• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

کدخدا

کاربر فعال فوتبال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,562
چرا کاور ورزشیشون شبیه سوتین خانوماست ؟!

کدخدا

کاربر فعال فوتبال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,562
خرید جدید پرسپولیس را بیشتر بشناسید
ورزش > لیگ برتر - پرسپولیسی‌ها بعد از خرید جلال حسینی و ناکامی در جذب شجاع خلیل‌زاده، سراغ یک مدافع استرالیایی رفته‌اند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آنتونی گولچ که قصد حضور در لیگ ایران یا کره جنوبی را داشت، امروز با مسئولان پرسپولیس توافق کرد و فصل بعد برای سرخپوشان به میدان می‌رود. گولچ بیشتر دوران فوتبالش در لیگ استرالیا بوده، سابقه قهرمانی کشورش با آدلاید یونایتد را دارد و سال 2014 هم با سیدنی واندررز قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد. گولچ در 13 بازی از 14 بازی سیدنی واندررز در لیگ قهرمانان آسیا بازیکن فیکس تیمش بود و فقط در بازی اول مرحله گروهی به میدان نرفت. او پاس گل قهرمانی سیدنی مقابل الهلال را هم به تامی جوریچ داد.
گولچ قبل از حضور در پرسپولیس، نیم فصل دوم سال قبل به لیگ مولداوی رفت و با شریف تیراسپول قهرمانی این کشور را هم جشن گرفت. نکته جالب، آمار گولچ در مولداوی است. او بعد از بستن قرارداد با شریف، در 10 بازی از هفته هفدهم تا بیست و ششم بازیکن فیکس تیمش بود و شریف در 8 بازی از این 10 بازی گل نخورد. 9 بازی از این 10 بازی هم با برد گولچ به پایان رسید.
قبل از حضور گولچ در مولداوی، شریف در 10 بازی آخرش 6 بازی گل خورده بود و فقط 4 کلین شیت داشت. کلین شیت‌های شریف، با حضور گولچ دوبرابر شد و از 40 درصد به 80 درصد بازی‌ها رسید. گولچ که فصل را در پرث گلوری استرالیا با 6 بازی و 6 باخت شروع کرده بود، با حضور در مولداوی فعلا احیا شده و با کارنامه موفقی به لیگ برتر ایران آمده است.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ماریچ خوب هست واقعن خدا کنه با ماریچ تمدید کنن . این کیروش هم نی نی به لالاش گذاشتن منم بودم نقدر تحویلم میگرفتن پول آنچنان میگرفتم انقدر میپرستیدند منو منم جفتک مینداختم خدا به داد تیم ملی برسه .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مدیرای عزیز رسیدگی کنن که تو تاپیک همسایه (دکتر و مهندسا ) بی احترامی به پیشکسوت های پرسپولیس داره انجام میشه
ماهم بلدیم کلمات مناسبی رو برای پورحیدری و حجازی و مجیدی و...... استفاده کنیم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
چرا کاور ورزشیشون شبیه سوتین خانوماست ؟!
منم ورزش ۳ دیدم هر چی مثبت اندیشی کردم جز این به ذهنم نرسید.
فکر کنم خودشون هم قبول کردن زن بازی درآوردن مثل اون یارو مقیم اماراتی

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
خب این کاور ها چیزای جدیدی نیستن که
قبلا از جام جهانی پخش بین بازیکن ها
اول هم اروپایی ها استفاده کردن
ستون فقرات و ...با کش میگیره و حتی کمک میکنه برای استیل شدن بازیکن

منم ورزش ۳ دیدم هر چی مثبت اندیشی کردم جز این به ذهنم نرسید.
فکر کنم خودشون هم قبول کردن زن بازی درآوردن مثل اون یارو مقیم اماراتی

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
تقدیم به کنعانی و منصوریان بخاطر کری خوانی هایشان /بچه ای که شش نشان می داد به چهار جعلی پناه برده،مربی که کری می خواند در تست پرسپولیس رد شده بود

سرش انگار درد می کند برای جنجال و حاشیه.بازیکنی که از پایه های پرسپولیس رشد کرده حالا می گوید من در استقلال ماهشهر بوده ام و از بچگی استقلالی.سرمربی تیمش هم که مثل نوجوان و نونهالان کری می خواند و به قول ***** فرد جوگیر شده همین حرف را می زند.این بچه نمی گوید و نمی خواهد بگوید که بازیکن پایه ها و بزرگسالان پرسپولیس بوده.او از ترس و استرس در حالی که با استقلال توافق کرده و در دفتر افشارزاده بود در مصاحبه ای خبرها را تکذیب کرد و گفت:اولویت من پرسپولبس است و با استقلال قراردادی نبسته ام اما چند دقیقه ای نگذشت که خبر توافقش با ابی ها منتشر شد.او از ترس دروغ گفت و حالا می خواهد بگویم من شرم.من شورم و من از بچگی استقلالی بوده ام و از قدیم و ندیم ابی.انها انگارهمه شان همین گونه هستند.اینگونه که تا چند رور پیش و در حالی که بازیکن ملوان بود در تمامی پست هایش شش قلب قرمز رنگ می گذاشت اما حالا می گوید از بچگی استقلالی بوده ام و اتفاقا برای اینکه منفور شدن نزد هواداران پرطرفدارترین تیم اسیا را به محبوبیت نزد ابی ها تبدیل کند در تمرین امروز تیمش چهار جعلی را نشان داده.انها سرشار از اعتماد به نفس و تخیل هستند.همان هایی که در همین دربی اخیر چهار گل خوررند و سالها قبل هم در دهه پنجاه باخت چهارگله ای در دربی داشتند اما چون حماسه ای در دربی ها نداشته اند و نمادی هم ندارند دو دستی چسبیده اند به چهار جعلی و از سر بی حماسگی هشت تخیلی می سارند و عکس گل سالم محمد نوری را فتوشاپ می کنتد و کلا بخاطر نداشتن حماسه ای به دروغ و خودفریبی پناه می برند.انها همین هستند که می بینی.همان هایی که اسطوره شان بازیکنی است که سه گل در دربی ها زده و نه جام جهانی بازی کرده و نه جام ملتها فیکس بوده و اتفاقا با پرسپولیس قرارداد داخلی هم بسته بوده.انها همین هستند که می بینی.همین سرمربی امروزشان که می گویتد کنعانی از بچگی استقلالی بوده و انگار از بچگی با این بازیکن زندگی می کرده خودش با وساطت رضا شاهرودی امده بود تست و تمرین پرسپولیس و وقتی نخواستن اش رفت استقلال.حالا اویی که تا دیروز شش نشان می داد و شش قلب قرمز در همه پست هایش منتشر می کرد چهار جعلی نشان می دهد تا بگوید؛منم،پسر شجاع و مربی اش هم کری می خواند تا با ان کارنامه سیاهش در مربیگری که سقوط پاس همدان به لیگ یک و فاجعه حذف تیم امید با ندانم کاری در ان می درحشد با کری خوانی و قیل و قال می خواهد بگوید؛نه بهتر و شجاع تر از من کسی هست و نه ابی تر ازمن.او می خواهد بگوید: من انی نیستم که رفته بودم تست پرسپولیس و گفتند برو خونتون،این پیراهن برایت گشاد است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خب این کاور ها چیزای جدیدی نیستن که
قبلا از جام جهانی پخش بین بازیکن ها
اول هم اروپایی ها استفاده کردن
ستون فقرات و ...با کش میگیره و حتی کمک میکنه برای استیل شدن بازیکن
اینا gps باید باشه منتهی از زیر میپوشن بازی نفت برگشتنی تنشون بود داور گیر نداد
فردوسی پورم اشاره کرد. منظورم این بود که از رو پوشیدن کمی به دلقک بازی میخورد

کدخدا

کاربر فعال فوتبال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,562
دوستان اون رو‌پوشا واسه سنجش میزان فعالیته
وقتی میگن فلانی تو ۷۰ دقیقه انقد دوید با این محاسبه میشه

من دقت نکرده بودم اگه قبلا هم دیده بودم .حالا یه سوال بدون توهین پرسیدم دلیل نداره طرف فرهنگ خودش و خانوادش به رخ همه بکشه.
اصلا من نمیدونستم در این مورد مگه جرم ؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
من دقت نکرده بودم اگه قبلا هم دیده بودم .حالا یه سوال بدون توهین پرسیدم دلیل نداره طرف فرهنگ خودش و خانوادش به رخ همه بکشه.
اصلا من نمیدونستم در این مورد مگه جرم ؟

ولشون کن داداش
بذار خوش باشن
اهمیت نده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به غیر از بختیار ستاره خاصی نگرفتن واقعا (تازه اون هم پارسال اصلا رو فرم نبود، یادتون نرفته که تبریزی ها چقدر فحش کشش میکردن؟)
ولی مثل اینکه 4 تایی شدن و دوگانه سوز شدن این تیم به خیلی از مسولیین رده بالایی هم فشار وارد کرده بوده و تمام توانشون رو گذاشتن واسه بازیکن خریدن
آخه یه تیم 4 تا مهاجم نوک میخواد؟! حداقل دوتا شون میخکوب به نیمکت میشن . موندم خود این بازیکن ها با چه عقلی میرن اونجا . اصلا نمیگم بیان پرسپولیس کبیر (افشین که اصلا تو لیست باشگاه نبوده از اول) ، ولی طرفی که نیاز داره فیکس بازی کنه به چه دلیلی میره اونجا؟ پای پول وسطه؟ خدا داند
بیچاره ما که چون اونها مشتری نداشتن به فروش نرفتیم !

بختیار ستاره است؟
بازی آخر تراکتور و استقلال رو ببینید .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ایشالا با ماریچ و رضاییان هم تمدید کنن که حداقل خیالمون از دفاع راحت بشه.
امیدوارم مهدی طارمی هم یه امسال رو بیخیال حضور تو لیگ اروپا بشه. حضور یه مهاجم تموم کننده مثه مهدی واقعا الزامیه.

پ.ن : این گولچ در دوران طفولیت شاگرد علی منصور نبوده عایا ؟ :D آخه کل لیگ برتر ایران زیر دست علی منصور بزرگ شده و فوتبال یاد گرفته

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اولین خرید خارجی فصل

قرارداد گولچ با پرسپولیس امضا شد

آنتونی گولچ با قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست تا در خط دفاعی این تیم قرار گیرد.
01121382.jpg

به گزارش "ورزش سه"، مدافع استرالیایی مدنظر پرسپولیس بعد از توافق با مسوولان این تیم قراردادش را امضا کرد.

آنتونی گولچ که روز گذشته برای مذاکره نهایی با مسوولان پرسپولیس وارد تهران شده بود بعد از اینکه به توافق رسید، قرارداد دو ساله اش را با این تیم امضا کرد تا رسما پرسپولیسی شود. با جذب گولچ این تیم دومین بازیکن خارجی خود را نیز به لیست اضافه کرد و باید دید سرنوشت لوکا ماریچ چه خواهد بود.

این تیم البته در خط حمله خود نیز چشم به بازیکن خارجی دارد تا اینگونه از سهمیه های خود استفاده کند.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
وقتی خودمون یک پول پرست رو بزرگ می کنیم همین میشه که اینقدر گستاخ بشه که به سرمربی تیممون و اسطوره تیممون توهین کنه

آقای کی روش بی مصرف فوتبال ایران که افتخار شکست ناپذیر ترین تیم ملی فوتبال رو در حال حاضر برای ما آوردی با نباختن جلوی تیم های بزرگی مثل آرژانتین ، برزیل ، اسپانیا ، آلمان و... برای ما حتی به اندازه یک موی گندیده برانکو و علی کریمی و کریم باقری و مهدوی کیا و .... ارزش نداری

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
به نظرم همزمان شدن بازی تیم ملی و فصل بدنسازی تیمهای باشگاهی رو میشد مدیریت کرد و تعادل ایجاد کرد و تعامل بیشتری داشت
ولی این کار کیه قبلا یه خلی به اسم کفاشیان و الان هم بی عرضه ای به اسم تاج که از اصفهانی بودنش فقط حرص و طمع جاه و مقامش رو داره.
کار اونه که سر و سامون بده
این وسط هم یه عده رسانه چی مزدور ضد پرسپولیس که اسهال قلمشون سالهاست مسبوق به سابقه است شدن آتیش بیار معرکه.
نه کیروش درست براش ترجمه میشه و نه برای برانکو
گیر این مملکت مدیریت نداشتن فقط به زور رابطه به یه جا برس و دو تا کت و شلوار بخر میشی مدیر !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرم همزمان شدن بازی تیم ملی و فصل بدنسازی تیمهای باشگاهی رو میشد مدیریت کرد و تعادل ایجاد کرد و تعامل بیشتری داشت
ولی این کار کیه قبلا یه خلی به اسم کفاشیان و الان هم بی عرضه ای به اسم تاج که از اصفهانی بودنش فقط حرص و طمع جاه و مقامش رو داره.
کار اونه که سر و سامون بده
این وسط هم یه عده رسانه چی مزدور ضد پرسپولیس که اسهال قلمشون سالهاست مسبوق به سابقه است شدن آتیش بیار معرکه.
نه کیروش درست براش ترجمه میشه و نه برای برانکو
گیر این مملکت مدیریت نداشتن فقط به زور رابطه به یه جا برس و دو تا کت و شلوار بخر میشی مدیر !
بدبخت مترجم ....

کی روش جو گیر شده. مثل سال دوم قطبی که دیگه قطبی سال اول نبود.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ما خودمون کی روش رو الکی گنده کردیم
خندم میگیره کی روش عذر بدتر از گناه میاره
میگه برانکو نسل طلایی فوتبال ایران رو خراب کرد درصورتی که اون نسل بیشتر نسل باتجربه ای بود تا اینکه نسل طلایی باشه
مثلا نوک حمله علی دایی رو داشتیم که با تمام احترامی براش قائلم اون زمان عملا ناکارآمد بود
تو دروازه میرزاپور رو داشتیم که علاوه بر اینکه نمیتونست شوت بزنه سوتی هم زیاد میداد
شما همین الانش تیمی که دست کی روش هست رو با تیم زمان برانکو مقایسه کنید
اون زمان تو هر پستی اینهمه بازیکن خوب و باانگیزه و البته جوون داشتیم ؟
اون زمان به زور و البته شانسی تیمایی مثه امارات و کره رو میبردیم ؟
اون زمان از عراق راحت ۳ ۴ تا گل میرفت تو پاچمون ؟
نمیدونم شاید افتخار کی روش زدن ۶ گل به گوام و امثال گوام هست

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
golec6.jpg

پرسپولیس نیوز : مدافع تیم پرسپولیس گفت: احساس می کنم مدت زمان زیادی است که در ایران حضور دارم.

آنتونی گولچ پس از امضای قرارداد با باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: من خیلی هیجان زده هستم که اینجا حضور دارم ممنون که من را در اینجا پذیرا شدید. خیلی امیدوارم فصل خوبی پیش روی مان باشد.

وی افزود: من می دانم پرسپولیس تماشاگران فوق العاده ای دارد که در آسیا بیشترین تعداد تماشاگر هستند. برای من این روزها ، روزهای فوق العاده ای بوده است. از وقتی که وارد ایران شدم احساس غریبی نمی کنم و حس می کنم مدت زیادی است که اینجاحضور دارم.

گولچ در خاتمه در ارتباط با هواداران پرسپولیس اذعان داشت: آنها فوق العاده هستند. من تا به حال چنین تجربه ای را در زندگی ام نداشته ام.وقتی که در فینال لیگ قهرمانان مقابل الهلال بازی کردیم فکر می کردم هواداران ما طرفداران بسیار بزرگی هستند. ولی در مقابل طرفداران پرسپولیس، آنها چیزی نبودند. دوست دارم که در استادیوم آزادی برابر 100هزار تماشاگر به میدان بیایم.

پ . ن : گولیچ اصلا مدافع کوچیکی نیست ، ایشاله که شایستگی هاشو ثابت میکنه . ماریچ هم باید بمونه !

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
به گزارش کاپ،رامین رضاییان پیامی برای هواداران پرسپولیس منتشر کرد.

در این پیام آمده است:سلام... همتونو دوست دارم بیش از حد پرسپولیسیای عزیز...هرجا از من مصاحبه ای زده میشه من تکذیب میکنم چون همش دروغه..من با بازیم توی زمین نشون میدم و دادم که این پیراهن قرمز و چقدر دوست دارم به زودی همه چی ثابت میشه... من پدرم رو خیلی دوست دارم و خدا میدونه چقدر درگیرم بخاطر عملی در پیش داره.در ضمن بعد پرسپولیس ارزومه تو اروپا بازی کنم.. همین.

بالا