طاهری: نقل و انتقالات را آغاز کردیم
علی اکبر طاهری امروز مورد تشویق شدید هواداران پرسپولیس قرار گرفت.
به گزارش "ورزشسه"، مدیرعامل این باشگاه در پایان بازی و در گفت و گو با خبرنگاران به ستایش از هواداران قرمزپوش پرداخت و گفت: بازی خیلی خوبی کردند و من از بازیکنان خیلی راضی هستم. حضور هواداران هم فوق العاده بود و قهرمانی ما همین حضور متحد طرفداران پرسپولیس است.
طاهری که پیش از بازی از سربازهای پرسپولیس گله کرده بود درباره حضور فیکس نوراللهی و بستن بازوبند کاپیتانی گفت: درباره حضور بازیکنان آقای برانکو تصمیم می گیرد. احمد نوراللهی از بازیکنان خوب تیم ماست و با تصمیم سرمربی تیم امروز با بازوبند کاپیتانی به میدان رفت و نمایش شایسته ای هم داشت. البته گله های ما به دلیل این بود که چرا این مساله به باشگاه گفته نشده است.
مدیرعامل پرسپولیس درباره فصل نقل و انتقالات هم گفت: ما نقل و انتقالات را از قبل شروع کرده ایم و خیال هواداران راحت باشد.
طاهری در پاسخ به این سوال که آیا دلیل خاصی وجود داشت که شما از سوی هواداران پرسپولیس تا این حد تشویق شدید اینطور گفت: مشکل خاصی نیست و به عقیده من این هواداران خودشان لایق این تشویق هستند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیر عامل بی حاشیه ساکت و خوبیه امیدوارم بمونه حالا حالاها
امیدوارم واقعا نقل انتقالات رو قوی اغاز کنن و جای عالیشاه نوراللهی رو پرکنن