• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
من بازی رو ندیدم:(

خدا رو شکر بعد از سه هفته ناکامی بالاخره بردیم !:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تایید میشه
همین آخرین بازی..بازی فولاد..گزارشگره هی میگفت فولاد رفته مهاجم بخره..نمی دونم خط دفاعش اینجوری..بعد تو بازی با پرسپولیس شده بودند... چی..
قبول دارم كه تيمها جلوي پرسپوليس با انگيزه تر بازي مي كنن و حتي همين تيم فولاد 5 برابر مبلغ عادي پاداش پيروزي در خانه را براي بازيكنانش در نظر گرفته بود ، ولي بايد قبول كرد تيم فولاد يكي از كم فشارترين تيمهاي ليگ در حالت حمله بود كه متاسفانه پرسپوليس با اون وضعيت اجازه داد 3 گل بخوره . موقعيت هاي بسيار پرسپوليس در حالت حمله و دفاع آشفته تيم فولاد ميتونه تا اندازه اي حرفهاي منو تاييد بكنه.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تبریک میگم
بازی خوبی بودش
فقط 2 تا نکته داشت این بازی !!! دفاعی که توی 18 قدم انجام میدادن مخصوصاً مدافعین از جان و دل بود مشخص بود از لحاظ روانی آماده بازی بودند ولی باز هم ساختار دفاعی تیم مشکل داره مخصوصاً هافبک های دفاعی هیچ نقشی در دفاع کردن ندارند و سایر بازیکنان موقع از دست دادن توپ کار پرس و تحت فشار قرار دادن بازیکن حریف رو انجام نمیدن

فقط ............
بد شانسی های مازیار زارع تمومی نداره هر چی میزه میخوره تیرک دروازه !!! توی بازی قبل دقیقاً مثل همین ضربه آل نعمه زد و رفت توی گل پرسپولیس !!!!!!! اگه یکی از این ضربات گل بشه فشار و استرس مازیار هم کمتر میشه و راحتر میتونه برای پرسپولیس بازی کنه

و اما ...........
نباید تو باد همچین بردهایی خوابید ! پرسپولیس با این بازیکنان باید خیلی بهتر از اینها بازی کنه
بازی با سپاهان توی تهران هستش و نزدیک به 70-80 هزار نفر برای تماشای بازی بروند و با شرایط تیم سپاهان حتماً باید این بازی رو ببریم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
هفته دوازدهم:
یکشنبه 5 آبان :
سایپا تهران-مقاومت سپاسی، ساعت 14:45-انقلاب کرج
ابومسلم خراسان-پگاه گیلان، ساعت 14:45-ثامن الائمه مشهد
مس کرمان-پیام خراسان، ساعت 14:45- باهنر کرمان
ملوان انزلی-صبای قم، ساعت 14:45-تختی انزلی
ذوب آهن - استقلال اهواز، ساعت 14:45- فولاد شهر اصفهان
برق شیراز-راه آهن، ساعت 14:45-حافظیه شیراز
فولاد خوزستان-پاس همدان، ساعت 16:35-تختی اهواز
پرسپولیس تهران-فولاد مبارکه، ساعت 16:35آزادی تهران

دوشنبه 6 آبان:
استقلال تهران - پیکان قزوین، ساعت 16:35-آزادی تهران

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هفته واقعا بازيهاي حساسي هست . جدال پيكان - استقلال هم خيلي براي ما مهمه . از اون بازيهاييه كه " ز هر طرف كه شود كشته به نفع اسلام است " اميدوارم پرسپوليس هم بازي خوبي با سپاهان به نمايش بگذاره ، ولي بازي با سپاهان به مراتب سختتر از بازي با برق هست.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اين هفته واقعا بازيهاي حساسي هست . جدال پيكان - استقلال هم خيلي براي ما مهمه . از اون بازيهاييه كه " ز هر طرف كه شود كشته به نفع اسلام است "

اینو خوب اومدی!:D

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقایون و خانومهای پرسپولیسی . تبریک بابت برد شیرینمون
-به نظر من ساختار دفاعی همچنان مشکل داره اما توی این بازی بچه ها تو دفاع سعی کردن از جون و دل مایه بذارن .
-کریم فوق العاده است . خداییش تو این سن و سال اینجوری بلند شدن و سر زدن هنر می خواد .
-داوری خوب بود . چطوره که صحنه های صد در صد پنالتی رو که همه اذعان دارن داور نمی گیره و آب از آب تکون نمی خوره اما صحنه ای که فقط مشکوک هست رو پنالتی می گیره و می گیم پنالتی نبود و داور فلان بود و بهمان !!!
-کار دایی کار پسندیده ای بود . ابن روزا روز آشتی کنون در فوتبال ماست . اول مایلی رفت سراغ قطبی . بعدش دایی رفت سراغ قلعه نوعی و حالا هم دایی رفت و با کریمی آشتی کرد . چه شود !!!

-سپاهان رو شک نکنید که می بریم ! ایشاللا !
-راستی در پاسخ به نظر آقا ساسان عزیز که گفتن ما برق رو بردیم در حالی که استقلال نتونسته بود باید عرض کنم روی فوتبال نمی شه خیلی اینجوری قضاوت کرد . به هر حال فولاد اولین برد خانگیش رو در مقابل ما بدست آورد . اما همین ما اومدیم و اولین شکست رو به تیم بی شکست برق تحمیل کردیم . توی فوتبال از این اتفاقا زیاده و تیمها به صورت چرخشی از خجالت هم در میان . به هر حال چیزی که عیانه اینه که استقلال این روزها هم خوب بازی می کنه و هم خوب نتیجه می گیره . امیدوارم تیم ما هم با این برد شروع کنه به بازی های خوب و نتایج بهتر .

به امید قهرمانی تیممون.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
برد خوبی بود ! هم واسه شما ! و یه خورده واسه ما !

اقایون پرسپولیسی تبریک ! ایشالا همیشه خوش باشین ! دمتون گرم انتقام ما رو گرفتین :)

تبریک به بروبچ پرسپولیسی

بازی قشنگی بود ، برق 3 تا خورد همچی دلم خنک شد .. به نظرم وقتی تیمی ابزار بازی خوب رو داره و از ترس باخت میره تو لاک دفاعی .. حقش همین باخته

از گل دوم خیلی خوشم اومد .. شاید هرکی دیگه جای پترویچ بود خودش ضربه میزد .. کریم هم خیلی عالی کشید خوشو و هر رو زد .. سوپر گل بود

4 تا :blink::lol:

به پرسپولیسی ها تبریک میگم
اگه بتونید سپاهان رو ببرید به طور کامل می تونید از بحران (اگه بشه بهش گفت بحران ) در بیاد
موفق باشید

مرسی از دوستان گل اس اسی بابت تبریکتون . :happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
196041.jpg

/گزارش تصويري/
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و برق شيراز

تا بازي با امارات صبر كنيد
كريم باقري: هنوز براي حضور در تيم ملي تصميم نگرفته‌ام

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازم بازی یکشنبس ..... گور پدر فدراسیون و سازمان لیگ .... اف یو سی کی کل فدراسیون و اتحادیه . :evil2:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تبریک به همه دوستان پرسپولیسی؛
مثل اینکه پا قدم من بد نبود:p:lol:;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
-راستی در پاسخ به نظر آقا ساسان عزیز که گفتن ما برق رو بردیم در حالی که استقلال نتونسته بود باید عرض کنم روی فوتبال نمی شه خیلی اینجوری قضاوت کرد . به هر حال فولاد اولین برد خانگیش رو در مقابل ما بدست آورد . اما همین ما اومدیم و اولین شکست رو به تیم بی شکست برق تحمیل کردیم . توی فوتبال از این اتفاقا زیاده و تیمها به صورت چرخشی از خجالت هم در میان .

نسرين خانم شايد من بايد طور ديگه اي منظورم را مي گفتم . من قصد مقايسه نداشتم ، بيشتر منظورم اين بود كه ميشه به پرسپوليس اميد داشت چون نشون داد هنوز ميتونه در مقابل تيمهايي با اين نوع تاكتيك تخريبي نتيجه بگيره اونهم در شرايط بحرانش نه در شرايط خوبش :)
پ.ن: درباره اينكه از اين اتفاقات زياد ميفته با شما هم عقيده نيستم . اگر پرسپوليس روي منطق خودش بازي مي كرد مقابل همين فولادي كه شما مثال زديد يا ابومسلم مطلقا بازنده نميشد. ;)

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
--داوری خوب بود . چطوره که صحنه های صد در صد پنالتی رو که همه اذعان دارن داور نمی گیره و آب از آب تکون نمی خوره اما صحنه ای که فقط مشکوک هست رو پنالتی می گیره و می گیم پنالتی نبود و داور فلان بود و بهمان !!!

-سپاهان رو شک نکنید که می بریم ! ایشاللا !
.
آره درمورد پنالتي هم عقيده ام درست ميگي ,
بازم من ميگم در مجموع داوري حتي اگه اون صحنه پنالتي هم نبوده باشه به ضرر پرسپوليس كار كرد . خدا كنه امشب 90 فقط به اون صحنه پنالتي بسنده نكنه , شك نكنيد اگه نشون بده ميبينيد كه به ضرر پرسپوليس كار شده تا به نفعش .
اينشالله بازي باسپاهانم ببريم تا ديگه كلا اون دو تا باخت فراموش تيم و طرفدارا بشه .
راستي چرا بازي دوباره تو تهران هست ؟ مگه يكي در ميان نيست ؟ لابد بعد از سپاهان دو تا بازي خارج خونه داريم ديگه ؟

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
اين هفته واقعا بازيهاي حساسي هست . جدال پيكان - استقلال هم خيلي براي ما مهمه . از اون بازيهاييه كه " ز هر طرف كه شود كشته به نفع اسلام است " اميدوارم پرسپوليس هم بازي خوبي با سپاهان به نمايش بگذاره ، ولي بازي با سپاهان به مراتب سختتر از بازي با برق هست.
آره كلا چند بازي اخير (( و بازيهاي هفته بعد )) بازيهاي مهمي بوده وتيمهايي كه مدعي قهرماني هستن مقابل هم قرار گرفتن : استقلال و برق - پرسپوليس و برق - پيكان و سپاهان - و حالاهم كه استقلال پيكان و پرسپوليس سپاهان .
اميدوارم پيكان بازي رو نبره - داره شاخ ميشه . اگر چه من معتقدم الان پرسپوليس - استقلال - برق شيراز و حتي سپاهان در پايان فصل شانسهاي قهرماني هستن و ذوب آهن و پيكان به نظر من يا تو همين نيم فصل يا نيم فصل بعدي دچار مشكل ميشن و افت ميكنن .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
صحبتهاي قطبي در مورد ديكارمو :

او با اشاره به بازى ديكارمو ادامه داد: او فقط ۲۱ سال سن دارد، توقعات و فشار بر روى او بسيار بالاست با ۴ بازى نمى شود در مورد كيفيت يك بازيكن اظهارنظر كرد، من هنوز هم اعتقاد دارم كه او ۱۰ گل خواهد زد. موقع به ثمر رسيدن گلهاى ما اگر او درگير نمى شد، موقعيت براى ساير بازيكنان ما ايجاد نمى شد. من ايرانى ام ومى دانم كه ايرانى ها مهربان و مهمان نواز هستند و اميدوارم اين را نشان دهند، در پرسپوليس مهاجمان بيشتر از همه تحت فشار هستند و بازى در اين منطقه سخت است، ديكارمو هم ميوه اش را نشان خواهد داد.
http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=48779

درسته 4 تا بازي شايد واسه اظهار نظر كلي زود باشه اما من هيچ چيز خاصي از اين ديكارمو نديدم , نه تكنيك خاصي نه بازي سازي آنچناني نه شوت زني و نه زدن گل كه اصلا واسه همين كار خريده شده , يه گل تا حالا زده در حالي كه فكركنم حداقل 5 تا موقعيت بسيار مناسب گل زني داشته تا حالا , و به نظرمن زدن 10 گل براي كسي كه تنها به هدف گل زدن خريداري شده واقعا خيلي كم هست . شاهكار كه نميكنه 10 تا گل بخواد بزنه ؟ 10 تا گل يعني قراره كلي موقعيت ديگه مثل همين موقعيت ديروز رو تا پايان فصل خراب كنه .
اما اينشالله محسن خليلي نيم فصل دوم ميرسه و ديگه خدا رو شكر نيازي به يك گلزن مثل ديكارمو نخواهيم داشت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
صحبتهاي قطبي در مورد ديكارمو :

او با اشاره به بازى ديكارمو ادامه داد: او فقط ۲۱ سال سن دارد، توقعات و فشار بر روى او بسيار بالاست با ۴ بازى نمى شود در مورد كيفيت يك بازيكن اظهارنظر كرد، من هنوز هم اعتقاد دارم كه او ۱۰ گل خواهد زد. موقع به ثمر رسيدن گلهاى ما اگر او درگير نمى شد، موقعيت براى ساير بازيكنان ما ايجاد نمى شد. من ايرانى ام ومى دانم كه ايرانى ها مهربان و مهمان نواز هستند و اميدوارم اين را نشان دهند، در پرسپوليس مهاجمان بيشتر از همه تحت فشار هستند و بازى در اين منطقه سخت است، ديكارمو هم ميوه اش را نشان خواهد داد.
http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=48779

درسته 4 تا بازي شايد واسه اظهار نظر كلي زود باشه اما من هيچ چيز خاصي از اين ديكارمو نديدم , نه تكنيك خاصي نه بازي سازي آنچناني نه شوت زني و نه زدن گل كه اصلا واسه همين كار خريده شده , يه گل تا حالا زده در حالي كه فكركنم حداقل 5 تا موقعيت بسيار مناسب گل زني داشته تا حالا , و به نظرمن زدن 10 گل براي كسي كه تنها به هدف گل زدن خريداري شده واقعا خيلي كم هست . شاهكار كه نميكنه 10 تا گل بخواد بزنه ؟ 10 تا گل يعني قراره كلي موقعيت ديگه مثل همين موقعيت ديروز رو تا پايان فصل خراب كنه .
اما اينشالله محسن خليلي نيم فصل دوم ميرسه و ديگه خدا رو شكر نيازي به يك گلزن مثل ديكارمو نخواهيم داشت
این داره خیلی ازش حمایت می کنه...

آخه خودشون می گفتند تو لیگ برزیل چقدر گل زده یه دفعه اینجا جوون ..بی تجربه...و.... در اومد !!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اولا یادتون نره فوتبال ایران فله ایه...
تیم اول و آخر نداره...پرسپولیس ممکنه بیاد تیم اول جدول رو ببره و بعد هفته بعدش بره به تیم آخر ببازه...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نيكبخت واحدي: من پنالتي زن اول پرسپوليس هستم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پنالتي زن اول تيم من هستم نه پتروويچ.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي سه بر يك پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: حريف تيمي بسيار جوان و سختكوش بود و ما مي‌دانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم؛ اما آنها در اين هفته چاره‌اي جز شكست مقابل پرسپوليس نداشتند.
وي درباره نيمكت‌نشيني‌اش گفت: با تصميم كادر فني روي نيمكت نشستم و اين نظر نهايي افشين قطبي بود؛ اما شرمنده‌ تشويق‌هاي شديد هواداران پرسپوليس شدم. در اين تيم با نهايت توانم تلاش مي كنم و كاري به هواداران استقلال ندارم.
نيكبخت گفت: هفته آينده بازي بسيار سختي را مقابل سپاهان پيش رو داريم؛ اما اميدوارم مانند مسابقه فصل گذشته‌، پيروزي را جشن بگيريم.
وي ادامه داد: برخلاف اظهارات مطرح شده، من پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم نه ايوان پترويچ و به همين دليل گل سوم پرسپوليس را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندم.
مهاجم پرسپوليس درباره آشتي‌كنان علي دايي و كريمي گفت: نظري در اين زمينه ندارم؛ اما خوشحالم كه كريمي در شرايط فعلي يكي از بازيكنان موثر پرسپوليس است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بالا