانش‌آموخته مهندسی الکترونیک UCLA و دستیار گاس هیدینگ و دیک ادووکات، گمان می‌کرد که می‌تواند با تکیه و تأکید بر قوانین فوتبال حرفه‌ای حتی «یاغی»‌های تیم را تحت کنترل درآورد، اما تا فرابگیرد که در فوتبال لمپن‌پرور ایران، چیزی که پیدا نمی‌شود احترام به حرفه‌ای‌گری است، باید ضربات زیادی را از پشت تحمل می‌کرد: جلسات مخفی، مافیای نهانی، مصاحبه‌های کذایی و حتی شکسته شدن «مک‌بوک»ی که آن شب به «نود» آورده بود و با «کی‌نوت»ش جلوه‌گری می‌کرد.

لبخند بامعنای او را بعد از پذیرش گل چهارم از تیم اهوازی، پایان همه چیز پنداشتیم، اما جبران 7 امتیاز اختلاف با تیم اصفهانی و اصلا جرأت فکر کردن به جبران چنین فاصله‌ای، که در ذهن ما مانند گراند کانیون پرنشدنی تصور می‌شد، چیزی بود که تنها از قطبی برمی‌آمد، همان نوجوانی که وقتی در برهه‌ای کوتاه، روزنامه می‌فروخت و باغبانی می‌کرد، رؤیاپردازی می‌کرد و بیمی از آن نداشت که رؤیاپردازش بخوانند.

http://************/files/dy36i24nf362uvsmbdc7.jpg

سال‌ها بود که فوتبال اسما حرفه‌ای ایران را می‌دیدیم و با دیدن نگاه‌های بی‌روحیه و ساق‌های پراحتیاط بازیکنان تیم سرخ‌پوش پایتخت، گمان می‌کردیم که ورود پول به فوتبال یعنی خروج تعصب. حتی سلطان چشم‌تیله‌ای قرمزها، بارها نالیده بود که علیرغم همه صحبت‌های بین دو نیمه!، از تزریق تعصب و غیرت به این بازیکنان عاجز شده، اما به راستی قطبی با کاپیتان ساده‌دل تیمش چه کرده بود که در پیرانه‌سری عمر ورزشی، بهتر و بی‌پرواتر از روزهای جوانی بازی می‌کرد؟

http://************/files/q7qhxieke6c0iy3koqrp.jpg

امروز، روز خوبی برای فوتبال «ایران» بود.

o3ez9qef0grh2xnec53p.jpg

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس از برتري مقابل سپاهان

قطبي: مثل منچستر يونايتد قهرمان شديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مسابقه امروز مانند شطرنج بود و مثل منچستر يونايتد قهرمان شديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي امروز برابر سپاهان صحنه‌هاي رويايي زيادي داشت. تمام ايراني‌ها و حتي طرفداران تيم استقلال از اين پيروزي لذت بردند. امروز مثل اول فصل بهترين بوديم و توانستيم خيلي از ركوردها را بشكنيم.
وي افزود: به اين تيم افتخار مي‌كنم و سرمايه‌هاي اصلي ما مردم هستند. بازي در خانه خيلي سخت بود و ما فقط برد مي‌خواستيم. سپاهان مي‌توانست مانع پيروزي ما شود. اين تيم در آسيا و ايران مقام دارد.
سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: ديدار امروز مانند يك بازي شطرنج بود و صبر كرده و عجله نكردم. موقعيت‌هاي زيادي براي گل‌زني داشتيم، ضمن آنكه محسن خليلي مي‌توانست بازي را در نيمه اول دو بر صفر به سود ما كند. داور نيز يك پنالتي را روي حسين كعبي نگرفت.
مربي سابق تيم ملي كره جنوبي خاطرنشان ساخت: سپاهان روي ضد حملات خطرناك بود؛ اما در نهايت اين تيم ما بود كه قهرمان شد. اين بازي مانند فينال سال 1999 ليگ قهرمانان اروپا بود كه بين دو تيم منچستر يونايتد و بايرن مونيخ برگزار شد. در آن ديدار نيز منچستر در لحظات آخر بايرن را شكست داد و قهرمان شد. امروز نيز ما مانند منچستر قهرمان شديم.
وي افزود: از مسئولان پرسپوليس تشكر مي‌كنم كه مرا فراموش نكردند و اين برد را به پدر، مادر و همسرم تقديم مي‌كنم. اين قهرماني هديه‌اي بود به جامعه فوتبال ايران.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم وقتی سپهر اون گل رو زد یا فینال دراماتیک بایرن و منچستر سال 99 افتادم.........

افشین امپراطور هم همین فکر رو کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بعد از 4-5 ماه دوری از تاپیک تبریک به همه پرسپولیسیهای گل
خدا دنیا پرسپولیس

مهرداد جان سلام . بازگشت به تاپيكت رو تبريك ميگم . اميدوارم هر جا هستي شاد باشي

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به به مهرداد خان

خیلی خیلی خوش آمدید

قربون شما .. ساسان عزیز ، مهرداد عزیز و حمید گل ... خب دیگه نمیشد .. البته توی این مدت میومدم ولی خب بیشتر استفاده میکردم .
اما دیگه این بار باید همه گذشته رو فراموش میکردم ... امسال واقعا فقط و فقط پرسپولیس لیاقت قهرمانی داشت و خدا هم باز ثابت کرد که همیشه شانس و اقبال و ........ به کمک نمیاد . خیلی وقتها هم لیاقت و اراده انسانهای بزرگ اونها رو به پیروزی میرسونه .
پرسپولیس (که خیلی ها دوست دارن حتی اسمش رو هم تحریف کنن ) امروز ثابت کرد که در قلب میلیونها نفر جا داره . باور کنید 5 دقیقه فیلم از خوشحالی مردم تو خیابون گرفته بودم که با شیطنت بعضی ها پاک شد . اما تصاویر باورنکردنی بود . ساعتها مردم خوشحالی میکردن . فکر نمیکنم هیچ جای ایران همچین چیزی رو بشه دید .
پرسپولیس همیشه پرسپولی خواهد بود و عالم و آدم اگر بخوان اونرو پیروزی یا هر چیز دیگه ای صدا بزنن باید بدونن وقتی چیزی در قلب انسانها جای میگیره هیچ زوری نمیتونه اونرو از بین ببره
پرسپولیس در قلب میلیونها نفر جا داره .. دختر و پسر زن و مرد برای این تیم اشک ریختن و شادی کردن تا همه بدونن : تیم ما پرسپولیسه .. همیشه قهرمانه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا نمیدونم جدیدا چی شده تو تی وی همه به زور میگن پیروزی

مزدک و عادل رو که معلومه یاد دادن بهشون. امیر حاج رضایی هم تو برنامه نود معلوم بود که اجبارش کردن....

البته امروز دیگه میگفت پرسپولیس....

نمیدونم چرا با اسم تیم مشکل دارن !

بالا