• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
صحبت های جالب مایلی کهن در واکنش به بازگشت ملی پوشان پرسپولیسی!

محمد مایلی کهن درباره بازگشت 7 بازیکن پرسپولیس از اردوی تیم ملی در امارات اظهار داشت: من نمی خواهم فعلا درباره این موضوه حرفی بزنم و قبلا هم حرفهایم را زده ام اما شما در برنامه نود دیدید که آقای برانکو حرف های درستی می زد و مجری برنامه دائم می خواست موضوع را بپیچاند.

وی افزود: درباره مسایل اخیر من حق را کاملا به آقای برانکو می دهم.مگر می توان منکر این مسئله شد که تیم ملی و باشگاهها لازم و ملزوم هم هستند؟ این اردوهای پیک نیکی بر چه اساسی برگزار می شود؟ این آقای کی روش دو ماه رفته بود گل بچیند بزودی هم بر می گردد و به همه حمله می کند.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران اضافه کرد: این اردوهای پیک نیکی چه کمکی به فوتبال ملی ما می کند؟اگر قرار است بازیکنان باشگاهی در اردو باشند پس چرا همه نفرات اصلی تیم ملی را به امارات نبده اند؟ چرا یکی از بازیکنان اصلی تیم ملی همین الان در شمال ایران و لب دریا انفرادی تمرین می کند؟

مایلی کهن در پایان گفت: من قبلا حرفهایم را زده ام و الان هم در ماجرای بازگرداندن بازیکنان پرسپولیس معتقدم که این آقا(کی روش) می خواهد افکار عمومی را علیه برانکو نماید و از طرفی بازیکنان ملی پوش پرسپولیس را در جبهه مقابل سرمربی شان قرار دهد. این آقا کارش را خوب بلد است!

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
تو این همه خبر بد ی خبر خوووووووووووووب خوشحالمون کرد
خداحافظی داور رنگی کشورمون که نگذاشت تیم محبوبش تو دربی بازنده بشه
خداحافظ اقای بی غیرت

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
صرفا جهت طنز:
بالاخره پس از پردازش سایتها متوجه شدم چرا بعضی ها از کیروش دفاع میکنن
اخه اون مردک پرتغالیه
خخخخخخخخخخخ

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
هدايتي هم رفت اوين ! من به شخصه خوشحال شدم جون از اين افراد متنفر هستم كه با شوي تبليغاتي خودشون رو محبوب ميكنند و ...

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
پاسخی به بیانیه کارلوس کی روش!

جناب آقای کیروش، سرمربی محترم تیم ملی، جسارت ما را برای تهیه این نوشتار ببخشید. یقیناً مطلع هستید که این روزها کلیه رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری، تسلیم بی چون و چرای جنابعالی هستند از این رو بر آن شدیم که برای پاسخگویی، بیانیه‌ای تهیه و تقدیم کنیم

در ابتدا پوزش ما را برای فقر ادبی و شیواییِ کلام پذیرا باشید. به هر حال باید بین شما به عنوان پدر بیانیه ایران و ما بیانیه نویسان نو پا تفاوتی باشد. ضمناً از بکار بردن کلماتی مانند عقرب و سوسک و پشه هم معذوریم. این یکی را شخصیتمان اجازه نمی‌دهد

آقای کیروش! هرچه بیانیه عریض و طویل جنابعالی را زیر و رو کردیم حتی یک جمله هم نیافتیم که پاسخی به انتقادات مطرح شده داده باشد اما اینکه موفق شدید در یک بیانیه چند بندی، یازده بار از کلمه برانکو استفاده کنید،هم جای شگفتیست هم بیانگر عمق تشویش افکار شما نسبت به ایشان

متاسفانه پاسخگویی به تک‌تک بندهای بیانیه شما از حوصله مخاطبان خارج است بنابراین به مختصر اشاره‌ای بسنده می‌کنیم:

فرموده‌اید که آقای برانکو نباید موفقیت و شکست خود را به شما نسبت دهند.یاد‌آور می‌شویم این شما بودید که در ابتدای فصل برانکو را مسئول عدم نتیجه‌گیریِ احتمالیِ تیم ملی معرفی کردید و اکنون ایشان پاسخ شما را داده‌اند.رطب خورده و منع رطب می‌کنید؟

در ارتباط با بند دوم بیانیه از شما خواهشمندیم به شعور مخاطبان توهین نکنید.علت ترخیص بازیکنان پرسپولیس چیزی نبود جز ایجاد اختلاف بین بازیکنان ملی‌پوش و سرمربی پرسپولیس و تاثیر منفی بر نقل و انتقالات

در ارتباط با همکاری باشگاه‌ها،لازم به ذکر است که به لطف شما لیگ ایران در فصل جاری بیش از دو ماه تعطیلی را تجربه کرده و در صدر جدول تعطیلات جهان قرار دارد.اتفاقاً بیشترین همکاری را شخصِ برانکو با شما داشته‌ و اگر خاطرتان باشد حتی برای حمایت از تیم ملی هم در دیدار برابر قطر به ورزشگاه آمدند که اتفاقاً شما هم در پایان بازی از خجالت ایشان در آمدید

آقای کیروش! آنچه برانکو ایوانکوویچ مطرح کرد نامش انتقاد بود که به نظر منطقی هم می‌رسید و پاسخی منطقی هم می‌طلبید.آنچه شما انجام دادید نه یک پاسخ،بلکه در محترمانه‌ترین حالت نامش لوس بازی است.کافیست بجای استبداد،راه تعامل را پیش بگیرید و ضمن در نظر گرفتن شرایط پرسپولیس،در سایه همین تعامل از بازیکنان پرسپولیس در اردوهای تیم ملی بهره ببرید

نهایتاً ضمن احترام به شما اعلام می‌کنیم که تمام قد از سرمربی محترم پرسپولیس حمایت خواهیم خواهیم کرد و متضمن می‌شویم این نمایش‌های آتش‌زا گزندی به ایشان نرسد

با آرزوی بهترین‌ها
هواداران پرسپولیس

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
امیدورام سامان با توجه به سن مناسبی که داره بتونه برامون کارساز باشه... حتی اگه در حد همون سامان که در تراکتور بازی میکرد باشه کافیه!!!!
در مورد سروش هم امیدوارم از ترس این مردک از تیممون دور نشه
یه سلامی هم بکنیم به رحیم: سلام رحیم ....رحیم بخدا تو مسلمون نیستی!!!!!

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
خوب بهترین خبری که میشد داد همین بود کیروش گفته فقط تو فیفا دی از پرسپولیس بازیکن میگیرم دمتم گرم والا باقی دنیا هم تو فیفا دی بازیکن از باشگاه میگیرن نه هر وقت عشقشون کشید نصف بشتر ترکیب ما رو برده دبی گردش شاکی هم میشه طرف

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
ساکت: برانکو موفقیت پرسپولیس را به یک اردوی 5 روزه تیم ملی گره زد

پ.ن:
مجموع این دوتا اصفهانی: کاج و ساکت الان پی چه هدفی هستن؟؟؟؟

یه اردو بدون ده تا لژیونر حیاتی ترین اردو؟؟؟
چطوره ک شما حتی جرات ندارید یه نامه مثلا به الکمار بزنید ک بازیکن بدید
الانم ک برانکو بازیکن داده لطف کرده
و همچنین خود برانکو هم گفت ، اگه بازی برگزار میشد من چیزی نمیگفتم و صبر کردم و بعد از این ک بازی لغو شد این حرفا رو زدم
پنج روز بردن اردو ک میخان 4ساعت تمرین کنن و 5 ساعت هم تو هواپیما باشن
کیروش باید ممنون باشه ک تیم های لیگ برتر لطف میکنن و خارج از فیفا دی ها بهش بازیکن میدن
مگرنه وظیفه شون نیست

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
در رفتار حرفه‌ای و کلاسیک کی‌روش و مربیان صاحب سبک دنیا هیچگاه ندیدم که کادر فنی، مدیریت، پزشکی و حتی یک نتیجه تیمی را به محلی برای نقد تبدیل کند"
پس با این تفاسیر آقای ساکت اعتقادی به حرفه ای بودن کیروش هم نداره!!! همین سه چهار ماه پیش کیروش تقصیر عدم نتیجه گیری احتمالی تیم ملی رو مستقیما انداخت گردن برانکو! لابد از دید آقایون اون حرفا چون از جانب کیروش گفته شده اوج حرفه ای گری بوده ولی تا برانکو مقابله به مثل کرد شد غیرحرفه ای و خارج از اخلاق!
خوشم میاد آقایون کم حافظه تشریف دارن. فقط مشکل اینجاست که فکر میکنن ملت هم مثل خودشون هستن!
در ضمن برانکو صراحتا گفت من به عنوان یک کارشناس فوتبال دلیل این اردو بدون بازی تدارکاتی رو درک نمیکنم و سوالم اینه که در این شرایط این اردو چرا باید برگزار بشه؟ این چند روزه همه جور هجمه ای به برانکو صورت گرفته دریغ از اینکه یک نفر بیاد خیلی منطقی و با استدلال جواب برانکو رو بده!!! چیزی که دیدیم فقط هوچی گری بوده و بس

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
تاج اعلام کرد که اظهارات برانکو خلاف ماده ۲ قانون کمیته انضباطی فیفاست و بر اساس قانون احتمالا دو جلسه از همراهی پرسپولیس در لیگ برتر محروم شود
جک جدید کاج و دوستانش تو فدراسیون!!!!

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
[emoji837] این حرف دل چهل میلیون هوادار پرسپولیس است:

[emoji837]آقای کیروش؛ بخوان و بدان؛ برانکو، ژوزه نیست؛ نمی‌توانید با محبوب‌ترین تیم آسیا این‌گونه رفتار کنید.

[emoji815]️حرفی که برانکو ایوانکوویچ زد حرف حق بود و کاملا منطقی. اعتراض این مربی آرام و همواره منطقی را از هر زاویه که بررسی کنید نمی‌شود رد کرد. وقتی بازی تدارکاتی نداریم، وقتی بازی بعدی تیم ملی 78 روز دیگر برگزار می‌شود اما بازی‌های پرسپولیس در آسیا 48 روز دیگر و بازی‌هایش در لیگ چند روز دیگر شروع می شود به نظر شما ملی‌پوشان پرتعداد پرسپولیس باید در اردوی کدام تیم باشند؟! پرسپولیسی که حق و حقوق این ملی‌پوشان را پرداخت می‌کند یا تیم ملی که تا سه ماه دیگر بازی ندارد؟!

[emoji815]️این اردوی تیم ملی به حدی غیرضرروری است که هیچ یک از تیم‌های خارجی اجازه نداده و نمی‌دهند لژیونرهای ما تمرینات باشگاهی خود را ترک کرده و به اردوی پیک نیکی دبی بروند. در این شرایط وقتی که بازی تیم ملی با مراکش هم لغو شده و قرار است احتمالا با منتخب افریقایی‌های مقیم دبی بازی کنیم چرا کیروش نه تنها حق را به برانکو نمی‌دهد بلکه با بازگرداندن ملی پوشان پرسپولیس به تهران به شعور مردم ما توهین می‌کند و با بیان اینکه اگر برانکو تغییر موضع ندهد پرسپولیسی‌ها را فقط در فیفادی دعوت می کنم آنها را به جان سرمربی باشگاهی‌شان می‌اندازد. آیا برخی ملی پوشان پرسپولیس نگران نیستند با غییت در این اردو و دیگر اردوهایی که در تاریخ فیفا دی نیست جایگاه شان در تیم ملی متزلزل شده و از حضور در جام جهانی که نهایت آمال و آرزوهای فوتبالیست‌های ایرانی است محروم شوند؟!

[emoji815]️آقای کیروش؛ یادمان نرفته در زمان مانوئل ژوزه حتی برخی نفرات ذخیره پرسپولیس هم به تیم ملی دعوت می‌شدند؟! ایا ادعای مدیران وقت باشگاه پرسپولیس و تاکید برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه اختلافات قدیمی و کهنه خود با پیرمرد پرتغالی را به سرنوشت پرسپولیس گره زدید را بخاطر دارید؟! درباره آن روزها و آن ایام بدون تردید ناگفته‌های بسیار وجود دارد و ماه نیز عادت ندارد برای همیشه پشت ابرها پنهان بماند و پشت پرده‌های آن روزها قطعا روزی روزگاری عیان خواهد شد. در این باره نیز ما قضاوت نمی‌کنیم و منتظر افشای همه حقایق آنطور که هست باقی می‌مانیم. حال نیز این شنیده که یکی از افراد منتسب به شما به گزینه خرید پرسپولیس توصیه کرده اگر به اروپا بروی شانس بیشتری برای ملی پوش باقی ماندن داری را هم یک شایعه تلقی می‌کنیم .این نیز یادمان می ماند که برخی مربیان باشگاهی در نقل و انتقالات تابستانی به واسطه دوستی با شما به برخی نفرات وعده دعوت به تیم ملی می‌دادند و به رغم انتشار اخباری دراین باره در رسانه‌ها هرگز شاهد دو خط بیانیه از سوی شما که ماشاالله دست به قلم هم هستیم نبودیم تا مبادا فردی از حریم مقدس تیم ملی سواستفاده نکند.

[emoji815]️حرف زیاد است آقای کیروش. ما براین باوریم که شما به واسطه بروز اختلافاتی با آقای برانکو به جای ارائه پاسخی منطقی به جنگ روانی روی آورده و با تصمیمات خود فوتبال ایران و پرسپولیس را به چالش کشیده‌اید. خروجی این تصمیمات شما می‌تواند همان بلایی را که بر سر ژوزه مانوئل آورد بر سر برانکو بیاورد اما انگار شما نمی‌دانید که برانکو یکی مثل ژوزه نیست و هوادار پرسپولیس هم بر سر مصالح تیمش اهل سکوت و مماشات نخواهد بود.

[emoji815]️آقای کیروش! بگذارید دلخوش باشیم که یک مربی توانمند و کارامد سکاندار تیم ملی است. بگذازید تصور خوبی که از توانایی‌های فنی شما در اذهان نقش بسته خدشه‌دار نشود. اطمینان داشته باشید شما به رغم تبحر در جنگ روانی برنده این بازی نیستید. شما نمی‌توانید مهر برانکو را از قلب چهل میلیون ایرانی پاک کنید. نمی‌توانید و حق ندارید با محبوب‌ترین تیم آسیا این گونه رفتار کنید. نمی توانید...

(امضا: حسین قدوسی _ سردبیر روزنامه پیروزی)

@Perspolisionline [emoji173]️

فرستاده شده از SM-J700Hِ من با Tapatalk

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
ظاهرا مسئولان سپیدرود هوایی شدن
برای رضایتنامه مصلح برا نیم فصل 500 تا میخان....چه خبره بابا؟؟؟
سروش هم تیم قطری خواهانش شده.......

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
چه خبره پونصد میلیون رضایتنامه بازیکن تاپ لیگ برتری هستش نه یه جوون ناشناخته لیگ یکی در ضمن اگه ارام طبع میخواد بمونه این رو میخوایم چیکار؟

فرستاده شده از HUAWEI VNS-L21ِ من با Tapatalk

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
برانکو: کله‌ پوک نیستم که تحت تاثیر کسی حرفی بزنم! سابقه من از رئیس فدراسیون فوتبال هم بیشتر است
برانکو حسابی از کارنامه خودش دفاع کرده و پیداست که منظورش از کله پوک اون کسانی هستن که میگن برانکو دنبال نیمکت تیم ملی هستش
و اما کارنامه برانکو:
7 سال در تیم ملی کرواسی بودم و مدال برنز جام جهانی 1998 فرانسه را دارم. همراه با ایران به جام جهانی 2006 رفتم و تقریبا همه تورنمنت‌های بزرگ فوتبال در دنیا را پشت سر گذاشتم. در جام ملت‌های 1996 انگلستان همراه با کرواسی شرکت کردم، به جام جهانی 1998 فرانسه رفتم و سپس با تیم ملی ایران قهرمان بازی‌های آسیایی پوسان در سال 2002 شدم. در جام ملت‌های آسیای سال 2004 هم همراه با ایران به مقام سوم رسیدم و صعود راحتی به جام جهانی 2006 آلمان داشتیم. من در سه کشور مقام قهرمانی دارم. در لیگ کرواسی هم قهرمان لیگ و هم قهرمان جام حذفی شدم آن هم با 20 امتیاز اختلاف نسبت به تیم هایدوک که دوم بود. وقتی به چین رفتم در همان سال اول قهرمان چین شدیم آن هم در حالی که حتی یک ملی‌پوش هم نداشتیم و با 13 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان شدیم.بعد به پرسپولیس آمدم و باید بگویم عملا سال گذشته ما قهرمان لیگ شدیم آن هم به دلیل انجام بازی‌های رودررو با تیم قهرمان

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
دایی هم زده به سیم اخر
مافیای فدراسیون رو قشنگ ریخته رو اب:
برانكو یک كلام از برنامه‌ها انتقاد كرده، سریع احضارش می‌كنند؛ مگر اينجا پادگان است!؟

نود دقیقه به خودمان و خانواده‌مان ركیك‌ترین توهین‌ها می‌شود اما باید سكوت كنیم

سه سال قبل تیم پرسپولیس با من داشت قهرمان می‌شد به خاطر تماشاگران یك امتیاز از ما كم كردند!
بعدش ی نقبی زده به عدم محرومیت دوتا مربی که با مشت افتاده به جوووون هم
بگذریم
مافیاست دیگرررررررررررررر

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
از اون مهمتر قهرمان بشی همه بازیکنها کارت خدمت جعلی اصلا اقدامی نشه. این از مافیا گذشته نجاسته.

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
اقای بیانیه نویس ظاهرا استعفاداده!
جناب ماله کش م(عابدینی)میگه که پرستیژش رفته زیر سوال!!!

فرستاده شده از SM-J700Hِ من با Tapatalk

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مافیا دو سال پیش و این یکی از ریخت و پاش های الکی
photo_2017-01-07_15-54-45.jpg

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
مقايسه محروميت كي روش درفوتبال پرتغال و يكه تازي او در ايران

چرا وقتی در کشور پرتغال سرمربی تیم ملی به راحتی به دلیل نقض قوانین و پرخاشگری محروم می شود، در کشور ایران رفتارهای خارج از آداب همان مربی در طی سالهای اخیر به گفته تاج رییس فدراسیون بزرگوارانه تعبير می شود!؟

از رفتارهای نابهنجار کارلوس کیروش در پرتغال و حکم محرومیت 6 ماهه او، تا سکوت فدراسیون فوتبال ایران كه تاییدكننده رفتارهای توهین آميز اين مربي موفق در نتيجه اما مردود در روابط است، همگي مي تواند درس بزرگي براي مهدي تاج رييس محافظه كار فوتبال ايران باشد.

در سال 2010 درست 6 ماه قبل از زمانی که کیروش کاندید مربیگری ایران شود ، خبری فوتبال اروپا را به شوک فرو برد.
"کیروش به دلیل درگیری با افسران کنترل دوپینگ 6 ماه از فعالیتهای فوتبالی محروم شد"

داستان ازاین قرار بود که افسران کنترل دوپینگ پرتغال برای انجام تست دوپینگ به اردوی تیم ملی پرتغال مراجعه می کنند، ولی کارلوس کیروش از ورود انها با پرخاشگری ممانعت می کند، با اینکه افسران کنترل دوپینگ موفق می شوند ماموریت خود را به اتمام برسانند ولی طی حکم ستاد ملی مبارزه با دوپینگ کشور پرتغال به دلیل رفتار نامناسب، شش ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم می شود.

مقايسه محروميت كي روش درفوتبال پرتغال و يكه تازي او در ايران

حال سوال بهتر است اینگونه مطرح شود چرا وقتی در کشور پرتغال سرمربی تیم ملی به راحتی به دلیل نقض قوانین و پرخاشگری محروم می شود، در کشور ایران رفتارهای بی ادبانه همان مربی در طی سالهای اخیر به گفته تاج رییس فدراسیون بزرگوارانه ! اعلام می شود!!!

آیا مسئولین پرتغالی نمی دانستند که کیروش مربی منچستر بوده ؟
چیزی که باعث تفاوت سطح فوتبال اروپا با کشوری مانند ایران شده است عدم ملزم بودن به قانون و اخلاق ورزشی در فدراسیون فوتبال است.

فدراسیون فوتبال پرتغال با این حکم نشان داد پیشینه قوی فوتبالی باعث مصونیت افراد در قبال قانون نمی شود.
شاید بهتر است به جای پرداختن به موضوع رفتارهای کیروش، کارشناسان به موضوع مهمتری یعنی مدیریت در فوتبال ایران بپردازند.

بالا