• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
من استقلالی هستم ولی خدایی حال کردم ! دمش گرم ! روی این دایی رو کم کرد !!! تبارش مرده !:lol::lol:
اتفاقا من هم دوست دارم روی دایی کم شه ولی به چه قیمتی
چرا باید بهترین بازیکن لیگ تو تیم ملی نباشه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا من هم دوست دارم روی دایی کم شه ولی به چه قیمتی
چرا باید بهترین بازیکن لیگ تو تیم ملی نباشه

البته این نکته هست که هم پست کریمی شجاعی و جباری و نکونام و آندو (که مصدوم هست ) نیز هست که زیاد خلا احساس نمیشه !:)

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
‌دي كارمو به درد مسابقات محلات تهران مي‌خورد
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق پرسپوليس گفت: دي‌كارمو نسبت به مهاجمان ايراني، فقط به درد مسابقات محلات تهران مي‌خورد.

فرشاد پيوس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي پرسپوليس مقابل ابومسلم را ديدم. معتقدم دو تيم در زدن گل خوب كار كردند و فوتبال هجومي را سر لوحه كار خود قرار داده بودند.
وي افزود: با وجود گذشت 10 هفته، هنوز پرسپوليس در دفاع تيمي مشكل دارد. نمي‌دانم چرا هر توپي به سمت دروازه آمد، يا گل شد يا ابومسلمي‌ها آن را هدر دادند. برخي به من مي‌گويند در انتقاداتم كمي تجديد نظر كنم؛ اما سرمربي شناختي از بازيكنان خود پيدا كرده است؟ چرا پس از 10 هفته هنوز به ارنج اصلي نرسيده است؟
فرشاد پيوس عنوان كرد: هدف از برگزاري تمرين، از بين رفتن نواقص است؛ اما نمي‌دانم تفكرات كادر فني پرسپوليس چيست. مطمئنم پيرواني با داشتن اختيارات بيشتر، مي‌تواند مسائل دفاعي را بهتر حل كند.
مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس درباره مهاجمان گفت: خطري خاص به غير از علي كريمي در بازيكن نديدم. برايم سوال است كه با دادن 400 هزار دلار و هزاران دردسر براي به خدمت گرفتن دي كارمو، چرا در 20 دقيقه‌اي كه به ميدان مي آيد، مشكل بدني دارد.
وي افزود: شك ندارم نسبت به مهاجمان ايراني، دي كارمو بهترين گزينه براي مسابقات محلات تهران است تا با تلاش بيشتر بتواند، مانند برزيل گلزني كند.
پيوس خاطر نشان ساخت: با گرفتن چه مبلغي، از جان مايه مي‌گذاشتيم و قدر تمام توپ را در محوطه جريمه مي‌دانستيم. اكنون با چه پولي بايد دل خودمان و تيم بزرگ پرسپوليس را به مهاجماني ببنيدم كه بدون حساب و كتاب وارد ليگ برتر شده‌اند. با اين وضعيت، اگر پرسپوليس به آسيا برود، آبروي فوتبال ايران و مهمتر از همه، پرسپوليس و هودارانش را خواهد برد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
6f5e2ac.jpg

بخونید جالبه.......

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1900821&postcount=1097

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ای بابا اینا چرا اینقدر چیک تو چیکن ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
چند وقتي نبودم . متاسفانه در اين مدت پرسپوليس در مقابل ابومسلم شكست خورد . من فكر مي كردم شيري بره قلب دفاع وضع پرسپوليس بهتر ميشه ولي متاسفانه پاشنه آشيل ما شد ، چشم اسفنديار و پاشنه آشيل :(
با صحبتهاي مهرداد 58 عزيز هم موافقم كه واقعا مازيار زارع براي پرسپوليس در پست هافبك دفاعي مفيد نبوده و جاي خالي الونگ به شدت احساس ميشه . مشكل اصلي پرسپوليس موقعي نمودار ميشه كه دفاعهاي كناري براي هجوم جلو ميرن و به همين دليل دو دفاع وسط براي پر كردن جاي خالي اونها به كناره ها متمايل ميشن و يك حفره عظيم در عمق ايجاد ميشه ، اينجا مي بينيم كه هافبك هاي دفاعيمون رفتن گل بچينن و اينطوري ميشه كه آمار گل هاي خورده تيم بالا ميره . ضمن اينكه به نظر من قطبي هم با تعويض هاش خودكشي ميكنه و ضريب اطمينان همين دفاع نصف و نيمه رو هم كاهش ميده . در حاليكه تيم 2-2 در مشهد مساويه و توپ وميدان دست پرسپوليس هست منصوري رو از بازي بيرون آورد و دي كارمو رو به بازي آورد كه نتيجه اش از دست دادن موقعيت هاي گل توسط او و يك پاس گل و از دست دادن وسط زمين بود . ضمن اينكه اصلا نميدونم چرا از پترويچ با اون بازي فوق العاده در اختيار تيمش دو بازيه كه درست استفاده نميكنه . من فكر مي كنم قطبي مونده چه جوري تركيب پرسپوليس رو بچينه و توي اين مهلت بازيهاي ملي بايد فكري براي نقاط ضعف بازي پرسپوليس داشته باشه .
پ.ن: من مطمئنم پرسپوليس به زودي بر ميگرده و جواب خيلي از رقيبان رو كه با دو سه تا بازي فكر مي كنند قهرمانند خواهد داد.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ساسان جان قطبی خودش تمرکزش رو بیشتر از همه از دست داده . مخصوصا با این ترکیب و تغییرات تو خط دفاعی . فکر میکنم کمی بیشتر باید از افشین 2 کمک بگیره .
و فعلا اینهائی که امسال از برزیل اورده که تو زرد درومدن اول اون یارو مارکو بعدم این یکی دی کارمو (تو مایه های فراز فاطمیه) .
...
بازی بعدی شنبه اس ... مگه ما جهودیم که بازیهامون رو میندازن شنبه عجب .... غائین این برو بچ سازمان لیگ .. دستشون درد نکنه و خسته هم نباشن :D :lol:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من هم با دوستان مواقفم . قطبی تمرکزش رو از دست داده . ضمنا به نظر من حضور نیکبخت باعث این مساله شده . با اومدن کریمی به پرسپولیس قطعا باید از بین نیکی ، باقری ، پتروویچ یکی بیرون می نشست . باقری که واقعا یه وزنه هست و نمی شه ازش چشم پوشید . نیکی هم به دلیل حواشی زیادش به نظر میاد قطبی نمی خواد باهش درگیر بشه و اجبارا اونو به پتروویچ ترجیح می ده . متاسفانه این تصمیم قطبی اشتباهه و باید هر چه زودتر پتروویچ رو به ترکیب اصلی بیاره ...

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه جهودها شنبه تعطیلن

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
داريوش مصطفوي: همانند قطبي قول قهرماني پرسپوليس را مي‌دهم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با كمال ميل و با قدرت همانند افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، قول قهرماني را به هواداران و مسوولان اين باشگاه را مي‌دهم.

به گزارش ايرنا، داريوش مصطفوي افزود: در هفته جاري جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس با حضور افشين قطبي برگزار مي‌شود و در مورد شكست تيم پرسپوليس مقابل تيم ابومسلم مشهد و نتايج اخير تيم پرسپوليس بحث و گفت و گو مي‌شود و مطمئن هستم مشكلات با صحبت‌هاي اعضاي هيات مديره با قطبي حل خواهد شد.

وي اظهار داشت: ما هميشه مقابل ابومسلم اين مشكل را داشته‌ايم و در دو ديدار سال گذشته نيز اين مساله وجود داشت و اين بازي باعث شد تا نقاط ضعفمان را بفهميم و همه مطمئن باشند تا بازي مقابل تيم فولاد خوزستان، اين مشكلات حل خواهد شد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: همه بدانند كه پرسپوليس دو سال است مقابل تيم ابومسلم مشهد مشكل داشته و تنها بازي گذشته نبود و هر تيمي براي رسيدن به اهداف بزرگ به شكست هم نياز دارد.

وي اضافه كرد: فوتبال، يك ماراتن ‪۳۴‬هفته‌اي در ايران است كه ما در بيش از ‪۱۰‬هفته نتايج بدي نگرفته‌ايم و مطمئن باشيد تا نيم فصل به صدر جدول رده بندي صعود مي‌كنيم.

مصطفوي در مورد تشكيل جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: در جلسه هيات مديره بحث و گفت و گو مي‌كنيم اما هيچ كس با هم دعوا ندارد و همه به يك فكر لازم رسيده و آن را در باشگاه عملي خواهيم كرد.

وي در خصوص كريم باقري افزود: باقري يك بازيكن تاثيرگذار است و ديديم وقتي وي در بازي مقابل ابومسلم نبود، چگونه تيم پرسپوليس دچار مشكل شد و از علي دايي به خاطر دعوت باقري به تيم ملي فوتبال ايران تشكر مي‌كنم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينكه براي موفقيت تيم حساس است، افزود: از هواداران مي‌خواهم تيم را تنها نگذارند و مطمئن باشند روزهاي بعدي براي تيم پرسپوليس بسيار آفتابي خواهد بود و ما هم براي موفقيت آن از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم كرد.

مصطفوي از صميم قلب براي پيروزي تيم ملي فوتبال ايران مقابل تيم كره شمالي در تهران آرزوي پيروزي كرد و گفت: اميدوارم ايران با كسب سه امتياز اين بازي بتواند راه خود را به سوي جام جهاني هموار كند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان قطبی خودش تمرکزش رو بیشتر از همه از دست داده . مخصوصا با این ترکیب و تغییرات تو خط دفاعی . فکر میکنم کمی بیشتر باید از افشین 2 کمک بگیره .
و فعلا اینهائی که امسال از برزیل اورده که تو زرد درومدن اول اون یارو مارکو بعدم این یکی دی کارمو (تو مایه های فراز فاطمیه) .
...
بازی بعدی شنبه اس ... مگه ما جهودیم که بازیهامون رو میندازن شنبه عجب .... غائین این برو بچ سازمان لیگ .. دستشون درد نکنه و خسته هم نباشن :D :lol:

موافقم. قطبي تمركزش رو از دست داده .
درباره صحبتهاي نسرين خانم هم بايد بگم كه يك مربي بزرگ با داشتن بازيكنهاي بزرگ نبايد به فكر بيرون نشوندن حتي يكي از اونها باشه بلكه بايد تركيبي رو پيدا كنه كه بتونه از همه اونها استفاده بهينه بكنه. شايد 3-3-4 يا 3-4-3روش بدي توي اين اوضاع نباشه .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان !

1- هدف از گذاشتن این عکس فقط رفع اشتباه دوستان هست !
2-جواب این پست رو در بخش کل کل لیگ برتری در لینک زیر بدید ببینم دوستان مدعی اونجا چی میگن ! :lol:
http://www.forum.persiantools.com/t44499-page190.html

حالا عکس !

2mg05ft.jpg

توضیحات : اگر دقت کنید توپ رو هواست ! یعنی نیم ثانیه قبل آرش 1 گام تازه عقبتر هم بوده !
فیزیک اول دبیرستان : اساتیدی که می گفتند به سایه نگاه کن برن فصول آخر کتاب رو مطالعه کنن !
نتیجه : فوتبال پلی استیشن نیست !!!

توجه به دلیل تذکر دوستان لطفا اینجا جواب ندید ! این پست فقط برای این بود که از اشتباه در بیایید ! جواب و کل کل در اینجا ! :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس ماركو: بايد مشكلات خط دفاع پرسپوليس را برطرف كنيم

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازگشتم به تهران، در مورد برطرف كردن مشكلات خط دفاع تصميم گيري مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو از جمله مربيان خارجي فوتبال ايران است كه با پيشنهاد افشين قطبي به ايران آمد تا در پرسپوليس و كنار قطبي، مسئوليت هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد.
وي از بدو ورودش به ايران با مشكلات زيادي از جمله دريافت مبلغ قرارداد، عدم اسكان مناسب،‌ فوت پدر و ... روبرو شده است؛ اگرچه نحوه حضور وي در ايران نيز سوالات فراواني را براي اصحاب رسانه داشته است.
اين مربي برزيلي فقط با تشخيص قطبي به ايران آمده و به همين دليل خبرنگاران دوست دارند ناگفته هاي بسياري در اين زمينه پاسخ داده شود.
ماركو به دليل فوت پدرش به برزيل سفر كرد و بامداد فردا، بار ديگر به ايران برمي‌گردد تا شرايط اين مربي در اين ايران و پرسپوليس به طور شفاف روشن شود.
خبرنگار خبرگزاري فارس مصاحبه اي را با ماركو انجام داد كه آن را مي خوانيد:

فارس: بعد از فوت پدرت، در چه شرايط روحي قرار داري؟
در روزهاي اخير و با گذشت زمان، خودم را با اتفاق رخ داده وفق دادم. در روزهاي گذشته به دور از مسايل فوتبال، در غم پدرم بودم.

فارس: از شكست پرسپوليس برابر تيم ابومسلم خبر داريد؟
بله. از طريق اينترنت متوجه شدم پرسپوليس با 4 گل در مشهد شكست خورده و اين موضوع برايم آزار دهنده بود؛ اما نمي دانم چطور در مشهد 4 گل را دريافت كرد؟

فارس: به نظر مي رسد ضعف خط دفاعي جدي است.
با دريافت 4 گل، بدون شك در دفاع مشكل داريم. به محض بازگشتم به تهران، در اين زمينه با افشين قطبي صحبت خواهم كرد زيرا بايد اينگونه مشكلات را برطرف كنيم. انجام تمرينات اختصاصي در دفاع و مشورت با سرمربي، بايد هرچه زودتر مشكلات خط دفاع را برطرف كنيم.

فارس: برنامه اي براي مدافعان در نظر داري؟
چند روزي از ايران به دور بوده ام؛ ‌اما همانطور كه گفتم، بايد با مشورت و همكاري قطبي اين ضعف را برطرف كنيم. شايد انجام تمرينات منظم و فشرده بتواند ما را در اين زمينه كمك كند.

فارس: علاو بر خط دفاع، دي كارمو، مهاجم مورد علاقه شما نيز عملكرد خوبي نداشته است. علتش در كجا ارزيابي مي كني؟
قبل از ديدار با استقلال با دي كارمو به طور خصوصي صحبت كردم و شرايط را برايش توضيح دادم. بازيكن بسيار جواني است و براي تطابق با شرايط فوتبال ايران به زمان نياز دارد؛ ‌اما به دليل دوري از ايران، اطلاعات دقيقي از عملكردش ندارم. با بازگشتم به تهران با وي صحبت خواهم كرد. در مورد دي كارمو با قطبي نيز صحبت كرده و اطمينان دارم با حضور دوباره ام در تهران، همه مشكلات برطرف خواهد شد.

فارس: اما دي كارمو برابر ابومسلم بازي خيلي نا اميدكننده اي را به نمايش گذاشت و يك فرصت خيلي خوب را از دست داد؟
دي كارمو در فوتبال برزيل بازي هاي خوبي را انجام داده و در 21 مسابقه، 17 بار گلزني كرد. نمي دانم در ايران چه اتفاقي برايش رخ داده و بايد با حضورم در تهران وضعيت نهايي اش را مورد ارزيابي قرار دهم.

فاس: به لحاظ مالي چند در صد از مبلغ قراردادت را از پرسپوليس دريافت كرده اي؟
تا كنون پولي نگرفته ام؛ ‌اما مسئولان قول هايي داده اند. با بازگشت به ايران با حسين هدايتي در اين زمينه صحبت هاي نهايي را انجام خواهم داد. اطمينان دارم مشكلاتم در پرسپوليس حل شدني است.

فارس: مشكلات براي اسكان برطرف شد؟
از آخرين تحولات در تهران اطلاعي ندارم. بهتر است در اين زمينه هدايتي پاسخ بدهد.

فارس: پس از ترك ايران، شايعاتي در رسانه ها منتشر شد كه از چند تيم خارجي پيشنهاد داري؟
خير. تا كنون پشنهادي دريافت نكرده و تمركز اصلي من روي پرسپوليس است.

فارس: اما گفته مي شود مسئولان سامسونگ كره جنوبي سخت خواهانت هستند؟
اين خبر صحت ندارد. برنامه هايم را براي پرسپوليس آماده كرده ام.

فارس: مسابقات جام جهاني فوتسال در حال برگزاري است. موفق شدي بازي تيم ايران را تماشا كني؟
مسابقه تيم هاي ايران و اسپانيا را از نزديك تماشا كردم. واقعاً ايران در اين رشته بازيكنان خوبي را دارد. آنها برابر اسپانيا خيلي خوب بازي كردند. اكنون يكي از تيم هاي راه يافته به مرحله بعدي هستند و اين موضوع افتخار بزرگي محسوب مي‌شود.

فارس: بازتاب صعود فوتسال ايران در برزيل چگونه است؟
بيشتر علاقمندان به فوتسال و آنهايي كه مسابقات را در برزيل پيگيري مي كنند، در روزهاي اخير همواره در مورد ايران صحبت مي كنند. نگاه ها به اين تيم بسيار مثبت است. ايران به لحاظ تكنيكي بازيكنان بسيار باهوش و توانايي را در اختيار دارد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان !

1- هدف از گذاشتن این عکس فقط رفع اشتباه دوستان هست !
2-جواب این پست رو در بخش کل کل لیگ برتری در لینک زیر بدید ببینم دوستان مدعی اونجا چی میگن ! :lol:

حالا عکس !

2mg05ft.jpg

توضیحات : اگر دقت کنید توپ رو هواست ! یعنی نیم ثانیه قبل آرش 1 گام تازه عقبتر هم بوده !
فیزیک اول دبیرستان : اساتیدی که می گفتند به سایه نگاه کن برن فصول آخر کتاب رو مطالعه کنن !
نتیجه : فوتبال پلی استیشن نیست !!!

توجه به دلیل تذکر دوستان لطفا اینجا جواب ندید ! این پست فقط برای این بود که از اشتباه در بیایید ! جواب و کل کل در اینجا ! :lol:
من نظري حتي درباره عكسي كه محسن خودمون هم گذاشته بود ندادم ولي الان به نظرم بايد اين نكته رو بگم كه به نظر مي رسه اين دو عكس خيلي با هم تفاوت دارند .
پ.ن: اگر شما قصد كل كل داريد در همون تاپيك كل كل كه عكستون رو گذاشتين ، ديگه نياز نبود اينجا هم مجدد قرار بدين ، اگر هم قصدتون روشنگري هست كه همه حق دارند نظرشون رو در همين تاپيك بگن.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان مقايسه كنيد :

عكس اول : عكسي كه xpin گذاشته بود .

34ye5i8.jpg

عكس دوم : عكسي كه alireza_edison جديدا قرار داده اند.

2mg05ft.jpg

كاملا مشخصه عكس اول و دوم با هم نميخونه . توي عكس اول تازه جباري اقدام به پاس كرده و برهاني بدون توجه به خط فرضي هم عرض دفاعه پرسپوليس يا كمي جلوتره . اما در عكس دوم توپ كاملا روي هوا هست و برهاني حتي از دفاع پرسپوليس نسبت به دروازه عقب تره .
شما چه نتيجه اي مي گيريد؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این خیلی طبیعی هست دوست من !
ببینید زاویه ی دوربین بسیار تاثیر گذار هست !
وقتی حتی یک کارشناس داوری هم نمیگه این گل آفساد هست حتما یک چیز میدونن !
یکی از دوستان گفته بود هیچ یک از کارشناسان نمی فهمن !
گفتم هدف من این بود که دوستان اشتباه خودشون رو متوجه بشن !
کل کل نمی کنم !
کل کل تو تاپیک خودش ! حتی متن گذاشته شده هم با هم تفاوت داره !:lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این خیلی طبیعی هست دوست من !
ببینید زاویه ی دوربین بسیار تاثیر گذار هست !
وقتی حتی یک کارشناس داوری هم نمیگه این گل آفساد هست حتما یک چیز میدونن !
یکی از دوستان گفته بود هیچ یک از کارشناسان نمی فهمن !
گفتم هدف من این بود که دوستان اشتباه خودشون رو متوجه بشن !
کل کل نمی کنم !
کل کل تو تاپیک خودش ! حتی متن گذاشته شده هم با هم تفاوت داره !:lol:

دوست عزيز من هم نگفتم اين توپ آفسايد بود يا نبود ، من گفتم حالت توپ در عكس اول و دوم با حالت ايستادن برهاني نميخونه . فكر هم نمي كنم زاويه دوربين باعث انقدر تفاوت بين دو عكس بشه . درباره كل كل هم دو پست قبل بهتون توضيح دادم.

بالا