• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به همه دوستان خوبم در اینجا؛
خیلی خیلی ناراحتم که در شرایطی که پرسپولیس روز و حال خوبی نداره اینجا پست می زنم؛اما امیدوارم بازی امروز پایانی بر تمامی ناکامی های این فصل باشه؛
ضمنا" من دقایق پایانی بازی قبل رو دیدم؛راستش حس بدی بهم دست داد؛انگار که بازیکنا انگیزه نداشتن و تمام توانشون رو نگذاشتن؛(من 15 دقیقه پایانی رو دیدم)

سلام مجتبي جان ، بله تيم توان نداشت ، فكر كنم تيم از لحاظ بدني تا اندازه اي كم آورده . اميدوارم با برد امروز تيم تا اندازه اي از بحران دربياد. :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من امروز میرم استادیوم. به شدت هم دلم روشنه که تیم میبره، خوب هم میبره. امروز اگه همه فقط تشویق کنیم میتونه خیلی موثر باشه.

به امید برد شیرین تیم محبوبمون :rolleyes:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من امروز میرم استادیوم. به شدت هم دلم روشنه که تیم میبره، خوب هم میبره. امروز اگه همه فقط تشویق کنیم میتونه خیلی موثر باشه.

حسام جان جاي ما رو هم خالي كن. به اميد خدا پرسپوليس ببره تا اين تيم از وضعيت فعلي رها بشه. راستي من يه جايي خوندم ليدرها قرار گذاشتند تا اولين برد پرسپوليس فقط تيمو تشويق كنند و هيچكدوم از بازيكنا رو تشويق نكنن. انشاا... برگشتي از حاشيه هاي بازي برامون مطلب بذاري. خير پيش

اين هم يك خبر از اردوي ديشب پرسپوليس:

شب گذشته در محل اردوي پرسپوليس انجام شد؛ نشست خصوصي اعضاي هيات مديره با بازيكنان

نشست خصوصي هيات مديره باشگاه پرسپوليس با بازيكنان اينتيم شب گذشته در محل اردوي اين تيم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران شب گذشته به طور ناگهاني در محل اردوي سرخپوشان حضور پيدا كردند تا با بازيكنان اين تيم ديدار و گفت و گو داشته باشند.حسين هدايتي رييس هيات مديره،داريوش مصطفوي مديرعامل و مجيد فرخزادي سخنگوي هيات مديره اين باشگاه شب گذشت در ديدار خصوصي با بازيكنان پرسپوليس درباره وضعيت تيم و رهايي از شرايط فعلي با بازيكنان گفت و گو داشتند. دراين ديدار اعضاي هيات مديره از بازيكنان خواستند تا دراين شرايط آرامش خود را حفظ كنند و با انجام يك بازي مناسب در ديدار امروز (چهارشنبه) مقابل برق شيراز به برتري دست پيدا كنند.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من شك ندارم اين بازي بالاي 3 تا ميزنيم حالا ميگيد نه ببينيد ... تازه ميگم امروز 100000 تا ميرن استاديوم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

منم قرار بود برم استادیوم منتها 2 رزو پیش یهو عروسی دعوت شدم دیدم بیشتر خوش میگذره تا استادیوم :دی
جای مارو خالی کن حسام جان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
1639.JPG

"‌نيكبخت واحدي" نامزد محبوب‌ترين بازيكن جهان
بازيكن پرسپوليس چگونه كانديدا شد؟

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام سلام
تبريك
نيمه اول كه 2 تا زديم - اي ول - اينشالله نيمه دوم هم گل بزنيم يا حداقل نخوريم
كريم باقري فوق العاده ضربه سر زد - ياد سر كريستينو رونالدو به آرسنال افتادم (( البته با يزره خيلي كم , اغراق))

راستي فكر كنم اگه اشتباه نديده باشم يه صحنه پنالتي شد رو پرسپوليسيها ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام سلام

راستي فكر كنم اگه اشتباه نديده باشم يه صحنه پنالتي شد رو پرسپوليسيها ؟

داداش از اين اتفاقا كه تا دلت بخواد افتاده ... چيز جديدي نيست ... با دست هم طرف توپو بغل كنه پنالتي نميگيرن

ديگه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک می گم بازی خوبی بود.3-1 بردیم.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
پرسپولیس ر.......................د به معنای واقعی کلمه...
اون از دیکارمو که تا بود پرسپولیس 10 نفره بازی میکرد و این بابا نمیتونه اصلا شوت کنه .....از بازی بعد باید بذارش رو نیمکت.
ضمنا خوبه فدراسیون فوتبال جای داور یه چیز کلفت مثه تیر برقی ،دسته خری چیزی بذاره که اینقد نه به نفع نه به ضرر پرسپولیس نگیره..البته 90 درصد به ضرر...اخراجی صد در صد برقو کارت زرد داد....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برد خوبی بود ! هم واسه شما ! و یه خورده واسه ما !

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام مجدد
تبريك ميگم
برد بسيار خوبي بود . ولي داوري افتضاح بود . البته ببخشيد حداقل اون پنالتي رو گرفت پس افتضاح نبود , خراب بود .
به بچه هاي پرسپوليس راحت كارت ميداد . به برقي ها ميخواست جونشو بده وقتي كارت نشون ميداد . من فكر كنم 5 تا زرد حداقل بايد بهشون نشون ميداد . نيمه اول هم اگه اشتباه نديده باشم يك پنالتي پرسپوليس رو نگرفت ,گلشون هم كه آفسايد بود . اون صحنه تك به تك شدن هم كه بايد اخراج ميكرد ولي زرد داد . يه صحنه ديگه هم كه نزديك بود گل بزنن برقيها ولي واعظي خوب گرفت اونم آفسايد بود كه نگرفت . و كلا رو اعصاب بود داوري .

((( شايد بگين خيلي به داوري گير ميدم ولي واقعا به نظرم خيلي بد بود )))
در هر صورت برد بسيارخوبي داشتيم - بچه ها هم در دفاع خيلي كمتر مشكل داشتن . دي كارمو هم كه انگار تا حالا فوتبال بازي نكرده , من نميدونم تو كدوم دهات اين يارو 17 تا گل زده ؟؟؟؟؟ حتما خيلي دهات بيچاره اي بوده كه ديكارمو تونسته تو 21 بازي 17 تا گل بزنه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o0o0oo0o0o0o0o0o00o0o0o0o0o
ايول
آقا تبريك

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اخر بازی یه صحنه بود که کلی خندیدیم.توپ رسید به نیکبخت بازیکن برق ناگهان از بیرون پرید تو توپ گرفت.داور خودش هاج و واج موند.تا اومد به خودش بیاد توپ وسط زمین بود.:D

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
علي دايي و علي كريمي با هم‌ديگر آشتي كردند.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كه امروز براي تماشاي ديدار پرسپوليس وبرق شيراز در ورزشگاه آزادي تهران حاضر شده بود، در بين دو نيمه به رختکن تيم فوتبال پرسپوليس رفت و با علي کريمي ديدار و روبوسي كرد.

دايي كه به همراه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس در رختكن پرسپوليس حضور يافته بود، با قطبي و همچنين ساير بازيكنان پرسپوليس ديدار كرد.

-----

اي ول , دايي تو اين هفته حركات مثبتي از خودش نشون داد , با اون همه غروري كه داره ولي هم با اميرقلعه نويي و هم با كريمي ظاهرا آشتي كرده , يعني پيش قدم شده واسه آشتي .

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
پرسپولیس ر.......................د به معنای واقعی کلمه...
اون از دیکارمو که تا بود پرسپولیس 10 نفره بازی میکرد و این بابا نمیتونه اصلا شوت کنه .....از بازی بعد باید بذارش رو نیمکت.
ضمنا خوبه فدراسیون فوتبال جای داور یه چیز کلفت مثه تیر برقی ،دسته خری چیزی بذاره که اینقد نه به نفع نه به ضرر پرسپولیس نگیره..البته 90 درصد به ضرر...اخراجی صد در صد برقو کارت زرد داد....

لول ... لول ....ل و ل

دی کارمو مثل تمام بازیکنان فوتبالش رو از زمین های خاکی یکی از دهات های برزیل شروع کرده و اومده تو پرسپولیس ریده به تیم !!!

بالا