من بازی رو ندیدم
خدا رو شکر بعد از سه هفته ناکامی بالاخره بردیم !
خدا رو شکر بعد از سه هفته ناکامی بالاخره بردیم !
قبول دارم كه تيمها جلوي پرسپوليس با انگيزه تر بازي مي كنن و حتي همين تيم فولاد 5 برابر مبلغ عادي پاداش پيروزي در خانه را براي بازيكنانش در نظر گرفته بود ، ولي بايد قبول كرد تيم فولاد يكي از كم فشارترين تيمهاي ليگ در حالت حمله بود كه متاسفانه پرسپوليس با اون وضعيت اجازه داد 3 گل بخوره . موقعيت هاي بسيار پرسپوليس در حالت حمله و دفاع آشفته تيم فولاد ميتونه تا اندازه اي حرفهاي منو تاييد بكنه.تایید میشه
همین آخرین بازی..بازی فولاد..گزارشگره هی میگفت فولاد رفته مهاجم بخره..نمی دونم خط دفاعش اینجوری..بعد تو بازی با پرسپولیس شده بودند... چی..
اين هفته واقعا بازيهاي حساسي هست . جدال پيكان - استقلال هم خيلي براي ما مهمه . از اون بازيهاييه كه " ز هر طرف كه شود كشته به نفع اسلام است "
برد خوبی بود ! هم واسه شما ! و یه خورده واسه ما !
اقایون پرسپولیسی تبریک ! ایشالا همیشه خوش باشین ! دمتون گرم انتقام ما رو گرفتین![]()
تبریک به بروبچ پرسپولیسی
بازی قشنگی بود ، برق 3 تا خورد همچی دلم خنک شد .. به نظرم وقتی تیمی ابزار بازی خوب رو داره و از ترس باخت میره تو لاک دفاعی .. حقش همین باخته
از گل دوم خیلی خوشم اومد .. شاید هرکی دیگه جای پترویچ بود خودش ضربه میزد .. کریم هم خیلی عالی کشید خوشو و هر رو زد .. سوپر گل بود
4 تا :blink::lol:
به پرسپولیسی ها تبریک میگم
اگه بتونید سپاهان رو ببرید به طور کامل می تونید از بحران (اگه بشه بهش گفت بحران ) در بیاد
موفق باشید
-راستی در پاسخ به نظر آقا ساسان عزیز که گفتن ما برق رو بردیم در حالی که استقلال نتونسته بود باید عرض کنم روی فوتبال نمی شه خیلی اینجوری قضاوت کرد . به هر حال فولاد اولین برد خانگیش رو در مقابل ما بدست آورد . اما همین ما اومدیم و اولین شکست رو به تیم بی شکست برق تحمیل کردیم . توی فوتبال از این اتفاقا زیاده و تیمها به صورت چرخشی از خجالت هم در میان .
آره درمورد پنالتي هم عقيده ام درست ميگي ,--داوری خوب بود . چطوره که صحنه های صد در صد پنالتی رو که همه اذعان دارن داور نمی گیره و آب از آب تکون نمی خوره اما صحنه ای که فقط مشکوک هست رو پنالتی می گیره و می گیم پنالتی نبود و داور فلان بود و بهمان !!!
-سپاهان رو شک نکنید که می بریم ! ایشاللا !
.
آره كلا چند بازي اخير (( و بازيهاي هفته بعد )) بازيهاي مهمي بوده وتيمهايي كه مدعي قهرماني هستن مقابل هم قرار گرفتن : استقلال و برق - پرسپوليس و برق - پيكان و سپاهان - و حالاهم كه استقلال پيكان و پرسپوليس سپاهان .اين هفته واقعا بازيهاي حساسي هست . جدال پيكان - استقلال هم خيلي براي ما مهمه . از اون بازيهاييه كه " ز هر طرف كه شود كشته به نفع اسلام است " اميدوارم پرسپوليس هم بازي خوبي با سپاهان به نمايش بگذاره ، ولي بازي با سپاهان به مراتب سختتر از بازي با برق هست.
این داره خیلی ازش حمایت می کنه...صحبتهاي قطبي در مورد ديكارمو :
او با اشاره به بازى ديكارمو ادامه داد: او فقط ۲۱ سال سن دارد، توقعات و فشار بر روى او بسيار بالاست با ۴ بازى نمى شود در مورد كيفيت يك بازيكن اظهارنظر كرد، من هنوز هم اعتقاد دارم كه او ۱۰ گل خواهد زد. موقع به ثمر رسيدن گلهاى ما اگر او درگير نمى شد، موقعيت براى ساير بازيكنان ما ايجاد نمى شد. من ايرانى ام ومى دانم كه ايرانى ها مهربان و مهمان نواز هستند و اميدوارم اين را نشان دهند، در پرسپوليس مهاجمان بيشتر از همه تحت فشار هستند و بازى در اين منطقه سخت است، ديكارمو هم ميوه اش را نشان خواهد داد.
http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=48779
درسته 4 تا بازي شايد واسه اظهار نظر كلي زود باشه اما من هيچ چيز خاصي از اين ديكارمو نديدم , نه تكنيك خاصي نه بازي سازي آنچناني نه شوت زني و نه زدن گل كه اصلا واسه همين كار خريده شده , يه گل تا حالا زده در حالي كه فكركنم حداقل 5 تا موقعيت بسيار مناسب گل زني داشته تا حالا , و به نظرمن زدن 10 گل براي كسي كه تنها به هدف گل زدن خريداري شده واقعا خيلي كم هست . شاهكار كه نميكنه 10 تا گل بخواد بزنه ؟ 10 تا گل يعني قراره كلي موقعيت ديگه مثل همين موقعيت ديروز رو تا پايان فصل خراب كنه .
اما اينشالله محسن خليلي نيم فصل دوم ميرسه و ديگه خدا رو شكر نيازي به يك گلزن مثل ديكارمو نخواهيم داشت
بازم بازی یکشنبس ..... گور پدر فدراسیون و سازمان لیگ .... اف یو سی کی کل فدراسیون و اتحادیه . :evil2: