• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بابا خدایش آفساید نبود قشنگ معلوم بود دیگه
همه میگن افساید نیست
بعد این زاویه خیلی بد هست از اون زاویه که تو نود نشون داد تازه برهانی موقع دادن پاس یک قدم عقب تر از دفاع های پرسپولیس بود

اما به هر حال گذشت دیگه چیزی هم بر نمی گرده
با آرزوی موفقیت برای دو تیم تهرانی البته موفقیت پرسپولیس بعد از استقلال :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پس از بازي مقابل ابومسلم ، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس 2 روز استراحت مي‌كنند
به گزارش خبرگزاري فارس، با تصميم كادر فني، بازيكنان اين تيم پس از ديدار روز چهارشنبه برابر ابومسلم، دو روز استراحت خواهند كرد و از صبح شنبه تمرين خود را آغاز مي‌كنند.
افشين قطبي پس از هماهنگي با مسئولين باشگاه پرسپوليس صبح روز پنجشنبه راهي امارات مي‌شود.
با توجه به برگزاري مسابقه تيم ملي فوتبال ايران با تيم ملي كره شمالي در روز 24 مهر از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010، مسابقات ليگ برتر به مدت 12 روز تعطيل خواهد شد.
در هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران و تا پايان هفته نهم قطبي بارها براي انجام كارهاي شخصي به امارات سفر كرده و اين سفر نيز در ادامه برنامه هاي وي محسوب مي شود.سرمربي پرسپوليس يكشنبه هفته آينده به تهران باز مي‌گردد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
یه سوال فنی

پرسپولیس مقابل پگاه میزبان بود . مقابل استقلال مهمان . ولی چرا دوباره بازی ابومسلم مهمانه .

مگه قرار نبود یکی در میون مهمان و میزبان باشن؟

از اون ور استقلال مقابل پرسپولیس میزبان بود . مقابل مقاومت سپاسی میزبان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یه سوال فنی

پرسپولیس مقابل پگاه میزبان بود . مقابل استقلال مهمان . ولی چرا دوباره بازی ابومسلم مهمانه .

مگه قرار نبود یکی در میون مهمان و میزبان باشن؟

از اون ور استقلال مقابل پرسپولیس میزبان بود . مقابل مقاومت سپاسی میزبان

قيمه جان . فكر مي كنم پرسپوليس مقابل استقلال ميزبان بوده براي همين الان ميهمانه و استقلال ميزبان .
پ.ن: البته از سازمان ليگ هر چيزي بر مياد:wacko:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
پرسپولیس برابر استقلال میزبان بود . اما اینکه چرا در برابر پگاه هم میزبان بوده باید از سردار پرسید .

راستی این چه وضعشه ؟ توی اخبار نود ازالان اعلام می کنن که قطبی قراره بعد از بازی با ابومسلم بره دبی ! آخه یکی نیست به اینها بگه به شما چه ربطی داره ؟ دبی رفتن قطبی اونهم برای 2 روز و اونهم بعد از بازی با ابومسلم که تا بازی بعدیشون نزدیک به 10 روز فاصله هست اینقدر حساس و مهم هست که درباره اش به عالم و آدم خبر بدید ؟ دیوانه کردن ما رو ...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا خدایش آفساید نبود قشنگ معلوم بود دیگه
همه میگن افساید نیست
بعد این زاویه خیلی بد هست از اون زاویه که تو نود نشون داد تازه برهانی موقع دادن پاس یک قدم عقب تر از دفاع های پرسپولیس بود

اما به هر حال گذشت دیگه چیزی هم بر نمی گرده
با آرزوی موفقیت برای دو تیم تهرانی البته موفقیت پرسپولیس بعد از استقلال :)

همه كارشناسا مزخرف ميگن چون همشون خنگن ... شما نميدونم مدرسه رفتي يا نه ... اگر رفتي ميدوني كه

وقتي آفتاب هستش و ميشه از روي سايه تصميم گرفت خنگ ترين انسان هم وقتي عكسو ببينه ميگه آفسايده

سايه برهاني رو مقايسه كن با آخرين مدافع ... اصلا من با فيلم و زاويه دوربين كاري ندارم ... قشنگ معلومه يه بدن

جلوتر از آخرين مدافعه ... البته من از خدام بود اين گل ميشد تا شما 90 دقيقه تو دروازتون 11 نفري بريد تا

پرسپوليس 7 هشت تا بهتون نزنه ... بعد اون وحشي گري كوشكي رو ديديد ديگه ؟ به اين ميگن يك انسان وحشي

قبلا فكري اين كارا رو ميكرد يه مدت هم كاظمي ... اما كاظمي مقداري درست شد ... اكبر پور هنوزم تيك هاي

عصبيش رو داره كه قاطي ميكنه ... اما يدونه از اين حركتا حتي زماني كه تو اوج رقابت بوديم سال پيش و پرسپوليس

4 تا از اس اس اهواز خورد نه از بازيكنا نه از مربي نديديم ... با عرض پوزش از استقلاليا اما اينه تفاوته مدير و مربي

تحصيل كرده و با شعور با مربي و بازيكناي لات بي شعور ( كاملا از استقلاليا پوزش ميخوام اما بايد حق رو گفت )

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
همه كارشناسا مزخرف ميگن چون همشون خنگن ... شما نميدونم مدرسه رفتي يا نه ... اگر رفتي ميدوني كه

وقتي آفتاب هستش و ميشه از روي سايه تصميم گرفت خنگ ترين انسان هم وقتي عكسو ببينه ميگه آفسايده

سايه برهاني رو مقايسه كن با آخرين مدافع ... اصلا من با فيلم و زاويه دوربين كاري ندارم ... قشنگ معلومه يه بدن

جلوتر از آخرين مدافعه ... البته من از خدام بود اين گل ميشد تا شما 90 دقيقه تو دروازتون 11 نفري بريد تا

پرسپوليس 7 هشت تا بهتون نزنه ... بعد اون وحشي گري كوشكي رو ديديد ديگه ؟ به اين ميگن يك انسان وحشي

قبلا فكري اين كارا رو ميكرد يه مدت هم كاظمي ... اما كاظمي مقداري درست شد ... اكبر پور هنوزم تيك هاي

عصبيش رو داره كه قاطي ميكنه ... اما يدونه از اين حركتا حتي زماني كه تو اوج رقابت بوديم سال پيش و پرسپوليس

4 تا از اس اس اهواز خورد نه از بازيكنا نه از مربي نديديم ... با عرض پوزش از استقلاليا اما اينه تفاوته مدير و مربي

تحصيل كرده و با شعور با مربي و بازيكناي لات بي شعور ( كاملا از استقلاليا پوزش ميخوام اما بايد حق رو گفت )

اول سلام
بابا من خنگ یا کارشناس ها خنگ دوربین که دیگه خنگ نیست اگه نود رو دیده باشی قشنگ معلوم بود که گلی که برهانی زد درست یک قدم عقب تر مدافعین پرسپولیس موقع پاس دادن بود
بعد هم فکر می کنم بقیه پرسپولیسی های عزیز هم در ایکه این گل آفساید نبود شک ندارند و معلومه که اون عکس از یک زاویه بد گرفته شده و همینطور توپ روی هوا هست وگرنه تو نود که خیلی معلوم بود که آفساید نبود :)

در مورد کوشکی هم قبول دارم کارش زشت بود و هیچ توجیه نداره اما تو اون وضعیت که کوشکی با قلعه نویی برخورد کرده بود کوشکی خیلی عصبانی بود و کنترل رو عصابش نداشت اگه اون خبرنگار پیله نمی شد شاید این اتفاق هم نمی افتاد
قلعه نویی گفت که حضور خبرنگار اونجا بعد از بازی غیر قانونی هست و کار کوشکی هم اشتباه هست
البته نمی شه کارشون رو توجیه کرد

البته منظورت به تحصیل کرده احتمالا نیکبخت که نیست یا مامانی و شیث

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رونان جان سلام برادر يه ذزه زيادي آتيشي شدي . خواهش مي كنم يكبار ديگه به جملاتت يه نگاهي بنداز .
قرار بود به علائق همديگه توهين نكنيم . همين بازيكنهاي استقلال كه شما با اين لحن ازشون ياد كردين مورد علاقه كلي از دوستان استقلالي ما هستند و به نظرم حداقل به خاطر احترام به اين دوستانمون بهتره پستتون رو اديت كنيد . متشكرم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
استفاده قطبي از "مجتبي شيري" در عمق دفاع
شيري:از اين انتقال خوشحالم
ابومسلم فقط براي پيروزي مي‌آيد

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل تيم ابومسلم در عمق خط دفاعي پرسپوليس بازي مي‌كنم.
مجتبي شيري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بازي فردا (چهارشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس مقابل تيم ابومسلم مشهد اظهار كرد: خوشبختانه پرسپوليس شرايط خوبي براي بازي با ابومسلم دارد؛ ما بازي‌ قبل خود را با تساوي پشت سر گذاشتيم و به سه امتياز اين مسابقه براي به دست آوردن صدر جدول ليگ نياز داريم.

وي افزود: البته تيم ابومسلم هم در دو مسابقه گذشته خود شكست خورده و مي‌خواهد از اين بازي امتياز بگيرد؛ ضمن اينكه هر تيمي مقابل پرسپوليس انگيزه مضاعف دارد و از اين‌رو بازيكنان ابومسلم فقط براي كسب پيروزي برابر ما ظاهر خواهند شد.

شيري هم‌چنين درباره برگشت خود به بازي در عمق خط دفاعي، نيز به ايسنا گفت: بالاخره با نظر مربيان تيم پرسپوليس قرار شد برابر تيم ابومسلم در پست دفاع وسط بازي كنم. از اينكه به بازي در اين پست برمي‌گردم بسيار خوشحالم و اميدوارم از تجربه‌ي بازي در كنار سپهر حيدري در مسابقات اخير استفاده كرده و در اين پست خودم را ثابت كنم. با آمدنم به عمق خط دفاعي پرسپوليس، پژمان نوري به جناح چپ خط دفاعي منتقل شده كه با توجه به خصوصيات هجومي اين بازيكن، وظيفه ماست كه به خوبي فضاهاي پشت سر او را پوشش دهيم.

وي ادامه داد: فكر مي‌كنم تنها مشكل خط دفاعي پرسپوليس تنها عدم هماهنگي بازيكنان است كه حل اين مساله تنها معطوف به انجام تمرينات بيشتر و گذشت زمان خواهد بود. حتي من در بازي برابر استقلال تهران، مدافعين پرسپوليس را مقصر نمي‌دانم، چرا كه بحث دفاع تيمي فراتر از خط دفاعي است و تمامي بازيكنان از مهاجمين تا مدافعين بايد در كار دفاع تيمي شركت داشته باشند.

شيري هم‌چنين درباره شايعاتي كه مبني بر درگيري لفظي او با فرانك آتسو در جريان بازي با استقلال تهران صورت گرفته نيز تصريح كرد: هيچ درگيري لفظي بين من و آتسو بوجود نيامد و ما تنها براي هماهنگي بيشتر با يكديگر صحبت مي‌كرديم. فكر مي‌كنم روزنامه‌هايي كه به اين مساله‌اي پرداختند، از قول خودشان مطلب نوشتند زيرا وقتي از آتسو پرسيدم كه آيا در اين زمينه مصاحبه‌اي كردي؟ پاسخ داد كه هيچ صحبتي نكرده و اين مساله تنها شايعه‌اي بيش نيست.

منبع: ايسنا

پ.ن: جالبه من در اولين پستي كه بعد از دربي زدم دقيقا به اين نكته اشاره كرده بودم كه شيري بايد در قلب دفاع تست بشه :

خب دوستان ، اكثر بچه ها راجع به بازي صحبت كردند و من هم با اجازتون هر چند دير هم شده باشه نظر خودم رو درباره بازي ميگم:
به نظر من بازي نسبت به چند دربي گذشته از لحاظ كيفي بسيار بهتر بود . استقلال با توجه به سرعتي بودن برهاني روي اين مساله سرمايه گذاري كرد و نتيجه اين نگرش را هم گرفت . اينجا مساله اي كه حائز اهميته اينه كه چرا پرسپوليس به غير از آفسايد گيري ( كه هميشه خطرناكه) به فكر گزينه ديگه اي براي پوشش برهاني نبود؟ من فكر مي كنم يكي از دلايل نداشتن دفاع سرعتي در قلب دفاع بود . متاسفانه اكثر مدافعين پرسپوليس كند بودند و نمي تونستن حريف سرعت آرش بشن . ضمن اينكه به نظر من قطبي بايد هر چه سريعتر يك تستي از شيري در قلب دفاع داشته باشه . به نظر من شيري ميتونه گمشده پرسپوليس در قلب دفاع باشه . ضمن اينكه محمد ديروز يكي از اركان تزلزل پرسپوليس در دفاع بود و جالب اينكه تا آخر هم در بازي باقي موند.
چيزي كه من ديروز از قطبي ديدم ريسك بالاي اون بعد از خوردن گل از استقلال بود . شخصا فكر مي كنم قطبي خوب بازيو براي پرسپوليس در نياورد و تنها با يك فاكتور ريسك كه مي تونست براي پرسپوليس كشنده باشه به فكر به دست آوردن پيروزي بود. به نظر من اون تعويضهاي بدي داشت و تركيب خوبي رو هم در بازي نچيده بود .
درباره استقلال هم بايد بگم استقلال از اول براي خودش اينو ترسيم كرده بود كه اول گل نخوره و اگر شد گل هم بزنه و نهايتا بره توي دفاع. در بازي ديروز صحنه هاي زيادي داشتيم كه علاوه بر طالبلو سه آبي پوش درون دروازه حضور داشتند كه به نظر من اين خيلي دور از انتظار بود.
متاسفانه مربيان وطني نشون ميدهند با بالا رفتن سن خود بخود محتاط تر ميشن و بازي رو فداي نتيجه مي كنن. شايد هم قلعه نويي با توجه به نفراتي كه در اختيار داشت چاره اي به غير از دفاع نداشت . از دقيقا 50 تا 94 و در عرض 44 دقيقه بازيكنان استقلال نزديك به 40 دقيقه در 18 قدم خودشون حبس شده بودند كه واقعا اين جاي سوال داره براي امير قلعه نويي.
به هر حال اين دربي هم گذشت ، نهايتا پرسپوليس وقطبي بايد بيشتر از اين بتونن از پتانسيل تيمي خود استفاده كند تا بار ديگر قهرمان ليگ بشوند ، ضمن اينكه تركيبهاي جديد دفاعي رو هم بايد در تيم امتحان كنند. شاد و پيروز باشيد

آقا به خودم اميدوارتر شدم :p

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
والا من قصد توهين ندارم ... اون چيزي كه همه شاهد بودن رو گفتم ... حالا اگر دوستان فكر ميكنن حرفاي من

توهين آميز بوده بگن تا اديتش كنم :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اول سلام
بابا من خنگ یا کارشناس ها خنگ دوربین که دیگه خنگ نیست اگه نود رو دیده باشی قشنگ معلوم بود که گلی که برهانی زد درست یک قدم عقب تر مدافعین پرسپولیس موقع پاس دادن بود
بعد هم فکر می کنم بقیه پرسپولیسی های عزیز هم در ایکه این گل آفساید نبود شک ندارند و معلومه که اون عکس از یک زاویه بد گرفته شده و همینطور توپ روی هوا هست وگرنه تو نود که خیلی معلوم بود که آفساید نبود :)

در مورد کوشکی هم قبول دارم کارش زشت بود و هیچ توجیه نداره اما تو اون وضعیت که کوشکی با قلعه نویی برخورد کرده بود کوشکی خیلی عصبانی بود و کنترل رو عصابش نداشت اگه اون خبرنگار پیله نمی شد شاید این اتفاق هم نمی افتاد
قلعه نویی گفت که حضور خبرنگار اونجا بعد از بازی غیر قانونی هست و کار کوشکی هم اشتباه هست
البته نمی شه کارشون رو توجیه کرد

البته منظورت به تحصیل کرده احتمالا نیکبخت که نیست یا مامانی و شیث

سراب جان ديدي كه 2 تاشونم انداختن از تيم بيرون ... نيكبخت هم من تا حالا نديدم كسي رو با مشت بزنه

اگر شما ديديد به منم بگو ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
استفاده قطبي از "مجتبي شيري" در عمق دفاع
شيري:از اين انتقال خوشحالم
ابومسلم فقط براي پيروزي مي‌آيد

:p

منم فکر میکنم این بهتر باشه .. چون هم شیری فوق العاده بد بازی میکنه اونجا هم آتسو و سپهر با هم مچ نشدن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پيرواني از رفتار مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس از عدم پرداخت مطالباتش از سوي مسئولان باشگاه ناراحت است.

%5CMedia%5C8704%5CImageReports%5C8704151235%5C17_8704151235_L600.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني كه از نفرات اصلي كادر فني پرسپوليس است و در ماه هاي اخير همواره تمرينات تيم را زير نظر گرفته بود،‌اما وي به دليل عدم دريافت مطالباتش در هشتمين دوره ليگ برتر ايران از دست مسئولان پرسپوليس ناراحت است.
پيرواني تا به امروز هيچ مبلغي را بابت حقوقش از باشگاه پرسپوليس دريافت نكرده است و به همين دليل در روزهاي اخير به اين رفتار آنها انتقاد كرده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشين قطبي:مي‌دانم ابومسلم چطور بازي خواهد كرد
تاكتيك بازي‌مان از اين پس متفاوت خواهد شد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ابومسلم تيمي است كه پس از دو شكست براي زندگي مقابل ما مي‌جنگد كه سعي مي‌كنيم با كنترل آنها بازي را ببريم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تمرين عصر روز سه‌شنبه تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: پس از بازي با استقلال وقتي نتوانستيم سه امتياز لازم را كسب كنيم، طبيعي بود كه شرايط روحي و انگيزه‌ي بازيكنان تحليل رود؛ ما سعي كرديم در طول هفته‌ي اخير تمرينات سبك‌تري را براي بازيكنان در نظر بگيريم تا نشاط و شادابي و روحيه آنها بازگردد. همچنين پيش از بازي با استقلال گفته بودم كه پس از داربي در سيستم بازي تيم و حضور بازيكنان در پست‌هاي مختلف تغييراتي را خواهم داد و بازبيني مجددي به نحوه‌ي بازي پرسپوليس خواهم داشت.

وي افزود: در اين راستا جابه‌جايي‌ها و تغييراتي را به لحاظ حضور بازيكنان در خطوط و جناح‌هاي مختلف صورت دادم و حتي تاكتيك بازي‌مان هم تاحدودي متفاوت مي‌شود. البته تمامي تغييرات به طور كامل هنوز قطعي نشده است.

قطبي هم‌چنين در ارزيابي‌اش از تيم ابومسلم گفت: پس از بازبيني فيلم بازي‌هاي ابومسلم و اطلاعاتي كه آناليزور ما هنگام مشاهده‌ي بازي‌هاي اين تيم به ما داد، به خوبي مي‌دانم كه آنها در برابر ما چه طور بازي خواهند كرد. اين تيم پس از دو شكست اخيرش براي زندگي مي‌جنگد و صحبت‌هاي سرمربي‌اش نيز نشات گرفته از همين مساله است. به هر حال ما تلاش مي‌كنيم انگيزه و انرژي آنها را با انرژي بازيكنان خودمان دفع كنيم و حتي بهتر از آنها باشيم. مطئنا كنترل بازي و سرعت دادن به آن مي‌تواند مهمترين عامل برتري پرسپوليس باشد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره‌ي غيبت ماركو (دستيار برزيلي‌اش) در تيم پرسپوليس تصريح كرد: ماركو از زمان پيوستن به تيم پرسپوليس تاكنون سه بار به برزيل رفته است كه دو مرتبه از آن براي جذب بازيكن بوده و دفعه‌ي آخر نيز به دليل مريضي پدرش به اين كشور سفر كرد. البته او هنوز مقداري از باشگاه پرسپوليس طلب مالي دارد همچنين تكليف خانه، ماشين و ساير امكاناتي كه باشگاه مي‌بايست در اختيار او مي‌گذاشت، چندان مشخص نبود بنابراين به وي پيشنهاد كردم كه در فرصتي كه براي مشكلات خانوادگي‌اش به برزيل سفر مي‌كند اين مسايل حل خواهد شد. فكر مي‌كنم طي چند روز آينده ماركو به تهران خواهد آمد.

قطبي درباره‌ي احضار "عليرضا نيكبخت واحدي" به كميته‌ي انضباطي تصريح كرد: رفتار نيكبخت كاملا طبيعي بود او توهيني به من نكرد و من هم پاسخي به او ندادم و شرايطش را درك كردم. حتي با وجودي كه خودم هم در كميته‌ي انضباطي باشگاه عضويت دارم، اجازه‌ي حضور اين بازيكن در اين كميته را نمي‌دهم. البته اگر احضاريه‌اي براي نيكبخت از سوي كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال آمده و يا محروميتي برايش در نظر گرفته شده، از آن بي‌اطلاع هستم و طبق آخرين اخبار فكر مي‌كنم بتوانيم از او در بازي مقابل ابومسلم استفاده كنيم.

قطبي هم‌چنين درباره‌ي اخباري كه مبني بر اولتيماتوم او به باشگاه پرسپوليس براي اخذ مطالباتش شنيده مي‌شود، به خبرنگاران گفت: من نسبت به وضعيت باشگاه‌هاي ايراني عادت كرده‌ام و البته هيچ صحبتي درباره‌ي قراردادم و نحوه‌ي گرفتن پول آن با خبرنگاران انجام نمي‌دهم.

سرمربي پرسپوليس در پايان درباره‌ي نحوه‌ي برخورد بازيكنان فوتبال پس از مسابقات با خبرنگاران، خاطرنشان كرد: در همه جاي دنيا باشگاه‌هاي بزرگ به بازيكنان‌شان آموزش مي‌دهند كه كي و چه طور با خبرنگاران مصاحبه كنند. زيرا فعاليت فوتباليست‌ها تنها منتهي به درون زمين نمي‌شود و آنها خارج از ميدان هم بايد مواظب رفتار خود باشند. بالاخره همان طور كه مربيان و بازيكنان وظايف مشخصي دارند، خبرنگاران نيز براي گرفتن مصاحبه، انجام مسووليت مي‌كنند و ما بايد با ادب و اخلاق با اين قشر برخورد كنيم. من احساس بازيكنان را پس از بازي داربي به خوبي درك مي‌كنم. استقلالي‌ها تا آخرين لحظات بازي فكر مي‌كردند پيروز ميدان هستند كه نتيجه‌ي پاياني شايد تاثيري روي روح و روان‌شان داشته است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس:هيج مشكلي براي بازي مقابل ابومسلم ندارم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيج مشكلي براي بازي مقابل ابومسلم ندارم و محروميت يك جلسه‌ايم از سوي كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال شايعه‌اي بيش نيست.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي شرايط بازي‌اش در تيم پرسپوليس مقابل ابومسلم اظهار كرد: پس از حضوري كه روز گذشته در جلسه‌ي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال داشتم مشكلي را براي بازي‌ام در تيم پرسپوليس مقابل ابومسلم نمي بينم و هرگونه خبري مبني بر محرميت يك جلسه‌ايم را تكذيب مي‌كنم.

نيكبخت هم‌چنين درباره‌ي بازي فرداي تيمش نيز گفت: بازي سختي است و ما بايد با هماهنگي بيشتر در برابر تيم پرانگيزه ابومسلم حضور پيدا كنيم اميدوارم بتوانيم از اين بازي خارج از خانه امتياز لازم را كسب كرده و موقعيت‌مان را در رده‌هاي بالاي جدول حفظ كنيم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
زمان ديدار ابومسلم - پرسپوليس تغيير کرد

زمان ديدار تيم‌هاي فوتبال ابومسلم و پرسپوليس تهران تغيير کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه خراسان، اين ديدار که قرار بود ساعت 15:45 دقيقه چهارشنبه برگزار شود، 45 دقيقه زودتر و در ساعت 15 آغاز خواهد شد.

اين تصميم با تقاضاي هيات فوتبال خراسان رضوي و موافقت سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال اتخاذ شده است.

منبع: ايسنا

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
نمي خوام
f60952e1_2.gif

من دقيقا 3-6 كلاش دارم
d33561e9_2.gif

بالا