• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دایی از مایلی کهن گذشت:
پس از مشورت با خانواده‌ام از حقم گذشتم/خدا از گناهان همه بگذرد

به گزارش خبرگزاری فارس،علی دایی با انتشار متنی اعلام کرد که از محمد مایلی کهن گذشت کرده است.

متن این متن را در زیر بخوانید:

به نام آن که اگر حکم کند همه محکومیم

خداوند نبخشد بنده‌ای را که از سختی و گرفتاری دیگران خشنود باشد.

آنچه در روزهای اخیر رقم خورد محصول اتفاقات و رفتار و گفتارهایی بود که مدتها تکرار می شد و من را در جایگاه مجرم می نشاندند و هر آنچه بر زبانشان می آمد نثار من و خانواده ام می کردند بی آنکه دلیل خصومت شان را بدانم. مرا مغرور می خواندند بی آنکه کسی از آنها بپرسد ولو اگر علی دایی مغرور باشد چه ارتباطی به شما دارد؟

در روزهایی که بدترین نسبت ها را به من و خانواده ام می دادند و همه سکوت کرده بودند چه می شد کرد جز اینکه دست به دامان قانون شوم؟قانونی که قبلا هم رای خود را در این باره صادر کرده و من از حقم گذشته بودم.

این بار روند پرونده به سمتی منتهی شد که مجازات فرد مقصر فقط مجازات خود او نبود.رفتن به حبس یک نفر، خیلی ها و به خصوص خانواده اش را مکدر می کند و قسم می خورم بارها و بارها به این مسائل فکر کردم اما وقتی متولی امامزاده حرمت امامزاده نگه ندارد و کسی که قانون او را محکوم کرده از کرده اش پشیمان نیست تکلیف طرف مقابل چه باید باشد؟

طی روزهای اخیر بزرگان بسیاری با من تماس گرفتند و البته همه دوستان به تنها سئوال من پاسخ قانع کننده ندادند.پرسیدم به خانواده شما توهین شود چه می کنید و هیچکدام نتواستند خودشان را جای من قرار دهند.

امروز اما نه به اصرار کسی که پس از مشورت با خانواده ام تصمیم گرفتم از آنچه قانون حق من دانسته بگذرم زیرا راضی نیستم حتی لحظه ای غصه نوه ای را ببینم که چشم انتظار پدربزرگش است .منی که در دفاع از حیثیت خانواده ام پا به دادگاه گذاشته ام امروز برای رفع تکدر خانواده ای که در ماجرای ما هیچ قصوری نداشته اما عضوی از خود را گرفتار می بیند از حقم گذشتم و امیدوارم خداوند از گناهان همه ما بگذرد.

نظر آنهایی که طی روزهای اخیر چه در تماس مستقیم با من و چه در جراید در این باره اظهاراتی داشتند قطعا محترم است هر چند به نظر می رسد فضایی برای برخی موج سواران همیشگی فراهم شده بود تا موج سواری کنند.کسانی که جهل به موضوع دارند یا خود را به جهالت زده اند و خداوند متعال در سوره فرقان فرموده اند إِذَا خَـاطَـبَـهُـمُ الْـجـَاهِـلُـونَ قَـالُـوا سَـلَـامًـا بندگان خداى رحمان کسانى ‏اند که هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند به آنها سلام می‏گویند.

قاعده شاگرد استادی را من بهتر از خیلی از آنها بلدم و کاش قاعده استاد شاگردی هم در جامعه ما رعایت شود تا هیچگاه ماجراهایی اینگونه رقم نخورد.

به امید آن که روزی برسد که مرور خاطره هایمان گل لبخند را بر لبان بنشاند نه اینکه در فضایی پر از کینه و عداوت ، سعی کنیم برای رسیدن به منافع خود ، روزهای خوبمان را هم فراموش کنیم. وَ لا تَـستَـوِى الحَْـسـنَـةُ وَ لا السـیِّئـَـةُ ادْفَـعْ بِـالَّتـى هِـىَ أَحْـسنُ. هرگز نیکى و بدى یکسان نیست ، بدى را با نیکى دفع کن.(سوره فصلت آیه 14)

wow

Registered User
لایک‌ها
13
مایلی کهن "چه گوارا" نیست!
در این کشاکش علی دایی از سوی کسانی که دوستش نداشتند به صدر جدول بی رحم ترین ورزشکاران تاریخ که حتی به مربی شان رحم نکرده اند ارتقا یافته است...
عصرایران؛ احسان محمدی_ سرانجام محمد مایلی کهن موفق شد به زندان برود. او بعد از تلاشی جان فرسا یکبار دیگر توانست خودش را در صدر اخبار فوتبال کم رمق ایرانی بنشاند حتی به قیمت زندان رفتن! چیزی که به آن نه تنها علاقه دارد بلکه شیفته اش است.

اینکه آیا در فضای ورزش که دست کم به ظاهر بسیاری از ایرانیان مدعی می شوند از پوریای ولی و غلامرضا تختی در آن الگو می گیرند اصولاً باید راه به زندان ختم بشود یا با «آقای بی خیال!» و «صلوات بفرست» اختلاف ها حل شود داستانی مجزا است.

علی دایی پیش از این هم یکی دوبار از مایلی کهن گذشت کرد اما حاجی فوتبال ول کن ماجرا نبود.

حالا در این کشاکش دایی از سوی کسانی که دوستش نداشتند به صدر جدول بی رحم ترین ورزشکاران تاریخ که حتی به مربیشان رحم نکرده اند ارتقا یافت.

کمپین «نجات مایلی کهن از زندان» با امضای طیفی رنگین کمانی از محمدخاکپور گرفته تا رابعه اسکویی و مهران غفوریان و فاطمه گودرزی و سعید کنگرانی شکل گرفته و همه می خواهند مایلی کهنی را از زندان بیرون بیاورند که شیفته زندان است!

در این میان اما رفتارهای مایلی کهن و برخی حواریونش دیدنی است. اعلام شد که ماموران نمی خواسته اند به سرمربی اسبق تیم ملی دستبند بزند اما او با اصرار خواسته است که به دستش دستبند فلزی بزنند. لابد برای اینکه فرار نکند! اما او حتی با این رفتار در حال جلب افکار عمومی است و دست به نوعی مظلوم نمایی برای مخدوش کردن بیشتر چهره علی دایی می زند که انگار هیچ مشاوری ندارد تا یادش بیاورد که اتفاقاً این «گل» هیچ افتخاری برای آقای گل فوتبال جهان به شمار نمی رود.

مایلی کهن نه چه گوارا و ماندلا و گاندی و نه چریک است. او برای آزادی یا دفاع از حقوق مدنی مردمی مبارزه نکرده است که در دادگاهی نظامی ناعادلانه محکوم شده باشد. مایلی کهن و دایی پس از جدالی کاملاً شخصی در راستای منافع فردی به دادگاهی رفته اند که زیر نظر قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران اداره می شود و طبعاً چنان رفتارش پر خطا بوده که حکم به زندان داده اند، دیگر این نمایش برای چیست؟

هیچ علاقه ای به زندان نداریم و نباید قبح آن تا این اندازه شکسته شود. زندان را برای مجرمانی ساخته اند که از رفتن به آنجا هراس داشته باشند و متنبه گردند نه اینکه ورزشکاران هم برای رفتن به آنجا سر از پا نشناسند و ادکلن به خودشان بزنند.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
خود ایشون که حرفهای قشنگ قشنگ میزنن در دوران بازیگریشون بازی خیلی ها رو نابود کردند . آدم خوبه ظاهر و باطنش یه جور باشه . نه اینکه امروز این حرفهای جالب رو بزنه در عمل یه کارای دیگه بکنه .

کاش قاعده استاد شاگردی هم در جامعه ما رعایت شود

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خود ایشون که حرفهای قشنگ قشنگ میزنن در دوران بازیگریشون بازی خیلی ها رو نابود کردند . آدم خوبه ظاهر و باطنش یه جور باشه . نه اینکه امروز این حرفهای جالب رو بزنه در عمل یه کارای دیگه بکنه .

کاش قاعده استاد شاگردی هم در جامعه ما رعایت شود

مایلی کهن که تا خود زندانش هم پای حرفاش وایساده!

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
مایلی کهن که تا خود زندانش هم پای حرفاش وایساده!
حرفایی که چرت و پرت باشه یه قرون هم نمی ارزه. دایی باید میذاشت این مردک چهارماه آب خنک بخوره تا آدم بشه.
مثل اینکه یادتون رفته همین آقای مایلی کهن دو سال پیش با قلعه نویی همین بساط رو پیاده کرده بود و انقدر دعواشون بالا گرفته بود که تو کنفرانس خبری با نفهمی تمام ، قلعه نویی رو کوتوله خطاب کرد که تو برنامه ی 90 هم نشون داده بود.

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
هر کی بخواد واسه پرسپولیس حاشیه درست کنه باید دارش بزنن
چه مایلی بی... باشه چه دایی چه کریمی
پیشکسوت اسطوره یا هر چیز دیگه ای که هستن باید بلد باشن دهنشون رو جلو خبرنگارا باز نکنن...
انقدر بزنن تو سر هم به چیز ما ولی انقدر شعر نگن تو مصاحبه هاشون

Last edited by a moderator:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هرکس... تاکید میکنم هرکس، که به واسطه عشق به یک نفر، یا تنفر از دیگری، آگاهانه تیم رو به ورطه حاشیه میکشه درحالیکه تلاش سیستم حاشیه ساز برای پرسپولیس داره به مرز 30 سالگی میرسه، اگر مرد باشه و وجود داشته باشه، دست کم ادعای طرفداری از پرسپولیس نمیکنه... میخواد بازیکن تیم باشه یا مربی و پیشکسوت و هوادار... امان از دوست ناآگاه...

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
شایعه جدید
پیام در راه آلمان
برای تست
تا بلکه نظر یورگن کلوپ رو جلب کنه به دورتمند بپیونده
rrrr.jpg

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
چقد فوتبالیستامون مردن چقد فوتبالیستامون غیرت دارن چقد تعصب دارن واقعا متاسفام حیف اینکه بخوایم خودمونو درگیر مفت خوری یه عده دزد بیشرموحیا کنیم

یاالله یا رحمان یا رحیم یامقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بالا